Νέα

Η φτωχή φιλιππινέζα οικιακή βοηθός.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Chris Pap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chris Pap

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2015
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι 23 ετών. Στο σπίτι μένω με τους γονείς μου και τις 2 μικρότερες δίδυμες αδελφές μου. Οι γονείς μου δουλεύουν και αν και φροντίζουμε όλοι μαζί τα οικιακά, κάθε Παρασκευή η μητέρα μου φέρνει μία οικιακή βοηθό για καθάρισμα του σπιτιού σχολαστικό. Η καθαρίστρια που έφερνε τότε ήταν μία αλλοδαπή από τη Ρουμανία αλλά για κάποιο λόγο δεν θα μπορούσε να έρθει εκείνη τη βδομάδα.

Η Enisha, φιλιπινέζα μετανάστρια ηλικίας 25 ετών και διέμενε σε ένα ιδιωτικό γηροκομείο φροντίζοντας τους ηλικιωμένους μαζί με ακόμη μία κοπέλα. Εκείνη την ημέρα μας την έφερε στο σπίτι μας η γνωστή της μητέρας μου αφού είχε διάλυμα από το γηροκομείο και όποτε συνέβαινε αυτό έψαχνε για άλλες δουλειές για να μαζέψει όσα περισσότερα χρήματα μπορούσε να τα στείλει πίσω στη χώρα της. Αμειβόταν με 3 ευρώ την ώρα! Όταν την είδα δεν έδωσα μεγάλη σημασία, ήταν μια συνηθισμένη φιλιπινέζα αλλά νεαρή με σώμα όχι ιδιαίτερο, κανονικό.

Όταν τελείωσε η μητέρα μου την πλήρωσε και μου ζήτησε να την πάρω στο γηροκομείο που εργαζόταν. Βγαίνοντας έξω για να μπούμε στο αυτοκίνητο για πρώτη φορά την κοίταξα από πίσω και την σκέφτηκα ερωτικά. Εγώ τότε έβλεπα αρκετά εκείνα τα πορνό με τις πληρωμές σε τουρίστριες, με ατζέντηδες κλπ. Καθώς την έπαιρνα δεν μιλούσαμε καθόλου αλλά εγώ σκεπτόμουν να της πω κάτι αλλά ντρεπόμουν. Λίγο πριν φθάσουμε της λέω «are you here for a long time» και μου λέει «I came to work for a year. My immigration visa finish in 4 months». Τότε είπα μέσα μου στα @@ μου θα της το πω «I can give you good money if you want, but please keep it secret» «for what?» μου λέει. «me and you make love» της λέω. Χαμογέλασε λίγο αλλά δίσταζε να απαντήσει. Αφού πέρασαν μερικά αμήχανα δευτερόλεπτα της είπα «I will give you 50 euro to make sex together, do you want?». «Yes».

Αυτό ήταν, μετά από δύο μέρες δώσαμε ραντεβού στο ρεπό της. Πήγα και την πήρα από το γηροκομείο και πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο, καθώς ήμασταν στον ανελκυστήρα άρχισα να την φιλώ στο μάγουλο και στα χείλη. Μπαίνουμε στο δωμάτιο και της λέω να μου κάνει πρώτα ένα στριπτίζ και μετά να μπούμε μαζί για μπάνιο.

Έβγαλε την μπλούζα της και μετά το σουτιέν της. Είχε ένα κορμί κανονικό με πιασίματα, το βυζάκι της αρκετά καλό, γεμάτο, ότι πρέπει για γλείψιμο. Μόλις κατέβασε το τζιν φορούσε ένα εσώρουχο σλιπ ροζέ. Κατεβάζοντας το είδα το μουνάκι της όπως το υποψιαζόμουν. Ήταν καθαρό στη γύρω περιοχή αλλά είχε τριχωτό το μέρος πάνω από το μουνάκι της. Την πλησίασα κι άρχισα να της γλύφω τις μαύρες ρωγούλες της. Είχαν σκληρύνει. Αμέσως έβγαλα τα ρούχα μου και μπήκαμε στο ντους. Αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε και να μου γλύφει το αυτί, αυτή μου τον έπαιζε κι αφού καύλωσα την γύρισα κι άρχισα να τρίβω το πούτσο μου στο κωλαράκι της ενώ ταυτόχρονα της έτριβα τα βυζάκια της με σαπουνιά και της έγλυφα το λαιμουδάκι της από πίσω. Έβαλα μετά λίγη σαπουνιά στο χέρι κι άρχισα να της τρίβω το μουνάκι της. Οι τρίχες της έκαναν αρκετό αφρό πάνω τους κι εγώ συνέχισα βάζοντας της δάκτυλο. Με τη τσιριχτή της φωνή άρχισε να αναστενάζει. Την γονάτισα στο ντους και άρχισε να μου κάνει πίπα. Άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια από κάτω και μετά σιγά σιγά με τη μύτη της γλώσσας της να πηγαινοέρχεται όλη τη πούτσα μου από κάτω μέχρι πάνω. Όταν έφτασε στη κορυφή άρχισε να μου γλύφει έτσι και το πουτσοκέφαλο μου. Στη συνέχεια άρχισε να κάνει τσιμπούκι βάζοντας την σχεδόν όλη μέσα χωρίς χέρια. Τα ασιατικά της χείλη ήταν απόλαυση. Είχα και καιρό να γαμήσω και είχα κοντέψει στη κορύφωση. Άρχισα να χύνω μέσα στο στόμα της ενώ συνέχυσα και στο πρόσωπο της. Τα δέχθηκε όλα με ένα χαμόγελο κι όσα πρόλαβε τα κατάπιε.

Τελειώσαμε το μπάνιο και πήγαμε στο κρεβάτι.. Αν και στην αρχή δίσταζα εν τέλει της έκανα γλυφομούνι. Δεν ήταν δυνατό να μην δοκιμάσω το τριχωτό της μουνάκι. Ηταν υγρό και απολαυστικό. Καθώς της έβαζα δάκτυλο και την έγλυφα τα τσιριχτά της πρέπει να ακούγονταν μέχρι έξω. Είχα καυλώσει και πάλι. Βάζω το προφυλακτικό και την γύρισα στα τέσσερα κι άρχισα να την γαμώ. Το κολαράκι της είναι τέλειο ενώ τα τσιριχτά της από ερεθιστικά έως ενοχλητικά. Μετά την πήρα στα χέρια μου και την έκατσα στο τραπεζάκι και την γαμούσα κοιτώντας το προσωπάκι της και τα μάτια της γεμάτα ερεθισμό.
Και τότε έκαμα ένα από τα μεγαλύτερα λάθη μου που ευτυχώς δεν το πλήρωσα! Μου είπε σαν την γαμούσα «Do you want to have sex with no condom? I like it. If you give me 100 euro»

Ήμουν τόσο καυλωμένος από την όλη φάση που μεμιάς την έριξα στο κρεβάτι ανάσκελα, έβγαλα το προφυλακτικό και της τον έβαλα πιο καυλωμένο από ποτέ αργά-αργά μέσα στο τριχωτό μουνάκι της. Ήταν μια υγρή απόλαυση! Ο πούτσος μου το καταχάρηκε. Άρχισα να την γαμώ ιεραποστολικό και να γλειφόμαστε. Στην αρχή σιγά και μετά πιο δυνατά κι αυτή να αναστενάζει τσιριχτά. Σε μια στιγμή τύλιξε τα πόδια της πάνω μου, εγώ δεν άντεχα άλλο την ηδονή και στη κορύφωση της έχυσα όσο πιο μέσα στο μουνί της ενώ γλυφόμασταν συνεχώς. Αυτή έκανε να το χαίρεται.

Στη συνέχεια ξαπλώσαμε για λίγη ώρα στο κρεβάτι και αφού κάναμε μπάνιο, την πέρασα από φαρμακείο για να της αγοράσω το χαπάκι το οποίο φρόντισα να το πάρει. Της έδωσα τα χρήματα της και την πήγα στο γηροκομείο.

Περιττό να σας πω ότι τους επόμενους 2 μήνες το ραντεβού μας 1 φορά την βδομάδα ήταν σταθερό. Δεν πηγαίναμε όμως μόνο σε ξενοδοχείο, την έβγαζα κι έξω της αγόραζα και δωράκια και γενικά εκτός από ακόμη 2 φορές ποτέ δεν την ξαναπλήρωσα. Την τελευταία φορά την πήγα σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο με σπα κλπ. Το καταχάρηκε. Έφυγε για την χώρα της δυστυχώς όταν έληξε η άδεια της και δεν ξαναειδωθήκαμε.
 

Συνημμένα

  • MA_0407201390.jpg
    MA_0407201390.jpg
    126,9 KB · Εμφανίσεις: 781

Επισκέπτης
:2funny:
 

Συνημμένα

  • nerd-on-PC1.jpg
    nerd-on-PC1.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 140

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.576
Like
14.309
Πόντοι
3.656
τυπε στην φωτο βλεπω πισινα απο πισω,την εχεις δηλωσει;   :grin:
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
16.314
Κριτικές
165
Like
24.745
Πόντοι
34.168
Εγω στη θεση σου θα γαμουσα τη ΡΟΥΜΑΝΑ!!!!!!!
 

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
77.751
Κριτικές
40
Like
17.069
Πόντοι
24.896
Καλησπερα στο νεο κλωνο του κ. Picker!
Εισθε βαρετα προβλεψιμος.
 
OP
OP
C

Chris Pap

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2015
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Υ.Γ.: την φώτο την έκοψα crop γιατί στη πισίνα του ξενοδοχείου είχε μέσα κι άλλα άτομα και επίσης να μη φαίνεται το πρόσωπο της.
 

Επισκέπτης
:2funny:
 

Συνημμένα

  • 130620_FAM_LifeguardatCrowdedPool.jpg.CROP.rectangle3-large.jpg
    130620_FAM_LifeguardatCrowdedPool.jpg.CROP.rectangle3-large.jpg
    37,6 KB · Εμφανίσεις: 119

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Μηνύματα
751
Κριτικές
10
Like
652
Πόντοι
2.357
Βάλε και την ταυλανδική μαφία στο παιχνίδι να έχει και σασπενσ....
 

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
77.751
Κριτικές
40
Like
17.069
Πόντοι
24.896

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
77.751
Κριτικές
40
Like
17.069
Πόντοι
24.896
Tουλαχιστον ρε τυπε πες μας το διαλυμα απο το γηροκομειο τι ηταν?Κορεσμενο?Υπερκορο?η ακορεστο?

Θεωρω οτι η ερωτησις σας εινσι απολυτα ευλογος και ευστοχος, κυριε!
 

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
77.751
Κριτικές
40
Like
17.069
Πόντοι
24.896
Δεν διαβλεπω ομως απαντηση στην ερωτηση μου τυπε.Μαλλον δεν θελει να το συνεχ-υ-σει.

Ετσι κανει ο κ. Picker παντα.
Μολις αποκαλυπτουμε τον κλωνο του, εξαφανιζεται.
Σε 1 - 2 εβδομαδες θα διαβασουμε αλλη ιστορια γι αρκουδες.
Αν και προβλεπω οτι θα ειναι απο θηλυκο κλωνο. Εχει καιρο να το παιξει γυναικα.
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.796
Κριτικές
23
Like
85
Πόντοι
2.357
Ετσι κανει ο κ. Picker παντα.
Μολις αποκαλυπτουμε τον κλωνο του, εξαφανιζεται.
Σε 1 - 2 εβδομαδες θα διαβασουμε αλλη ιστορια γι αρκουδες.
Αν και προβλεπω οτι θα ειναι απο θηλυκο κλωνο. Εχει καιρο να το παιξει γυναικα.
Αs  το καλο......Πανω που  φτιαχτηκα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom