Νέα

Χρηστικές πληροφορίες για Ταυλάνδη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα geo70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.079
Like
58
Πόντοι
16
-Πατάγια
περίπου 150 Km απο το αεροδρόμιο της Μπανγκοκ .
-τρόποι μεταφοράς : ταξί (800-1500 μπατ) , Βανάκια (+ - 400 μπατ/άτομο έως 8 άτομα) , λεοφωρεία εταιρίας Bell (200 μπατ) ήταν η επιλογή μου με άνετα κλιματιζόμενα λεοφωρεία που σε πάνε κατευθείαν στο ξενοδοχείο σου , χρόνος μετάβασης 90-100` στον κεντρικό σταθμό λεοφωρείων της Παττάγια και μετά δωρεάν βανάκι για το ξενοδοχείο που έχεις επιλέξει , σύνολο χρόνου 120` , μπορείς να κάνεις booking απο `δω . Υπάρχουν φυσικά κι άλλοι τρόποι όπως ενοικίαση αυτοκινήτου (δεξιοτίμονα) όπως και αστικές συγκοινονίες (δεν συνιστώ) .

-ξενοδοχείο : , τον Ιούλιο πλήρωσα + - 1000 μπατ , πεντακάθαρο , αρκετά καλό πρωινό (οκ έχω φάει κ καλύτερο) , πολύ καλό εστιατόριο , πολύ μικρή πισίνα στη ταράσα , σε πολύ ήσυχο σημείο αλλά όπως έμαθα ακριβώς δίπλα γίνονται έργα και έχει χάσει αυτό το πλεονέκτημα , guest friendly για 1 όμως guest για 2 πληρώνεις updated σε 3κλινο , απόσταση απο Walking Street 800m. και δωρεάν tuk-tuk το οποίο δεν χρησιμοποίησα , πολύ κοντά στα εμπορικά κέντρα , καλή εξυπηρέτηση ειδικά απο τη manager σε ένα προσωπικό πρόβλημα που μου προέκυψε , και κυρίως απόλυτα ασφαλές (όταν φεύγει η guest σου , σου τηλεφωνούν για να τσεκάρεις ότι όλα στο δωμάτιο είναι οκ) , δεν έχει κάποια ιδιαίτερη θέα τουλάχιστον απο το δωμάτιο μου που έβλεπε θάλασσα αλλά απο μεγάλη σχετικά απόσταση ...  
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Διαμονή στο Phuket (για τους νέους που ψάχνουν)
Kατά την γνώμη μου ξεχνάμε τα ταξιδιωτικά γραφεία εδώ  που προσφέρουν μια γκάμα 10-20 ξενοδοχείων που συνήθως είναι  αυτά από τα οποία τα γραφεία παιρνουν την καλύτερη προμήθεια, είναι σχετικά μακρυά από την δράση, χρεώνουν joiner fee (extra χρέωση για τις νυχτερινές επισκέπτριες) και οι τιμές που δίνουν είναι για διαμονή σε δικλυνο και αφορά το ένα από τα δύο ατομα που θα μείνουν σε αυτό.
Το Phuket  έχει πάνω από 1000 ξενοδοχεία για όλα τα βαλάντια από φτηνά guesthouses που προσφερουν απλή διαμονή με πρωινό έως χλιδάτα resort παγκόσμιων αλυσίδων.
Η Patong που είναι και το κέντρο δράσης για το αγαπημένο μας σπορ έχει πάνω από 500.
Οι τιμές ξεκινάνε από 500 έως 4000 bath την low season και σχεδόν διπλασιάζονται την full.
Τα καλύτερα sites κατά την γνώμη μου  για το αρχικό ψάξιμο είναι τα εξής :
Agoda.com
Booking.com
Sawadee.com
Hotels2thailand.com
Atsiam.com
Hotelier365.com  (κάνει σύγκριση τιμών για κάποιο ξενοδοχείο σε πολλά sites)
Tα sites αυτά έχουν και χάρτες της πόλης με τα διαθέσιμα ξενοδοχεία. Ετσι με βάση την απόσταση  από την δράση ή την θάλασσα κτλ που θέλει ο καθένας  επιλέγει.
Όσον αφορά τα sites των ίδιων των ξενοδοχείων είναι σχεδον πάντα ακριβότερα.
Το ίδιο ξενοδοχείο από site σε site μπορεί να έχει διαφορετικές τιμές, για αυτό ψάχνουμε.
Αν είμαστε παρέα παίρνουμε χωριστά δωμάτια. Θα λύσει σίγουρα πολλά πιθανά προβλήματα.
Τσεκάρουμε αν χρεώνουν joiner fee που μπορεί να ξεκινάει από 300 και να φτάνει τά 1000 bath για μεγάλα resort. Καποια όπως το atsiam ,το guest friendly το έχουν στις επιλογές.Tα περισότερα ειδικά την low season δεν χρεώνουν αλλά  καλό είναι να διαβάσουμε reviews πελατών  ή να τους στείλουμε email.
Κατ΄εμε το ξενοδοχείο είναι από τα βασικότερα του ταξιδιού,διακοπές κάνουμε και έχουμε την δυνατότητα να μείνουμε σε καταλύματα που στην Ελλάδα θα τα πληρώναμε τρεις και τέσσερις φορές απάνω. Κοντά στην δράση  και την θάλασσα αν είναι full season,με πισίνα την low μιας και το μπάνιο στη θάλασσα δυσκολεύει λόγω καιρικών συνθηκών  .Μακριά χρειάζεται μηχανάκι που άν και είναι φτήνο (120 έως 200 bath ) κινδυνεύεις πολύ περισότερο απ΄ότι φαντάζεσαι αν οδηγείς μεθυσμένος την νύχτα,ενώ θα ψαχνεις καμιά ώρα νατο παρκάρεις το βράδυ και οι μπάτσοι σε περιμένουν στην πρώτη μαλακία να βγάλουν μεροκάματο.
Για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη τιμή ειδικά την χαμηλή σεζον αφού έχουμε βρει τα ξενοδοχεία που μας ενδιαφέρουν  μόλις φτάσουμε στην Patong  μπαίνουμε σε ένα τουριστικό γραφείο ή  πηγαίνουμε με τον ταρίφα που θα μας πάρει από το αεροδρόμειο και στα ίδια τα ξενοδοχεία και παζαρεύουμε για καλύτερη τιμή από τα sites.Aν δεν την καταφέρουμε πράγμα σπάνιο (αν και κάποια sites θέτουν ως όρο στην συμφωνία τους ότι η τιμή πόρτας δεν μπορεί να είναι χαμηλότερη του site) , υπάρχουν και τα internet café……..
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Μιας και μιλάμε για χρηστικες πληροφορίες πόστάρω εδώ πραγματα που νομίζω ότι αξίζουν να διαβαστουν αν και τα είχα γράψει για το sex trip
Το καλό με το Phuket  και ειδικά με την Patong beach που είναι και το κέντρο του βραδυνού ενδιαφέροντος είναι ότι τα πραγματα είναι πολύ πιο μαζεμένα από ότι στην Πατάγια και σίγουρα από την Bangkok  που θέλει περπατημένους ταξιδιώτες.
Ας ξεκινήσουμε με το αγαπημένο μας σπορ και τα μέρη που μπορουμε να βρούμε όλα αυτά τα μωρά που κατα καιρούς οι παλαιοτεροι έχουν ποστάροι φωτογραφίες  με ένα update στις τιμές που γενικά ισχύουν αυτό τον καιρό .
Disco’s.
Yπάρχουν 6-7 μεγάλα μαγαζιά για διασκέδαση και παιγνίδι με τα  Ταϋλανδεζάκια. Η τιμή για το ποτάκι κυμαίνεται από 120 έως 180 bath.
Η Seduction  μαζεύει συνήθως Ρώσους τουρίστες που πίνουν και χορεύουν μέχρι αναισθησίας, εκτός αν κάποιος αποφασίσει να παίξει με Ρωσίδια  τουρίστριες τα οποία ομολογουμένως είναι απίστευτα αλλά  συνήθως δεν πας στην Αμαλιάδα για μπανάνες ..... Ασε που μπορεί να σπάσεις  και τα αρχίδια σου με μια από αυτές πληρώνοντας ένα κάρο λεφτά σε ποτά,φαγητά κτλ για να πηδήξεις μετά από μια βδομάδα και αν ,ενώ γύρω σου γίνεται πανηγύρι. Η disco αυτή αδειάζει κατά τον Μάρτη που φεύγουν και οι Ρώσοι.
Η Banana στην παραλιακή είναι κάτι ανάλογο με την Seduction με τουρίστες συνήθως Αυστραλούς  και Ευρωπαίους  και επίσης άδεια τον περισσότερο καιρό.
Και πάμε στα ενδιαφέροντα:
New Τιger.
H παλαιότερη και γνωστότερη disco στην Πατόνγκ μας άφησε χρόνους το καλοκαίρι λόγω πυρκαγιάς(όσοι είμασταν μέσα την γλυτώσαμε στο παρα τρίχα)αντικαταστάθηκε με την νέα που βρίσκεται σχεδόν απέναντι από την παλιά. Η μόνη που πληρώνεις είσοδο, 200 ή 250 bath  με ένα ποτό.
Πολλά μουνιά(ελευθέρας βοσκής) από 20 χρονών έως 35 και βάλε.Πανικός από τις 12.30 και μετά.Από 02.00 και αργότερα χειρότερα γιατί σκάνε μύτη και τα αφόρτωτα από τα μπαράκια.  Παιρνεις ποτάκι και χαλαρά διαλέγεις.Σε οποια να την πέσεις θα την πάρεις εκτός άν είναι ήδη φορτωμένη.Με λίγη υπομονή δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείς κάτι ιππεύσιμο.Αν δεν βρεις θα σε βρουν αυτές.Απλά γιατί είναι επαγγελματίες.......
Οι περισσότερες από αυτές πηγαίνουν εκεί χρόνια αν και όλες θα σου πουν ότι είναι στην Patong  από δύο βδομάδες έως δύο μήνες.Υπάρχουν πουτανάκια που βλέπ ω εκεί χειμώνα καλοκαίρι από το 2005.
Αποφεύγουμε τις παρέες απο γκομενες με μπουκάλια στα τραπέζια. Λόγω  παλαιότητας στο χώρο και  με τα πολλά λεφτά που έχουν φέρει στο μαγαζί  από ποτά έχουν αποκτήσει το δικαίωμα να έχουν free lady drinks. Επίσης έχουν τις καλύτερες θέσεις στο μαγαζί για να τσεκάρουν καλύτερα το χώρο.Οι περισσότερες έχουν γίνει αλκοολικές και δύστροπες  και αν τις φορτώσεις στο κρεββάτι θα κλαις τα μπατάκια που έδωσες για μια κοιμισμένη μουνάρα.
Καλύτερη επιλογή χαρωπά πιτσιρίκια που χορεύουν  στο μπούγιο και πίνουν coca cola ή κάτι τέτοιο.Τουλάχιστον δεν θα σου βγει κοιμισμένο..........
Τιμές που ζητάνε  για full season (Δεκέμβρη-Απρίλιο), 1000 έως 2000 για sort time (μία ώρα και γειά σας) , 1500 έως 3000 ή ότι τους κατέβει για όλο το βράδυ.
Τιμές  που ζητάνε για low season (Mαϊος-Νοέμβριος)  500  έως 1500 για sort και 1000 έως ότι τους κατέβει για long time.
Για να κρατήσουμε τις τιμές προς τα κάτω  με τιποτα δεν τους λέμε ότι είναι η πρώτη φορά στην Ταυλάνδη. Επίσης σχεδόν ποτέ δεν τις ρωτάμε πόσα θέλουν,αν έχουν  πειστεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά μας θα θεωρήσουν ότι ξέρουμε τις τρέχουσες τιμές.Θα τις πληρώσουμε μετά το τέλος των υπηρεσιών τους με τα χρήματα που θεωρούμε ότι αξίζουν.
Αν με το που τις πλησιάσουμε η πρώτη τους κουβέντα είναι θέλω τόσα,χαιρετάμε διακριτικά και πάμε για άλλα.Από εμπειρία η γκόμενα κατά 90% θα βγει μούφα.
Τέλος τις καλύτερες υπηρεσίες δεν θα τις προσφέρουν αν τις πληρώσεις καλύτερα αλλά όταν τους συμπεριφερθείς με σεβασμό και  αισθανθούν ασφαλείς κάνοντας  και την πλάκα τους.
Πάμε Τaipan.
Kαι αυτή παλιά disco με ποιό χαλάρους ρυθμούς που μαζεύει πιο ηλικιωμένους πελάτες και ποτό στα 160 bath αν δεν κάνω λάθος . Οι γκόμενες από 25 χρονών έως 50 plus με τις περισσότερες από 35 έως 45. Εχουν χρόνια στο κουρμπέτι και τα κοντέρ έχουν γυρίσει πολλές φορές. Καποιες από αυτές  προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες ένεκα ότι μένουν αφόρτωτες μέρες και τα έξοδα τρέχουν.......Καλές για τους λάτρεις του είδους.
Το καλό με αυτό το μαγαζί είναι ότι βρίσκετε στην κορύφη του δρόμου και πολλές φορές περνάνε για μια  τελευταία ευκαιρία για φόρτωμα  πολλά καλά μωρά που ξέμειναν.
Τιμές από 1000 έως 2000-2500 bath που πεφτουν αρκετά στη low season
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Disco Hollywood
Πριν από τέσσερα χρόνια δεν ήταν καν άξια λόγου.Αλλαξε management  και έγινε ένα από τα must της Πατονγκ και συναγωνίζεται άνετα την Τiger. Δίνοντας σε κάθε ταϋλανδέζα που έμπαινε στο μαγαζί ένα ποτό free κατάφερε να μαζέψει την μεγαλύτερη γκάμα κοριτσιών.Από τα γκομενάκια που μόλις τελειώσουν την δουλειά τους πηγαίνουν να πιούν ένα ποτάκι τζάμπα και να ψωνιστούν με κανα τουρίστα για extra money μέχρι τις πιο hardcore επαγγελματίες.
Πίτα από κόσμο κάθε βράδυ και μουνί για όλο τον κόσμο.
Εχει απίστευτα κορίτσια πολλά  από αυτά (ειδικά στην εσωτερική αίθουσα) δουλεύουν και για το μαγαζι βοηθώντας στην κατανάλωση ποτών τόσο από τους πελάτες όσο και από τις ίδιες.Μπορεί ς  από το να πιεις ένα δύο ποτάκια και να ψαξεις για το teerak σου μέχρι να ανοίγεις μπουκάλια  και να κερνάς σφηνάκια όλη νύχτα.Δέν ενδείκνυται για συναδέλφους με περιορισμένο μπάτζετ και ροπή στην κρεπάλη. Για τις γκόμενες ισχύει ότι και στην Tiger για να μην τα ξαναλέμε. Αλλωστε οι περισσότερες άν δεν φορτώσουν στην μία ντίσκο πετάγονται στην άλλη για καλύτερη τύχη.
Τιμές για full season 2000 έως ότι τους έρθει στο κεφάλι αν σε πετύχουν μεθυσμένο .Από υπηρεσίες εξαρτάται από το πόσο έχουν πιεί.Από “Ι’m vely dlunk.Boom boom tomolow ” έως και καλές κατάστάσεις.
Γενικά η φάση στις disco ξεκινάει από εξαιρετική για όσους πάνε για πρώτο δεύτερο ταξίδι και γίνεται βαρετή  καθώς αυξάνονται οι αφίξεις τους.Το αρνητικό στην φάση αυτή είναι ότι αν λιώσεις στο ξενύχτι ,το πιώμα και τέλος το πήδημα ξύπνας κατά τις δύο και χάνεις παράλίες και άλλες δραστηριότητες  που μπορεί να σου προσφέρει το νησί.
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Μπαράκια
Το σήμα κατατεθέν γιατην sex σκηνή στην Ταϋλάνδη. Σε όσους πηγαίνουν συχνά στη χώρα  η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό  τους είναι  μια στρογγυλή υπαίθρια μπάρα που επανω χορεύουν καμία δεκαριά μωρά φορώντας  ελάχιστα ρουχαλάκια και από κάτω  στα σκαμπό έχουν μείνει μαλάκες καμιά  εικοσαριά τουρίστες με το .....ποτό στο χέρι. Για περισότερα βιντεάκια στο youtube. Eχει άπειρα.
Τα περισσότερα βρισκονται σε μεγάλους υπαίθριους η στεγασμένους  χώρους  πολλά μαζεμένα για να βρίσκεις ότι γουστάρεις.
Παιρνεις ποτάκι με 120 ώς 140 μπατάκια για σένα και lady drink με 150  για ένα από τα πολλά κορίτσια που θα σε τραβάνε.Αφου θυμηθείς να ξαναπαίζεις από φιδάκι μέχρι zegna (μια και τα Αγγλικά των κοριτσιών είναι από λίγα έως ανύπαρκτα) πίνοντας και ξαναπίνοντας κάνεις την συμφωνία σου με το μωρό.
Προσοχή πληρώνουμε άμεσα ότι παραγγέλνουμε γιατί κινδυνεύουμε να μας γδύσουν στον λογαριασμό στο τέλος ειδικά αν έχουμε  πιεί.
Αν θέλετε να ξεχωρίσετε στο μαγαζί κάνοντας τον μαλάκα με τα πολλά λεφτά για φάγωμα χτυπήστε το καμπανάκι που υπάρχει σε κάθε μπάρα. Αυτομάτως 1000 μπατάκια θα φύγουν από την τσέπη σας και θα γίνουν σφηνάκια για όλα τα κορίτσια του μαγαζιού με κέρδος την σίγουρη υποψηφιότητα σας για “δάγκωμα”.
Sort time από 1000 έως 1500 μπατ και 2000 έως 3000 για long στην full season που πέφτουν στις αναδουλειές στην low season. Aμοιβή μαγαζιού για το κορίτσι που θα τους στερήσεις το υπόλοιπο βράδυ 300 μπατ στα περιφεριακά μπάρ και συνήθως 500-600 και μερικές φορές για τους μαλάκες 1000  στα κεντρικά . Υπηρεσίες κοριτσιών ότι και οι φορτωμένες από disco.
Aσε που τις περισσότερες αφόρτωτες  θα τις βρεις  μετά  σε Τiger ή Hollywood και γλιτώνεις και τα κερατιάτικα του μαγαζιού.
Για αυτούς που γουστάρουν αυτού του είδους την διασκέδαση το μυστικό είναι ότι πηγαίνουμε νωρίς. Πραγματικά νωρίς οκτώμιση με εννέα το βράδυ. Δεν είναι μαλάκες όπως νομίζουμε κάτι γερόντια με είκοσι και βάλε χρόνια στην Ταϋλάνδη που πάνε εκείνη την ώρα. Φορτώνουν το αφρό και οι υπόλοιποι  που ξυπνάνε στις δώδεκα το βράδυ χαζεύουν τη σαβούρα που έμεινε και αναρωτιούνται αν η Ταϋλάνδη είναι όπως παλιά....... 
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Μασατζίδικα
Σίγουρα μια από τις καλύτερες περιπτώσεις  γιατί είναι πολλά μα πάρα πολλά.Πέρα από το κλασικό μασαζ που προσφέρουν το 80% από αυτά τα μαγαζιά προσφέρουν και όλες τις extra υπηρεσίες και είναι από τις αγαπημένες μου επιλογές. Συνιστάται για όλους όσους έχουν φέρει και “ το πεπόνι τους στο Αργος”  :jerking:μια και δεν είναι δύσκολο να ξεκλέψουν μια ωρίτσα  όταν η γυναίκα θα είναι για shopping.
To παιγνίδι παίζεται ως εξης:
Mιας και βρίσκονται παντού και η προσφορά είναι τεράστια το ποιο πιθανό είναι να σε τραβήξουν τα ίδια τα κορίτσια στο μαγαζί. Αν με το που θα προχωρήσουμε στα ενδότερα η κοπέλα μας ζητήσει να γδυθούμε εντελώς και μας δώσει μια πετσέτα για τα αποκρυφα σημεία η προσφορά extra υπηρεσιών είναι σίγουρη.Η όλη φάση κρατάει περίπου μία ώρα και ξεκινάει με παραδοσιακό ταϋλανδέζικο μασαζ ή μασαζ με λάδι. Η κοπέλα θα κάνει κανονικό μασαζ για 45 λεπτά συνήθως και αφού σε φτάξει κάνοντας μασσαζάκι με λάδι γύρω από τα επίμαχα σημεία κάνει και την προσφορά της που μπορεί να είναι από “φραπεδάκι” , πίπα η και full πρόγραμμα.Εχοντας το πουτσο σου λαδωμένο στο  μαγικό χέρι της μπορεί να σου ζητήσει οτιδήποτε ανάλογα με το πόσο έμπειρο στη φάση σε έχει κόψει.Αν είσαι τυχερός και πέσεις σε κοπέλα που αγαπάει την δουλειά της η εμπειρία είναι αξέχαστη.
Οσον αφορά τις τιμές ανεξάρτητα με το τι θα ζητήσουν θα συμφωνήσουν τελικά στα 500 μπατάκια για φραπέ, 500 με 700 για πίπα και 1000 για πλήρες πρόγραμμα πλέον τα λεφτά  ( 300 μπατ περίπου) για το μασάζ.Σε low season οι τιμές μπορεί να πέσουν παρακάτω.
Η καλύτερη φάση ειδικά σε low  season που είναι και πιο ξεκούραστες λόγω  αναδουλειας είναι να βρεις ένα τέλειο  μωρό και να του προτείνεις να το πάρεις μόλις τελειώσει την δουλειά του το βράδυ.Σίγουρα θα δεχθεί εκτός αν έχει κλείσει με άλλον νωρίτερα.Αλλιώς αν έχετε κολλήσει  με την συγκεκριμένη την επόμενη μέρα θα είναι διαθέσιμη.....
Εξαιρετική εμπειρία αν η συμπεριφορά στο μωρό είναι η πρέπουσα.Συνδιάζεις το μασαζάκι στο δωμάτιο σου με τρελά πηδήματα σε λογικές ώρες το βράδυ.Γλυτώνεις και κάθε δυστροπία και αναποδιά από όλες τις μεθυσμένες των μπαρ και των disco.
Κόστος για το κορίτσι όλο το βράδυ  συνήθως 1500 έως 2000 μπατ. Στα αρνητικά ότι  το πρωϊ θα σου φύγει γύρω στις δέκα για να πάει για δουλεία.
Προσοχή όμως γιατί οι παραπάνω υπηρεσίες δεν προσφέρονται σε όλα τα μαγαζιά και καλό θα είναι να σεβαστουμε τα κορίτσια που δεν προσφέρουν extra.Προχωράμε στο επόμενο μαγαζί που σίγουρα προσφέρει ότι ζητάμε.
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
KOH  SAMUI
Aπό την  στιγμή που κατεβαίνεις από το αεροπλάνο καταλαβαίνεις ότι ήρθες σε ενα μέρος μαγικό.  Με ένα από τα πιο όμορφα αεροδρόμια του κόσμου με όλες τις εγκαταστάσεις του υπαίθριες,απίστευτης ομορφιάς κήπους , με ενυδρεία στις τουαλέτες!!!!!!!.και υπερσύγχρονες εγκαταστασεις σε προδιαθέτει για διακοπές σε ένα πραγματικά εξωτικό μέρος.
Ενα πανέμορφο νησί πνιγμένο από τους κοκοφοίνικες  με αμμώδης παραλίες 3-4 χιλιομέτρων, ξενοδοχεία με bungalows  στην αμμουδιά ,γεμάτες από φαγάδικα και μπαράκια έχει επιλέον ατού τις πολύ λιγότερες βροχές σε σχέση με τα άλλα τουριστικά μέρη της Ταϋλάνδης .Για τον τελευταίο ειδικά λόγο έχει και την μικρότερη χρονικά (γύρω στους τρεις-τέσσερις μήνες).
Τα μέρη που μαζεύουν τον περισσότερο κόσμο είναι οι δύο μεγάλες παραλίες η Chaweng beach κυρίως, και η Lamai οπου και γίνεται το  παιγνίδι.
O κόσμος που κάνει διακοπές είναι  όλων των ειδών από οικογένειες με παιδάκια μέχρις τελειωμένους Αυστραλούς μέθυσους αλλά κυρίως  χαβαλέ παρέες αντρών και γυναικών  20-30 ετών.
Οι τιμές γενικά είναι ίδιες με του Phuket  με εξαίρεση τα ξενοδοχεία που οι τιμές είναι πιο τσιμπημένες . Σε γενικές γραμμές όμως η Lamai beach είναι φθηνότερη από την Chaweng.
Μεταφορές.
Το αεροδρόμιο είναι ιδιοκτησία της Bangkok Air  πράγμα που την κάνει μονοπώλιο στην μεταφορά με αποτέλεσμα να κρατάει τις τιμές αρκετά ψηλά (γύρω στα 3500 με 4500 bath για κλείσιμο μέσω internet αρκετές μέρες πριν.Tην διαδρομή κάνει επίσης με λιγότερες πτήσεις και Τhai με παραπλήσιες τιμές.
Υπάρχει και αεροπορική σύνδεση μεταξύ Phuket και Samui  γύρω στα 300 bath .
Kαλύτερη προταση  για ταξίδι μεταξύ των δύο νησιών  αν υπάρχει χρόνος είναι με λεωφορείο και καράβι  σε μια μαγευτική διαδρομή 8 περίπου ωρών με υπερσύγχρονα λεωφορεία και συνολικό κόστος 600-700 μπατακια αν θυμάμαι καλά.
Διαμονη
Τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι ακριβώς πάνω στην παραλία και είναι κυρίως  bungalows μια και οι όροι δόμησης απαγορεύουν πολυόροφα κτίρια που θα χάλαγαν την μοναδικότητα του νησιού.Όμως όπως είπα είναι ακριβότερα απ’ ότι στα άλλα μέρη για αυτό και το καλό ψάξιμο είναι απαραίτητο. Καλύτερος τρόπος θεωρώ είναι αυτός που περιέγραψα και για το Phuket.
H μόνη διαφορά είναι ότι το  αφού διαλέξειςαπό τα  διάφορα sites τα ξενοδοχεία που σου αρέσουν το παζάρι το κάνεις στα τουριστικά γραφεία που υπάρχουν μόλις βγείς στο αεροδρόμιο.
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Αν το Samui είχε έστω το 1/3 από τα μωρά που έχει η Patong σημερα το Phuket  πιθανον θα ήταν .......άλλο ένα νησί της Ταϋλάνδης. Αλλά δυστυχώς δεν......
Ενώ η ποσότητα των διαθέσιμων γυναικών είναι αρκετά μεγάλη για το μέγεθος του νησιού η ποιότητα είναι αρκετά κατώτερη του αναμενόμενου.
Ξεζουμισμένες Ισσανιώτισες κατά κύριο λόγο ,πρωην σταρ της Nana plaza της δεκαετίας του 90 και των αρχων των ΄00 κολλάνε τα τελευταία τους ένσημα στα αρκετά μπαράκια που υπάρχουν τόσο στην Chaweng οσο και στην Lamai.
Aλλα βέβαια όποιος ψάχνει  βρίσκει. Μερικά από τα καλύτερα μωρά που έχω πάρει τα έχω βρεί  στο νησί αυτό. Ομως το κάθε βράδυ και ένα τρελό μωρό στο κρεββάτι μας το ξεχνάμε.
Μένουμε στο ένα και καλό και χαιρόμαστε τα υπόλοιπα πράγματα που προσφέρει το νησί.
Αλλιώς ξανα στο ψάξιμο με κίνδυνο μην φορτώσουμε τίποτα για δύο τρεις μέρες......
Τα μέρη που γενικά γίνεται παιγνίδι στην Chaweng είναι:
Soi  Green Mango
Eνας σχετικά μικρός δρόμος με μαζεμένα πολλά μπάράκια και τα μοναδικά 2-3 gogos του νησιού καταλήγει σε μιά μεγάλη υπαίθρια disco με το ομώνυμο όνομα.
Σ’αυτήν μαζεύονται κατά κύριο λόγο όλοι οι τουρίστες και το βράδυ γίνεται ένας χαμός τόσο μέσα όσο και και στα γύρω μπαράκια.Από thai κορίτσια εντός, λίγα  πράγματα.Τον τόνο στο χαβαλέ που γίνεται ,ειδικά έξω από την disco, τον δίνουν τα αρκετά ladyboys που και εδώ υπάρχουν άφθονα.
Το καλό είναι ότι για όσους κάνουν κέφι μπορούν να παίξουν με πιτσιρίκες τουρίστριες από όλο τον κόσμο που ξεσαλώνουν  χορεύοντας και πίνοντας.
Για φόρτωμα και παιγνίδι στα μπαράκια νωρίς γύρω στις 22.00. Ο παππους falang Γερμανός με την παχυλή σύνταξη είναι έτοιμος να αρπάξει τα λίγα καλά μωρά.
Soi  Reggae
Eνας δρόμος 300 μέτρων στην άκρη της πόλης δίπλα στην λίμνη με μπαράκια και απ΄τις δυο μεριές  που καταλήγει στην συμπαθητική ντίσκο Reggae Pub.Προσπερνώντας γρήγορα όλα τα μπάρ ( οι πιθανότητες να σκοράρεις με συμπαθητική γκόμενα είναι πολύ λιγότερες από αυτές που είχε να σκοράρει σε ντέρμπυ ο Πάντος στον Ολυμπιακό....), σε στέλνουν στην disco.Aρκετές φορές  υπάρχουν διαθέσιμα  ωραία κορίτσια να ξαλαφρώσουν την τσέπη σου από 1500-2000 bath για long time
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Sound bar
Στον κεντρικό δρόμο λίγο πιο πάνω από το soi Green Mango σε στενάκι. Υπαίθριο disco bar που μαζεύει αρκετό κόσμο μετά τις 02.00.Σύνηθως όλους όσους θέλουν να συνεχισουν την διασκέδαση μετά τα μπάρ και τις disco.Από γυναίκες  οι αφόρτωτες από τα μπαρ , οι επιστροφές από sort  και αρκετές που ψωνίζονται αργά. Μην ξεχνάμε όμως εδώ δεν είναι Phuket.
Mασατζίδικα.
Υπάρχουν πολλά κυρίως στον κεντρικό δρόμο αλλά μόνο  γύρω στο 30% από αυτά προσφέρει extra υπηρεσίες. Το σύστημα γνωστό και και οι τιμές είναι παρόμιες με την Patong. Tο παζάρι εννοείται απαραίτητο.
Καλύτερη λύση το  ραντεβού με μωρό μόλις τελειώσει τη δουλειά.
Υπαιθρια μπαράκια.
Συνήθως η φάση είναι “ ψάχνω ψύλλους στα άχυρα”. Λίγα τα καλά κομμάτια τα οποία φορτώνονται νωρίς. Οι τιμές λίγο χαμηλότερες από Patong αλλά η ποιότητα για κλάματα.
Ladyboys
Για το μέγεθος της sex σκηνής είναι πολλά και αρκετά από αυτά καλά.Από χαβαλέ αξίζει το show στο Μoulin Rouge. Το μόνο πρόβλημα  είναι ότι  σε αντίθεση με Phuket  και Pattaya τα περισότερα ladyboys  αρνούνται την ταυτοτητα τους  ειδικά αν  είσαι μεθύσμένος με αποτέλεσμα  την αποκάλυψη στο πέσιμο της λευκής πετσέτας στο ξ ενοδοχείο. Επαθα σαν νέος και εγώ και έμαθα.....................
Lamai beach
Eδω τα πράγματα είναι πιο  ξεκάθαρα.  Τα υπαιθρια μπαράκια ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και παλιοί έμπειροι  farangs του είδους, μεθοκοπανε από το μεσημέρι στην αμουδιά και συνεχίζουν στα μπάρ συνοδία σχεδόν πάντα μόνιμης  σιτεμένης Ισανιώτισας.
Τα καλά κομμάτια λίγα αλλά επειδή το μέρος γίνεται πλέον προορισμός αρχίζει και ανεβαίνει και η ποιότητα σιγά σιγά. Υπάρχουν και μια δύο disco bar που γίνεται παιγνίδι  αλλά δεν κατάφερα να τις επισκευτώ.
Tα μασατζίδικα και εδώ είναι πολλά αλλά σχεδόν όλα προσφέρουν και υπηρεσίες πέρα από το μασάζ.
Τιμές χαμηλότερες  σε γενικές γραμμές φθηνότερα από Chaweng  τόσο σε ξενοδοχεία και φαγητό όσο και κορίτσια.
Συμπερασματικά κατά την γνώμη μου στο Phuket πάμε για πολλά μωρά και διασκέδαση ενώ στο Samui  πάμε για μαγικές διακοπές όπου θα εξασκήσουμε και το αγαπημένο μας χόμπι.
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Τips για να μην μας πιάνουν μαλάκες
Στις προηγούμενες δεκαετίες στην Ελλάδα χρησιμοποιούσαμε συχνά την λέξη “αμερικανάκι” για όσους συνήθως ξένους  που ερχόντουσαν στην χώρα μας είχαν την οικονομική δυνατότητα και πληρωναν τα προσφερόμενα προϊοντα και υπηρεσίες σε πολαπλάσιες από τις συνήθεις τιμές  χαριζοντας  μας στο τέλος και ένα αμήχανο χαμόγελο ευγένειας. Αυτό που εμείς σαν λαός κάναμε στην αρχή σαν επιδειξη μαγκιάς και σιγά σιγά μπήκε στο DNA μας με τα γνωστά καταταστροφικά αποτελέσματα για την χώρα μας στην Ταϋλάνδη για τους περισότερους είναι ανάγκη επιβίωσης.
Η λέξη farang  (ξένος) για αυτούς περιλαμβάνει μέσα και όλες τις ιδιότητες που είχε για μας το “ αμερικανάκι”.
Bεβαια  όμως τωρα εμείς είμαστε από την άλλη μεριά και μάλιστα  οι Ελληνες κατέχουμε εξέχουσα θέση στη λίστα των κοροίδων όσο και μας ενοχλεί αυτό.
Εχοντας οι  περισότεροι αρκετό διαθέσιμο χρήμα (για τα μέτρα της χώρας τους) για να κάνουμε τα γούστα μας  θα είμαστε πάντα τα υποψήφια θύματα. Το θέμα είναι να μένουμε στην υποψηφιότητα.
Παραθέτω μερικά tips που μπορούμε να την πατήσουμε.
1.  Παντου. Οπου κάνουμε συναλλαγές με χρήμα θέλει προσοχή. Ακομα και αν το καταλάβουμε έγκαιρα την κάνουμε με χαμογελο. Τσαμπουκάδες,μπινελίκια και λοιπά χαρίσματα της φυλής μας μπορεί να αποβούν ολέθρια.
2.  Στο αεροδρόμιο μόλις κατεβαίνουμε στα ανταλλακτήρια. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες από ότι εκτός.
3.  Στο ταξί από οποιδήποτε αεροδρόμιο ο ταρίφας μπορεί να ζητήσει ότι θέλει  αν σε κόψει για νέο. Από αεροδρόμιο στο Phuket ταρίφας μου ζήτησε για Patong 1700 bath  με τρέχουσα τιμή τα 650 και το πουλμανάκι στα 150-200.
4.  Στο ξενοδοχείο. Στις τιμές πόρτας πολλά ξενοδοχεία δίνουν κάποιο μικρό bonus στον υπάλληλο αν δώσει στον πελάτη το δωμάτιο στην υψηλότερη δυνατή τιμή.
Για αυτό παζάρι.
5.  Στο μινι μπαρ του δωματίου. Αντε να θυμηθείς πόσα νερά,μπύρες  ή αναψυκτικά ήπιες μετά από 10 μέρες διαμόνης.Πληρώνουμε ανά δυο τρεις μέρες.
6.  Στα μπαρ.Απειροι άτυχοι  μεθυσμένοι πληρώνουν με το ζόρι ξεγυρισμένες οκτάρες χιλιάδες μπατ για ποτά μισής ή λιγότερης αξίας.Πληρώνουμε μόλις πάρουμε το ποτό μας.
7.  Στις υπαίθριες αγορές  για ρούχα και αναμνηστικά.
Για δύο μπλουζάκια πονηρή νεαρά ζητούσε 1200 bath με τρέχουσα τιμή τα 150 για το καθένα.
Τα περισσότερα μαγαζιά ζητάνε από 300 μπάτ και πάνω για τα συνήθη αναμνηστικά όταν τα πάκια έξω από το Jungceylon  τα πουλάνε ότι πάρεις 100.
8.  Τα γκομενάκια. Με άπειρους τρόπους .
Συμφωνούμε  για παραδειγμα 1500 ή 2500.Ποσες φορές έχουν να δώσουν ρέστα;;
H συνήθης σκέψη  μας “δεν γαμιεται τι ψυχή έχουν” έχουμε φανταστεί ότι είναι δική τους τακτική;
Φυσικά εδώ δεν μλάω για τιπ που μπορει να δώσουμε αν είχαμε μια ευχάριστη βραδιά.
Μερικά πεντακοσάρικα  όμως όταν ανταλλάσουμε χρήματα λύνουν το προβλημα και εξασφαλίζουν ένα επιπλέον γεύμα ή τρια τέσσερα ποτάκια για μας.

Για όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά η εμπειρία δεν μπορεί να αντικατασταθεί αλλά τα ανοιχτά μάτια είναι απαραίτητα. Τα λεφτά πλέον και στην χώρα μας βγαίνουν  με αίμα. Και είναι κρίμα να μας τα τρώνε κοροϊδίστικα ανθρωποι που αν τους ρωτήσεις που είναι η Ελλαδα οι περισότεροι θα σου απαντήσουν ότι δεν υπάρχει τέτοια χώρα...........
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
Και για φινάλε η η ιστορία του "Θανάση" που αν και μοιάζει αστεία είναι αρκετά διδακτική για όλους μας και αναφέρεται στοπως καταλήγουν να γίνονται τα πράγματα για πολλούς λάτρεις του σεξοτουρισμού.
Η επόμενη ιστορία που θα γράψω σε λίγο καιρό (αληθινή μέχρι την τελευταία λέξη) θα την κάνει να μοιάζει με άνοστο αστείο.

ΤΟ SEX TRIP TOΥ ΘΑΝΑΣΗ

Η παρακάτω ιστορία είναι αφιερωμένη σε όλους  μας.
Τα πρόσωπα είναι φανταστικά αλλά οι καταστάσεις πέρα για πέρα αληθινές.
Ο  Θανασης είναι ένα καλό και ξηγημένο παλικάρι  τριάντα κάτι χρονών, δουλευταράς που ψάχνεται για νέες εμπειρίες  αλλά άτυχος με τις Ελλεηνίδες  που τα τελευταία χρόνια το έχουν παραξεφτυλίσει. Ακουσε από φίλους που πήγαν στην Ταϋλάνδη  πριν δυό χρόνια ότι εκεί μπορεί να κάνει καποιος  τις διακοπές  των ονείρων του που μεταφράζονταν σε χλιδάτα ξενοδοχεία σχεδόν τσαμπα, φαγητά με γαρίδες και αστακούς σχεδον τσάμπα, αλλά κυρίως να πηδήξει απίστευτα μωρά σχεδόν τσάμπα. Μετά απο αιματηρές οικονομίες ένος και βάλε χρόνου δουλεύοντας σαν σκυλί και στερουμενος αρκετές φορές βασικά πράγματα κατάφερε να να μαζέψει δυομιση χιλιαρικάκια που μπορεί να γίνουν με λίγο ζόρι τρια αμα ζοριστεί ,είναι έτοιμος για τις σχεδόν τσαμπα διακοπές του. Ενημερώθηκε μάλιστα εκτενώς από τους φίλους του που πήγαν και ήταν  μεγάλοι γνώστες, αλλά και από το ιντερνετ όπου είδε φωτογραφίες από πραγματικά κουκλιά που τα μάτια τους υπόσχονταν δεκα  μαγικές  μέρες ,πήρε και τις πληροφορίες του και ήταν “σαν έτοιμος από καιρό”
Η Πίμ από την άλλη μεριά  είναι μια πολύ γλυκιά Ταϋλανδή πιτσιρίκα μόλις 22 χρονών που όμως ο Βούδας την έφερε στο κόσμο με δύο κακά. Το ένα ήταν ότι γεννήθηκε στο Ισααν μια αγροτική περιοχή από πάμφτωχους γονείς που δούλευαν στα χωράφια για λίγα κιλά ρύζι και το άλλο ότι χρώμα της δεν ήταν  αρκετά λευκό για να είναι αρκετα επιθυμητή από τα αγόρια του χωριού.Δουλεύει ήδη 2 χρόνια στο Phuket  που την  έφερε  φίλη της  πηγαίνοντας κάθε βράδυ στην  disco Tiger βρίσκοντας farang  πέλατες προσφέροντας το ποθητό κορμί της. Το  αρχικό θάμπωμα από μια ζωής που δεν είχε φανταστεί ούτε στον ύπνο της ήδη έχει ξεθωρίασει. Οι farang δεν κρύβουν πιά εκπλήξεις και η βαρεμάρα και το ποτό την έχουν καταβάλει. Αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν.Η  μαμά παράγειλε καινούργια κουζίνα που θα εντυπωσιάσει τις φίλες της , ο μπαμπάς χρωστάει ακόμα για το ΙSUZU pick up που του αγόρασε, γιατι ότι λεφτά του στέλνει τα πίνει , ο αδελφός θέλει μηχανάκι , ενώ το καινουργιο αγόρι της  της είπε ότι παρότι είναι τόσο σκουρόχρωμη και την πλακώνει συχνα στις κλωτσιές,  θα την παντρευόταν αν δουλευε δύο χρόνια ακόμη και σύνέχιζε να του στέλνει χρήματα. Ολοι όμως θα κρατήσουν μυστική τη δουλειά της και θα λένε ότι δουλεύει σε hotel.
Ο καιρός πέρασε και ο Θανάσης πια στην Πατονγκ μολις ξύπνησε από τον απογευματινό υπνάκο του, τραβάει μιά κόντρα ξούρα μετά από το έκτο ντουζάκι της ημέρας και παρφουμαρίζεται για την βραδυνή έξοδο. Εχει ήδη ξεπεράσει το πρώτο πολιτισμικό σόκ μια και δεν πίστευε ούτε στο όνειρο του ότι υπάρχει στον κόσμο τέτοια χώρα σαν την Ταϋλάνδη. Ολα τέλεια, να είναι καλά τα παιδιά που τον συμβούλευσαν για αυτό το ταξίδι.Και ήδη  στις τρεις μέρες των διακοπών έχει πάρει τρία υπέροχα μωρά μόνο που στο κρεββάτι  ήταν λίγο πεσμένες αλλά αναλογίζεται ότι φταίει και αυτός που τις κέρναγε τόσα ποτά και σφηνάκια.  Ειδικά όμως το χθεσινοβραδυνό η Πιμ ήταν ένας άγγελος. Τον πρόσεχε και τον περιποιόταν σαν να ήταν το κορίτσι του όλο το βράδυ στην disco. To μόνο κακό ήταν ότι για τρίτη βραδυά ξόδεψε τα μαλλιοκέφαλα του σε ποτά. Η Πίμ ήταν τόσο χαρούμενη για την γνωριμία που φώναξε και τις φίλες της για ένα ποτάκι  που έγιναν τελικά δύο μπουκάλια αλλά δεν γαμιέται έτσι είναι τα γούστα, πληρώνονται. Το μόνο που τον χάλασε λίγο ήταν ότι  όταν μετά από την κραιπάλη στην disco όταν πήγαν όλοι μαζί για να τους κάνει το τραπέζι στο ιταλικό στην soi San Sabai που έμενε ανοιχτό ώς το πρωϊ οι φίλες της Πίμ τον κοιτάζαν περίεργα και χαζογελούσαν σαν να τον κοροίδευαν, αλλά μάλλον τα είχαν πάρει γιατι φόρτωσε την  Πίμ και όχι αυτές.Ο Θανάσης παίρνει πάντα τον αφρό,  σκέφτηκε και χαμογέλασε
  Το sex  ήταν  πολύ καλό το πρώϊ έκανε μια τελευταία σκέψη  μιάς και  το βράδυ που  γύρισαν η Πίμ ήταν κοκκαλο από το πίωμα και τον παρακάλεσε να κοιμηθεί. 
“Α και να προσέξω από αποψε τα λεφτά γιατί έχω χαλάσει τα τριπλά από ότι υπολόγισα” μονολόγησε κλείνοντας γρήγορα την πόρτα του δωματίου του. Η Πιμ θα τον περίμενε στην disco και ήταν αγένεια να την στήσει.Υπήρχε και ο κίνδυνος να την πάρει και κανένας Γερμανός κολόγερος. Το τελευταίο γλυκό φιλί της Πιμ το πρωϊ και η υπόσχεση όλο νόημα ότι θα τον περιμένει στην Tiger στις 01.00 τον έκανε να βιαστεί περισότερο.
Την ίδια ώρα στις παρυφές της Νanai road  σε ένα κομμωτήριο της κακίας ώρας  η Πιμ και οι φίλες της βαριεστημένα περίμεναν την σειρά τους για τον τελευταίο καλωπισμό πριν βγουν για δουλειά. Τα 3  πρωϊνα χιλίαρικα του Θανάση είχαν μείνει  μισά  ύστερα από το μεσημεριανό φαγητο και τα μπουκάλια του ταϋλανδεζικου ουϊσκυ που κατέβασε με τις φίλες σκέφτηκε η Πιμ.  Ειχε τάξει στο αγόρι της κατάθεση 5 000 bath την έπομενη μέρα το πρωϊ και δεν είχε ούτε τα μισά. Μαυρές σκέψεις τριγύριζαν το κεφαλάκι της  καθώς η κομμώτρια την χτενιζε. Μήπως το αγόρι της θα την άφηνε  για την αχώνευτη συγχωριανή της που νόμιζε πως ήταν πιο λευκή από αυτή αν δεν έστελνε τα λεφτά;  Την βουβή βαριεστημάρα διέκοψε το κουδούνισμα του τηλεφώνου της Πιμ .Τα μπινελίκια του αδελφού της για το μηχανάκι  που δεν του έχει πάρει ακόμα  έκαναν τα ύπόλοιπα κορίτσια να χαχανίζουν ξεδιάντροπα. “ Eγώ έχω ήδη κλείσει falang για απόψε και εσείς είστε τρίτη μέρα χωρίς πελάτη  είπε εκνευρισμένη” και ξανάπεσε σιωπή.
Ακροβολισμένος ο Θανάσης στον εξώστη της  Tiger  χαζεύει τις πανέμορφες μάγισες που χορεύουν κάτω από τα πόδια του. Τα φιλαράκια του στην Ελλάδα θα πάθουν την πλάκα τους μόλις τους δείξει τις φωτογραφίες από το μωρό του που έβγαλε το πρωϊ σκέφτηκε. Η ώρα ήδη ήταν 01.30 και η Πίμ δεν είχε φανεί και άρχισαν να τον ζώνουν τα φίδια. Τα δύο τρία πουτανάκια που του την έπεφταν του φάνηκαν  παγερά αδιάφορα.
Ξαναμένη  σχεδόν η Πιμ και οι φίλες της μπήκαν στην disco σχεδόν τρέχοντας.Τα μάτια του Θανάση έλαμψαν από χαρά και κόντεψε να βουτήξει από τον εξώστη ,το κορίτσι του ήταν πιο όμορφο από την κάθε πουτάνα που ήταν στο μαγαζί. Ξαφνικά κάτι τον τράβηξε προς τα πίσω. “Θα την τσεκάρω σκέφτηκε . θα την αφήσω  λίγο να της την πέσει κανένας να δω πως θα αντιδράσει.” Είμαστε γατόνια εμείς οι Ελληνες “μουρμούρησε πονηρά.
  Η Πίμ και οι φίλες της παρήγειλαν ποτάκι και κάθησαν δίπλα από ένα τραπέζι που χόρευαν σαν πιθήκια τρεις τέσσερις Αυστραλοί πιτσιρικάδες. Ηταν ήδη εκνευρισμένες γιατι τους είχαν καταλάβει τις καθημερινές τους θέσεις.Δεν πέρασαν πέντε λεπτά και ο πιτσιρικάς δίπλα χορεύντας προσπαθεί να πιάσει κουβέντα στην Πιμ.
Η αγωνία του Θανάση απ΄τον εξώστη έχει πιάσει ταβάνι. Υποτιμητικά η Πιμ κοιτάζει τον Αυστραλό χορευτή με την μπύρα στο χέρι και τον πασάρει στην φίλη της, Ούτε χιλιάρικο δεν δίνει αυτός σκέφτηκε η Πιμ. Ασε που θα θέλει και boom boom όλη νύχτα. “To buffalo flom Gleece θα δώσει περισότερα”  είπε  με σοβαρό τόνο στην άλλη φίλη της. “ Σήμερα θα κάνω καλό boom boom για να πάρω 4 χιλιάρικα” είπε σκάζοντας στα γέλια. Το κομπουτεράκι στο μυαλό της είχε ήδη  υπολογίσει το ποσό που χρειαζόταν για την πρωϊνή κατάθεση.
Ο μεγάλος επιβήτορας Θανάσης σίγουρος πια για το κοριτσι κόντεψε να σαβουρδιαστεί κατεβαίνοντας δυό δυό τα σκαλιά του εξώστη για να φτάσει κοντά στην Πιμ. Ηταν αλήθεια τελικά αυτό που του είπαν ότι οι Ταϋλανδές  γουστάρουν τους Ελληνες.
“ You big butterfly man “ ηταν η πρώτη κουβέντα που είπε με αυστηρό τόνο η Πιμ στον Θανάση “ You come too late. You have other lady” συνέχισε κόβοντας τη φόρα και τα πόδια του Θανάση. Ο Θανάσης ορκίστηκε στην αντρική του τιμή ότι δεν είχε άλλη γυναίκα  και πήρε σαν ανταμοιβή ένα ζεστό  φιλί.
Τα επτά χιλίαρικα που πλήρωσε ο Θανάσης για τα ποτά και τα μπουκάλια όλο το βράδυ δεν τον απασχόλησαν και πολύ. Η Πίμ τον σύστησε σε όλες τις γνωστές και φίλες της ως το νέο της boyfriend.
Τόσο το βραδυνό όσο και το πρωϊνό σεξ ήταν απιστευτο. Ο Θανάσης τα έδωσε όλα τόσο στο ντουζ όσο και στο κρεββάτι. Αλλά και η Πιμ ήταν ηφαίστειο. Του έκανε όλα τα γούστα.Χαλάλι τα 4 χιλιάρικα σκέφτηκε καθώς αποχαιρέτησε με ένα καυτό φιλί το κορίτσι του. Αυτή ξεδιάντροπα  έβαλε το χέρι της μέσα στο σώβρακο του και αφού τον χάϊδεψε άφησε ενα χαρτάκι με το τηλέφωνο της.
“Don’t forget five o’clock outside Junglcylon” του είπε ναζιάρικα “ If no come l will cry. I know you are big butterfly man” είπε κλεινοντας βιαστικά την πόρτα η Πιμ αφήνοντας μαλάκα τον Θανάση.
Ο δρόμος για την τράπεζα ηταν γνωστός . Η κατάθεση έγινε και η καριόλα συγχωριανή θα μείνει με την λιγούρα σκέφτηκε η Πιμ . Σε δύο χρόνια παντρεύομαι  μουρμούρισε περπατώντας και γελώντας προς τις παρυφές της Nanai , ενώ ο Ταϋλανδος γαμπρος ήδη ξεμούνιαζε  και την καριόλα και τις φίλες της καριόλας.
Αφού μέτρησε τα ψιλά που του έμειναν από το βράδυ ο Θανάσης αποφάσισε να πάει μια βόλτα για καφέ. Ετσι κι αλλίως είναι φτηνά εδώ σκέφτηκε. Τα επτακόσια  ευρώ που είχαν μείνει έφταναν για τις υπόλοιπες μέρες.Aυτός ήταν boyfriend  πλέον και δεν θα χρειαζόταν να πληρώνει πουτάνες τα βράδια. Στην ανάγκη όμως θα ξόδευε και τα εκατό ευρώ που είχε καβάτζα για δώρα σε γνωστούς και φίλους.
Το βραδάκι στο εμπορικό κέντρο ήταν καταπληκτικά. Το κορίτσι περίμενε τον Θανάση  ακριβώς στην ώρα της. Ενα φιλί και η φράση “ I miss you so much” έφτιαξαν τον Ελληνα μάγκα από την αρχή του ραντεβού. Δεν αξίζει τέτοια κορίτσια να κάνουν αυτή τη δουλειά σκέφτηκε .  Αφού φάγανε  τις γαρίδες τους και ήπιανε τις μπύρες τους  ο Θανάσης αγόρασε και  δώρα για το κορίτσι του παντελόνι και μπλούζα από κυριλέ μαγαζι και λευκαντικές κρέμες από τα καλυντικά. Το μωρό του δεν πρέπει να φοράει τις μαλακίες  από τους υπαίθριους πάγκους. Αγόρασε και μια μπλούζα για την πάρτη του. “ Good guys goes to heaven. Bad guys goes  to Patong” έγραφε. Θα την φορούσε και όλοι θα τον ρωτούσαν  για το μαγικό του ταξίδι. Ολα πήγαιναν καλά παρόλο που η συνολική ζημιά ήταν με τα δώρα 6500 bath . Το μόνο περίεργο ήταν  κάποια στιγμή όταν έτρωγαν χτύπησε το τηλέφωνο της Πιμ αυτή σηκώθηκε και απομακρύνθηκε για να απαντήσει Γιατι άραγε σκέφτηκε ; Αλλά η απάντηση “ Teelak it was my sister she is very sick. Ι have to go take care her. She has only me.”  τον είχε καθησυχάσει.
Η υπόσχεση οτι θα επέστρεφε στο δωμάτιο του γύρω στις δώδεκα το βράδυ και θα έμεναν για σεξ όλο το βράδυ μέσα απογείωσε εντελώς τον Θανάση.Τα  τελευταία λόγια της Πίμ      “ teelak I don’t want money tonight  I only want take care you. I love you so much” και το αποχαιρετιστήριο φιλί  έδωσαν την χαριστική βολή. Το κορίτσι τράβαγε καψουρα μαζί του.Μόνο οι Ελληνες τα τα κάνουν αυτά σκέφτηκε φεύγοντας.............
H Πίμ  έφυγε σχεδόν τρέχοντας από το εμπορικό. Με την ψυχή στο στόμα πέταξε τα δώρα του Θανάση σε μια γωνία μαζί με τα άλλα , έκανε ένα γρήγορο ντουζάκι και  ετοιμάστηκε.Τα δύο χιλιάρικα sort time δεν τα βρίσκεις εύκολα σκέφτηκε.
“Falang are clazy. They want sex day and night” είπε στην φίλη της με το μηχανάκι που  ήρθε  να την πάρει για να προλάβει. Ηταν όμως χαρούμενη. Με τα σημερινά λεφτά  και μερικά άλλα που είχε σπίτι θα πλήρωνε την δόση της κουζίνας της μάνας. Την είχε πάρει τηλέφωνο το μεσημέρι και της τα έχωσε άσχημα.
Ο Θανάσης  επέστρεψε στο δωμάτιο ευτυχισμένος.Αφου πέρασε από το 7 eleven πήρε μερικές μπύρες και μερικά μπινελίκια για το βράδυ. Δεν θα τον ΄πιανε κορόϊδο το ξενοδοχείο να του χρεώνει 10 bath παραπάνω την μπύρα.
Μπήκε στο δωμάτιο έκανε ντουζάκι άρον άρον και ξαπλωσε στην τεραστια κρεββατούμπα. Σε αυτο το στρώμα θα γινόταν χαμός το βράδυ. Βάρεσε μια μαλακία στα γρήγορα γιατι και μονο η σκέψη από την θεά γκομενα του  τον είχει φτιάξει και πέρασε στο καλύτερο της ημέρας .Θα έπαιρνε τηλέφωνο τους φίλους του. Ολοι τους πάθανε την πλάκα τους μιας και ο έμπειρος Θανάσης θα τους έδινε πληροφορίες να κάνουν και αυτοί το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Τελευταια του σκέψη πριν πέσει για ύπνο ήταν να στείλει ένα μήνυμα στο κορίτσι του για της δείξει πόσο την σκέφτεται . Σε δύο ωρες θα ήταν ξανά κοντά του.
Το μήνυμα έφτασε στην Πιμ σε ακατάλληλο ώρα. Το αγόρι μου σκέφτηκε και έβγαλε από το στόμα της  την χοντρη  ψωλή του Γερμανού μεσήλικα που ήταν έτοιμος να της αστραψει ανάποδη. Το διάβασε και πέταξε το κινητό στην άκρη απογοητευμένη. “ Βig Greek buffalo “ είπε γνέφοντας στον Γερμαναρά και συνέχισε από κει που σταμάτησε.Έπρεπε να τελειώνει γρήγορα. Ηταν η μέρα που θα μίλαγε στο skype με τον Ιταλό πιτσιρικά που πλήρωνε τη δόση του ISUZU. Τα κορίτσια την περίμεναν για σομ ταμ και κουτσομπολιό στο κομμωτήριο. Ειχε και το τζάμπα πήδημα αργά με τον big buffalo.
Ιδρωμένος πετάγεται από τον ύπνο του ο Θανάσης. Τσεκάρει την ώρα 01.30 και του φεύγει ο κώλος.Παιρνει πανικόβλητος το τηλέφωνο. Καμία  αναπάντητη. Τα άντερα του έχουν δεθεί κόμπο.Καλεί  το κορίτσι του.
Η καβλιάρα φωνή της Ταϋλανδής μαγισσας ακούγετε από την άλλη γραμμή:
‘l’m coming teelak. Sister was very sick, went hospital. I miss you so much” είπε και έκλεισε γρήγορα. Τσάμπα ο συναγερμός σκέφτηκε ο Θανάσης. Είπαμε οι Ταϋλανδές γουστάρουν τους Ελληνες μονολογησε  και πήγε για να αρωματιστεί.
Το βράδυ με το κορίτσι του ήταν υπέροχο. Χωρίς σεξ όμως μόνο μια πίπα γιατί η Πιμ ήταν vely tiled. Ο Γερμανος μεσήλικας την είχε ξεμουνιάσει. Κοιμήθηκαν αγκαλιά ..........
Το πρωϊ ο Θανάσης είχε ρέντα. Και πήδημα και πίπα. Το είχε ξετρελάνει το γκομενάκι.Τα τρία  χιλιάρικα που έδωσε για το νοσοκομείο της φίλης δεν μετράγανε. Οταν στα ζητάει με δάκρυα στα μάτια η  κοπελα σου δεν λες τίποτα, βοηθάς.Αλλωστε η σχέση έχει  και υποχρεώσεις.
Το ραντεβού  που δοθηκε ήταν το βραδάκι στην Nanai road. H Πιμ θα έφερνε το Θανάση στο δωμάτιο της για να γνωριστεί καλύτερα με τις φίλες της. Ηταν το boyfriend της.
Aφου έκανε το ντουζάκι του ο Θανάσης αποφάσισε να κάνει και μια βόλτα ποδαράτος να δει την Patong είχε αρκετό χρόνο πριν να πάει στο κορίτσι του.. Εκτός από την πρώτη μέρα δεν είχε δει σχεδόν τιποτα και ήταν κρίμα. Το κόβει στον ποδαρόδρομο και φτάνει στην παραλία. Του άρεσε αλλά είχε ξεχάσει  το μαγιό του. Συνέχισε περπατώντας σκεπτομένος πόσο φτωχικά περνάνε όλα τα κορίτσια εδώ. Ενα χέρι τον τράβηξε από τις σκέψεις του και μια γλυκιά φωνούλα ακούστηκε “massage, handsome man “ Eνα εξωτικό μωρό όχι πάνω από τα 20 τον κοίταζε λάγνα στα μάτια. Λύγισαν τα πόδια του αλλά σαν αστραπή ήρθε στο μυαλό του η εικόνα της Πιμ. “ Happy ending handsome man “ είπε ο άγγελος ξανά αλλά ο μάγκας είχε πάρει την απόφαση του. Πουτάνες αναφώνησε και συνέχισε το δρόμο του σκεπτομενος την εικόνα από το κορίτσι του. Περπατώντας παρακάτω ψιλομετάνιωσε που έχασε την ευκαιρία για ένα στα γρήγορα. Αλλά σκέφτηκε ότι με τα 230 ευρώ ,μετά από τις κρεπάλες και τα άλλα έξοδα που δεν είχε υπολογίσει,  που του είχαν μείνει πια δεν ήταν ώρα για περιτά έξοδα. Αλλωστε από πήδημα ήταν καβατζομένος. Ειχε το κορίτσι του.....
Η Πίμ βαριεστημένη γύρισε στο δωμάτιο. Ενα ξεχασμένο sort time ραντεβού του χιλίαρικου της χάλαγε την διάθεση. Ξεχασμένο αλλά σταθερό κάθε βδομάδα με τον συνταξιούχο Αγγλο παππού που έμενε μόνιμα χρόνια κοντά στο δωμάτιο της. Αυτά τα λεφτά και ότι μαζέψω από εδώ και πέρα θα πάνε για το I pad σκέφτηκε.  Τα internet café είναι γεμάτα και δεν μπορείς να μιλάς στα thai dating sites  όποτε θές και να κλείνεις ραντεβού  ήταν η επόμενη σκέψη. Πηρε τηλέφωνο τις φίλες. Το βραδάκι θα πέρναγε ο Θανάσης τους είπε και ενημέρωσε  να μην φάνε και πιούνε τίποτα νωρίτερα. Ηταν η σειρά της να κεράσει...............
Το βράδυ κατα τις δωδεκάμιση βρισκει τον Θανάση πίσω στο δωμάτιο σε μαύρο χάλι. Να του κάνει τέτοια σκηνή η Πιμ γιατι δεν είχε να βάλει 320 μπατ για τις τελευταίες μπύρες δεν το χωραγε ο νους του. Ειχε πληρώσει κοντά τέσσερα χιλιάρικα για δυο μπουκάλια ουϊσκυ σκοτσέζικο και όχι απ΄το πετρέλαιο που πίναν αυτές , για 5 πίτσες και πάνω από σαράντα μπύρες . Ολες οι φίλες της  πάνω από δέκα είχαν έρθει για να τον γνωρίσουν . Και η Πιμ του είπε ότι την έκανε ρεζίλι για 320 μπατ μπροστά σε όλες τις κουτσομπόλες.Τον έδιωξε.  Μήπως είχε χάσει την γκομενάρα των ονείρων του για οκτώ ευρώ ; Πικρα.
Επρεπε επιτέλους να σκεφτεί.Η τελευταια καβάντζα θα έμπαινε μπρος . Η φορτωμένη πιστωτική του έδινε περιθώριο και θα σήκωνε  400 ευρώ . Το παιγνίδι θα γύριζε με ένα καλό δώρο. Εστειλε μήνυμα  στην Πιμ κατά τις δύο. Ραντεβού το απογευμα στο Junglcylon.Ενα οκ που του έστειλε το κορίτσι του μετά απο λίγα λεπτά τον έκαναν να χαλαρώσει και να αποκοιμηθεί.
Το μήνυμα του Θανάση βρίσκει την Πιμ στην Hollywood . Eιχε πάει εκεί για να  αποφύγει  καμιά μαλακία του Θανάση. Ηταν και η ζημιά από τα 320 μπατ που είχε βάλει από την τσέπη της. Θα την πλήρωνε ο Γιαπωνέζος που την γλυκοκοίταζε από απέναντι...........
Η επόμενη μέρα πέρασε όπως  την είχε σχεδιάσει ο  Θανάσης, φαγητό στο εμπορικό , μπυρίτσες και ένα μεγάλο δώρο για το μωρό του. Ένα χρυσό δακτυλίδι αξιας 14.000 bath.
Σαν μικρό παιδί η Πιμ γέλουσε όταν μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο. Η ανταμοιβή του Θανάση με  δύο γλυκά φιλιά και το χέρι ανάμεσα στα πόδια την ώρα του φαγητού ηταν προμήνυμα μιας τρελής βραδιάς. “teelak I love you so much” ψέλλισε η καψουρίτσα του Θανάση. Το παιγνίδι γύρισε. Ηταν και οι δύο ευτυχισμένοι . Ηταν πια αληθινό  ζευγάρι.
Η νύχτα ήταν μακριά και κουραστική. Ο Θανάσης έψησε την Πιμ και του έδωσε κώλο.Ετσι είμαστε οι Ελληνες μερακλήδες σκέφτηκε. Στο τέλος πάντα τα καταφέρνουμε,......
Το μόνο ζόρι ήταν το πρωϊ θα της έλεγε ότι από αύριο και για τις 4 μέρες που απομέναν είχε ελάχιστα λεφτά αλλά θα χαιρόντουσαν το έρωτα τους σαν μικρά παιδιά. Ηταν σίγουρος πως τον αγαπούσε.
Η Πιμ στριφογύριζε στο κρεββάτι. Σκεφτόταν πως θα ξόδευε τα 13000 μπατ που θα έπερνε  από το κοσμηματοπωλείο όταν γυρίσει το δακτυλίδι. Ι pad ή προκαταβολή για το μηχανάκι του αδελφου της που την βρίζει κάθε μέρα ένα χρόνο τώρα, δύσκολη επιλογή. Τελικά ο Θανάσης δεν ήταν και άσχημη  επιλογή για μακροχρόνια σχέση σκέφτηκε και χαμογέλασε. Κοιμήθηκαν τελικά αγκαλιά.......
Το ζόρικο πρωϊνο του Θανάση ξεκίνησε με μία πίπα ξεγυρισμένη. “ Που τα έχουν μάθει όλα αυτά αβγαλα κορίτσια” αναρωτήθηκε. Ετοιμος πια και σιγουρος για το αποτέλεσμα το ξεφούρνησε “ Baby l have no money, money finish. But we love each other”. Ηλεκτρική  εκκένωση χτύπησε το ξαπλωμένο στο κρεββάτι κορμί  της Πιμ. Ενα ξεψυχισμένο “ok l love you too Thanasis” ήταν η απάντηση.
H Πιμ σηκώθηκε βαριεστημένα έκανε ένα γρήγορο ντουζ ντύθηκε και είπε “ Teelak l have to go.  Sister at hospital is alone. I have to take care her. See you at Tiger tonight”. Εδωσε ένα ζεστό φιλί στον Ελληνα επιβήτορα και χαιρέτησε. Ο Θανάσης έγυρε αποκαμωμένος από τα πολλά πηδήματα και αποκοιμήθηκε σίγουρος ότι τα είχε καταφέρει για μια ακόμα φορά.
Τρεις μέρες πέρασαν και ο Θανάσης  έχει τα χάλια του. Το κορίτσι εξαφανίστηκε......
Δεν απαντάει  στο τηλεφωνο,στην Τiger  δεν πηγαίνει ενω στην βόλτα που έκανε από το δωμάτιο της Πιμ μια φίλη από την παρέα μιας προηγούμενης μέρας του είπε ότι μάλλον πήγε στο χωρίο της. Πικρα ατελείωτη. Γιατί;;;;;;;
Και από λεφτά σκατά. Οκτακόσια μπάτ την ημέρα ξοδευε για να του φτάσουν. Μόνη απόλαυση ένα δύο ποτάκια που έπινε νωρίς το βράδυ χαζεύοντας τα μαγικά μωρά του Σιαμ να λυκνίζονται  στα μπάρ της Bangla road και η δορυφορική τηλεόραση του ξενοδοχείου . Mια σαραντάρα καλοστεκούμενη  τον  σταμάτησε μια από αυτές τις μαύρες νύχτες  στον δρόμο και του ζήτησε 500 μπατ για sort time. “Εχουν τρελάθει οι πουτάνες και δεν ξέρουν τι ζητάνε “ μονολόγησε. Και το γαμημένο τηλεφωνο δεν χτύπησε ούτε μία φορά.Μόνο κάτι μηνύματα από τα φιλαράκια να μην ξεχάσει την καπότα όταν πηδάει. Ενώ τα δικά του πάνω από 50 καμία απάντηση..............
Ετοιμος για αναχώρηση μπροστά στο ξενοδοχείο πια ο Θανάσης μετράει τα ψιλα για να του φτάσουν για το ταξί.  Ξαφνικά έρχεται μήνυμα  στο κινητό. Ηταν το κορίτσι του. Σιγουρα θα του εξηγούσε τι έγινε  και θα του ζήτουσε συγνώμη  Ανοιγει το κινητό και  εκπληκτος διαβάζει :
‘  Hello Thanasis.  I miss you so much.  When you come back  please call me  I can         
LOVE YOU SORT  TIME”  .         
………………………………………………………………………………………………………………………………………
Ενας χρονος πέρασε από το ειδύλιο της Πιμ και του Θανάση στην μακρινή Ασια.
Η Πίμ εξακολουθούσε να ζει και να δουλεύει στην Patong. Τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα είχε φανταστεί. Απορούσε όμως γιατί όλα τα είχε σχεδιάσει σωστά. Συγκεκριμένα αντιμετώπιζε αρκετά μικρά και δύο μεγάλα θέματα.
Στα μικρά που αφορούσαν τα  κυρίως τα οικονομικά της  περιλαμβάνοταν  η μάνα της που άκουσε για πλυντήριο πιάτων και ηλεκτρική σκούπα που αν αγόραζε θα έκανε της φίλες της να σκάσουν από ζήλεια  τους και ο πατέρας της που  χρωστούσε δόσεις  για το ISUZU pick up  γιατί  ότι του έστελνε  από χρήματα αυτός τα έπινε. Μαλιστα στο συγκεκριμένο  προτζεκτ άλλαξε ο χρηματοδότης. Ο Ιταλός πιτσιρικάς σπόνσορας  την έπιασε  απροειδοποίητα  ένα βράδυ στην Τiger  να χαμουρεύεται με ένα Αραβα και την έκανε τόπι στο ξύλο. Αλλά το πρόβλημα λύθηκε σχεδόν αμέσως αφού η Πιμ βγήκε από το νοσοκομείο. Ο  Γιαπωνέζος σπόνσορας ήταν εγγύηση.
Τέλος υπήρχε και ο αδελφός της που τις  δύο φορές που επέστρεψε στο χωριό,  της μαύρισε τα μάτια με μπουνίδια για το μηχανάκι που  δεν του ειχε ακόμα αγοράσει. Οι δικοί της στο χωριό είπαν  σε φίλους και γνωστούς ότι έγινε μάνατζερ στο hotel.  Για να γιορτάσουν το γεγονός η μάνα της έκανε ένα μεγάλο τραπέζι που πλήρωσε φυσικά η Πιμ.
Στα δύο μεγάλα θέματα τώρα που  ήταν ο χωρισμός με το thai boyfriend, που αφού την πλάκωσε και αυτός στο ξύλο  για τα ψίχουλα που του έστελνε την παράτησε και πήγε στην Bangkok να βρεί την καριόλα που δούλευε  πλέον στην Nana  Plaza  και του απέφερε σταθερά υψηλό εισόδημα. Για να τον εκδικηθεί τα έφτιαξε με τον κολλητό του που είναι καλό παιδί και δεν χτυπάει στο κεφάλι. Μάλιστα της είπε άν του στέλνει παραπάνω λεφτά από ότι έστελνε στον προηγούμενο θα τα αποταμίευε και σε δύο χρόνια θα παντρευόντουσαν παρότι ήταν αρκετά σκουρόχρωμη.  Αυτή τη φορά ήταν  σίγουρη για την επιλογή της. Επαθε και έμαθε.........
Το δεύτερο και χειρότερο ήταν ότι μόλις ανακάλυψε ότι ήταν στον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης. Δεν την ένοιαζε το ένα παιδί ακόμα για την οικογένεια . Το  τραγικό ήταν ότι η φίλη της που της  έριξε τα χαρτιά πριν λίγες μέρες στο κομμωτήριο  της είπε ότι το  falang μωρό  που περίμενει  είναν μάλλον από τον αμερικάνο ράπερ τουρίστα που είχε πριν  τέσσερις πέντε μήνες. Μαύρο baby!!!!!!! Καταστροφή!!!!!
Η μοίρα την χτύπησε πισώπλατα  σκληρά. Δεν εχουν βγει λευκαντικές κρέμες για μωρά.
Η δουλειά  της αντίθετα πήγαινε αρκετά  καλά. Το I pad που αγόρασε για να συμμετέχει στα διάφορα thai  dating φόρουμ έφερνε σταθερό εισόδημα. Ασε που υπήρχε και η πιθανότητα για πρόσκαιρο γάμο με farang  γαμπρό  που  θα χρηματοδοτούσε και το μωρό. Επρεπε ομώς να είναι προσεκτική με αυτό το κομμάτι της δουλειάς γιατι μπορούσε να χάσει χρόνο με ψεύτες .Μάλιστα ένας από αυτούς  ο misterkamagas  της ειχε τάξει λαγούς με πετραχείλια.  Τον ψιλιάστηκε  όμως και  την πληρώσε άσχημα από το πρώτο βραδυ. Οι  κολλητοί της  πορτιέρηδες στην Tiger  δουλεύουν  εξτραδάκια τα μεσημέρια και πληρώνονται σε είδος . Ο misterkamagas  ή Fokion Kolomeglifos που έγραφε το διαβατήριο για την εισαγωγη σ το νοσοκομείο έκανε το όνειρο του πραγματικότητα.  Επτακόσια πενήντα  ευρώ  ή τριάντα χιλίαδες μπατ all inclusive  του στοίχησαν 43 μέρες στο νοσοκομείο σε θάλαμο 15 ατόμων στο υπόγειο για τους σχεδόν απορους,και 650 μπατάκια το ταξί για το αεροδρόμιο.  Ηταν τυχερός όμως . Ταξίδεψε business  class στην επιστροφή. Τον λυπήθηκαν οι αεροσυνοδοί με το το πόδι και το χέρι στο γύψο. Ετσι κι αλλίως μόνο  εκεί χωρούσε..............
Ο χρόνος είναι χρήμα και στην Ταϋλάνδη και ο κουραδόμαγκας δεν το ήξερε..
  Τις τελευταίες μέρες η Πιμ βγαίνει με τον “Makis” που είναι  από Gleece ανοιχτοχέρης και νόστιμος. Δουλεύει “ikodomos” που δεν  έχει καταλαβει τι είναι αλλά  σίγουρα  πρέπει να είναι καλή δουλειά γιατι σκορπάει τα χιλιόμπατα σαν μαρούλια.  Μάλλον σε αυτό το Gleece  έχουν τα  δέντρα που βγάζουν χιλιόμπατα.
Αλλά και ο Θανάσης δεν ήταν και σε καλύτερη μοίρα. Οι Ελλεηνίδες εξακολουθούσαν μην είναι το φόρτε του. Αφου του βγήκε ο κώλος στην δουλειά και έκανε το σκατό του παξιμάδι  κατάφερε να ξεχρεώσει τα κερατιάτικα του ταξιδιού και να έχει φτιάξει και μια μικρή καβάτζα για το μέλλον.
Tην  μπλούζα  “ good guys go to heaven bad guys go to Patong”  που ήταν και το μοναδικό αναμνηστικό του,την έκανε εγχείρηση στο πετσί του και η μάνα του τον έπαιρνε στο  κυνήγι  για να την πλύνει.Η ανταμοιβή του όμως ήταν μεγάλη. Οποιος τον ρώταγε  τι είναι το “Patong” του έλεγε όλη την ιστορία για το μαγικό μέρος  με τις εξωτικές παραλίες, με τα σχεδόν τσάμπα  ξενοδοχεία , τους σχεδόν τσάμπα αστακούς  και γαρίδες και τις σχεδόν τσάμπα γυναίκες.
Mάλιστα γραφτηκε και σε ένα site στο  “ mourgela.com” που είχε ένα thread  για τους λάτρεις του ταξιδιού στην Ταϋλανδη  με το ψευδώνυμο thaikiller και ως έμπειρος  από το μέρος πια έδινε τα φώτα του στους νεώτερους και  χαζολογούσε με τους παλαιούς. Μπορεί αυτος να ήταν τυχερος και να μην του φάγανε λεφτά οι πουτάνες  γιατί είχε τα μάτια ανοιχτά  και  έβγαλε και γκόμενα,  αλλά  τα νέα παιδιά παιδιά πρέπει να προσέχουν......
Εχει πάει τρεις η ώρακαι ο Θανάσης δεν μπορεί να κοιμηθεί  και απόψε. Ο παλιός συμαθητής του ο  Bαγγέλης  γνωστός πουτανιάρης και πρώην ναυτικός της κακιάς ώρας του είπε  πριν μέρες ότι το καλύτερο  ταξίδι είναι η Κούβα και του έχει βάλει φωτίες . Ολα είναι σχεδόν τσαμπα και οι γκόμενες πηδιούνται  για ένα αποσμητικό.!!!!!
Η μικρή καβάτζα των μετρητών ήταν στο συρτάρι και η πιστωτική έτοιμη να βοηθήσει αν παραστεί ανάγκη αλλά το μεγάλο πρόβλημα της συσκευασίας των αποσμητικών δεν είχε λυθεί ακόμα.
Οταν βγαίνει ο Ελληνας στο εξωτερικό  πάντα διαπρέπει.
 
OP
OP
geo70

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.079
Like
58
Πόντοι
16
Προσοχή κι απο πού κάνετε booking σε ξενοδοχεία , sites τύπου booking.com , agoda.com κλπ είναι απόλυτα ασφαλή , δυστυχώς όμως τα sites των ίδιων των ξενοδοχείων δεν έχουν την ίδια ασφάλεια με αποτέλεσμα πολλοί όταν γυρίσουν στη πατρίδα τους βλέπουν περίεργες χρεώσεις στη πιστωτική τους κάρτα ...φυσικά αυτό ισχύει γενικά και όχι μόνο "Ταυλανδικά"
Ευτυχώς δεν είχα τέτοια εμπειρία , αλλά έχει αναφερθεί απο άλλους "συναδέρφους" ...
 
OP
OP
geo70

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.079
Like
58
Πόντοι
16
Και για φινάλε η η ιστορία του "Θανάση" που αν και μοιάζει αστεία είναι αρκετά διδακτική για όλους μας και αναφέρεται στοπως καταλήγουν να γίνονται τα πράγματα για πολλούς λάτρεις του σεξοτουρισμού.
Η επόμενη ιστορία που θα γράψω σε λίγο καιρό (αληθινή μέχρι την τελευταία λέξη) θα την κάνει να μοιάζει με άνοστο αστείο.

ΤΟ SEX TRIP TOΥ ΘΑΝΑΣΗ

Η παρακάτω ιστορία είναι αφιερωμένη σε όλους  μας.
Τα πρόσωπα είναι φανταστικά αλλά οι καταστάσεις πέρα για πέρα αληθινές.
Ο  Θανασης είναι ένα καλό και ξηγημένο παλικάρι  τριάντα κάτι χρονών, δουλευταράς που ψάχνεται για νέες εμπειρίες  αλλά άτυχος με τις Ελλεηνίδες  που τα τελευταία χρόνια το έχουν παραξεφτυλίσει. Ακουσε από φίλους που πήγαν στην Ταϋλάνδη   πριν δυό χρόνια ότι εκεί μπορεί να κάνει καποιος  τις διακοπές   των ονείρων του που μεταφράζονταν σε χλιδάτα ξενοδοχεία σχεδόν τσαμπα, φαγητά με γαρίδες και αστακούς σχεδον τσάμπα, αλλά κυρίως να πηδήξει απίστευτα μωρά σχεδόν τσάμπα. Μετά απο αιματηρές οικονομίες ένος και βάλε χρόνου δουλεύοντας σαν σκυλί και στερουμενος αρκετές φορές βασικά πράγματα κατάφερε να να μαζέψει δυομιση χιλιαρικάκια που μπορεί να γίνουν με λίγο ζόρι τρια αμα ζοριστεί ,είναι έτοιμος για τις σχεδόν τσαμπα διακοπές του. Ενημερώθηκε μάλιστα εκτενώς από τους φίλους του που πήγαν και ήταν  μεγάλοι γνώστες, αλλά και από το ιντερνετ όπου είδε φωτογραφίες από πραγματικά κουκλιά που τα μάτια τους υπόσχονταν δεκα  μαγικές  μέρες ,πήρε και τις πληροφορίες του και ήταν “σαν έτοιμος από καιρό”
Η Πίμ από την άλλη μεριά  είναι μια πολύ γλυκιά Ταϋλανδή πιτσιρίκα μόλις 22 χρονών που όμως ο Βούδας την έφερε στο κόσμο με δύο κακά. Το ένα ήταν ότι γεννήθηκε στο Ισααν μια αγροτική περιοχή από πάμφτωχους γονείς που δούλευαν στα χωράφια για λίγα κιλά ρύζι και το άλλο ότι χρώμα της δεν ήταν  αρκετά λευκό για να είναι αρκετα επιθυμητή από τα αγόρια του χωριού.Δουλεύει ήδη 2 χρόνια στο Phuket  που την  έφερε  φίλη της  πηγαίνοντας κάθε βράδυ στην   disco Tiger βρίσκοντας farang  πέλατες προσφέροντας το ποθητό κορμί της. Το  αρχικό θάμπωμα από μια ζωής που δεν είχε φανταστεί ούτε στον ύπνο της ήδη έχει ξεθωρίασει. Οι farang δεν κρύβουν πιά εκπλήξεις και η βαρεμάρα και το ποτό την έχουν καταβάλει. Αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν.Η  μαμά παράγειλε καινούργια κουζίνα που θα εντυπωσιάσει τις φίλες της , ο μπαμπάς χρωστάει ακόμα για το ΙSUZU pick up που του αγόρασε, γιατι ότι λεφτά του στέλνει τα πίνει , ο αδελφός θέλει μηχανάκι , ενώ το καινουργιο αγόρι της  της είπε ότι παρότι είναι τόσο σκουρόχρωμη και την πλακώνει συχνα στις κλωτσιές,  θα την παντρευόταν αν δουλευε δύο χρόνια ακόμη και σύνέχιζε να του στέλνει χρήματα. Ολοι όμως θα κρατήσουν μυστική τη δουλειά της και θα λένε ότι δουλεύει σε hotel.
Ο καιρός πέρασε και ο Θανάσης πια στην Πατονγκ μολις ξύπνησε από τον απογευματινό υπνάκο του, τραβάει μιά κόντρα ξούρα μετά από το έκτο ντουζάκι της ημέρας και παρφουμαρίζεται για την βραδυνή έξοδο. Εχει ήδη ξεπεράσει το πρώτο πολιτισμικό σόκ μια και δεν πίστευε ούτε στο όνειρο του ότι υπάρχει στον κόσμο τέτοια χώρα σαν την Ταϋλάνδη. Ολα τέλεια, να είναι καλά τα παιδιά που τον συμβούλευσαν για αυτό το ταξίδι.Και ήδη  στις τρεις μέρες των διακοπών έχει πάρει τρία υπέροχα μωρά μόνο που στο κρεββάτι  ήταν λίγο πεσμένες αλλά αναλογίζεται ότι φταίει και αυτός που τις κέρναγε τόσα ποτά και σφηνάκια.  Ειδικά όμως το χθεσινοβραδυνό η Πιμ ήταν ένας άγγελος. Τον πρόσεχε και τον περιποιόταν σαν να ήταν το κορίτσι του όλο το βράδυ στην disco. To μόνο κακό ήταν ότι για τρίτη βραδυά ξόδεψε τα μαλλιοκέφαλα του σε ποτά. Η Πίμ ήταν τόσο χαρούμενη για την γνωριμία που φώναξε και τις φίλες της για ένα ποτάκι  που έγιναν τελικά δύο μπουκάλια αλλά δεν γαμιέται έτσι είναι τα γούστα, πληρώνονται. Το μόνο που τον χάλασε λίγο ήταν ότι  όταν μετά από την κραιπάλη στην disco όταν πήγαν όλοι μαζί για να τους κάνει το τραπέζι στο ιταλικό στην soi San Sabai που έμενε ανοιχτό ώς το πρωϊ οι φίλες της Πίμ τον κοιτάζαν περίεργα και χαζογελούσαν σαν να τον κοροίδευαν, αλλά μάλλον τα είχαν πάρει γιατι φόρτωσε την  Πίμ και όχι αυτές.Ο Θανάσης παίρνει πάντα τον αφρό,  σκέφτηκε και χαμογέλασε
  Το sex  ήταν  πολύ καλό το πρώϊ έκανε μια τελευταία σκέψη  μιάς και  το βράδυ που  γύρισαν η Πίμ ήταν κοκκαλο από το πίωμα και τον παρακάλεσε να κοιμηθεί. 
“Α και να προσέξω από αποψε τα λεφτά γιατί έχω χαλάσει τα τριπλά από ότι υπολόγισα” μονολόγησε κλείνοντας γρήγορα την πόρτα του δωματίου του. Η Πιμ θα τον περίμενε στην disco και ήταν αγένεια να την στήσει.Υπήρχε και ο κίνδυνος να την πάρει και κανένας Γερμανός κολόγερος. Το τελευταίο γλυκό φιλί της Πιμ το πρωϊ και η υπόσχεση όλο νόημα ότι θα τον περιμένει στην Tiger στις 01.00 τον έκανε να βιαστεί περισότερο.
Την ίδια ώρα στις παρυφές της Νanai road  σε ένα κομμωτήριο της κακίας ώρας  η Πιμ και οι φίλες της βαριεστημένα περίμεναν την σειρά τους για τον τελευταίο καλωπισμό πριν βγουν για δουλειά. Τα 3  πρωϊνα χιλίαρικα του Θανάση είχαν μείνει  μισά  ύστερα από το μεσημεριανό φαγητο και τα μπουκάλια του ταϋλανδεζικου ουϊσκυ που κατέβασε με τις φίλες σκέφτηκε η Πιμ.  Ειχε τάξει στο αγόρι της κατάθεση 5 000 bath την έπομενη μέρα το πρωϊ και δεν είχε ούτε τα μισά. Μαυρές σκέψεις τριγύριζαν το κεφαλάκι της  καθώς η κομμώτρια την χτενιζε. Μήπως το αγόρι της θα την άφηνε  για την αχώνευτη συγχωριανή της που νόμιζε πως ήταν πιο λευκή από αυτή αν δεν έστελνε τα λεφτά;  Την βουβή βαριεστημάρα διέκοψε το κουδούνισμα του τηλεφώνου της Πιμ .Τα μπινελίκια του αδελφού της για το μηχανάκι  που δεν του έχει πάρει ακόμα  έκαναν τα ύπόλοιπα κορίτσια να χαχανίζουν ξεδιάντροπα. “ Eγώ έχω ήδη κλείσει falang για απόψε και εσείς είστε τρίτη μέρα χωρίς πελάτη  είπε εκνευρισμένη” και ξανάπεσε σιωπή.
Ακροβολισμένος ο Θανάσης στον εξώστη της  Tiger  χαζεύει τις πανέμορφες μάγισες που χορεύουν κάτω από τα πόδια του. Τα φιλαράκια του στην Ελλάδα θα πάθουν την πλάκα τους μόλις τους δείξει τις φωτογραφίες από το μωρό του που έβγαλε το πρωϊ σκέφτηκε. Η ώρα ήδη ήταν 01.30 και η Πίμ δεν είχε φανεί και άρχισαν να τον ζώνουν τα φίδια. Τα δύο τρία πουτανάκια που του την έπεφταν του φάνηκαν  παγερά αδιάφορα.
Ξαναμένη  σχεδόν η Πιμ και οι φίλες της μπήκαν στην disco σχεδόν τρέχοντας.Τα μάτια του Θανάση έλαμψαν από χαρά και κόντεψε να βουτήξει από τον εξώστη ,το κορίτσι του ήταν πιο όμορφο από την κάθε πουτάνα που ήταν στο μαγαζί. Ξαφνικά κάτι τον τράβηξε προς τα πίσω. “Θα την τσεκάρω σκέφτηκε . θα την αφήσω  λίγο να της την πέσει κανένας να δω πως θα αντιδράσει.” Είμαστε γατόνια εμείς οι Ελληνες “μουρμούρησε πονηρά.
   Η Πίμ και οι φίλες της παρήγειλαν ποτάκι και κάθησαν δίπλα από ένα τραπέζι που χόρευαν σαν πιθήκια τρεις τέσσερις Αυστραλοί πιτσιρικάδες. Ηταν ήδη εκνευρισμένες γιατι τους είχαν καταλάβει τις καθημερινές τους θέσεις.Δεν πέρασαν πέντε λεπτά και ο πιτσιρικάς δίπλα χορεύντας προσπαθεί να πιάσει κουβέντα στην Πιμ.
Η αγωνία του Θανάση απ΄τον εξώστη έχει πιάσει ταβάνι. Υποτιμητικά η Πιμ κοιτάζει τον Αυστραλό χορευτή με την μπύρα στο χέρι και τον πασάρει στην φίλη της, Ούτε χιλιάρικο δεν δίνει αυτός σκέφτηκε η Πιμ. Ασε που θα θέλει και boom boom όλη νύχτα. “To buffalo flom Gleece θα δώσει περισότερα”  είπε  με σοβαρό τόνο στην άλλη φίλη της. “ Σήμερα θα κάνω καλό boom boom για να πάρω 4 χιλιάρικα” είπε σκάζοντας στα γέλια. Το κομπουτεράκι στο μυαλό της είχε ήδη  υπολογίσει το ποσό που χρειαζόταν για την πρωϊνή κατάθεση.
Ο μεγάλος επιβήτορας Θανάσης σίγουρος πια για το κοριτσι κόντεψε να σαβουρδιαστεί κατεβαίνοντας δυό δυό τα σκαλιά του εξώστη για να φτάσει κοντά στην Πιμ. Ηταν αλήθεια τελικά αυτό που του είπαν ότι οι Ταϋλανδές  γουστάρουν τους Ελληνες.
“ You big butterfly man “ ηταν η πρώτη κουβέντα που είπε με αυστηρό τόνο η Πιμ στον Θανάση “ You come too late. You have other lady” συνέχισε κόβοντας τη φόρα και τα πόδια του Θανάση. Ο Θανάσης ορκίστηκε στην αντρική του τιμή ότι δεν είχε άλλη γυναίκα  και πήρε σαν ανταμοιβή ένα ζεστό  φιλί.
Τα επτά χιλίαρικα που πλήρωσε ο Θανάσης για τα ποτά και τα μπουκάλια όλο το βράδυ δεν τον απασχόλησαν και πολύ. Η Πίμ τον σύστησε σε όλες τις γνωστές και φίλες της ως το νέο της boyfriend.
Τόσο το βραδυνό όσο και το πρωϊνό σεξ ήταν απιστευτο. Ο Θανάσης τα έδωσε όλα τόσο στο ντουζ όσο και στο κρεββάτι. Αλλά και η Πιμ ήταν ηφαίστειο. Του έκανε όλα τα γούστα.Χαλάλι τα 4 χιλιάρικα σκέφτηκε καθώς αποχαιρέτησε με ένα καυτό φιλί το κορίτσι του. Αυτή ξεδιάντροπα  έβαλε το χέρι της μέσα στο σώβρακο του και αφού τον χάϊδεψε άφησε ενα χαρτάκι με το τηλέφωνο της.
“Don’t forget five o’clock outside Junglcylon” του είπε ναζιάρικα “ If no come l will cry. I know you are big butterfly man” είπε κλεινοντας βιαστικά την πόρτα η Πιμ αφήνοντας μαλάκα τον Θανάση.
Ο δρόμος για την τράπεζα ηταν γνωστός . Η κατάθεση έγινε και η καριόλα συγχωριανή θα μείνει με την λιγούρα σκέφτηκε η Πιμ . Σε δύο χρόνια παντρεύομαι  μουρμούρισε περπατώντας και γελώντας προς τις παρυφές της Nanai , ενώ ο Ταϋλανδος γαμπρος ήδη ξεμούνιαζε  και την καριόλα και τις φίλες της καριόλας.
Αφού μέτρησε τα ψιλά που του έμειναν από το βράδυ ο Θανάσης αποφάσισε να πάει μια βόλτα για καφέ. Ετσι κι αλλίως είναι φτηνά εδώ σκέφτηκε. Τα επτακόσια  ευρώ που είχαν μείνει έφταναν για τις υπόλοιπες μέρες.Aυτός ήταν boyfriend  πλέον και δεν θα χρειαζόταν να πληρώνει πουτάνες τα βράδια. Στην ανάγκη όμως θα ξόδευε και τα εκατό ευρώ που είχε καβάτζα για δώρα σε γνωστούς και φίλους.
Το βραδάκι στο εμπορικό κέντρο ήταν καταπληκτικά. Το κορίτσι περίμενε τον Θανάση  ακριβώς στην ώρα της. Ενα φιλί και η φράση “ I miss you so much” έφτιαξαν τον Ελληνα μάγκα από την αρχή του ραντεβού. Δεν αξίζει τέτοια κορίτσια να κάνουν αυτή τη δουλειά σκέφτηκε .  Αφού φάγανε   τις γαρίδες τους και ήπιανε τις μπύρες τους  ο Θανάσης αγόρασε και  δώρα για το κορίτσι του παντελόνι και μπλούζα από κυριλέ μαγαζι και λευκαντικές κρέμες από τα καλυντικά. Το μωρό του δεν πρέπει να φοράει τις μαλακίες  από τους υπαίθριους πάγκους. Αγόρασε και μια μπλούζα για την πάρτη του. “ Good guys goes to heaven. Bad guys goes  to Patong” έγραφε. Θα την φορούσε και όλοι θα τον ρωτούσαν  για το μαγικό του ταξίδι. Ολα πήγαιναν καλά παρόλο που η συνολική ζημιά ήταν με τα δώρα 6500 bath . Το μόνο περίεργο ήταν   κάποια στιγμή όταν έτρωγαν χτύπησε το τηλέφωνο της Πιμ αυτή σηκώθηκε και απομακρύνθηκε για να απαντήσει Γιατι άραγε σκέφτηκε ; Αλλά η απάντηση “ Teelak it was my sister she is very sick. Ι have to go take care her. She has only me.”  τον είχε καθησυχάσει.
Η υπόσχεση οτι θα επέστρεφε στο δωμάτιο του γύρω στις δώδεκα το βράδυ και θα έμεναν για σεξ όλο το βράδυ μέσα απογείωσε εντελώς τον Θανάση.Τα  τελευταία λόγια της Πίμ       “ teelak I don’t want money tonight  I only want take care you. I love you so much” και το αποχαιρετιστήριο φιλί  έδωσαν την χαριστική βολή. Το κορίτσι τράβαγε καψουρα μαζί του.Μόνο οι Ελληνες τα τα κάνουν αυτά σκέφτηκε φεύγοντας.............
H Πίμ  έφυγε σχεδόν τρέχοντας από το εμπορικό. Με την ψυχή στο στόμα πέταξε τα δώρα του Θανάση σε μια γωνία μαζί με τα άλλα , έκανε ένα γρήγορο ντουζάκι και  ετοιμάστηκε.Τα δύο χιλιάρικα sort time δεν τα βρίσκεις εύκολα σκέφτηκε.
“Falang are clazy. They want sex day and night” είπε στην φίλη της με το μηχανάκι που  ήρθε  να την πάρει για να προλάβει. Ηταν όμως χαρούμενη. Με τα σημερινά λεφτά  και μερικά άλλα που είχε σπίτι θα πλήρωνε την δόση της κουζίνας της μάνας. Την είχε πάρει τηλέφωνο το μεσημέρι και της τα έχωσε άσχημα.
Ο Θανάσης  επέστρεψε στο δωμάτιο ευτυχισμένος.Αφου πέρασε από το 7 eleven πήρε μερικές μπύρες και μερικά μπινελίκια για το βράδυ. Δεν θα τον ΄πιανε κορόϊδο το ξενοδοχείο να του χρεώνει 10 bath παραπάνω την μπύρα.
Μπήκε στο δωμάτιο έκανε ντουζάκι άρον άρον και ξαπλωσε στην τεραστια κρεββατούμπα. Σε αυτο το στρώμα θα γινόταν χαμός το βράδυ. Βάρεσε μια μαλακία στα γρήγορα γιατι και μονο η σκέψη από την θεά γκομενα του  τον είχει φτιάξει και πέρασε στο καλύτερο της ημέρας .Θα έπαιρνε τηλέφωνο τους φίλους του. Ολοι τους πάθανε την πλάκα τους μιας και ο έμπειρος Θανάσης θα τους έδινε πληροφορίες να κάνουν και αυτοί το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Τελευταια του σκέψη πριν πέσει για ύπνο ήταν να στείλει ένα μήνυμα στο κορίτσι του για της δείξει πόσο την σκέφτεται . Σε δύο ωρες θα ήταν ξανά κοντά του.
Το μήνυμα έφτασε στην Πιμ σε ακατάλληλο ώρα. Το αγόρι μου σκέφτηκε και έβγαλε από το στόμα της  την χοντρη  ψωλή του Γερμανού μεσήλικα που ήταν έτοιμος να της αστραψει ανάποδη. Το διάβασε και πέταξε το κινητό στην άκρη απογοητευμένη. “ Βig Greek buffalo “ είπε γνέφοντας στον Γερμαναρά και συνέχισε από κει που σταμάτησε.Έπρεπε να τελειώνει γρήγορα. Ηταν η μέρα που θα μίλαγε στο skype με τον Ιταλό πιτσιρικά που πλήρωνε τη δόση του ISUZU. Τα κορίτσια την περίμεναν για σομ ταμ και κουτσομπολιό στο κομμωτήριο. Ειχε και το τζάμπα πήδημα αργά με τον big buffalo.
Ιδρωμένος πετάγεται από τον ύπνο του ο Θανάσης. Τσεκάρει την ώρα 01.30 και του φεύγει ο κώλος.Παιρνει πανικόβλητος το τηλέφωνο. Καμία  αναπάντητη. Τα άντερα του έχουν δεθεί κόμπο.Καλεί  το κορίτσι του.
Η καβλιάρα φωνή της Ταϋλανδής μαγισσας ακούγετε από την άλλη γραμμή:
‘l’m coming teelak. Sister was very sick, went hospital. I miss you so much” είπε και έκλεισε γρήγορα. Τσάμπα ο συναγερμός σκέφτηκε ο Θανάσης. Είπαμε οι Ταϋλανδές γουστάρουν τους Ελληνες μονολογησε  και πήγε για να αρωματιστεί.
Το βράδυ με το κορίτσι του ήταν υπέροχο. Χωρίς σεξ όμως μόνο μια πίπα γιατί η Πιμ ήταν vely tiled. Ο Γερμανος μεσήλικας την είχε ξεμουνιάσει. Κοιμήθηκαν αγκαλιά ..........
Το πρωϊ ο Θανάσης είχε ρέντα. Και πήδημα και πίπα. Το είχε ξετρελάνει το γκομενάκι.Τα τρία  χιλιάρικα που έδωσε για το νοσοκομείο της φίλης δεν μετράγανε. Οταν στα ζητάει με δάκρυα στα μάτια η  κοπελα σου δεν λες τίποτα, βοηθάς.Αλλωστε η σχέση έχει  και υποχρεώσεις.
Το ραντεβού  που δοθηκε ήταν το βραδάκι στην Nanai road. H Πιμ θα έφερνε το Θανάση στο δωμάτιο της για να γνωριστεί καλύτερα με τις φίλες της. Ηταν το boyfriend της.
Aφου έκανε το ντουζάκι του ο Θανάσης αποφάσισε να κάνει και μια βόλτα ποδαράτος να δει την Patong είχε αρκετό χρόνο πριν να πάει στο κορίτσι του.. Εκτός από την πρώτη μέρα δεν είχε δει σχεδόν τιποτα και ήταν κρίμα. Το κόβει στον ποδαρόδρομο και φτάνει στην παραλία. Του άρεσε αλλά είχε ξεχάσει  το μαγιό του. Συνέχισε περπατώντας σκεπτομένος πόσο φτωχικά περνάνε όλα τα κορίτσια εδώ. Ενα χέρι τον τράβηξε από τις σκέψεις του και μια γλυκιά φωνούλα ακούστηκε “massage, handsome man “ Eνα εξωτικό μωρό όχι πάνω από τα 20 τον κοίταζε λάγνα στα μάτια. Λύγισαν τα πόδια του αλλά σαν αστραπή ήρθε στο μυαλό του η εικόνα της Πιμ. “ Happy ending handsome man “ είπε ο άγγελος ξανά αλλά ο μάγκας είχε πάρει την απόφαση του. Πουτάνες αναφώνησε και συνέχισε το δρόμο του σκεπτομενος την εικόνα από το κορίτσι του. Περπατώντας παρακάτω ψιλομετάνιωσε που έχασε την ευκαιρία για ένα στα γρήγορα. Αλλά σκέφτηκε ότι με τα 230 ευρώ ,μετά από τις κρεπάλες και τα άλλα έξοδα που δεν είχε υπολογίσει,  που του είχαν μείνει πια δεν ήταν ώρα για περιτά έξοδα. Αλλωστε από πήδημα ήταν καβατζομένος. Ειχε το κορίτσι του.....
Η Πίμ βαριεστημένη γύρισε στο δωμάτιο. Ενα ξεχασμένο sort time ραντεβού του χιλίαρικου της χάλαγε την διάθεση. Ξεχασμένο αλλά σταθερό κάθε βδομάδα με τον συνταξιούχο Αγγλο παππού που έμενε μόνιμα χρόνια κοντά στο δωμάτιο της. Αυτά τα λεφτά και ότι μαζέψω από εδώ και πέρα θα πάνε για το I pad σκέφτηκε.  Τα internet café είναι γεμάτα και δεν μπορείς να μιλάς στα thai dating sites  όποτε θές και να κλείνεις ραντεβού  ήταν η επόμενη σκέψη. Πηρε τηλέφωνο τις φίλες. Το βραδάκι θα πέρναγε ο Θανάσης τους είπε και ενημέρωσε  να μην φάνε και πιούνε τίποτα νωρίτερα. Ηταν η σειρά της να κεράσει...............
Το βράδυ κατα τις δωδεκάμιση βρισκει τον Θανάση πίσω στο δωμάτιο σε μαύρο χάλι. Να του κάνει τέτοια σκηνή η Πιμ γιατι δεν είχε να βάλει 320 μπατ για τις τελευταίες μπύρες δεν το χωραγε ο νους του. Ειχε πληρώσει κοντά τέσσερα χιλιάρικα για δυο μπουκάλια ουϊσκυ σκοτσέζικο και όχι απ΄το πετρέλαιο που πίναν αυτές , για 5 πίτσες και πάνω από σαράντα μπύρες . Ολες οι φίλες της   πάνω από δέκα είχαν έρθει για να τον γνωρίσουν . Και η Πιμ του είπε ότι την έκανε ρεζίλι για 320 μπατ μπροστά σε όλες τις κουτσομπόλες.Τον έδιωξε.  Μήπως είχε χάσει την γκομενάρα των ονείρων του για οκτώ ευρώ ; Πικρα.
Επρεπε επιτέλους να σκεφτεί.Η τελευταια καβάντζα θα έμπαινε μπρος . Η φορτωμένη πιστωτική του έδινε περιθώριο και θα σήκωνε  400 ευρώ . Το παιγνίδι θα γύριζε με ένα καλό δώρο. Εστειλε μήνυμα  στην Πιμ κατά τις δύο. Ραντεβού το απογευμα στο Junglcylon.Ενα οκ που του έστειλε το κορίτσι του μετά απο λίγα λεπτά τον έκαναν να χαλαρώσει και να αποκοιμηθεί.
Το μήνυμα του Θανάση βρίσκει την Πιμ στην Hollywood . Eιχε πάει εκεί για να  αποφύγει  καμιά μαλακία του Θανάση. Ηταν και η ζημιά από τα 320 μπατ που είχε βάλει από την τσέπη της. Θα την πλήρωνε ο Γιαπωνέζος που την γλυκοκοίταζε από απέναντι...........
Η επόμενη μέρα πέρασε όπως  την είχε σχεδιάσει ο  Θανάσης, φαγητό στο εμπορικό , μπυρίτσες και ένα μεγάλο δώρο για το μωρό του. Ένα χρυσό δακτυλίδι αξιας 14.000 bath.
Σαν μικρό παιδί η Πιμ γέλουσε όταν μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο. Η ανταμοιβή του Θανάση με  δύο γλυκά φιλιά και το χέρι ανάμεσα στα πόδια την ώρα του φαγητού ηταν προμήνυμα μιας τρελής βραδιάς. “teelak I love you so much” ψέλλισε η καψουρίτσα του Θανάση. Το παιγνίδι γύρισε. Ηταν και οι δύο ευτυχισμένοι . Ηταν πια αληθινό  ζευγάρι.
Η νύχτα ήταν μακριά και κουραστική. Ο Θανάσης έψησε την Πιμ και του έδωσε κώλο.Ετσι είμαστε οι Ελληνες μερακλήδες σκέφτηκε. Στο τέλος πάντα τα καταφέρνουμε,......
Το μόνο ζόρι ήταν το πρωϊ θα της έλεγε ότι από αύριο και για τις 4 μέρες που απομέναν είχε ελάχιστα λεφτά αλλά θα χαιρόντουσαν το έρωτα τους σαν μικρά παιδιά. Ηταν σίγουρος πως τον αγαπούσε.
Η Πιμ στριφογύριζε στο κρεββάτι. Σκεφτόταν πως θα ξόδευε τα 13000 μπατ που θα έπερνε  από το κοσμηματοπωλείο όταν γυρίσει το δακτυλίδι. Ι pad ή προκαταβολή για το μηχανάκι του αδελφου της που την βρίζει κάθε μέρα ένα χρόνο τώρα, δύσκολη επιλογή. Τελικά ο Θανάσης δεν ήταν και άσχημη  επιλογή για μακροχρόνια σχέση σκέφτηκε και χαμογέλασε. Κοιμήθηκαν τελικά αγκαλιά.......
Το ζόρικο πρωϊνο του Θανάση ξεκίνησε με μία πίπα ξεγυρισμένη. “ Που τα έχουν μάθει όλα αυτά αβγαλα κορίτσια” αναρωτήθηκε. Ετοιμος πια και σιγουρος για το αποτέλεσμα το ξεφούρνησε “ Baby l have no money, money finish. But we love each other”. Ηλεκτρική  εκκένωση χτύπησε το ξαπλωμένο στο κρεββάτι κορμί  της Πιμ. Ενα ξεψυχισμένο “ok l love you too Thanasis” ήταν η απάντηση.
H Πιμ σηκώθηκε βαριεστημένα έκανε ένα γρήγορο ντουζ ντύθηκε και είπε “ Teelak l have to go.  Sister at hospital is alone. I have to take care her. See you at Tiger tonight”. Εδωσε ένα ζεστό φιλί στον Ελληνα επιβήτορα και χαιρέτησε. Ο Θανάσης έγυρε αποκαμωμένος από τα πολλά πηδήματα και αποκοιμήθηκε σίγουρος ότι τα είχε καταφέρει για μια ακόμα φορά.
Τρεις μέρες πέρασαν και ο Θανάσης  έχει τα χάλια του. Το κορίτσι εξαφανίστηκε......
Δεν απαντάει  στο τηλεφωνο,στην Τiger  δεν πηγαίνει ενω στην βόλτα που έκανε από το δωμάτιο της Πιμ μια φίλη από την παρέα μιας προηγούμενης μέρας του είπε ότι μάλλον πήγε στο χωρίο της. Πικρα ατελείωτη. Γιατί;;;;;;;
Και από λεφτά σκατά. Οκτακόσια μπάτ την ημέρα ξοδευε για να του φτάσουν. Μόνη απόλαυση ένα δύο ποτάκια που έπινε νωρίς το βράδυ χαζεύοντας τα μαγικά μωρά του Σιαμ να λυκνίζονται  στα μπάρ της Bangla road και η δορυφορική τηλεόραση του ξενοδοχείου . Mια σαραντάρα καλοστεκούμενη  τον  σταμάτησε μια από αυτές τις μαύρες νύχτες  στον δρόμο και του ζήτησε 500 μπατ για sort time. “Εχουν τρελάθει οι πουτάνες και δεν ξέρουν τι ζητάνε “ μονολόγησε. Και το γαμημένο τηλεφωνο δεν χτύπησε ούτε μία φορά.Μόνο κάτι μηνύματα από τα φιλαράκια να μην ξεχάσει την καπότα όταν πηδάει. Ενώ τα δικά του πάνω από 50 καμία απάντηση..............
Ετοιμος για αναχώρηση μπροστά στο ξενοδοχείο πια ο Θανάσης μετράει τα ψιλα για να του φτάσουν για το ταξί.  Ξαφνικά έρχεται μήνυμα  στο κινητό. Ηταν το κορίτσι του. Σιγουρα θα του εξηγούσε τι έγινε  και θα του ζήτουσε συγνώμη  Ανοιγει το κινητό και  εκπληκτος διαβάζει :
‘  Hello Thanasis.  I miss you so much.  When you come back  please call me  I can           
LOVE YOU SORT  TIME”   .           
………………………………………………………………………………………………………………………………………
Ενας χρονος πέρασε από το ειδύλιο της Πιμ και του Θανάση στην μακρινή Ασια.
Η Πίμ εξακολουθούσε να ζει και να δουλεύει στην Patong. Τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα είχε φανταστεί. Απορούσε όμως γιατί όλα τα είχε σχεδιάσει σωστά. Συγκεκριμένα αντιμετώπιζε αρκετά μικρά και δύο μεγάλα θέματα.
Στα μικρά που αφορούσαν τα  κυρίως τα οικονομικά της  περιλαμβάνοταν  η μάνα της που άκουσε για πλυντήριο πιάτων και ηλεκτρική σκούπα που αν αγόραζε θα έκανε της φίλες της να σκάσουν από ζήλεια  τους και ο πατέρας της που  χρωστούσε δόσεις  για το ISUZU pick up   γιατί  ότι του έστελνε  από χρήματα αυτός τα έπινε. Μαλιστα στο συγκεκριμένο  προτζεκτ άλλαξε ο χρηματοδότης. Ο Ιταλός πιτσιρικάς σπόνσορας  την έπιασε  απροειδοποίητα  ένα βράδυ στην Τiger  να χαμουρεύεται με ένα Αραβα και την έκανε τόπι στο ξύλο. Αλλά το πρόβλημα λύθηκε σχεδόν αμέσως αφού η Πιμ βγήκε από το νοσοκομείο. Ο  Γιαπωνέζος σπόνσορας ήταν εγγύηση.
Τέλος υπήρχε και ο αδελφός της που τις  δύο φορές που επέστρεψε στο χωριό,  της μαύρισε τα μάτια με μπουνίδια για το μηχανάκι που  δεν του ειχε ακόμα αγοράσει. Οι δικοί της στο χωριό είπαν  σε φίλους και γνωστούς ότι έγινε μάνατζερ στο hotel.  Για να γιορτάσουν το γεγονός η μάνα της έκανε ένα μεγάλο τραπέζι που πλήρωσε φυσικά η Πιμ.
Στα δύο μεγάλα θέματα τώρα που  ήταν ο χωρισμός με το thai boyfriend, που αφού την πλάκωσε και αυτός στο ξύλο  για τα ψίχουλα που του έστελνε την παράτησε και πήγε στην Bangkok να βρεί την καριόλα που δούλευε  πλέον στην Nana  Plaza  και του απέφερε σταθερά υψηλό εισόδημα. Για να τον εκδικηθεί τα έφτιαξε με τον κολλητό του που είναι καλό παιδί και δεν χτυπάει στο κεφάλι. Μάλιστα της είπε άν του στέλνει παραπάνω λεφτά από ότι έστελνε στον προηγούμενο θα τα αποταμίευε και σε δύο χρόνια θα παντρευόντουσαν παρότι ήταν αρκετά σκουρόχρωμη.  Αυτή τη φορά ήταν  σίγουρη για την επιλογή της. Επαθε και έμαθε.........
Το δεύτερο και χειρότερο ήταν ότι μόλις ανακάλυψε ότι ήταν στον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης. Δεν την ένοιαζε το ένα παιδί ακόμα για την οικογένεια . Το  τραγικό ήταν ότι η φίλη της που της  έριξε τα χαρτιά πριν λίγες μέρες στο κομμωτήριο  της είπε ότι το  falang μωρό  που περίμενει  είναν μάλλον από τον αμερικάνο ράπερ τουρίστα που είχε πριν  τέσσερις πέντε μήνες. Μαύρο baby!!!!!!! Καταστροφή!!!!!
Η μοίρα την χτύπησε πισώπλατα  σκληρά. Δεν εχουν βγει λευκαντικές κρέμες για μωρά.
Η δουλειά  της αντίθετα πήγαινε αρκετά  καλά. Το I pad που αγόρασε για να συμμετέχει στα διάφορα thai  dating φόρουμ έφερνε σταθερό εισόδημα. Ασε που υπήρχε και η πιθανότητα για πρόσκαιρο γάμο με farang  γαμπρό  που  θα χρηματοδοτούσε και το μωρό. Επρεπε ομώς να είναι προσεκτική με αυτό το κομμάτι της δουλειάς γιατι μπορούσε να χάσει χρόνο με ψεύτες .Μάλιστα ένας από αυτούς   ο misterkamagas  της ειχε τάξει λαγούς με πετραχείλια.  Τον ψιλιάστηκε  όμως και  την πληρώσε άσχημα από το πρώτο βραδυ. Οι  κολλητοί της  πορτιέρηδες στην Tiger  δουλεύουν  εξτραδάκια τα μεσημέρια και πληρώνονται σε είδος . Ο misterkamagas  ή Fokion Kolomeglifos που έγραφε το διαβατήριο για την εισαγωγη σ το νοσοκομείο έκανε το όνειρο του πραγματικότητα.  Επτακόσια πενήντα  ευρώ  ή τριάντα χιλίαδες μπατ all inclusive  του στοίχησαν 43 μέρες στο νοσοκομείο σε θάλαμο 15 ατόμων στο υπόγειο για τους σχεδόν απορους,και 650 μπατάκια το ταξί για το αεροδρόμιο.  Ηταν τυχερός όμως . Ταξίδεψε business  class στην επιστροφή. Τον λυπήθηκαν οι αεροσυνοδοί με το το πόδι και το χέρι στο γύψο. Ετσι κι αλλίως μόνο  εκεί χωρούσε..............
Ο χρόνος είναι χρήμα και στην Ταϋλάνδη και ο κουραδόμαγκας δεν το ήξερε..
  Τις τελευταίες μέρες η Πιμ βγαίνει με τον “Makis” που είναι  από Gleece ανοιχτοχέρης και νόστιμος. Δουλεύει “ikodomos” που δεν  έχει καταλαβει τι είναι αλλά  σίγουρα  πρέπει να είναι καλή δουλειά γιατι σκορπάει τα χιλιόμπατα σαν μαρούλια.  Μάλλον σε αυτό το Gleece  έχουν τα  δέντρα που βγάζουν χιλιόμπατα.
Αλλά και ο Θανάσης δεν ήταν και σε καλύτερη μοίρα. Οι Ελλεηνίδες εξακολουθούσαν μην είναι το φόρτε του. Αφου του βγήκε ο κώλος στην δουλειά και έκανε το σκατό του παξιμάδι  κατάφερε να ξεχρεώσει τα κερατιάτικα του ταξιδιού και να έχει φτιάξει και μια μικρή καβάτζα για το μέλλον.
Tην  μπλούζα  “ good guys go to heaven bad guys go to Patong”  που ήταν και το μοναδικό αναμνηστικό του,την έκανε εγχείρηση στο πετσί του και η μάνα του τον έπαιρνε στο  κυνήγι  για να την πλύνει.Η ανταμοιβή του όμως ήταν μεγάλη. Οποιος τον ρώταγε  τι είναι το “Patong” του έλεγε όλη την ιστορία για το μαγικό μέρος   με τις εξωτικές παραλίες, με τα σχεδόν τσάμπα  ξενοδοχεία , τους σχεδόν τσάμπα αστακούς  και γαρίδες και τις σχεδόν τσάμπα γυναίκες.
Mάλιστα γραφτηκε και σε ένα site στο  “ mourgela.com” που είχε ένα thread  για τους λάτρεις του ταξιδιού στην Ταϋλανδη  με το ψευδώνυμο thaikiller και ως έμπειρος  από το μέρος πια έδινε τα φώτα του στους νεώτερους και  χαζολογούσε με τους παλαιούς. Μπορεί αυτος να ήταν τυχερος και να μην του φάγανε λεφτά οι πουτάνες  γιατί είχε τα μάτια ανοιχτά  και  έβγαλε και γκόμενα,  αλλά  τα νέα παιδιά παιδιά πρέπει να προσέχουν......
Εχει πάει τρεις η ώρακαι ο Θανάσης δεν μπορεί να κοιμηθεί  και απόψε. Ο παλιός συμαθητής του ο  Bαγγέλης  γνωστός πουτανιάρης και πρώην ναυτικός της κακιάς ώρας του είπε   πριν μέρες ότι το καλύτερο  ταξίδι είναι η Κούβα και του έχει βάλει φωτίες . Ολα είναι σχεδόν τσαμπα και οι γκόμενες πηδιούνται  για ένα αποσμητικό.!!!!!
Η μικρή καβάτζα των μετρητών ήταν στο συρτάρι και η πιστωτική έτοιμη να βοηθήσει αν παραστεί ανάγκη αλλά το μεγάλο πρόβλημα της συσκευασίας των αποσμητικών δεν είχε λυθεί ακόμα.
Οταν βγαίνει ο Ελληνας στο εξωτερικό  πάντα διαπρέπει.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ !!!!!
 

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Μηνύματα
486
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
συγχαρητηρια στον συναγωνιστη για τον κοπο του και για τα infos ...
καλη δουλεια μπραβο!!!!
 
OP
OP
geo70

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.079
Like
58
Πόντοι
16
-Παττάγια
Υπόθεση φαγητό : παραθέτω τις δικιές μου επιλογές χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και οι καλύτερες , άλλωστε η εμπειρία μου σε σχέση με άλλα άτομα του φορουμ είναι μηδαμινή ...
-Food Plaza (ή κάπως έτσι) , στο υπόγειο του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου δίπλα ακριβώς απο το Hilton , δεν το χάνεις με τίποτα , πολύ χαμηές τιμές (100-150 μπατ/άτομο) με κουζίνες απο παντού ...
-Beer Garden , μπυραρία με ωραία θέα στη θάλασσα , κοριτσάκια να σε περιτριγυρίζουν , λίγο πιο ακριβό , κάνει πολύ ωραία burgers ...
-Pizza Hut , το τίμησα 1 φορά , ωραίο για απογευμα με θέα τη beach road .
-18 coins , σε πιο "χαλια" περιοχή , με φτηνό (100-150 μπατ/άτομο) φαγητό , καθαρή κουζίνα , καλη εξυπηρέτηση για να σε κάνουν πελάτη , ακόμη και με ανηθικες υποσχέσεις ! , βέβαια άλλοι πιό έμπειροι του φόρουμ το χαρακτηρίζουν μετριότατο ...
-Τα ξενοδοχεία έχουν συνήθως καλό φαγητό αλλά σχετικά πιό ακριβό (200+ μπατ) , στο δικό μου έμεινα πολύ ευχαριστημένος , με σπεσιαλιτέ το burger σολωμού
-Τα κλασικά McDonalds
-Ένα που δεν θυμάμαι το όνομα του δίπλα στο Mike`s mall , είχε πολύ κόσμο , μέτριο φαγητό !

ΔΕΝ δοκίμασα street food , όπου υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ !!!    
 
 

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Μηνύματα
218
Like
33
Πόντοι
1
μπαβο όλι καλο και χρησημο οι ενιμεροσης εινε πολι καλες
να νε καλα οι συναδελφοι που γραφουν εδω
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
PHUKET THINGS TO DO , THINGS TO SEE  :thumbsup:
Για ένα τέτοιο μακρυνό ταξίδι και ειδικά για αυτούς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το πραγματοποιούν συχνά είναι κρίμα κάποιος  να τρυπώνει σε ένα ένα μουνί και να μην δει και πέντε πράγματα.
Ακολουθεί μια λίστα με αξιοθέατα και διάφορα άλλα που πραγματικά αξίζουν.

1.Εκδρομή στα PHI PHI islands
Εκπληκτικό !!!!!!!
Ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου που εξιτάρει όλες τις αισθήσεις.
Υπάρχουν πολλά βινtεάκια στο youtube
Μπορεί να πάει κάποιος είτε σε ήμερήσια εκδρομή κόστος περίπου στα 1800 bath στην full season και κανα χιλιάρικο στην low, είτε να το συνδιάσει με ολιγοήμερη διαμονή.
Το καλύτερο για μένα είναι να φορτώσεις ένα τρελλό μουνί (σχεδόν καμία δεν αρνείται ειδικά αν είναι freelancer και δεν έχει υποχρεώσεις από δουλειά) και να ζήσεις  ένα μαγικό όνειρο.

2. Εκδρομή στο James Bond island.
Ωραία ημερήσια εκδρομή που  συνδιάζεται και με άλλες δραστηριότητες.
Κόστος περίπου όσο και η προηγούμενη εκδρομή.

3. Βόλτα με ελέφαντες στο δάσος.
Χαβαλέ φάση αξίζει πολύ όταν υπάρχει παρέα με φίλους και συνήθως προσφέρεται σε κάποια ημερήσια εκδρομή.

4. Phuket zoo
Αξιόλογος ζωολογικός κήπος με μερικά ωραία show όπως το παρακάτω.

5. Phuket fantasia
Θεματικό πάρκο με διάφορα ωραία βραδυνά  show.
Δεν το έχω επισκευτεί (λόγω των γνωστών βραδυνών ενασχολήσεων) αλλά όσοι πήγαν δεν μετάνοιωσαν. Σχετικά ακριβό αλλά αξίζει.

6. Laem singh beach
Ανάμεσα στις πολύ όμορφες παραλίες για μπάνιο νομίζω ότι ξεχωρίζει για το τροπικό δάσος που την περιβάλλει και τα καθαρά νερά.
Πηγαίνεις με μηχανάκι ή τουκ τουκ.

7. Thai food.
Μιά από τις καλύτερες κουζίνες του κόσμου που αξίζει να την δοκιμάσει κάποιος.Υπάρχουν πολλά μικρά εστιατόρια που προσφέρουν απίστευτο φαγητό σε αστείες τιμές.Προσοχή για αυτούς που δεν αντέχουν τα καυτερά να ζητάνε το φαγητό no spicy.

8. Thai massage
Ένας από τους βασικούς λόγους που δεν μπορώ να ξεκολλήσω από την Ταϊλάνδη.
Αν η μασσέρ είναι καλή είναι εκπληκτική εμπειρία και αξίζει ακόμα και σε ημερήσια βάση.
Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να συνοδευτεί με φραπεδάκι,πίπα ή και full sex.
Tο κόστος για το μασάζ είναι 250-350 bath η ώρα. Στην Patong  υπάρχουν πολλά μαγαζιά που το προσφέρουν. Προτείνεται χωρίς τα παρελκόμενα και βέβαια να κλείσουμε μωρό για αργά μετά το σχόλασμα του που θα μας τα προσφέρει όλα.

9. Body to body massage
Το απόλυτο must του ταξιδιού στην Ταϊλάνδη. Αν οι διακοπές περιλαμβάνουν και Bangkok προτείνεται να γίνει εκεί. Πόλλες επιλογές  σε καλύτερες κάποιες φορές τιμές και απίστευτες υπηρεσίες που κατα καιρούς έχουν περιγράψει συνάδελφοι στο sex trip.
Στην Patong  προσφέρεται εδώ.
Υπάρχουν και δύο τρία στο Phuket town για τους λάτρεις το είδους.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει για μιάμιση ωρα μπανιάρισμα με το μωρό της επιλογής μας, body to body massage με σαπουνάδα , πίπα και full sex. Οι κοπέλες είναι απόλυτες επαγγελματίες και η ευχαρίστηση εγγυημένη. Κόστος περίπου 3000 bath αλλά για αυτούς που το κάνουν για πρώτη φορά αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας.
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.154
Πόντοι
216
“DON’T  DO IT”  TIPS

Για να αποφεύγουμε τις κακοτοπίες  καλό θα είναι να καταλάβουμε ότι δεν είναι τα πάντα χύμα στην Ταϊλάνδη όσο και  αν τα πράγματα δείχνουν το αντίθετο. Αν δεν ακολουθεί κάποιος τους κανόνες μπορεί να μπλέξει άσχημα. Ο ελληνικός κουτσαβακισμός και η παντελής έλλεψη ταξιδιωτικής παιδείας, η λογική του ότι με τον παρά μου κάνω ότι γουστάρω έχει οδηγήσει πολλά μαγκάκια να γυρίσουν πίσω στο Ελ.Βενιζέλος  με κατεβασμένα τα αυτάκια.
Ο βασικός κανόνας είναι ένας και απλός.
Μην κάνεις αυτό που ο κάθε μαλάκας τουρίστας δεν γουστάρεις να κάνει στην χώρα σου.
Ακολουθούν μερικά βασικά tips για το τι δεν πρέπει να κάνουμε σε ένα τέτοιο ταξίδι που νομίζω ότι μπορεί να εμπλουτιστούν και από άλλους έμπειρους συναδέλφους.
1. Σεβασμός στα ήθη και έθιμα του λαού. Όσα παράξενα και αστεία να μας φαίνονται οφείλουμε να τα σεβαστούμε. Έχω δει μαλάκα Αυστραλό τουρίστα να τρώει το ξύλο της αρκούδας από καμιά δεκαριά καυλωμένους Ταϊλανδούς επειδή βούτηξε φρούτα και χυμούς  κάνοντας “χαβαλέ” από τα βουδιστικά προσκυνήματα που υπάρχουν διάσπαρτα στους δρόμους. Διαβάζουμε πέντε πράγματα για να ξέρουμε,  σε forum ,για αυτά πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι.
2. Σεβασμός στον βασιλιά τους. Είναι μετά το Βούδα το βασικότερο σύμβολο τους. Μπορεί να μας φαίνεται η απόλυτη μαλακία αλλά είναι πολλοί αυτοί που κατέληξαν ακόμα και στην φυλακή ακόμα και για μερικά μπενελίκια προς το πρόσωπο του.
3. Δεν είναι όλες οι Ταϊλανδές πουτάνες. Οφείλουμε σεβασμό σε κάθε εργαζόμενη κοπέλα που βιοπορίζεται δουλεύοντας στα τουριστικά θέρετρα. Κατά  αναλογία είναι σαν να πηγαίνει ο κάθε μαλάκας να πιάνει τον κώλο του κάθε γκαρσονιού στην Μύκονο απλά και μόνο επειδή η Μύκονος έχει πολλούς πούστηδες. Ακόμα και ο σεβασμός στις κοπέλες που εργάζονται στην sex σκηνή μόνο πολλαπλά οφέλη μπορεί να φέρει  στην συμπεριφορά τους και τις υπηρεσίες που θα σας προσφέρουν.
4. Δεν ερωτευόμαστε κορίτσια της sex σκηνής. Σε όλους φαντάζει αστείο όταν το διαβάζουμε αλλά οι περισσότεροι καταλήγουν πρωταγωνιστές στην ιστορία που έχω ποστάρει παραπάνω. Ειδικά οι πρωτάρηδες Έλληνες “επιβήτορες” θεωρούνται από τους πρωταθλητές στην συγκεκριμένη μαλακία.
5. Η παιδεραστεία απαγορεύεται και τιμωρείται αυστηρά με πολυετείς καθείρξεις. Τελεία.
6. Τα ναρκωτικά παρότι είναι πανεύκολο να βρεθούν τιμωρούνται αυστηρότατα.Υπάρχει περίπτωση να σε καρφώσει ακόμα και αυτός που σου τα πούλησε. Με λίγα λόγια τον ήπιες χωρίς να το καταλάβεις και να κάνεις ατελείωτα χρόνια φυλακή ακόμα και για μικρή ποσότητα μαριχουάνας.
7. Ποτέ τσαμπουκάδες με τους ντόπιους όσο δίκαιο και να έχουμε. Χαμογελάμε συγκαταβατικά ότι μαλακία και να έχει γίνει και την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Σε κάθε άλλη περίπτωση το αποτέλεσμα είναι νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα. Οι Ταϊλανδοί έχουν το κακό ελάττωμα να μαζεύονται σαν τις μύγες στα σκατά όπου υπάρχει τσαμπουκάς και να βαράνε χωρίς οίκτο κάθε ξένο που έχει εμπλακεί χωρίς να εξετάζουν ποιός έχει δίκιο και ποιός έχει άδικο. Άσε που οι περισσότεροι είναι εκπαιδευμένοι στην πολεμική τους τέχνη το muai thai.
8. Αποφεύγουμε την ενοικίαση στα μηχανάκια. Οι κανόνες οδικής συμπεριφοράς είναι σχεδόν ανύπαρκτοι και ισχύουν μόνο για τους τουρίστες,με τους μπάτσους να παραμονεύουν παντού, χώρια ότι οδηγούν με το εγγλέζικο σύστημα. Ένας πιθανός τραυματισμός θα χαλάσει, το λιγότερο, τις διακοπές μας.
9. Δεν νοικίαζουμε jet ski στις παραλίες. Η πιο συνηθισμένη απάτη στα τουριστικά θέρετρα της Ταϊλάνδης είναι να σε κατηγορήσουν ότι έχεις προκαλέσει ζημιές στο jet ski και να πληρώσεις τον κούκο αηδόνι. Στην συγκεκριμένη απάτη συμμετέχουν από τον βρωμιάρη που στο ενοικίασε μέχρι τον τελευταίο  μπάτσο. Τσαμπουκάδες για να βρεις το δίκιο σου σε οδηγούν στην περίπτωση νο5.
10. Πληρώνουμε τις κοπέλες ότι έχουμε συμφωνήσει εξαρχής, τον  λογαριασμό που έχουμε κάνει στο μπαρ μέχρι τελευταίου μπατ και γενικά στις οικονομικές συναλλαγές μας είμαστε κύριοι. Λοιπές μαγκιές ελληνικού τύπου για να αποφύγουμε την όποια πληρωμή οδηγούν ξανά μαθηματικά στην περίπτωση νο5.
11. Αποφεύγουμε να κινούμαστε  βαριά μεθυσμένοι  μόνοι μας και μάλιστα νύχτα. Υπάρχει πιθανότητα έστω και ελάχιστη να μας ληστέψουν ειδικά αν περνάμε από μέρος που συχνάζουν ladyboys. Το ξεψείρισμα συνήθως συνοδεύται και με επιδόρπιο φάπες.

Αυτά από εμένα επί του θέματος.Προφανώς εδώ μπορεί να βοηθήσει κάθε έμπειρος συνάδελφος ποστάροντας κάτι που ίσως να βοηθήσει.
 
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom