Νέα

Sylvia (Sexy Girls)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.564
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.060
Πόντοι
14.565
www.bourdela.com/city-tours/girls/sylvia-sexy-girls/]Sylvia (Sexy Girls)[/url]

YuraManiakos
Ιουλίου 11, 2007


Λοιπόν σας είχα υποσχεθεί το review για Sylvia
Eιχα κλείσει αρκετό καιρό πρίν και περιμένω πρώτος να της πάρω την "παρθενιά" στην Ελλάδα Αγαπητοί Συναγωνιστές στα CT εννοείται. Σκάει ο τζιτζικας έξω, 39 στο κέντρο
είναι και αυτό το γαμημένω το ξενοδοχείο (εκει κοντά στο νέο Δημαρχείο) αλλά δεν πειράζει, είπα θέλω γλυφιτζούρι. Περιμένω sms το νούμερο και μόλις το έχω τσουπ και ανεβαίνω.

Ανοιγει την πόρτα ένα ψιλό μωρό συμπαθητικό ΑΛΛΑ όχι η Συλβια εκτός εαν ήταν έτσι μωρό! Μαλλον μοιάζει με την άλλη που έχει έρθει την Vanessa.
( Βλέπε ) City Tours in Athens site.

Λέω να μπω, να μην μπώ αλλά το χαμόγελο είναι προκλητικό. Δεν γαμίεται το πολυ να χάσω 230 γιούρια έχει και ζέστη εξω. Οοοππς πρώτη εκπληξη νεο decor στο δωμάτιο ωραίο κρεβάτι (και άνετο μετα όπως δοκίμασα) αριστο μπανιο για μπανάκια μανάκι και μουσική. Λέω θα πάρω, πάω για φρεσκάρισμα και γυρίζω.

Ακουω για το δωράκι και ΛΕΩ δεν ρωτάς πρώτα τι σερβιρει το μαγαζί? ΘΕΛΩ κουλούρι σήμερα σαν μικρό παιδί. Μου λεει ΟΚ με νάζι και μόνο 30 γιουρια εξτρα. Αφήνω το δωράκι και νασου στο κρεβατι με το παιδι, όντως μακρια πόδια που μ' αρέσουν, αρχίζουν τα φιλάκια όχι στομα και μετά βουρ στο βάθος κήπος. Πίπα σχετικά καλή με πολύ χέρι ΑΛΛΑ το δυνατό σημείο είναι ξερει να σε "κόβει" κρατει μηχανές δηλαδή, γλυψιμο στο διαρχί, μούσκεμα και πάλι πάνω. ΔΕΝ κάνει CIM αλλά και δεν θέλω έχω μια ώρα και λίγες βολές. Προσπαθώ να κρατηθώ και στο αμήν σκουφάκι και επάνω μου. ΟΧΙ γόνατα στο κρεβάτι αλλά βαθυ κάθισμα είδα τα ουράνια και μουσκεψε η γκόμενα. Δυνατές κινήσεις και όλα στο Θεό.

Χαλάρωση μετά περιποίησεως και ρωτάει μασαζάκι? ΘΑ ΠΑΡΑ δεν γαμίεται έχω 35 λεπτά. Με τα χαράς εντριβούλες για δεκα λεπτά και μετά αρχίζει το μασαξ στο διαρχί. Τα γνωστά οπως πιο πάνω γι αρκετή ώρα ώστε ο παίκτης να ανέβει δυνατά και φωνάζω ΚΟΥΛΟΥΡΙ μαμάκα (είναι μαμά εχει και παιδί μου είπε εξου χαλαρή κοιλιτσα και βυζάκια αλλα ωραία) Βάζουμε λαπριντικά κου βουρ σαν το Λουκυ Λουκ ενας και μοναχικός καουμπους. Ανεβαίνω πάνω, το άλογο χλιμιντριζει, φωναζει δεν μπορώ να τελείωσω μετά απο 5λεπτά (εχω γίνει μουσκεμα απο ιδρωτα) λέω αλλάγη και Doggy. Γαμώ τα τελειώματα.

Τελικά αξιξε και με το παραπάνω τα γιούρια και ήταν απο τα escorts που πραγματικά μου αφήσαν μια γλυκιά γεύση και χαλάρωση μετά σαν την κοπέλα μου. Μου θύμισε Vera & Julia AAA models, Sylvia ήρθε ένα φεγκάρι μόνο, Claudia απο Paradise, Lina απο ΑΑΑ models και κανά δυο ακόμη
Σίγουρα αξίζει μια ώρα ασχετα με πιά συνάντησα....

Τhanks baby. Μay be see you again.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom