Νέα

Χρυσή Βροχή

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nickgreekgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Μηνύματα
135
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1

:pipa2:
Συνέχισα να παίρνω trans από την Συγγρού και από αγγελίες, αλλά να σας πω την αλήθεια ξενέρωνα αρκετά ειδικά όταν έπεφτα σε ξεπέτες και δεν ήταν λίγες αυτές…
Ήθελα κάτι χωρίς αναστολές και όρια.
Μια μέρα διάβασα μια αγγελία στην Χ..Ευκ… Είχε αυταρχικά υπονοούμενα και είπα να δοκιμάσω.
Ηταν πρωί γύρω στις 11 είχα κανονίσει να φύγω από την δουλειά νωρίτερα επικαλούμενος κάποια άσχετη δικαιολογία. Έτσι θα μπορούσα να κάνω τις ανωμαλίες με την ησυχία μου χωρίς να κινήσω υποψίες και στην γυναίκα μου.
Δεν θα αναφέρω το όνομα της κοπέλας γιατί ξέρω ότι μπαίνει στα threads. Ίσως εάν διαβάσει την ιστορία να θυμηθεί…
Μετά το κλείσιμο του ραντεβού πήγα στο κέντρο σε μια πάροδο της Αριστοτέλους. Η διεύθυνση που μου έδωσε ήταν τελικά ένα κλασσικό μπουρδέλο. Ψιλοξενέρωσα. Είχα να πάω σε μπουρδέλο από φοιτητής τότε που κάναμε μπουρδελότσαρκες στην Αχαρνών και στην Φυλής.
Άνοιξα την χαμηλή πόρτα και μπήκα μέσα. Δεν είχε αλλάξει τίποτα στην αισθητική των μπουρδέλων τόσα χρόνια. Ακριβώς τα ίδια. Έκανα την καρδιά μου πέτρα και κάθισα σε μια πολυθρόνα που ήταν λες και ξεπήδησε από ελληνική ταινία με τον Ψάλτη.
Με υποδέχθηκε η τσατσά και μου είπε να περιμένω λιγάκι μέχρι να βγεί το «κορίτσι».
Απρόθυμα περίμενα στην θέση μου έχοντας ξενερώσει εντελώς.
Σε λίγη ώρα άκουσα μια πόρτα να ανοίγει και βήματα από τακούνια να πλησιάζουν. Ανέβασα το βλέμμα μου και την αντίκρυσα … Ηταν ψηλή πάνω από 1,85, με όμορφο σώμα και πιασίματα. Καστανό μαλλί κοντό, τεράστιες βυζάρες και ένα πούτσο που μετά βίας τον συγκρατούσε το μαύρο μεταξένιο κιλοτάκι. Φορούσε μόνο το βρακάκι της και κάτι ψηλοτάκουνα mules. Με πλησίασε και σχεδόν κόλλησε το πούτσο της στο πρόσωπό μου.
-Καλωσήρθες. Πως λέγεσαι μωρό μου;
-Νίκος, απάντησα κοιτάζοντας την στα μάτια από την καθιστή μου θέση.
-Και τι γουστάρεις Νικολάκη; μου είπε κουνώντας την λεκάνη της.
-Τα πάντα, της απάντησα. Τα κάνω όλα και συμφέρω. Αμέσως κόλλησα την μύτη μου στο γκαβλί της πάνω από την μαύρη κιλότα κα άρχισα να το μυρίζω δεικτικά γλείφοντας το ύφασμα με την γλώσσα μου.
Εκείνη γέλασε. -Γκάβλα μου, έχουμε αρκετό χρόνο για να σου τα κάνω όλα. Έλα μέσα.
Πήγαμε στο δωμάτιο. Εκεί είχε ένα διπλό κρεβάτι, έναν νιπτήρα, καθρέπτη στον ένα τοίχο και φωτισμό με μωβ έντονο νέον. Εκείνη ξάπλωσε στο κρεβάτι ανάσκελα με τα πόδια μισάνοιχτα. Αφού έβγαλα τα ρούχα μου την πλησίασα.
-Ξεκίνα… με πρόσταξε.
-Χωρίς να χάσω χρόνο παραμέρισα το κιλοτάκι και τον έβγαλα έξω. Ήταν τεράστιος, πάνω από 20 εκ και χοντρός. Είχα πολλές εμπειρίες με trans αλλά τέτοιο πιστόλι δεν είχα ξαναδεί.
Ξεκίνησα το πίπωμα. Αφού την πίπωσα για αρκετή ώρα με πρόσταξε να κάτσω επάνω της. Έβαλε την καπότα, την άλειψε με KY, και πήρα θέση πάνω από το παλούκι. Προσπάθησα να το βάλω άλλα ο πόνος ήταν αφόρητος. Ήταν τόσο τεράστιος που δεν μπορούσα.
-Μωρό μου, μου τα χαλάς τώρα, μου είπε.-Θέλω να σου σχίσω το άντερο και εσύ πονάς. Ξέρω όμως την λύση. Κάτσε γονατιστός στο πάτωμα και ακούμπα στο κρεβάτι.
Υπάκουσα χωρίς πολλά πολλά γιατί το ήθελα το γκαβλί της. Αισθάνθηκα το δάχτυλό της στην σούφρα μου. Μου την άνοιξε λίγο και έφτυσε μέσα. Τρελλαίνομαι όταν μου το κάνουν αυτό… Συνέχισε να με ανοίγει με τα μεγάλα δάχτυλά της.
-Σε ανοίγω μωρό μου για να σε πάρω πιο άνετα. Έτσι… άνοιξε το κολαράκι σου καριολίτσα. Το ξέρω ότι τον θέλεις…
Αφού με άνοιξε για αρκετή ώρα, έβγαλε το χέρι της και απομακρύνθηκε προς τον νιπτήρα. Είδα την μουνάρα με την πούτσα να κρέμεται, να βγάζει από το χαρτί υγείας το εσωτερικό ρολό. Το έκανε σαν χωνί και με πλησίασε από πίσω. Αισθάνθηκα τα δάχτυλά της να με ανοίγουν πάλι και να προσπαθούν να βάλουν το αυτοσχέδιο χωνί όσο πιο βαθειά μπορούσαν.
-Τι κάνεις..την ρώτησα απορημένος.
-Μην βιάζεσαι θα δεις. Την έβλεπα από τον καθρέπτη να στέκεται με την πούτσα μέσα στο χωνί και να περιμένει. Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα καυτό υγρό να με κατακλύζει. Έμπαινε κατευθείαν στο έντερό μου. Με κατουρούσε η καριόλα. Είχα τρελλαθεί από την γκάβλα.
-Πάρτα πούστη στο άντερό σου. Σου κάνω κλύσμα με το κάτουρό μου. Γαμώτο έπρεπε να είχα video για να το τραβήξω. Είναι απίστευτο….έλεγε και ξανάλεγε συνεχίζοντας να μου ρίχνει την χρυσή βροχή απευθείας στον κολάντερό μου.
Εγώ είχα τρελαθεί. Αυτό είχε ξεπεράσει κάθε όριο ανωμαλίας αλλά το γούσταρα ανελέητα. Αισθανόμουν τα ούρα μέσα στον κώλο μου και μικρές ποσότητες να τρέχουν στο εσωτερικό των μηρών μου. Αφού τελείωσε μου έβγαλε το χωνί.
-Φρόντισε να μην φύγει η παραμικρή σταγόνα. Κράτα την κολάρα σου κλειστή, μου είπε. Ήρθε από μπροστά μου και μου πρόταξε το κατουρημένο της γκαβλί για να το καθαρίσω. Με το ζόρι κρατούσα τον σφιχτήρα μου κλειστό για να μην μου φύγουν. Ωστόσο με ευχαρίστηση της καθάρισα τον λαχταριστό πούτσο.
-Πήγαινε στον νεροχύτη και άδειασέ τα παλιόπουστρα, με διέταξε.
Εγώ με τα πόδια κλειστά για να μην μου φύγουν, πήγα βιαστικά προς τον νιπτήρα και τα αμόλησα. Ευτυχώς που είχα κάνει πλύση με το τηλέφωνο του μπάνιου πριν έρθω οπότε δεν είχα τίποτα να βγάλω παρά μόνο υγρά….
Ξαλαφρωμένος και απίστευτα ερεθισμένος στο σώμα και το μυαλό ξαναπήγα κοντά της.
-Στήσου στα τέσσερα προς τον καθρέπτη, με δίεταξε.
Χωρίς πολλά πολλά ακολούθησα την εντολή της. Σε λίγο αισθάνθηκα το ερεθισμένο κεφάλι της να πιέζει την άκρη του σφικτήρα μου.
-Πάρε μια αναπνοή και προσπάθησε να χαλαρώσεις… μου είπε.
Ξαφνικά το ένιωσα να μπαίνει μέσα μου και να σχίζει τα σωθικά μου. Περίμενα να πονάω περισσότερο. Μάλλον το κάτουρο έδρασε σαν αναισθητικό και η τεράστια πούτσα με παραβίασε χωρίς πολύ προσπάθεια. Έβλεπα το τραβέλι να με πηδάει από τον καθρέπτη και τα τεράστια σιλικονάτα βυζιά της να πάλλονται τρελλά στον αέρα. Αφού με κάρφωσε για αρκετή ώρα, βγήκε και με οδήγησε ανάσκελα στο κρεβάτι με το κεφάλι μου να κρέμεται έξω. Ήρθε από πάνω μου και μου τον έδωσε στο στόμα. Με αυτή την στάση είχε ανοίξει τελείως ο φάρυγγάς μου και αισθανόμουν το τεράστιο γκαβλί να μπαίνει και να μπαίνει και να μπαίνει …. Πρώτη φορά έκανα deep throating και αισθάνθηκα να πνίγομαι. Εκείνη αδιαφορώντας παντελώς, συνέχισε να μου γαμάει το στόμα.
-Γλύψτον ξεσχισμένη, δεν τελειώσαμε ακόμα, μου είπε.
Εγώ ανήμπορος να αντιδράσω συνέχισα να τον έχω βαθειά στο στόμα.
Η γκάβλα μου ήταν ατελείωτη. Με ξαναπήρε από πίσω σε κάθε δυνατή στάση. Είχα εξαντληθεί από το ατελείωτο γαμήσι. Έτρεμαν  τα πόδια μου.
Είχε περάσει αρκετή ώρα και την ώρα που με πηδούσε από πάνω μου, άνοιξε η πόρτα. Ήταν η τσατσά. –Τελείωνε μωρή περιμένουν πελάτες.
-Καλά καλά σε λίγη ώρα. Άστους να περιμένουν. 
Το γαμήσι ήταν μαραθώνιο. Πρέπει να ήμασταν πάνω από μία ώρα μέσα. Ξαφνικά ξαναβγήκε από μέσα μου, έβγαλε την καπότα και ανέβηκε στο στήθος μου με το γκαβλί της στο στόμα μου.
-Γλύφε με πρόσταξε.
Ξεκίνησα να γλύφω νομίζοντας πως σε λίγο θα γευτώ τους καρπούς των κόπων μου, ένα ξεγυρισμένο χύσιμο.
Την έγλειφα παίζοντας παράλληλα τον ερεθισμένο πούτσο μου. Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα καυτό υγρό στο στόμα μου και στα μάγουλα. Συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν σπέρμα αλλά χρυσή βροχή. Με ξανακατούρησε η καριόλα, αυτήν την φορά στο στόμα.
Δεν άντεξα και έχυσα αμέσως. Τέτοια ανωμαλία ήταν μεγάλη ακόμη και για εμένα.
Μούσκεψα παντού με τα κάτουρά της. Εκείνη μόλις τελείωσε την ανάγκη της σηκώθηκε, φτιάχτηκε στον καθρέπτη και κατευθύνθηκε προς την πόρτα.
-Την επόμενη φορά καριόλη θα σε φιστάρω για να με θυμάσαι ακόμη περισσότερο. Τώρα δεν είχα χρόνο…
Σε λίγη ώρα περπατούσα προς την πλατεία Βικτωρίας να πάρω τον ηλεκτρικό. Θυμάμαι ότι ήμουν θολωμένος από την γκάβλα και πονούσε ευχάριστα όλο μου το σώμα. Περπατούσα σαν ζόμπι και τελικά κατάφερα να φτάσω στο τρένο…

 

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Μηνύματα
179
Κριτικές
7
Like
27
Πόντοι
1
Ευτυχώς που είχα κάνει πλύση με το τηλέφωνο του μπάνιου πριν έρθω οπότε δεν είχα τίποτα να βγάλω παρά μόνο υγρά

Ευτυχώς μιλάμε γιατί θα υπήρχε παρεξήγησις.
 

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Μηνύματα
2.752
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Κατουρημα στον κωλο, στομα, ελευθερο στοματικο σε trans...

Παιρνεις ολες τις απαραιτητες προφυλαξεις βλεπω. :2on1: :s&m_3:
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.860
Like
29.991
Πόντοι
5.006
Ο επόμενος πελάτης του Απόλυτου 
priest-praying-0106.gif
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
186
Πόντοι
3.090
Παναγία μου..............
 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Μηνύματα
9.198
Like
757
Πόντοι
146
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οσο πας γινεσαι και πιο ανωμαλιαρης τυπε!Θεά!!!!!
 

papa-smurf

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Μηνύματα
23
Like
0
Πόντοι
0
κ ο μπαμπάς σου κερνούσε μόλις γεννήθηκες..Γιος κ πάλι γιος..

κ εσύ βγήκες μερακλής άλλου τύπου.. :pipa1: :pipa2: :s&m_3: :kissass: :kissass2: :fuck2:
 

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Μηνύματα
1.965
Like
1
Πόντοι
16
:piss: Από τις πιο ανωμαλιάρικες ιστορίες που έχω διαβάσει. Ο τύπος συνεχίζει δυναμικά, ποιος ξέρει τι έχουμε να διαβάσουμε στο κοντινό μέλλον..  :new_shocked:  :2funny:
 
OP
OP
nickgreekgr

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Μηνύματα
135
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1
κ ο μπαμπάς σου κερνούσε μόλις γεννήθηκες..Γιος κ πάλι γιος..

κ εσύ βγήκες μερακλής άλλου τύπου.. :pipa1: :pipa2: :s&m_3: :kissass: :kissass2: :fuck2:
Μερακλή μου εσύ. Πιος ξέρει πόσες φορές έχυσες με την ιστορία  μου. Μην ανησυχείς μουστακαλή έρχονται κι άλλες για να πάρεις ιδέες.... :zfuck:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
172
Πόντοι
866
Είδα την μουνάρα με την πούτσα να κρέμεται, να βγάζει από το χαρτί υγείας το εσωτερικό ρολό. Το έκανε σαν χωνί και με πλησίασε από πίσω. Αισθάνθηκα τα δάχτυλά της να με ανοίγουν πάλι και να προσπαθούν να βάλουν το αυτοσχέδιο χωνί όσο πιο βαθειά μπορούσαν.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι εγραψε ο ανθρωπας ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
172
Πόντοι
866
Μερακλή μου εσύ. Πιος ξέρει πόσες φορές έχυσες με την ιστορία  μου. Μην ανησυχείς μουστακαλή έρχονται κι άλλες για να πάρεις ιδέες.... :zfuck:
τυπε εσυ εισαι πιο ανωμαλιαρης και απτον λιλα λεμε
αν τα διαβασει αυτα ο λαγουδακη θα ενθουσιαστει :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom