Νέα

Simone (Planetdreams)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.549
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
7.961
Πόντοι
14.565
www.bourdela.com/city-tours/girls/simone-planetdreams/]Simone (Planetdreams)[/url]

POLYATAKTOS
Μαΐου 14, 2007


Λοιπον , συναγωνιστες, μολις επεστρεψα απο 2ωρο με Simone or Kate απο planet dreams..
1o μου CT ...270 ΕΥΡΑ ΧΑΜΕΝΑ!!!!!
Λοιπον, το κοριτσι δεν κατεχει το αθλημα.
Με υποδεχθηκε μια σχεδον αφρατουλα 1,73 ,με συμπαθητικο προσωπακι, φορωντας ενα  sexy  γαλαζιο babydoll.
Ωραιο 3+βυζι , φυσικο , καλα Αγγλικα για συννενοηση.
Μετα απο την 1η ολιγολεπτη κουβεντουλα για να σπασει ο παγος , κλασσικο ντουσακι και ..action....αλλα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο...Μιλαμε για ενα μονοκοματο πλασμα διχως πρωτοβουλιες και ενεργεια.Πιπα χωρις , μαυρα χαλια( εκανα 30λ να τελειωσω!!!), ισα που τον επειρνε στο στομα...DFK ,οπως διαφημιζεται , ανυπαρκτο...συμμετοχη , νομιζα οτι ημουν νεκροφιλος και γαμουσα πτωμα!!!!!
Αντε, λεω ο μαλακας , ας μην φυγω στη 1 ωρα, ας της δωσω αλλη μια ευκαιρια , μπας και γνωριστουμε καλυτερα...ΠΑΠΑΡΙΑ!!! μια απο τα ιδια και ο 20ς γυρος ( αφου ρε μαγκες προσπαθησα να την γαμησω και δεν μου σηκωνονταν , καμια προσπαθεια και συμμετοχη απο μερους της)..Με τα χιλια ζορια εχυσα για 2η φορα στα βυζια της, σηκωθηκα ντυθηκα και εφυγα.
Μαθαινω οτι τι απογευμα την εχει κλεισει καποιος outcall για Περιοχη Καλλιθεας( Δαβακη).
Εαν διαβασει το review μου , θα μ ευγνωμονει..
Αυτα φιλοι μου, δυστυχως δεν εχω πολλα να σας περιγραψω , απογοητευση μεγαλη για το 1ο μου CT .
Thats life !!!!




stratford
Μαΐου 18, 2007


Simone από Planetdreams , Συνάντηση Πέμπτη 17/5 3ωρο.
Η κοπέλα ηταν πρόθυμη για όλα, πίπα βαθιά ακάποτη, σεξ σε όλες τις στάσεις, με πάθος, κορμί πολύ ωραίο, έλεγε ότι ήταν 20χρονών αλλά και 23 να ήταν πάλι δεν με χάλασε.
Στο ξενοδοχείο κανένα πρόβλημα και όπως πάντα η συννενόηση μέσω email με Rob ήταν άψογη.
Και βέβαια 325 ευρώ για 3 ώρες είναι πολύ καλά.
Χαλάλι τα 1024 χιλιόμετρα...




k15v15
Ιουνίου 26, 2007


Simone (Planetdreams), 2h

Η Simone στο πρόσωπο είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες της, ενώ το σώμα της είνοι περισσότερο θηλυκό στην πραγματικότητα.
Είναι ένα ήσυχο, χαμογελαστό και ευχάριστο κορίτσι που σε προδιαθέτει για GFE και προδέρμ. Αναφορικά με τις αθλητικές δραστηριότητες, την ιδρώνει αρκετά τη φανέλα, παίρνει πρωτοβουλίες και προσπαθεί να ικανοποιήσει υπομονετικά τον συμπαίκτη. Θα την ξαναέπαιρνα για 1 ή 2h. (8,5/10)




VAGDIM59
Ιουνίου 27, 2007


Φιλαράκια γεια.
Αν και νέος στο site αλλα παλιός στη γύρα θέλω να πω κι εγω την γνώμη μου για την Simone απο Planetdreams.
Λοιπον η κοπέλλα είναι όπως στις photo και ακόμη καλύτερη.Εχω διαβάσει αρκετές αρνητικές κριτικές αλλά εγω θα πώ οτι το μικρό τα πάει μια χαρά και γουστάρει πολύ αυτο που κάνει.Πίπα τέλεια και με σκουλαρίκι στη γλώσσα,σου κάθεται σ ολες τις στάσεις και τ απολαμβάνει τέλεια........ειναι 20 χρονών μωράκι.Δεν βιάζεται καθόλου και γενικά μπορώ να πω πως πέρασα ενα υπέροχο δυωρο.Το service απο το γραφείο και ιδιαιτερα απο τον Rob ειναι άριστο.




16aris
Ιουνίου 27, 2007


Προχτες ώρα 12 μμ η ζέστη αφόρητη...Μου 'χαν ζαλίσει και τ΄αρχίδια στην δουλειά και όπως πάντα οι καύλες μου είχαν χτυπήσει κόκκινο......
Λεω από μέσα μου δεν γαμίεται, ας δούμε τι υπάρχει στην Αθήνα....Ανοίγω την γνωστή σελίδα... μικρό μωρακι Simone....με κοίταγε λάγνα και πρόστυχα ...Ωχ λεω από μέσα μου....πρέπει να το "πιτσιλίσω" αυτό....Στέλνω mail στον φίλο Rob...Ελεύθερη μου λέει ....σε περιμένει στις 2μμ....Ντάλα ήλιος  η καύλα μεγάλη και το καθήκον καθήκον....είμαι στην δουλειά ...αλλά ποιός την γαμαέι την δουλειά τέτοιες ώρες, το γήπεδο του αγώνα γνωστό citytouraδικο Hotel  στούς Αμπελοκήπους....Δωματιο ψηλά με θέα την Αθήνα....Αφού αντιμετώπισα το γνωστό γαμοπρόβλημα με το εν λόγω Hotel με τα διαφορετικά ασανσερ...13 και 56' κτυπάω την πόρτα....τακ τακ....
Σε 2 δευτερόλεπτα μου ανοίγει ενα ξανθό μαναρακι....γύρω στο 175 με μεγάλα μπαλκόνια και φορώντας μόνο ένα σετ σεξυ μαύρα που είχα ζητήσει από πρίν....Δωμάτιο καθαρό, τακτοποιημένο το μωρό να μυρίζει υπέροχα και η μία ρώγα να παλεύει να ελευθερωθεί από τα δεσμά του σουτιέν και να μου χαμογελάει πρόστυχα......Hi I am Simone λέει ευγενικά το μοσχομυρωδάτο πορνίδιο...Hi I am Christos απάντάω εγώ....σε άπταιστα αγγλικά......Social time τίποτα το συγκλονιστικό....τέλεια επιδερμίδα το πουτανάκι, άψογη μυρωδία καυλωτική.......Αρχίζουμε το γνωστό μπαλαμούτι με τις γλώσσες μας να χορεύουν τρελλό χορό....τα χέρια μου να ανεβαίνουν στα βυζία της και αυτή να τα πετάει έξω......ΜΜΜΜ τι ρώγες Ω θεέ μου....σαν δυο τραγανά μεγάλα κεράσια....πάμε για ντουζάκι....σε 5 βγαίνουμε μαζί .........αρχίζει το ματσ...γλωσσόφιλα μπαλαμούτι δακτυλακι στο τελείως ατριχο μουνάκι της και στο κωλαράκι της ....το ενα τις χέρι στα βυζί το άλλο να ανοίγει τα χειλάκια της...."καλά θα περάσουμε" σκέφτομαι....αφού τιμώ δεόντος το μουνάκι στο γλύψιμο...(έχω αδύνατο χαρακτήρα τι να κάνω....) It is your turn baby της λέω....χαμογελάει πονηρά και απαντάει...my pleasure....ξαπλώνω στο κρεββατι και αυτή ξεκιναει την πρόθυμη δουλειά...όλος μέσα...(Δεν είναι και δύσκολο ..μικρός είναι...) Γλύψιμο υγρό, το σκουλαρίκι στη γλώσσα έδινε μια διαφορετική αίσθηση...πολυ καλή μπορώ να πώ.......Γλώσσα στριφογυριστή, δυνατή τέχνη αρκετά καλή....Ε πόσο να αντεξω και γώ......ʼνθρωπος καυλωμένος ....τα ΄δωσα όλα μέσα....δεν περίσσεψε σταγόνα...."καργιολίτσα" λεω από μεσα μου...τα κατάπιες ολα χωρίς δευτερη κουβέντα.........Ωρα για λίγο ρελαξ...της είπα να κανει τσιγάρο αν ήθελε...εκανε...λίγο μπριρι μπιρι και μετά από λίγο ξανά έτοιμος......Αυτή την φορά στο κυρίως πίατο...λίγο από πανω....στα 4 με θέα μια απίστευτη κωλαρα......και τελικά γκόλ πάλι μεσα στον στόχο......το οποί επνιξε και παλι....χαχα....καλό γαμησι , κουνημα καλό, φωνούλες όπως έπρεπε χωρίς ακρότητες και μαλακίες του στυλ...."με πεθαίνεις γαμια μου..." και αλλα τέτοια.......Το ματς πλησίαζε στην λήξη του....Έκανε και ζέστη...ξανα ντουζάκι μαζι και εκεί μια τελευταία πίπα γονατιστή στην μπανίερα....χύσιμο στα υπέροχα και αληθινά βυζιά της........Νομίζω ότι το δούλεψε το μεροκάμματο....Αντε καλη συνέχεια.....




veneto
Σεπτεμβρίου 12, 2007


Φίλοι συναγωνιστές review από την Simone μετά από 3ωρο ραντεβού.
Για να μην μακρυγορούμε στην κλίμακα του 10 και με το 10 να το πάιρνουν οι θεές.

Εμφάνιση
Στήθος 8/10
Σώμα   7/10
Πρόσωπο 8/10
Το σωματάκι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο ήταν σφιχτό αν και με όχι κορυφαίο δερματάκι. Χωρίς ιδιαίτερη μέση αλλά με μεγάλο φυσικό στήθος,σφιχτό κωλαράκι και μακριά και όμορφα πόδια. Θηλές και ρώγες όχι μεγάλες αλλά αρκετές. Ξυρισμένη παντού με όχι μεγάλα χείλια και κλειτορίδα αλλά αρκετά για να κάνεις την δουλειά σου.
Μάτια όμορφα και χαμογελαστά. Δεν ήταν αυτό που λέμε γυναικάρα αλλά αυτό που φαίνεται και στις φωτό κορίτσαρος.

Χαρακτήρας
9/10 Φιλική , φιλικότατη σαν να είσαι στο κρεβάτι με μιά παλιά σου φίλη.
Δεν σου τρώει τον χρόνο με κουβέντα αλλά γουστάρει να τα πείτε και λίγο, έτσι για να σπάσει και ο πάγος βρε παιδί μου και σίγουρα όχι για να σε αποφύγει. Ακόμα και για να ανάψει τσιγάρο σε ένα διάλλειμα με ρώτησε αν με πειράζει.

Επιδόσεις.
9/10 Συμμετοχή άφθονη. Κουνήματα,λυγίσματα,πίπες καλές και βαθιές και συνεχείς. Πισωκολλητα,από πάνω,από κάτω,στα πλάγια,τρίψιμο στο στήθος  και γενικά άριστη συμπεριφορά στο κρεββάτι. Δεν κάνει DFK όπως γράφει στην σελίδα αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας λέιψει. Αποζημιώνει με όλα τα υπόλοιπα.
Χωρίς υπερβολές στις φωνές και χωρίς να δείχνει ότι δουλεύει το "πάει όμορφα το γράμμα". Ακούραστη και δεν θα δυσανασχετήσει όσες φορές και να θέλετε να επαναλάβετε το "ποιήμα".

Εν κατακλείδι... Επαθα πλάκα με τα χαμογελαστά μάτια της και την γενικότερη συμπεριφορά της. Αν και φίλη με την Magda είναι η μέρα με την νύχτα μεταξύ τους. Μπορεί να ήταν και μιά γενικότερη χημεία που έδεσε μεταξύ μας και περάσαμε όμορφα.
Πάντως είμαι σίγουρος ότι αν είστε ευγενικοί μαζί της θα λάβετε και την ανάλογη περιποίηση, τουλάχιστον έτσι μου έδειξε.
Εγώ θα ξαναπάρω, ήταν η μοναδική φορά σε CG και CT που δεν έκλαψα χρήματα.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom