Νέα

Η Συνέντευξη Της Mistress Persa Στο Kinky Fantasies On Line

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : H Συνέντευξη Της Mistress Persa Στο Kinky Fantasies On Line
/2016/06/h-mistress-persa-kinky-fantasies-on-line.html



Η Επαγγελματική Fetish / BDSM σκήνη στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, όχι μόνο εμπλουτίζεται αλλά οι παρουσίες είναι τόσο αξιόλογες που πραγματικά ο δρόμος της Γυναικείας Κυριαρχίας μοιάζει να είναι ανοικτός για εξερεύνηση απο όλους τους τολμηρούς εκείνους άντρες που επιθυμούν να δοκιμάσουν την εξωπραγματική εμπειρεία ενός Session.

Η  Mistress Persa είναι η εντυπωσιακή εκρηκτική καλλονή που συμπληρώνει το roster του Dungeon Limit Up  βάζοντας φωτιά στις φαντασιώσεις του κάθε υποτακτικού ο οποίος σίγουρα ονειρεύεται να την υπηρετήσει και να βρεθεί κάτω απο τα αγαλματένια της πόδια .

Δυναμική και Κυριαρχική ,με σαφήνεια και καθαρότητα απόψεων, η  Mistress Persa απαντά τις ερωτήσεις μας , δίνοντας τις δικές της απόψεις για τα θέματα της Γυναικείας Κυριαρχίας , του Φετιχισμού και του BDSM γενικότερα.

Ας απολαύσουμε την συνέντευξη της εντυπωσιακής Αφέντρας που έχει αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις και τις φαντασιώσεις των αντρών στα τελευταία Fetish Events !



Kinky Fantasies On Line
Καλώς ορίσατε στο Kinky Fantasies On Line ! Ευχαριστώ πολυ για το χρονο που διαθέτετε στους αναγνώστες του ιστολογίου προκειμένου να μάθουμε για εσάς, τη γνωριμία με το χώρο του BDSM και της Γυναικείας Κυριαρχίας . Έχετε γίνει γνωστή ώς Αφέντρα του Dungeon Limit Up και ώς fetish perfomer στα τελευταία fetish event με απίστευτη ομολογουμένως επιτυχία.
Μιλήστε μας λίγο για τον εαυτό σας και τα πρώτα σας βήματα στο κόσμο της Γυναικείας Κυριαρχίας

Mistress Persa
Οι πρώτες αναζητήσεις μου ξεκίνησαν προς το τέλος της εφηβείας. Είχα μια σχέση τότε και έχοντας δει κάποια videos στο internet άρχισα να εφαρμόζω κάποια πράγματα επάνω του. Ξεκινήσαμε με παιχνίδια ποδολαγνείας μέχρι που μια μέρα , ήταν του Αγ. Βαλεντίνου θυμάμαι , αγόρασα ένα μαστίγιο και το βράδυ άρχισα να τον μαστιγώνω , στην αρχή σιγά αλλά μετά κάπου ξέφυγα και άρχισε να ουρλιάζει !

Είχα εκστασιαστεί τόσο που χρειάστηκε να μου αρπάξει το μαστίγιο για να σταματήσω. Μετά άρχισα να του ζητώ να τον στραπονάρω και κάπου εκεί μου είπε εντάξει όλα τα άλλα , αυτό ξέχνα το. Τελικά το δοκίμασα με μια φίλη μου αφού της έριξα πρώτα αρκετές  ξυλιές.

Καταλυτική ήταν η γνωριμία μου με την Mistress D. Μου είπε χαρακτηριστικά: «Το έχεις αλλά πρέπει να μάθεις να το διαχειρίζεσαι» . Εκείνο το βράδυ δεν πολυκατάλαβα τι εννοούσε , στη πορεία όμως της γνωριμίας μας και της εκπαίδευσής μου το κατάλαβα με ακρίβεια  

Ξέρετε τα Kinky παιχνίδια έχουν γίνει μόδα και μπορεί μεταξύ πχ ζευγαριών να έχουν ένα ας πούμε επιθυμητό αποτέλεσμα όπως το να κάνουν τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού πιο πιπεράτη , όταν όμως είσαι επαγγελματίας τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Πρώτα απο όλα δεν έχεις το χρόνο να αναλύσεις τον άλλο . Πρέπει με τα λίγα που θα σου πεί να καταφέρεις να του βγάλεις στην επιφάνεια τη «σκοτεινή» του πλευρά ώστε όταν τελειώσει το session να φύγει με την αίσθηση ότι έζησε κάτι μοναδικό , καλύτερο και απο ότι φανταζόταν.








Kinky Fantasies On Line
Ποιό είναι το αγαπημένο σας παιχνίδι ; Που σας θεωρούν «ειδική» οι υποτακτικοί πελάτες και θαυμαστές σας ;

Mistress Persa
Αγαπάω να παίζω με το μυαλό του υποτακτικού . Κάποια απο τα παιχνίδια που μου αρέσουν είναι το Wax Play , Golden Shower , Foot Worship . Ωστόσο οι υποτακτικοί μου με θεωρούν ιέρεια του Strapon Play,

Kinky Fantasies On Line
Ένα απο τα αγαπημένα παιχνίδια στο κόσμο του BDSM είναι και τα παιχνίδια με strapon που αφορούν αλλαγή ρόλων , εκπαίδευση αρσενικής τσούλας και γενικά σενάρια που θέλουν τον υποτακτικό άντρα υποταγμένο στο δονητή της Αφέντρας . Πείτε μας την άποψη σας για τα παιχνίδια αυτά αλλά και τις εμπειρίες σας . Πως αισθάνεστε όταν χρησιμοποιείτε έτσι έναν άντρα ;

Mistress Persa
Είναι απο τα αγαπημένα μου, δεν μπορώ να πω . Τονίζει τη Γυναικεία Κυριαρχία . Θα πρέπει όμως να αποτελούν μέρος ενός συνολικότερου παιχνιδιού για να εξιταριστώ . Με άλλα λόγια θέλω πρώτα να βασανίσω το σκλάβο μου πνευματικά και σωματικά έτσι ώστε την ώρα που θα είσέλθει το Strapon , να είναι ήδη παραδομένος στα κυριαρχικά μου ένστικτα

Kinky Fantasies On Line
Είστε Αφέντρα και στη προσωπική σας ζωή ή επιλέγετε το ρόλο της γατούλας; Επίσης ήθελα τη γνώμη σας γενικά για τη θέση της γυναίκας στις σύγχρονες σχέσεις

Mistress Persa
Δεν είμαι διπολική προσωπικότητα . Συνεπώς θα πρέπει να προσποιηθώ για να το παίξω γατούλα . Έχω χαλάσει σχέση επειδή ήθελα να έχω το κυρίαρχο ρόλο σε αυτή. Σίγουρα η σύγχρονη Γυναίκα είναι πιο απελευθερωμένη απο ταμπού του παρελθόντος .

Kinky Fantasies On Line
Είστε μια διασημότητα στο χώρο ! Σας αναγνωρίζουν στο δρόμο ; Ποιές είναι οι δημόσιες αντιδράσεις των ανθρώπων απέναντί σας όταν σας αναγνωρίζουν ;

Mistress Persa
Σόκ και Δέος ! (Αστιεύομαι)
Είμαι γνωστή σε συγκεκριμένο κοινό . Δύο φορές έχει τύχει βασικά να διασταυρωθώ σε δημόσιο χώρο . Στη μια περίπτωση έγινε απλά μια υπόκλιση. Στην άλλη ήμουν σε ένα café με μια φίλη και λαμβάνω ένα SMS που έγραφε «Κυρία αν σας έρθει να πάτε τουαλέτα , μην τα αφήσετε να πάνε χαμένα , κάθομαι τρία τραπέζια πίσω σας» !

Kinky Fantasies On Line
Τι είναι το πιο ακραίο παιχνίδι που έχετε κάνει σε κάποιον υποτακτικό ; Επίσης θα ήθελα να μου πείτε τι ακραίο σας έχει ζητηθεί και εσείς αρνηθήκατε ;

Mistress Persa
Στο BDSM υπάρχει κοινή συναίνεση μεταξύ ενηλίκων και μόνο ενηλίκων και τηρούνται κανόνες υγιεινής και ασφάλειας . Τι θα μπορούσε να θεωρηθεί ακραίο ; Όσο αφορά το δεύτερο σκέλος , μου ζητήθηκε κάποτε απο κάποιον να πατήσω ένα ζωάκι και φυσικά αρνήθηκα.







Kinky Fantasies On Line
Μιας και συμμετέχετε σε διάφορα φετιχιστικά δρώμενα ήθελα να μας πείτε τη γνώμη σας για το μέλλον της επαγγελματικής κυριαρχίας στην Ελλάδα ! Πιστεύετε πάει καλά ή τον έχει καταπνίξει η οικονομική κρίση.

Mistress Persa
Κοιτάξτε , θα έλεγα ότι υπάρχει πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Αυτό είναι καλό για τους υποτακτικούς . Μπορεί να υπάρχει κρίση αλλά σίγουρα υπάρχει πολύς περισσότερος κόσμος που θέλει να δοκιμάσει τις απολαύσεις που προσφέρει το BDSM .

Το ανταγωνιστικό περιβάλλον δεν με φοβίζει . Αντίθετα με εξιτάρει ! Αυτός που θα προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες θα συνεχίσει να υπάρχει εν μέσω κρίσης . Μη ξεχνάτε ότι η εκπαίδευσή μου έχει γίνει απο τη Mistress D συνεπώς οι υπηρεσίες που παρέχω φέρουν σφραγίδα ποιότητας και παράδοσης .

Kinky Fantasies On Line
Στα αυταρχικά session που κάνετε μέχρι ποιό σημείο δέχεστε τη σαρκική επαφή ; Επιτρέπετε να σας κάνουν στοματικό σέξ ; Μπροστά (pussy worship) ή και (Ass Worship) ; Πως επιτρέπετε στον υποτακτικό να σας υπηρετήσει ;

Mistress Persa
To Ass Worship είναι δείγμα υποταγής προκύπτει απο το Kiss My Ass ! Θα έλεγα ότι είναι η ύψιστη ανταμοιβή που μπορεί να λάβει ένας υποτακτικός . Το Pussy Worship θα έλεγα ότι ταιριάζει περισότερο σε άλλου είδους επαφές
Μη ξεχνάμε ότι στο BDSM , η σάρκα αποτελεί απλά ένα δίαυλο μετάβασης σε μια πιο εκστατική κατάσταση η οποία τελικά θα προκύψει απο το πόσο μακρυά «ταξίδεψε» το μυαλό.
Κάποιος ο οποίος πηγαίνει σε ένα session απλά για να λατρέψει τη σάρκα κάτι δεν έχει καταλάβει καλά .
Η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορεί να μου προσφέρει ένας υποτακτικός είναι να μεταμορφωθεί σε ένα άβουλο έρμαιο των ορέξεών μου. Δεν υπάρχει τυποποίηση σε αυτό . Μπορεί να θέλω να είναι χαλί , πόνυ , σκύλος , σκεύος , σκαμπώ κλπ. Αυτά δεν προκαθορίζονται.

Kinky Fantasies On Line
Έχετε παίξει με ζευγάρια ; Που να υποτάξατε και τους δύο ή να εκπαιδεύσατε τη γυναίκα πως να γίνει Αφέντρα ; Ποιές είναι οι εμπειρίες σας

Mistress Persa
Με τον άντρα σε ρόλο υποτακτικό και τη Γυναίκα σε Κυρίαρχο , Ναι ,έχει γίνει. Δεν μου έχει τύχει με ζευγάρι και τη Γυναίκα σε υποτακτικό ρόλο αν και έχω υποτάξει γυναίκες , κάτι που έχετε δει και στις δημόσιες εμφανίσεις μου.

Kinky Fantasies On Line
Πείτε μας λίγα λόγια για το μέλλον . Ποιά ειναι τα σχέδιά σας ; οι σκέψεις σας ; τα όνειρά σας ;  

Mistress Persa
Εγώ δεν κάνω όνειρα , κάνω τα όνειρα των άλλων πραγματικότητα . Σε πρώτη φάση, αυτό που μπορώ να πω είναι κάποια ταξίδια που θα κάνω στο εξωτερικό . Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις απο αρκετά διάσημες Mistresses του εξωτερικού για  guest εμφανίσεις τόσο σε δημόσια events όσο και στα Dungeon τους .

Σύνδεσμοι Ενδιαφέροντος :
Dungeon Limit Up

 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
.
[redtube]
]
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Krang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Μηνύματα
1.535
Κριτικές
11
Like
390
Πόντοι
306
Τρομερή μουνάρα!Δεν είμαι του τομέα της,αλλά είναι απίστευτη εμφανισιακά!
 

costman

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Μηνύματα
92
Κριτικές
8
Like
185
Πόντοι
0
Τί παίζει τελικά με την Πέρσα;; πλέον κάνει tour και ραντεβού βλέπω!
Θα είναι μέχρι 5 Ιουνίου στην Πάτρα από ότι βλέπω σε σχετική της αγγελία....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom