Νέα

Επαγγέλματα/πόστα που βοηθούν να γαμάς Ελληνίδες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 291K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για την ακρίβεια βοηθούν να γαμάς γενικώς, αλλά στις βλαμμένες τις δικές μας βοηθουν ακόμη περισσότερο, αφού είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό κολλημένες σε κάποια κλισέ και σπάνια αποκλίνουν.Εχουμε και λέμε λοιπόν:

1)Μπαρμαν/Σερβιτόρος/Πορτιέρης/Δημοσιοσχετίστας/DJ. Ειδικά σε μουράτα μαγαζιά από αυτά που διαφημίζονται στο ... Nitro και σε άλλους καθοδηγητές του Ελληνικού "lifestyle". Οι Ελληνίδες τους έχουν για περιζήτητους όλους αυτούς. Το έχουν διαβάσει σε περιοδικά, το έχουν ακούσει από φίλες, είναι πολύ της μόδας, είναι trendy είναι ... τρέχα γύρευε.Σε όλα τα γυναικεία περιοδικά τύπου cosmopolitan,glamour,pink woman κτλ κτλ κτλ όπου δείτε αναφορά σε ωραίο άνδρα, φοβερό εραστή, μάγκα, έξυπνο , προσωπικότητα κτλ κτλ αυτός συνήθως είναι σε κάποια τέτοιο πόστο. Επιπλέον , οι Ελληνίδες , επειδή φοβούνται ότι θα χαρακτηρισθουν "πουτάνες", πιστεύουν ή τους έχουν πει ότι αν είναι γαμηθούν στα σβέλτα και το κάνουν με κάποιο από αυτά τα παληκάρια, τότε δεν θα είναι πουτάνες, δεν θα μαθευτεί κτλ. Ενώ αν το κάνουν με κάποιο πελάτη του μαγαζιού που δουλεύουν οι παραπάνω, τότε κινδυνεύουν τα ... μάλα! ʼσχετο αν αυτός την επομενη μέρα διηγείται σε όλο το μαγαζί τι έκανε με εκείνη την ξανθιά/μελαχροινή/καστανή/κοκκινομάλλα που ήταν χθες εκεί. Αυτό δεν το λέει ούτε το Νίτρο, ούτε το κοσμοπόλιταν, άρα δεν ισχύει.

2)Καρεκλάς. Το παληκάρι που νοικιάζει τις ξαπλώστρες σε παραλία. Φοβερή μούρη. Το λένε κι αυτό σε όλα τα περιοδικά. Ειδικά αν είναι και σε γκλαμουράτο νησί τύπου Μύκονος-Πάρος-Σαντορίνη τότε είναι πολύ trendy-glamorous-σκατα . Είναι μια εμπειρία που κάθε προχωρημένη Ελληνίδα θέλει να ζήσει. Το λέει κι αυτό άλλωστε και το Νίτρο και το Κοσμοπόλιταν. Οι τύποι αυτοί είναι περιζήτητοι και όλες οι Ελληνο-γκόμενες τους θέλουν . Αδιάφορο αν τους την πέσουν κι άλλοι 1500 θαμώνες της ίδιας παραλίας.

3)Πολίστας. Μεγάλο όνειρο. Διαθέτουν και χαλάουα, που κάνει ακόμη πιο έντονο το στυλ του μετροσέξουαλ λελέ. Κελεπούρι.


Θυμάμαι πριν χρόνια (γύρω στο '97), ένας γνωστός μου, φοιτητής Ιατρικής τότε, πλήρωνε 50.000δρχ έναν μπάρμαν για να τον αντικαθιστά μερικά Σάββατο βράδια. Του έδινε 50.000δρχ τότε για κάθε Σάββατο που πήγαινε να δουλέψει στη θέση του και το μεροκάματο από το αφεντικό!Όταν τον ρώτησα "ρε μαλάκα τι κάνεις; έχεις κάψει φλάτζα;" μου το ανέλυσε οικονομοτεχνικά και μου απέδειξε ότι ήταν συμφέρουσα επένδυση. Μου είπε ότι με τα 50.000 δρχ τότε, θα γαμούσε δύο CG της σειράς. Θα έριχνε δύο πούτσους δηλαδή. Με τα ίδια λεφτά δουλεύοντας ένα Σάββατοβράδυ εκεί, τσιμπούσε καμιά 15αρα τηλέφωνα τουλάχιστον, από τα οποία γαμούσε τουλάχιστον τις 5 κι όχι μόνο μια φορά. Οπότε με  τα 50 χιλιάρικα όπως μου εξήγησε, έριχνε καμιά 50αριά ψωλές. Του ερχόταν δηλαδή γαμήσι και χιλιάρικο. Πολύ φθηνά.Και επιπλέον γαμούσε ερασιτέχνιδες κι όχι CG.

Μετά από τέτοια ανάλυση, δεν μπόρεσα να πω τίποτε. Τότε ανακάλυψα το μεγαλείο του τρεντισμού να είσαι ... μπάρμαν.

Στο σημείο αυτό μπορεί να πει κάποιος ότι οι μπάρμαν είναι ωραίοι και θα γαμούσαν έτσι κι αλλιώς..Εχω έναν δεύτερο ξάδελφο, που ήταν μπάρμαν για 4-5 χρόνια. Όταν ήταν μπάρμαν τον βλέπαμε κάθε βδομάδα με άλλη και πολλές φορές με παρέες γυναικών, κάποιες από τις οποίες (παρέες) τις γαμούσε ολόκληρες! Αφότου σταμάτησε, εδώ και δύο-τρία χρόνια έχει βγάλει μία γκόμενα, που τη σχόλασε στο μήνα και είναι μόνος  ένα χρόνο τώρα. Δεν ασχήμυνε μόλις άφησε το μπαρ.
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Επίσης πολλές έχουν κλαφτεί για τα κονδυλώματα που  κόλλησαν από ξεπέτες στις τουαλέτες των κλαμπ  :dancing:
 

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Μηνύματα
207
Like
3
Πόντοι
1
Lakis33 εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες...
Ο αλλος ο φιλος σου παντως που πληρωνε τον μπαρμαν για να τον αντικαθιστά πρεπει να ηταν πολυ παληκαρι... ;)  :cheesy:
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.217
Like
364
Πόντοι
36
Προπονητής γυναικείας ομάδας
Καθηγητής σε λύκειο
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Νομίζω οτι γαμάει καλύτερα αυτός που ξέρει να προβάλει καλύτερα και πιο μουράτα το πόστο του. Μπορείς να είσαι οτιδήποτε και πετόντας 10-15 μαλακίες σχετικά με το πώς αντιμετωπίζεις τα προβλήματα (και θάβοντας πάντα πέντε μαλάκες) μπορείς να γαμήσεις όποια γκόμενα θέλεις...
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.611
Κριτικές
41
Like
2.005
Πόντοι
8.235
ΠΟΥΣΤΗΣ ( στυλ ΝΙΝΟ,ΡΟΥΒΑΣ και Σια )
 

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Μηνύματα
647
Like
14
Πόντοι
6
Το πόστο του σεξοχότατου.. συντονιστής παρτούζας, και μετρ της φιδεμπορικής
 

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Μηνύματα
900
Like
2
Πόντοι
6
Pool boy... :P

Πάντως το χειρότερο μπορεί να είναι γυναικολόγος.
Θα έχεις δει τόσα μουνιά, που σιγά μην σου κάνει κούκου να γαμάς Ελληνίδες.
 

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Μηνύματα
2.439
Κριτικές
37
Like
107
Πόντοι
4.837
Εγώ πιστεύω ότι δυνατά παίζουν όλα επαγγέλματα που ανέφερε ο Λάκης, ειδικά για τις μικρές ηλικίες, επίσης όλοι οι αθλητές (μεγάλη γκομενοπαγίδα η διασημότητα) και όλοι όσοι διδάσκουν κάτι οπότε είναι σε θέση ισχύος και εξουσίας. Γενικά όλες γουστάρουν τον άντρα που είναι "από πάνω" σε όλες τις απόψεις, μέχρι και γιατρός-ασθενής!
 

roi34

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Μηνύματα
23
Like
0
Πόντοι
0
βασικα πιστευω γινεται το εξης.οι γυναικες πανε σ αυτον που προβαλεται μες το πληθος.ο μπαρμαν ξεχωριζει μες το πληθος,φενεται ,κανει κ καμια μαλακια ,πεταει ξερω γω κανα μπουκαλι στον αερα.αν μεσα σε ενα μεγαλο κλαμπ η σε μια αιθουσα παρεις ενα μικρωφονο κ βγαλεις λογους ,αυτοματος ξεχωριζεις κ εσυ!!!αν εισαι μες το πληθος εισαι λιγο αορατος,ας πουμε.οντος η μπαρμαν γαμανε η λενε κ λιγο φουμαρα?εχει δουλεψει κανεις απο εδω να μας πει με απολυτη ειλικρεινια?
 

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Μηνύματα
885
Like
9
Πόντοι
6
Πλασιέ για εταιρείς εισαγωγής trendy γυναικείων ρούχων & εσωρούχων - καλλυντικών. Και μούρη και στη φωλιά.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom