Νέα

Μαρίνα-Ταντάλου 8Α

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα big_boy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Μηνύματα
732
Like
6
Πόντοι
6
Ένα θέμα αφιερωμένο σε μια κοπέλα που έγραψε την δική της ιστορία.Μια κοπέλα ξεχωριστή που στο πέρασμα της από τον χώρο άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της.Την Μαρίνα,που για 5 χρόνια εργάζονταν στον Βαρδάρη στο σπίτι της οδού Ταντάλου 8Α.
Θα ήταν περιττό και κουραστικό να αναλύσω το γιατί αυτή η κοπέλα ξεχώριζε και γιατί αγαπήθηκε όσο λίγες.Γι΄αυτό σκέφτηκα κάτι άλλο.Σήμερα 23 Αυγούστου 2013 συμπληρώνονται 2 χρόνια από την ημέρα που η Μαρίνα εγκατέλειψε τον χώρο του αγοραίου έρωτα.Οσα χρόνια παρακολουθώ το bourdela.com,κρατάω αρχείο με ότι έχει γραφτεί γι΄αυτήν την κοπέλα και με αφορμή την σημερινή επέτειο σας το παραθέτω.Να κάνουμε (με όσους ενδιαφέρονται) ένα ταξίδι στον χρόνο και να την θυμηθούμε.Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να πεί δυό λόγια,την γνώμη του ή κάτι που θυμάται από την Μαρίνα.

Δύο χρόνια λοιπόν χωρίς το Μαρινάκι.Δεν ξεχνιέται και ούτε θα ξεχαστεί.Για πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στο "Hall Of Fame",ξεχωριστή θέση και στις καρδιές μας.

Παραμονή Χριστουγέννων του 2010 την είχα επισκεφτεί.Τις ημέρες των γιορτών τις είχε περάσει στην Θεσσαλονίκη δουλεύοντας.Μαζί με τις ευχές που ανταλλάξαμε για καλά Χριστούγεννα,καλή χρονιά κλπ,εγώ μέσα από την καρδιά μου ευχήθηκα εκείνα τα Χριστούγεννα να είναι τα τελευταία μακριά από την πατρίδα της και τα επόμενα να την βρούνε στό σπίτι της μαζί με την οικογένεια της.Δεν της το είπα όμως ότι στην πραγματικότητα ευχόμουν  τα Χριστούγεννα του 2010 να είναι τα τελευταία της Χριστούγεννα σαν ιερόδουλη....Η ευχή μου έπιασε !

Μαρινάκι, από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιά όλα.Ο Θεός να σ΄έχει καλά και ότι καλύτερο στην ζωή σου.
 
OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Μηνύματα
732
Like
6
Πόντοι
6
  2006

Παράθεση από: oceanspray στις 18/08/06, 17:05
... Και τα πολυ καλα νεα ειναι οτι επεστρεψε και το αστερακι μας - για μενα ανηκει στη λιστα των all time best - η Πωλονέζα Μαρίνα που δουλέυει στη Ταντάλου στο δεύτερο σπιτι (αριστερα απο το πρασινο) - 22αρα περιπου με καστανο μαλλι στο 1.65, τρελο λεπτο σφιχτο κορμακι, πολυ γλυκο προσωπακι, και φοβερη στο δωματιο και σε συμπεριφορα αλλα και σε συμμετοχη. Αυτο το καιρο δουλευει διπλη βαρδια λόγω διακοπών. Μπορει να υπάρχει αναμονη για να τη πάρετε αλλα ειναι προτιμοτερο να περιμενετε, απο το να γυρνατε μες στη ζεστη τα υπολοιπα σπιτια και να καταληξετε σε καποιο μπαζο.....
 
OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Μηνύματα
732
Like
6
Πόντοι
6
      2007

Παράθεση από: Trelo Agori στις 09/01/07, 10:10
Ταντάλου 8Α, δέσπωζε για άλλη μια βραδιά η γνωστή μικροκαμωμένη και πρόσχαρη Ρωσιδούλα με την μεγάλη πελατεία. Βαθμολογία 6,5 από παλιά.  


Παράθεση από: Rogue15 στις 21/01/07, 22:10
...Η συνέχεια επί της Ταντάλου, όπου μπήκα στο 8Α (άλλο δυνατό hotspot του Βαρδάρη). Σε αυτό το σημείο, δεν ήθελα να περιμένω αλλό, ήμουν κάτι παραπάνω έτοιμος για κατάθεση. Μου έδωσα όριο ακόμη ένα μπουρδέλο αν δεν φτουρούσε αυτό. Στην αναμονή γινόταν χαμός και περίμενα όρθιος, με μουσικούλα Shakira, για περίπου ένα τέταρτο. Η καθυστέρηση αυτή μπορεί να ερμηνευθεί και ως κακό και ως καλό σημάδι, αναλόγως πως το πάρει κανείς. Και τελικά η αναμονή μου επιβραβεύτηκε. Η κοπέλα ήταν η Πολωνέζα Μαρίνα. Κοντή γούτσου-γούτσου κοπελίτσα, ΑΨΟΓΟ κορμάκι (τα μάτια μου καρφώθηκαν αμέσως στο κωλαράκι της), κόκκινο βαμμένο μαλλάκι, πολύ πρόσχαρη, σα να βγήκε από ιαπωνικά κινούμενα σχέδια. Η ψωλαρία που περίμενε μαζί μου πάλι σηκώθηκε συλλύβδην και βγήκε έξω, ο θεός και η ψυχή τους, αφήνοντάς με να καταθέσω με την άνεσή μου.
Στη δράση τώρα: η συμπεριφορά της ήταν καλή και χαρούμενη, ίσως και να μιλούσε παραπάνω απ΄όσο θα ήθελα =). Αν και είχε βάρδια την προηγούμενη νύχτα, το ηθικό της ήταν ακμαιότατο. Σίγουρα ξέρει να προβάλει τον εαυτό της και να κερδίζει τον πελάτη. Τα ελληνικά της πολύ καλά. Σύντομη και ΟΚ πίπα και μετά αλλαγή στάσεων με δική της πρωτοβουλία (από πάνω etc.). Την γύρισα στο πισωκολλητό για το τέλος για να βλέπω το φοβερό κωλαράκι της. Στα συν το ότι με άφηνε να την στήνω και να την πιάνω όπως θέλω, στα μειον οι πολλές ερωτήσεις (του τύπου αν πονάω όταν ήταν από πάνω μου, αν είμαι η αγάπη της -wtf-, προφανώς θέλει να πουλάει "εμπειρία γκόμενας" στους πελάτες), οι οποιες γινόντουσαν καλοπροαίρετα βέβαια, αλλά κάπου έσπαγαν τον ρυθμό μου. Από "στενότητα" αξιοσημείωτα καλή, αλλά αυτό είναι σχετικό για τον καθένα. Επίσης, θα πρέπει να το γιόρτασα (χαχα) γιατί πρέπει να ήμουν πάνω από δεκάλεπτο μέσα και δεν διαμαρτυρήθηκε, ενώ σίγουρα περίμενε κόσμος έξω. Αυτό θα πει εξυπηρέτηση. All in all, recommended, καλή και σε εμφάνιση και σε service. Αν έδινε και κώλο, ε; (μπορώ να ονειρεύομαι!).  


Παράθεση από: Trelo Agori στις 23/01/07, 09:09
..Ταντάλου 8Α, ήταν η χαμογελαστή Πολωνεζίτσα (ευχαριστούμε τον φίλο για την διόρθωση) με τη μεγάλη πελατεία, το καλό service και την όμορφη εμφάνιση. Την έχω πάρει 3-4 φορές στο παρελθόν και δυστυχώς δεν υπάρχει χημεία μεταξύ μας αν και η κοπέλα είναι πολύ φιλότιμη και σέξυ. Τέλος πάντων, τα θετικά που έχουν καταθέσει οι συναγωνιστές για το καθαρόαιμο κοκκινομάλικο κοντοπούτανο, ισχύουν. Μάλιστα την Κυριακή φορούσε μαύρο κυλοτάκι με καουμπόϋκο παντελόνι με σιρίτια! Δεν ήταν ακριβώς παντελόνι, ήταν ένα ρούχο το οποίο κάλυπτε τα πόδια αφήνοντας τον κώλο απ'έξω! Το έχω δει μόνο σε ταινίες! Αυτό που φορούσε το Πολωνεζάκι ήταν μαύρο με στρασάκια και ήταν πολύ σέξυ! Ίσως και να έμπενα, ίσως και να μπω κάποια φορά στο μέλλον! Είδωμεν! Βαθμολογία 7 από παλιά (ίσως να την αδικώ!)....


Παράθεση από: Trelo Agori στις 15/02/07, 10:10
..Ταντάλου 8Α, ήταν η Σέξυ κοκκινομάλα Πολωνέζα που έχει πάρει τα μυαλα αυτών που της έχουν πάρει τα ... κωλιά!!! Κοντούλι, σεξούλι, ομορφούλι, χαριτομενούλι, το έχω πάρει 3-4 φορές στο παρελθόν και ειληκρινά δεν θέλω άλλο! Όποιος μπει πάντως μέσα (της) δεν θα το μετανιώσει! Βαθμολογία 7 (άλλοι της δίνουν 10, εγώ πάντως όχι!)


Παράθεση από: Trelo Agori στις 15/02/07, 14:02
Λοιπόν, αν και οι ''πεπειθήσεις'' μου είναι λίγο-πολύ γνωστές, θα τις επαναλάβω όσο πιο περιεκτικά γίνεται. Με βάση την χθεσινή μου τσάρκα λοιπόν, προτείνω τις εξής (με φθείνουσα σειρα).
3) *** Μαρίνα Πολωνέζα-Ταντάλου 8Α.  από τις 19:00 παίζει το Πολωνεζάκι με το κωλί - φαρμάκι!!!
Τα τεμάχια που έχουν αστερίσκους είναι δοκιμασμένα και ελεγμένα από τον απεσταλμένο του ΕΦΕΤ  Trelo Agori. Οι υπόλοιπες φαίνονται αξιόλογα ταλέντα.


Παράθεση από: dthanos στις 16/02/07, 21:09
Συνέχισα Ταντάλου... Προσπέρασα όλα τα σπιτάκια και βασιζόμενος στο προαίσθημά μου (πιάνει συνήθως!  :dancing:)  μπήκα κατευθείαν στην Ταντάλου 8Α, στο τέρμα κάτω σπιτάκι αριστερα κατεβαίνοντας...
Με λίγα λόγια: ΜΑΡΙΝΑ Πολωνέζα!!! Πολύ κοντή φουστίτσα, πολύ χαμογελαστή, πολύ χαριτωμένη γενικά, γλυκό προσωπάκι! Με το που είδα το κωλαράκι της (που είσαι ρε Τρελό Αγόρι;)...  :headbang:  ΔΕΝ είχα ξαναπάει μαζί της αρα θα σας πω γενικές εντυπώσεις πρώτα: GFE!!!!  :boobies:  :booty: Μ το που μπήκα μέσα, ανεβηκε πάνω μου, μου είπε οτι είμαι πολύ όμορφος και της αρεσω πολύ, με αγκάλιασε!!!  :helpplea: και έμεινε λίγα δευτερόλεπτα έτσι! Υστερα άρχισε να με φιλάει στα μάγουλα στους ώμους και στο λαιμό (λες τελικά να είμαι τόσο ωραίος;  :grin: ) και μετά κατέβηκε... Μου είπε ότι της αρέσει πολύ ο πού..ος μου (λες επίσης να είμαι ο Γκουζγκούνης;  :uglystupid:) και μετά άρχισε... Στην πίπα αν και δεν ήταν αρκετά ρουφηχτή όπως μου αρέσει, χρησιμοποιούσε με εναν δεξιοτεχνικό τρόπο χέρι-στόμα (περιστροφικά!) καθώς και απαλά τα δόντια και τελικά ήταν super!!! Ανέβηκε πάνω μου, τέλεια! Να τον παίρνει όλο μέσα της (δεν κώλωσε καθόλου) και να βλέπεις και το γλυκό της προσωπάκι!  Ταυτόχρονα, με φιλούσε στα μαγουλα... Αλλάξαμε - και έτσι τελείωσε η session - βάζοντάς της στα 4, και μετά εντελώς μπρούμυτα, οπότε και πήδηξα με θέα το κωλαράκι της! Αψογα! Μου άρεσε που όταν καταλάβαινε ότι πλησίαζα, έβγαζε μικρά βογγητά, σαν να τελείωνε κι αυτή μαζί μου... (λέμε τώρα!)
Συνολικά: GFE!!!
Βαθμολογία: 9,5 / 9,5 / 8,5 / 8 / 9 : Πρόσωπο/σώμα/Πίπα/Σεξ/Σύνολο
ΥΓ: με έπρηξε η τσατσά απ'έξω να φωνάζει: Ααααντε Μαρίνα τελείωνε (εξω περίμεναν ύστερα από μένα άλλα 5-6 άτομα!)  :grin:


Παράθεση από: Trelo Agori στις 21/07/07, 15:03
Κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο μωρό που παίζει στον βαρδάρη αυτή την στιγμή είναι η Μαρίνα η Πολωνέζα! παίζει δυνατή μπάλα ΔΙΠΛΑ από το αλουμινάτο μετά τις 20:00 (βραδυνή βάρδια). Φοβερό gf attitude! Δεν είναι τυχαίο ότι το σπίτι της είναι μόνιμα γεμάτο! Κοντούλα, ναζιάρα, παιχνιδιάρα, κοκκινομάλλα, ομορφούλα με πολύ καλά (βελτιωμένα σε σχέση με το παρελθόν) στησίματα!!!


Παράθεση από: Blastbeat208 στις 01/09/07, 19:07
Στην Τανταλου στο Αλουμινατο φοβερο ξανθο μωρο με φατσα που λεει ελα παρε με και σκισε με και σωματακι αναλογο.Θα ηταν σιγουρη καταθεση αν δεν βρισκοταν η Μαρινα στο αλουμινατο που μας τραβηξε.Δεν χρειαζονται σχολια για την Μαρινα πρεπει κατα την αποψη μου να ειναι ο σταθμος του καθε μπουρδελιαρη.Πολλη φιλικη στο δωματιο ολες τις στασεις και εχει μια διαρκη ενεργητικοτητα την οποια δεν μπορω να καταλαβω απο που αντλει.


Παράθεση από: Trelo Agori στις 01/12/07, 21:09
Ταντάλου 8Α, ήταν η Σέξυ κοκκινομάλα Μαρίνα. Πολωνέζα με ολοστρόγγυλο κωλαράκι και πολύ καλή συμμετοχή που έχει πάρει τα μυαλα αυτών που της έχουν πάρει τα ... κωλιά!!! Κοντούλι, σεξούλι, ομορφούλι, χαριτομενούλι, το έχω πάρει 3-4 φορές στο παρελθόν και ειληκρινά δεν θέλω άλλο! Όποιος μπει πάντως μέσα (της) δεν θα το μετανιώσει! Βαθμολογία 7 (άλλοι της δίνουν 10, εγώ πάντως όχι!) (ύψος 1,60)


Παράθεση από: Blastbeat208 στις 05/12/07, 14:02
Παιδια οντως η Μαρινα ειναι φοβερη,την ειχα παρει το καλοκαιρι και ηταν ωραια εμπειρια.Θυμαμαι οταν πηγαινα να χυσω ξαπλωσε λιγο πιο χαμηλα και οπως βγηκε η πουτσα αποτομα μου λεει "Με πονεσες τωρα και θα σε δειρω μολις σηκωθω,το ξερεις οτι δερνω?" χαχαχαχα.Το τι γελιο εκανα.Απιστευτη.


Παράθεση από: p900 στις 15/12/07, 02:02
Πλέον νομίζω πως η Μαρίνα είναι η μόνη που αξίζει. την τιμησα την πέμπτη το πρωί κι ομολογώ ότι είναι πολύ καλό κοριτσάκι ;) τελεια συμμετοχή, δε βιάζεται καθόλου. εμένα προσωπικά με γούσταρε αφάνταστα μου εγλειφε το λαιμό και με κράτησε 15 λεπτά κι ας φώναζε η τσατσα απ'έξω. μου λέει "ας τη να φωνάζει, θα βαρεθεί" Αν και της είχα πει ότι θα ξαναπήγαινα αργότερα για δευτερη κατάθεση, λυπήθηκα που δεν πήγα γιατί κάτι μου έτυχε.
 
OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Μηνύματα
732
Like
6
Πόντοι
6
   2008


Παράθεση από: p900 στις 12/01/08, 13:01
Παιδιά μια συμβουλή για τους λάτρεις της Μαρίνας. Είχα πάει την Τετάρτη κατα τις 14:00 και η κοπέλα δεν έβλεπε μπροστά της απ'τη νύστα, σε σημείο που μου είπε ότι θα ανοίξει την κουρτίνα να μπει φως για να μην αποκοιμηθεί. μου είπε πως δουλεύει απ'τις 8 το πρωι μεχρι τις 10 το βράδυ. μέχρι να παει σπιτι, να φαει, να κανει μπανιο..... κοιμάται κατα τις 1 και ξυπνάει 6:30 Ητανε τόσο χάλια που ειλικρινά δεν το απόλαυσα και πολύ παρόλο που έκανε τα παντα για να ικανοποιηθώ. Οταν τελειώσαμε εμεινε στο κρεβατι και μου είπε να την χαιδεψω. σε 30 δευτερολεπτα αποκοιμήθηκε. :) Γι'αυτο η συμβουλή μου είναι να πηγαίνετε κατα τις 9-10 το πρωι οσοι θέλετε αυτην (θα έχει ξυπνίσει μεν, δεν θα νυστάζει δε) Για άλλες δεν κοιταξα την Τετάρτη γιατι πηγαίνω μόνο στο Μαρινάκι πια. Για 2 λόγους δεν κάνω και πολύ τη συνηθισμένη βόλτα. 1.αφου βρήκα κατι που μ'αρεσει, ας μην τρεχω γυρω 45 λεπτα. 2. ψιλοντρεπομαι την ημέρα που περνάει ο κόσμος και ιδιως τις κοπέλες που περνανε απ'εξω μπας και περασει καμια γνωστη απο κει.


Παράθεση από: Trelo Agori στις 24/01/08, 15:03
 Αν και η **** ΠΙΘΑΝΟΝ να μετακόμησε στο δίπλα σπίτι, βραδυνή βάρδια μετά τις 22:00. Με τη Μαρίνα την πρόθυμη Πολωνέζα να δουλεύει πρωί και τη **** βράδυ, το συγκεκριμένο σπίτι έχει με διαφορά το καλύτερο δίδυμο της πόλης!!! Γκάλης - Γιαννάκης και βάλε!!!


Παράθεση από: Blastbeat208 στις 09/02/08, 14:02
Λοιπον η Μαρινα δουλευει διπλα απο το αλουμινατο συνηθως τις πρωινες ωρες αν και καπιοι συναγωνιστες ανεφεραν πως τον τελευταιο καιρο δουλευε σχεδον ολη τη μερα.


Παράθεση από: p900 στις 09/02/08, 15:03
Εγώ είχα αναφέρει πως η Μαρίνα δουλεύει απ'τις 8 το πρωι μέχρι τις 22:00 όπως μου είπε η ίδια. καλύτερα να πηγαίνετε πριν βραδιασει γιατί νυσταζει (και με το δίκιο της η κοπέλα) πάντως μια μερα που πηγα ανοιξε λιγο την κουρτίνα με το που μπηκε στο δωμάτιο για να μην αποκοιμηθει και παρόλο που ητανε χαλια έκανε τα παντα για να τιμήσει το 30αρι και να μη φυγω απογοητευμένος.


Παράθεση από: Blastbeat208 στις 07/03/08, 20:08
Απεναντι.Η Μαρινα!!!YEAH.30 ευρωΑμεση εισοδος.Περιμενα αρκετη ωρα στο δωματιο οποτε ηρθε η Μαρινα.Την ρωτησα γιατι αργησε τοσο και μου ειπε ότι είναι ολοι μεθυσμενοι και αργουν να χυσουν.ΛΟΛ.Στον γαμηστερο τομεα τωρα. Αρχικα ξαπλωσε διπλα μου και μονο που δεν την πηρε ο υπνος.Χουφτωσα λιγο την κωλαρα της και μετα μου εβαλε προφυλακτικο και αρχισε πιπα.Αρκετα καλη αν και δεν τον επαιρνε βαθεια.Ταυτοχρονα εβγαζε φωνες τσοντας-εννοειται ψευτικες-που εκαναν το ολο σκηνικο πιο ωραιο.Η Μαρινα συνεχιζε την πιπα και φαινοταν πως αν δεν της ελεγα να σταματησει δεν θα το εκανε.Της λεω να ερθει από πανω,Τον επαιρνε αργα και βασανιστικα,χουφτωνα βυζαρες και κωλαρα ελευθερα.Μετα της λεω να γυρισει στα 4.Δυσκολευομαι πολύ σ’αυτή τη σταση με κοντες γκομενες λογω υψους οποτε την βαζω μπρουμυτα και την καρφωσα γερα.Εχυσα σ’αυτή τη σταση.Μετα μολις «βγηκα» η Μαρινα γυρισε και τοτε αποκοιμηθηκε.Χαχαχα.Πεταξα καποτες μαλακιες και τετοια και ακομη κοιμοταν.Την ξυπνησα και της λεω να παει για δουλεια γιατι την περιμενουν Lol.


Παράθεση από: big_boy στις 08/04/08, 09:09
...Δεν ανακαλυψα τιποτα καινουργιο.Οι περισσοτεροι απο εσας ξερετε ποια ειναι η Μαρινα αφου εχει δωσει τα διαπιστευτηρια της εδω και καιρο. Απο την πρωτη στιγμη που την ειδα με κερδισε.Απο το πρωτο δευτερολεπτο που μπηκε στο δωματιο,απο τον τροπο που με κοιταξε και μου χαμογελασε καταλαβα οτι θα περασω τελεια.Και δεν διαψευστηκα.Με λιγα λογια με ξετρελανε! Ναζιαρα,χαδιαρα παιχνιδιαρα.Με ενα μονιμο γλυκο και ζεστο χαμογελο στα χειλη.Ορεξατη,ευδιαθετη και χωρις να βιαζεται καθολου.Μετα τα προκαταρκτικα κολπακια της σειρα ειχε η πιπα.Αργα, ρουφηχτα αλλα και λαιμαργα.Το πηρε στο στομα της και δεν ελεγε να σταματησει.Αφου καποια στιγμη φοβηθηκα οτι θα τελειωνα εκει.Η επιλογη της στασης δικη μου.Της ζητησα να ερθει απο πανω.Το εκανε προθυμα κι εδω χωρις να βιαζεται.Κουνιοταν αργα.Αργουσα να τελειωσω ηταν ηδη αρκετη ωρα επανω μου.Την λυπηθηκα και την ρωτησα αν κουραστηκε(για να αλλαξουμε).Μου απαντησε κατηγορηματικα οχι!Και συνεχισε το εργο της οσπου σε λιγο ηρθε η στιγμη της λυτρωσης.Αφου τελειωσα εσκυψε με φιλησε στο μαγουλο και καθησε για λιγο επανω μου. Αυτη ηταν η Μαρινα.Δεν ειναι τυχαιο οτι εχει απειρους θαυμαστες.Πλεον απεκτησε εναν ακομα.Εμενα.Επισης δεν ειναι τυχαιο οτι αν και ηταν Κυριακη 10 το πρωϊ ειχε αρκετο κοσμο.Εγω μεχρι να ερθει η σειρα μου περιμενα περιπου 20 λεπτα. Τελεια και παυλα Μαρινα εισαι καυλα.  


Παράθεση από: Trelo Agori στις 14/04/08, 22:10
..έχω ξαναγράψει γι' αυτή την κοπέλα. Πολύ φιλότιμη, ομορφούλα, φιλική, ναζιάρα και πολύ καλή επαγγελματίας. Κοντούλα με καστανοκόκκινο καρέ μαλλί, στρογγυλό κωλαράκι και μικρό-στητό βυζι. Περίπου 22 χρονών


Παράθεση από: wioul στις 03/05/08, 11:11
Γεια σας παιδια, ειμαι καινουργιος στο site, πολυ καλη φαση.
Εγω παντως ειμαι ξετρελαμενος με τη Μαρινα. Φοβερη κοπελα!!!


Παράθεση από: Sauron στις 06/05/08, 22:10
Απιστευτη Μαρινα! Τελος.


Παράθεση από: galder στις 08/05/08, 17:05
Test drive στη Μαρινα  και αν και οπτικα ειναι μαλλον μακρυα απο τα προσωπικα μου γουστα σκεφτηκα τις διθυραμβικες κριτικες που εχει αποσπασει και ειπα να περασω. Μου ειπε εξαρχης πως περιμενει περιοδο οποτε ειναι καπως νευρικη . Επισης ειχε τρελη διαθεση για κουβεντα . Καποιες φορες αυτο ειναι καλο για να σπασει ο παγος και να νιωσεις πιο ανετα αν ομως εισαι ακομα στην πιπα και η τσατσα χτυπαει την πορτα  τοτε μαλλον γινεται αρνητικο.Για τις υπηρεσιες της δεν θα πω τιποτα αφου ειναι λιγο πολυ γνωστα. Γλυκια και υπομονετικη(παρα οτι καποιες στιγμες εδειχνε να ποναει καπως) οποτε φανταζομαι πως συμπεριφερεται οταν ειναι στις καλες της. Να ειχε ρε γαμωτο και λιγο μεγαλυτερα βυζια.


Παράθεση από: big_boy στις 25/05/08, 16:04
Στις αρχες αυτου του μηνα ειχα δηλωσει οτι εχω χορτασει απο Μαρινα (3 επισκεψεις)και οτι θα περασει καιρος μεχρι την επομενη φορα.Εγω ο ιδιος  με διεψευσα.Εγω εβγαλα ψευτη τον εαυτο μου.Ουτε τρεις εβδομαδες δεν περασαν και να 'μαι παλι στην Μαρινα. Τεταρτη 21 Μαϊου.Δεν δουλευα,ειχα ρεπο(ξεκουραζα την κορμαρα μου),ξυπνησα με καυλιτσες,ειχα και την ονομαστικη μου γιορτη(χρονια μου πολλα να με χαιρεστε).Ε ειπα να κανω ενα "δωρο" στον εαυτο μου.Τι καλυτερο απο την Μαρινα;Σ αυτην την επιλογη μου συντελεσε το γεγονος οτι τελευταια δεν εχω διαβασει καποιο καλο σχολιο για καποια αλλη κοπελα.Απο μια αμφιβολου ποιοτητας επιλογη προτιμησα την σιγουρια της Μαρινας.Τετοια μερα δεν ημουν για πειραματα. Μαρινα αυτην ξερετε αυτην εμπιστευεστε! Πρωινος και παλι.09:30 βρισκομαι στον ναο της Μαρινας.Παλι συνωστισμος!!Δωματιο ελευθερο δεν υπαρχει και στο σαλονι περιμενει υπομονετικα ενας ακομα συναδελφος.Δεν χρειαστηκε να ρωτησω.Καταλαβα οτι η Μαρινα ηταν εκει. Τι να κανω κι εγω περιμενα.Κοσμος συνεχισε να ερχεται.Λαϊκο προσκυνημα!!(ολα αυτα πρωϊ εργασιμης μερας).Καποια στιγμη ηρθε η σειρα μου να μπω στο δωματιο κι ετσι αρχισε η αντιστροφη μετρηση.Μπηκα και περιμενα με υπομο(υ)νη και επιμο(υ)νη.Το καλο πραγμα αργει να γινει.Για να περασει η ωρα μετρησα τα πλακακια στον τοιχο(133).Την αλλη φορα θα εχω μαζι μου ενα βιβλιο ή μια εφημεριδα. Εφτασε η στιγμη της λυτρωσης.Ηρθε η κοριτσαρα μου.Παντα χαμογελαστη,παντα φιλικη.Απο το πρωτο δευτερολεπτο καταλαβαινεις την διαφορα. Μεγας χορηγος θετικης ενεργειας!! Οση δουλεια κι αν εχει.Κεφατη,ορεξατη,ευδιαθετη,ολο ναζια και σκερτσα.Αφεθηκα στα χερια της.Και παλι τα εδωσε ολα.Λες και καταλαβε οτι ηταν ξεχωριστη μερα για μενα.Εχασα την αισθηση του χρονου.Γυρω στο 10λεπτο πρεπει να κρατησε.Στο τελος το καθιερωμενο φιλακι στο μαγουλο και η γνωστη αποχαιρετιστηρια ατακα της "καλη σου μερα.Φιλακια μωρο μου".Το καλυτερο δωρο για την γιορτη μου απο την κουκλιτσα μου.Εφυγα και παλι με τις καλυτερες εντυπωσεις.Η κοπελα απλα ειναι τελεια.Ειχα πει οτι θα περασει καιρος μεχρι να την ξαναεπισκεφτω.Ανακαλω! Με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω.


Παράθεση από: tasos3 στις 25/05/08, 18:06
μόλις γύρισα απο την παραλία και πέρασα απο την μαρίνα, στον βαρδάρη . κατά τις 3  μπήκα  στο δωμάτιο και .... περίμενα , περίμενα ........(έπαιζα παιχνίδια στο κινητό) και κατά τις 3 και τέταρτο σκάει μύτη η ΘΕΑ ! γεμάτη χαμόγελο και ενέργεια (τι πίνει και δεν μας δίνει!! ) αρχίζει η πίπα και εγώ την έβλεπα απο τον καθρέπτη να με "πιπώνει" ! σκέτη καύλα. μετά την γυρνάω στα 4 ( τι κωλάρα εχει ρε )και στο τέλος με καβάλησε αυτή ( απο πάνω) μετά ήρθε το  ΓΚΟΛ !! κανένα δεκάλεπτο κράτησε η ιστορία !! και μετά βγήκα στον δρόμο και γελούσα σαν ηλίθιος .....


Παράθεση από: Valentino_Rossi στις 05/06/08, 21:09
πηγα το μεσημερι Μαρινα τι να λεμε; ενταξει το μωρο πρεπει να παρει συνταξη απο εκει μεσα! δεν παιζεται


Παράθεση από: Trelo Agori στις 08/06/08, 02:02
Γράφω σήμερα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απλά διαβάζω τα γραφόμενα στο ποστ και οφείλω να πάρω θέση.
Ιδιαίτερα όσον αφορά την ''κόντρα'' Μαρίνας - ***, δηλώνω Μαρινικός για τον εξής απλό λόγο.
Ενώ είναι και οι δύο φιλικές, η *** είναι απλά φιλική ενω η Μαρίνα είναι πιο πρόστοιχη.
Παράδειγμα: μπαίνει η Μαρίνα στο δωμάτιο και λέει, ''γεια σου μωρό μου τι κάνεις?'' και απαντώ ''τι να κάνω μωρό μου, δεν βλέπεις? έχει γίνει ο πούτσος μου σαν κούτσουρο από την κάβλα'' η ανταπάντηση θα είναι ''αχ το μωρό μου τι καβλωμένο που είναι! θα μου ξεσκίσει το μουνάκι!!!''. Αν πεις το ίδιο στην *** είτε θα γελάσει ή δεν θα πει τίποτα. Το πιάσατε το υπονοούμενο εεε?


Παράθεση από: Trelo Agori στις 08/06/08, 13:01
Κάνεις ένα πολύ μικρό λάθος! Καμία κοπέλα δεν λέει ακατάσχετα καριολίκια αν δεν υπάρχει ανταπόκριση από την πλευρά του πελάτη! Εγώ που τη βρίσκω μ'αυτές τις ατάκες, τις ζητάω με τον τρόπο μου! Είναι αλήθεια όμως ότι η Μαρίνα πρέπει να δουλεύει την ατάκα με το ''ξεσκισμένο μουνάκι'' και με το ''μουνάκι που κλαίει'' αβέρτα με όλο τον κόσμο! Ε, και? Τι έγινε?


Παράθεση από: Trelo Agori στις 08/06/08, 19:07
Η καλύτερη ατάκα της είναι ''Όταν θα φύγεις, το μουνάκι μου θα κλαίει''!!! Γενικώς το ''μουνάκι που κλαίει'' το δουλεύει κάθε φορά που πηγαίνω!
Δεν σε ρωτάει αν θες καριολίκια απευθείας, αλλά σου λέει ''ήμουνα πολύ κακό κορίτσι σήμερα!!!'' οπότε παίρνει πληρωμένη απάντηση και συνεχίζει, διαφορετικά σταματά!
Είναι ένα cult στοιχείο το οποίο ενισχύει την εικόνα της πιστεύω.
Εγώ το γουστάρω


Παράθεση από: vip στις 14/06/08, 09:09
Συναδελφοι εν συντομια να αναφερω οτι πηρα και εγω Μαρινα μετα απο τοσα σχολια που διαβασα . Και μαλιστα  την πήρα  στις 8:30 το πρωι τις Δευτερας 9 Ιουνιου.Πρωτος πελάτης και με το μουνάκι της (παρθένο!) και ανεγγιχτο απο τους βρομόγερους που θα το οργωναν την υπολοιπη μερα.Η Μαρινα απιστευτα κεφάτη πρωι πρωι με γελάκια και διάθεση για πολυ Καριολίκι.Και την δεν είπαμε ρε παιδιά.Δεν θελω να μπαινω σε λεπτομέρειες και βρωμικη φρασεολογια αλλα τετοιο γαμίσι με τοσα πολλα σχολια πρωτη φορα μου ετυχε στα τοσα χρόνια καριέρας.Το καταευχαριστίθηκα και ειλικρινά συνχαίρω τους αξιότιμους συναδέλφους που μας ανοιγουν τα μάτια και βγάζουμε και κανένα γουστο special.Για τους ανωμαλους του αθλήματος να αναφέρω οτι παίζουν και extra προγράμματα οπως sex show60  αλλα και αυταρχικό νομιζω με 80.Αν κανένας εχει δοκιμάσει κατι παραπάνω απο Μαρίνα και δεν ντρεπεται να αναφερει σκηνικά και καταστάσεις ας κανει ενα κοπο να μας ενημερωσει.


Παράθεση από: big_boy στις 16/06/08, 15:03
Αναζητουσα σημερα το πρωϊ την μικρη μου νεραϊδα. Την Μαρινα! Δεν εψαξα πολυ να την βρω.Πηγα στο γνωστο μερος και ηταν οπως παντα εκει. (Μηπως ξερει κανεις γιατι αυτο το κοριτσι δουλευει καθε μερα χωρις ρεπο;Και μαλιστα σημερα θα δουλευει  απο πρωϊ μεχρι τις 22:00) Μπηκα στο δωματιο και μετα απο λιγα λεπτα αναμονης ηρθε.Φορουσε ενα ασπρο κορμακι σαν νυφουλα και οπως παντα το γλυκο και λαμπερο της χαμογελο.Χαρουμενη γλυκιτατη και γεματη ορεξη.Ηρθε στο κρεβατι χιμηξε πανω μου και αρχισε να με χαιδευει να με αγκαλιαζει και να με φιλαει.Αφεθηκα στα εμπειρα και επιδεξια χερια της αλλα και στην στοματικη περιποιηση.Χωρις να βιαζεται και κανοντας και κολπακια χωρις να της ζητησω.Το μονο που ηθελε ηταν να  με ικανοποιησει.Για περιπου ενα δεκαλεπτο ημουνα σε αλλο κοσμο,σε αλλη διαστση. Με αποχαιρετησε οπως παντα με φιλακι.Με δυσκολια μαζεψα τα κομματια μου και εφυγα.Ευτυχως βρηκα τον δρομο για το σπιτι μου. Μαρινα μου σε υπερευχαριστω.
Αν θα ξαναπαω;Το ερωτημα δεν ειναι αν θα ξαναπαω αλλα ποτε θα ξαναπαω. Με την πρωτη ευκαιρια. Τηλεκατευθυνομενος !!! Δεν περιγραφω αλλο !!!


Παράθεση από: big_boy στις 23/06/08, 17:05
Σημερα ειχα ρεπο και το αξιοποιησα με τον καλυτερο τροπο! Το πρωϊ επισκεφτηκα το σπιτι των ονειρων (της οδου Τανταλου 8Α) και συναντησα για εβδομη φορα το κοριτσι θρυλο που ακουει στο ονομα Μαρινα. Τι να γραψω γι αυτη την ζωντανη κουκλα που δεν το εχω ξαναγραψει και να μην γινω κουραστικος; Η κοπελα ηταν και παλι αψογη απεναντι μου απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο. Εδωσε και παλι τον καλυτερο της εαυτο για να με ευχαριστησει. Χαρουμενη,Γλυκια,Χαμογελαστη,Λαμπερη,Φιλικοτατη,Απιστευτη. Παιζει μαζι μου,χαιρεται μαζι μου και ξερει πως να με φτιαξει και πως να με στειλει στα "ουρανια".Σου δινει την εντυπωση οτι ειναι εκει μονο για σενα. Ακομα και ο αποχαιρετισμος.Ενα φιλι και ενα ζεστο χαμογελο,λες και σε αποχαιρετα το κοριτσι σου! Αποτελεσμα ολων αυτων ηταν να φυγω τρις ευτυχισμενος και να μετραω εναγωνιως τις μερες μεχρι την επομενη συναντηση μας. Με αριστα το 10 της βαζω 20 !! Περασα και παλι ενα μαγευτικο δεκαλεπτο με ενα μαγευτικο σε ολα του κοριτσι.Την απολαυσα μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο. Μαρινα μου  απο μενα ενα μεγαλο ευχαριστω. :-*  Να εισαι παντα καλα. Συνεχιζεται....


Παράθεση από: Blastbeat208 στις 26/06/08, 23:11
Απεναντι. – Η Μαρινα(ποια αλλη)30 ευρω και εφυγα για το δωματιο.Στο διπλα δωματιο εφτιαχναν το air condition οποτε πηδουδα και ταυτοχρονα ακουγοταν μασορεματα Lol. Γενικα καπως ηταν αποσυντονισμενη η Μαρινα.Αρχισε και μου ελεγε οτι παχυνε και πως τρωει το βραδυ με τις φιλες της κλπ. Μετα ακολουθει η πρωτη ατακα «Τι ωραιο ειναι το πουλακι μου» και μου βαζει καποτα.Καθισε αρκετα μακρυα και δεν μπορουσα να πιασω τπτ καλα και ρουφαγε μονο το κεφαλακι και μου τον επαιζε περισσοτερο  Mετα ερχεται η δευτερη ατακα «Θελεις να ξεσκισεις το μουνακι μου?» Ναι της λεω και ερχεται απο πανω. «Τι ωραια που γαμας το μουνακι μου» LOLOLOL :2funny: :2funny: .Καθισε πολυ λιγο και αλλαξαμε.Την εβαλα στα 4 και οπως γαμουσα μου βγηκε αποτομα και ξαναμπηκε. Οποτε μου λεει η Μαρινα «Προσεξε μπορει να σπασει η πουτσα σου»Τι να πω αρχισα να γελαω.Μετα ξαπλωσε μπρουμυτα και αρχισε να μου λεει μια ιστορια απο εναν φιλο της που του εσπασε η πουτσα κλπκλπ.Εγω ειχα πεθανει στο γελιο και ταυτοχρονα γαμουσα.Αν ειναι δυνατον.Μετα ηρθε στα 4 παλι οπου και εχυσα τελικα.Στο τελος της ειπα οτι την αλλη φορα θα σπασει η πουτσα μου μεσα στο μουνι της και αυτη κοιτωντας την εκανε μια κινηση οπως αυτη που κανουν οι γιαγιαδες οταν ξεματιαζουν . :2funny: :2funny: Οκ καλη,φιλικη αλλα κανενας ερωτισμος.Να πηγαινα εξω μαζι της ωραια φαση θα ηταν αλλα μαλλον δεν θα ξαναμπω ευκολα στο ρδελο.


Παράθεση από: Trelo Agori στις 28/06/08, 13:01
Παλιοψεύτη!!! Αφού το ξέρεις ότι αυτά ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ τα λέει!!!
Πάλι καλά που δεν είπες ότι σε είπε ''Εσύ θα φύγεις και μετά εμένα θα κλαίει το μουνάκι μου'', ή το ''Ήμουνα πολύ κακό κορίτσι σήμερα! έφαγα πολλούς πούτσους''!!!
ΨΕΥΤΑΡΑ!!! ( :2funny:)


Παράθεση από: Blastbeat208 στις 28/06/08, 17:05
 :2funny: :2funny:LOL :2funny: :2funny:
Ρε παιδι μου πολυ πλακα εχει η Μαρινα.Σιγουρα ειναι απο τις τανες που θα 'θελα να γνωριζα και εκτος ρδελου :cheesy:


Παράθεση από: big_boy στις 09/07/08, 17:05
Ειχα να πληρωσω ενα γραμματιο στην Τανταλου 8Α. Σημερα που ειχα ρεπο ηταν ευκαιρια.Πηγα το πρωϊ και το πληρωσα. Το εισεπραξε οπως παντα η γνωστη ταμιας Μαρινα!! Ηταν το ογδοο γραμματιο που πληρωνω αλλα δεν ξοφλησα.Εχω να πληρωσω πολλα ακομα στην συγκεκριμενη. Οπως καταλαβατε επανελαβα την αγαπημενη μου συνηθεια στα ρεπο μου να επισκεπτομαι την καλη μου νεραϊδα,το γλυκιτατο πλασματακι που ακουει στο ονομα Μαρινα. Πως περασα? Τελεια!! Τελειοτερα δεν γινεται. Ανησυχητικα τελειο!! Το μωρο μου πανω στο κρεβατι παιζει μπαλα.Οχι σαν την εθνικη Πολωνιας. Ειναι σχετικα χαλαρη στην αμυνα αλλα παιζει φουλ στην επιθεση!!! Με εκλεισε στην περιοχη μου και δεν με αφησε να παρω ανασα!! Εχασα την μπαλα !!! Εφυγα με τους σφυγμους μου 180+ και με τα ποδια μου με δυσκολια να με βαστανε. Η κουκλα μου υστερα απο τοσες επισκεψεις με ξερει και με θυμαται.Δεν το δειχνει με λογια αλλα με πραξεις.Δεν με ξερει μονο σαν φυσιογνωμια (σε γνωριιιζω απο την οψη) αλλα με εχει μαθει απ την καλη και απ την αναποδη! Με εχει ψυχολογισει.Ξερει τα γουστα μου ξερει τι μου αρεσει και μου το προσφερει χωρις τσιγκουνιες.Παντα  χαρουμενη,γλυκια, σουπερ ευδιαθετη, απιστευτα κεφατη, χωρις να βιαζεται και με συνεχεις παροτρυνσεις.Τι αλλο να ζητησω ?  Ισως ολα αυτα να ειναι και θεμα χημειας. Με τον τροπο της με ευχαριστει που την προτιμω.Θελει να περναω καλα και χαιρεται οταν με βλεπει να φευγω ευχαριστημενος. Ειναι γλυκια σε εμφανιση αλλα και σε συμπεριφορα. Σε ολα της Αψογη απεναντι μου. Μαρινα μου και παλι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Να εισαι παντα καλα.Οταν διαβαζεις αυτο το μηνυμα στειλε μου ενα φιλακι.Σε υπερ υπερ αγαπω. Ε περιττο να σας πω οτι με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω.Η επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως!!!


Παράθεση από: AGNIUS στις 17/07/08, 19:07
Σημερα,πηγα να διαπιστωσω ιδιοις ομασι οσα γραφονται για το "φαινομενο"Μαρινα,διατηρωντας τις επιφυλαξεις μου που εχουν να κανουν με προσωπικα γουστα.Η κοπελλα το λεει το ποιημα κανονικα και ειναι η διαφορα του αψογου επαγγελματια με αυτον που κανει τυπικα τη δουλεια του για να ειναι ενταξει.Γλυκια,ευχαριστη,ναζιαρα,χαλαρη.Αυτα τα επιθετα μου ηρθαν πρωτα στο νου.Αν ηταν και λιγο ψηλοτερη θα αγγιζε την τελειοτητα,αλλα θα μας εσπαζε τα αρχ..η αναμονη απο ατελειωτες ουρες,κατι σαν το ΙΚΑ.


Παράθεση από: Trelo Agori στις 20/07/08, 10:10
Είχα την τιμή να βάλω μολυβδοσφραγίδα στο μουνάκι της Μαρίνας! Την πήρα τις προάλλες και με είπε ότι το σπιτάκι θα κλείσει για περίπου 2 βδομάδες μέχρι να ξαναπάρει άδεια! Τις είπα ότι την τελευταία φορά που έγινε αυτό, τα μαγαζά παρέμειναν κλειστά για πολύ περισσότερο καιρό και ότι τώρα που θα φύγω, το πουλάκι μου θα κλαίει πιο δυνατά από το μουνάκι της! (Με την ξαναείπε την ατάκα ότι τώρα που θα φύγω θα κλαίει το μουνάκι της! έχω μια αδυναμία στα μουνάκια δε μπορώ να τα βλέπω να κλαίνε  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry:)


Παράθεση από: big_boy στις 14/08/08, 10:10
Ζει η βασιλισσα Μαρινα ? Ζει και βασιλευει και το βαρδαρη κυριευει!! Η μολυβδοσφραγιδα που ειχε βαλει το τρελο αγορι στο μουνακι της αφαιρεθηκε μεσα σε πανηγυρικο κλιμα και πεταχτηκε στην πυρα !Η Μαρινα μετα την μικρη απουσια λογω σφραγισματος του σπιτιου της επανηλθε δριμυτερη. Την επισκεφτηκα προσφατα και...με ελιωσε.Με εκανε να ξεχασω και το ονομα μου.Την απολαυσα με ολες τις αισθησεις μου.Το κοριτσι δεν παιζεται.Εχει ξεφυγει.Οι κοπελες της δουλειας αυτης κατατασσονται σε διαφορες κατηγοριες.Σε μετριες,καλες,πολυ καλες κλπ.Η Μαρινα(παντα κατα την προσωπικη μου αποψη)δεν κατατασεται σε καμια απο αυτες τις κατηγοριες.Ειναι μια κατηγορια απο μονη της!!!Στην κορυφη της κλιμακας.
Καθε φορα που επιλεγω να επισκεφτω την Μαρινα σκεφτομαι οτι αν κι αυτη η φορα ειναι ιδια με την προηγουμενη,τοτε θα ειμαι υπερευχαριστημενος.Ποτε ομως δεν ειναι η ιδια.Εχει καταλαβει κι αυτη οτι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.Καθε φορα ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη.Ισως γιατι πλεον με ξερει,δεν θελει να πλητω ή να βαριεμαι και με τον τροπο της με ευχαριστει που την προτιμαω.Καθε επισκεψη και μια καινουργια εκπληξη.Καθε επισκεψη και κατι διαφορετικο.Και παντα δινει τον καλυτερο της εαυτο για να φυγω ευχαριστημενος και κατεθουσιασμενος. Αυτο θα πει περιποιηση αλα Μαρινα! Μαρινα να εισαι παντα καλα.Σ ευχαριστω.Σ ευχαριστω.Σ ευχαριστω. Δεν θα γραψω περισσοτερα.Ηδη εγραψα πολλα.Να μην σας κουραζω παλι αλλα και να μην παρεξηγουμαι. Μονο να σας ενημερωσω οτι εχει αλλαξει η χρεωση.35 ευρω ειναι πλεον.Sorry που χαλαω την πιατσα αλλα εμενα δεν με πειραξε.Χαλαλι της.Τουλαχιστον αυτη τα χρηματα που της δινουμε τα σεβεται και τα τιμαει στο επακρο. Επισης δεν εχει αλλαξει το ωραριο της.Ευτυχως για του θαυμαστες της αλλα δυστυχως γι αυτην,η Μαρινα εξ ακολουθει να δουλευει(σαν σκλαβα) καθημερινα απο το πρωϊ μεχρι τις 21:00.


Παράθεση από: wioul στις 14/08/08, 20:08
αχ μαρινα... Love is back in town :smitten:


Παράθεση από: Salonika27 στις 17/08/08, 17:05
Παιδιά μόλις γύρισα από την Μαρίνα στην Ταντάλου. :dancing: Είναι κρίμα που ένα τόσο καλό και γλυκό κορίτσι κάνει αυτήν την δουλειά.  :'(  :smitten:Φυσικά και έμεινα ευχαριστημένος.  :rockon:Παιδιά θερμή παράκληση μην πλακώσετε όλοι σήμερα εκεί γιατί μόλις τελειώσαμε μου είπε ότι της πονούσε το κεφάλι και αισθάνεται πολύ κουρασμένη σήμερα. Πραγματικά τιμάει ta 35 ευρώ που τις έδωσα ακόμα και με πονοκέφαλο.  :thumbsup:Μπράβο και στην τσατσά που την είπα κρατήστε 40 και μου απάντησε. Όχι 35 ευρώ έχει. Έπαθα εγκεφαλικό.  :new_shocked:


Παράθεση από: rrizzllaa στις 28/08/08, 15:03
καλα ρε μαγκες οτι εχει γραφτει εδω μεσα για την μαρινα ειναι πραγματικα λιγο... χ8εσ κατα τισ 6 την γνωρισα και σημερα λεω να κσαναπαω... εκατσε 1/4 και πως δεν εκανε μεχρι και τουμπες ...ηταν μου ειπε πολυ κακο κοριτσι και την τιμωρισα!!!


Παράθεση από: P1 στις 02/09/08, 21:09
εχω διαβασει τοσα ποστ για την Μαρινα. Λοιπον σημερα πηρα την αποφαση και πηγα στην Μαρινα. Η γνωμη μου? Φ Ο Β Ε Ρ Η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:


Παράθεση από: Blastbeat208 στις 27/09/08, 19:07
26-27/9 Ωρες  02.00 – 04.30
Βαρδαρης
Μαρινοσπιτο – Το Μαρινακι.35 ευρω.Καπως κουρασμενη φαινοταν και απογοητευμενη.


Παράθεση από: dthanos στις 28/09/08, 13:01
όσον αφορά το Μαρινάκι, δίπλα, την ώρα που πήγα εγώ χθές μια χαρά χαμογελαστη ήταν (ήταν βέβαια και σχετικά νωρίς) και μάλιστα με θυμήθηκε (σταθερός πελάτης της, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) και μάλλον περίμενε να μπω μέσα...


Παράθεση από: Blastbeat208 στις 28/09/08, 19:07
28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008  Ωρες  01.40 – 05.00
Μαρινοσπιτο – Το Μαρινακι.35 ευρω.Βγηκε με ενα ελαφρυ χαμογελο σημερα,αλλα ρε παιδια μην το κουραζουμε πολυ το θεμα.Αλλες φορες βγαινει γελαστη αλλες απογοητευμενη.Αν αναλογιστουμε οτι τουλαχιστον μια διετια τρωει 70-80+ πουτσες την μερα ειναι λογικο να εχει και διακυμανσεις η συμπεριφορα της. :sunglasses:
 
OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Μηνύματα
732
Like
6
Πόντοι
6
  2009


Παράθεση από: clayman1983 στις 14/01/09, 18:06
παιδια η Μαρίνα που δούλευε δίπλα στο αλουμινάτο...δουλεύει ακόμα???έχω πολύ καιρό να την πετύχω και επειδή είναι η αγαπημένη μου...πρέπει να την ξανασυναντήσω.


Παράθεση από: clayman1983 στις 08/02/09, 16:04
εγώ πάντως ένα έχω να πώ: η Μαρίνα επέστρεψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Παράθεση από: wioul στις 08/02/09, 22:10
αυτα ειναι, τελεια ΖΗΤΩ :grin: :boobies: :dancing: :rockon:


Παράθεση από: Kostikas_ στις 09/02/09, 15:03
επισκεψη πριν 2 ωρες περιπου στην Τανταλου 8... ηταν η Μαρινα... πολυ ωραια κοπελα, πρωτη φορα την συναντησα, 35 ευρω, απλα εκπληκτικη.. δικαιωθηκαν οσοι ελεγαν τα καλυτερα για την νεαρη πολωνεζα...


Παράθεση από: Tetsuo στις 13/02/09, 19:07
Μεσημερι σημερα και βουρ στο Μαρινοσπιτο. Με το που σκαει μυτη η Μαρινα, γεια σου ομορφε, τι κανεις, κτλ κτλ. φιλακια χαδακια. (με θυμοτανε και εχω παει μολις 4-5 φορες ολο και ολο αλλα οχι τακτικα). 1.5 μηνα ελειπε στην πατριδα της το πουλακι μας. Πολυ καλη!!!


Παράθεση από: rexs_4 στις 15/02/09, 15:03
Περασα κ εγω απο το Μαρινοσπιτο μετα απο τοσο καιρο...οπωσ παντα πολυ καλη και προθυμη!                            


Παράθεση από: alfistas στις 19/02/09, 14:02
συντροφοι ξερω οτι δεν θα πω κατι καινουριο, αλλα ας πω και εγω την κριτικη μου απο μαρινα μολις τωρα την επισκεφτηκα πρωτη φορα,μαλακια μου οπως απεδειχθη που το ειχα καθυστερησει τοσο εν αρχη να πω οτι απο προσωπο δεν λεει τπτ ιδιαιτερο. κατ'εμε ειναι στον μεσο ορο,και ισως λιγο πιο κατω στο θεμα των υπηρεσιων ομως.... ξεφευγει το ατομο,ειναι αστερι, δεν εχω να δηλωσω τπτ αλλο.τετοιο παιχνιδι και τετοια πιπα δεν κανει,λυπαμαι που το λεω, ουτε η *** ουτε η ****...αψογη,απιστευτη ποιοτητα υπηρεσιων για μπουρδελο και να φανταστεις οτι πηγα μιση ωρα πριν τελειωσει η βαρδυα της. ενα μεγαλο ευγε στην κοπελα αν δεν εχετε παει ακομα, μην ξενερωσετε απο αυτο που θα δειτε στο σαλονι( εννοω προσωπο) μπειτε μεσα και θα ξεχασετε + το ονομα σας  by the way, η γκομενα δεν ειχε ιδεα για το site... τωρα πλεον μπορει να έχει αποκτήσει


Παράθεση από: thiseas στις 20/02/09, 21:09
εχοντας διαβασει τοσα για τη Μαρινα θεωρησα και εγω οτι πολυ το καθυστερησα! ξεκινησα για τη Μαρινα. Ειχα διαβασει για ουρες αλλα μεσα ηταν μονο 2 που περιμεναν και τα δωματια αδεια! Οι 2 τυποι προφανως οχι μελη του σαιτ την εκαναν μολις την ειδαν! Εγω μπηκα με τη μια και ας μην ειμουνα και σιγουρος οτι ειναι αυτη...Με το που μπηκε στο δωματιο πειστηκα αμεσως! Δεν λεω αλλα γιατι εχουν γραφτει τα παντα για τη Μαρινα και μαλιστα απο πολυ πιο εμπειρους.


Παράθεση από: al pacino στις 11/03/09, 15:03
Εγω κατεθεσα στην Μαρινα.Ειχα καιρο να την δω,εχει παρει κιλα και εχει κανει ενα κωλαρακι φοβερο.Τα υπολοιπα ειναι γνωστα.Απλα φοβερη!!


Παράθεση από: gerojimmy στις 10/04/09, 00:12
 Για την Μαρίνα δεν έχεις άδικο δεν είναι καμία μοντέλα αλλά αν σε γουστάρει σε χαζεύει...


Παράθεση από: Trelo Agori στις 21/04/09, 02:02
Αυτή τη στιγμή ξεχωρίζω τα μωρά της πιάτσας ως εξής:
Champions League: ****,****, Μαρίνα, ****
UEFA: ........


Παράθεση από: Trelo Agori στις 25/04/09, 21:09
Μαρινόσπιτο η Μαρίνα. Τιτανοτεράστια, Τιτανομέγιστη! Τι να λέμε τώρα το 'να, τ'άλλο, ξέρω 'γω!!! Ήμουνα και καυλωμένος, με πλάκωσε στα τρομπόνια ... έχυσα ο καημένος!
Στέλιε, παίξε στα σίγουρα! Μαρίνα! Εγγύηση!


Παράθεση από: Trelo Agori στις 27/04/09, 19:07
Αν θέλει να κρατήσει πελατολόγιο θα πρεπει να λειτουργεί σα να μην υπάρχει άλλος πελάτης στο κτίριο!!! Όπως κάνει η Μαρίνα και η ****!


Παράθεση από: Trelo Agori στις 02/06/09, 16:04
Άν έκανα ομάδα μπάσκετ με τα κορίτσα της πιάτσας, θα επέλεγα τα εξής καλύτερα από αυτά που καλογαμάνε οι μεριακλήδες σήμερα:
playmaker η Μαρίνα! Το κορίτσι λάστιχο αποτελεί σταθερή αξία! Από το μαρινόσπιτο κάνει παιχνίδι πρωινή βάρδια και βγάζει γούστα χωρίς ανάσα!
..........................


Παράθεση από: Trelo Agori στις 30/06/09, 15:03
Και επειδή το ζητάτε, οι γκόμενες που φέρουν την εγγύηση ''τρελό αγόρι'' είναι οι εξής
1) Μαρινάκι (Μαρινόσπιτο 1 Βαρδάρης) Πρωινή βάρδια μέχρι τις 20:00 (ΒΑΘΜΟΣ 10/10)


Παράθεση από: fuck al pa στις 01/07/09, 15:03
νο1 σε βυζια μαρινα τι εννοεις? βυζια δεν εχει το κοριτσακι αλλα απο σημετοχη με αριστα το 10 ....11 απο εμενα!!!και οποτε τρωω φολα λεω... και δεν πηγα στην μαρινα ρε γμτ??


Παράθεση από: al pacino στις 13/07/09, 17:05
εκανα μια βολτα πριν λιγο και κατεθεσα στη γνωστη Μαρινα στην Τανταλου.τις ριχνω ενα ακυρο απο σημερα.δεν ηταν η γνωστη Μαρινα αυτη.αποτομη,κρυοκωλη και βαρεμενη.στο επομενο ακυρο την διαγραφω οριστικα.


Παράθεση από: rexs_4 στις 13/07/09, 19:07
Η Μαρινα φιλε?  :think: δεν το πιστευω.. τελευταια που πηγα ηταν πολυ οκ  :idiot:


Παράθεση από: Tetsuo στις 30/07/09, 15:03
Τελικα εγινε καταθεση σημερα στην Μαρινα. Τι να πω γιαυτο το πλασμα...Με αφησε ακρως ευχαριστημενο και με το παραπανω. Την πηρα στην αρχη με αυτην απο πανω και εσπρωχνε τις βυζαρες της στα μουτρα μου και της τα φιλουσα! χαχα σκετη γκαβλα αυτα τα βυζια!! Με το ζορι την εκανα να φυγει στο τελος γιατι επρεπε να φυγω για δουλεια! χαχα


Παράθεση από: wioul στις 03/08/09, 12:12
γεια σας παιδες κ απο μενα, να στε καλα για τις ενημερωσεις. χθες πηγα στην ομορφη Μαρινα, τελεια οπως παντα  :smitten:


Παράθεση από: Trelo Agori στις 13/09/09, 01:01
Η Μαρίνα η ''κλαψομούνα'' είναι εντοιχισμένη στο Μαρινόσπιτο της Ταντάλου! Δεν βγαίνει ούτε με Tide!!!
Την πήρα τις προάλλες και έμεινα παρα πολύ ευχαριστημένος για άλλη μια φορά!
Την πήρα Τετάρτη απόγευμα (κατά τις 16:00)


Παράθεση από: Al Kavlone στις 28/09/09, 15:03
Μαρινόσπιτο: Μαρίνα
Η Μαρινα σταθερη αξια... :fuck1: :pipa3:


Παράθεση από: Trelo Agori στις 25/12/09, 17:05
Σφίγκω μωρά μόνο της πρωινής βάρδιας! Η βραδινή είναι απογοητευτική!
Κορυφαία η Μαρίνα στο Μαρινόσπιτο της Ταντάλου με πιπώνει ΜΑΓΙΚΑ!


Παράθεση από: danos στις 29/12/09, 02:02
 Μετά από 5ετη πείρα στα μπορδέλα της Θεσ/νίκης είναι η 2η που θα μου μείνει αξέχαστη [1η η Μαρίνα].
 
OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Μηνύματα
732
Like
6
Πόντοι
6
  2010


Παράθεση από: mandipl στις 01/01/10, 14:02
μετα απο 2 χρονια περιπου ξαναπηγα μαρινα στο μαρινοσπιτο ...πολυ βελτιωμενη απο την τελευταια φορα ...λιγα κιλα παραπανω αλλα δεν την χαλανε καθολου ..πολυ καλυτερες υπηρεσιες ..value for money μαζι με την αγαπημενη μου ****


Παράθεση από: mandipl στις 02/02/10, 00:12
πρωι σημερα επισκευτηκα την μαρινα στο μαρινοσπιτο ...πολυ καλες υπηρεσιες για μια ακομη φορα αλλα σε σχεση με 1 μηνα πριν πρεπει να εχει βαλει 5-8 κιλακια ...δεν με χαλασε ομως γιατι ειναι απιστευτα σφιχτη ...


Παράθεση από: al pacino στις 11/02/10, 12:12
πρωινη βολτα στο Βαρδαρη σημερα.... -Τανταλου 8.η Πολωνεζα Μαρινα στα 35ε.επισης κλασσικη αξια πλεον με θετικες κριτικες απο τους περισσοτερους.παλι εκλαιγε το μουνακι της...


Παράθεση από: Karaman 7 στις 22/03/10, 20:08
Την Μαρινα δεν εχω δοκιμασει που λενε στο Μαρινοσπιτο αλλα εκεινο ειναι Τανταλου 8...


Παράθεση από: Tetsuo στις 24/03/10, 00:12
Εισαι τρελος?? γρηγορα να πας στην Μαρινα! γρηγορα!


Παράθεση από: Trelo Agori στις 27/03/10, 01:01
+1000
κοντούλα με καμπύλες, γλυκό προσωπάκι, ωραίο στρόγγυλο κώλο, νάζι στην υποδοχή, στριγκ με ασορτύ τοπάκι, καρέ μαλλί, καστανό, ελαφρώς φουσκωτό, γατουλινίστικη φωνή, 35€ η επίσκεψη.


Παράθεση από: Trelo Agori στις 25/04/10, 14:02
Δεν πήγα αλλού! Μετάνιωσα που δεν πήγα στο Μαρινάκι με 35€ και έδωσα 90€ για τα αυτονόητα!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:


Παράθεση από: johngeorgie στις 21/05/10, 21:09
Δοκιμασα τις προαλλες για πρωτη φορα την περιφημη Μαρινα και εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Μου αρεσε που δεν βιαζοταν και ειχε ορεξη για κουβεντουλα μετα.


Παράθεση από: Trelo Agori στις 13/06/10, 17:05
Eίπα να χάσω το Α' ημίχρονο της Σερβίας και να πάω για καμια Βουβουζέλα στης Μαρίνας!


Παράθεση από: Trelo Agori στις 21/06/10, 19:07
Eγώ πάλι διαφωνώ με την άποψη ότι δεν υπάρχουν μουνιά! Φράγκα δεν υπάρχουν!
τα αξιογάμητα μουνιά κατά την άποψή μου, χορισμένα σε βάρδιες είναι τα εξής:
ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ (πρωί μέχρι τις 19:00)
4) Μαρίνα Μαρινόσπιτο Ταντάλου. Τι να πει κανείς για το all time classic του Βαρδαρίου! Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που γαμιώμαστε!!! Standing ovation για την ακούραστη εργάτρια Μαρίνα!!! Βαθμολογία (*****) (σημείωση: το μωρό αδειεύει αυτή την περίοδο)


Παράθεση από: Maaneskyggen στις 13/07/10, 09:09
Καλημέρα παππού, μιας κ είναι πρωί θα σου πρότεινα:
.........
Μαρίνα: Ταντάλου 8 . All time classic κοντή με λίγο ζουμπουρλούδικο σώμα ωραίο βυζί πολύ καλή συμπεριφορά επίσης και άτακες βγαλμένες από όνειρο.


Παράθεση από: lousious στις 24/07/10, 22:10
καταθεση σημερα προς μεσημερακι στην μαρινα τανταλου 8α,ειναι σουπερ για μενα  το μαρινακι,την προτιμω απ'ολες τις αλλες,στις τιμες ειναι λιγο πανω  αλλα χαλαλι της,αν εισαι και συχνος πελατης(εγω  παω απο τον ιανουαριο) περνας καλυτερα,σε οσες αλλες κοπελες πηγα δεν το ευχαριστηθηκα τρελλα,ρε παιδια κανει και γαμω τις πιπες.οσοι δεν δοκιμασατε θα ειναι μαλλον μεχρι τις 5 αυγουστου (παντα πρωινη βαρδια)γιατι  δυστυχως θα λειψει 2-3 εβδομαδες,κλαψ καλο σεπτεμβρη δλδ


Παράθεση από: baycity στις 07/08/10, 20:08
πρωινή βόλτα στον βαρδάρη την πέμπτη μεταξύ 08:30 και 09:00, έχουμε και λέμε
.....μαρινόσπιτο η μαρίνα, και τα 3 δωμάτια γεμάτα, ουδέν σχόλιο.


Παράθεση από: Karaman 7 στις 12/08/10, 15:03
Τανταλου 8...Μαρινοσπιτο. Λογω της Μαρινας που δεν εχω δοκιμασει ακομα... :headbang:


Παράθεση από: lousious στις 23/08/10, 21:09
αντε να γυρισει η μαρινα στην τανταλου να πηγαινουμε καπου στανταρ


Παράθεση από: al pacino στις 19/10/10, 12:12
-Τανταλου 8.το Μαρινακι με το κλαμενο μουνακι στα 35ε.σταθερη αξια στην πρωινη βαρδια με πολυ καλες υπηρεσιες -


Παράθεση από: al pacino στις 01/11/10, 13:01
με αφορμη κανα δυο πρωινες βολτες που εκανα τωρα τελευταια πρεπει να πω οτι ο πραγματικος θησαυρος κρυβεται στην πρωινη βαρδια. και συγκεκριμενα....κατα 90% θα βρειτε παντα αυτες
***
***
-Τανταλου 8.η Μαρινα
***
***
***
8 σιγουρες επιλογες που οποια και να παρεις θα περασεις καλα,για μενα ειναι μεγαλος αριθμος σε σχεση με τον αριθμο των σπιτιων και τα στανταρ υπηρεσιων της πολης. δεν υπαρχει αντιστοιχη τετοια ομαδα στη βραδυνη βαρδια οποιο συνδυασμο και να κανεις...
επαναλαμβανω λοιπον....η dream team της πολης εμφανιζεται στη πρωινη βαρδια
ενημερωτικα για οσους δεν ηξεραν...


Παράθεση από: kklld στις 24/12/10, 16:04
Βολτα με καταθεση πριν απο λίγο (14.45)
....
Τανταλου 8: H ακουραστη Μαρινα.
....
 
OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Μηνύματα
732
Like
6
Πόντοι
6
 2011 α΄

Παράθεση από: Karaman 7 στις 02/01/11, 16:04
Για το 2011 εγω θα ηθελα να δοκιμασω....Μαρινα απο Τανταλου 8, την εχω πετυχει πολες φορες, εχω ξεκηνησει αλλες τοσες για παρτη της αλλα δεν μου κανει κλικ και ολο μετανιωνω...


Παράθεση από: Trelo Agori στις 22/01/11, 00:12
Η Μαρίνα (από το Μαρινόσπιτο) φεύγει για δίμηνη στις αρχές Φεβρουαρίου! Μια λέξη: περονόσπορος!!!


Παράθεση από: al pacino στις 28/01/11, 21:09
ειναι και η Μαρινα στο Τανταλου 8 μια σταθερη αξια


Παράθεση από: kklld στις 03/02/11, 10:10
 χθεσινη πρωινη (10.00) αναφορα στα περιξ του Βαρδαρη:
.....
Τανταλου 8: Η ακουραστη εργατρια του sex Μαρινα. ...
 

Παράθεση από: GAMEOVER στις 01/03/11, 22:10
Μαρινόσπιτο λέμε το Ταντάλου 8 μιας και εκεί δουλεύει επι σειρά ετών η γνωστή σε όλους Ιερόδουλη Μαρίνα με το καταπληκτικό κολαράκι της και τον χαρακτηρισιτκό τιμοκατάλογο των 35 ευρώ. :rockon:


Παράθεση από: gl στις 04/04/11, 19:07
υπαρχουν τρεις κατηγοριες πουτανας αυτη που και με τριαντα-σαραντα ευρω θα σου κανει σουπερ γαμησι πχ ***,***,***,***,μαρινα,***,***.


Παράθεση από: al pacino στις 16/04/11, 17:05
-Τανταλου 8.η Μαρινα η παλια μου αδυναμια στα 35ε και σταθερη αξια αλλα θα εφευγε στις 17.00


Παράθεση από: kklld στις 26/04/11, 09:09
Aναφορα για χθες (25/4) απογευμα 19.00 Βαρδαρη:
***
Τανταλου 8: Η αειθαλης Μαρινα.


Παράθεση από: STELIOS77 στις 27/04/11, 19:07
Χθεσινη πρωινο-μεσημεριανη τσαρκα σε βαρδαρη-μυλο με καταθεση... τανταλου 8α παντα τοσα χρονια τετοια ωρα ειναι η ιδια κοπελα η μαρινα που λεγε και το τρελο αγορι ειναι?ενα χαριτωμενο ζουμπουρλουδικο καλη κοπελα φαινεται με ναζακι αλλα δεν ξερω γιατι ποτε δεν εχω κατσει[b


Παράθεση από: kklld στις 06/05/11, 08:08
Χθεσινη αναφορα το απογευμα (16.30) στον Βαρδαρη
...
Τανταλου 8: Η αειθαλης Μαρινα. Θα πρεπει να ειναι γυρω στα 27-28, μπορει και 30 τωρα. Αν και ψιλοχαλασε το σωμα της, παραμενει μια απο τις καλες επιλογες της πολης.
 

Παράθεση από: al pacino στις 14/05/11, 18:06
Βολτα στο Βαρδαρη γυρω στις 16.30 [-Τανταλου 8. το κλασσικο Μαρινακι μας το οποιο πεθυμησα αλλα δε μπηκα ουτε σημερα.Στα 35ε η ταριφα


Παράθεση από: BBS στις 15/05/11, 13:01
Κυριακή πρωί, λίγα αυτοκίνητα στο δρόμο, parking παντού, σπίτια καθαρά, κορίτσια ξεκούραστα, οι καλοί χριστιανοί στην εκκλησία,  ώρα για μπουρδελότσαρκα δηλαδή.
...πιο πάνω η old time classic Μαρίνα (σαν να έχασε κάποια από τα κιλα που είχε πάρει)


Παράθεση από: Maaneskyggen στις 22/05/11, 17:05
Βόλτα περίπου στις 4. -Ταντάλου 8: Μαρίνα (αδυνάτισε, ωραία έγινε..)


Παράθεση από: kklld στις 13/06/11, 22:10
Και μια πρωινη αναφορα γυρω στις 11.00 στον Βαρδαρη. ....... Τανταλου 8: Η σταθερη αξια της πολης μας Μαρινα. Αδυνατισμενη την ειδα. Καλη παρουσια, το ομορφο πονηρο κοριτσακι της διπλανης πορτας. Καλες κριτικες. Πλεον, δεν περναει τοσο η μπογια της.


Παράθεση από: BBS στις 28/06/11, 14:02
Πρωινή βόλτα στον Βαρδάρη μετά από πολύ καιρό.Ταντάλου 8 η Μαρίνα που έχασε κιλά και επανήλθε στα παλιά της κυβικά        
 

Παράθεση από: al pacino στις 08/07/11, 11:11
-Τανταλου 8.το Μαρινακι μας.Επισης δε την ειδα σημερα αλλα την πεθυμησα σιγα σιγα.Πρεπει να'χω πανω απο 1,5 χρονο να την παρω.Ισως η πιο σταθερη πρωινη αξια εδω και περιπου 4 χρονια που την ξερω εγω τουλαχιστον
 

Παράθεση από: kassler στις 28/07/11, 15:03
[-τανταλου 8 η μαρινα το μεσημέρι που όσο θυμάμαι απο παλιά ηταν απο τις καλύτερες στο βαρδάρη ....
 

Παράθεση από: dokimazo στις 29/07/11, 12:12
Στο Μαρινόσπιτο στην Ταντάλου σήμερα το πρωί δούλευε μια Μαρίνα. Είναι αυτή από την οποία πήρε το όνομα;;; Γιατί αν είναι... Με βλέπω να μετακομίζω πρωινή βάρδια...


Παράθεση από: hagem στις 07/08/11, 11:11
Aπ΄το χθεσινο μου μυνημα ξεχασα μια σημαντικη και μου την θυμισε ο φιλος παραπανω. Μαρινα στο τανταλου 8 η Μαρινοσπιτο. Απ΄τις πιο παλιες εν ενεργεια κοπελες. Ξεκινησε σαν κοριτσακι αδυνατο, χαριτωμενοκαι τσαχπινικο. Με τον τροπο της ομως, παντα εβαζε ορια στο τι μπορουσες να κανεις. Το πρωτο πραγματικο GFE που γνωρισα.Τωρα μεγαλωσε και αλλαξε πολυ. Παραμενει ομως θυληκο. Μεχρι πριν λιγο καιρο ειχε τον υψηλοτερο αριθμο επισκεψεων απο μενα -καμια εικοσαρια-. Τωρα την εχουν περασει αλλες. Σιγουρα εχει "μεγαλωσει" πολλους εδω μεσα.


Παράθεση από: Death_zone88 στις 12/12/11, 11:11
-Τανταλου 8. οσο για Μαρινα δεν ξερουν αν θα γυρησει δυστιχως γιατι ρωτησα για Μαρινα πως και τι.... αν μας εφυγε και αυτη οπως η ***, θα ειναι πολυ κριμα τι να πω???? :dunno:.
 
OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Μηνύματα
732
Like
6
Πόντοι
6
  2011  β΄


Παράθεση από: kklld στις 06/05/11, 08:08
Χθεσινη αναφορα το απογευμα (16.30) στον Βαρδαρη... Τανταλου 8: Η αειθαλης Μαρινα. Θα πρεπει να ειναι γυρω στα 27-28, μπορει και 30 τωρα. Αν και ψιλοχαλασε το σωμα της, παραμενει μια απο τις καλες επιλογες της πολης.
 

Παράθεση από: al pacino στις 14/05/11, 18:06
Βολτα στο Βαρδαρη γυρω στις 16.30 [-Τανταλου 8. το κλασσικο Μαρινακι μας το οποιο πεθυμησα αλλα δε μπηκα ουτε σημερα.Στα 35ε η ταριφα


Παράθεση από: BBS στις 15/05/11, 13:01
Κυριακή πρωί, λίγα αυτοκίνητα στο δρόμο, parking παντού, σπίτια καθαρά, κορίτσια ξεκούραστα, οι καλοί χριστιανοί στην εκκλησία,  ώρα για μπουρδελότσαρκα δηλαδή. ...πιο πάνω η old time classic Μαρίνα (σαν να έχασε κάποια από τα κιλα που είχε πάρει)


Παράθεση από: Maaneskyggen στις 22/05/11, 17:05
Βόλτα περίπου στις 4. -Ταντάλου 8: Μαρίνα (αδυνάτισε, ωραία έγινε..)


Παράθεση από: kklld στις 13/06/11, 22:10
Και μια πρωινη αναφορα γυρω στις 11.00 στον Βαρδαρη. ....... Τανταλου 8: Η σταθερη αξια της πολης μας Μαρινα. Αδυνατισμενη την ειδα. Καλη παρουσια, το ομορφο πονηρο κοριτσακι της διπλανης πορτας. Καλες κριτικες. Πλεον, δεν περναει τοσο η μπογια της.


Παράθεση από: BBS στις 28/06/11, 14:02
Πρωινή βόλτα στον Βαρδάρη μετά από πολύ καιρό.Ταντάλου 8 η Μαρίνα που έχασε κιλά και επανήλθε στα παλιά της κυβικά       
 

Παράθεση από: al pacino στις 08/07/11, 11:11
-Τανταλου 8.το Μαρινακι μας.Επισης δε την ειδα σημερα αλλα την πεθυμησα σιγα σιγα.Πρεπει να'χω πανω απο 1,5 χρονο να την παρω.Ισως η πιο σταθερη πρωινη αξια εδω και περιπου 4 χρονια που την ξερω εγω τουλαχιστον
 

Παράθεση από: kassler στις 28/07/11, 15:03
[-τανταλου 8 η μαρινα το μεσημέρι που όσο θυμάμαι απο παλιά ηταν απο τις καλύτερες στο βαρδάρη ....
 

Παράθεση από: dokimazo στις 29/07/11, 12:12
Στο Μαρινόσπιτο στην Ταντάλου σήμερα το πρωί δούλευε μια Μαρίνα. Είναι αυτή από την οποία πήρε το όνομα;;; Γιατί αν είναι... Με βλέπω να μετακομίζω πρωινή βάρδια...


Παράθεση από: hagem στις 07/08/11, 11:11
Aπ΄το χθεσινο μου μυνημα ξεχασα μια σημαντικη και μου την θυμισε ο φιλος παραπανω. Μαρινα στο τανταλου 8 η Μαρινοσπιτο. Απ΄τις πιο παλιες εν ενεργεια κοπελες. Ξεκινησε σαν κοριτσακι αδυνατο, χαριτωμενοκαι τσαχπινικο. Με τον τροπο της ομως, παντα εβαζε ορια στο τι μπορουσες να κανεις. Το πρωτο πραγματικο GFE που γνωρισα.Τωρα μεγαλωσε και αλλαξε πολυ. Παραμενει ομως θυληκο. Μεχρι πριν λιγο καιρο ειχε τον υψηλοτερο αριθμο επισκεψεων απο μενα -καμια εικοσαρια-. Τωρα την εχουν περασει αλλες. Σιγουρα εχει "μεγαλωσει" πολλους εδω μεσα.


Παράθεση από: Death_zone88 στις 12/12/11, 11:11
-Τανταλου 8. οσο για Μαρινα δεν ξερουν αν θα γυρησει δυστιχως γιατι ρωτησα για Μαρινα πως και τι.... αν μας εφυγε και αυτη οπως η ***, θα ειναι πολυ κριμα τι να πω???? :dunno:.
 
OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Μηνύματα
732
Like
6
Πόντοι
6
  2012

Παράθεση από: Death_zone88 στις 03/01/12, 13:01
Ξερει κανεις η εχει κανενα νεο να μας πει,απο Μαρινα στην Τανταλου 8Α τι γινεται???? :think: :think: :think: :think:


Παράθεση από: hagem στις 03/01/12, 13:01
Δυστυχως αυτη εχει καιρο να δωσει σημεια ζωης  :SΓια χρονια ηταν η αγαπημενη μου στο Βαρδαρη.


Παράθεση από: Death_zone88 στις 03/01/12, 13:01
Κριμα ρε γαμωτο :headbang: :headbang: :( :( και εμενα το ιδιο.
 

Παράθεση από: al pacino στις 11/05/12, 23:11
Απο τη στιγμη που πεταξε το πουλακι Μαρινα παει το σπιτακι :P :P


Παράθεση από: Al Kavlone στις 12/05/12, 02:02
...και στο Μαρινοσπιτο γινοταν πανικος για το ποιος θα πρωτογαμησει τη Μαρινα,επειδη μονο αυτη αξιζε απο τα ανοιχτα,


Παράθεση από: hagem στις 26/06/12, 14:02
...Τσατσα, αυτην που ηταν παντα με την Μαρινα. Τι να γινεται αυτη η ψυχη??? Ιστορια η Μαρινα. Σειρουλα με την *** αλλα εχει κανα χρονο και παραπανω που ξεκοψε  :(
 

Παράθεση από: jimiadis στις 10/11/12, 02:02
καλησπερα παιδια μια ερωτηση θελω να κανω αν ξερει κανεις....η ΜΑΡΙΝΑ απο την τανταλου 8 ξερει κανεις αν δουλευει και τι ωρες?η αν εχει παει καπου αλλου?


Παράθεση από: hagem στις 10/11/12, 02:02
Δεν εχει φανει πουθενα, δυο χρονια περιπου τωρα


Παράθεση από: dimmits στις 11/11/12, 09:09
αν εννοεις την Μαρινα την Πολωνεζα,καπου γραφτηκε εδω οτι ειχε σταματησει κ την κοπανησε για Πολωνια...μπορει κ να παντρευτηκε... :P :P
 
OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Μηνύματα
732
Like
6
Πόντοι
6
:)
 

Συνημμένα

  • AnazitisiGoogle.jpg
    AnazitisiGoogle.jpg
    376,7 KB · Εμφανίσεις: 97

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Μηνύματα
5.099
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ρε μποι ποσες φορες την ειχες παρει???
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.737
Κριτικές
183
Like
3.094
Πόντοι
7.305
στο συγκεκριμενο σπιτι δουλευει η μαρινα η πολωνεζα μεχρι τισ 10 το βραδι...παιδια οποιος βρισκεται θεσ/κη να παει οπωσδηποτε γιατι η κοπελα τιμαει τα λεφτα της (30ευρω),κανει πολυ ρουφηκτη πιπα,ειναι γλυκια,εχει πολυ ωραιο σωμα και στηθος και πανω στο sex λεει προστυχολογα απο μονη της που σε καυλωνουν ακομη περισσοτερο...εχει κωλαρα και καυλοφατσα,δεν βιαζεται και συνηθωσ σε πιανει κ κουβεντα μετα το μαμησι...αυτη κ η βερονικα χαλαρα οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη στον βαρδαρη...εγω εδωσα 30 ευροπουλα κ περασα καλυτερα απο τα 100 που εσκασα σε στουντιο στο μυλο κ ξενερωσα απο πανω...

απο τις πρωτες μου κριτικες...γραμμενη το 2008... :grin:
την πηρα πολλακις την Μαρινα... :zfuck: :zfuck: :zfuck:
καυλιαρικο πιπινι που σου ελεγε οτι κλαιει το μουνακι της...χαρακτηριστικη ατακα... :grin: :grin:
τελικα παντρευτηκε κ εφυγε? :think:
 

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Μηνύματα
627
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
νταξει δικαιολογειται

Πάραυτα να ζητήσω συγγνώμη για τον κυνισμό μου...

Αλλά μου φάνηκε κάπως ακραίο... Καλά να είναι το κορίτσι όπου κι αν είναι

Και στον Big Boy να βρει σύντομα την νέα Μαρίνα του!
 

Επισκέπτης
Απλα... απο τις κορυφαιες κοπελες που περασαν απ την πολη μας.  :rockon:

θαυμαστης κι εγω, και συχνως πελατης εκεινο το διαστημα. Η αληθεια ειναι οτι λειπει ενα τετοιο κοριτσι απο τα ντελα της πολης  :'(  ελπιζω να μας ξανα ρθει εστω και σε προμιλφ κατασταση.  :grin:
 

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
1.174
Κριτικές
65
Like
12
Πόντοι
1.310
Υπεροχο κοριτσι η Μαρινα.
Ακομα θυμάμαι το παιχνιδιαρικο υφος της στο σαλονι και στο δωματιο. Απ τις πρωτες κοπελες που πηγα και δευτερη φορα, μεχρι που οι φορες γιναν δεκαδες.
Αυτη ηταν που απενοχοποιησε στα ματια μου τη συναλλαγή του πληρωμενου ερωτα.
Να σαι καλα Μαρινακι οπου και να σαι!!!
Κι εσυ big, big-boy καλε μου φιλε, που μας την θυμισες :)
 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.825
Κριτικές
379
Like
5.137
Πόντοι
10.647
Δυστηχως οι δρομοι μας με την Μαρινα διασταυρωθηκαν, αλλα δεν περπατηθηκαν.... :'(
 

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Μηνύματα
3.566
Κριτικές
223
Like
500
Πόντοι
3.250
Καταπληκτική δουλειά boy  :rockon: :rockon: για μια κοπέλα που έγραψε ιστορία στη φτωχομάνα, που αναγνωρίστηκε από πελάτες, από συναδέλφισες της και από τσατσάδες, εγώ μια φόρα είχα την τιμή η οποία ήταν άκρως επιτυχημένη, ακόμη και τώρα δεν γνωρίζω να απαντήσω γιατί δεν υπήρξαν και άλλες  :dunno:

Βασιλι επανόρθωσες αλλά με όλο το σεβασμό να είσαι πιό προσεκtικός ειδικά με ανθρώπους που κάνουν δουλειές ωρών ή ημερών ακόμη και με συναθλητές που έχουν προσφέρει πολλά στο site  :-
 

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Μηνύματα
402
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
την  ειχα παρει  καποιες φορες  αλλα αρκετα  κλαψιαρα  ρε παιδια .συνεχεια ηταν μη  ποναει το μουνακι μου και ποναει το μουνακι μου......................εσεις νοσταλγητε την μαρινα και εγω τη Μαριαννα :( :( :(
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom