Νέα

Transexual Φιστάρισμα από trans. Άλλη μια εμπειρία.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nickgreekgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Μηνύματα
135
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1
Είχα καιρό να πάω με τρανς και έψαχνα τις αγγελίες στο Internet για να δω τι παίζει. Το μάτι έπεσε αμέσως σε μια νέα άφιξη με το όνομα Θέμις (Δεν είναι το πραγματικό όνομα για ευνόητους λόγους).
Κόλλησα με αυτήν την αγγελία γιατί είχε αυταρχικό προσανατολισμό και έλεγε ότι ήταν ενεργητική τρανς. Οι φωτογραφίες ήταν πραγματικές. Καστανό μαλλί (μάλλον extensions), έκφυλο πρόσωπο, ψηλή, με αξιολογότατο πούτσο. Πιθανόν να είχε κάτι από cross αλλά αντί να με χάλαγε με εξιτάριζε παραπάνω.  Η μια φωτογραφία ήταν με το γκαβλί της σε πλήρη στύση να στάζει σπέρμα.
Δεν ήθελα και πολλά πολλά.  Έκλεισα ραντεβού και σε 1 ώρα παρκάριζα κάπου στην Καλλιθέα. Μετά τις τηλεφωνικές οδηγίες βρήκα το διαμέρισμά της  και μου άνοιξε την πόρτα. Ήταν όπως στις φώτο, ίσως πιο λεπτή αλλά με ικανοποιούσε απόλυτα για αυτά που φανταζόμουν να μου κάνει.

Φορούσε ένα δικτυωτό bodystocking που άφηνε τον πούτσο της να κρέμεται πανηγυρικά, μαύρα mules ενώ δεν φορούσε σουτιέν, γεγονός που με έκανε να γκαβλώσω όταν είδα τα αντρικά στήθη να κρύβονται από το δίχτυ. Παλιά δεν ήθελα ούτε να ακούσω για cross, αλλά τώρα μου έτρεχαν τα σάλια.

Αφού τα εξήγησα ότι δεν είχα καμία αναστολή περάσαμε στο κυρίως πιάτο.  Ξάπλωσε στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια και μου έκανε νεύμα προς το γκαβλί της που ήταν ακόμα πεσμένο.

Χωρίς να χάσω χρόνο γδύθηκα και ξάπλωσα μπρούμυτα ανάμεσα στα πόδια της. Με μια κίνηση τον πήρα στο στόμα και ξεκίνησα να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Τον αισθανόμουν να σκληραίνει και τον έπαιζα και με το χέρι μου μέχρι που έφτασε στο μέγεθος της φωτογραφίας.

-Γλείψε μου και τα αρχίδια και την τρυπούλα  πουτανάκι, μου είπε.

Ξεκίνησα να κατεβαίνω γλύφοντας τα φουσκωμένα από σπέρμα αρχίδια της και συνέχισα στην πεντακάθαρη τρυπούλα της προσπαθώντας να την γαμήσω με την γλώσσα. Διαπίστωσα ότι ανταποκρίνοταν ιδιαίτερα όταν την έγλυφα στην περιοχή ανάμεσα στα αρχίδια και την τρύπα. Κόλλησα την γλώσσα μου εκεί και την έκανα να σφαδάζει από ηδονή. Ξεκίνησε να τραβάει μαλακία και να καβλώνει ακόμη περισσότερο, ενώ εγώ είχα χαθεί ανάμεσα στην τρύπα και τον πούτσο.
-Ξάπλωσε ανάσκελα καριολίτσα. Θέλω να κάτσω στο πρόσωπό σου.
Σε ελάχιστο χρόνο καθόταν στο πρόσωπό μου με κολλημένη εκείνη την περιοχή στο στόμα μου και έκανε παλινδρομικές κινήσεις  τραβώντας μαλακία. Κάθε τόσο τραβιόταν και μου έλεγε να ανοίξω το στόμα και έφτυνε μέσα του.
Η κάβλα μου είχε φτάσει στα ύψη. Ένα crossάκι κολοτρίβοταν στο πρόσωπό μου και ήμουν ανήμπορος να αντιδράσω.
-Χύνω καριόλη, άκουσα να λέει και ξαφνικά αισθάνθηκα πηχτό σπέρμα σε όλο το πρόσωπό μου.
-Πάρτα στην μάπα πουστράκι. Θέλω να τα καταπιείς όλα, μου είπε και ξεκίνησε να τα οδηγεί στο στόμα μου με τα δάχτυλά της.
Εγκλωβισμένος ανάμεσα στα πόδια της τα κατάπια όλο ευχαρίστηση. Είχα γίνει τούρμπο αλλά δεν έχυσα ακόμη.
Ξάπλωσε δίπλα μου και άναψε τσιγάρο.
-Ποιες είναι οι φαντασιώσεις σου; με ρώτησε.
-Εύκολα πράγματα, αποκρίθηκα προσπαθώντας  να ανοίξω το μάτι μου που έτσουζε από τα χύσια. Φαντασίωση Νο 1 που δεν έχω ακόμη κάνει , γυναίκα με strapon και trans να με παρτουζώνουν. Φαντασίωση Νο 2  που επίσης δεν έχω κάνει φιστάρισμα.
Φύσηξε τον καπνό και με κοίταξε.
-Για το πρώτο δεν μπορώ να σε βοηθήσω τώρα. Για το δεύτερο όμως κάτι μπορώ να κάνω.  Να ξέρεις ότι το φιστάρισμα θέλει γνώση,  τέχνη, υπομονή και τα κατάλληλα μέσα. Εγώ έχω και τα τέσσερα.  Πάμε στο μπάνιο να πλυθείς και έρχομαι και εγώ.
Πήγαμε μαζί στο μπάνιο  και με διέταξε να γονατίσω στην μπανιέρα. Ήρθε δίπλα μου όρθια και μου πρόταξε τον μισογκαβλωμένο της πούτσο ενώ συνέχιζε να καπνίζει. Εγώ τον έπιασα με το χέρι μου αμήχανα. Σε χρόνο dt άρχισε να με κατουράει. Ήταν το πιο καυτό κάτουρο που είχα δεχθεί ποτέ. Με κατούρησε στο στήθος και στο πρόσωπο ενώ πήρα και αρκετή ποσότητα στο στόμα. Όταν τελείωσε πλύθηκε και μου είπε να πλυθώ και να πάω μέσα.
Όταν πήγα στο δωμάτιο έτοιμος για την νέα μου περιπέτεια, την είδα στο κρεβάτι με δονητές και βοηθήματα με καπότες και να φοράει ένα γάντι λαστέξ μίας χρήσης.
-Κάτσε στα τέσσερα καριόλη και χαλάρωσε.
Χωρίς να πω τίποτα το έκανα, προτάζοντας την τρύπα μου προς εκείνη. Αισθάνθηκα το δάχτυλό της να με ανοίγει.
-Σου αρέσει;
-Σαν πούστης απάντησα.
Εκείνη γελώντας έβαλε ακόμη ένα δάχτυλο και μετά από λίγο τρίτο και με άνοιξε για κάμποση ώρα.  Στην συνέχεια αισθάνθηκα κάτι χοντρό σαν σφαίρα να θέλει να παραβιάσει την τρύπα μου.
-Τι είναι αυτό;
-Σσσς, δύο μπαλίτσες με κορδονάκι.  Θα σου αρέσουν.
Πράγματι όταν μπήκε η πρώτη μπάλα μέσα ανυπομονούσα και για την δεύτερη. Σε λίγη ώρα κρατούσε μόνο το κορδονάκι απ΄ έξω τραβώντας το τόσο ώστε να με κάνει τρελό από την κάβλα.  Ξαφνικά το τράβηξε απότομα και βγήκαν και οι δύο αφήνοντας την τρύπα μου ανοιχτή.  Σχεδόν αμέσως αισθάνθηκα το τρίξιμο ενός δονητή από πίσω. Τον είχα δει προηγουμένως. Ήταν γύρω στα 20 εκ. και με έσχιζε. Αισθάνθηκα να πιάνει πάτο και ήμουν σε ντελίριο ηδονής με το crossάκι να μου χώνει πράγματα και να μου λέει βρωμόλογα.
Αφού με άνοιξε αρκετά ξανααισθάνθηκα το χέρι της.
-Ήρθε η ώρα. Θέλω να χαλαρώσεις. Εάν πονέσεις βάλε το μαξιλάρι στο στόμα σου.  Μια κρύα αίσθηση κυρίεψε τον πρωκτό μου.
-Ειδικό τζελ για fisting μου είπε.
Tα τρία πρώτα δάχτυλα μπήκαν εύκολα. Η κάβλα μου ήταν πέρα από κάθε φαντασία.
-Σε λίγο θα πάρεις 4 πουτάνα, και αισθάνθηκα μεγαλύτερη την παλάμη της μέσα μου.
Αφού το δούλεψε αρκετή ώρα και είχα χαλαρώσει αρκετά αισθάνθηκα να μου πιέζει τα τοιχώματα.
-Είναι και ο αντίχειρας μέσα. Καριόλα πήρες και τα 5. Σημείωση ότι φορούσε δαχτυλίδι στον αντίχειρα και όταν το είδα από την αρχή του ραντεβού μου είχε καρφωθεί η ιδέα για φιστάρισμα σήμερα. Με μια κίνηση παραβίασε τον σφιχτήρα μου και έφτασε μέχρι τον καρπό. Ούρλιαξα από τον πόνο και δεν ξέρω αν πρόλαβα να βάλω το μαξιλάρι στο στόμα μου.
Για αρκετή ώρα ήταν μέσα μου ακίνητη λέγοντας μου βρωμόλογα και παίζοντας την πούτσα μου με το ελεύθερο χέρι. Σιγά σιγά άρχισε να κινείται πάλι.  Αισθάνθηκα ακόμη λίγο κρύο στην είσοδο.
-Μωρό μου όλη η γροθιά μου είναι μέσα. Χύσε από τον κώλο. Ήταν μια έκφραση για πολλούς ακατανόητη, αλλά η ηδονή που αισθανόμουν εκείνη την στιγμή ισοδυναμούσε με χύσιμο. Δεν ξέρω πόση ώρα με φιστάριζε αλλά κάποια στιγμή έχυσα χωρίς να το καταλάβω. Εκείνη έβγαλε το χέρι της αργά αφήνοντας την κωλοτρυπίδα μου εκτεθειμένη. Άρχισε να τραβάει μαλακία ι πίσω μου και σε λίγη ώρα αισθάνθηκα το σπέρμα της να κυλάει στην είσοδο του πρωκτού μου.
Βγάζοντας έναν αναστεναγμό ξάπλωσα ζαλισμένος από τον πόνο και την κάβλα.
-Μου αρέσουν οι σαραντάρηδες μωρό μου, μου είπε και άναψε τσιγάρο.



:s&m_1:
 

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
3.138
Κριτικές
6
Like
61
Πόντοι
16
Μου αρεσει που απαντησες "σαν πουστης"...
αφου εισαι,το σαν τι το ηθελες?
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
172
Πόντοι
866
η ιστορια θα μπορουσε να λεγεται και lilas:the beginning
 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τελικα ο Μακης ειχε δικιο οταν ελεγε για "χυσιμο"¨απο τον κωλο.
Οριστε και τα ντοκουμεντα.  :rockon:
 

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
6.990
Like
2.706
Πόντοι
506
Αντε και εις ανωτερα(τραβεστί και στραπον μαζι)
 

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Μηνύματα
939
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Πήγαμε μαζί στο μπάνιο  και με διέταξε να γονατίσω στην μπανιέρα. Ήρθε δίπλα μου όρθια και μου πρόταξε τον μισογκαβλωμένο της πούτσο ενώ συνέχιζε να καπνίζει. Εγώ τον έπιασα με το χέρι μου αμήχανα. Σε χρόνο dt άρχισε να με κατουράει. Ήταν το πιο καυτό κάτουρο που είχα δεχθεί ποτέ. Με κατούρησε στο στήθος και στο πρόσωπο ενώ πήρα και αρκετή ποσότητα στο στόμα.


Όπα ρε μη μου πείς ότι μετά σε έχεσε ?
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
172
Πόντοι
866
Πήγαμε μαζί στο μπάνιο  και με διέταξε να γονατίσω στην μπανιέρα. Ήρθε δίπλα μου όρθια και μου πρόταξε τον μισογκαβλωμένο της πούτσο ενώ συνέχιζε να καπνίζει. Εγώ τον έπιασα με το χέρι μου αμήχανα. Σε χρόνο dt άρχισε να με κατουράει. Ήταν το πιο καυτό κάτουρο που είχα δεχθεί ποτέ. Με κατούρησε στο στήθος και στο πρόσωπο ενώ πήρα και αρκετή ποσότητα στο στόμα.


Όπα ρε μη μου πείς ότι μετά σε έχεσε ?
θα του τα κρατησε για την επομενη φορα τυπε :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom