Νέα

Παράδεισος...Πράγα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 545K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Μηνύματα
101
Like
6
Πόντοι
1
έκλεισα παιδιά. Ακούω προτάσεις και συμβουλές πέρα των όσων έχουν γράφει στο παλιο foroum
 

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Μηνύματα
352
Like
40
Πόντοι
1

Ειναι καταλογος ολων των "κοκκινων" τοποθεσιων της πολης. Σχετικα αξιοπιστος. Τα στουντιο λεγονται πριβατ, τα ερωτικα κλαμπ λεγονται κλαμπ.

Τα πριβατ παιζουν γυρω στις 2000κορωνες την ωρα. Σε γενικες γραμμες αυτο περιλαμβανει δυο τελειωματα, χαδακια, μασαζακι κτλ. Τα κλαμπ ειναι ακριβοτερα
 
OP
OP
P

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Μηνύματα
101
Like
6
Πόντοι
1
5 νύχτες στην Πράγα. 5 νύχτες στον Παράδεισο. Γνωστά σε όλους εδώ μέσα - τουλάχιστον από περιγραφές - τα nightclubs της Πράγας. Όλα είναι στριπτιζάδικα που πάνω έχουν δωμάτια και γ..... Πήγα σε πολλά. Μακρυά από "Κ5" και "Darling". Ξενερώνεις! Ένας ο παράδεισος. "SWEET PARADISE". Εμπειρία ζωής. Μπαίνεις μέσα. Πίνεις τα ποτά σου - 4 Ευρώ το ποτό - μια κοπέλα κάνει στριπτίζ και καμμιά εικοσαριά κάθονται στις πολυθρόνες ημίγυμνες. Και εσύ αναρωτιέσαι : ποια να γ..... τώρα; Παίρνεις λοιπόν όποια θες με 80 Ευρώ την ώρα παρακαλώ και πας πάνω στο δωμάτιο. Μέχρι εδώ θα μου πείτε τι το ιδιαίτερο; Τώρα αρχίζουν τα ωραία! Προσέξτε συμπεριφορά του κοριτσιού : Μπαίνουμε στο δωμάτιο και μου βάζει την γλώσσα της βαθιά στο στόμα μου. Πέντε λέπτα παίζανε οι γλωσσούλες μας παρεούλα. Με στέλνει για μπάνιο. Με πετάει στο κρεββάτι και αρχίζει ένα αισθησιακότατο στριπτιζ. Με γλύφει όλο από την κορυφή μέχρι τα νύχια και κάνω από τα πιο τρέλλα γ...... της ζωής μου. Τελειώνοντας ξανά μπανάκι μαζί με νέα γλυψίματα. Βγαίνοντας από το μπάνιο πάω να ντυθώ και μου λέει μη βιάζομαι γιατί υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα. Την ρωτάω λοιπόν αν μπορώ μα την φωτογραφήσω και μου απαντάει ότι δεν έχει πρόβλημα αφού της αρέσει να ποζάρει. Βγάζω λοιπόν τρεις εντυπωσιακότατες φωτογραφίες και τελειώνοντας με παίρνει χεράκι-χεράκι και βγαίνουμε από το δωμάτιο. Σημειώνω ότι αυτό το μαγαζί είναι το μόνο στην Πράγα που επιτρέπει φωτογραφίες. Σε όλα τα άλλα nightclubs σου παίρνουν την μηχανή στην είσοδο και σου την επιστρέφουν φευγόντας. Αυτά για τώρα. Θα συνεχίσω αύριο. Όποιος θέλει μπορεί να ρωτήσει οτιδήποτε για Πράγα. ʼλλα έχω πολλά να γραψω ακόμα.
 

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Μηνύματα
588
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
δωσε πληροφοριες γιατι μας ενδιαφερει..80ε για ενα σοβατισμα ειναι αρκετα παντως..μπορεις να ποσταρεις την φωτογραφια της γκομενας να δουμε για τι μιλαμε..που εμεινες που ετρωγες απο καμακι τι επαιζε κλπ..αντε ξεκουρασου και μας τα λες...να πιεις πολυ νερο!
 
OP
OP
P

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Μηνύματα
101
Like
6
Πόντοι
1
Λοιπόν φίλοι μου. Ένα σοφάτισμα είπε ο φίλος πιο πάνω αλλά με την περιγραφή που έδωσα αξίζει. Και μιλάμε για μια ώρα. Στην Αθήνα που έρχομαι - μένω επαρχία - παίρνω από γραφεία στο ξενοδοχείο και ως επι το πλείστον με τις περισσότερες ξενερώνεις. Και σκας και 120. Αλλά άλλο θέμα αυτό. Έρχομαι πάλι στο θέμα Πράγα. Με εντυπωσίασε το ότι βλέπεις τα μουνιά πίνεις τα ποτά σου και διαλέγεις με την ησυχία σου. Ωραία φάση. Λοιπόν αν ξέρεις Αγγλικά δεν χρειάζονται καν τα nightclubs. Γαμάς αμέσως. Οι Τσέχες ψοφάνε για κερασματάκι, βόλτες, χορό και γαμήσι. Πολύ απελευθερωμένες γυναίκες. Παω λοιπόν σε ένα discoclub θα έλεγα. Και τι βλέπω μέσα παιδιά.  Όλο μουνιά να χορεύουν. Έψαχνες να βρεις άνδρα και έψαχναν και αυτές. Με πλησιάζει λοιπόν μια και μου αφού γνωριζόμαστε μου λέει "θες να έρθω στο ξενοδοχείο σου να σου κάνω στριπτιζ για 50 Ευρώ;" επιμένοντας ότι θα μου κάνει μόνο στριπτιζ. Πάμε λοιπόν και επειδή βαριέμαι να γράφω πολλά το ξέσκισα. Το αρνητικό της Πράγας οι ταξιτζήδες. Δεν υπάρχουν φτηνά ταξί. Πρέπει λοιπόν πριν πας κάπου να κάνεις παζάρι στον ταξιτζή. Μπορεί να πληρώσεις και 20 Ευρώ για μια μικρή σχετικά διαδρομή. Κάτω από 15 βέβαια Ευρώ δεν παίρνουν. Τέλος πάντων. Πήγα και σε αυτό το νέο με τα 60 δωμάτια και τις 60 βιτρίνες αλλά δεν λέει. Κάτι δωμάτια ένα επι ένα. Ξενέρωμα και βρωμιά. Ούτε να πας να τα δεις δεν αξίζει τον κόπο.
 

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.437
Κριτικές
19
Like
1.409
Πόντοι
6.835
Φίλε Profondo πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λες. Σε ζήλεψα πραγματικά, και γιατί έχει πολλές κοπέλλες για όλα τα γούστα και γιατί οι τιμές είναι πολύ καλές. Στην Ελλάδα μάλλον για κορόιδα μας έχουν. Το μαγαζί αυτό έχει και ιστοσελίδα Έχει και λινκ με τις κοπέλλες. Εσύ ποια πήρες?
 

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
408
Like
6
Πόντοι
1
Ναί δώσε μας πληροφορίες και αν θέλεις βάλε και τις φωτογραφίες να δούμε γιατί πράγμα μιλάμε.
 
OP
OP
P

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Μηνύματα
101
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε μου γεια σου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ. Και πάλι σε ευχαριστώ που με πήρες τηλέφωνο και με ενημέρωσες. Συμφωνώ και γω ότι στο DARLING είχε καλύτερες γκόμενες. Ίσως όμως επειδή εγώ πήγα ανήμερα Πρωτοχρονιάς και γινόταν "πόλεμος" - μεγάλες ουρές - να ξενέρωσα από αυτό. Πάντως συμφωνούμε πιστεύω και οι δυο ότι αξίζει να ξαναπάμε καλοκαίρι. Έτσι δεν είναι;
 

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
209
Like
1
Πόντοι
1
τελευταία φορά που πήγα Πράγα πήρα ένα ταχι και του είπα να με πάει στο καλύτερο μαγαζί με γυναίκες.
αφού έφτασα στο μαγαζί , έγινε  το έξεις. κάθισα σε ένα τραπέζι ήρθε μια  πραγματικά μουνάρα και μου είπε τι παίζετε.. 50ευρο είσοδος 30ευρο το ποτό και 100ευρο με το μουνί σε απλό δωμάτιο 130 με τσακούζι και 150 με σάουνα.
λέω το οκ και σκάνε 30 μουνιά που τέτοια μουνιά έβλεπα μόνο σε τσόντες.
παίρνω ένα μωρό με το 130  + 80 ποτό και είσοδος και ανεβαίνουμε στο δωμάτιο. το μωρό πολύ καλό αλά δεν άφηνε ούτε να την πιάσεις και σε μια φάσει πιάνω την μουνάρατης η οποία ήταν πίτα στην κρέμα. με λίγα λόγια ξενέρωσα τελιος και σηκώθηκα και έφυγα. (αφού την έχυσα πρώτα με μια πίπα της κακιά σας  ώρας ) 

πάω στο hotel και λέω θέλω μια γκόμενα στο δωμάτιο, έρχεται η γκόμενα με 100 ευρώ την ώρα, μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ απλή  γκόμενα , την οποία την έδιωξα και αυτήν μετά από λίγο γιατί είχε την ίδια συμπεριφορά με την άλλη.       
         
 

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Μηνύματα
4.025
Like
4
Πόντοι
16
    ονομα?? γραψε πως λενε το μαγαζι ρε παιδι να ξερουμε.....
 

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
209
Like
1
Πόντοι
1
sorry αλλά με τα ονόματα είμαι χάλια
 

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
408
Like
6
Πόντοι
1
Οχι διαιρέστε γιατί έτσι βγαίνει πολύ φτηνά. Μάλον θέλεις να πείς πολλαπλασιάστε.
Σας παραθέτω τον τιμοκατάλογο του Darling που τον πήρα απο ένα τραπέζι.Αυτά που ενδιαφέρουν είναι στην δεξιά στήλη.Το Privat show 20
είναι εικοσάλεπτη πίπα,και τα Αutoerotic Show 30,60,75,είναι σέξ στο δωμάτιο για 30,60 και 75 λεπτά αντίστοιχα.Οι τιμές είναι σε τσέχικες κορόνες.Για να βρείτε τις τιμές σε ευρώ διαιρέστε τις κορόνες με 26.
Είπαμε....είναι ακριβα.Αλλα επίσης είπαμε....Zastava ή Ferari?!!!!!
 

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά γράψτε καμιά έξτρα πληροφορία αν μπορείτε, καθώς 8α πάω το άλλο  Σ/Κ. Όχι μόνο για strip club ή privat, αλλά και για κανονικά bar, club κτλ. που πήγατε και σας άρεσε.

 

liakoss1984

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
37
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ συμφωνώ με τους παραπάνω.Ότι δηλαδή τα μαγαζιά είναι όπως τα λένε παραπάνω.Αλλά όχι και παράδεισος....Συμφωνώ ότι από υλικό(γκόμενες εννοώ)είναι πολύ ανώτερα από τα μαγαζιά στην ελλάδα...Και από τα μαγαζιά και από τις υπηρεσίες(των κοριτσιών) αλλά ρε παιδιά οι τιμές ήταν στα επίπεδα της ελλάδας...ʼσε την συμπεριφορά των υπόλοιπων ιδιοκτητών μαγαζιων(εστιατορια κ.α),τα θέμα με τους ταξιτζίδες .
 

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Μηνύματα
588
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
παιδια πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σας αλλα οι τιμες που μας λετε ειναι πολυ ακριβες..επειδη εχω εμπειρια απο Ρουμανια 210 ε ειναι παρα πολλα..4 μαζι παιρνω με 200ε και θεες +λεσβιακο...Φευγω παρασκευη
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
115
Πόντοι
66
συγνωμη, αλλα που ειναι ο παραδεισος? σε λιγο θα ξεπερασουν σε τιμες και την ελλαδα.
 

XANIAKRHTHS

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
22
Like
2
Πόντοι
0
p
Εγώ συμφωνώ με τους παραπάνω.Ότι δηλαδή τα μαγαζιά είναι όπως τα λένε παραπάνω.Αλλά όχι και παράδεισος....Συμφωνώ ότι από υλικό(γκόμενες εννοώ)είναι πολύ ανώτερα από τα μαγαζιά στην ελλάδα...Και από τα μαγαζιά και από τις υπηρεσίες(των κοριτσιών) αλλά ρε παιδιά οι τιμές ήταν στα επίπεδα της ελλάδας...Άσε την συμπεριφορά των υπόλοιπων ιδιοκτητών μαγαζιων(εστιατορια κ.α),τα θέμα με τους ταξιτζίδες .
παιδιά το Darling όντως εχει γυναικάρες αλλά είναι πανάκριβα 203 ευρώ η ώρα δεν είναι πολλά και μαλιστα σε στριμπτιζαδικο? βάλε + 13 ευρώ εισοδο + 35 ευρώ το ποτό η μπύρα είναι πιο φτηνη.
σου παει οσο 1 ωρα με CG και μάλιστα στην ακριβή Ελλάδα.
σχεικα με τα ταχι στην πραγα το 1414 είναι τα πιο τίμια .
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
30
Πόντοι
2.057
Για να αποκαταστησουμε μερος της αληθειας ποιος σας ειπε πολυταξιδεμενοι μου φιλοι οτι 203 ευρω την ωρα ειναι πολλα για να κανεις σεξ στο darling ή οπουδηποτε αλλου στην κεντρικη ευρωπη?πρεπει να αντιληφθειτε οτι σε μαγαζια τυπου darling οπου βλεπεις ΤΑ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑ που δεν εχεις δει ποτε στη ζωη σου τοσο σε ποσοτητα οσο και σε ποιοτητα ειναι παμφθηνα σε σχεση με τα δικας στριπ σοου οπου σε ορισμενες περιπτωσεις σου χρεωνουν και την φραπα με 200 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν το βαλετε αναλογικα τοτε θα επρεπε να κοστιζει ενα γαμησι μιας ωρας στο darling με μια θεα 1000 ευρω τουλαχιστον και οχι 200-250 ευρω που ισχυει σημερα οπως προανεφερθη....απλα οι συγκρισεις πρεπει να ειναι ομοιες και οχι ανομοιες!
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.492
Κριτικές
22
Like
354
Πόντοι
5.795
φιλε θα συμφωνησω μαζι σου οτι 250 με 300 ευρω ειναι οι τιμες γουεστ γιουροπ για 1 ωρα αλλα μην ξεχνας οτι ο βασικος μισθος ενος τραπεζικου υπαλληλου με 10 χρονια προυπηρεσια ειναι 2500 ευρω και εδω 1100 ευρω....μην ειμαστε χαζοι οι ωραιες ρωσσιδες κλπ πανε σε αλλες χωρες που εχει ποιο πολλα λεφτα ...νομιζω για μας μια βουλγαρι μια ταιλανδη καμμια τουρκια ειναι οτι πρεπει μακρια απο τσεχοσλοβακια πολυ πολυ ακριβη εκτος και εαν ειναι κανενας που εχει λεφτα...
 

alfapark2001

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ καλημερα σας. Λοιπον Κυριοι εγω πηγαινω για δουλειες βεβαια αλλα το τερπνον μετα του οφελιμου αυριο στην Πραγα. Πειτε μου 2 λογια γρηγορα Μαγαζι με μουναρες ποθ γαμας σε jacuzzi η σαουνα. θελω γκομενες με τεραστια βυζια. Βοηθειστε και σωστε!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom