Νέα

Sindee (LadiesTours)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.565
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.072
Πόντοι
14.565
www.bourdela.com/city-tours/girls/sindee-ladiestours/]Sindee (LadiesTours)[/url]

misterbigerjohn
13/11/06


Συναθλητές θα καταθέσω την εμπειρία μου με τη Sindee από το ladiestours.com.. Το ραντεβού ήταν για τις 10 το πρωί γιατί μετά έφευγε για Αθήνα.. Την είχα κλείσει για 2 ώρες με 400 Ευρώ.. Είναι τα μόνα χρήματα από τα πάρα πολλά που έχω δώσει για σεξ τα οποία θα κλαίω για πολύ καιρό.. Ας αρχίσω από τα θετικά της.. Έχει ύψος 1,75, κανονικό σώμα, φιλική και καλλιεργημένη.. Από ότι μου είπε σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο του Ταλίν της Εσθονίας.. Από εκεί και πέρα χάλια.. Σώμα ψιλό χαλαρό, στήθος μέτριο και χαλαρό -καμιά σχέση με το 90-60-90 που γράφει στο site.. Πίπα με προφυλακτικό μόνο και πολύ μέτρια έως χάλια, δεν φυλάει και αν πας να της βάλεις δάκτυλο σε τραβάει.. Αποτέλεσμα ήταν ότι δεν μου σηκώθηκε ποτέ και πάνω στην μια ώρα την κοπάνησα.. Και να φανταστείτε ότι είμαι αρκετά εμφανίσιμος (μου το εξέφρασε και η ίδια αλλά μόνο στα λόγια), πήγα ωραία ντυμένος, καθαρός με τα αρώματα μου και με τριανταφυλλάκι στο χέρι ..

Απλά συμπέρανα ότι η κοπέλα δεν ξέρει να κάνει σεξ ή δεν θέλει να κάνει αυτή τη δουλειά.. Έτσι αναγκάστηκα να ξεσπάσω σε μια άλλη και να δώσω άλλα 150 ευρώ, αλλά τα άξιζε και με το παραπάνω γιατί είναι κουκλίτσα και τα δίνει όλα πλουσιοπάροχα.. Αυτά προς ενημέρωση των φίλων στην Αθήνα, γιατί από σήμερα θα βρίσκεται η sindee εκεί και τουλάχιστον όσοι έχουν σκοπό να την συναντήσουν να ξέρουν με τι έχουν να κάνουν..




iwcg
19/11/06


Μετά από ένα Σαββατόβραδο με CT είμαι εδώ να ξεκουραστώ (!) και να σας πω την εμπειρία μου...
έχω αρχίσει να πιστεύω δύο πράγματα τόσο για το συγκεκριμένο πρακτορείο όσο και γενικότερα για τα πρακτορεία που φέρνουν κορίτσια στην Ελλάδα: πρώτον ότι φέρνουν ή τελείως άβγαλτες ή τελείως ξεπεσμένες και δεύτερον ότι μας δουλεύουν γενικά.
Έκλεισα την κοπέλα αυτή και η όλη μου επιλογή έγινε μόνο και μόνο γιατί μου αρέσει αυτός ο τύπος προσώπου (γλυκό, Babyface) γυναίκας αλλά και το ηλικιακό Target (24 ετών). Είναι Σάββατο βράδυ, ηκοπελιά μένει για 24 ώρες μόνο Αθήνα. Έχω την εντύπωση αν δε μου έχει ξεφύγει ότι ήταν η πρώτη της φορά στην Ελλάδα εκτός και ή κάτι έχασα ή με δούλεψε.
Ας πάμε στην κριτική: η κοπέλα για μένα είναι όμορφη, με το γαλανό ματάκι της, το ευγενικό ύφος της, καλά αγγλικά, ιδανικό (πάντα για μένα) αναλογικά σώμα (1.75 και γύρω στα 52-53 κιλά) με πιασίματα εκεί που πρέπει. Δηλαδή και το στήθος πολύ καλό 2,5άρι το κοψα και το Backup πολύ πιασάρικο αλλά όχι τουρλωτό ή να κοιτά προς τα πάνω. Μια κοπέλα πολύ γλυκιά επαναλαμβάνω σαν τις πολύ όμορφες της διπλανής πόρτας που λέμε. Ραντεβού είχα ζητήσει 2ωρο αλλά ίσα που χώρεσα από μια ακύρωση σε ένα μεσημεριανό προς απόγευμα...Τόπος συνάντησης ο γνωστός του πρακτορείου σε κεντρικότατο Hotel της Αθήνας. Παρότι πήγα αγχωμένος καθώς με ειδοποίησαν για την ακύρωση άρα δικό μου ραντεβού μόλις 1 ώρα πριν τελικά έκανα ένα μπάνιο, πήρα ταξί (μη ψάχνω παρκάρισμα κιόλας) και έφτασα στο τσακ. Αυτά τα λέω γιατί έχει σημασία στην περιγραφή μου.
Η κοπελίτσα, γιατί έτσι μπορώ να την πω ήταν τελείως άβγαλτη και τουλάχιστον το παιζε αθώα-πρωτάρα. Είχε γέλιο αυτό το λίγο σφιγμένο και το γεμάτο απορία τι θα γίνει μετά. Τελικά μετά από 15' κουβεντούλας περί μαγειρικής (!) και κοινωνικοπολιτικών θεμάτων (είχε πρόσφατα στο μυαλό της τις διαδηλώσεις στη Βουδαπέστη!!!) αλλά και περί Αθήνας το καλοκαίρι προχωρήσαμε στο πιάτο. Αν εξαιρέσω το πολύ καλό χαϊδολόγημα ήταν όλα λες και θα πήδαγα παρθένα φοιτήτρια. Και ναι μεν είναι μια εμπειρία και αυτό αλλά σε μια ώρα που τελικά ήταν 35-40' πάλι καλά που το κάναμε κιόλας. Όλα με προφυλακτικό ζήτησε, με ρώτησε αν ήθελα να κάνω μπάνιο μαζί της (νομίζω είχε χάσει την αίσθηση της μιας ώρας) και γενικά μου φάνηκε σα να ήθελε να το καθυστερήσει. Ίσως -μην την κακολογώ- είναι το στυλ της και ίσως να αξίζει για πολύωρα ραντεβού. Τελικά κάναμε ένα απλό με πάνω αυτή, της ζήτησα να πάρει μια πιπ... στο τέλος μου είπε δε θα τελειώσω όμως μέσα της είπα αει στο καλό εντάξει, και τελικά εκεί έπαθα πλάκα, έβγαλε ένα μωρομάντηλο και μου την πέρασε ένα χέρι για να μην της μυρίζει το ελαστικό του durex που είχα βάλει πριν....!!!
Αφού δε μου...έπεσε και τότε άρχισε να παίζει με το χέρι της, που και που έγλυφε ή φίλαγε στις άκρες (είπα να τραβήξω κανένα μαλλί συγκρατήθηκα) και τελικά τελείωσα στο χέρι της σε στυλ κατάθεσης...Παρά τη βιολογική φάση του τελειώματος έβαλα τα γέλια και παρότι συγκρατήθηκα με ρώτησε γιατί γελάω της είπα κάτι καλό σκέφτηκα αλλά προσωπικό καθώς δε μου πάει και να την προσβάλλω στη φάση αυτή. Η ώρα είναι 10' πριν το τέλος του ραντεβού, έχει παέι στο μπάνιο να πλυθεί, ντύνομαι περιμένοντάς την έρχεται με την πετσέτα σχεδόν στεγνή και εκεί με στέλνει...Έρχεται κοντά μου εγώ ακόμα φτιάχνομαι (τα ρούχα μου εννοώ) στον καθρέπτη του δωματίου αφήνει πολύ γαργαλιστικά την πετσέτα στο δεξί της πλάι πάνω στο κρεβάτι και  με αγκαλιάζει φιλώντας με στο στόμα και σχεδόν γελώντας. Τραβιέται μου λέει ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να σε ξαναδώ και συνεχίζει να γελά σαν κοριτσάκι. Την κοιτάω της απαντώ και της λέω "πολύ γέλιο τελικά ε?" και γυρνά και μου λέει "it's ok my dear, something i remember... it's good, not for us now..." και φυσικά με στέλνει αδιάβαστο...
Φεύγοντας από το δωμάτιο απλά και ωραία μου πιάνει το χέρι σχεδόν με μισάνοικτη την πόρτα, μου πετάει ένα "bye" κάνοτνας μου ένα χάδι με το δείκτη του δεξιού χεριού της στη μύτη μου και της λέω "take care, you 're very nice girl" που δε ξέρω και εγώ πως μου βγήκε και μου έριξε ένα φιλί ακόμα πεταχτό χαιρετώντας με χαμογελαστά.
Δε ξέρω αν αυτό αποτελεί υπόσχεση για κάτι καλύτερο στο μέλλον ή για πολύωρο ραντεβού. Κάτι μου έκανε κλικ ενώ οι υπηρεσίες της ήταν κάτω του μετρίου. Ψήνομαι να τη δοκιμάσω ξανά πιθανόν για 3-6ωρο...δε ξέρω ίσως κάνω μεγάλο λάθος. Πάντως αυτό που μου έβγαλε είναι μια εμπειρία τελείως διαφορετική από κάθε άλλο CT που δοκίμασα...δε ξέρω αν ήταν καλή ή κακή, πρώτη φορά μπλέκομαι...τόσο πολύ!
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom