Νέα

Zήτω ο Κλαρινογαμπρός! Ζήτω το Έθνος!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.996
Κριτικές
10
Like
90
Πόντοι
376
Eδώ και μερικούς μήνες, υπάρχει μια λέξη, πίσω από την οποία κρύβεται μια έννοια , πίσω από την οποία ακολουθεί μια ολόκληρη στρατιά από άντρες, οι οποίοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και έχουν κατά ένα τρόπο έχουν αντικαταστήσει την πάλαι ποτέ γραφική φιγούρα του Greek Lover. O συγκεκριμένος είναι μεν αθάνατος, αλλά, μεταβολίζεται με τις εποχές, προσαρμόζεται, και έχει γίνει πλέον, ο Κλαρινογαμπρός επηρεασμένος και από ξένα πρότυπα τα οποία έχει προσαρμόσει φυσικά στα μέτρα του.

Υπάρχουν δυο παιδιά, ο Α. και ο Κ. οι οποίοι έγιναν άριστοι μελετητές και αναλυτές του συγκεκριμένου φαινομένου, ξεκίνησαν εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού, δημιούργησαν τη σελίδα "κλαρινογαμπρός" στα social media και πλέον απαριθμούν ένα "στρατό" 10 χιλιάδων ακολούθων. Απολαύστε τους σε μια ανεπανάληπτη συνέντευξη. Ζήτω το έθνος. Ζήτω ο Κλαρινογαμπρισμός !~

          Θα ήθελα να μου περιγράψετε τη στιγμή εκείνη που το ερέθισμα, γέννησε μέσα στο μυαλό σας τη λέξη "κλαρινογαμπρός". Τί συνέβη και πώς      προέκυψε η συγκεκριμένη έννοια και φυσικά ποιός είναι ο ορισμός της;



Στην πραγματικότητα, η λέξη προυπήρχε, απλά εμείς αναπτύξαμε το όλο θέμα περισσότερο μέσω έρευνας που κάναμε πάνω στον κλαρινογαμπρισμό. Η αλήθεια είναι πως περάσαμε πολλές ώρες αναλύοντας το κοινωνικό αυτό φαινόμενο μεταξύ μας, αλλά και με άλλους . Η ιδέα γεννήθηκε ενώ βρισκόμασταν στην Πάρο για τις διακοπές του Πάσχα τον Απρίλιο που μας πέρασε, και ενώ καβλαντίζαμε και κάναμε πλάκα ο ένας στον άλλο χρησιμοποιώντας τη λέξη κλαρίνο, μια αναζήτηση στο google μας οδήγησε πάνω στη λέξη Κλαρινογαμπρός. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η ζωή μας άλλαξε ριζικά. Ο ορισμός είναι ο εξής: "Ο βλάχος που κατέβηκε από το χωριό του και (προσπαθώντας αποτυχημένα να κρύψει την καταγωγή του) το παίζει γαμπρός, γκομενιζει, ντύνεται σαν το καρναβάλι κλπ. Κλαρινογαμπρός είναι ο ανήρ ο οποίος παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον υπέρτατο, cool, χλιδάτο και μουράτο γκόμενο, όχι για το image, αλλά με μοναδικό σκοπό να ρίξει στο κρεβάτι - έστω και για μια φορά – (να φορτώσει δηλαδή στην κλαρινογαμπρική διάλεκτο) μια συγκεκριμένη ωραία νεαρά κυρία, την οποία θεωρεί αρκετά άβγαλτη ή αρκετά χαλαρών ηθών, ώστε να έχει πιθανότητες να πάει μαζί του. " Για εμάς, αν κάποιος πληροί ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά, τον θεωρούμε Κλαρινογαμπρό.



Άν και διαχρονική έννοια, θα ήθελα να μας διαχωρίσετε τους κλαρινογαμπρούς και τα χαρακτηριστικά τους όπως εξελλίσονται μέσα στο χρόνο. Ο κλαρινογαμπρός των '60s, '70s, '80s, 90's, '00s και φυσικά, του σήμερα. Φυσικά θα ήθελα κι ένα γνωστό στο ευρύ κοινό αντιπρόσωπο του κλαρινογαμπρισμού για κάθε δεκαετία.



Καταρχάς, για εμάς όλοι οι άντρες είναι λίγο ή πολύ Κλαρινογαμπροί, ειδικά από τη στιγμή που έχουν στο μυαλό τους το να "φορτώσουν". Ο μοναδικός διαχωρισμός που κάνουμε είναι για εκείνους που όταν βγαίνουν έξω ποτέ δεν έχουν τέτοιο σκοπό. Ο κλαρινογαμπρισμός είναι μια έννοια που έχει κυρίως να κάνει με την νοοτροπία του εκάστοτε ατόμου, συνεπώς η εμφάνιση του Κλαρινογαμπρού μέσα στο πέρασμα του χρόνου επηρεάζεται από τη μόδα της εποχής στην οποία ζει. Για παράδειγμα, το 1960 ένας Κλαρινογαμπρός θα ήταν χίπης και θα ντυνόταν χύμα, λίγο πριν αλλάξει το στύλ του και αρχίσει να αντιγράφει τον ανεπανάληπτο Elvis Presley. Tο 1970 θα σύχναζε στις ντίσκο με παντελόνι καμπάνα, ανοιχτό πουκάμισο, χρυσή καδένα και φυλλαριστό μαλλί, το 1980 θα το έριχνε στο ροκ εν ρολ ή θα επηρεαζόταν από τον Michael Jackson και τα χορευτικά του, θαυμάζοντας πάντα τον καρδιοκατακτητή Victor Newman από τα Ατίθασα Νιάτα. Το 1990 θα έβλεπε Χτυποκάρδια στο Beverly Hills και Baywatch, έχοντας ως πρότυπο τους χαρακτήρες αυτών των σειρών, με αποκορύφωμα τον David Hasselhoff. Τη δεκαετία των 00's ο κάθε Κλαρινογαμπρός θα ήθελε να μοιάσει στους Brad Pitt, George Clooney, David Beckham, αλλά τελικά το αποτέλεσμα που πετύχαινε ήταν εμφανισιακά πιο κοντά στους ONE , το πιο αδικημένο( κατά την άποψή μας ) συγκρότημα στην ιστορία της ευρωπαικης μουσικής σκηνής !  Τέλος, στη δεκαετία που διανύουμε οι Κλαρινογαμπροί αποτελούν ένα συνδυασμό πολλών χαρακτηριστικών, χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο. Όπως καταλάβατε, ψάχνουμε και εμείς οι ίδιοι τον Κλαρινογαμπρό - σύμβολο της εποχής μας !

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN


Ενας κλαρινογαμπρός συνήθως σε ποιό γυναικείο κοινό απευθύνεται; Στις όμοιές του ή την πατάνε και ανυποψίαστες ;

Σε γενικές γραμμές ένας κλαρινογαμπρός δεν έχει πρόβλημα με κανέναν τύπο γυναίκας, αρκεί αυτή στο τέλος να του κάτσει και έτσι να μπορεί να κοκορεύεται στους φίλους του ότι την "κατάφερε". Με λίγα λόγια το βασικό μότο του είναι το "ό,τι κινείται εκτελείται" ή το "μη φορτώσεις αύριο, αυτήν που μπορείς να φορτώσεις σήμερα". Σα σωστός κυνηγός ζυγίζει τις επιλογές του και στοχεύει σχεδόν πάντα στο θύμα που θεωρεί εκείνος ότι θα τον δυσκολέψει λιγότερο. Βέβαια, όλοι έχουν τις προτιμήσεις τους σε συγκεκριμένους τύπους γυναικών και δε λείπουν εκείνοι που είναι πιο επιλεκτικοί σε τέτοια θέματα. Όταν όμως τα περιθώρια στενέψουν, το φόρτωμα έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

H σελίδα που δημιουργήσατε στο facebook απαριθμεί πλέον 10 χιλιάδες ακόλουθους και συνεχίζει ακάθεκτη. Ποιά είναι τα μηνύματα που λαμβάνετε αφ ενός απο τους "κλαρινογαμπρούς" κι αφετέρου απο τους "fans" σας ;

Θα θέλαμε, μιας και μας δίνεις αυτή την ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μπαίνει κάθε μέρα στη σελίδα μας και μας εφοδιάζει με ατάκες και φωτογραφίες που σχετίζονται με τον κλαρινογαμπρισμό. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε κάθε μέρα είναι πάρα πολλά, και στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι επαινετικά προς εμάς. Ελάχιστα είναι εκείνα που έχουν υβριστικό περιεχόμενο, και προέρχονται από Κλαρινογαμπρούς που έχουμε ανεβάσει. Όταν λοιπόν αυτοί έχουν προσβληθεί, κατεβάζουμε επιτόπου τις φωτογραφίες, καθώς δεν θέλουμε να στενοχωρούμε κανέναν. Σε πολλές περιπτώσεις, κάποιοι που στέλνουν για να μας ζητήσουν τη διαγραφή της φωτογραφίας τους, καταλήγουν - μετά από καβλάντα που γίνεται- να ασπάζονται τελικά το κίνημα του κλαρινογαμπρισμού και να θεωρούν τον εαυτό τους "έναν από εμάς", λαμβάνοντας πλέον ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα της σελίδας.



Θα ήθελα να απονείμετε τους ακόλουθους τίτλους κορυφαίου κλαρινογαμπρισμού : α) Κορυφαίος κλαρινογαμπρός αθλητής β)Κορυφαίος κλαρινογαμπρός ηθοποιός γ)Κορυφαίος κλαρινογαμπρός τραγουδιστής δ) Κορυφαίος κλαρινογαμπρός πολιτικός ε ) Κορυφαίος κλαρινογαμπρός έλληνας στ) Κορυφαίος κλαρινογαμπρός διεθνής ( και με αιτιολόγηση)

α) Από Έλληνες Γιώργος Γκαλίτσιος και από ξένους Κριστιάνο Ρονάλντο, γιατί και οι δυο προκαλούν με το απόλυτα κλαρινογαμπρικό τους ντύσιμο.

β) Eric Braeden ή αλλιώς Victor Newman από τα Ατίθασα Νιάτα (η profile picture μας), και τα λόγια είναι περιττά.

γ) Stan από Έλληνες, γιατί είναι νέος, ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Κλαρινογαμπρός και Pitbull από ξένους, γιατί είναι πραγματικά παντού, σαν σωστός μαϊντανός

δ) Silvio Berlusconi λόγω εθνικότητας (μεγάλη κλαρινογαμπρομάνα η Ιταλία) και λόγω καριέρας, και δεν αναφερόμαστε στην πολιτική. Από Έλληνες διαλέγουμε τον Θάνο Τζήμερο, και όσοι αναρωτιέστε γιατί, δείτε τη συνέντευξή του στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

ε) Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Οικουμενικό Πατριάρχη του κλαρινογαμπρισμού, Πέτρο Κωστόπουλο, που έχει αποδείξει με τις πράξεις του πως κατέχει επάξια αυτόν τον τίτλο.

στ) Κώστας Σόμμερ. Είναι η αδυναμία μας, και δεν το έχουμε κρύψει ποτέ. Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο Κλαρινογαμπρό, καθώς δραστηριοποιείται πλέον παγκοσμίως ως μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδιστής αλλά και παρουσιαστής εκπομπής με extreme καταστάσεις.





Εσείς είστε δυο παιδιά που προφανώς και δεν ασπάζεστε το κλαρινογαμπριλίκι. Πιστεύετε πως είστε μειοψηφία ή πλειοψηφία και πώς θα χαρακτηρίζατε αυτό το φαινόμενο ; Είναι πρόβλημα αισθητικής, είναι πρόβλημα νοοτροπίας είναι κάτι άλλο ; θεραπεύεται ; μεταδίδεται ;



Εδώ κάνεις λάθος, θα διαπιστώσεις στη συνέχεια το γιατί. Και βέβαια ασπαζόμαστε τον κλαρινογαμπρισμό, όπως άλλωστε και η πλειοψηφία των αντρών παγκοσμίως. Αν δεν ήμασταν Κλαρινογαμπροί εμείς οι ίδιοι, δε θα μποροσύσαμε να ασχοληθούμε εκτενώς με αυτή την έννοια. Τα πιστεύω μας είναι τα εξής: "Παντού υπάρχει ένας Κλαρινογαμπρός", "Όλοι είμαστε λίγο-πολύ Κλαρινογαμπροί" και "Ο κλαρινογαμπρισμός δεν είναι ντροπή".

Το φαινόμενο του κλαρινογαμπρισμού είναι αναγκαίο και άρρηκτα συνδεδεμένο με την ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ αντρών και γυναικών. Δεν θα λέγαμε ότι είναι πρόβλημα αισθητικής και νοοτροπίας αλλά τρόπος ζωής, καθώς πρόκειται για μια πολυδιάστατη έννοια. Καμιά φορά η εμφάνιση του Κλαρινογαμπρού δεν είναι τόσο πετυχημένη, αλλά αυτό εξαρτάται από τα γούστα του κάθε θηλυκού. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι μεταδίδεται, καθώς Κλαρινογαμπρός δεν γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι !



Ποιές περιοχές της Αττικής πιστεύετε πως κρατούν τα πρωτεία του κλαρινογαμπρισμού και ποιές της υπόλοιπης επικράτειας και γιατί ;



Ο Κλαρινογαμπρός κινείται όπου έχει ψωμί για φόρτωμα. Πιο συγκεκριμένα, συνήθως περνάει το χειμώνα στα Βόρεια Προάστια της Αττικής (Κηφισιά, Κεφαλάρι, Αγία Παρασκευή κτλ) και στο κέντρο (Κολωνάκι, Γκάζι). Τους καλοκαιρινούς μήνες σεργιανίζει στα Νότια Προάστια, όπως πχ στη Γλυφάδα, τη Βουλιαγμένη, τη Βάρκιζα κτλ. Επίσης, μεγάλοι κλαρινογαμπρικοί πληθυσμοί κινούνται στα Δυτικά Προάστια όλους τους μήνες του χρόνου (Μπουρνάζι, Περιστέρι, Αιγάλεω ). Και στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορούν πολλοί Κλαρινογαμπροί όπως έχουμε διαπιστώσει στις περιοχές Κέντρο, Πανόραμα και Καλαμαρία, ενώ τα καλύτερα κλαρίνα τα βγάζει η επαρχία.

Οι ταξιδιάρηδες Κλαρινογαμπροί προτιμούν προορισμούς όπως τα νησιά των Κυκλάδων και η Χαλκιδική το καλοκαίρι, και μέρη όπως η Αράχωβα και το Πήλιο τον χειμώνα.



Η αντίστοιχη κλαρινονύφη, η οποία και αυτή έχει ξεκινήσει να κερδίζει έδαφος στα social media τί εστί; Δώστε μας τον ορισμό και αυτής της λέξης μια και είστε οι ίδιοι που δώσατε την έμπνευση και για την ομάδα αυτή.



Η Κλαρινονύφη - Κλαρινογκόμενα είναι το αντίστοιχο του Κλαρινογαμπρού, χωρίς να ξέρουμε τόσα πολλά για εκείνη, καθώς δεν είμαστε εμείς αυτοί που άνοιξαν όποιες σελίδες δραστηριοποιούνται πάνω σε αυτό το κοινωνικό φαινόμενο. Εμείς απλά τους δώσαμε μια βοήθεια στην αρχή και κάποια άρθρα που τους κατατόπισαν. Μας είναι δύσκολο να δώσουμε έναν ορισμό, αλλά κατά τη γνώμη μας ένα συνώνυμο θα ήταν η λέξη "γλαστρολατέρνα".

Ένας κλαρινογαμπρός στην Ελλάδα σήμερα ζεί για την ποζεριά ή έχει αντιληφθεί πιστεύετε το κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι ; Έχει κανα φράγκο στην τσέπη καμμιά δουλειά και λίγο μυαλό ή προσπαθεί να φορτώσει με τη βοήθεια της λάκ και της μπλούζας v ;



Πολύ εύστοχη η ερώτησή σου. Ο Έλληνας Κλαρινογαμπρός της εποχής μας είναι ψαγμένος όσον αφορά τον κοινωνικό τομέα, αλλά σε θέματα πολιτικής το μόνο που κάνει είναι να πετάει σκόρπιες ατάκες που άκουσε σε συζητήσεις του καφενείου. Συνεπώς, μπορούμε να πούμε πως εν μέρει ζει όντως για την ποζεριά, και πιο πολύ τον νοιάζει το αν θα φορτώσει, παρά το αν θα υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον. Δουλειά και λεφτά μπορεί να έχει, μπορεί και όχι. Μυαλό συνήθως δεν έχει, για αυτό και βασίζεται-όπως πολύ σωστά είπες και εσύ- στις μπλούζες με V, στο διάσημο πλέον "μαλλί κλαρίνο" και στα υπόλοιπα αξεσουάρ που διέπουν ένα ολοκληρωμένο Κλαρινογαμπρό.



Μιας και φτάνουμε στο τέλος, θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε μήπως ξέρεις πόσο ζυγίζει μια πολική αρκούδα.

Απάντηση (Έλενα): Πόσο ?

Ανταπάντηση : Αρκετά ώστε να σπάσει ο πάγος... Χαρήκαμε, Α. και Κ. Δώσε μας το τηλέφωνό σου να βγούμε να σε κεράσουμε ποτό.

Σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξή, και θέλουμε μόνο να πούμε στον κόσμο να βγάλει τον Κλαρινογαμπρό που κρύβει μέσα του.
 
OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.996
Κριτικές
10
Like
90
Πόντοι
376
URL]]
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.737
Κριτικές
183
Like
3.094
Πόντοι
7.305
αφου ο Ελληνας εχει ξεφτυλιστει τυπε μου...ειναι κλαρινο-γαμπρος που πεταει γαρδενιες σε σκυλουδες γ' κατηγοριας...επιπεδο κ νοημοσυνη κατω απο το μηδεν...
dimmits 2013

λογια μεγαλων ανδρων.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 
OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.996
Κριτικές
10
Like
90
Πόντοι
376
αφου ο Ελληνας εχει ξεφτυλιστει τυπε μου...ειναι κλαρινο-γαμπρος που πεταει γαρδενιες σε σκυλουδες γ' κατηγοριας...επιπεδο κ νοημοσυνη κατω απο το μηδεν...
dimmits 2013

λογια μεγαλων ανδρων.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
σωστα τυπε....μαλλι κλαρινο,μπλούζες με λαιμόκοψη "U", γυαλιά ηλίου και τιράντες...
 
OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.996
Κριτικές
10
Like
90
Πόντοι
376

Το soundrack του κλαρινογαμπρου :rockon: :rockon: :rockon:
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.737
Κριτικές
183
Like
3.094
Πόντοι
7.305
σωστα τυπε....μαλλι κλαρινο,μπλούζες με λαιμόκοψη "U", γυαλιά ηλίου και τιράντες...
κ εκατο κιλα σκυλαδικες καδενες χρυσες να αναδυονται μεσα στο πυκνο,δασυτριχο κ σεξουαλικο στηθος.... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
 

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Μηνύματα
4.487
Κριτικές
21
Like
6.793
Πόντοι
6.745
οποιος το διαβασε ολο το κατεβατο, κερδιζει δωρεαν..συνεδρία :grin:
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.737
Κριτικές
183
Like
3.094
Πόντοι
7.305
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πως θα φανει οτι ειναι πλουσιοι δικε μου ? :rockon: :rockon:
αρχοντο-χωριατες τυπε...εδω πανω εχουμε αρκετους τετοιους...παιζουν κ μπεγλερι στο ενα χερι... :rolleyes: :rolleyes:
εμενα με μισουν επειδη δεν ειμαι ιδιος με τα μουτρα τους... :grin:
 
OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.996
Κριτικές
10
Like
90
Πόντοι
376
αρχοντο-χωριατες τυπε...εδω πανω εχουμε αρκετους τετοιους...παιζουν κ μπεγλερι στο ενα χερι... :rolleyes: :rolleyes:
εμενα με μισουν επειδη δεν ειμαι ιδιος με τα μουτρα τους... :grin:
αφηνουν και το μικρο νυχακι τυπε για να βγαζουν το χλιπι χλιπι απο τα υπολοιπα νυχια και το κερι απο αυτι και τις μιξες απο την μυτη?  ;)
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.737
Κριτικές
183
Like
3.094
Πόντοι
7.305
αφηνουν και το μικρο νυχακι τυπε για να βγαζουν το χλιπι χλιπι απο τα υπολοιπα νυχια και το κερι απο αυτι και τις μιξες απο την μυτη?  ;)
ΝΑΙ.... :tooth: :tooth:
κ συνηθως ο δεικτης απο το χερι που καπνιζουν ειναι κιτρινος απο την νικοτινη....σαπιλα τελειως. :S
 
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
40
Πόντοι
16

  Κλαρινογαμπρός των 80s


Greek lover καμάκι σε παραλία της Νάξου πάει σε μια γκόμενα και της λέει:

- Μι Γκρικ! Γιου γουάτ; Μι Γκρικ, χερυ τσεστ, ταφ γκάι! Βεεεερυ χοτ λοβερ! Ντου γιου γουωντ το ραιντ γουιθ μαι ντακ;

(Μετάφραση για να θυμούνται οι παλιοι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι: " Εγώ ΈΛληνας. Εσύ; Εγώ ΈΛληνας, τριχωτό στηθος, σκληρός τύπος. Πολύ θερμός εραστής. Θέλεις να πάμε βόλτα με την "πάπια"* μου ;

*Παπια: Ιστορικό μηχανάκι των 80s .... Το λεγόμενο παπάκι...

////////////////////////////


 Εχω μείνει παγωτο! Η γκόμενα καθόταν και τον άκουγε.... και το κυριώτερο... δεν γελούσε...


  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:



 Την άλλη μέρα ξεκινήσαμε να κάνουμε παρόμοιες μαλακίες.... Έπιανε!  :2funny: :2funny:
 
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
40
Πόντοι
16
αφηνουν και το μικρο νυχακι τυπε για να βγαζουν το χλιπι χλιπι απο τα υπολοιπα νυχια και το κερι απο αυτι και τις μιξες απο την μυτη?  ;)



  Ρε σιχαμένε! Εκλασα στα γελια...



  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αφηνουν και το μικρο νυχακι τυπε για να βγαζουν το χλιπι χλιπι απο τα υπολοιπα νυχια και το κερι απο αυτι και τις μιξες απο την μυτη?  ;)
Μολις μου γυρισε το στομαχι μαν  :S

Το χλιπι χλιπι λεει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom