Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.251
Κριτικές
3
Like
6.831
Πόντοι
1.486
Καλημέρα αδέλφια,ησυχία σήμερα στο trhread μας...Που πήγατε όλοι????? :think: :think: :think: :think:
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.462
Like
28
Πόντοι
166
Καλημέρα μάγκες ή μάλλον καλό μεσημέρι.Τώρα άνοιξε το θρεντ ρε πατέρα,τώρα γράφουμε.Αλλά κ πάλι είμαστε αρκετοί.
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.462
Like
28
Πόντοι
166
Γαμώ την τρέλλα μου,αλλαξε η ώρα του ματς την Κυριακή και από 19.00 πήγε στις 16.30.Θα είμαι με την Φρόσω στην Τρίπολη για κοψίδια κ θα πρέπει να γυρνάω πατικωμένος.

 

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.871
Κριτικές
6
Like
382
Πόντοι
316
Τελικά όλοι προσπαθούν να εξηγήσουν το 12-0 που έχει καταφέρει η Αεκάρα.....
Το εντυπωσιακό 12-0 της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, οι 18 βαθμοί με το απόλυτο των 6 νικών σε 6 αγώνες και η εδραίωση στην κορυφή της βαθμολογίας έχουν την εξήγησή τους.
Υπάρχουν 12 μικρά μυστικά.......

Ο 12 λογος της κορυφής
1.Ηγέτης: Ο Ριβάλντο δεν είναι απλώς ο ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά εντός αγωνιστικού χώρου. Ίσως είναι πιο σημαντικό το ότι μετά από χρόνια η ΑΕΚ διαθέτει μια προσωπικότητα που αναλαμβάνει το βάρος του πρωταθλητισμού και δεν διστάζει να δηλώνει δημόσια ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της κατάκτησης του τίτλου θα τον κάνει να αισθάνεται ότι απέτυχε. Η αύρα του δε είναι τόσο μεταδοτική που έχει κάνει και τους υπόλοιπους να πιστεύουν ότι φέτος ίσως να είναι η χρονιά τους.

2.Σκόρερ: Η μπάλα φτάνει ελάχιστες φορές με τον σωστό τρόπο στα πόδια του, ωστόσο ο Ισμαέλ Μπλάνκο είναι οπλισμένος με το «killer instict» του επιθετικού που χρειάζεται 1-2 ευκαιρίες για να σκοράρει. Η ΑΕΚ δεν διέθετε κλασικό γκολτζή από τότε που ο νυν πρόεδρός της αποφάσισε κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και τον ανακάλυψε στη β’ κατηγορία της Αργεντινής! Είναι εύλογο να καταλάβει κανείς πλέον το γιατί το συμβόλαιό του προβλέπει ρήτρα 15 εκατ. ευρώ για τους ισπανικούς συλλόγους που (κυρίως) θα ενδιαφερθούν στο μέλλον.

3.Ρόστερ: Η ποιοτική αναβάθμιση του έμψυχου υλικού της ομάδας έγινε σταδιακά αφού οι οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου δεν επέτρεπαν δραστικές αλλαγές, όμως αν αναλογιστεί κανείς ποιοι ποδοσφαιριστές φορούσαν τη φανέλα της ΑΕΚ το 2004 και ποιοι ανήκουν σε αυτήν τώρα, θα εντοπίσει τεράστιες διαφορές. Η ομάδα διαθέτει πληθώρα λύσεων στη μεσαία και στην επιθετική γραμμή της και τον Ιανουάριο θα προσπαθήσει να θωρακίσει ακόμα καλύτερα την άμυνά της διότι απαιτούνται και σε αυτή τη γραμμή πιο αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις.

4.Προσωπικότητες: Στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειας το καλοκαίρι του 2004, υπήρχαν μόνο ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Κώστας Κατσουράνης, Στην πορεία ο δεύτερος αποχώρησε, είχε όμως ήδη αποκτηθεί ο Τραϊανός Δέλλας και ακολούθως επέστρεψε και ο Άκης Ζήκος. Φέτος προστέθηκαν ο Ριβάλντο και ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα και πλέον η ΑΕΚ διαθέτει πέντε ποδοσφαιριστές με ηγετικά χαρακτηριστικά και νοοτροπία νικητή. Ανάλογα χαρίσματα ξεδιπλώνει και ο Μπλάνκο ενώ είναι πασιφανές ότι στο άμεσο μέλλον ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο αμυντικό.

5.Νοοτροπία: Η ΑΕΚ έπρεπε να μάθει να νικά ακόμα και όταν δεν αποδίδει θελκτικό ποδόσφαιρο. Αυτή άλλωστε είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια μικρή και σε μια μεγάλη ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο στοίχημα αυτό για τον Φερέρ και φαίνεται ότι ο Ισπανός το κερδίζει. Η Ένωση απέδρασε ατσαλάκωτη αποδίδοντας μέτρια μπάλα σε εκτός έδρας αγώνες ακριβώς επειδή έχει μάθει πλέον να «κλειδώνει» αποτελέσματα στο ένα γκολ.

6.Αποδυτήρια: Τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχαν ιδιαίτερες τριβές στις σχέσεις των ποδοσφαιριστών, ωστόσο φέτος το κλίμα είναι καλύτερο από ποτέ. Οι παίκτες είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους, χαίρονται ο ένας για την επιτυχία του άλλου και κατ’ επέκταση της ομάδας και δεν γκρινιάζουν όταν δεν αγωνίζονται παρά προσπαθούν περισσότερο για να πείσουν τον προπονητή ότι αξίζουν ευκαιρίες μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό των προπονήσεων.

7.Συνεργασία: Όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω από τον Φερέρ δίνουν, ο καθένας από το πόστο του, μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια ώστε οι παίκτες να νιώθουν ότι δεν έχουν να ασχοληθούν με τίποτε άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο. Από τον διερμηνέα και τους φροντιστές, από τους μασέρ και τους πιο άμεσους βοηθούς του προπονητή, το επιτελείο των ανθρώπων που εργάζονται για την ομάδα δείχνει ότι έχει αποκτήσει στη σωστή χημεία και προσφέρει υπηρεσίες πολύτιμες.

8.Προσαρμογή: Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές που δείχνουν ότι εμπέδωσαν την επιθυμία του Φερέρ να κατακτούν τις νίκες ακόμα και όταν δεν παίζουν εξαιρετικά. Είναι και ο ίδιος ο προπονητής που φέτος, έχοντας διαγνώσει πλέον τι εστί ελληνικό ποδόσφαιρο, παρουσιάζεται απόλυτα προσαρμοσμένος στις ιδιαιτερότητες αυτού. Παρότι διαθέτει πληθώρα επιλογών, ο ισπανός τεχνικός επιμείνει σε έναν βασικό κορμό και δεν προχωρά στις επαναστατικές αλλαγές της περυσινής περιόδου. Η ομάδα απέκτησε γρήγορα χημεία μέσα από τους αγώνες και ο Φερέρ δείχνει ότι κατάλαβε πως στην Ελλάδα τα πολλά πειράματα δεν είναι αποδοτικά.

9.Πλουραλισμός: Η ΑΕΚ έχει πετύχει 12 γκολ στο πρωτάθλημα, 5 εκ των οποίων ο πρώτος σκόρερ της Ισμαέλ Μπλάνκο. Ωστόσο τα υπόλοιπα επτά έχουν σημειωθεί από διαφορετικούς ποδοσφαιριστές: από ένα τέρμα έχουν σημειώσει οι Λυμπερόπουλος, Σέζαρ, Τόζερ, Κονέ, Ράμος, Ριβάλντο και Μαντούκα! Ανάλογο το σκηνικό και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπου ξεχωρίζει ο Ρίμπο με 2 γκολ και ακολουθούν οι Αλβες, Παππάς και Κονέ οι οποίο έχουν σκοράρει από μία φορά.

10.Τακτική: Αρκετές φορές (αν όχι τις περισσότερες) για να σημειωθεί ένα γκολ πρέπει να προηγηθεί κάποιο προσωπικό λάθος. Ωστόσο στην ΑΕΚ έχουν ελαχιστοποιηθεί εφέτος αυτές οι ατομικές γκάφες και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δουλειά που γίνεται στον τομέα της τακτικής. Κανείς από τους ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση ίσως τον Ριβάλντο που είναι λογικό να παίζει περισσότερο με το ένστικτο, δεν παρεκκλίνει της τακτικής και δεν κάνει κάτι περισσότερο από αυτό που πρέπει και απαιτεί ο προπονητής. Λάθη σίγουρα θα προκύψουν στην πορεία, ωστόσο η ΑΕΚ δείχνει διάθεση να τα περιορίσει στο ελάχιστο.

11.Επαφή: Το ενωτικό κλίμα, σήματα κατατεθέν της ομάδας στο ξεκίνημα της προσπάθειας του Ντέμη Νικολαϊδη, είναι και πάλι αυτό που κάνει την ΑΕΚ να ξεχωρίζει. Ο πρόεδρος και οι οργανωμένοι έχουν αρχίσει να βρίσκουν μετά από καιρό σημεία επαφής, η ΠΑΕ προμηθεύτηκε εισιτήρια για εκτός έδρας αγώνα μετά από καιρό και οι οπαδοί φρόντισαν να είναι κόσμιοι στην Ξάνθη. Ο κόσμος είναι μεγάλη δύναμη για την ομάδα (όπως και για κάθε σύλλογο) και ήταν απαραίτητο για την ΑΕΚ να σταματήσει την εσωτερική αιμορραγία.

12.Στόχος: Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αυτό που ενδιαφέρει τη διοίκηση και τον προπονητή είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα προηγούμενα χρόνια επικρατούσε μια μικρή σύγχυση, προφανώς επειδή οι χαμηλοί τόνοι και ο φόβος για τη λέξη «πρωτάθλημα» δεν συμβάδιζαν με το όνομα και την ιστορία της ομάδας, πόσο μάλλον με τις απαιτήσεις των φίλων της. Ήταν όμως μια απαραίτητη συνθήκη για τη διοίκηση ώστε η ομάδα να ανακάμψει οικονομικά, να σχεδιάσει με υγιείς προϋποθέσεις το μέλλον και πλέον να στοχεύει σε αυτό που πριν από 14 χρόνια ήταν το αυτονόητο.
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.462
Like
28
Πόντοι
166

Καλημέρα μούτρα.
Δεν πιστεύω να υπάρχει αύριο ΑΕΚΤΖΗΣ στην Αθήνα,που δεν θα είναι στο ματς της ΑΕΚ με την Χαρτς.Το χρέος όλων μας είναι αύριο να είμαστε ΟΛΟΙ στο ΟΑΚΑ.ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.
 

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.193
Κριτικές
6
Like
2.633
Πόντοι
456
Οσοι και αν πατε αν παιξετε οπως το Σαββατο με τον ΠΑΟΚ.......
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.077
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα!!!
δεν νομιζω να παιξουμε τοσο χαλια οπως με παοκ!!
καλιτερα που ειχαμε τετοια εμφανιση με παοκ ωστε να συνελθουμε με Χαρτς.
αεκαρα για παντα αρρωστιααααααααααα!!!!!!!!!!!!
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.462
Like
28
Πόντοι
166
καλημερα!!!
δεν νομιζω να παιξουμε τοσο χαλια οπως με παοκ!!
καλιτερα που ειχαμε τετοια εμφανιση με παοκ ωστε να συνελθουμε με Χαρτς.
αεκαρα για παντα αρρωστιααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Θα είσαι μέσα άρρωστε;εννοείται ότι είναι κλοδεχούμενοι κ οπαδοί άλλων ομάδων.Επιτέλους πρέπει να είμαστε ενωμένοι στην Ευρώπη για το καλό όλων μας.Η κοπέλα μου που είναι ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΓΑΥΡΟΥ ,αύριο θα έρθει μαζίμου με χίλια παρακαλετά από μέρος της.
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.462
Like
28
Πόντοι
166
Και για να μην ξεχνιόμαστε:ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.077
Like
1
Πόντοι
16
ασφαλος και θα ειμαι μεσα!!!!!!
με διαρκειας στην 33!!!!!
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.462
Like
28
Πόντοι
166
Διαρκειας στην 4 για 2ο έτος κ συνεχιζουμε...
 

Επισκέπτης
Kι εγώ μέσα θα είμαι. Ευελπιστώ να είμαι και στο επόμενο μέσα!!! ;)
 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.432
Like
25
Πόντοι
66
Έλα μωρή ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Τρελένομαι που είμαι Χανιά και δεν μπορώ να ανέβω...................  >:(
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.077
Like
1
Πόντοι
16
για οσους δεν πανε γηπεδο...............
ΟΛΟΙ ΜΕΓΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.462
Like
28
Πόντοι
166
Από την τηλεόραση δεν βοηθάμε την ομάδα.Αυτά είναι για οπαδούς άλλων ομάδων(δεν υπάρχει λόγος να τους κατονομάσω).Όσοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣαύριο είναι Αθήνα ή σε παρακείμενες περιοχές έχουν υποχρέωση να είναι στο γήπεδο.Τα κωλοσκωτσεζάκια΄παρόλη την ψωλιά, έχουν κατέβει με τουπέ.Ας τους δείξουμε ότι έχουν χάσει το ματς από την ώρα που θα βγουν να παίξουν.
ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.077
Like
1
Πόντοι
16
Ε ρε τι εχει να ακουσει ο φυσσας αυριο..........
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.462
Like
28
Πόντοι
166
Από την τηλεόραση δεν βοηθάμε την ομάδα.Αυτά είναι για οπαδούς άλλων ομάδων(δεν υπάρχει λόγος να τους κατονομάσω).Όσοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣαύριο είναι Αθήνα ή σε παρακείμενες περιοχές έχουν υποχρέωση να είναι στο γήπεδο.Τα κωλοσκωτσεζάκια΄παρόλη την ψωλιά, έχουν κατέβει με τουπέ.Ας τους δείξουμε ότι έχουν χάσει το ματς από την ώρα που θα βγουν να παίξουν.
ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Από την τηλεόραση δεν βοηθάμε την ομάδα.Αυτά είναι για οπαδούς άλλων ομάδων(δεν υπάρχει λόγος να τους κατονομάσω).Όσοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣαύριο είναι Αθήνα ή σε παρακείμενες περιοχές έχουν υποχρέωση να είναι στο γήπεδο.Τα κωλοσκωτσεζάκια΄παρόλη την ψωλιά, έχουν κατέβει με τουπέ.Ας τους δείξουμε ότι έχουν χάσει το ματς από την ώρα που θα βγουν να παίξουν.
ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
[/quote]
 

Επισκέπτης
Eμπρος ΑΕΤΕΕΕ.....

................................Δικεφαλεεεεε


όλοι μέσα  για την νίκη.

Εγώ θα είμαι στην 9, as always εδω κ 3 χρόνια....
 

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.193
Κριτικές
6
Like
2.633
Πόντοι
456
Χανουμια σεβασμο στο Φυσσα....ειναι πρωταθλητης Ευρωπης και απο τα καλυτερα παιδια.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom