Νέα

FKK Oceans Düsseldorf

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Dyvoir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
FKK Oceans


Αν δίνει κανείς καμιά σημασία στο να έχει γρήγορη πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερα Saunaclub, τότε δεν υπάρχει καμία άλλη πόλη στον κόσμο που ως αφετηρία στρατηγικά είναι πιο κατάλληλη από το Ντίσσελντορφ. Μέσα στην πόλη βρίσκονται μόνο δύο Club μεν – δηλαδή το στον νότο της πόλεως και ο καινούργιος γίγαντας  -, αλλά άμεσα προστα στις πύλες τις πόλυς καταγίνονται ονόμαστα μαγαζιά με την επιχείρησή τους:
το  στο Erkrath
το στο Ratingen
το στο Velbert
το στο Kaarst

Πέρα απ' αυτό βρίσκονται στην περιφέρεια, δηλαδή στο Ρουρ, στην κάτω Ρηνανία και στην περιοχή της γειτονικής Κολωνίας άλλα περίπου 20 μερικώς πολύ γνωστά Saunaclub. Μπόρει το καινούργιο FKK Oceans που μόλις άνοιξε πριν από 2 μήνες με πολύ βουητό να εκμεταλλεύεται έναν ως τώρα ανεκμετάλλευτο τομέα της αγοράς και να προσφέρει καμιά προστιθεμένη αξία υπό αυτές τις συνθήκες; Το προτελευταίο Σάββαδο είχα επιτέλους την ευκαιρία να επισκεφτώ αυτό το μαγαζί. Ιδού οι εντυπώσεις που μάζεψα.

Σε αντίθεση με τον αντίπαλο Magnum στο κοντινό Erkrath που πριν από 3 χρόνια επίσης άνοιξε σαν Premiumclub με τεράστιους πόρους το FKK Oceans παρουσιάζεται με τακτοποιημένη και σαφή δομή και ψυχρό, κομψό σχέδιο του εσωτερικού χώρου. Πλησιάζοντας αυτό το λιτό, τριώροφο τσιμεντόσπιτο θα αναρωτιέται κανείς αν πραγματικά κρύβεται κάτι αξιοθέατο μέσα και μόλις θα περάσει από την εξώπορτα και θα φτάσει στη ρεσεψιόν η σύλληψη του μαγαζιού γίνεται πιο σαφής: η αίθουσα στη ρεσεψιόν έχει την ατμόσφαιρα μιας σύγχρονης επιχείρησης, κυριλέ, η υποδοχή από θυλική υπάλληλο σε ευπαρουσίαστη στολή.

Μετά από το Check-in πάμε προς τα αριστερά και ανόιγοντας μια γυαλινή πόρτα μπαίνουμε στα αποδυτήρια: καταφωτιςμένα, τακτοποιημένα, ευρύχωρα. Υπάρχουν περίπου 300 ντουλάπες, επίσης θυρίδες για πολύτιμα αντικείμενα που κλείνονται με βραχιόλια με ασύρματη επικοινωνία ή με κώδικα αριθμών, εξ' άλλου ντους και τουαλέτες – όλα ολοκαινούργια και πεντακάθαρα.

Περνάμε από έναν διάδρομο που βρίσκεται ένα ΑΤΜ και μπαίνουμε στο κεντρικό Lounge του Club: μια μεγάλη αίθουσα διαστάσεων περίπου 400 μ² και ύψους 10 μ. Η εικόνα στη μέση της αίθουσας καθορίζεται από 3 τεράστιες στήλες που φτάνουν μέχρι το ταβάνι, τις εξωτερικές απ' αυτές περιβάλλουν στρόγγυλοι, δερματινοί καναπέδες. Την εσωτερική στήλη, πολύχρωμα φωτισμένη από μέσα, περιφράζουν 2 εξέδρες για Table-Dance. Από το ταβάνι κρέμονται 2 μεγάλες σφαίρες που θυμίζουν ντισκοτέκ. Ο χώρος αριστερά στεγάζει περίπου 30 δερματινές καναπέδες με σικ γυαλινά τραπέζια, δεξιά επεκτείνεται σε περίπου 10 μέτρα ένα μεγάλο μπαρ στο οποίο κάθονται και οι περισσότερες κοπέλες, όμως καμία από αυτές γυμνή, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για FKK. Το μπαρ περιλαμβάνει και τον χώρο για τον Disc Jockey, η μουσική (Lounge/Disco) σε ευχάριστη ένταση. Απ' όλα αυτά προκύπτει η εντύπωση ότι βρισκόμαστε σε ένα μοντέρνο, μεγάλο ντισκοτέκ.

'Ομως την πρώτη ένδειξη ότι βρίσκομαι στο κάτω-κάτω σε ένα μπούρδέλο αντιλαμβάνω όταν περνάω από το πορνοσινεμά που κρύβεται διακριτικά πίσω από το μπάρ. Βλέπω έναν τύπο που είναι εξαπλωμένος πάνω σε ένα μεγάλο στρώμα και 2 κοπέλες του κάνουν την πίπα εναλλάξ – υπέροχο!

Δύο πόρτες στο περιθώριο της αίθουσας οδηγούν στα δωμάτια μέσα από περιποιημένους διάδρομους που είναι επιπλωμένοι καλαίσθητα με πανέμορες Chaiselongues. Στην άλλη πλευρά της αίθουσας βρίσκεται μια καταφωτησμένη γωνία που λειτουργεί ως εστιατόριο με άμεση παράδοση του φαγιτού από μια κουζίνα. Υπάρχουν περίπου 6 διάφορα πιάτα – φιλέτο, γαλοπούλα, ψάρι, Pasta, σαλάτα. Τα φαγιτά χρεώνονται έξτρα (10-25 € το πίατο). Τουλάχιστον μπορώ να πώ ότι τό φίλετο που έφαγα ήταν πολύ νόστιμο και η μερίδα αρκετή, δηλαδή ο πελάτης λαμβάνει κάτι αντίστοιχο για τα λεφτά του.

Νομίζω ότι σ' αυτό το σημείο έγινε σαφές τι επιδιώκει το Oceans: να αποκτάει κύρος με ένα περιβάλλον για τους απαιτητικούς με σχέδιο άριστης ποιότητας του εσωτερικού χώρου. Και αυτήν την εντύπωση δίνει και το τμήμα του Wellness: πολύ σικ το ευρύχωρο σάουνα με τις γυαλινές πόρτες του χωρίς κουφώματα, με γούστο ο χώρος με το αλατούχο νερό που συντάσσεται ως αναπαυτήριο. Σ' αυτό το τμήμα βρίσκονται επίσης ατμόλουτρο, Hamam, ντους, τουαλέτες, ξαπλώστρες με θέα προς τα έξω μέσα από μια τεράστια γυαλινή πρόσοψη, εξ' άλλου 2 δωμάτια για μασάζ. Στον τοίχο βλέπω μια καρτέλα με αναγραφόμενες τιμές και απ' ό,τι φαίνεται προσφέρονται και ερωτικά μασάζ εδώ.

Δυστυχώς ψάχνω μάταια για ένα τζακούζι σ' αυτόν τον χώρο και αφού η εξωτερική πισίνα δεν πρέπει να χτιστεί ο επισκέπτης προσωρινά κοιτάζει μια τεράστια, εγκαταλειμμένη ταράτσα, στην οποία εξέρουν μερικοί μεγάλοι φοίνικες προς τον ουρανό. Εδώ μένει αρκετό περιθώριο για διαμόφωση στην επόμενη άνοιξη για να προστεθεί ένας ελκυστικός εξωτερικός χώρος στην άριστη εσωτερική διακόσμηση. Ταυτόχρονα καθρεφτίζεται σ' αυτό το μέρος ότι το μαγαζί μόλις έχει ανοίξει και χρείαζεται ακόμη χρόνος να βρίσκεται τον δρόμο του.

Αυτό ισχύει και για το ρόστερ. Μέτρησα το πολύ-πολύ 30 κοπέλες – μεταξύ τους κατά περίεργο τρόπο αρκετές Γερμανίδες – κάτι που χώρις καμία αμφιβολία οφείλεται στο γεγονός ότι πήγα στις ήρεμες μέρες μετά από τα Χριστούγεννα. 'Αλλες πελάτες αυτό το βράδυ μου είπαν ότι την τελευταία φορά που είχαν ερθεί συνάντησαν 60-70 γυναίκες.

Σ'εμένα προσωπικά μιλούσαν αρκετές κοπέλες διακριτικά, δύο φορές όμως πολύ ενοχλιτικά. Μερικές κοπέλες ήταν ασφαλώς κούκλες, και με 2 απ' αυτές ρίσκαρα κάθε φορά ένα γύρο στο δωμάτιο για 50 €. Και στις δύο περιπτώσεις το σέρβις ήταν εντάξει και τιρήθηκε λίγο πολύ ο χρόνος (1/2 ώρα), κάτι που σχεδόν με ξαφνίαζε, επειδή έιχα αποκτήσει την εντύπωση ότι αυτό το μαγαζί προσελκύει στην πρώτη γραμμή τυχοδιώκτριες που ψάχνουν τα εύκολα λεφτά – μεγάλες είναι οι υποσχέσεις και προσδοκίες εν όψει αυτού του νέου μαγαζιού που τέλικα προκύπτουν από την άμεση εγγύτητα του αεροδρομίου και της έκθεσης.

Αν και το FKK Oceans ανήκει αναμφίβολα στην κατηγορία των Saunaclub υποθέτω ότι το μαγαζί δεν θα γίνει φαβορί για τους αδιόρθωτες λάτρες τέτοιου είδους μπουρδέλων. Το Club είναι μάλλον φτιαγμένο ώς κυριλέ μπουρδέλο στο στύλ μιας σικ ντισκοτέκας με συνδεδεμένο τμήμα του Wellness. Βεβαίως, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η φερέγγυα πελατεία την οποία έχει βάλει στο στόχαστρο του το Oceans θα βρεί τον δρόμο του έως εδώ καθώς το μαγαζί πράγματι έχει κάτι ενδιαφέρον για ξένύχτες και επισκέπτες της πόλης και θα μπορούσε να γίνει μια από τις διευθύνσεις πρώτης διαλογής. Το Club εύκολα μπορεί να υποδεχτεί 100-150 επισκέπτες χωρίς να φανεί καθόλου υπερπλήρες. Είναι προβλεπόμενο ότι θα έρθουν οι μέρες που οι πελατεία ξεχύνεται σ' αυτό το μέρος. Για να επανέλθω στην ερώτηση που έχω θέσει κατ' αρχάς, δηλαδή αν το καινούργιο FKK Oceans μπορεί να εκμεταλλεύεται έναν ως τώρα ανεκμετάλλευτο τομέα της αγοράς και να προσφέρει καμιά προστιθεμένη αξία η απάντηση είναι: Nαι! 'Ενα τέτοιο μαγαζί μας έλλειπε ακόμα.






Προσοχή
Η κανονική είσοδος είναι 65 €. 'Αμα πάτε με ταξί το μαγαζί θα χρεώσει 30 € έξτρα (πριμ για τον ταξιτζή), οπότε καλύτερα να διαβάζετε τις οδηγίες μου για τα ΜΜΜ στο Ντίσσελντορφ.

ΜΜΜ
Στο Ντίσσελντορφ δεν θα χρειάζεστε ούτε αμάξι ούτε ταξί. Η πρόσβαση στο Oceans με τα ΜΜΜ είναι εύκολη.

Το FKK Oceans βρίσκεται στην οδό
Oberhausener Straße 17
στη συνοικία Düsseldorf-Rath


Το εισιτήριο για τα ΜΜΜ θα το βγάλετε από τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης που βρίσκονται σε κάθε σταθμό. Πρέπει να επιλέξετε το εισιτήριο
VRR-Ticket Preisstufe A, κόστος 2,60 €
Το εισιτήριο μάλλον πρέπει να σφραγίζεται στα προβλεπόμενα μηχανήματα και ισχύει 90 λεπτά για όλα τα ΜΜΜ στο Ντίσσελντορφ (όμως μόνο για τον πηγαιμό)
Ο προορισμός λέγεται Rath, S-Bahn Station

Πρόσβαση από τον κεντρικό σταθμό του Düsseldorf (=Hauptbahnhof=HBF):
με το τρένο S6 (σε κατεύθυνση Essen HBF), αποβάθρα 14, απευθείας σε 9 λεπτά στον σταθμό Rath. Από εκεί πεζή:

Πρόσβαση από το αεροδρόμιο του Düsseldorf:
Στο αεροδρόμιο βρίσκονται δύο σιδηροδρομικοί σταθμοί, ένας παλιός στο υπόγειο του Terminal
και ένας καινούργιος στον οποίο μπορείτε να φτάσετε με το SkyTrain του αεροδρομίου.


Η εκδρομή στο FKK Oceans είναι δυνατό και από τους δύο σταθμούς του αεροδρομίου.
Από τον παλιό σταθμό του αεροδρομίου:
Με το τρένο S1 δύο στάσεις μέχρι Derendorf. Μετεπιβίβαση στο τρένο S6 (σε κατεύθυνση Essen HBF) μέχρι τον σταθμό Rath. Από εκεί πεζή:


Από τον καινούργιο σταθμό του αεροδρομίου:
Με το τρένο S1 (σε κατεύθυνση Solingen) δύο στάσεις μέχρι Derendorf. Μετεπιβίβαση στο τρένο  S6 (σε κατεύθυνση Essen HBF) μέχρι τον σταθμό Rath. Από εκεί πεζή:


Από τη Messe (Esprit Arena/Messe Nord):
Με το τραμ U78 μέχρι τον κεντρικό σταθμό του Düsseldorf. Μετεπιβίβαση στο τρένο S6 (σε κατεύθυνση Essen HBF) αποβάθρα 14, απευθείας σε 9 λεπτά στον σταθμό Rath. Από εκεί πεζή.


Περιέγραψα μόνο τις πιο εύκολες διαδρομές, υπάρχουν και άλλες που ίσως είναι πιο γρήγορες, αυτό εξαρτάται από την ώρα. Ψάξτε τις μόνοι σας και βρείτε την πιο κατάλληλη διαδρομή σας στο

Ο προορισμός σας για την αναζήτηση σ' αυτό το Site λέγεται – αν γίνεται στη συγκεκριμένη ώρα -
Oberhausener Straße, Düsseldorf
- αλλιώς -
Rath, S-Bahn Station

Ιδού ο χάρτης με το συνολικό δικτύο των ΜΜΜ στο Ντίσσελντορφ
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
166
Πληθώρα κοριτσιών, αρκετά από τα κορίτσια από άλλα κλαμπ έχουνε πάει εκεί.
Ο χώρος ωστόσο πολύ φτωχός, δεν έχεις να κάνεις τίποτα. Μεγάλος αλλά ενιαίος, πρακτικά είναι για να πας για 2-3 ώρες μάξιμουμ, μετά βαριέσαι.

Επίσης το φαγητό το πληρώνεις έξτρα, όπως δηλαδή και στο ΟΑΣΕ, πράγμα που εμένα δεν μου αρέσει.
 
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
'Εχω βρει μια ενδιαφέρουσα προσφορά για ελεύθερη είσοδο 20.-30. Απριλίου 2015 στο στο
το οποίο είναι προμηθευτής του Saunaclub-App "FV APP", ένα χρήσιμο εργαλείο για τα Smartphone (Android + I-Phone). To App μπορεί να κατεβαστεί εύκολα από την ιστοσελίδα (Google Store + Apple Store) και είναι δωρεάν.

Πρωτότυπο:
Hallo liebe Freunde,

es gibt eine sehr erfreuliche Neuigkeit von der FV App: Ab 20. April bis einschließlich 30. April 2015 gewährt das FKK Oceans allen Besuchern kostenlosen Eintritt, wenn sie die FV App downgeloadet und einen Zugangscode angefordert haben (unter "Aktionen"). Sowohl die FV App selbst wie auch die Anforderung des Codes sind natürlich ebenfalls gratis. Der Zugangscode muss an der Kasse (auf dem Smartphone) vorgezeigt werden. Wenn ihr bereits zuhause/unterwegs einen Code generiert, wird der gleiche Code an der Kasse wieder erzeugt.

Die Aktion ist beschränkt auf die Tage von Sonntag bis Donnerstag, am Freitag und Samstag gilt der freie Eintritt also nicht. Inbegriffen sind die Nutzung des gesamten Areals, das Frühstücksbuffet (bis 14 Uhr) und alle nicht-alkoholischen Getränke und Bier (Bier bis 19 Uhr). Ein Abendessen (ab 10 €) gehört nicht zu diesem Paket.


Pro Person kann im Aktionszeitraum nur ein Code angefordert werden.


Eure FV App Team


Μετάφραση:

Αγαπητοί φίλοι,


έχουμε ευχάριστα νέα για τους χρήστες του FV App: Από την 20. Aπριλίου έως την 30. Απριλίου 2015 το FKK Oceans παρέχει είσοδο δωρεάν σε όλους τους επισκέφτες του, αν έχουν κατεβάσει το FV App και έχουν παραγγείλει έναν κώδικα μέσω του μενού "Aktionen = προσφορές" του App. Φυσικά και το FV App και η αίτηση του κώδικα είναι δωρεάν. Ο κώδικας πρέπει να παρουσιαστεί στη ρεσεψιόν του FKK Oceans (στο Smartphone). Αν έχετε δημιουργήσει ήδη των κώδικα στο σπίτι σας/καθ΄οδόν θα κατασκευαστεί το ίδιο κώδικα στη ρεσεψιόν.

Η προσφορά περιορίζεται στις μέρες Κυριακή έως Πέμπτη, δηλαδή στις μέρες Παρασκευή και Σάββαδο δεν ισχύει η ελεύθερη είσοδος. Συμπεριλαμβάνονται η χρήση ολόκληρου του ιδρύματος, πρωινό έως 14 η ώρα και όλα μην αλκοολούχα ποτά, επίσης μπίρα έως 19 η ώρα. Το δείπνο χρεώνεται έξτρα.

Ο κώδικας μπορεί να ζητείται μόνο μία φορά/άτομο.


Με αγάπη, FV App Team
 
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Ελληνική εβδομάδα στο Oceans Saunaclub Düsseldorf

ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

15/06-21/06/2015

Ελληνική Live Μουσική
Ελληνικό Περιβάλλον
Ελληνικές παραστάσεις
Ελληνικό φαγιτό
 

Συνημμένα

  • Greek Week Special Oceans Saunaclub Düsseldorf.jpg
    Greek Week Special Oceans Saunaclub Düsseldorf.jpg
    124,6 KB · Εμφανίσεις: 74

sexoman17309428

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες.Ταξιδακι πριν περιπου 1 μηνα στο αμστερνταμ και εντεχνη σταση 3 ωρων στο dusseldorf weeze με ryanair για να επισκεφθω για πρωτη φορα το εν λογω καταστημα.
Στο παρελθον ειχα επισκεφθει 3 φορες το dolce vita οποτε καταρχην επαθα πλακα με τον τεραστιο χωρο στο εσωτερικο.Αφου πληρωσαμε το παραβολο των 80 ευρω εκαστος,ξεναγηθηκαμε στον χωρο.
Τεραστια καθαρα αποδυτηρια (περιπου 350 ντουλαπακια !) ,τεραστιος κυριως χωρος οπου βρισκεται το bar ,το εστιατοριο ,οι καναπεδες , σαουνες ,μασαζ ,σινεμα ,φρουτακια..!
Υπηρχανε 10-12 κορασιδες(12 η ωρα ανοιγει και εμεις φτασαμε 12μιση) ,στην πλειοψηφια τους αστερια για ολα τα γουστα.Αφου εφαγα πρωινο με τον κολλητο και εχασα 20 ευρω(!) :headbang: στα φρουτακια ,χαλαρωσα στη σαουνα και αμεσως πηγα στο δωματιο με μια κοπελα απο λατινικη αμερικη ..περασα υπεροχα στο δωματιο(μιση ωρα 50 ευρω) και γενικα περα απο την κοπελα ,ολοι οι υπαλληλοι στο bar ,εστιατοριο και οι κοπελες σε κανουν με τον επαγγελματισμο τους να περνας υπεροχα και να νιωθεις πολυ οικεια..
Φυσικα και θα ξαναπαω(βεβαια θα προτιμησω απογευμα προς βραδυ καθως θα εχει σιγουρα 100 με 150 κοπελες..!)και σας το προτεινω ανεπιφυλακτα! :rockon: :rockon:
Συνολικο κοστος για περιπου 2 ωρες μαζι με την εισοδο 150 ευρω.
 

georgepal

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει κάποιο νεότερο όσον αφορά τις κοπελιές και τις τιμές? Από αεροδρόμιο το ταξί θα είναι πάνω από 40?
 
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Υπάρχει κάποιο νεότερο όσον αφορά τις κοπελιές και τις τιμές? Από αεροδρόμιο το ταξί θα είναι πάνω από 40?

Την ημέρα βαρετό, περίπου 20 κοπέλες. Το βράδυ από τις 9, ειδικά τα ΣΚ, πολύ φασαρία, περίπου 70 κοπέλες.
Στις 03/11-05/11/2016 2nd birthday party, θα γίνει χαμός.
Μια προειδοποίηση: Τα Saunaclub του Ντίσσελντορφ (Dolce Vita, Magnum, Oceans) δεν φημίζονται καθόλου για το καλό σέρβις των κοπέλων - εκτός αν πας να επενδύσεις περισσότερα χρήματα. 'Αλλα: το μαγαζί πραγματικά έχει hot girls  :erection:

Κοίτα τον χάρτη:
όταν βγεις από το αεροδρόμιο θα καταλήξεις μάλλον στο σημείο που έχω μαρκάρει κόκκινα. Βασικά από αυτό το σημείο μπορείς να περπατήσεις στο Oceans. Άμα προτιμάς να πας με ταξί καλύτερα πήγαινε στο ISS Dome (που έχω μαρκάρει πράσινα στον χαρτή) κοντά στο Oceans, αλλιώς θα σου φορτώσουν 30 € πρίμ για τον ταξιτζή, δηλαδή θα ζητάνε 80 € είσοδος, ενώ είναι 50 €. Το ταξί θα είναι περίπου στα 15 €.

 

Συνημμένα

  • Düsseldorf Airport - Oceans.jpg
    Düsseldorf Airport - Oceans.jpg
    276,2 KB · Εμφανίσεις: 134

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom