Νέα

Valerie (Planetdreams)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.558
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
7.999
Πόντοι
14.565
www.bourdela.com/city-tours/girls/valerie-planetdreams/]Valerie (Planetdreams)[/url]

anachron
Φεβρουαρίου 22, 2007


Μόλις γύρισα και δεν μου άρεσε καθόλου. Πίπα μέτρια, δεν γλύφει μπάλλες, δεν κάνει ακάποτο (καλά αυτό δεν με χαλάει αλλά υποτίθεται πως το προσφέρει), δεν φιλάει (με την κυριολεκτική έννοια- απλά με τα χείλη), δεν αφήνει να βάλεις καν δάχτυλο...Την πρώτη φορά την είδα άπλά  κάπως ψυχρή( δεν είχα δοκιμάσει τίποτα από τα προαναφερθέντα) και σκέφτηκα πως επειδή είναι σχετικά καινούργια, θέλει το χρόνο της κλπ. Αν το διαπίστωνα από το ξεκίνημα θα την έκανα (παρόλο που δεν το συνηθίζω)
Πολύ γλυκιά κοπελίτσα σίγουρα, και ευχάριστη αλλά σε καμμία περίπτωση δεν άξιζε τα λεφτά της.Επίπεδο σχετικά καλού cg (λόγω εμφάνισης και φρεσκάδας) αλλά δεν ψάχνουμε κάτι τέτοιο σε αυτές τις περιπτώσεις, έτσι;




YuraManiakos
Ιουλίου 10, 2007


Review απο Valerie/PlanetDreams. Καταφθάνω στο ξενοδοχείο λιγο νωρίτερα, χτυπάω την πόρτα και βλέπω ένα κοριτσόπουλο, ωραία ματια και jeans με T-shirt. Λέω δεν πειράζει δεν πρόλαβε να βάλει sexy dressing! Λιαν ομιλιτική μπαίνω μέσα δεν βαριέσαι. Μπανακι καλή κουβεντούλα αρχίζει ένα υποτυπόδες OWO που στη Φυλής είναι καλλίτερο με σκουφάκι. Ξαφνικά τον αρπάζει πριν προλάβω να πω τίποτα, σκουφάκι και απο πάνω. Λέω να δοκιμάσω στάση που μ' αρέσει, κουνιέται απο δω κουνιέται απο εκεί αχ βαχ τελειώνουμε λές και δεν έγινε τίποτα και πάνω στην κορύφωση το βγάζει να δεί αν όλα καλά!!! Τα παίρνω πάω για μπάνιο βγαίνω με βλέπει να ντύνομαι και ρωτάει αν έπαθα τίποτα! ΤΑ ΦΡΓΚΑ λέω, μα ο ROB. δεν μ' ενδιαφέρει λέω ντύνομαι πληρώνω ένα ακριβο studio και φέυγω. ΜΑΠΑ και ΜΑΚΡΙΑ. Με τα μισά λεφτά παίρνεις απλό studio και μένεις και ευχαριστημένος.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom