Νέα

Διαγωνισμός ομορφιάς για το ωραιότερο Μ@υνί !!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα patrick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Μηνύματα
692
Κριτικές
4
Like
356
Πόντοι
26
Ο Μπράιαν Σλόαν που είναι δημιουργός σεξουαλικών βοηθημάτων αποφάσισε να αναρτήσει αγγελία στο Διαδίκτυο αναζητώντας τα ομορφότερα… γυναικεία γεννητικά όργανα. Στόχος του ήταν να εντοπίσει τους τρεις ομορφότερους κόλπους, για να τους «σκανάρει» με 3D scanner και έπειτα να τους μετατρέψει σε καλούπι για να κατασκευάσει το ιδανικό σεξουαλικό βοήθημα.
«Ήθελα να ανακαλύψω ποιος κόλπος θα άρεσε στους άνδρες για να μεταφέρω το ομοίωμά του σε σεξουαλικό βοήθημα», εξηγεί ο Σλόαν σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από το Elite Daily και καταγράφει την διαδικασία αποτύπωσης στον υπολογιστή.
Έτσι, αφού στην αγγελία ανταποκρίθηκαν δεκάδες γυναικών από ολόκληρο τον κόσμο, οι άνδρες ψήφισαν και επέλεξαν τους τρεις ομορφότερους κόλπους σύμφωνα με φωτογραφίες που αναρτήθηκαν με hashtag #AutoblowVaginalBeautyContest.
Ανεξαρτήτως των συμμετοχών, ωστόσο, χιλιάδες ήταν οι χρήστες που επισκέπτονταν την ιστοσελίδα του Σλόαν, με αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά η κίνηση σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν «έπεσαν» οι servers.
Για την πόζα τους, πάντως, οι τρεις νεαρές γυναίκες αμείφθηκαν με χρηματικό ποσό που κυμαίνεται από 1,250 δολάρια για την τρίτη θέση, μέχρι 5,000 δολάρια για την πρώτη. «Ο Μπράιαν μου ζήτησε να διορθώσω τον κόλπο μου. Το έκανα κι έτσι κανείς δεν άγγιξε το σώμα μου», είπε μία από τις γυναίκες.
Επόμενο βήμα του Αμερικανού επιχειρηματία είναι να διοργανώσει περισσότερους διαγωνισμούς ομορφιάς για το ωραιότερο στόμα, το ωραιότερο πέος, τους ωραιότερους όρχεις…

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
www.protothema.gr/world/article/526672/video-diagonismos-omorfias-gia-gunaikeia-gennitika-organa/]www.protothema.gr/world/article/526672/video-diagonismos-omorfias-gia-gunaikeia-gennitika-organa/[/url]

 

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Μηνύματα
409
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Από μόνο του , όσο όμορφο και να είναι , αποτελεί μέρος ενός συνόλου. Και κυρίως χημείας
 

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.520
Κριτικές
7
Like
83
Πόντοι
16

knoxville

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Μηνύματα
78
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
τι νουμερο η ελληνιδα?
 

gcl

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2013
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
Χαχα, αυτοί είναι διαγωνισμοί!!! Θα γίνει και το 2016 αντίστοιχος;;;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom