Νέα

Vanessa Hill (Princess of London)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.565
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.074
Πόντοι
14.565
www.bourdela.com/city-tours/girls/vanessa-hill-princess-of-london/]Vanessa Hill (Princess of London)[/url]

exatmisas
Μαΐου 20, 2007


VANESSA HILL: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΦΑ
Κατ'αρχην ξερω οτι αργησα αρκετα (λογω δουλειας) να βαλω αυτο το ποστ αλλα καλιο αργα παρα ποτε.
Λοιπον, πριν κανα διμηνο ειχα παρει την φημισμενη Vanessa Hill. Γνωστη πορνοσταρ που ειχε ερθει Αθηνα για να αρπαξει κανα μετρητο απο τις απαραιτητες βιζιτες.
Το σαιτ της εγραφε οτι τα κανει ολα. Ετσι καταλαβα οτι με τα 300 ευροπουλα, επαιρνα και τις 3 τρυπουλες..

Κανω το sms, καμια απολυτως απαντηση. Παιρνω τηλ, το σηκωνει μια γυναικα που μιλαγε αθλια αγγλικα. Μου δινει ενα ραντεβου για μια μερα μετα, και εγω μεχρι εκεινη την ωρα να περιμενω σαν τον μαλακα. Παλι καλα πριν ξεκινησω παιρνω τηλ για επιβαιβεωση. Μου αλλαζει τελευταια στιγμη την ωρα του ραντεβου.. Με τα πολλα πηγαινω στο ξενοδοχειο. Εκει να περιμενω απεξω και να ξανακαλω το βλητο να μου δωσει το δωματιο της Βανεσας. Τιποτα. Καμια απαντηση. Μετα απο κανα μισαωρο και 6-7 κλησεις το σηκωνει. Μου δινει το νουμερο. Πηγαινω.
Χτυπαω την πορτα, η βανεσα μου ανοιγει κατατρομαγμενη. Μου λεει σε καλα αγγλικα: "εισαι μπατσος, ε?" !!
Οχι κοπελα μου της λεω. Αυτη να συνεχιζει να νομιζει οτι ειμαι μπατσος. Της κανω παραπονα για το φρουτο που χουν στα τηλεφωνα, μου δικαιολογηται και μου λεει οτι ειναι μια πακιστανη που δεν τα καταφερνει και πολυ καλα.
Το καταπινω αυτο και παω παρακατω. Της λεω ευγενικα "θελω blowjob without condom και anal".  "No!!" μου απανταει ψυχρα. Της λεω το σαιτ γραφει οτι τα κανεις ολα. Μου λεει οτι εχουν κανει λαθος!! Ε γαμω τη παναγια μου σκεφτομαι, τοτε αυτα που προσφερει τα κανω και στο μπουρδελο με 25 ευρο, οχι με 300. Πηγα να την κανω, και αυτη με αρχιζει στις μαλαγανιες. Κατσε και θα σου γλειψω τα παπαρια και τετοια. Με τα πολλα καθομαι. Με αφησε και της εβαλα δαχτυλο, πιπα με καποτα αθλια η γυναικα ηταν μεσ στη βαρεμαρα, στο τελος ενα τυπικο γαμησακι. τελειωσα στα 10' και μετα το ψωνιο μου αρχισε την ιστορια της ζωης της και πως απο την Ουγγαρια βρεθηκε να γυριζει τσοντες με τον Ροκο Σιλφρεντι. Εκει με επιασε πανικος γιατι καπου ειχα διαβασει οτι ο Ιταλος αρχιπορνοσταρ κουβαλαει μπολικα αφροδισια και λεω εχε γουστο να ψωνισα αποψε μεσω της Βανεσας (Επειτα απο 2 και πλεον μηνες φαινεται οτι την γλυτωσα). Στο τελος της κουβεντας της αρχισε να κατηγορει τις Ρουμανες και τις ρωσιδες οτι ριχνουν τις τιμες (ε, γαμω το κερατο μου, αν 300 τις φαινονταν λιγα για μια ωρα τι να πω), το σερβις του ξενοδοχειου, την κοινωνια ολοκληρη που την εκανε πουτανα και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις.

Εφυγα κλαιγοντας τα ευροπουλα και το χρονο που αφιερωσα στην ολη φαση. Οτι εκανα με τα 300 θα το εκανα με 25 στη φυλης η με 40 στη θησεως.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι, και οπου ακους για μεγαλες πορνοσταρ κλεισε τα αφτια σου και βγαλ'τη στο μπουρδελακι της γειτονιας, στη γυναικα σου, στη γκομενα σου.

Ουστ απο δω βρωμιαρες
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom