Νέα

Lady Afrodyte : Συνέντευξη Με Μια Dominatrix Διεθνούς Βεληνεκούς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :

Lady Afrodyte : Συνέντευξη Με Μια Dominatrix Διεθνούς Βεληνεκούς
/2013/12/lady-afrodyte-dominatrix.html



Η Lady Afrodyte  δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο χώρο του  BDSM  και της Γυναικείας Κυριαρχίας μιας και τόσο ώς Dominatrix , ώς Fetish Perfomer στα περισσότερα απο τα πιο προβεβλημενα Kinky Events στην Ελλάδα και το Εξωτερικό ,αλλά και σαν παρουσιάστρια της μοναδικής για τα Ελληνικά δεδομένα εκπομπής Fetish Times στον eroticradio.gr , έχει την δική της αξιοσημείωτη παρουσία στο χώρο και διαθέτει στρατιές ορκισμένων και αφοσιωμένων θαυμαστών !

Πως θα μπορούσε εξάλλου να είναι διαφορετικά τα πράγματα μιας και μόνο να βρεθεί κανείς μπροστά στην επιβλητική , σέξυ και δυναμική αυτή Γυναίκα αρκεί για να γίνει αιώνιος σκλάβος της .

Σήμερα έχω την τιμή και την χαρά να σας παρουσιάσω την εντυπωσιακή Lady Afrodyte η οποία παρόλες τις υποχρεώσεις της στην Ελλάδα και το εξωτερικό , εντούτοις , αφιέρωσε λίγο απο τον πολύτιμο χρόνο της για να απαντήσει σε μερικές απο τις ερωτήσεις του Kinky Fantasies On Line .



Ας δούμε τις πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις της : 

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Lady Afrodyte
Σας  ευχαριστουμε πολύ για την τιμή που κάνετε στους αναγνώστες του  Kinky Fantasies On Line να διαθέσετε λίγο απο τον πολύτιμο χρόνο σας για να απαντήσετε στις ερωτήσεις μας .

Είστε αναγνωρίσημο πρόσωπο στο κόσμο της Γυναικείας Κυριαρχίας μιας και τόσο ώς BDSM Perfomer αλλά και ώς  Dominatrix , έχετε φανατικούς θαυμαστές και φίλους .

Θα ηθελα αν μπορείτε να μας μιλήσετε λίγο για τον εαυτό σας και τις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις απο τα Φετίχ και τα kinky παιχνίδια; Ποιό παιχνίδι είναι το αγαπημένο σας ; (Spanking , Feet worship , dildo training , Slut training , watersports κλπ )



Lady Afrodyte :
Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο ή κάποια αγαπημένα παιχνίδια, όλα τα kinky παιχνίδια με διασκεδάζουν ιδιαίτερα.

Μέσα στα ενδιαφέροντά μου υπάρχουν πάρα πολλά φετίχ όπως spanking, whipping, paddling, caning, slapping, nipple torture, cbt, orgasm control, restraint, wax play, dildo training/strap-on play, fisting, sissification (cross dressing), humiliation, pet training, smoking fetish,spitting, , foot worship, trampling, ass worship, golden shower

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Ποιά είναι η γνώμη σας για την BDSM σκηνή στην Ελλάδα ; Είναι οι Έλληνες kinky ; Πειραματίζονται ; τους αρέσει μια Κυρίαρχη Γυναίκα ; Ο λόγος που σας ρωτάω είναι διότι υπάρχει η αντίληψη που μιλάει ότι οι Έλληνες είναι υποκριτές στο κομμάτι αυτό , θέλουν να υποταχθούν σε μια Γυναίκα αλλά δεν το τολμούν στην πραγματικη τους ζωή .

Lady Afrodyte :
Ο Έλληνας είναι βασικά κρυψίνους,δυσκολεύεται να παραδεχτεί ότι του αρέσουν τα κίνκυ παιχνίδια ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό,πολύ δε περισσότερο στην εκάστοτε σχέση του.

Προσωπικά πιστεύω ότι οι Έλληνες είναι πολύ περισσότερο κίνκυ απο πολλούς άλλους λαούς,απλά φοβούνται να το ομολογήσουν. Πιστεύω ότι οι νέες γεννιές θα ξεπεράσουν τον πουριτανισμό και τα συμπλέγματα άλλων εποχών και θα κάνουν τα θέλω τους πραγματικότητα.



ΕΡΩΤΗΣΗ :
Τον τελευταίο καιρό , παρατηρούμε ότι υπάρχει μια τάση στο χώρο του επαγγελματικού σέξ (studio κλπ) να δημιουργούν ειδικά διαμορφωμένους χώρους για sm παιχνίδια  .

Θα ήθελα την δική σας γνώμη στο κομμάτι αυτό . Θεωρείτε ότι ζούμε μια επανάσταση ;

Ότι ο κόσμος ανοιγεται και η «αγορά» ακολουθά ; Ποιά είναι η δική σας απάντηση στο ερώτημα κάθε υποτακτικού ; Να επιλέξω επαγγελματία Αφέντρα ή studio ;

Lady Afrodyte :
Δεν νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω σε μια τέτοια ερώτηση, οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι διαφορετικές, όχι καλύτερες ή χειρότερες, απλά διαφορετικές.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Μιλήστε μας λίγο για τους υποτακτικούς που σας υπηρετούν ; Τι ζητούν απο εσάς ; Τι ρόλους σας ζητούν να αναλάβετε και ποιά παιχνίδια θεωρείτε ότι έχετε την καλύτερη απόδοση ;

Lady Afrodyte :
Κατ΄αρχάς να πω οτι όσοι με επισκέπτονται δεν είναι μόνο υποτακτικοί αλλά και φετιχιστές,όπως ποδολάγνοι και λάτεξ φετιχιστές μιας και είμαι από τις ελάχιστες ελληνίδες που διαθέτω συλλογή από λάτεξ ρουχισμό.

Όντας φετιχίστρια αρκετά χρόνια,μπορώ εύκολα να εκπληρώσω τις φαντασιώσεις τους.

Οι υποτακτικοί που με επισκέπτονται κυρίως αναζητούν την αληθινή υποταγή σε μια δυναμική και σέξυ Γυναίκα,Κυρία.

Άλλοι αναζητούν πόνο,άλλοι ταπείνωση,άλλοι λαγνείες αλλά πάντα όλα δωσμένα με αισθησιασμό και θυληκότητα.



Οι ρόλοι που αναλαμβάνω είναι πολλοί αλλά πάντα βγάζω διαφορετικά στοιχεία της προσωπικότητάς μου.

Μπορώ να μεταμορφωθώ από πριγκήπισσα που απολαμβάνει τις υπηρεσίες του υπηρέτη της σε δυναμική επιβλητική Διευθύντρια και απο γλυκιά Lolita σε αφεντικό στο pet play.

Διασκεδάζω πραγματικά να μεταμορφώνω τους υπό μου σε κοριτσάκια και να αλλάζουμε ρόλους για λίγο.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Γιατί πιστεύετε ένας άντρας έχει την φαντασίωση ή την τάση να υποταχθεί σε μια Γυναίκα ; 
Είναι απλώς μια συμπεριφορά που αντιγράφει απο το διαδίκτυο ή μήπως οι άντρες είναι πράγματι προγραμματισμένοι να υπηρετούν τις Γυναίκες ;

Lady Afrodyte :
Κατά τη γνώμη μου, όσοι μας επισκέπτονται θέλουν να νιώσουν αδύναμοι και αβοήθητοι μπροστά σε μια Γυναίκα έστω και για λίγο



ΕΡΩΤΗΣΗ :
Θα θέλαμε την άποψή σας για 2 ιδιαίτερα φετίχ που είναι και τα πιο δημοφιλή κατά τις δικές μας ψηφοφορίες στην BDSM Κοινότητα .

Τα παιχνίδια με δονητές και στραπον όπου η Αφέντρα αναλαμβάνει τον ενεργητικό ρόλο και δεύτερον τα παιχνίδια ελέγχου του αντρικού οργασμού με chastity belts κλπ.

Θα θέλαμε την δική σας μαρτυρία σχετικά . Έχετε εξουσιάσει ποτέ έτσι έναν υποτακτικό ;

Lady Afrodyte :
Τα παιχνίδια με δονητές και στραπον είναι από τα αγαπημένα μου.

Μου αρέσει πολύ η επιβολή του παθητικού παιχνιδιού σε έναν υποτακτικό και πάντα διασκεδάζω πολύ με την συγκεκριμένη πρακτική.

Ο έλεγχος του ανδρικού οργασμού κυρίως μέσω chastisty συσκευών είναι επίσης πολύ αγαπημένη πρακτική διότι με αυτό το παιχνίδι η Κυρία έχει τον απόλυτο έλεγχο του υποτακτικού, αποφασίζει εκείνη το αν και το πότε ο υποτακτικός θα νιώσει ευχαρίστηση.

Ως γνωστόν η εγκεφαλική υποταγή είναι κάτι που με εξιτάρει ιδιαίτερα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος να εξουσιάσεις έναν άντρα από τον έλεγχο οργασμού !!!

Όπως καταλάβατε είναι δύο πρακτικές τις οποίες εξασκώ πολύ συχνά.....

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Τι είναι το πιο άκραίο παιχνίδι που έχετε κάνει σε έναν υποτακτικό και τι είναι το πιο ακραίο που σας ζητήθηκε και εσείς αρνηθήκατε ;

Lady Afrodyte :
Αν κάτι το θεωρούσα ακραίο το πιο πιθανό είναι να μην το έκανα. Πιστεύω ότι το πιο επίπονο παιχνίδι που έχω κάνει ήταν κάψιμο στους όρχεις. Το πιο ακραίο που μου ζητήθηκε και φυσικά αρνήθηκα ήταν ευνουχισμός



ΕΡΩΤΗΣΗ :
Ελληνικές παραγωγές ταινιών και υλικού με BDSM περιεχόμενο ! Εϊμαστε πιστεύετε μακρυά απο τέτοιες κινήσεις ; Εσείς θα δεχόσασταν να πρωταγωνιστήσετε σε τέτοια παραγωγή ;

Lady Afrodyte :
Σε μια αγορά που συνεχώς αναπτύσσεται για τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Εάν η πρόταση που θα μου γινόταν ήταν ενδιαφέρουσα και κυρίως σοβαρή μπορεί και να δεχόμουν

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Ποιό είναι το μηνυμά σας προς τις Γυναίκες ; Πως πρέπει να αναλάβουν τον έλεγχο στο κρεβάτι , στην ζωή τους γενικότερα ;



Lady Afrodyte :
Η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι η ακόλουθη : Κορίτσια αφήστε τα taboo έξω από την κρεβατοκάμαρα!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Κλείστε την συνέντευξη με όποιο τρόπο επιθυμείτε !

Πείτε μας τις σκέψεις , τα όνειρά σας , τι να περιμένουμε απο εσάς !

Lady Afrodyte
Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνέντευξη και να αναφέρω ότι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί εδώ και ένα χρόνο επιμελούμαι και παρουσιάζω τη ραδιοφωνική εκπομπή Fetish Time στον eroticradio.gr η οποία είναι η μοναδική Ελληνική εκπομπή αφιερωμένη στο φετιχισμό και τον εναλλακτικό ερωτισμό.

Μέσα στα σχέδιά μου για το μέλλον είναι να έχω μεγαλύτερη παρουσία σε μεγάλα Fetish/BDSM events στην Ευρώπη.

Συμμετείχα ήδη στο Unleashed Summer Special Party στο Άμστερνταμ και έχω δεχτεί ήδη πρόσκληση να συμμετάσχω σαν μοντέλο στο επόμενο Dominatrix Weekend τον Μάρτιο επίσης στο Άμστερνταμ.

Σχεδιάζω επίσης να επισκευτώ ένα μεγάλο Dungeon της Ευρώπης ως Visiting Dominatrix.



Kinky Admin
Lady Afrodyte , σας ευχαριστώ και προσωπικά για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε στο Kinky Fantasies On Line και τους Αναγνώστες του και ειλικρινά σας συγχαίρω που έχετε προβεί σε κατάλληλες ενέργειες για την προβολή του Ελληνικού BDSM στις πολύ απαιτητικές διεθνείς σκηνές .

Σιγουρα έχετε τα προσόντα για μια διεθνή καριέρα Dominatrix και σας εύχομαι να την κατακτήσετε !!

Αισθάνομαι επίσης ότι αδικείστε απο το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει ήδη μια ψηφοφορία για το καλύτερο Αυταρχικό Session και απουσιάζετε ως μεμονωμένη επιλογή μιας και δεν είχε προηγηθεί η συνέντευξή σας μερικές ημέρες πρίν όταν ξεκίνησε η ψηφοφορία  .

Ενημερώνω όλους τους θαυμαστές της Lady Afrodyte να την ψηφίσουν μέσω σχολίου ή e-mail στο (fantasiesonline@yahoo.com) και ανακοινώνω δημοσίως ότι έχετε την δική μου ψήφο !

Lady’s Afrodyte Site :
 

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Μηνύματα
2.049
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Ωχ το παρτσακλό  :rolleyes:

Την είχα δει πριν χρόοοονιαααα ως sub σε show σε γνωστό ροκάδικο/ινταστριαλλάδικο, με βλέμμα απλανές,κοντοστούπα,ανορεξική σαν πρεζάκι

:badair:
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
να τανε η ζηλεια ψωρα......
Μακαρι να υπηρχαν κι αλλεσ τοσο σοβαρες παρουσιες σαν την Αφροδιτη  :lheel:
 

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Μηνύματα
2.105
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
έχει πρόσωπο, σώμα και παρουσιαστικό σαν next door girl και όχι σαν dominatrix.


αντιθέτως κοίταξε εδώ την απόλυτη αφέντρα, με μπουτάρες, κολάρες, ύψος , ύφος, βλέμμα
http://[URL unfurl="true"]www.femdomdestiny.com/wp-content/gallery/ladyasmondena-latex/lady-asmondena-06.jpg[/img[/URL]]






[QUOTE="nimertis, post: 5036275"]
Ωχ το παρτσακλό  :rolleyes:

Την είχα δει πριν χρόοοονιαααα ως sub σε show σε γνωστό ροκάδικο/ινταστριαλλάδικο, με βλέμμα απλανές,κοντοστούπα,ανορεξική σαν πρεζάκι

:badair:
[/quote]
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
έχει πρόσωπο, σώμα και παρουσιαστικό σαν next door girl και όχι σαν dominatrix.


αντιθέτως κοίταξε εδώ την απόλυτη αφέντρα, με μπουτάρες, κολάρες, ύψος , ύφος, βλέμμα
http://[URL unfurl="true"]www.femdomdestiny.com/wp-content/gallery/ladyasmondena-latex/lady-asmondena-06.jpg[/img[/URL]]


δεν αρεσκομαστε ολοι στις παχουλες..εγω τη θελω πριγκηπισσα και μονο Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ διαθετει αυτο το υφος!!!



[/quote]
 

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Μηνύματα
2.105
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Αν η Αφροδίτη σου μοιάζει με  πριγκίπισσα τότε εύλογα δεν είδες και την μέση της εικονιζόμενης που είναι δακτυλίδι. Υπάρχει διαφορά μεταξύ γυμνασμένης αμαζόνας και παχουλής.  :P
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
Αν η Αφροδίτη σου μοιάζει με  πριγκίπισσα τότε εύλογα δεν είδες και την μέση της εικονιζόμενης που είναι δακτυλίδι. Υπάρχει διαφορά μεταξύ γυμνασμένης αμαζόνας και παχουλής.  :P

Κατ αρχας ναι η Αφροδιτη ειναι η μοναδικη που εχει κορμι μοντελου και εγω αυτο εψαχνα παντα.Οσο για την Lady Asmodena αν και πολυ καταξιωμενη σ αυτο που κανει χωρις τον κορσε που φοραει η μεση της μονο δαχτυλιδι δε θα ηταν...
 

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Μηνύματα
2.105
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δεν έχει αξιωθεί κανείς να δει γυμνή την Asmondena γιατί είναι πραγματική Αφέντρα, όχι σκλαβάκι στα bars  :rolleyes:
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
δεν έχει αξιωθεί κανείς να δει γυμνή την Asmondena γιατί είναι πραγματική Αφέντρα, όχι σκλαβάκι στα bars  :rolleyes:

το χωρις κορσε σημαινει γυμνη???  :think: οκ τωρα καταλαβα με τι αντιληψης ατομο μιλαω τοσες μερες...

το θεμα ειναι για την Lady-Afrodyte αν θες να μιλησουμε για τη Lady-Asmodena ευχαριστως να ανοιξουμε ενα αλλο τοπικ..αν και ειμαι διγουρος οτι οι γνωσεις σου σταματανε στη φοτο που παρεθεσες.
 

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Μηνύματα
2.105
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
μην είσαι πολύ δίγουρος .
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
ανοιξε το θεμα τοτε και ακολουθω..ας μη λερωνουμε αλλο μια τοσο αξιολογη συνεντευξη με αερολογιες...
 

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Μηνύματα
2.742
Like
54
Πόντοι
16
απ'αυτο που βλεπω σαν πρεζακι ειναι η συγκεκριμενη :S..ουτε για 20ρικο στη φυλης δεν κανει..
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
απ'αυτο που βλεπω σαν πρεζακι ειναι η συγκεκριμενη :S..ουτε για 20ρικο στη φυλης δεν κανει..

Ευτυχως εκει που συχναζεις(Φυλης) δεν προκειται να πετυχεις ποτε μια τοσο αξιολογη Κυρια
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.322
Κριτικές
9
Like
4.650
Πόντοι
1.830
Ευτυχως εκει που συχναζεις(Φυλης) δεν προκειται να πετυχεις ποτε μια τοσο αξιολογη Κυρια

Ρε τύπε έχουν δίκιο όλοι οι υπόλοιποι. Πρώτον από εμφάνιση είναι μετριότατη και δεύτερον δεν βγάζει καμία κυριαρχικότητα. Τι επιμένεις;
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
Εγω τη βρισκω αψογη και δικαιως εχει διαπρεψει στη διεθνη σκηνη.Απο κει και περα δεν υποχρεωσα κανεναν να την προτιμησει...
 

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Μηνύματα
2.742
Like
54
Πόντοι
16
Ευτυχως εκει που συχναζεις(Φυλης) δεν προκειται να πετυχεις ποτε μια τοσο αξιολογη Κυρια


σιγα ρε τυπε σου θιξαμε το προσωπο :2funny: :2funny: εκτος κ αν εισαι εσυ η ιδια πισω απ'το προφιλ σου ή κανας νταβατζακος-προμοτορας της :grin:
 

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Μηνύματα
2.105
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
πείτε τα, γιατί εμένα με ζάλισε με την λεγάμενη  :(
 

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Μηνύματα
2.049
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
254243_159299044137229_2326259_n.jpg


Λατεξ και από κάτω πλατφόρμες (με φελλό)  :2funny: :2funny: :2funny:

1005145_514152068651923_1309638995_n.jpg


1393824_10202410178439746_761217079_n.jpg


 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
κατ αρχας μαθε να ξεχωριζεις το pvc απο το latex και μετα σχολιαζεις και τις στυλιστικες επιλογες της Αφροδιτης...

και μια φωτο μπας και μαθεις να κρινεις
 

Συνημμένα

  • 580557_263324993824167_254525630_n.jpg
    580557_263324993824167_254525630_n.jpg
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 120

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom