Νέα

Σκανδιναβες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ποια ειναι τα χαρακτηριστικα των σκανδιναβων??
 

komis diablo

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Μηνύματα
601
Κριτικές
6
Like
204
Πόντοι
6
τι ακριβως θα ηθελες να μαθεις για αυτες ??
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
23
Πόντοι
1.246
αυτα

URL]]
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
24
Πόντοι
166
Αρρώστισααααααααααααααααααααααα :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
23
Πόντοι
1.246
πολλα..σ αλλα thread γραφτει πολλα γ σλαβες για μεσογειακες αλλα οχι για σκανδιναβες..καλο θα ητανε λοιπον να αναλυσουμε λιγο πως ειναι την νοοτρπια τουσ..οποιοσ ξερει αςμασ πει..
http://[URL unfurl="true"]www.index.hr/images2/victoria2222V.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.index.hr/images2/victoria1V.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.celebutopia.net/wp-content/uploads/2009/10/Victoria_Silvstedt.10-02-2009.jpg[/img[/URL]]

[img]http://gallery.allwomenstalk.com/2010/06/Silvstedt_soaks_up_the_sun/69687EZ_SILVSTEDT_B-GR_01.jpg

URL]]
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Σκανδιναυές.Kat'αρχάς δεν υπάρχει ένα κοινό προφίλ για τις Σκανδιναυές.Υπάρχουν οι Σουηδέζες οι Νορβηγίδες οι Δανέζες που είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους καθώς και οι Φινλανδές που είναι τελείως ξεχωριστή κατηγορία.
Ας δούμε τα γενικά γνωρίσματα των Σκανδιναυών.
Σωματικά:Ψηλές ξανθές με μικρές μύτες στρογγυλά πρόσωπα γαλανά ή πράσινα μάτια.Τα πόδια τους είναι γερά με γάμπες κτλ γερμανοειδούς τύπου δεν είναι όμως κομψά και τέλεια σχηματισμένα όπως τα πόδια των Σλαύων.Τείνουν να έχουν λίγο παραπάνω πάχος.Τα βυζιά τους είναι τεράστια και δηλώνουν πλούσια παραγωγή.Γενικά οι Σκανδιανυές έχουν τα πάντα πλούσια.Μεγάλα βυζιά,μεγάλα πόδια,μεγάλα μάτια ό,τι μπορεί να επιθυμήσει ένας άντρας.Υπερτρερούν ως προς στις Σλαύες στα μαλλιά(δεν έχουν αραιά όπως οι Σλαύες,στα βυζιά(μόνο οι Τσέχες Σλοβάκες Πολωνέζες τις συναγωνίζονται) και στις μύτες(οι Σλαύες γενικά έχουν μεγαλύτερες μύτες με εξαίρεση τις Τσέχες που έχουν γερμανικού τύπου μικρές μύτες).

Ας δούμε τα ειδικά χαρακτηριστικά.Σουηδέζες μακράν οι καλύτερες γκόμενες της Σκανδιναυίας και οι κορυφαίες του κόσμου.Μέσος όρος ύψους άνω του 1.72 πάρα πολλές με μοντελικές αναλογίες.Γενικά το ποσοστό μουνάρων στη Σουηδία είναι απίστευτο ενώ στην Πολωνία ένα 15% είναι ωραίες,στην Τσεχία 20% και στην Ουκρανία 10% το ποσοστό στη Σουηδία ξεπερνάει το 40%.Οπότε και μέση γκόμενα να πηδάς με τα εκεί δεδομένα θεωρείται σούπερ για τα δεδομένα της Νότια Ευρώπης και αυτό είναι σημαντικό.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Αντίθετα στη Δανία το ποσοστό των μπάζων είναι σεβαστό.Η Νορβηγία είναι μεταξύ Δανίας Σουηδίας.
Σκανδιναυοί άντρες.Αξίζουν μόνο οι Σουηδοί είναι όμως υπερβολικά στημένοι.Βασίζονται στην εμφάνιση Βίκινγκ(ωηλοί ξανθοί γυμνασμένοι με παιδικά πρόσωπα).Οι μεσογειακοί θεωρούν οτι τους λείπει η αρρενωπότητα.
Οι Νορβηγοί δεν είναι ωραίοι αλλά αναπληρώνουν με επιθετικότητα.Οι Δανοί είναι ακόμα χειρότεροι αλλά είναι ισχυροί εθνικιστές και αποτρέπουν τις Δανέζες να τα φτιάχνουν με μεσογειακούς που θεωρούνται κατώτερο είδος.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Νοοτροπία.Γενικά χαρακτηριστικά Σκανδιναυών γυναικών:
1.Φεμινισμός.Αντρες και γυναίκες θεωρούνται ίσοι.Ποσοστό αντρών γυναικών στις διευθυντικές θέσεις το ίδιο καθοριζόμενο από το νόμο.Συνεπώς δεν είναι δυνατό κάποιος να το παίξει ανώτερο αρσενικό για αυτό και σιχαίνονται τη νότια πατριαρχική νοοτροπία και ακόμα περισσότερο τη μουσουλμανική που καταπιέζει τις γυναίκες.
2.Λεσβιανισμός.Η Σκανδιναυία έχει ολοφάνερα ένα από τα υψηλότερα ποσοστά λεσβιών(αν πάτε στην Κοπεγχάγη θα το δείτε).Οφείλεται στην ανωτερότητα των γυναικών,στην έλλειψη ανάγκης τους για άντρες τους οποίους υποκαθιστούν με δονητές και γυναίκες
3.Γενική προσεγγισιμότητα.Είναι πολύ ανοιχτές και δεν έχουν προκατασκευασμένες αντιλήψεις(εκτός από μερικές Δανέζες Νορβηγίδες.).Συνεπώς ο Βαλκάνιος τσοπάνης έχει περιθώρια ελιγμών
4.Ανοιχτές για one night stand χωρίς δέσμευση.Βασικό.Οι Σκανδιναυές δε θέλουν με τίποτα δέσμευση με μεσογειακό ή άτομο νότιας κουλτούρας που θεωρούν καθυστερημένο(υπάρχουν και εξαιρέσεις).Επιθυμούν μόνο σεξ για μερικές νύχτες.Αυτό οι μεσογειακοί δεν το καταλαβαίνουν και νομίζουν οτι οι Σκανδιναυές τους ερωτεύονται.Για τις Σουηδέζες οι Νότιοι είναι οι πιο εύκολοι άντρες.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
οταν λεμε για σκανδιναβες εννοουμε αυτεσ που ειναι απο δανια νορβηγια κ σουηδια..ειναι μεσα και οι αγγγλιδες??τ γνςμη εχετε γι αυτες>??

Οι Αγγλίδες δεν έχουν καμία σχέση με τις Σκανδιναυές παρ' όλο που οι τελευταίες συχνά γουστάρουν Αγγλους όπως και οι Αγγλίδες Σουηδούς.
Οι Αγγλίδες είναι τελείως διαφορετικό κεφάλαιο.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Αναγκαία προσόντα για να αρδεύσει κανείς Σκανδιναυές.
1.Πρέπει να είναι νέος,ψηλός,γεροδεμένος,μελαχρινός,μπρατσέτο ή
2.Να έχει σοβαρό cash
Μια Σκανδιναυή δεν εντυπωσιάζεται εύκολα όπως μία Σλαύα.Ενα ταξίδι στην Ελλάδα για παράδειγμα δεν είναι σπουδαίο δόλωμα για μια Σκανδιναυή.Αν όμως κάποιος έχει γιωτ θα ενδιαφερθεί.Τα ποτά στη Σκανδιναυία είναι πολύ ακριβά οπότε όποτε έβγαλα γκόμενες ξεμουφλιάστηκα.Γενικά η Σκανδιναυία είναι πολύ ακριβή(το Οσλο είναι άλλο πράγμα σου παίρνει 70 ευρώ μόνο το ταξί).
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
οταν λες οτι εχουν μικρεσ μυτεσ εχουν τις λεγομενεσ γαλλικες
??

Εχουν τις γερμανοειδείς μύτες.Οι γερμανοειδείς μύτες είναι μικρές συμμετρικές.Οι σλαυικές τείνουν να είναι μεγαλύτερες.Οι μεσογειακές καταλαμβάνουν σοβαρές διαστάσεις ενώ οι σημιτικές περνούν στη διάμετρο της προβοσκίδας.
Γενικά στη Μεσόγειο ένας άντρας χωρίς μεγάλη μύτη θεωρείται ασήμαντος ενώ δεν είναι αυτή η περίπτωση στη Σκανδιναυία και στη Γερμανία.Οι μυτόγκες όμως είναι καταστροφή για τις μεσογειακές που έχουν ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ρινοπλαστικής.(μαζί με Εβραίες κτλ).
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
22.948
Κριτικές
1.243
Like
188.601
Πόντοι
45.465
να συμπληρώσω ότι είναι ανεξάρτητες απο πολύ μικρές.....
παίζει ρόλο ότι ξεκινούν το σέξ απο παρα πολύ μικρές 13-14  ,θέλει προσοχή γιατί μπορείς να δεις και να γνωρίσεις μια μουνάρα και να ανακαλύψεις ότι είναι μολις 14....
οι σουηδέζες είναι ωραίες γυναίκες αλλα το ποσοστό που διάβασα επάνω είναι υπερβολικά μεγάλο.... τέτοιο ποσοστό αντίθετα συναντάς μόνο στην τσεχία και στην σερβία....
οι σουηδέζες σε σχεση με τις σκανδιναβές είναι οι ποιο ξενέρωτες , οι δανέζες  είναι λιγο ποίο δύσκολο να τις προσεγγίσεις αλλα στο κρεβάτι είναι άνω του μετρίου σε μ.ο και προτιμούν πολύ περισσότερο τους μελαχρινούς και μαύρους , ειδικά στην δανιά υπάρχουν πολλα ζευγάρια ασπρης-μαυρου....
οι νορβηγέζες  είναι μυστήρια τραίνα.....αλλά στο κρεβάτι τα δίνουν όλα.......  
 
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Τα μειονεκτήματα των Σκανδιναυών είναι το κάτω τμήμα της γνάθου τους που είναι αποστρογυλλεμένο(ενώ οι Σλαύες έχουν πιο τριγωνικό),οι κώλοι τους που δεν έχουν τη μεγαλοπρέπεια του μεσογειακού κώλου ή τη χάρη του σλαυικού και γενικά μια τάση τους προς παχυσαρκία(που είναι γενικά εξαπλωμένη σε όλη τη Δύση και τώρα δυστυώς επεκτείνεται και στις σλαυικές χώρες με τη διάδοση των Mc Donalds κτλ).
Οφείλω να ομολογήσω οτι μια χοντρή Σκανδιναυή είναι πιο ελκυστική από μια χοντρή Σλαύα(στις χοντρές Σλαύες μόνο το πρόσωπο μένει άθικτο ενώ οι Σκανδιναυές κρατάνε και τα πόδια τους ώμους κτλ).Ομως οι Σκανδιναυές κρατάνε το ίδιο πάχος μετά το γάμο σε αντίθεση με τις μεσογειακές που από στυλάκια τείνουν να στρογγυλοποιούνται με την πάροδο του γαμήλιου βίου.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
ποιος ειναι ο τρπος ζως τουσ??

Στις Σκανδιναυές αρέσει πολύ να διασκεδάζουν.Τους αρέσει να βγαίνουν στα κλαμπ να τα κοπανάνε να φλερτάρουν και μετά να καταλήγουν είτε με άντρες είτε με γυναίκες είτε με δονητές(ανάλογα με τις προτιμήσεις).Κατά τα άλλα ο τρόπος ζωής μοιάζει πολύ με το γερμανικό.Δουλειά και σπίτι κανόνες ωράρια κτλ όποιος έχει πάει εκεί τα ξέρει.Απλά οι Σκανδιναυοί είναι λίγο πιο τρελλαμένοι γιατί είναι λίγοι και απομονωμένοι και θέλουν να ξεδίνουν.
Ειδικά στη Φινλανδία πολλοί Ιταλοί κτλ δηλώνουν κατευχαριστημένοι όταν περνάνε το χειμώνα μέσα στα ζεστά μουνιά των Φινλανδέζων είναι άλλη αίσθηση.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
ποιες πινουν πιο πολυ οι σκανδιναβες η οι σλαβες??

Πολύ καλή ερώτηση.Στις χώρες τους σίγουρα οι Σλαύες γιατί τα αλκοολούχα ποτά στη Σκανδιναυία είναι πολύ ακριβά και πολλοί αναγκάζονται να παρασκευάσουν σπιτικά που είναι επικίνδυνα.Σε τουριστικούς προορισμούς θα έλεγα οι Σκανδιναυές.Γενικά πάντως και πολλές Πολωνές Ρωσίδες Ουκρανές είναι φίλες του ποτού με πολύ ευχάριστα αποτελέσματα.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
βλεπουμε ποσο εντελως διαφορετικη ειναι η νοοτροπια τους απ τισ σλαυες..αυτο ισχυει κ στον τρποπ ωτθσιματοσ τους??

Εννοείται.Οι Σκανδιναυές αποφεύγουν τα τακούνια και τα φτηνά ξέκωλα ρούχα που φοράνε οι Σλαύες.Παίζει όμως και αλήτικο λουκ στη Σκανδιναυία.Αυτό που είναι εκεί της μόδας είναι τα piercing.Βλέπεις γκόμενες με ένα κάρο piercing στο πρόσωπο και ποιος ξέρει πού αλλού.Δεν το κάνουν μόνο για καλλωπιστικούς λόγους αλλά και για να δείξουν πόσο αντέχουν στον πόνο.Οι Βίκινγκς γενικά είναι σκληροί άνθρωποι.
Υπάρχουν πολλά φρικιά στη Σκανδιναυία όπως και στη Γερμανία είναι έκφραση της ατομικότητας.Επίσης οι Σκανδιναυοί δε σε αφήνουν τόσο εύκολα να τους κλέβεις τις γυναίκες παρεμβαίνουν ενεργά.Επίσης υπάρχουν στίφη Αράβων που γυρνάνε σα λύκοι μήπως και βρουν καμιά ξεμοναχιασμένη γκόμενα.
Γενικά ο Βαλκάνιος που θα παίξει καλά τα χαρτιά του έχει αρκετές πιθανότητες να αποδειχθεί χρυσοφόρος στη Σκανδιναυία αφού γενικά οι ντόπιοι έχουν ένα βαρετό ομοιόμορφο λουκ.Πρέπει όμως να αντιμετωπίσει τους Βίκινγκ.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Αλλα χαρακτηριστικά του ντυσίματος των Σκανδιναυών.
1.Φοράνε πολύ μαύρα καλσόν που φαίνονται κάτω από το σορτσάκι ή τη φούστα κάτι που είναι συνήθιστο στις μη γερμανικές χώρες(εκεί θεωρείται σέξυ αλλά σε σχέση με το σλαυικό τρόπο ντυσίματος είναι ξενέρωμα)
2.Δε βάφονται πολύ ή δεβάφονται σχεδόν καθόλου.Αυτό οφείλεται και στη λευκή επιδερμίδα και τα ξανθά μαλλιά που αν βαφούν τις κάνει να μοιάζουν με φαντάσματα
3.Φοράνε φλατ παπούτσια.Αυτό έχει να κάνει με το ύψος τους και με το είδος των δρόμων και του καιρού στη χώρα
4.Γενικά προτιμούν τα τζιν και την απλή ένδυση.Δε βλέπει κανείς τα flamboyant ντυσίματα Ρωσίδων Πολωνέζων που και στο σούπερ μάρκετ να πάνε θα κάνουν χρήση όλης της γκαρνταρόμπας τους
5.Δε βλέπει κανείς τόσα στρινγκ και κώλους έξω όπως στη Ρωσία Τσεχία κτλ
6.Αν και φοράνε ντεκολτέ ποτέ δεν αποκαλύπτουν τα μεγαλεία που αφήνουν οι Πολωνέζες να ξεσπάσουν στη μάπα σου
7.Δε φοράνε πολύ δυνατά αρώματα όπως οι Ρωσίδες
8.Δεν έχουν συνέχεια ανοιχτά τα πόδια όπως οι Τσέχες όταν κάθονται ώστε να απολαμβάνεις τα εσώρουχά τους ή την έλλειψή τους
Παρ' όλα αυτά καυλώνεις στη Σκανδιναυία αντίθετα από τη Γερμανία όπου μετά από λίγο με το εγχώριο θέαμα χρειάζεσαι τσιγκέλι.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
καταφερνει να τουσ αντιμετωπισει??γενικα οι σκανδιναβες κοιτανε σλαυουσ και μεσοειακουσ η υπαρχει καποιο εοδος ρατσισμου προσ αυτουσ??

Στη Δανία υπάρχει σαφής ρατσισμός.Μέχρι και νεοναζί.Κυρίως οι άντρες είναι ρατσιστές.Γενικά θα έλεγα δε χωνεύουν καθόλου ό,τι έρχεται από τα Βαλκάνια.Τριχωτοί Ελληνες,γυφταλέοι Τούρκοι που παραβιάζουν όλους τους κανόνες,νταβάδες Αλβανοί με μάγκικο ύφος,Σέρβοι με τεράστιους βραχίονες να περπατάνε σαν ο Χάρος να βγήκε παγανιά και Βούλγαροι με βοδινούς σβέρκους(που είναι αδύνατο να πνίξεις) προκαλούν μια απέχθεια στους Βίκινγκς και επιθυμία για αντίμετρα.Για αυτό πρέπει κανείς να είναι καλοντυμένος και να περιορίζει το βαλκανικό χαρακτήρα της εμφάνισής του.(δεν παίζει να κυκλοφορείς με κομπολόγια,καδένες,χρυσάφια,ανοιχτά πουκάμισα και διαπασών τη μουσική γιατί τρως αντίδραση από όλες τις μεριές).
Τώρα οι Σκανδιναυές φυσικά έλκονται από το διαφορετικό το Βαλκάνιο μάγκα γόη στο βαθμό που του επιτρέπουν οι Σκανδιανυοί να εκδηλωθεί.Θα έλεγα οτι στη Σουηδία είναι καλύτερα τα πράγματα.Επίσης τους αρέσει το ελληνικό χιούμορ και ο χαβαλές γελάνε απεριόριστα.
 

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Μηνύματα
1.450
Κριτικές
20
Like
1.728
Πόντοι
5.015
Kman φαίνεται να έχεις αναλυτικές και σε βάθος γνώσεις στον χαρακτήρα, εμφάνιση κτλ των γυναικών "του κόσμου". Αυτές οι πληροφορίες-άποψη απορρέουν από προσωπικές εμπειρίες και παρατήρηση η είναι αποτέλεσμα google και μελέτης βιβλίων;

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom