Νέα

Sissy (Zuzana)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.565
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.076
Πόντοι
14.565
www.bourdela.com/city-tours/girls/sissy-zuzana/]Sissy (Zuzana)[/url]

Mech
2006/08/02


Χθες παλικάρια έκανα το λάθος και δεν άκουσα την συμβουλή ορισμένων για την Zuzana και πήγα χθες να κάνω ένα testdrive με τη Sissy. Το αποτέλεσμα:

Body/Face/Personality: 9/8/1
Overall: 3 (και αυτό επειδή είμαι στις καλές μου)
Services: με το ζόρι τα βασικά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Οι φωτογραφίες που έχει δηλώνουν την πραγματικότητα. Όταν μου άνοιξε την πόρτα ενθουσιάστηκα επειδή είναι πραγματικά πολύ όμορφη. 1.75+ με πολύ καλό σώμα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
Και φτάνουμε στο "ωραίο της υπόθεσης". Με το που μπαίνω μέσα στο δωμάτιο μου δηλώνει ότι είναι πολύ κουρασμένη και δεν έχει κοιμηθεί καλά (αρχίζω να ψιλιάζομαι την δουλειά). Να μην τα πολυλογώ η κούραση και η κακή διάθεση της δεν με αφήσαν να ευχαριστηθώ τα βασικά. Παθητικό σεξ από την πάρτη της και γκρίνια άμα δεν την χούφτωνες όπως ήθελε. Φυσικά ουδείς λόγος για CIM, Anal κλπ.


ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ:
Κρίμα γιατί είναι καλό κορμάκι και ξέρει και καλά αγγλικά. Αλλά έτσι όπως ήταν χθες καλύτερα αγοράστε καμία κούκλα. Το πλεονέκτημα της κούκλας είναι ότι δεν θα χετε και γκρίνια. Η τύπισσα πάντως συστήνεται ανεπιφύλακτα σε κουφούς νεκρόφιλους.  

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι είχα κλείσει για δύο ώρες αλλά ήταν τόσο ψόφια που μου έδωσε πίσω τα λεφτά της δεύτερης ώρας και κάθισα μόνο μία. Τουλάχιστον αυτό το εκτίμησα γιατί κατάλαβε ότι είναι κοροϊδία η υπόθεση.
Έγραψα και ένα γραμματάκι και στην Zuzana ενημερώνοντας την και χώνοντας της γιατί θα έπρεπε να ελέγχει τα κορίτσια της και την κατάσταση τους ώστε να μη προκύπτουν τέτοια σκηνικά. Ακόμα απάντηση δεν έχω πάρει (τι να δικαιολογήσει άλλωστε, τα αδικαιολόγητα).
Τέλος για τους κακόβουλους, σας ενημερώνω ότι είμαι αρκετά εμφανίσιμος και έχω πολύ καλή συμπεριφορά με τα κορμάκια. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom