Νέα

Sex Fantasies On Line – Short Sex Stories

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Μείνετε συντονισμένοι στη συγκεκριμένη σελίδα και θα ανεβάζω τακτικά ιστορίες απο το δεύτερο μπλόγκ μου

Πηγή : Straight Erotic Stories : Πρωκτικό Για Πρώτη Φορά.
/2015/01/straight-erotic-stories.html



Περίληψη :
Η Μαίρη είναι μια 22άχρονη φοιτήτρια που έχει σχέση με τον Ηλία , έναν 40άρη ώριμο άντρα που με την αρρενωπότητά του κέρδισε τη καρδιά και το σώμα της . Κάθε βράδυ γεύεται παθιασμένο και έμπειρο σέξ απο εκείνον και βιώνει οργασμούς πέραν απο κάθε φαντασία.
Όταν εκείνος απαιτήσει πρωκτικό σέξ , εκείνη θα φοβηθεί αλλά η εμπειρία του θα τη γεμίσει εμπιστοσύνη και θα παραδοθεί στα χέρια του για την πλέον καυτή εμπειρία.

Straight Erotic Stories

Η Μαίρη πάσχιζε να πάρει το τεράστιο καυλί του Ηλία στο στοματάκι της που τις τελευταίες ημέρες είχε αμαρτήσει τόσο πολύ καθώς εκείνος την ώθησε να κάνει τόσα πολλά τσιμπούκια , ακόμα και σε δημόσια θέα που αισθανόταν πλέον ένα πραγματικό πουτανάκι !

Ένα πουτανάκι που καύλωνε στην ιδεά ότι ο αρρενωπός άντρας αυτός θα την χρησιμοποιούσε για σέξ σαν να ήταν μια θεά ! Την έβαζε κάτω και την άφηνε μετά απο 1 ή και 2 ώρες , πάντα καλογαμημενη , με την μουνότρυπα ανοικτή και χυμένη ενώ η ίδια βίωνε πάντα πάνω απο 2 οργασμούς .

Φρόντιζε να ντύνεται δε και όσο πιο προκλητικά μπορούσε κάθε φορά που τον συναντούσε . Ήξερε ότι είχε όμορφο καλογυμνασμενο κορμί , με πλούσιο μπούστο και προκλητικό πεταχτό κωλαράκι και φρόντιζε να φορά πάντα μίνι φουστίτσες , κολλητά μπλουζάκια με ανοικτό ντεκολτέ και φυσικά ψηλοτάκουνες γόβες για να δείχνει ακόμα πιο προκλητική στα μάτια του.

Ο Ηλίας , ένας καλογυμνασμένος 40άρης , αρρενωπός και φτασμένος επαγγελματικά είχε πολλές εμπειρίες και μπορούσε να κάνει το άπειρο αυτό μουνάκι να χύνει όποτε εκείνος ήθελε και με όποιο τρόπο ήθελε ! Το ήξερε και αυτό τον γέμιζε αυτοπεποιήθηση .

Φρόντιζε πάντα να την φιλάει παθιασμένα μαλάζοντας τα στηθάκια της και χώνοντας τα τεράστια χέρια του , το ένα μπροστά στο καλοξυρισμένο άτριχο μουνάκι της και την πρόθυμη και πάντα καυλωμένη κλειτορίδα της και το άλλο πίσω , παραμερίζοντας το στριγκάκι της και χαιδεύοντας το κωλαράκι της που ήταν ακόμα παρθένο .

Αυτό ήταν και ο επόμενος στόχος του ! Η Μαίρη φοβόταν ότι θα πονέσει αλλά ο Ηλίας δεν καταλάβαινε απο αρνήσεις ήταν πολύ κοντά στο να την πείσει αλλά δεν αρκούταν μόνο σε αυτό . Ήθελε να την κάνει να παρακαλέσει και είχε βρεί το κατάλληλο τρόπο .

Αφού πίπωσε το καυλί του για ώρα , ο Ηλίας την έσπρωξε στο υπέρδιπλο κρεβάτι του και άνοιξε τα απαλά της μπουτάκια αποκαλύπτοντας το υγρό και γεμάτο χυμούς μουνάκι της . Γονάτισε και με τη γλωσσα του άρχισε να γλείφει τα ροδαλά της μουνόχειλα κάνοντάς την να σπαρταράει απο καύλα καθώς η έμπειρη γλώσσα του πότε περνούσε πάνω απο τη κλειτορίδα της , πότε βυθιζόταν μέσα στην καυτή μουνότρυπά της που ανοιγόκλεινε απο προσμονή για το τεράστιο καυλί του .

Αυτή την φορά όμως είχε άλλα σχέδια .

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή που η καύλα της κλιμακωνόταν , με το δάκτυλό του αφού πρώτα το γέμισε σάλιο και δικά της κολπικά υγρά άρχισε να τρίβει τη παρθένα τρυπούλα της κάνοντάς την να αναπηδήσει .

- Μη..., πήγε να πει ξεψυχησμένη αλλά ο Ηλίας έκανε πιο εντατικό γλειφομούνι και χάθηκε η άρνησή της στη στιγμή .

Έσπρωξε το ένα δακτυλό του βαθιά μέσα στο πρωκτό της και αισθάνθηκε τα ζεστά τοιχώματα να ανοίγουν . Ο πούτσος του σπαρτάρησε καθώς διαπίστωσε ότι όντως ήταν παρθένα και θα γαμούσε ένα απο τα πιο στενά κωλαράκια που υπάρχουν .

Η Μαίρη είχε καυλώσει και αισθανόταν σπασμούς στο μουνάκι της καθώς το δάκτυλό του την γαμούσε αργά στο ρυθμό που της έκανε γλειφομούνι .

- Καίγομαι ! Καύλα ! Είπε με δυσκολία

- Τώρα που θα σου χώσω τη ψωλάρα μου μέσα να δείς ποσο θα σου αρέσει .

Η Μαίρη πανικοβλήθηκε ! Θα μπορούσε να δεχτεί μια εισβολή τέτοιας κλίμακας ; Ένα τόσο μεγάλο καυλί ;

Ο Ηλίας σταμάτησε το γλειφομούνι αφήνοντάς την στα κρύα του λουτρού και την γύρισε μπρούμυτα . Πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε άρχισε να της γλείφει το κωλαράκι απο την κωλοτρυπίδα μέχρι τη μουνότρυπα και πίσω.

Ηλεκτρισμός άρχισε να κυριεύει το κορμί της ενώ η γλώσσα του όταν κέντριζε την ροδαλή της κωλοτρυπίδα , γεννούσε αισθήματα καύλας και ηδονής πρωτόγνωρα στο κορμί της .

Πλέον μπορούσε να δέχεται δύο δάκτυλα στο πρωκτό της και να κουνάει τη λεκάνη της στο ρυθμό που την κωλοδακτύλιαζε ο Ηλίας .

- Είσαι έτοιμη πουτανίτσα ! Είπε περιπαικτικά ο Ηλίας δίνοντάς της ένα μπατσάκι στα απαλά , κάτασπρα κωλομέρια της .

- Θα πονέσω ; Έκανε με νάζι αλλά εισέπραξε ένα ακόμα μπατσάκι στα κωλομέρια 

- Θα το λατρέψεις ! Πάρε μόνο βαθιές ανάσες ! Είπε .

Η Μαίρη τούρλωσε το κωλαράκι της και είδε τον Ηλία να έρχεται απο πίσω και να απλώνει λιπαντικό στο τεράστιο καυλί του και στην τρύπα της . Άνοιξε τα κωλομέρια της και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του στην κωλοτρυπίδα της.

Η καυτή αίσθηση του πουτσοκέφαλού του στην σούφρα της ήταν κάτι το ηδονικό και ξαφνικά αισθάνθηκε πίεση καθώς ο Ηλία έσπρωχνε το πουτσοκέφαλό του μέσα της.

Πόνος άρχισε να την κυριεύει καθώς το παρθένο σφιγκτηράκι της άρχισε να χαλαρώνει και να δέχεται το τεράστιο καυλί του σιγά σιγά μέσα της . Φοβήθηκε και έκανε να τραβηχτεί αλλά ο Ηλίας τη κράτησε με δύναμη καθηλωμένη μπρούμυτα και συνέχισε να της το μπήγει στο κώλο .

- Πονάει ! Πονάει ! Ψέλισσε αλλά ένα ακόμα σκαμπήλι στα πισινά της την επανέφερε στην θέση της.

- Πάρε ανάσες ! Θα το χωνέψει το κωλί σου και μετά θα αρχίσει το ξέσκισμα καριολάκι ! Εϊπε ο Ηλίας και με μια κίνηση το κάρφωσε όλο μέσα της κάνοντάς την να βογγήξει απο πόνο

- Πάρτο τσουλάκι όλο στο κώλο ! Ρούφα το στο σουφράκι σου ξεκωλάκι θα σε κάνω !

Άρχισε να μπαίνει και να βγαίνει στο κώλο της αργά αργά στην αρχή μέχρι να συνηθίσει . Ο Μαίρη έπαιρνε βαθιές ανάσες καθώς το τεράστιο καυλί ξέσκιζε την παρθένα τρυπούλα της . Αισθανόταν κάψιμο σε όλο της το υπογάστριο αλλά το μουνάκι της έσταζε απο καύλα .

Δεν άργησε να το καταλάβει και ο Ηλίας όταν κατέβασε το χέρι και έτριψε το μουνάκι της .

- Καύλωσες πορνίδιο ε ; Σου αρέσει μωρή απο το κώλο !

- Ναι ! ΝΑΙΙΙΙΙ είπε η Μαίρη καυλωμενη καθώς το κωλογαμήσι και η παράλληλη κίνηση που έκανε στη κλειτορίδα της με τα δάκτυλά του την έκανε να χάσει κάθε έλεγχο.

Κάπου εκεί , σε αυτό το σημείο άρχισε το πραγματικά ορμητικό γαμήσι του Ηλία στο κωλαράκι της . Τη γαμούσε με δύναμη , με δυνατές ψωλιές που φρόντιζε να ενισχύει την έντασή τους ρίχνοντας όλο το το βάρος του επάνω της.

Η ψωλάρα του έσκαβε κάθε χιλιοστό απο το κωλάντερό της που κόντευε να σκιστεί απο το μέγεθός της . Εϊχε κοπεί η ανάσα της και αισθανόταν τα τοιχώματα απο το μουνάκι της να πάλλονται . Δεν της είχε ξανασυμβεί ποτέ.

Έχυσε ενώ την γαμούσε απο το κώλο και το μουνάκι της , σαν βρυσούλα έσταζε υγρά στο σεντόνι . Ο Ηλίας της έριξε μερικές ακόμα μπηχτές ψωλιές και άδειασε και αυτός το καυτό φορτίο στο κωλαράκι της .

- Πάρτα μωρή πουτάνα στο κώλο ! Όλα τα χύσια στο κώλο τσουλάκι !

Έπεσε επάνω της , χωρίς να βγεί απο μέσα της λαχανιάζοντας επάνω στο λαιμό της .

Εκείνη γουργούρισε απο ικανοποίηση και καύλα !

- Σου άρεσε πορνίδιο ; Σου άρεσε το γαμήσι στο πουτανίστικό κωλί σου;

- Ναι ! Υπέροχο !

- Ωραία γιατί το κωλαράκι σου είναι παράδεισος και σκοπεύω να σου το γαμάω πολύ συχνά !

Η Μαίρη χαμογέλασε ικανοποιημένη . Ο Ηλίας τραβήχτηκε απο μέσα της και αισθάνθηκε ένα κρύο ρεύμα αέρα να την χτυπάει απο πίσω . Αισθανόταν πολύ ανοικτή και έβαλε δάκτυλο για να «εκτιμήσει τη ζημιά» .

Η τρυπούλα της είχε ανοίξει και έρρεε σπέρμα απο το κωλαράκι της προς τα κάτω . Την είχε ξεσκίσει για τα καλά ! Αισθάνθηκε απόλυτο πουτανάκι και άρχισε να υγραίνεται και πάλι !

Ο Ηλίας δίπλα της κάπνιζε τσιγάρο και εκείνη χώθηκε στην αγκαλιά του ενώ εκείνος χαίδευε το κωλαράκι της .

Ήταν πλέον και αυτό δικό του._

Photographs : Tumblr


 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Straight Story : One Night Stand  Στο Club
/2015/01/straight-story-one-night-stand-club.html



Περίληψη :
Η Γιώτα είναι μια σέξυ 23άχρονη κοπέλα που ζεί τη ζωή της στα άκρα και ευχαριστιέται το καυτό σέξ με όποιον επιθυμεί , όποτε το επιθυμεί . Στο κλάμπ μια νύχτα συναντά έναν άγνωστο άντρα ο οποίος την εμπνέει ερωτικά στο έπακρο . Αποτέλεσμα ; Μια καυτή νύχτα σέξ !

Straight Story

Το κέφι στο κλάμπ είχε φτάσει στο ζενίθ και η μουσική ακουγόταν ρυθμικά σε όλο το χώρο καθώς τα ιδρωμένα κορμιά των επαγγελματιών χορευτριών λικνίζονταν στο ρυθμό ανάμεσα στα περιστρεφόμενα φώτα και τις μπάρες .

Η Γιώτα έκανε μια εμφάνιση στο κλάμπ που όλοι έμειναν άφωνοι . Με ένα μίνι φόρεμα κολλητό που εξέθετε σε δημόσια θέα τα δίμετρα καλογυμνασμένα πόδια της που στολίζονταν απο ψηλοτάκουνες γόβες και αλυσιδάκι στον αστράγαλο ενώ οι γυμνασμένοι κοιλιακοί της ήταν και αυτοί σε δημόσια θέα , στολισμένοι απο ένα σκουλαρικάκι που κρεμόταν στον αφαλό της.

Ήξερε ότι όλοι οι άντρες καύλωναν με τη εικόνα και τη παρουσία της και φρόντιζε να το διασκεδάζει , ειδικά όταν προκαλούσε τις αντιδράσεις τους όταν έβλεπαν το μπούστο και τα πόδια της .

Εκείνη τη μέρα είχε μια ακόρεστη επιθυμία για σέξ . Σέξ χωρίς δεσμεύσεις , χωρίς αναστολές , χωρίς ταμπού. Ήξερε ότι θα εύρισκε αυτό που ήθελε στο κλαμπ εκείνο το βράδυ.

Στο μπάρ στεκόταν ένας άντρας γύρω στα 30 , ψηλός , μελαχροινός καλογυμνασμένος με θεληματικά αρσενικά χαρακτηριστικά που την κοίταξε πίνοντας το ποτό του με αυτοπεποιήθηση .

Εκείνη του έριξε μια προκλητική ματιά φροντίζοντας να του δείξει με το βλέμμα τι ακριβώς ήθελε χωρίς περιστροφές . Σηκώθηκε και πήγε στη πίσω πλευρά και εκείνος άφησε το ποτό του και την ακολούθησε .

Πέρασαν και οι δύο στις τουαλέτες και έκλεισαν ορμητικά τη πόρτα πίσω τους. Αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν με πάθος χωρίς να αλλάξουν ούτε κουβέντα.

Η Γιώτα επέδειξε επιθετική σεξουαλική συμπεριφορά και το χέρι της κατέβηκε στο καβάλο του χουφτώνοντας το καυλί του και με χαρά της διαπίστωσε ότι ήταν τεραστίων διαστάσεων . Ο άγνωστος άντρας κατέβασε και αυτός το χέρι του χαιδεύοντας τη πλατούλα της μέχρι το κωλαράκι της όπου χούφτωσε πρόστυχα .

Η Γιώτα χαμογέλασε και γονάτισε μπροστά του ! Σχεδόν ξέσκισε το παντελόνι του μέχρι που πέταξε το τεράστιο καυλί του έξω και το πήρε εκστασιασμένη στο στόμα της .

Ήταν χοντρό , γεμάτο φλέβες και πολύ ζεστό . Το πήρε όλο στο στόμα της και άρχισε να το πιπώνει με πάθος κοιτώντας τον πρόστυχα στα μάτια . Το πέος του σκλήραινε ολοένα και περισσότερο στο καυτό της στόμα ενώ η λίμπιντο και των δύο ανέβαινε στα άκρα .

Ό άγνωστος άντρας τη τράβηξε και εκεί στα όρθια , τη γύρισε στα πλακάκια και έχωσε το χέρι του κάτω απο το φουστανάκι της . Κατέβασε το κυλοτάκι της στους αστραγάλους , γονάτισε πίσω της και έχωσε το κεφάλι του ανάμεσα στα πεταχτά της κωλομέρια και άρχισε να γλείφει την καυτή της μουνότρυπα που έσταζε υγρά και χυμούς .

Η Γιώτα έκλεισε τα μάτια απο προσμονή και καύλα καθώς η γλώσσα του την άναβε και έκανε το μουνάκι της να στάζει και να σπαρταράει απο ηδονή . Εκείνος αφού την έγλειψε καλά , την έστησε ελαφρά στα όρθια με το προκλητικό πισινάκι της στημένο και έσπρωξε το καυλί του μέσα της.

Η αίσθηση απο το καυτό της μουνάκι ήταν εκπλητική και για την Γιώτα η αίσθηση της καυτής σάρκας που γέμισε το κόλπο της μέχρι τη μήτρα της ήταν θεϊκό .

Άρχισε να την γαμάει στα όρθια , Ήταν το πιο στενό και ζεστό μουνάκι είχε ποτέ γαμήσει και η αίσθηση της τον οδηγούσε στα ουράνια ενω ο πούτσος του έκανε πραγματικό πάρτυ .

Την γύρισε προς το μέρος του , τη σήκωσε στα δυνατά του μπράτσα και άρχισε να της το μπήγει στα όρθια ενώ φιλιόντουσταν με πάθος . Η Γιώτα τον αισθανόταν βαθιά μέσα της και τα τοιχώματα του κόλπου της συσπωνταν σε κάθε διείσδυσή του .

Συντομα είχε το πρώτο οργασμό απο το τεράστιο καυλί του ενώ εκείνος συνέχισε ακούραστα να την γαμάει με πάθος και δύναμη . Αισθανόταν το καυλί του να κολυμπάει στους καυτούς της χυμούς και οι μύες του κόλπου του έκαναν ένα πρωτόγνωρο ηδονικό μασάζ που όμοιό του δεν είχε ξαναζήσει .

Η Γιώτα κουνουσε ρυθμικά τη λεκάνη της συμβαδίζοντας με τις μπηχτές ψωλιές του γαμιά της σε συχνότητα και εύρος . Είχε την εμπειρία να κουνιέται με τέτοιο τρόπο που να τον κρατά μονίμως ερεθισμένο , μονίμως στα άκρα .

Εκείνος δεν άντεξε πολύ και σύντομα έχυσε μαζί με εκείνη που έχυσε και πάλι.

Ο κόλπος της γέμισε απο τα κολπικά της υγρά και τα δικά του χύσια ενώ η ίδια λαχανιασμένη σφίχτηκε επάνω του μπήγοντας τα νύχια της στη πλάτη του και κρατώντας τον κολλημένο επάνω της για δευτερόλεπτα μέχρι να σταματήσει να πάλλεται η κλειτορίδα της και να σταματήσουν τα κύματα ηδονής που χτύπαγαν το κορμί της ξανά και ξανά .

Η Γιώτα απομακρύνθηκε απο εκείνον ο οποιος είχε μείνει εκστασιασμένος και αφού ανασήκωσε το φουστανάκι της , πήρε το κυλοτάκι της απο το πάτωμα και δεν το φόρεσε παρά το έβαλε στη τσάντα της .

Έφτιαξε τα μαλλιά της , το μακιγιάζ της και ο άγνωστος τη ρώτησε .

- Είσαι πολύ καύλα ! Πως σε λένε ;

Εκείνη γελώντας τον φίλησε στο στόμα και απλώς βγήκε απο τις τουαλέτες όπου κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτε .

Ικανοποιημένη βγήκε απο το κλάμπ και πήγε στο αυτοκίνητό της έχοντας ένα αίσθημα πληρότητας και ευτυχίας . Χύσια και κολπικά υγρά έρρεαν απο το μουνάκι της και αισθανόταν πολύ πουτανάκι ,πολύ κακό κορίτσι ! Το λάτρευε !

Σίγουρα θα το επαναλάμβανε !


Photographs: Tumblr
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Straight Stories : Η Κυνηγός Νεαρών Αντρών
/2015/01/straight-stories.html



Περίληψη :
Η Έλενα είναι μια σέξυ όμορφη 40άρα , πρόσφατα χωρισμένη που αναζητά νέες περιπέτεις και συγκινήσεις . Ο Μάριος είναι ένας 25άχρονος μασέρ που θα κάνει τη καρδιά της να σκιρτήσει και μια μέρα στο πάγκο του μασάζ θα πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Straight Stories

Η Έλενα έριξε μια προσεκτική ματιά στο καθρέπτη , το κορμί της αν και 40 ετών διατηρούνταν σε εξαιρετική κατάσταση χάριν στις ατελείωτες ώρες γυμναστικής και τη διατροφή που τηρούσε . Ήταν  ζωντανή παρά το διαζύγιο και αισθανόταν την ερωτική φλόγα να αναδύεται μέσα της και να αναζητά τον έρωτα και το καυτό παθιασμένο σέξ και πάλι .

Ο άντρας της διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τη γραμματέα του και όταν τελικά το ανακάλυψε εκείνη το αποτέλεσμα ήταν ένα διαζύγιο και μια εξοντωτικά μεγάλη διατροφή που εξασφάλιζε σε εκείνη μια άνετη ζωη με τη κόρη της . Ήταν και πάλι ελεύθερη να χαρεί το σέξ χωρίς αναστολές και ταμπού .

Ο Μάριος ήταν ένας αρρενωπός καλογυμνασμένος σφριγηλός άντρας που είχε γνωρίσει στο γυμναστήριο της και της έκανε καθημερινά σχεδόν μασάζ. Τα μεγάλα δυνατά του χέρια με επιδεξιότητα ταξίδευαν επάνω στο κορμί της και την έκαναν να αισθάνεται σαν να ήταν 20 χρονών . Είχε αποφασίσει να του δοθεί.

Έτσι λοιπόν βρέθηκε μετά το τέλος του προγράμματος γυμναστικής της στο τραπέζι του μασάζ , ολόγυμνη μόνο με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω της , αδημονώντας την έλευση του Μάριου που δεν άργησε να έρθει.

Τον κοίταξε με ένα βλέμμα όπως η γάτα το ποντίκι ενώ και αυτός ανταπέδωσε ευγενικά το χαμόγελο και τον χαιρετισμό .

- Σήμερα θέλω πιο μεγάλο πρόγραμμα σε διάρκεια , και σε «ένταση» είπε κοιτώντας τον προκλητικά καθώς γυρισε μπρούμυτα στο τραπέζι.

- Και βέβαια ! Θα κάνω το καλύτερο ! Τη διαβεβαίωσε ο Μάριος καθώς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του επάνω απο το κολασμένο κορμί της με τις αμαρτωλές καμπύλες .

Πολλές φορές είχε κάνει μασάζ σε πελάτισσες του γυμναστηρίου αλλά η Έλενα είχε κάτι που τον μαγνήτιζε . Ήταν όμορφη , σέξυ αλλά παράλληλα και ώριμη – σοφιστικέ ! Τώρα ήθελε κάτι παραπάνω και το είχε κάνει σαφές .

Ο Μάριος άρχισε να της κάνει ένα απαλό μασάζ στη πλάτη φροντίζοντας να πιέζει και να μαλάζει με μια αραιή κλιμάκωση προς τα πάνω κάνοντας την Έλενα να γουργουρίζει απο ευχαρίστηση. Η πετσέτα της είχε κατέβει και κάλυπτε μόνο τα οπίσθιά της και τα χέρια του μασέρ σύντομα μάλαζαν στα όριά της μέσης της .

Η Έλενα αισθανόταν να υγραίνεται απο τα δυνατά χέρια ενός τόσο καλογυμνασμένου και σέξυ άντρα πάνω στο κορμί της . Ξαφνικά αισθάνθηκε τα χέρια του να την χαϊδεύουν στο εσωτερικό των μηρών της ! Πήρε μια βαθιά ανάσα και άνοιξε ελαφρά τα πόδια της δίνοντας το σύνθημα στον Μάριο να προχωρήσει.

Ο Μάριος αισθάνθηκε ένα σκίρτημα καύλας στο καβάλο του καθώς άρχισε να καυλώνει όσο προχωρούσαν τα δάκτυλά του στο ανώτερο σημείο των μηρών της . Αφαιρεσε τη πετσέτα να μην τον ενοχλεί και αποκάλυψε τα πανέμορφα κάτασπρα προκλητικά οπίσθιά της .

Τα χέρια του μάλαζαν πλέον στο εσωτερικό των μηρών της και το δάκτυλό του απαλά , άγγιξε τα μουνόχειλά της που είχαν πάρει φωτιά !

Η Έλενα γύρισε ανάσκελα αποκαλύπτωντας τα όμορφα και πλούσια στήθη της και το τριμαρισμενο μουνάκι της που έσταζε απο καύλα . Ο Μάριος έσκυψε και κόλλησε τα χείλη του στα δικά της ανταλλάσσοντας ένα παθιασμένο φιλί μαζί της . Το γυμνασμένο του στέρνο άγγιξε το δικό της προκαλώντας ρίγη ανατριχίλας ενώ τα χέρια του ταξίδεψαν διερευνητικά επάνω στο κορμί της κατευθυνόμενα προς τα κάτω , την κοιλιά της και τέλος το καυτό μουνάκι της που δέχτηκε το δάκτυλό του μέσα της .

Το καυλί του Μάριου κόντευε να σκίσει τη φόρμα και η Έλενα άπλωσε θαραλέα το χέρι της και το χούφτωσε με αποφασιστικότητα . Ήταν μια γυναίκα που ήξερε τι ήθελε και τι ζητούσε ! Ο Μάριος έβγαλε τη φόρμα του και αποκάλυψε το τεράστιο χοντρό και γεμάτο φλέβες καυλι του που το έφερε στο στόμα της .

Η Έλενα άνοιξε τα χείλη της και το ρούφηξε με λαιμαργία . Είχε πολύ καιρό να γευτεί ένα καυλί γεμάτο νιάτα και σφρίγος . Της θύμισε τα νιάτα της και πάνω από όλα της θύμησε τι είχε χάσει τόσα χρόνια .

Άρχισε να τον πιπώνει με πάθος και να ρουφάει κάθε χιλιοστό απο το καυλί του στο στόμα της κάνοντας τον νεαρό άντρα να βογγήξει απο καύλα χρησιμοποιώντας όλη τη πείρα της για να του κάνει κόλπα που καμία συνομήλική του δεν θα μπορούσε . Κόλπα που δεν είχε κάνει ούτε με τον άντρα της αλλά τώρα με τον νεαρό μασέρ θα βίωνε.

Ο Μάριος αφού καύλωσε καλά με το απολαυστικό και χορταστικό τσιμπούκι που του έκανε ήλθε μπροστά και άνοιξε τα πόδια της . Έφερε το πουτσοκέφαλό του στα ανοικτά και υγρά μουνόχειλά της και άρχισε να τα τρίβει προκαλώντας της ρίγη ηδονής . Εκείνη τύλιξε τα πόδια της τριγύρω του και τον έφερε κοντά της καθώς εκείνος έμπηξε μέσα στο καυτό της μουνί το καυλί του

Η αίσθηση του υγρού μουνιού της , γεμάτο υγρά και φλόγα ήταν εκπληκτικό συναίσθημα για τον νεαρό άντρα που άρχισε να την πηδάει με πάθος . Η Έλενα ένιωθε το τεράστιο καυλί του να μπαίνει μέσα της και να την ξεσκίζει προκαλώντας της πόνο και καύλα σε σωστή δόση που την έκανε να χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα .

Τα κορμιά τους κόλλησαν απο τον ιδρώτα και το πάθος ! Τα χείλη τους ενώθηκαν σε ένα καυτό φιλί και η Έλενα έχυσε για πρώτη φορά απο τον κλειτοριδικό ερεθισμό που της προκαλούσε η τριβή των σωμάτων και το τεράστιο καυλί του Μάριου μεγένθυνε τα συναισθήματα καύλας που ένοιωθε.

Τον αισθανόταν βαθιά μέσα της να την γαμάει με πάθος , ολοκληρωτικά ! Έχυσε και δεύτερη φορά και τρίτη μέχρι που ο Μάριος με την σειρά του έχυσε βαθιά μέσα στη μήτρα της .

Έμειναν με τα χείλη ενωμένα και τον Μάριο μέσα της για λίγα λεπτά ! Αυτά τα λίγα λεπτά που έμοιαζαν με παράδεισο !

Η Έλενα έζησε μια τόσο καυτή εμπειρία !

Και ήταν μόνο η αρχή σκέφτηκε γελώντας καθως βγήκε απο το γυμναστήριο αεράτη , με ένα αίσθημα πληρότητας !

Photographs : Tumblr


 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Straight Story : Η Πιο Καυτή Εμπειρία Με Την Εύα



Περίληψη :
Οι πιο πολλοί στο διαδίκτυο με γνωρίζουν ώς Kinky Admin , τον αρχισυντάκτη του Kinky Fantasies On Line που ασχολείται με την Γυναικεία Κυριαρχία και τον Φετιχισμό. Αυτή όμως είναι μόνο η μια όψη . Υπάρχει και η vanilla πλευρά που απλώς επέλεξα να μη προβάλω εκτενώς.
Ανέκαθεν υπήρξα λάτρης των κοριτσιών που δουλεύουν σε στούντιο και σήμερα θα σας δείξω την αληθινή ιστορία . Μια απο τις καλύτερες εμπειρίες μου με την Ρουμάνα Εύα που εργαζόταν στην Αγ. Μελετίου και τη Φρατζή.

Straight Story

Πολύ πριν τη κρίση , πολύ πριν αλλάξει η ζωή και οι άνθρωποι προς το χειρότερο, όπως δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι , περιηγούμουν συχνα στα στούντιο και απολάμβανα το σέξ με τις αιθέριες υπάρξεις που βρίσκονταν εκεί. Ήμουν χαρούμενος που βίωνα και αυτή την επανάσταση . Σεξ με άνεση χώρου και χρόνου με κοπέλες που θύμιζαν μοντέλα και έκαναν τις τραγελαφικές σκηνές των παλαιών οίκων ανοχής της Φυλής να μοιάζουν ρετρό στο μυαλό μου .

Μια μέρα , ανακάλυψα ότι στη Φραντζή 47 είχε έρθει μια όμορφη ψηλή ξανθιά με χυμώδες καμπύλες και φλογερό ταπεραμέντο στο σεξ όπως διάβαζα στις διαδικτυακές κριτικές του  bourdela και φυσικα΄οι φωτογραφιες αν και δεν έδειχναν πρόσωπο είχαν τραβήξει το ενδιαφέρον μου.

Δεν έχασα λοιπόν την ευκαιρία και βρέθηκα στο στούντιο της Φραντζή όπου αντίκρυσα την όμορφη προκλητική Ρουμάνα που προέβαλε στο σαλόνι με σέξυ εσώρουχα μαύρα που αναδείκνυαν το πλούσιο μπούστο της και τα ατελείωτα πόδια της. Εκείνο όμως που με τράβηξε ήταν η λάμψη στα μάτια της και ο συνδυασμός γλυκύτητας αλλά και προστυχιάς που διέθετε και την έκανε να φαντάζει θεά στα μάτια μου

Φυσικά επέλεξα να περάσω στο δωμάτιο εκείνο που βρισκόταν στο βάθος του στούντιο , στο τέλος ενός διαδρόμου που βρίσκονταν και οι άλλες πόρτες και το δωμάτιο υπηρεσίας .

Ξάπλωσα στα δροσερά σεντόνια και περίμενα υπομονετικά χαλαρώνοντας στο ρυθμό της μουσικής . Η Εϋα δεν άργησε να έρθει δείχνοντάς μου απο την αρχή ότι δεν επρόκειτο για ένα απλό και συνηθισμένο στουντιοκόριτσο .

Πριν προλάβω να τελειώσω την φράση μου που τη καλωσόριζα , έπεσε επάνω μου φέρνοντας να όμορφα στήθη της στο πρόσωπο μου και ρίχνοντάς με ανάσκελα στο κρεβάτι ενω απροκάλυπτα κόλλησε τα χειλη της στα δικά μου και με φίλησε με ένα παθιασμένο γαλλικό φιλί που με αιφνιδίασε μιας και τέτοια συμπεριφορά δεν είχα συνηθίσει .

- Τι θες να κάνουμε ; Εϊπε κοιτώντας με τα παιχνιδιάρικα ματια της .

Εγώ ανέκαθεν είχα μια συνήθεια που όλα τα στουντιοκόριτσα μέχρι τότε που έπαιρνα σε φούλ πρόγραμμα το αποδέχονταν με χαρά . Έχοντας μέσα μου μια επιθυμία να ικανοποιώ και να υπηρετώ τις γυναίκες που με ακολουθούσε ανέκαθεν στη ζωή , πρότεινα πριν το σέξ να κάνω ένα μασάζ σε κάθε εργαζόμενο κορίτσι και πάντα το δέχονταν .

Μάλιστα έφερνα και δικό μου έλαιο που μύριζε βανίλια . Η Εϋα ενθουσιάστηκε και ξάπλωσε μπρούμυτα γελώντας και ζητώντας μου να αρχίσω . Πράγματι ξεκίνησα το μασάζ που αποτελούσε και μέρος της στρατηγικής μου να τις κάνω να χαλαρώνουν και να αγγίζω το κορμί τους .

Η Εϋα είχε πραγματικά βελούδινη επιδερμίδα και είχα αρχισει να καυλώνω όσο της έκανα μασάζ στη πλατούλα , τα μπούτια και τις γάμπες μέχρι τα πατουσάκια της και την άκουγα να χασκογελά . Φυσικά το μασάζ θα τέλειωνε με φιλάκια που ξεκινούσαν απο τη πλατούλα της , τη σπονδυλική της στήλη , δάγκωσα τα αφράτα ζεστά κωλομέρια της  , κατέβηκα γλείφοντας πίσω απο τα γόνατα , τις γάμπες της μέχρι τις πατούσες και τα δακτυλακια της που πιπίλισα άπληστα .

Άρχισα να ανεβαίνω γλείφοντας και έφτασα στα κωλομέρια της . Ο στόχος μου ήταν η ροδαλή της άτριχη λαχταριστη κωλοτρυπίδα που άρχισα να φιλώ και να γλείφω παθιασμένος ενώ με ικανοποίηση άκουσα τα πρώτα βογγητά της .

Γύρισε ανάσκελα και άρχισα να της φιλώ το λαιμό , κατέβηκα στο πλούσιο στήθος της , πιπίλησα τις ρώγες δαγκώνοντάς τες ελεαφρά και συνέχισα στην κοιλιά της , τον αφαλό της και τέλος το ροδαλό μουνάκι της που ήταν υγρό και μύριζε σαν μαγιάτικο τριαντάφυλλο .

Πρώτα της έγλειψα ελαφρά τα μπουτάκια , σχηματίζοντας οκτάρια με τη γλώσσα μου και κάνοντάς την να αναστενάζει ενώ σύντομα στράφηκα στο μουνάκι που άρχισα να ρουφάω και να πιπιλάω με πάθος ενώ είχα καυλώσει στο έπακρο .

Η Εϋα εγκλώβισε το κεφάλι μου με τα μπούτια της και άρχισε να βογγάει και να αναστενάζει δυνατά πιέζοντάς με επάνω στο υγρό και λαχταριστό της μουνάκι που έρρεε χυμούς επάνω στη γλώσσα μου . Συνέχισα θεωρώντας ότι το γλειφομούνι που της έκανα ήταν μια «καλή επένδυση» για το σέξ που θα επακολουθούσε .

Προς έκπληξή μου όμως η Εύα δεν με άφησε παρά με πίεσε επάνω της δυνατά απαιτώντας να συνεχίσω να την γλείφω μέχρι που σπαρταρώντας έχυσε δυνατά . Πήρε μια δύο ανάσες και εξαγριωμένη σχεδόν με έριξε στο κρεβάτι και ήρθε απο πάνω μου καβαλώντας με λύσσα το ερεθισμένο μου πέος αφού πρώτα πέρασε προφυλακτικό με επιδέξιες και γρήγορες κινήσεις .

Άρχισε να με ιππεύει με λύσσα έχοντας ρίξει τα βυζιά της στο πρόσωπο μου ενώ κάποια στιγμή με φίλησε πάλι στο στόμα σαν να ήμουν ο γκόμενός της και άρχισε να γαμιέται με πρωτοφανή λύσσα .

Με αυτό το γρήγορο και γεμάτο ένταση ρυθμό που με ίππευε έχυσα και εγώ μέσα ενώ εκείνη έριξε επιδέξια όλο το βάρος της επάνω μου , τα βυζιά της πίεζαν το στέρνο μου και άρχισε να με φιλάει πάλι στο στόμα .

Ήταν πραγματικά έντονο και καυτό σέξ . Σαν να ενσαρκώθηκε στη πραγματικότητα μια καυτή μου φαντασίωση που εμπεριείχε σέξ και πάθος . Δυσκολευόμουν να πιστέψω ότι μπορούσε να προκύψει τέτοιο αποτέλεσμα με ιερόδουλη ! 

Η Εύα σηκώθηκε φόρεσε τα εσώρουχα και τα γοβάκια της και με αποχαιρέτησε .

Εννοείται ότι δεν ήταν η τελευταία φορά που συνευρέθηκα μαζί της. Πήγα δεκάδες φορές όπου το σέξ ήταν διαρκώς καλύτερο και κάπου στο ρομαντικό μου μυαλό σχηματίστηκε η σκέψη ότι σε έναν άλλο κόσμο , μια παράλληλη πραγματικότητα ίσως ήταν γραπτό να είμαστε μαζί και να γαμιόμαστε μαζί γιατί ταιριάζουμε και όχι σαν αποτέλεσμα μιας οικονομικής δοσοληψίας .

Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε χωρίς κανείς να λέει ή να γνωρίζει τίποτε σχετικά. Κάπου έμαθα ότι επέστρεψε στη Ρουμανία , κάποιος άλλος ειπε ότι επέστρεψε σε άλλο στούντιο με άλλο όνομα . Όπως κάποιος ξυπνάει απο ένα όνειρο έτσι και εγώ την έχασα και δεν ξαναβρεθήκαμε μαζί στο κρεβάτι .

Τώρα που γράφω αυτές τις γραμμες γελάω γιατί ξέρω ότι ο αναγνώστης με αντιμετωπίζει με δυσπιστία και επιθετικό ρεαλισμό . Το ίδιο και το δικό μου alter ego . Σαν να ακουω σκέψεις του στύλ  :

- Καλά ρε μεγάλε , στοματικό σε ιερόδουλη ;
- Νομίζεις ότι έκανε έρωτα μαζί σου ;
- Υποκρινόταν όπως κάνει σε δεκάδες κάθε μέρα με άμεσο στόχο το χρήμα.
- Αυτά δεν γίνονται , πάλι φαντασίες ακούμε !

Δεκτά όλα τα σχόλια που πρώτος έχω κάνει στον εαυτό μου !
Εκτός όμως απο μια μικρή λεπτομέρεια , μια μικρή ατέλεια στο σκληρό τοίχο του ορθολογισμού !
Και αν αυτό το κάτι διαφορετικό υπήρξε ;
Ποιός μπορεί να με καταλάβει παρά μόνο κάποιος που συνευρέθηκε με επαγγελματία ..... και η συνεύρεση αυτή ... Ξέφυγε !!!

Κάποιοι σίγουρα με καταλαβαίνετε !


Photographs : Tumblr




 

nikolcd

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2015
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
θες και απο μενα μια ιστορια; αν σου αρεσει να στειλω και συνεχεια
Η μεταμορφωση μου
παντα μου αρεσε να τα δοκιμαζω ολα στο κρεβατι. Ετσι οταν ελειπε η γυναικα μου δοκιμαζα τα στριγκακια της και μερικες φορες τα φορουσα και εξω. Αλλα μεχρι εκει. Μεχρι που γνωρισα την Ελενη. Ξεκινησαμε μια σχεση ερωτικη εξωσυζυγική και το πρωτο καιρο καναμε τις στασεις που κανουν ολα τα ζευγαρια. Της αρεσε κ εκεινη να δοκιμαζει τα παντα. Ετσι πηρα το παρθενο κολαρακι της, τελειωνοντας μεσα του, τελειωσα στο στομα της και τα ηπιε ολα. Αν και παντρεμενη και εκεινη δεν ειχε τις πολλες ερωτικες εμπειριες. Καποια στιγμη εγλειψε την πισω τρυπα μου. Αυτο δεν μου το ειχαν κανει ποτε, μου αρεσε πολυ. Με το καιρο μου ζητησε να μου βαλει και δακτυλο απο πισω. Στην αρχη το σκεφτομουνα τελικα δεχτηκα. Το περιεργο ειναι οτι με αυτα μουσκευε το μουνακι της το οποιο το εγλυφα ατελειωτα και εχυνε πολλες φορες...συνεχιζεται

Μερος 2ο
Σιγα σιγα εβαζε περισσοτερα δακτυλακια μεχρι που μου προτεινε να παρουμε ενα strapon. Ειπα γιατι οχι. Τον φορεσε με διστακτικοτητα και αφου τον αλειψε με λαδακι ηρθε και μου ζητησε να κατσω στα 4. Τετοια σταση δεν την ειχα δοκιμασει ποτε με τη γυναικα ορθια παντα η γυναικα ηταν στα 4. Καθησα στα 4 ηρθε σιγα σιγα και μου λεει ¨τωρα θα γινεις το πουτανακι μου¨ Θα σε σκισω αγρια. Σκυφει ανοιγει τα κολομαγουλα και φτυνει τη τρυπουλα μου. Φερνει το δονητη σιγα σιγα και τον καρφωνει μεσα. Αυτο ηταν η τρυπα που μου ειχε χασει τη παρθενια της. Το πηδημα αποκτησε και αλλες στασεις. Φτασαμε στο σημειο να αλλαζουμε κατευθειαν στα 4 ποτε εγω και ποτε εκεινη.

Μέρος 3ο
Το επόμενο στάδιο ήταν το ξυρισμα. ¨Αφου θα γίνεις το πουτανακι μου πρεπει να εισαι και ξυρισμένο¨μου ειπε. Ετσι έπρεπε δυο φορες την εβδομαδα να ξυριζομαι ολοσωμα αφηνοντας λιγο μαλλι πανω απο το εργαλειο μου. Ετσι και εκανα. Δε σταματησε ομως εκει. Τωρα επρεπε να αποκτησω μια σειρα απο σεξυ εσωρουχα. Ετσι πηγαιναμε μαζι για ψωνια και ψωνιζε στριγκακια κορσεδες μεχρι και ζαρτιερες σε δυο νουμερα. Ενα για εκεινη και ενα για εμενα. Μου απαγορεψε να φορεσω ξανα δικα μου εσωρουχα και καθιερωσα παντου να φοραω τα εσωρουχα που μου επερνε. Πολλές φορες βγαινοντας εξω φορουσα και ταπα στο μουνακι μου. Ετσι ελεγε την πισω τρυπα μου πια που περιττο να σας πω ποσο ειχε ανοιξει.

Μέρος 4ο
Πλεον φορουσα καλτσον στρινγκακι καθως και σουτιεν οταν εβγαινα εξω, τις περισσοτερες φορες φορουσα και ταπουλα. Το στραπον μεγαλωνε και ειχε φτασει να παρει το μεγαλυτερο νουμερο, καθως και να μου βαζει και το χερι μαζι με το δονητη συγχρονος. Στις καφετεριες που πηγαιναμε φορουσε φαρδια φουστα με το στραπον απο μεσα και πηγαιναμε στις τουαλεττες όπου με επαιρνε στα 4. Καποια στιγμη που δεν ειχε χαρτι μετα απο κατουρημα μου ζητησε να της το σκουπισω με τη γλωσσα. Αυτο ηταν απο τοτε και μετα την σκουπιζα συνεχεια και στο σπιτι. Η αποκορυφωση ηρθε οταν κατουρισε μεσα στο στομα μου. Στην αρχη τα εφτυσα. Τοτε μου ριχνει ενα χαστουκι και μου λεει αυτο δεν θα ξαναγινει. Οτι βγαινει απο το μουνακι μου πινεται. Ετσι λοιπον αρχισαμε να πηγαινουμε μαζι στο μπανιο και να ρουφαω ολα τα τσισα απο το μουνακι της οπου και αν βρισκομαστε. Σπιτι, καφε μπαρ κλπ.

Μέρος 5ο
Στο σπιτι πλεον καθομουν συνηθως σε μια καρεκλα η οποια ειχε ενα δονητη με βεντουζα μαυρο. Δε μπορουσα να κατσω πουθενα αλλου αν ηθελα. Επρεπε να την φωναξω να βγαλει τη ταπα που πλεον κλειδωνε μεσα στην πισω τρυπα μου αν ηθελα να παω τουαλεττα και μετα βεβαια αμεσως την ξαναφορουσα ή αλλιως την εβγαζα για να κατσω σε καρεκλα με το τεραστιο μαυρο καβλι. Το φαγητο το ετρωγα αφου πρωτα το μασουσε και το εφτυνε στο πιατο ή αλλη φορα το πατουσε με τα ποδια της πρωτα και μετα το ετρωγα. Επρεπε να την κανω μπανιο να της ξυριζω το μουνακι και να φροντιζω παντα να της το γλυφω μετα απο κατουρημα. Οταν εχυνα με οποιον τροπο και αν γινονταν αυτο επρεπε να γλυψω ολο το χυμο οπου και αν ειχε πεσει. Αν την ειχα παρει απο πισω ερχοταν και πιεζε το χυμο να τρεξει απο την κολοτρυπιδα της μεσα στο στομα μου. Η τρυπα μου πλεον ειχε γινει πηγαδι. Εφτασε στο σημειο να βαζει με λιγο λαδι ολο το χερι μεσα μεχρι τη μεση περιππου. Συνεχεια ειχε ιδεες για ποιο προχωρημενα πραγματα

Μερος 6ο
Ειχα αποκτησει ολο το φασμα των εσωρουχων, εξω που εβγαινα φορουσα παντα στρινγκ και σουτιεν μικρο νουμερο. Πολλες φορες ντρεπομουνα μηπως φουσκωνει μεσα απο την μπλουζα, αλλα δεν τολμουσα να το βγαλω μηπως το μαθει η γυναικα μου. Το επομενο σταδιο ήταν να τρυπησει τις ρωγουλες μου, ενω με εβαλε και εκανα και δυο ταττου, Ενα κοκκινο χειλακι στο αριστερο κολομαγουλο και ενα κοριτσακι με δερματινα πανω απο το εργαλειο. Το καλοκαιρι που εφτασε πηγαμε και μου αγορασε ενα κοκκινο στριγκακι για την παραλία. Με αυτο θα κανεις μπανιο μου ειπε, ενω αν παμε σε νησι θα εισαι τελειως γυμνη. Απο πισω το μαγιο ηταν τελειως κορδονι ενω και μροστα ισα που καλυπτε το εργαλειο. Πως θα το φορεσω αυτο της ειπα; Η αυτο ή καθολου μου λεει τελος. Πηγαιναμε λοιπον στις παραλιες και εκεινη φορουσε ενα μπραζιλιαν κιτρινο βγαζωντας εξω το υπεροχο βυζι της ενω εγω φορουσα το κορδονακι μου.

Μερος 7ο
Στο σπιτι ερχοταν με δερματινα ρουχα και αρχισε να φερνει και μια φιλη της την Μαρια. Στο τηλεφωνο που με πηρε να μου πει για την Μαρια με διεταξε να φορεσω ενα σεξι κορμακι με τη ταπα στη πισω τρυπουλα μου δικτυωτες καλτσες μινι φουστα και ενα δαντελωτο μαυρο πουκαμισο.Ετσι επρεπε να ανοιξω τη πορτα και να εχω καθαρισει το σπιτι. Περιμενα να ερθουν μη τολμωντας να αρνηθω. Μπαινοντας μεσα η φιλη της της ειπε:'Τελειο το πουτανακι σου' κοιταζωντας με. 'Εγω το δημιουργησα''περιφανευτηκε εκεινη. Η φιλη ηταν σχεδον 1.90 με δερματινα ρουχα και ψιλοτακουνες γοβες που την εκαναν να μοιαζει σχεδον 2μ. ''Μπορεις να την κανει οτι θες ειπε η Ελενη΄΄ δειχνοντας με. Καλα ειπε εκεινη αργοτερα. Τις σερβιρισα το φαγητο που ειχα μαγειρεψει ενω εγω εφαγα τα αποφαγια και των δυο αφου πρωτα τα πεταξαν κατω και τα πατησαν. ''Βλεπω ειναι πολυ υπακουη ειπε η Μαρια''ναι κανει τα παντα απαντησε η Ελενη. Θελω να κατουρησω ειπε η Μαρια ειπε πολυ κρασι. Φερε μια κανατα με διεταξε. Πηρε τη κανατα κατουρησε εκει μεσα και μετα αφου με εβαλα να σκουπισω με τη γλωσσα το μουνακι της μου την εδωσε. Πηγαινε στη θεση σου παρε και ενα ποτηρι και πιες τα. Αφου μου εβγαλε τη ταπα απο την τρυπα μου πηγα καθησα στο καθισμα με το μαυρο δονητη σερβιρησα τα τσισα και αρχισα να τα πινω

Μερος 8o
Eκεινες καθονταν στο τραπεζι και καπνιζαν συζητωντας χωρις να μου δινουν σημασια. Αφου τα ηπια ολα σηκωθηκε η
Μαρια γδυνεται απο τη μεση και επανω μενωντας με ενα δερματινο σουτιεν ανοιγει τη τσαντα της και βγαζει ενα μαστυγιο. Την εχεις μαστιγωσει τη πουτανιτσα σου λεει στην Ελενη; Οχι απαντασει εκεινη αλλα δεν ειναι κακη ιδεα. Κατσε να φερω και το δικο μου μαστυγιο της λεει. Εγω δεν ηξερα πως να αντιδρασω.Σηκω φορα παλι τη ταπα σου μου λεει η Μαρια βγαλε πουκαμισο σουτιεν φουστα και κορμακι μεινε μονο με τις καλτσες. υπακουσα. τωρα στεκομουν ορθιος μπροστα τους Η ελενη ειχε γδυθει τελειως μενωντας μονο με τα εσωρουχα. Εφερε χειροπεδες και με εδεσαν ορθιο με ανοιχτα τα ποδια. Ξαφνικα τις ειδα να φιλιουνται με παθος. Αρχιζω τις λεει η Μαρια. Και αρχισαν να με χτυπανε η Μαρια απο πισω και η Ελενη απο μπροστα. Ο πονος ήταν τρομερος. Καποια στιγμη μην αντεχωντας πεφτω κατω με ανοιχτα χερια και ποδια επειδη ηταν δεμενα. Αλλα και παλι δεν τις ενοιαξε. Απο πολλα σημασια στο σωμα μου η κοκκινηλα ειχε αρχισει να βγαζει αιμα. Τοτε η ελενη ερχεται απο πανω μου ανοιγε τα ποδια της και αρχιζει να με κατουραει. Παμε αγαπη μου λεει στη Μαρια. Με αφησαν δεμενο και κατουρημενο και πηγαν στη κρεβατοκαμαρα να ξαπλωσουν αγγαλια

Μερος 9o
Ειχα πια μεταμορφωθει σε κανονικο πουτανακι. Εμεινα ετσι ολη την νυχτα ακουγωντας τες ποτε να βογγανε ποτε να συζητανε οσπου στο τελος κοιμηθηκαν. Εγω δεμενος μουσκεμα απο τα κατουρα και ολο μου το κορμι να ποναει απο το μαστιγωμα. Το πρωι οταν σηκωθηκαν εμενα με ειχε παρει στο χαλι ο υπνος. Η Eλενη ηρθε και αφου με ελυσε μου εβγαλε τη ταπα και με εστειλε να κανω ενα μπανιο να φυγει η μωρωδια απο τα κατουρα. Πονουσα παντου οπως επεφτε πανω μου το νερο. Η πισω τρυπα μου ηταν πια τοσο ανοιχτη που ενιωθα να μπαινει ανετα το νερο μεσα και να βγαινει εξω. Τελειωνοντας φορεσα τη ταπα μου που επιανε και το μπροστα εργαλειο και τη πισω τρυπα και πλεον κλειδωνε. Δεν θα μπορουσα να τη βγαλω χωρις αδεια μου εδωσαν ενα κολαν και καθησαν περιμενωντας να φανε πρωινο.

Μερος 10o
Τους εφτιαξα μια ομελετα και την σερβιρησα.Ετρωγαν χωρις να μου δωσουν σημασια. Αφου εφαγαν η Μαρια σηκωθηκε πηρε τα αποφαγια απ τα 2 πιατα και αφου τα εφτυσε μου τα εδωσε να τα φαω.Υπακουσα αμεσως εννοειτε. Πριν καν τελειωσω το φαγητο με σηκωσε απο τη καρεκλα του τραπεζιου της κουζινας και αφου μου εβγαλε τη ταπουλα με εβαλε να κατσω στη καρεκλα με το μαυρο δονητη τελειως γυμνο. Μπηκε ανετα μεσα μου φυσικα. Εν συνεχεια με εδεσε στα ποδια και στα χερια με σχοινι και πηρε κατι βεντουζες που μεγαλωνουν το στηθος. Πρεπει να μεγαλωσει το βυζακι σου μου ειπε. Εβαλε τις βεντουζες στις ρωγες μου καθως και μια μπιλια στο στομα και μια μασκα. Ετσι θα κατσεις μεχρι να γυρισουμε ειπαν και οι 2. Φορεσαν μινι φουστες ψηλες γοβες και πουκαμισο και χερι χερι εφυγαν. Οι ωρες περνουσαν και ακομα να γυρισουν. Οι πισω τρυπα μου εκαιγε απο το τεραστιο δονητη ενω οι ρωγες μου ειχαν σκληρωνει και πονουσαν. Ετσι με πηρε ο υπνος
συνεχιζεται...

Μερος 11o
Καποια στιγμη προς το απογευμα γυρισαν.Mαζι τους ειχαν φαγητο οτι περισσεψε απο το μεσημεριανο φαγητο καθως και παρεα. Ηταν μια αλλη κοπελα η Νανα. Αφου με ελυσαν διεταξε η Ελενη την Νανα¨Καθισε μαζι με το πουτανακι να φατε τα αποφαγια που φεραμε. Η Νανα προοριζοταν για δουλακι και αυτη. Yπακουσε αμεσως. Δε μπορουσα να σηκωθω απο τη καρεκλα με το μαυρο δονητη. Ειχα πιαστει. Γδυσου και βοηθησε το αλλο πουτανακι διεταξαν τη Νανα. Εκεινη γδυθηκε αμεσως. Ηρθε κοντα μου και με αφου μου εβγαλε τη μπιλια απο το στομα κα τη μασκα δοκιμασε να με σηκωσει. Πονουσα παντου και κυριως στη πισω τρυπουλα μου που ειχε ανοιξει απο το μαυρο δονητη που πρεπει να ηταν μεσα πανω απο 6 ωρες. Το τραβηξε σιγα σιγα εξω η Νανα. Ελα να φαμε μου ειπε. Οχι ετσι διεταξε η Μαρια. Βαλε τα πιατα κατω. Εκεινη υπακουσε. Ανοιξε τα ποδια της και κατουρησε πανω στα πιατα. Τωρα θα φατε. Δοκιμασα να προχωρησω αλλα δε μπορουσα. Η Νανα με οηγε σιγα σιγα στη γωνια οπου ηταν τα δυο πιατα. Καθησαμε γυμνοι και οι 2 κατω κ αρχισαμε να τρωμε. Ειχε υπεροχα σωμα και ματια. Ενω τρωγαμε μας πλησιασε η Ελενη. Ανεβηκε σε μια καρεκλα ανοιξε τα ποδια της κ αρχισε να μας κατουραει. Σα να τρωτε στη βροχη ειπε και εσκασαν και οι 2 στα γελια. Δεν μπορουσαμε να πουμε τπτ. Ετσι ηθελαν οι κυριες μας. Μολις φατε το ενα πουτανακι θα κανει καθαριοτητα και το αλλο θα μας κανει μπανιο διεταξαν.

Μερος 12o
Οι επομενες μερες ηταν μερες γνωριμιας με τη Νανα. Οι κυριες εφευγαν και συνηθως μας αφηναν στο σπιτι αφου μας φορουσαν τις ζωνες αγνοτητας. Εμεναν συνεχισαν να μου τραβανε με βεντουζες τις ρωγουλες και αρχισαν να μου δινουν και κατι χαπακια για να μεγαλωσει το βυζακι μου. Ζητησαν απο τη Νανα να με μαθει να βαφομαι και να βγαινουμε μαζι εξω ψωνιζοντας γυναικεια εσωρουχα. Εννοειται οτι μεσα στο σπιτι φορουσα μονο γυναικεια ενω εξω φορουσα εσωρουχα (σουτιεν και κιλοτακι) καθως και κολλητο παντελονι με πουκαμισο γυναικειο. Η Νανα ηταν πολυ καλη. Συχνα μου αλοιφε τις πληγες απο το μαστιγωμα που συνεχιζονταν μονο σε εμενα σχεδον καθε βραδυ με λαδακι, ενω με εμαθε να βαφομαι και να περιποιουμε τα φρυδια μου. Αποτριχωση πηγαιναμε μαζι σε ινστιτουτο. Μεσα σε 3 μηνες ειχα αποκτησει κανονικο βυζακι μεγαλυτερο απο 1 νουμερο.

Μερος 13o
Υπηρετουσαμε τις κυριες μας πολυ πιστα και καναμε παντα οτι μας ζηταγαν. Τα βραδυα κοιμομασταν στο εδαφος πανω σε στρωμα μονο διπλα διπλα. Ενα βραδυ οι κυριες γυρισαν μεθυσμενες πεσανε να ξαπλωσουν αμεσως αφου τις ξεντυσαμε και τις αλοιψαμε με το λαδι τους οπως καναμε παντα. Εκεινο το βραδυ δε μας φορεσαν ζωνες αγνοτητας. Ξαπλωσαμε λοιπον με τη Νανα αφου καληνυχτηστηκαμε. Φορουσα ενα ασπρο δικτυωτο νυχτικο με ασπρο στριγκακι. Ξαφνικα νιωθω το χερι της Νaνας να με αγγιζει. Ταραχτηκα. Ηταν ορος απο τις κυριες να μην αγγιζομαστε και τοσουν μηνες δε το ειχαμε κανει ποτε. Τι κανεις της λεω; Δε θα το καταλαβουν ετσι οπως κοιμουνται μεθυσμενες. Θελω να κοιμηθουμε αγγαλια. Τοσο καιρο το θελω αλλα φοβαμαι μηπως ξυπνησουν. Μου δινει ενα φιλι στο στομα. Μα της λεω...δε πρεπει. Εκεινη χωρις να μιλησει μου βγαζει ολα τα ρουχα βγαζει και τα δικα της και αρχιζει να γλυφει το εργαλειο μου. Ειχα σχεδον ενα χρονο να νιωσω ετσι. Μολις ηταν ετοιμο ερχεται αγγαλια και το βαζει μεσα της ενω φιλιομασταν. Παρε με μου λεει..Ενιωθα πολυ περιεγα αλλα την ηθελα και εγω. Καναμε υπεροχο ερωτα, αν και δεν της αρεσαν οι αντρες οπως μου ειχε πει. Αλλα εμενα ηταν η μεταμορφωση μου που την τρελενε και με ηθελε τοσο. Ετσι καθε φορα που οι κυριες μας ξεχνουσαν να μας βαλουν ζωνες αγνοτητας επωφελουμασταν.

Μερος 14o
Και το κακο δεν αργησε να γινει.Ενα βραδυ αφου το καναμε κοιμηθηκε στην αγγαλια μου. Η μια κυρια ομως η Ελενη σηκωθηκε να κατουρησει και οπως καθε φορα ερχοταν μετα και ξυπνουσε μια απο τις δυο μας για να τις σκουπισουμε τη γλωσσα μας, αν δε κατουρουσε μεσα στο στομα μας οπως συνηθιζε. Με το που μας βλεπει ετσι βαζει τις φωνες για να ξυπνησει και η Μαρια. Ελα να δεις τα πουτανακια τα φτιαξανε της λεει. Εμεις φοβιθηκαμε τοσο δεν ξεραμε τι μας περιμενει. Μας σηκωνουν και τις δυο και μας βαζουν στα 4 με τα κολαρακια μας να ακουμπανε. Αφου μας δενουν τα ποδια φερνουν δυο καρεκλες απο τη κουζινα και ακουμπανε κατω απο τη στηθος μου τη μια και της Νανας την αλλη. Τεντονουμε τα χερια και αγγαλιαζουμε την καρεκλα και μας περνανε χειροπεδες. Μας χωνουν ενα δονητη με δυο κεφαλια ενα στη δικη μου τρυπα και το αλλο κεφαλι στης Νανας. Ειμασταν κολλημενοι δε μπορουσαμε να κουνηθουμε και ειχαμε και ενα δονητη στο κολο. Παιρνουν το μαστηγιο μετα. Τη Νανα δε την μαστιγωναν ποτε αλλα εκεινη τη νυχτα μας σημαδεψαν και τις 2 πολυ αγρια. Μετα περνουν απο ενα κερι και ενω ετσουζε το δερμα μας απο το ξυλο αρχισε να σταζουν καυτες σταγονες και στις 2 μας. Ο πονος ηταν ανυποφορος. Ωστε ετσι πουτανκια τα φτιαξατε στα κρυφα, ενω εμεις σας ειπαμε να μην αγγιζεστε καθολου; Εμεις δε μιλουσαμε. Μετα φορεσαν στραπον και ετσι οπως ειμασταν μας πηραν απο το στομα αρχικα και απο το κολο χωρις να βγαλουν τον αλλο δονητη. Εμενα με την εκπαιδευση που ειχα μπηκε μεσα και ο δευτερος συγχρονος. Η Νανα πονεσε πολυ η κακομοιρα και δεν εμπαινε ο δευτερος. Η κυρια της η Μαρια θυμωσε ακομα ποιο πολυ. Θα πηδηξω κ εγω το πουτανακι το αλλο λεω. Να εχει 3 μεσα στη σουφρα της και ηρθε προς το μερος μου. Δεν ειχα δοκιμασει ποιο μεγαλο πονο. Χωρις να βγει η Ελενη και με το διπλο μεσα ηρθε και η Μαρια. Η τρυπα μου ανοιξε απιστευτα.

Μερος 15o
Απο εκεινη τη βραδυα δε μας αφησαν ποτε χωρις ζωνη αγνοτητας. Ηταν ενα κλουβι μεταλλικο που επιανε το πεος μου και μια ταπα στη πισω τρυπα μου που τα κλειδωναν οι κυριες μας καθε βραδυ η οταν εβγαιναν εξω. Η Νανα φορουσε και αυτη ζωνη που κλειδωνε. Ετσι ενω αγγαλιαζομασταν οταν ελειπαν ή κοιμοντουσταν δεν μπορουσε να γινει τπτ. Πολλες φορες μας επαιρναν μαζι τους στο κρεβατι και μας διεταζαν να κανουμε διαφορα η μια στην αλλη. Ετσι εγω με πονο καρδιας μαστιγωνα τη Νανα και εκεινη με πηδαγε με το στραπον ενω οι κυριες κοιτουσαν και διεταζαν. Καποια στιγμη πηραν τα αντρικα ρουχα μου και τα πεταξαν. Δεν τα χρειαζεσαι πια μου ειπαν. Θα φορας τα γυναικεια και θα βγαινεις. Η αληθεια ειναι οτι αν ντυνομασταν με την Νανα και βγαιναμε ειμασταν κουκλες. Ειχα και εγω τρομερο σωμα και με λιγο βαψιμο, με τα μαλια που ειχαν μακρυνει ειχα γινει κουκλα. Μονο το πεος ειχε παραμεινει απο τον προηγουμενο εαυτο μου. Δυστυχως ομως δεν μπορουσα να ξανακανω ερωτα με την Νανα οσο τρελα και αν το θελαμε και οι 2. Ετσι αποφασισα να το ζητησω απο τις κυριες μου

Μερος 16o
Οταν το ακουσαν εβαλαν τα γελια. Και εσεις τι θα κανετε για εμας πουτανιτσες ψελισε η Ελενη.Αφου κανουμε τα παντα ειπε η Νανα. και στο σπιτι και στο κρεβατι, εχετε κανενα παραπονο. Ενταξει δεχομαστε ειπαν αλλα πρωτα θα ικανοποιησετε καθε επιθυμια για ενα ολοκληρο βραδυ απο τις φιλες μας. Μεχρι τωρα απευφευγαν να φερουν φιλες στο σπιτι και να μας γνωρισουν με αλλες κοπελες. Θα ερθουν θα κανετε οτι θελουν. Αν γινει αυτο το αλλο βραδυ θα φυγουμε απο το σπιτι με την Μαρια και θα κατσετε οι 2 σας. Ενταξει; Συμφωνησαμε γιατι θελαμε να περασουμε ενα βραδυ με την Νανα. Πρωτα μας εβαλαν καθαρισαμε το σπιτι. Μετα μας εντυσαν τελειως ξεκωλα. Εμενα με ενα διαφανη νυχτικο που αφηνε το μικρο βυζακι εξω και τα κρικακια που φορουσα. Κατω δεν μου εβαλαν τπτ παρα μονο τη ζωνη αγνοτητας. Παρομοια ντυσανε και τη Νανα. Οι φιλες τους αρχισαν να ερχονται κατα τις 11.00 το βραδυ.
 

clown

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2015
Μηνύματα
2
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
                                                  Η πληρωμενη εκδικηση ενος κλοουν

Όταν ηρθα από το χωριο μου στην Αθηνα, ένα ανεργο νιατο εικοσιπεντε χρονων ξεκινησα να μενω στο σπιτι ενός ξαδελφου μου που οργανωνει παιδικα παρτυ. Εγω παρα τις φιλοδοξιες μου, αναγκαστηκα μετα από καιρο να κανω μεροκαματα σαν κλοουν. Ολο κυλουσαν ηρεμα αλλα το χαρτζιλικακι εβγαινε κουτσα στραβα και ετσι ολο και εψαχνα τον τροπο να δραπετευσω από αυτή την μιζερια.

Μετα από καιρο, καλοκαιρακι, σε ένα ευπορο σπιτι στην Κηφισια, γνωρισα την κυρια Κατερινα μια μετριας εμφανισης Ελληνογερμανιδα μιλφ, ντυμενη σαν μπουζουξου στην εθνικη οδο, αλλα πολύ πλουσια, παντρεμενη- χωρισμενη, με ένα κοριτσακι που εκανε παρτυ για το τελος της σχολικης χρονιας και θα ερχοταν ο πατερας της να την παρει για να πανε διακοπες. Όλα τα παιδια ηταν κακομαθημενα και βλαστημουσα την τυχη μου για την κωλοδουλεια που βρηκα να κανω. Ετσι ενώ εκανα διαλειμμα και επινα απογοητευμενος μια μαργαριτα στο μπουφε, ερχεται με ναζι η κυρια Κατερινα να μου πιασει την κουβεντα.

“Πως σε λενε;” Με ρωταει, κλοουν κυρια της απανταω “ χμ… Εισαι πολύ κλειστος αλλα αυτό το κυρια με τα χρωματα του κλοουν πολύ μου αρεσε”  μου λεει με νοημα “Να σου βαλω άλλη μια μαργαριτα;” Όχι ευχαριστω κυρια απανταω ευγενικα πρεπει να διασκεδασω τους καλεσμενους σας και με άλλη μια μαργαριτα φοβαμαι οτι ισως παραδιασκεδασουν, “Να χαρω εγω επαγγελματιες” μου λεει με ένα πλατυ χαμογελο το οποιο προσπαθησα να ανταποδωσω, παροτι ειχα ενοχληθει με το υποτιμητικο της ατακας. Γι αυτό με πληρωνετε της λεω κυρια αλλιως θα ημουν στην λιστα των καλεσμενων, “μαλιστα… και ποσα σου δινω αν επιτρεπεται;” Αυτά τα κανονιζετε με το γραφειο για ολη την εκδηλωση, εγω με μεροκαματο δουλευω 100€ το παρτυ. “Εσυ μικρε εισαι θησαυρός… Τι θα ελεγες αν εγω σου εδινα 1000€ για να διασκεδασεις μια δυο ωρες την κυρια σου;” Δεν… Δεν ξερω τι να πω της απαντησα ενώ αισθανομουν υπερτυχαιρος που ημουν βαμμενος και δεν φαινοταν το χρωμα που ειχε παρει το προσωπο μου.

Βεβαια αυτή σαν παλια πουτανα που είναι τα καταλαβε όλα “Δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι νεαρε μου κλοουν, θα περασεις αξεχαστα μαζι μου και  θα βγαλεις και δεκα ημερων χρηματα. Μην το σκευτεσαι καθολου, αν εισαι καλο παιδι θα παρεις και μπονους”
Η αληθεια είναι ότι η ιδεα να πληρωθω ένα χιλιαρικο για να περασω μια νυχτα με ένα ξεκωλο μιλφ μεσα σε μια ονειρεμενη σπιταρονα δεν με χαλαγε ιδιαιτερα και ετσι εθεσα σαν ορο να παραμεινω απλα ενας ανωνυμος κλοουν, χωρις να ξεβαφτω.
“Μα ποιος σου ειπε ότι σου δινω τοσα χρηματα για ναξεβαφτεις” μου ειπε πατωντας άλλη μια φορα τον εγωισμο μου “ Μην τα πολυλογουμε… Θα τα πουμε μετα το παρτυ”  αποκριθηκε αποφασιστικα  ριχνοντας μια πονηρη ματια στον καβαλο μου.
Ηταν το πιο αμηχανο παρτυ της ζωης μου, ότι εκανα το εκανα τοσο χαλια που ολοι νομιζαν ότι ειμαι ο τελειος κλοουν που κανει τον κοσμο να λυνεται στα γελια.

Ο χρονος κυλουσε βασανιστικα με εμενα να κανω τον καραγκιοζη και την κυρια Κατερινα να δυσκολευει την κατασταση παιζοντας με, με τα ματια, τις εκφρασεις και τους μορφασμους.  Όταν ηρθε και ο προφανως κερατας και πηρε το παιδι  ηρθε με δυο μαργαριτες  στα χερια και μου προτεινε να πιω γιατι η νυχτα θα είναι μεγαλη και θα ιδρωσω την φανελα για τα 1000€ νυχτοκαματο… Όπως και εγινε γιατι ένα ποτο το ειχα πραγματικα αναγκη. Μετα και την τελευταια μαργαριτα το βλεμμα της κυριας Κατερινας ειχε πλεον θολωσει, δεν ειχε σταματησει να πινει ολη νυχτα και η συμπεριφορα της αλλαξε ριζικα.

“Τερμα οι γλυκες, ωρα για αρμπαϊτ” μου λεει χωρις καμια διαθεση χιουμορ “Τραβα να κανεις ένα μπανιο γιατι βρωμας σαν κουναβι, μπες σε εκεινο το δωματιο και ερχομαι… Εκανες λαθος διαπραγματευση μαλακισμενο” μου ειπε με ένα παγωμενο χαμογελο που μ εκανε να ξεροκαταπιω, μου γυρισε την πλατη και εφυγε για να διωξει την υπηρεσια που ηταν στην κουζινα.
Κατι μου ελεγε να ξεχασω τα λεφτα και να εξαφανιστω, αλλα η περιεργεια δεν με αφησε και ετσι με μιση καρδια πηγα στο μπανιο να φρεσκαριστω .

Όταν Τελειωσα και πηγα στο δωματιο εμεινα αναυδος. Το δωματιο ηταν πιο μεγαλο από το σπιτι μου, ένα τεραστιο ξυλινο κρεβατι στο κεντρο, ένα τζακουζι, περιεργος φωτισμος, μια αυτοκρατορικη πολυθρονα και διαφορα αλλα μαραφετια που δεν ειχα καν ξαναδει.
Μετα από κανα τεταρτο, η κυρια Κατερινα ανοιξε την πορτα φορωντας ένα μαυρο σατεν νυχτικο, με ζαρτιερες, δυχτυωτο καλσον και ψιλοτακουνες γοβες βγαλμενες από τσοντα, στο χερι κρατουσε ένα μεγαλο νεσεσερ και μαστιγιο . “Τι κανεις εκει ρε αρχιδι; Ποιος σου ειπε να ξαπλωσεις στο κρεβατι μου; Στα γονατα επρεπε να περιμενεις… Τι το περασες εδώ; Εκανες το μπανακι σου και περιμενεις το πουτανακι σου; Πεσε στα γονατα τωρα” Μου φωναξε και μου εδωσε μια δυνατη με το μαστιγιο που με εκανε να βογκηξω . “Δεν θα βογκας καθολου. Καταλαβες μαλακα; Ευχαριστω κυρια θα λες”

Μαλιστα τολμησα να ψελισω μεχρι να με διπλωσει μια κλωτσια στ αρχιδια. “Μαλιστα τι;”
“Σκετο μαλιστα; Γι αυτό το κυρια δινω ένα χιλιαρικο σ έναν αχρηστο κλοουν σαν και σενα” Μαλιστα κυρια της ειπα με τρεμαμενη από την ντροπη και τον πονο φωνη.             
“Μπραβο πουτανακι… Τα λεφτα σου σε περιμενουν στην εξωπορτα αλλα για να φτασεις να τα παρεις πρεπει πρωτα να με κανεις να ξεκλειδωσω αυτή εδώ”                                               
Μαλιστα κυρια, απαντησα και ξεροκαταπια ξανα γνωριζοντας σιγουρα πλεον ότι ειχα μπλεξει.
“Για να δουμε ποσο ευκολος εισαι στην εκπαιδευση…” “Βγαλε αυτή τη σωβρακα που φορας βαλε αυτό το στριγκακι και ελα εδώ να περιποιηθεις τα ποδια της κυριας σου”
Μα… χτσαφ άλλο ένα μαστιγωμα “Δεν εχει μα… Μονο μαλιστα ειπαμε, τ ακους σκουπιδι;”  Mαλιστα κυρια. “Μπραβο το παιδι μου”
Τι να κανω με την τρελη που εμπλεξα και λεω κανε τωρα ξερη υπομονη εδώ που εφτασες, κανε ότι σου λεει, παρε το χρημα και δωστης πεντε φασκελα πριν ξαναπας στο χωριο, δεν κανεις εσυ για την πολη…

Βαζω λοιπον ότι μου ζητησε και επεστρεψα γονατιστος να ακουσω τι άλλο μπορει να σκεφτει να μου πει… “Πεσε στα τεσσερα και μετρα” ακουω και νιωθω ένα χαλαρο μαστιγωμα στον κωλο “Δεν μετρας όμως και θ αγριεψω” και τσαφ νιωθω ένα ακομα αλλα πολύ δυνατοτερο μαστιγωμα. 1,2,3,4,5,6,7,8,9…. 20“Τωρα εισαι ετοιμος, γλυψε μου τα ποδια τωρα!!!”                                                                                                                      Καθως εβγαζε τις γοβες και τις καλτσες της, αρχισα να ανακαλυπτω ότι το σωμα της ηταν πολύ πιο σφιχτο απ οσο νομιζα και  δεν αντισταθηκα στον πειρασμο να χαιδεψω την κωλαρα της. Εκει τρωω μια κλωτσια στα πλευρα και με εσυρε από τα μαλια μεχρι την επιβλητικη πολυθρονα της. “Θα κανεις μονο ότι σου λεω εγω τσουλα” και ριχνει μια ροχαλα στο πατωμα που με εβαλε να σκουπισω με την γλωσσα. Αμεσως μετα αρχισα να γλυφω τα ποδαρακια της συμφωνα παντα με τις εντολες της κυριας Κατερινας και εφτασε η σειρα για γλυφομουνι…

Τοση ωρα με προκαταρτικα που υποτιθεται ότι της αρεσαν και όμως και όμως το περιποιημενα τριχωτο μουνακι της ηταν σαν να γλυφω κακτο σε λιγο πιο στεγνο, μονο η γλωσσα μου το λιπαινε αλλα στεγνωσα γρηγορα και παλι κακτος.
“Εισαι τελειως αχρηστος, ουτε ένα σωστο γλυφονουνι δεν μπορεις να κανεις. Χωρις την μπογια στα μουτρα σου εισαι ένα τιποτα! Τωρα θα δεις τι θα σου κανω” Αυτές ηταν οι τελευταιες λεξεις της κυριας πριν βγει ξανα από την πορτα. Δεν προλαβα καν να σκεφτω τι γινεται και επιστρεφει στο δωματιο με μια ζωνη που ειχε περασμενο ένα πλαστικο καυλι.         
Όταν το ειδα αυτό και καταλαβα που το παει θολωσα, ειχα χασει κάθε ελεγχο.
Σηκωθηκα και της εριξα μια τετοια μπαφλα που λιποθυμησε. Όταν ξυπνησε ηταν δεμενη χειροποδαρα στο τζακουζι, με μια καμερα να καταγραφει και έναν κλοουν να την κατουραει στην μαπα. Τωρα θα πληρωσεις για όλα μωρη καριολα της ειπα, την βλεπεις την καμερα; Αυτό το βιντεο πρωτα θα παει στον πρωην και στην κορη σου και μετα στο ιντερνετ να μαθει ολος ο κοσμος τι μπουμπουκια βγαζει η καλη κοινωνια. Εβγαλα τοσο κατουρο που το μακιγιαζ ειχε τρεξει σε ολο το προσωπο και σε συνδιασμο με το κλαμα ηταν η εκδικηση μονο που αυτή την φορα τρωγεται ζεστη…

“Σε παρακαλω μην μου το κανεις αυτό θα κανω ότι μου ζητησεις” ειπε η κυρια αφου καταλαβε ότι δεν εχει πλακα να εισαι ο από κατω

Μην σε νοιαζει της απαντω ψυχρα θα περασεις καλα ολη νυχτα και αν εισαι καλο κοριτσι το πρωι θα παρεις την μεμορι καρντ αλλα… θα πρεπει να ιδρωσεις την φανελα. Ειχε ηδη αρχισει να καυλωνω, τραβαω μια μαλακια, τα ριχνω στα μουτρα της, τα πασαλειβω και την εβαλα να μου γλειψει τα δαχτυλα.
Αφου στεγνωσε και ειχαν κολλησει όλα πανω της ειπα να δω τι εχει το νεσεσερ….                       
Όλα τα καλα από δονιτες , ταπες για τον κωλο, μαστιγια σε διαφορα στιλ και γενικα ότι μπορει να σκεφτει καποιος που δουλευει σε σεξ σοπ.
Βουταω μια ταπα και λιπαντικο και την βαζω με μια αποτομη κινηση στην κωλαρα της, γλυφε τωρα μωρη ψωφια τα ποδια μου… Σ αρεσει; “H αληθεια είναι πολύ” μου απαντησε και επιασα το μουνι της που ηταν υγρο για πρωτη φορα. Τωρα θελω να δω τηλεοραση και δεν εχω τραπεζακι για τα ποδια, την πηρα σηκωτη και την πεταξα σαν σακι μπροστα στην ιδια πολυθρονα που καθοταν πριν λιγο, εβαλα μια τσοντα από τις χιλιαδες που ειχε στο δωματιο και την εβαλα να μου γλυφει την κωλοτρυπιδα μεχρι να κουραστω.
Ειδες που δεν εισαι τελικα τοσο κακια πουτανα οσο θες να δειχνεις; Θα σε μαθω τροπους καριολακι εγω την εκανα κοκκνη ολη, από κωλο, πλατη μπουτια όλα ετσουζαν από τις μαστιγιες που εφαγε… Τα δοκιμασα όλα και η καυλα μου ξαναηρθε αλλα δεν της εκανα την χαρη να γαμησω… Μετα από μια αγρια πιπα με πνιγμους και σφαλιαρες την ξαναχυσα στα μουτρα και την πεταξα στο κρεβατι δεμενη να κοιμηθει με την ταπα στον κωλο και πηγα να κοιμηθω στο σαλωνι.

Το πρωι πηγα την ξυπνησα την εβαλα στο τζακουζι, την καθαρισα και της εκανα ένα ζεστο και ρομαντικο ερωτα σαν αυτό που κανει μια με τον αντρα της.
Αυτή ξαναμπηκε για μπανιο, εγω ντυθηκα και φευγοντας αφησα πανω στον φακελο με τα χρηματα την μεμορι καρντ και βγηκα περιφανος και χωρις κουβεντα.
Μετα από κανα δυο μερες με πηρε ο ξαδελφος τηλεφωνο να παω να παρω ένα γραμμα που ηρθε για τον κλοουν. Ειχε μεσα 10 πεντακοσαρικα και μια καρτα…
“ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ!”

 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Αφιερωμένο σε όλους τους παντρεμένους «παίκτες» που «ταξίδεψαν»

Πηγή : Straight Story : Η Αμαρτωλή Σάρκα
/2015/03/straight-story.html



Περίληψη :
Ο Γιώργος είναι ένας παντρεμένος άντρας που αποφασίζει να ενδώσει στην σαρκική αμαρτία και τις φαντασιώσεις του
Η Κάτια είναι μια ρωσίδα ιερόδουλος που τον έλκει σαν μαγνήτης . Οι στιγμές που θα περάσουν μαζί είναι κάτι παραπάνω απο εκρηκτικές.

Straight Stories

Μια ακόμα ημέρα βασανιστική ξεκίνησε για  τον Γιώργο που ξύπνησε καυλωμένος ενώ δίπλα η γυναίκα του κοιμόταν αποκαμωμένη μιας και είχε ταϊσει περίπου στις 05:30 τα χαράματα, το νεογέννητο που κοιμόταν και αυτό στο λίκνο δίπλα της.

Αισθάνθηκε άσχημα για τον εαυτό του . Σκεπτόταν το σέξ τη στιγμή που μόλις είχαν φέρει το μωρό στο σπίτι και ζούσαν πλέον σε άλλους ρυθμούς . Προσπάθησε να καταπνίξει κάθε σκέψη του και να συνειδητοποιήσει ότι το μωρό ήταν ο νέος σκοπός της ζωής του .

Πήγε έκανε ένα κρύο ντούς να ξυπνήσει κιόλας και έφυγε βιαστικά για τη δουλειά. Ένα ακόμα στοιχείο που τον είχε κάνει να αισθάνεται άσχημα ήταν και το γεγονός ότι προτιμούσε να είναι στη δουλειά παρά στο σπίτι όπου όλα έμοιαζαν βομβαρδισμένα και κάθε προτεραιότητα στρεφόταν μόνο γύρω απο το μωρό. Η Ελένη , η σύζυγός του είχε γίνει ένα κινούμενο ράκος . Ξυπνούσε κάθε τρείς ώρες να θηλάσει ενώ αρκετές ώρες τη μέρα ερχόταν και η μητέρα της σπίτι για να τη βοηθήσει.

Ο Γιώργος δεν είχε πλέον ούτε την ησυχία , ούτε το δκό του χώρο στο σπίτι. Εϊχε ξεχάσει το σέξ για 9 μήνες σύν δύο μήνες που είχαν διανύσει με το μωρό στο σπίτι . Τουλάχιστον στο γραφείο είχε μία γωνιά να πιεί το καφέ του με ηρεμία και να χαζέψει λιγο ίντερνετ.

Και τι χάζευε ;; Μα φυσικά την Νάντια !

Ο Γιώργος ανέκαθεν ειχε πολύ καλή σχέση με τον αγοραίο έρωτα και τα στούντιο τα οποία τιμούσε αρκετά τακτικά . Του άρεσε η όλη φάση και όταν οι φίλοι του άρχισαν να παντρεύονται και να εξαφανίζονται λόγω παιδιών και υποχρεώσεων, οι μπουρδελο-αναζητήσεις του έγιναν ψηφιακές. Η εποχή είχε αλλάξει και πλέον μπορούσε να βλέπει τα στούντιο , φωτογραφίες απο τα κορίτσια , βάρδιες κλπ.

Μετά ήρθε η γνωριμία με την Ελένη και  ο γάμος οπότε για 3-5 χρόνια απείχε απο τα «δρώμενα» . Άρχισε πάλι να βλέπει τις ιστοσελίδες αυτές όταν η γυναίκα του ήταν στον 7ο μήνα. Η στέρηση του σέξ του είχε βαρέσει τον εγκέφαλο και τότε ήταν που τρύπωσε στο μυαλό του η σκέψη να πάει στο στούντιο και ειδικά σε εντυπωσιακή ρωσίδα καλλονή , την Νάντια .

Η Νάντια ήταν δίμετρη , κοκκινομάλλα με φονικό κορμί , ατελείωτα πόδια πλούσιο στήθος και  τέλειο κώλο ενώ οι κριτικές απο πελάτες ήταν πραγματικά εντυπωσιακές. Όλοι μιλούσαν για την ομορφιά και το ταπεραμέντο της.

Ο Γιώργος υπέφερε κάθε μέρα . Το μυαλό του βασανιζόταν απο τύψεις αλλά και φαντασιώσεις με την Νάντια . Μέσα του ζούσε έναν εμφύλιο πολεμο . Προσπαθούσε να εκτονώσει τις ορμές του με αυνανισμό , μέσα σε κλειστό μπάνιο όπως όταν ήταν έφηβος . Μάταια όμως. Το ίδιο βράδυ , όπως ήταν στριμωγμένος στο κρεβάτι μιας και η Ελένη απλωνόταν πια παντού , στο μυαλό του υπήρχε η εκρηκτική ρωσίδα.

Δεν άντεξε άλλο.

Ήταν απόγευμα και αφου πήρε σπίτι να ενημερώσει ότι θα καθυστερήσει , πήγε προς το στούντιο.  Η καρδιά του χτυπούσε δυνατά σαν να προσπαθούσε να καλπάσει μακρυά απο τις τύψεις . Τα ρουθούνια του πλημύρισαν απο το χημικό άρωμα που κάλυπτε το σαλόνι. Δεν υπήρχε κανένας και η τσατσά παρουσίασε την Νάντια αμέσως με το που κάθισε .

Ο Γιώργος έμεινε έκπληκτος . Η Νάντια  ήταν ακόμα πιο όμορφη απο κοντά μιας και είδε το πρόσωπο της που στο σαιτ είχε πιξελ. Μπλέ εκφραστικα έντονα μάτια και σαρκώδη χείλη για φίλημα.

Δεν τον έπεισε με το σαλονάρισμα ούτε με το έκφυλο βλέμμα που του έριξε μιας και άρεσε και στην Νάντια ο άγνωστος αυτός αρρενωπος πελάτης . Η απόφαση ότι αυτο το μωρό θα το πηδούσε είχε ληφθεί απο τη πρώτη στιγμή που την είδε.

Στο δωμάτιο υπήρχαν πλέον ντουσιέρες και αυτό ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Πόσο είχε προχωρήσει ο αγοραίος έρωτας κατά την απουσία του. Έκανε ντούς και την περίμενε . Άκουσε τα τακούνια έξω απο την πόρτα . Το πόμολο γύρισε και εκείνη μπήκε μέσα κοιτώντας τον πρόστυχα και μιλώντας με βαριά σλαβική αισθησιακή προφορά.

- Γειά σου μωρό μου ! Θα περάσουμε τέλεια μαζί ! Είπε και με μια αισθησιακή , αιθέρια κίνηση αιλουροειδούς ανέβηκε στο κρεβάτι και σκαρφάλωσε πάνω του .

Έσυρε τα όμορφα απαλά και πλούσια στήθη της επάνω στο στέρνο του μέχρι το πρόσωπο του ενώ τα κατακόκκινα μαλλιά της έπεσαν στο πρόσωπο του χαιδεύοντας το.

Αυτο και μόνο τον έκανε να καυλώσει ! Η Νάντια το πρόσεξε και κολακευμένη τον φίλησε με γλωσσόφιλο στο στόμα αιφνιδιάζοντάς τον . Ήξερε πόσο πολύτιμο τρόπαιο ήταν αυτό που του έκανε και την έσφιξε στην αγκαλιά του ενώ το καυλί του πιέστηκε στο απαλό της στομάχι .

Την γύρισε ανάσκελα στο κρεβάτι και άρχισε να τη φιλά στο λαιμό , στο στήθος κατεβαίνοντας προς τη κοιλίτσα της ! Η Νάντια κατάλαβε ότι πήγαινε για γλειφομούνι και βολεύτηκε στα μαξιλάρια , άνοιξε τα πόδια της αφού πέταξε το κυλοτάκι της και περίμενε τον όμορφο κα γοητευτικό αυτό πελάτη να φτάσει στην επίμαχη περιοχή.

Το μουνάκι της ήταν ροδαλό ,λαχταριστό και μυρωδάτο ενώ έσταζε καύλα και χυμούς και ο Γιώργος με το που το μύρισε κόντεψε να χάσει το μυαλό του. Βούτηξε επάνω στα τριανταφυλλένια μουνόχειλά της και άρχισε να τα γλείφει με πάθος . Η Νάντια έκλεισε τα μάτια και άρχισε να απολαμβάνει. Ναι ! μπορούσε να απολαύσει και αυτή το σέξ με ένα πελάτη και μαζί του θα το έκανε.

Οι χυμοί έρρεαν άφθονοι στο στόμα του Γιώργου ενώ η Νάντια βρισκόταν σε έκσταση και σύντομα είχε το πρώτο οργασμό. Ούρλιαξε απο τη καύλα και ο αυθορμητισμός της αυτός καύλωσε τον Γιώργο ακόμα περισσότερο. Τώρα ήταν η σειρά του.

Η Νάντια τον έριξε ανάσκελα και ανέβηκε επάνω του ! Φόρεσε το προφυλακτικό στο τεράστιο καυλί του Γιώργου και άρχισε να το χώνει μέσα της. Προς στιγμή εκείνος καταράστηκε την ώρα και τη στιγμή που ήταν άγνωστοι εραστες , ιερόδουλη και πελάτης και δεν μπορούσε να κάνει σέξ μαζί της χωρίς προφυλάξεις ! Δεν γινόταν όμως και ήδη με το γλειφομούνι είχε πάρει παραπάνω ρίσκο .



Ακόμα όμως και με το προφυλακτικό η αίσθηση απο το μουνάκι της Νάντιας ήταν θεϊκή . Βαθιά  , στενή , καυτή και υγρη. Η Νάντια άρχισε να ιππεύει το καυλί του με δεξιοτεχνία ! Το βύθιζε μέσα της και κουνούσε τη λεκάνη της κυκλικά χαιδεύοντας και τα στήθη της , σημάδι ότι καύλωνε πολύ μαζί του.

Άρχισε να γαμιέται με λύσσα , με το ρυθμό που εκείνη ήθελε αλλά και που άρεσε στον Γιώργο . Κράτησε ώρα και όταν έγειρε και τον φίλησε στο στόμα έχυσαν και οι δύο σαν να ήταν ερωτευμένο ζευγάρι.

Ο Γιώργος εκστασιάστηκε και η Νάντια έμεινε για λίγο στην αγκαλιά του !

Για λίγες στιγμές ήταν πραγματικοί εραστες. Μετα η προσγείωση στη πραγματικότητα.

Η Νάντια φόρεσε το κυλοτάκι και τις γόβες της , φίλησε τον Γιώργο και τον αποχαιρέτησε . Εκείνο που ο πελάτης δεν είδε ποτέ ήταν το χαμόγελό της καθώς έβγαινε .

Ο Γιώργος έκανε ντούς και ντύθηκε . Βγαίνοντας είδε μόνο τη τσατσά που τον χαιρέτησε με ένα νεύμα καθώς χάζευε τηλεόραση . Βγηκε έξω στο καθαρό αέρα και πήγε σε μια μικρή καφετέρεια παραδίπλα . Άναψε τσιγάρο και παρήγγειλε καφέ.

Αισθάνθηκε άντρας , αισθάνθηκε ζωντανός !

Πάνω απο όλα όμως αισθάνθηκε έτοιμος να επιστρέψει στην οικογένειά του. Το ταξίδι ήταν υπέροχο και τον έκανε να εκτιμήσει και να πεθυμήσει και το λιμάνι του !

Έτσι είναι η ζωή . Σαν το σκάφος στη θάλασσα . Δεν πρέπει να μένει μονίμως στο λιμάνι αλλά ούτε και να ταξιδεύει μονίμως στη θάλασσα.

Θα ξαναέβλεπε τη Νάντια ! Τη «θάλασσά» του.

ΤΕΛΟΣ

Photographs : Tumblr
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Straight Stories : Καυτό Μασάζ
/2015/05/straight-stories.html




Περίληψη :
Ο Γιάννης είναι παντρεμένος 40άρης που αισθάνεται τη πλήξη και της ρουτίνας του γάμου μέσα στη καθημερινότητά του. Αποφασίζει να πάει για μασάζ και γνωρίζει την Μαρκέλα , μια εκρηκτική καλλονή μόλις 22 ετών που κολάζει με τις φονικές καμπύλες της . Αναλαμβάνει να του κάνει ένα αισθησιακό μασάζ που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις του και θα τον κάνει να αισθανθεί ότι υπάρχει ζωή.

Κατηγορία :
Straight Stories

Ο Γιάννης κοιτώντας με ενοχές δεξιά και αριστερά , πήρε μια βαθιά ανάσα και πέρασε το κατώφλι της πολυκατοικίας . Μόλις λίγο πριν είχε χτυπήσει το κουδούνι «Spa Sensuality» και του είχαν ανοίξει. Μέσα του αισθανόταν ενοχές αλλά και ένα δυνατό χτυποκάρδι ενθουσιασμού μιας και πλέον είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση . Ύστερα από 12 χρόνια γάμου ήθελε να αισθανθεί το άγγιγμα μιας άλλης γυναίκας επάνω του . Το ήθελε , το χρειαζόταν και είχε νικήσει τις ενοχές παίρνοντας τη μεγάλη απόφαση.

Αγαπούσε τη γυναίκα του , τα παιδιά του αλλά κάτι είχε νεκρωθεί μέσα του. Όλα είχαν γίνει μηχανικά και έμοιαζαν γκρίζα. Τα όνειρα είχαν αντικατασταθεί με υποχρεώσεις και ωράρια ενώ ακόμα και στο σέξ , με τη γυναίκα του υπήρχε μια ατελείωτη ρουτίνα. Είχε χαθεί το αυθόρμητο , η έκπληξη , το «βρώμικο» .

Όταν έμαθε από το διαδίκτυο για το στούντιο μασάζ , για πολλές εβδομάδες πάλευε με τον εαυτό του και τις τύψεις του. Οι φωτογραφίες από τις κοπέλες του roster κόλαζαν κάθε σκέψη και κάθε όνειρό του . Ποζάριζαν όλες με χαμόγελο , υπόσχονταν στιγμές αισθησιασμού και ευεξίας ενώ όλα έδειχναν ότι δεν υπήρχε καμία διασφάλιση για σέξ ή τελείωμα κάποιου είδους. Οι κριτικές στο ίντερνετ ήταν διφορούμενες ως προς το αν θα έκανε σέξ ή όχι αλλά σε τελική ανάλυση δεν είχε καμία απολύτως σημασία.

Κάπου μέσα του ήθελε να μη κάνει σέξ. Απλώς να αισθανθεί το άγγιγμα μιας άγνωστης γυναίκας επάνω στο κορμί του και τίποτε άλλο. Αν υπήρχε και σέξ ΟΚ ! Θα ακολουθούσε. Έτσι λοιπόν ενώ ένας εργένης θα έπαιρνε λάθος μυνήματα από την ασάφεια αυτή εκείνος πήρε το ηθικό εκείνο επιχείρημα που χρειαζόταν και πήγε .

Τον υποδέχτηκε μια χαμογελαστή κοπέλα , γύρω στα 30 σε ένα πολύ προσεγμένο χώρο καθαρό που μπορούσε να δεί όλες τις κοπέλες να περιφέρονται με μια εφαρμοστή άσπρη ρόμπα , με μίνι φουστάκι και φυσικά ψηλοτάκουνες γόβες. Παρέλασαν πολλές καλλονές μπροστά του αλλά εκείνος ήξερε ήδη τι θέλει από το σαιτ .

Την έλεγαν Μαρκέλα και ήταν πολύ νεαρή , μόλις 22 ετών , μέτριο ανάστημα , καστανοκόκκινα μαλλιά μακριά με ελαφριές μπούκλες και ένα πραγματικά κολασμένο κορμί . Πεταχτό σφριγηλό κωλαράκι , ένα μπούστο πλούσιο που ασφυκτιούσε κάτω από το ανοικτό ντεκολτέ και όμορφα λεία καλογυμνασμένα και καλοσχηματισμένα πόδια , λεπτές γάμπες και παιχνιδιάρικα πατουσάκια που ξεπρόβαλαν από τα ψηλοτάκουνα πέδιλα , με νυχάκια κόκκινα και ένα toe ring που τα στόλιζε και τα έκανε να μοιάζουν ντελικάτα και καυλιάρικα.

Είχε ένα πολύ πικάντικο μουτράκι, ένα πρόστυχο βλέμμα που κόλαζε και πλούσια σαρκώδη χείλη. Ήταν πολύ όμορφη αλλά όχι με το ψεύτικο τρόπο ενός μοντέλου ή μιας ηθοποιού. Ήταν ένα μίγμα, αθωότητας πρόστυχης, έντονου σέξ απήλ και προκλητικότητας που τον μαγνήτισε και φυσικά την επέλεξε.

Εκείνη χαμογελώντας τον πήρε από το χέρι και τον οδήγησε στα ειδικά δωμάτια όπου τον καθοδήγησε να κάνει ντούς και να ξαπλώσει άνετα. Θα ερχόταν σε λίγο .



Όταν έκλεισε η πόρτα , συνειδητοποίησε ότι τα ψέματα είχαν τελειώσει . Άφησε τις ενοχές έξω . Ο εαυτός του άξιζε αυτό το δώρο και αποφάσισε να το απολαύσει , τουλάχιστον ως μασάζ αρχικά. Έκανε ντούς και ξάπλωσε ολόγυμνος μόνο με τη πετσέτα και περίμενε .

Η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα η Μαρκέλα χαμογελαστή και προκλητική . Τον πλησίασε λικνίζοντας την λεκάνη της και πλησιάζοντάς τον . Άγγιξε τα ζεστά της χέρια επάνω στο γυμνό του στέρνο και χαμογελώντας τον ρώτησε.

- Πρώτη φορά ;
- Βέβαια ! Δεν το έχω ξανακάνει !
- Μμμ ,μου αρέσουν οι αρχάριοι ! Ας αρχίσουμε.

Ακούστηκε ο ήχος από τα τακούνια της καθώς τον κύκλωσε , κοιτώντας τον διερευνητικά αλλά χωρίς να απομακρύνει τα χέρια της από το σώμα του. Πήρε λάδι μασάζ και άρχισε να τον αλοίφει . Η Μαρκέλα ήταν πολύ ζεστός χαρακτήρας και ήξερε πολύ καλά πώς να σπάει το πάγο και να πιάνει κουβέντα μιας και γνώριζε ότι ειδικά οι παντρεμένοι ήταν πάντα αγχωμένοι και σφιγμένοι.

Τα ικανά της χέρια τον χαλάρωσαν . Γύρισε μπρούμυτα και αισθανόταν τα μαγικά της χέρια επάνω στη πλάτη του , τη καταπονημένη μέση του , τους μηρούς του , τις γάμπες . Ήταν πραγματικά εκπληκτική . Τα μάτια του είχαν καρφωθεί στα υπέροχα περιποιημένα πατουσάκια της , γεγονός που πρόσεξε η Μαρκέλα .

- Θέλεις να σου κάνω μασάζ με τα πόδια μου ; Ρώτησε γελώντας .

- Και βέβαια !

Η Μαρκέλα πάτησε ένα κουμπί και το τραπέζι μασάζ χαμήλωσε στο ύψος του πατώματος . Εκείνη έβγαλε τα γοβάκια της και ανέβηκε στη πλάτη του . Ένα βογγητό απόλαυσης ξέφυγε από τα χείλη του Γιάννη καθώς τα πατουσάκια της επιδέξια δούλευαν όλη τη πλάτη του . Η Μαρκέλα ήταν λεπτοκαμωμένη και ήξερε πώς να πατάει .

Γύρισε και ανάσκελα και άρχισε να τον χαιδεύει και να του κάνει μασάζ με τα πατουσάκια της στο στέρνο , το πρόσωπο !

- Θέλεις να τα φιλήσεις ; Ρώτησε αθώα και παιχνιδιάρικα και η Γιάννης γελώντας πήρε τις πατούσες της στα χέρια του και τις φίλησε .

Η συνέχεια δόθηκε ενώ ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα και η Μαρκέλα ανέβασε πάλι το κρεβάτι στο σωστό ύψος. Έβγαλε τη ρόμπα της και έμεινε με τα εσώρουχα.

- Δε σε πειράζει έτσι ; Κάνει ζέστη .

Φυσικά εκείνος δεν αντέδρασε και η Μαρκέλα συνέχισε έτσι το μασάζ . Ήταν πολύ κοντά του ! Αισθανόταν κάθε μυρωδιά της στα ρουθούνια του και το φούσκωμα στη πετσέτα άρχισε να μεγαλώνει ενώ εκείνη τον κοιτούσε με πονηρό βλέμμα.

Το κωλαράκι της τριβόταν ακριβώς δίπλα εκεί που είχε το χέρι του και σε μια στιγμή το χούφτωσε . Ήταν υπέροχο , ζεστό , απαλό και σφριγηλό .

- Μμμμ , είσαι πολύ άτακτος ! Έκανε με νάζι αλλά συνέχισε το μασάζ και δεν αποτραβήχτηκε.

Έσκυψε και τον φίλησε παθιασμένα στο στόμα ενώ το χέρι της μπήκε κάτω από τη πετσέτα και άρχισε να χαιδεύει το καυλί του που είχε πια κανονική στύση . Η Μαρκέλα ανέβηκε στο πάγκο μαζί του και τον καβάλησε αφού αφαίρεσε το κυλοτάκι της.

Ακούμπησε τα υγρά της μουνόχειλα επάνω στο σκληρό του καυλί και άρχισε να κουνα΄τη λεκάνη της μπρος πίσω ερεθίζοντάς τον στο έπακρο. Εκείνος θολωμένος άπλωσε τα χέρια του και χούφτωσε το πλούσιο στήθος παίζοντας μαζί του ενώ εκείνη έσκυψε επάνω του φέρνοντάς το στο πρόσωπο του .

Αρχισε να της γλείφει τις θηλές με πάθος . Το καυλί του κόντευε να σκάσει και εκείνη του φόρεσε επιδέξια προφυλακτικό και το έχωσε βαθιά μέσα στην υγρή της μουνότρυπα.

Άρχισε να τον ιππεύει με λύσσα ενώ βογγητά και αγκομαχητά γαμησιού ακούγονταν σε όλο το δωμάτιο . Είχε χρόνια να αισθανθεί τόσο καυλωμένος και ερεθισμένος . Γαμούσε το σφριγηλό νεανικό της μουνάκι με πάθος αλλά εκείνη δεν τον άφησε να χύσει παρά το γεγονός ότι η ίδια έχυσε , πράγμα σπάνιο με πελάτες.

Κατέβηκε , αφαίρεσε το προφυλακτικό και πήρε το καυλί του στο καυτό της στόμα . Άρχισε να του κάνει τσιμπούκι τόσο επαγγελματικό και απολαυστικό που ο Γιάννης νόμιζε ότι είναι στα ουράνια ! Ήταν θεϊκό και με πολύ ταλέντο τσιμπούκι που κατέληξε σε έναν εκρηκτικό δικό του οργασμό αδειάζοντας τα χύσια του στο στόμα της.



Η Μαρκελα είχε καυλώσει τόσο πολύ μαζί του που κατάπιε , κολακεύοντάς τον ατο έπακρο !

Ήταν μια ονειρική εμπειρία. Η Μαρκέλα συνέχισε το μασάζ , τον χαλάρωσε , έκαναν μαζί ντούς και στο τέλος έφυγε. Ο Γιάννης ικανοποιημένος αποχώρησε .

Το ίδιο βράδυ έκανε αχαλίνωτο σέξ με τη γυναίκα του . Η όλη εμπειρία είχε ξεκλειδώσει τις φαντασιώσεις του και την όρεξή του για σέξ . Δεν ήταν μόνο άκρως ερωτική και πρόστυχη σαν βίωμα αλλά και θεραπευτική .

Σίγουρα θα ξαναπήγαινε.

Photographs : Google


 

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Μηνύματα
279
Like
0
Πόντοι
1
Straight Story : One Night Stand  Στο Club
/2015/01/straight-story-one-night-stand-club.html



Περίληψη :
Η Γιώτα είναι μια σέξυ 23άχρονη κοπέλα που ζεί τη ζωή της στα άκρα και ευχαριστιέται το καυτό σέξ με όποιον επιθυμεί , όποτε το επιθυμεί . Στο κλάμπ μια νύχτα συναντά έναν άγνωστο άντρα ο οποίος την εμπνέει ερωτικά στο έπακρο . Αποτέλεσμα ; Μια καυτή νύχτα σέξ !

Straight Story

Πολύ καλή ιστορία τύπε

Το κέφι στο κλάμπ είχε φτάσει στο ζενίθ και η μουσική ακουγόταν ρυθμικά σε όλο το χώρο καθώς τα ιδρωμένα κορμιά των επαγγελματιών χορευτριών λικνίζονταν στο ρυθμό ανάμεσα στα περιστρεφόμενα φώτα και τις μπάρες .

Η Γιώτα έκανε μια εμφάνιση στο κλάμπ που όλοι έμειναν άφωνοι . Με ένα μίνι φόρεμα κολλητό που εξέθετε σε δημόσια θέα τα δίμετρα καλογυμνασμένα πόδια της που στολίζονταν απο ψηλοτάκουνες γόβες και αλυσιδάκι στον αστράγαλο ενώ οι γυμνασμένοι κοιλιακοί της ήταν και αυτοί σε δημόσια θέα , στολισμένοι απο ένα σκουλαρικάκι που κρεμόταν στον αφαλό της.

Ήξερε ότι όλοι οι άντρες καύλωναν με τη εικόνα και τη παρουσία της και φρόντιζε να το διασκεδάζει , ειδικά όταν προκαλούσε τις αντιδράσεις τους όταν έβλεπαν το μπούστο και τα πόδια της .

Εκείνη τη μέρα είχε μια ακόρεστη επιθυμία για σέξ . Σέξ χωρίς δεσμεύσεις , χωρίς αναστολές , χωρίς ταμπού. Ήξερε ότι θα εύρισκε αυτό που ήθελε στο κλαμπ εκείνο το βράδυ.

Στο μπάρ στεκόταν ένας άντρας γύρω στα 30 , ψηλός , μελαχροινός καλογυμνασμένος με θεληματικά αρσενικά χαρακτηριστικά που την κοίταξε πίνοντας το ποτό του με αυτοπεποιήθηση .

Εκείνη του έριξε μια προκλητική ματιά φροντίζοντας να του δείξει με το βλέμμα τι ακριβώς ήθελε χωρίς περιστροφές . Σηκώθηκε και πήγε στη πίσω πλευρά και εκείνος άφησε το ποτό του και την ακολούθησε .

Πέρασαν και οι δύο στις τουαλέτες και έκλεισαν ορμητικά τη πόρτα πίσω τους. Αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν με πάθος χωρίς να αλλάξουν ούτε κουβέντα.

Η Γιώτα επέδειξε επιθετική σεξουαλική συμπεριφορά και το χέρι της κατέβηκε στο καβάλο του χουφτώνοντας το καυλί του και με χαρά της διαπίστωσε ότι ήταν τεραστίων διαστάσεων . Ο άγνωστος άντρας κατέβασε και αυτός το χέρι του χαιδεύοντας τη πλατούλα της μέχρι το κωλαράκι της όπου χούφτωσε πρόστυχα .

Η Γιώτα χαμογέλασε και γονάτισε μπροστά του ! Σχεδόν ξέσκισε το παντελόνι του μέχρι που πέταξε το τεράστιο καυλί του έξω και το πήρε εκστασιασμένη στο στόμα της .

Ήταν χοντρό , γεμάτο φλέβες και πολύ ζεστό . Το πήρε όλο στο στόμα της και άρχισε να το πιπώνει με πάθος κοιτώντας τον πρόστυχα στα μάτια . Το πέος του σκλήραινε ολοένα και περισσότερο στο καυτό της στόμα ενώ η λίμπιντο και των δύο ανέβαινε στα άκρα .

Ό άγνωστος άντρας τη τράβηξε και εκεί στα όρθια , τη γύρισε στα πλακάκια και έχωσε το χέρι του κάτω απο το φουστανάκι της . Κατέβασε το κυλοτάκι της στους αστραγάλους , γονάτισε πίσω της και έχωσε το κεφάλι του ανάμεσα στα πεταχτά της κωλομέρια και άρχισε να γλείφει την καυτή της μουνότρυπα που έσταζε υγρά και χυμούς .

Η Γιώτα έκλεισε τα μάτια απο προσμονή και καύλα καθώς η γλώσσα του την άναβε και έκανε το μουνάκι της να στάζει και να σπαρταράει απο ηδονή . Εκείνος αφού την έγλειψε καλά , την έστησε ελαφρά στα όρθια με το προκλητικό πισινάκι της στημένο και έσπρωξε το καυλί του μέσα της.

Η αίσθηση απο το καυτό της μουνάκι ήταν εκπλητική και για την Γιώτα η αίσθηση της καυτής σάρκας που γέμισε το κόλπο της μέχρι τη μήτρα της ήταν θεϊκό .

Άρχισε να την γαμάει στα όρθια , Ήταν το πιο στενό και ζεστό μουνάκι είχε ποτέ γαμήσει και η αίσθηση της τον οδηγούσε στα ουράνια ενω ο πούτσος του έκανε πραγματικό πάρτυ .

Την γύρισε προς το μέρος του , τη σήκωσε στα δυνατά του μπράτσα και άρχισε να της το μπήγει στα όρθια ενώ φιλιόντουσταν με πάθος . Η Γιώτα τον αισθανόταν βαθιά μέσα της και τα τοιχώματα του κόλπου της συσπωνταν σε κάθε διείσδυσή του .

Συντομα είχε το πρώτο οργασμό απο το τεράστιο καυλί του ενώ εκείνος συνέχισε ακούραστα να την γαμάει με πάθος και δύναμη . Αισθανόταν το καυλί του να κολυμπάει στους καυτούς της χυμούς και οι μύες του κόλπου του έκαναν ένα πρωτόγνωρο ηδονικό μασάζ που όμοιό του δεν είχε ξαναζήσει .

Η Γιώτα κουνουσε ρυθμικά τη λεκάνη της συμβαδίζοντας με τις μπηχτές ψωλιές του γαμιά της σε συχνότητα και εύρος . Είχε την εμπειρία να κουνιέται με τέτοιο τρόπο που να τον κρατά μονίμως ερεθισμένο , μονίμως στα άκρα .

Εκείνος δεν άντεξε πολύ και σύντομα έχυσε μαζί με εκείνη που έχυσε και πάλι.

Ο κόλπος της γέμισε απο τα κολπικά της υγρά και τα δικά του χύσια ενώ η ίδια λαχανιασμένη σφίχτηκε επάνω του μπήγοντας τα νύχια της στη πλάτη του και κρατώντας τον κολλημένο επάνω της για δευτερόλεπτα μέχρι να σταματήσει να πάλλεται η κλειτορίδα της και να σταματήσουν τα κύματα ηδονής που χτύπαγαν το κορμί της ξανά και ξανά .

Η Γιώτα απομακρύνθηκε απο εκείνον ο οποιος είχε μείνει εκστασιασμένος και αφού ανασήκωσε το φουστανάκι της , πήρε το κυλοτάκι της απο το πάτωμα και δεν το φόρεσε παρά το έβαλε στη τσάντα της .

Έφτιαξε τα μαλλιά της , το μακιγιάζ της και ο άγνωστος τη ρώτησε .

- Είσαι πολύ καύλα ! Πως σε λένε ;

Εκείνη γελώντας τον φίλησε στο στόμα και απλώς βγήκε απο τις τουαλέτες όπου κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτε .

Ικανοποιημένη βγήκε απο το κλάμπ και πήγε στο αυτοκίνητό της έχοντας ένα αίσθημα πληρότητας και ευτυχίας . Χύσια και κολπικά υγρά έρρεαν απο το μουνάκι της και αισθανόταν πολύ πουτανάκι ,πολύ κακό κορίτσι ! Το λάτρευε !

Σίγουρα θα το επαναλάμβανε !


Photographs: Tumblr
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Straight Sex Stories : Βρώμικη Αμαρτία !
/2016/03/straight-sex-stories.html



Περίληψη :
O Νίκος είναι ένας 45 άρης παντρεμένος άντρας που αρχίζει να κυλάει στην αμαρτία καθώς αναζητά κάτι απο τη χαμένη του νεότητα στους δρόμους της Φυλής και του αγοραίου έρωτα.  Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα αλλά σκοτώνει το βρώμικο και αμαρτωλό σέξ που κάθε άντρας έχει ανάγκη για να αισθανθεί ζωντανός .
Τώρα περπαρά και πάλι τους δρόμους τη Φυλής αναζητώντας αυτό το κάτι .. το κάτι άλλο ..

Straight Sex Stories

Ο Νίκος ανέβηκε απο το σταθμό της Βικτώριας και ανέπνευσε και πάλι καθαρό αέρα , χωρίς αυτή τη βαριά αίσθηση της κλεισούρας που υπήρχε στο μετρό . Κοίταξε ολόγυρά του προσπαθώντας να αναγνωρίσει το περιβάλλον της Πλατείας Βικτωρίας που είχε πάνω απο 15 χρόνια να επισκεφτεί. Πόσο είχε αλλάξει .

Παντού άνθρωποι κινούνταν πολυάσχολοι και με ταχύτητα προκειμένου να πάνε στις δουλειές του ενώ μέσα στη πλατεία μπορούσε να δεί κανείς αργόσχολους , αλλοδαπούς . Ο Νίκος αισθάνθηκε περίεργα. Στα χρόνια της νεότητάς του κυκλοφορούσε στη περιοχή αυτή με τους κολλητούς του . Όλοι ήταν διπλα ο ένας στον άλλο στη μπουρδελότσαρκα και πίσω απο το χιούμορ και τα κρύα χέρια κρυβόταν η προσμονή εκείνη για την μεγάλη στιγμή. Τη στιγμή που θα ανακαλύπταν τις Γυναίκες.

Τώρα όλα είχαν αλλάξει . Η νεότητα του ήταν παρελθόν. Ένας ήδη απο τους φίλους του είχε πεθάνει απο καρδιά , όλοι τους είχαν οικογένειες , παιδιά ή είχαν χωρίσει. Η ζωή προχωρούσε και πλέον άλλες νέες γενιές είχαν το προβάδισμα. Ο ίδιος αισθανόταν κάτι να λείπει.

Εϊχε οικογένεια , δύο παιδιά , υποχρεώσεις και αισθανόταν κάθε μέρα να περνά και να μη μπορεί να συνειδητοποιήσει επαρκώς το χρόνο που περνά . Σαν να είναι άμμος και να ξεχύνεται μέσα απο τα δάκτυλά του. Το σέξ είχε γίνει μια μηχανική διαδικασία που επαναλαμβανόταν με ρουτίνα και με πρόγραμμα. Σεξ με ραντεβού , όταν τα παιδιά δεν είναι εδω και όταν όλες οι δουλειές και τα ψώνια έχουν γίνει. Αισθανόταν κάτι να λείπει . Κάτι να να του διαφεύγει.

Ένα χρόνο πριν ανακάλυψε και πάλι τον αγοραίο έρωτα απο το ίντερνετ και πλέον ήταν έτοιμος να κολυμπήσει στην αμαρτία και να αναζητήσει κάτι απο τη χαμένη του νιότη .

Περπάτησε στο γνωστό δρόμο. Αυτή τη φορά θα πήγαινε σε συγκεκριμένο στούντιο μιας και ήξερε ακριβώς τι θέλει . Πλεον δεν χρειάζονταν ατελείωτες βόλτες και αναζητήσεις. Εξάλλου δεν υπήρχε ο χρόνος για κάτι τέτοιο. Είχε εντοπίσει μια Ρουμάνα 20άχρονη με κολασμένο κορμί που είχε ποζάρει στη σελίδα του στούντιο στο ίντερνετ και πλεόν το μόνο που είχε να κάνει ήταν να βρει το θάρρος να παει.

Με ανησυχία μήπως τον εντοπίσει κανένας , μπήκε μέσα στο στούντιο όπου τον υποδέχτηκε η Υπηρεσία.

Η Νάντια , μπήκε μέσα στο σαλόνι και ο Νίκος έμεινε με το στόμα ανοικτό. Ψηλή , με ατελείωτα πόδια , πλούσιο προκλητικό στήθος , πεταχτό κωλαράκι που το στριγκάκι είχε χαθεί στη κωλοχαράδρα της , όμορφο βλέμμα και σαρκώδη πρόστυχα χείλη .

Ήταν μια κινητή αμαρτία. Ο Νίκος πλήρωσε φούλ πρόγραμμα και πέρασε στο πολυτελές και προσεγμένο δωμάτιο . Γδύθηκε και ξάπλωσε στο κρεβάτι με τα απαλά μεταξένια σεντόνια . Στην οθόνη της τηλεόρασης , έπαιζε μια ταινία πορνό . Η ματιά του Νίκου έπεσε στο καυλί του . Θυμήθηκε πόσες φορές είχε κάνει σέξ με τη γυναίκα του χωρίς να έχει πλήρη στύση και πόσες φορές το χλιαρό αυτό συναίσθημα τον αφησε κενό , παρά το γεγονός ότι έχυνε.

Αισθάνθηκε στιγμιαία ενοχές που όμως έσβυσαν καθώς άκουσε τον χαρακτηριστικό ήχο απο τα τακούνια . Η πόρτα άνοιξε και μπηκε μέσα η Ρουμάνα με το κωλασμένο κορμί και το άτακτο τατουάζ στο κώλο

- Γειά σου μωρό μου τι κάνεις ; είπε γελώντας και σκαρφάλωσε με επιδεξιότητα στο κρεβάτι δίνοντάς του ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα και έτριψε το στήθος της στο πρόσωπό του. Ο Νίκος άνοιξε τα χείλη του και ρούφηξε τις ζεστές γλυκειες της θηλές ενω το χέρι του κατέβηξε στο προκλητικό της κωλαράκι και άρχισε να το χαιδεύει.

Η Νάντια είδε με καλό μάτι τον ώριμο εκείνο άντρα με το σοβαρό πρόσωπο και τα αρρενωπά χαρακτηριστικά . Υπήρχε χημεία και θα περνούσαν καλά. Κόλλησε τα σαρκώδη της χείλη στα δικά του και το χέρι της κατέβηκε αργά απο το τριχωτό του στέρνο στη κοιλιά και το πέος το οποίο και κράτησε στα χέρια της.

Ο Νίκος αισθάνθηκε εκείνο το γνωστό απο την εφηβεία του πετάρισμα στο στομάχι . Αισθάνθηκε να ανακαλύπτει και πάλι το σέξ σε όλη του βρώμικη και ανήθικη διάσταση. Το μυστικό εκείνο συστατικό της νεότητας του , της λίμπιντο δεν ήταν άλλο απο το απόλυτο βρώμικο και πρόστυχο σεξουαλικό στοιχείο που η νεαρή ρουμάνα είχε με το παραπάνω.

Στα έμπειρα, παρά το νεαρό της ηλικίας της , χέρια το καυλί του Νίκου άρχισε να παίρνει ζωή και η γλώσσα της έπαιζε με τη δική του , όχι με νεανική αθωότητα και ερωτισμό αλλά με μια πραγματικά πρόστυχη διάθεση καθώς το μουνάκι της άρχισε να υγραίνεται .

Κατέβασε το κεφάλι της και πήρε το καυλί του στα χέρια της ενώ γύρισε τα πόδια της δεξιά και αριστερά στο κεφάλι του και έτσι όπως ήταν σε θέση 69 ο Νίκος αντίκρυσε το γυαλιστερό , ροδαλό , φρέσκο και μυρωδάτο μουνάκι της που άγγιξε ελαφρά τα χείλη του. Ο Νίκος το ρούφηξε απαλά και γεύτηκε το απολυτο νέκταρ απο τα νεανικά ερεθισμενα της μουνόχειλα . Η Νάντια ήταν ένα ζωντανό ζαχαρωτό και άρχισε να τη γλείφει με πάθος κάνοντάς την να αναστενάξει και να αφοσιωθεί και αυτη στο πέος του.

Το piercing στη γλώσσα της έκανε το καυλί του Νίκου να σπαρταρά απο ηδονή και να κοντεύει να εκραγεί απο καύλα και χυμούς . Ήδη το πουτσοκέφαλο του έσταζε . Ήταν έτοιμος . Έστησε το ρουμανάκι στα 4 και της έκανε ένα απολαυστικό πινελάκι στα μουνόχειλά της όπου η αίσθηση , παρά το γεγονός ότι φορούσε καποτα , ήταν πραγματικά θεϊκή ! Με μια κίνηση της έμπηξε το καυλί και άρχισε ένα πρόστυχο γαμήσι που μπορούσε να δεί απο το καθρέπτη.

Η εικόνα έμοιαζε να έχει βγεί απο ταινία πορνό. Η Νάντια γαμιόταν σαν τη σκύλα κουνώντας το κωλαράκι της δεξιά , αριστερά ,μπρος και πίσω ενώ . Ο Νίκος αισθανόταν θεός του σέξ. Αφού γαμήθηκαν έτσι για λίγο , η επιθετική ρουμάνα τον έριξε στο κρεβάτι ανάσκελα , ανέβηκε πάνω του και κάρφωσε το καυλί του μέσα της. Άρχισε να τον ιππεύει λυσσασμένα ενώ τον φιλούσε και τον δάγκωνε στο λαιμό ή έφερνε το πλούσιο στήθος της στο πρόσωπο του .

Ο Νίκος ζούσε την απόλυτη νιρβάνα . Σύντομα εκσπερμάτωσε αναστανάζονταν και βογγώντας.

Η Νάντια του έδωσε φιλάκι και ξεκαβάλησε το καυλί του .

- Είσαι τέλειος μωρό μου ! Να μου ξανάρθεις ! Είπε γελώντας και φόρεσε το στριγκάκι της με αισθησιακές κινήσεις , τα τακουνάκια της και αποχώρησε .

Ο Νίκος έπεσε στο κρεβάτι ανοψοκοκκινησμένος . Κοίταξε το ρολόι και είδε ότι είχε περάσει μισή ώρα ! Σαν να είχε κάνει ταξίδι στο χρόνο . Δεν είχε καταλάβει την ώρα που περνούσε γιατί έμεινε στη στιγμή ! Την χρονική αυτή στιγμή που βυθίστηκε στην αμαρτία !

Ξαναβρέθηκε έξω στον κρύο αέρα . Αισθανόταν και πάλι ζωντανός ! Αυτή η εμπειρία θα τον κρατούσε ζωντανό .. μέχρι την επόμενη φορά !

Photographs: Tumblr
 

nikolcd

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2015
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Μερος 17ο
Αρχισαμε να σερβιρουμε τις κυριες οι οποιες απολάμβαναν το ποτο τους λεγωντας διαφορα και χωρις να μας δινουν σημασια...οι ωρες περνουσαν και τα μπουκαλια αδειαζαν ενω εμεις ειχαμε ενα ομορφο και ησυχο βραδυ...που δεν εμελε να κρατησει πολυ
 

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Μηνύματα
149
Like
5
Πόντοι
1
Μία φαντασίωση μου που τελικά έγινε πραγματικότητα....Είπα στην γυναίκα μου ότι θα γουσταρα πολύ να γυρίσω από την δουλειά και να την δω να μαλακίζεται... Και τελικά το έκανε η καυλιτσα μου αλλά πέρασε σε άλλο επίπεδο κάρφωσε τον δονητη στο πλάι στο κρεβάτι και γαμιωτανε και έβαζε και δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της φορούσε και ζαρτιερες...Ε καύλωσε απίστευτα και το βλέμμα της ήταν σκέτη καύλα....Εκείνη την μέρα πηδηχτηκαμε πολύ και από όλες τις τρύπες....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom