Νέα

Να θυμουνται οι Παλιοι ....

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
369
Κριτικές
51
Like
731
Πόντοι
4.530
Μια ιστορια για να θυμουνται οι παλιοι και διαβαζουν οι νεοι.
Διαβαζω κριτικες, ιστοριες, ανταλαγες αποψεων και βλεπω την διαφορα του τοτε με το τωρα! Οταν λεω βεβαια τοτε εννοω καπου στο '80 κατι. Οταν ο αγοραιος ερωτας ειχε αυτο που λεμε "τα τυχερα του" και οι γυναικες ηταν κατ αρχην, η μεγαλυτερη πλειοψηφια, ελληνιδες και πολλες φορες εαν γουσταραν, εξελησοταν σε μια διαφορετικη σχεση πελατη-γυναικας. Οσοι απο εμας ειχαμε την τυχη λοιπον να βρεθουμε σε καποια τετοια κατασταση θα εχουμε να λεμε! Σωστα? Οι συνομηλικοι μου θα με καταλαβουν, οι δε νεοτεροι ισως να πουν καλα τι λεει ετουτος δεν γινονται αυτα. Αλλα πιστεψτε με δεν εχω διαθεση ουτε να το παιξω καποιος ουτε να κανω τον εξυπνο. Απλα θα σας πω μια ιστορια και οσοι ειστε εκει στην ηλιακια των σαραντα και κατι και την εποχη του 80 και κατι γυρνοβολαγατε στα "σπιτια" της εποχης, θα θυμηθειτε και το σπιτι για το οποιο μιλαω και ισως και την γυναικα. Ή ισως ζησατε κατι παρομοιο.
Ειναι λοιπον αυγουστος του 80 και κατι και μολις εχω σχολασει απο την δουλεια στην ευριπιδου, καποιος φιλος μου εχει πει λοιπον οτι καπου στου ψειρη υπαρχει ενα "σπιτακι" που φερνει κατα καιρους 'ξηγημενες" γυναικες. Οποτε αρχισα το ψαξιμο. Στην γωνια λοιπον Λεπενιωτου και δεν θυμαμαι την αλλη, εκει που τωρα ειναι το μαγαζι "Μεθυστανες", ηταν μια ξυλινη πορτα και ανεβαινες μια ξυλινη σκαλα, σε ενα σαλονι που ειχε τρια δωματια. Για την ακριβεια δυο δωματια και ενα σαν δωματιο που ηταν με γυψοσανιδα και ενωνε τους τοιχους των αλλων δυο. Τελος παντων. Το βρηκα λοιπον και να'μαι! Περιμενω στο σαλονι και βγαινει μια γυναικα, κοντουλα, με κοντο μπουκλε ξανθο μαλλι δεν θα την ελεγες αδυνατη αλλα ουτε και παχυα. Ηταν μια γυναικα με πιασιματα και σε ηλικια , αυτο που θα λεγαμε σημερα milf. Ονομα αυτης Τζενη!. Μου συστηθηκε, με πηρε απο το χερι, με πηγε στο"μεγαλο" (δεξια) δωματιο και μου λεει"
- Περνα μωρο μου θα περασουμε υπεροχα. Αν θελεις θα πλυθω και θα γλειφτουμε απο πανω μεχρι κατω, δεν θα βιαστουμε καθολου.
Φανταστειτε λοιπον καποιον στα 19-20 του να μην εχει τις εμεπιριες ή την ανεση σε τετοια μερη να συναντα κατι τετοιο και βεβαια τοτε οι εποχες οπως λενε ηταν αλλλοιως. Και πανω απο ολα εγω ειχα δεν ειχα παει σε τετοιου ειδους "σπιτια" αντε δυο ή τρεις φορες πιο πριν!Οπως προφανως ηταν αναμενομενο περασα και αρχισα να γδυνομαι. Πριν προλαβω να γδυθω τελειως μπαινει μεσα η Τζενη και μου λεει:
- Ελα εδω μωρο μου να σε πλυνω, εγω, να σε δροσισω λιγακι πρωτου σε καψω...
Και με ενα πονηρο χαμογελο με παιρνει ... οχι απο το χερι βεβαια και με οδηγει σε ενα νηπτηρα. Αρχιζει να με σαπουνιζει και να με πλενει, ενω εχει ακουμπησει στο στηθος μου. Μυριζει και με ρωταει:
-Εχεις κανει ντουζακι, μωρακι μου. Μου ηρθες καθαρο και πλυμενο? Μπραβο το αγορι μου, ετσι για να το περιποιηθω ωραια οπως του αξιζει!
Και αφου με σκουπισε με ενα πετσετακι που ειχε μαζι της με πηγε στο κρεβατι και ξαπλωσαμε. Αρχισε λοιπον να με κοιταει και να να με χαιδευει. Απλωσα κι εγω τα χερια μου κι αρχισα να χαιδευω. Ειδε οτι ειχα αρχισει να ερεθιζομαι και με ξαπλωνει τελειως . Αρχιζει σιγα σιγα να με φιλαει στο στηθος, στην κοιλια, στα ποδια και να αποφευγει το επιμαχο σημειο. Ελεγα μεσα μου... μπααα αυτη δεν θα στον ακουμπησει μαλλον! Κουνια που κουναγε!!! Γυριζει και μου λεει:
- Μου φαινεσαι καλο παιδακι και καθαρο, αμα θα σε γλειψω χωρις προφυλακτικο θα με γλυψεις και εσυ λιγο?!!!!
Τα μηνηγγια μου βαρεσαν κοκκινο!Τι ειπε τωρα? Πρωτον θα με γλειψει ετσι και δευτερον θελει να της το ανταπωδωσω??? Την εποχη εκεινη δεν ηταν οπως τωρα με τις κωλοασθενειες και δεν υπηρχε τοσο μεγαλος φοβος. Υπηρχαν τα "κλασσικα" που λενε, αλλα υπηρχε και ο ελεγχος!Αλλα και παλι το σκεφτοσουν παρα πολυ να κανεις ταρζανιες αυτου του στυλ! Τελος παντων ειχα αρχισει να κομπιαζω και αφου με καταλαβε μου λεει:
- περιμενε λιγο ... ερχομαι!
Σηκωνεται λοιπον οπως ηταν και φευγει> Λεω καποια μαλακια εκανα και ή που θα φαω ξυλο ή που θα μου βγει σε καλο. Σε κανενα δεκαλεπτο γυριζει και ξαπλωνει παλι διπλα μου. Αμεσως καταλαβα οτι ειχε κανει ντουζ. Γυριζει και μου δειχνει κατι σαν βιβλιαριο του ΙΚΑ. Μου λεει:
-Kοιτα μωρο μου σημερα πηγα στο γιατρο και εισαι ο πρωτος μου σημερα, σου ορκιζομαι στο παιδι μου! Απλα γουσταρω να την βρω μαζι σου και θελω να εισαι και εσυ ανετος μαζι μου!
Τι ειπε τωρα .....!!!!!! Αφου εκανα μια προσπαθεια να την πεισω οτι ημουν ενταξει και πριν απο ολα αυτα, αρχισαμε απο την αρχη! Βεβαια τωρα ειχαμε κι αλλα! Εννοω αρχισαν τα γλωσσοφιλα, οι σφιχτες αγκαλιες και τετοια. Εγω σαν ασχετος ορμηξα περαν του δεοντος, οποτε μου λεει:
- Σιγα μωρακι μου δεν παω πουθενα, ουτε βιαζομαι, και εχω κλεισει και το φως... ειμαστε για παρτυ μας!!!
Εκει ηταν που τα ειδα ολα!Απο τα φιλια και τις αγκαλιες καταληξαμε σε ενα 69 που ειπα οτι θα εσκαγα λογω ανασας και βεβαια θα εχυνα πολυ προορα και τελος! Το καταλαβε πολυ νωρις και σταματησε το εντονο γλυψιμο. Γυριζει ξαπλωνει ανασκελα και μου τραβαει το κεφαλι ανμεσα στα μπουτια της!
-Σιγα σιγα μωρο μου να σε μαθω να καυλωνεις και φτιαχνεις ωραια τις γυναικες και να σε θυμουνται για παντα!  
Κι αρχισε η λοιπον το μαθημα: Γλυψιμο κι ικανοποιοηση γυναικας! Με την καθοδηγηση του που πως με ποιο σημειο του στοματος και της γλωσσας. Γενικα η Τζενη ελεγε (αναμεσα στα βογγητα καιτις αναρθρες κραυγουλες)και εγω ακολουθουσα οδηγιες. Καποια στιγμη τεντωσε το κορμι της εκανε μια "γεφυρα" και ενα κεφαλοκλειδωμα με τα ποδια ... που ειπα οτι εαν δεν παω απο σπασιμο σβερκου, θα παω απο ασφυξια! Χαλαρωσε, αναπνεσα και επεσα διπλα της. αφου χαμογελασε αρχισαν παλι τα χαδια και τα φιλια. Αυτη τη φορα ηταν τοσο απαλο το γλυψιμο και τα χαδια που δεν χτυπησα κοκκινο αμεσως. Αλλα ο Περικλης σηκωθηκε και εγινε σιδερο και ψιλοσπαρταραγε! Το καταλαβε και μου λεει:
-Ελα αγορι μου .. ελα να μου δειξεις ποσο θελεις να με γαμησεις!!
Εννοιειτε οτι δεν ηθελα αλλο τιποτα.. σηκωσε τα ποδια ψηλα και μπηκα ολος μεσα! Πιο μεσα δεν γινοταν. Σφιγγει τα ποδια στην μεση μου και μου λεει:
-Μηηη ... μην κουνιεσαι . αστο ... αααστο να τον νοιωσω μεσα μου!
Εκει συνηδητοποιησα οτι δεν ειχαμε βαλει προφυλακτικο!!! Θελετε η καυλα της στιγμης, θελετε η ανοησια των νιατων και της απερισκεψιας δεν τραβηχτηκα. Το καταλαβε οτι ειχα ανησυχηση και μου ψυθιριζει στ αυτι:
- Μην ανησυχης μωρο μου σου το ειπα ειμαι καθαρη και εισαι ο πρωτος μου ... στο παιδι μου. Ασε με να το νοιωσω ετσι χωρις την μακαλισμενη την καποτα... ασε με ....
Δεν κουνηθηκα δεν αντεδρασα, σε λιγο αρχισε μονη της να κουνιεται. Και απλα ακολουθησα τον ρυθμο. Συνεχισαμε ετσι για καμποση ωρα, σε καποια στιγμη μου ανεβασε τα ποδια της στους ωμους μου. Εκει κοντεψα να χυσω αλλα παλι το ακταλαβε και αλλαξαμε με αργους ρυθμους για  να "κρυωσω" λιγο! Με ξαπλωσε και ανεβηκε απο πανω μου. Πατουσε στο κρεβατι και αφου με το χερι της τον κατευθυνε εκει που ηθελε, μου λεει:
- Κοιτα τον πως μπαινει ... κοιτα τον τι ωραιος που ειναι. Θα με σκισει ... χαλαλι του...
Αρχισε να ανεβοκατεβαινει σιγα σιγα ενω δεν σταματησε να μου κραταει το κεφαλι ωστε να εχω θεα στο τι γινοταν εκει κατω. Ηταν πραγματι στενη, αλλα το απεδωσα στην σταση. Οτι δηλαδη δεν ηταν γονατιστη αλλα σε βαθυ καθισμα!  Αφου κατσαμε ετσι κανα πενταλεπτο σηκωθηκε και μου γυρισε στα τεσσερα. Σιγα σιγα πηρα θεση πισω της και αφου μπηκα αρχισα το σιγα σιγα σπρωξιμο! Πηρα θαρος και αρχισα να της χαιδευω την κωλοτρυπιδα καινα βαζω λιγο λιγο το δαχτυλο μου. Οσο δεν μου ελεγε τιποτα τοσο πιο πολυ επεζα! Ωσπου ειχα βαλει τον αντιχειρα μου ολο μεσα κι ενοιωθα τον πουτσο μου απο μεσα να μπαινοβγαινει. Κοντευα να τρελαθω με το τι γινοταν και κρατιομουν με το ζορι! Καποια στιγμη ειπα να δοκιμασω την τυχη μου και αφου εβγαλα το δαχτυλο μου προσπαθησα να ... Το καταλαβε και αφου γυρισε και ηταν καθιστη μπροστα μου, μου λεει:
-Οχι σημερα μωρο μου, μια αλλη φορα ισως. Δεν ειμαι ετοιμη.
Και αρχισε να με ρουφαει. Δεν ηθελα και πολυ κι οπως ημουν γονατιστος αρχισα να χυνω με πολυ ενταση. Δεν τραβηχτηκε... οχι πολυ μακρυα τουλαχιστον! Γιατι οταν τελικα σηκωθηκα να δω τι εχω κανει , μου κραταγε ακομη τον πουτσο και χαμογελουσε. Ο λαιμος της, το στηθος της και η κοιλια της ηταν γεματα απο τα ζουμια μου.
- Αγορι μου ... ζωη να χεις εσυ εχυσες για τρεις ... τι εγινε απο ποτε εισαι αγαμητος? Αμα ειναι ετσι να μου ερχεσε πιο συχνα  ... μην μου κρατιεσαι!!!
Και γελασε. Περασε καμποση ωρα με κουβεντουλα για τα δικα μας. Πως με λενε, που δουλευω, που μενω, ποσο χρονων ειμαι κ.λ.π. Σηκωθηκαμε μαζι με πηγε στο νηπτηρα και με επλενε.  Δεν ηθελα και πολυ ... παλι σηκωμενος σαν ιστος σημαιας. Την κοιταω και χαμογελαω. Με κοιταει ...
- Τι να κανω τωρα βρε παλιοπαιδο? Εεε τι να κανω που αυτος θα ειναι σηκωμενος μεχρι το βραδυ. Μεγαλη γυναικα ειμαι θα με πεθανεις!!! Χαχα ... κατσε ενα λεπτο να σε καθαρισω ..
Και γονατιζει και αρχιζει παλι το ρουφηγμα. Αυτη την φορα ομως ηταν εντονο και δυνατο! Σε πεντε λεπτα την ειχα ξανακανει χαλια. Αυτη την φορα δεν γλυτωσαν τα μαλλια της! Σηκωθηκε και μου λεει:
- Παω να κανω μπανιο οταν τελειωσεις ελα μεσα.
Αφου πλυθηκα και ντυθηκα "συρθηκα" εξω και πηγα προς το μερος που ηταν το δωματιο της "υπηρεσιας". Βαζω το κεφαλι μου μεσα και λεω:
- Ευχαριστω πολυ , γει....
Πρωτου προλαβω να τελειωσω γυριζει απο εκει που στεκοταν κι εκανε καφε, απο οτι καταλαβα αργοτερα, καιμου λεει:
-Που πας βρε παλιοπαιδο? Ελα εδω κατσε να πιουμε ενα καφε. Ετσι κανετε εσεις τα παλιοπαιδα, ερχεστε γαματε και μην σας ειδαμε μετα.
Εννοιειτε οτι εκατσα για καφε. Μιλησαμε αρκετη ωρα, εμαθα αρκετα για την Τζενη, προσωπικα πραγματα, της ειπα και εγω αρκετα δικα μου. Καποια στισμη χτηπησαν δυνατα την κατω πορτα και πηγε να ανοιξη, οταν γυρισε ημουν ορθιος κι ετοιμος να φυγω.
-Αντε καλα να μην σε κραταω αλλο. Ευχαριστω για την παρεα, οποτε θελεις να περνας να λες μια καλησπερα στη Τζενη κι αν θες και κανενα καφε .. μην ντρεπεσε!
Kαι κλεινοντας μου το ματι με αγκαλιασε και με φιλησε στο μαγουλο. Ψιθυριζοντας μου στ αυτι:
- Πραγματικα στο λεω οποτε θες θα ερχεσε να μου λες μια καλησπερα και ολα τ αλλα θα τα βρισκουμε, ενταξει?
-Ενταξει , θα ερχομαι εχεις το λογο μου.
Γυρισα, κατεβηκα τα σκαλια και τρικλυζοντας, πηρα το δρομο για το σπιτι.
Περασαν περιπου 2 εβδομαδες μεχρι να ξαναπαω, τοσο εκανα να πληρωθω! Μολις μπηκα στο "σπιτι" βγηκε μια γυναικα, γυρω στα 40 με μακρυα μαλλια και βραχνη φωνη μου ειπε οτι ειναι η Τζενη σημερα και αν θα περασω. ειπα αμεσως ναι και περασα. Οταν ηρθε η Τζενη στο δωματιο και με ειδε, εβαλε ενα τεραστιο χαμογελο και μου ειπε:
-Καλως τονα! Βρε αλητη ετσι κανουν? Τι ειπαμε? Σηκω πανω γρηγορα!
Υπακουσα και με περνει απο το χερι, βγαινουμε εξω στο σαλονι και μπαινουμε στο μπανιο που ηταν διπλα απο το δωματιο της υπηρεσιας. Καναμε μαζι ντουζακι και επιστρεψαμε στο δωματιο. Ξαπλωσαμε και αφου "παιξαμε" για λιγο μου φορεσε προφυλακτικο και με καποιες παραλαγες επαναλαβαμε το σκηνικο της προηγουμενης συνευρεσης!Βεβαια τουτη τη φορα δεν εγινε το σκηινκο του νηπτηρα. Αλλα ηπιαμε καφεδακι γνωρισα και την υπηρεσια. Την οποια αργοτερα μια αλλη φορα την πηρα  μαζι με την Τζενη σαν τριο! Αλλη ιστορια!
Με την Τζενη βρεθηκαμε αρκετες φορες και σχεδον παντα ειχαμε τα ιδια "αποτελεσματα" ασε που καποιες φορες μου ειπε και το:
-Εχεις βρε λεφτα ή ... σιγουρα ετσιι?!
Ειχα μαθει πολλα απο τα προσωπικα της , με ειχε παει και σπιτι μου μια μερα που εριχνε καρεκλες και δεν ειχα ουτε μπουφαν, ξαφνικη μπορα!, καποια φορα ειχα ξεχασει το πορτοφολι μου και το βρηκα την αλλη μερα στην πορτα μου σε μια τσαντουλα! Γενικα ειχαμε μια αλλη σχεση. Εμαθα πολλα απο την Τζενη και δεν την εβλεπα ποτε οπως ειδα αργοτερα αλλες γυναικες απο αυτο το επαγγελμα.  Πηγα στρατο (5 χρονια!!!) και οταν γυρισα πολλα ειχαν αλλαξει και δεν υπηρχε πλεον Τζενη, οσο κι εψαξα.
 

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Μηνύματα
1.777
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
:thumbsup:  ωραιος    :thumbsup:


 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.988
Κριτικές
1
Like
680
Πόντοι
96
Φανταστειτε λοιπον καποιον στα 19-20 του να μην εχει τις εμεπιριες ή την ανεση σε τετοια μερη να συναντα κατι τετοιο και βεβαια τοτε οι εποχες οπως λενε ηταν αλλλοιως. Και πανω απο

Σαλονικιος εισαι τυπε?
 

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.679
Κριτικές
3
Like
4.217
Πόντοι
606
καβλωσα  :bigdick: :bigdick:
 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πολυ ομορφη ιστορια ......
 

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.263
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ωραιες εποχες ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Μηνύματα
501
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6

ρε φιλε τι μου θυμισες...την ειχα παρει και γω καποιες φορες...
μιλαμε πολυ ξηγημενη γυναικα και  απιστευτα καυλιαρα!!!
ενα μεσημερι εχω παει κι ακοθω φωνες...μιλαγε στο τηλεφωνο με καποιον και τσακωνοταν!!!
καθομαι περιμενω τιποτα...κατεβαινω τις σκαλες και ξανανεβαινω να ακοθσει φασαρια και να βγει...
οντως βγαινει μετα απο λιγο...δεν περιμενε και κανενας αλλος,γεια σου τι κανεις κλπ...θα περασεις?
δινω τα λεφτα...400? 500δρχ? αν θυμαμαι καλα...
μπαινει μεσα φοραγε ενα μακρυ διαφανο ρουχο...μου λεει κατσε μην μιλας γιατι με εχοθν νευριασει...
αντε μου λεει γιατι θα σε γλυψω ετσι!!!
μιλαμε κατι η καυλα κατι οι βυζαρες...δεν προλαβε να τον ρουφηξει 2-3 φορες και χυνω!!!
μου λεει βρε παλιοπαιδο δεν λες τιποτα...?της λεω δεν μου ειπες να μην μιλαω???
χαμογελαει...με σκουπιζει και οπως κανω να σηκωθω...μου λεει τι κανεις? ε λεω...να πηγαινω...
κατσε κατω και αχνα μου λεει!!!και αρχιζει ο δευτερος γυρος! ο κανονικος!!!
χωρις εξτρα λεφτα χωρις τιποτα...και φιλακι στο μαγουλο!!!
μιλαμε αλλες εποχες!!!τι μου θυμισες...να'σαι καλα ρε φιλαρακι...
 

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Μηνύματα
501
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
Μια ιστορια για να θυμουνται οι παλιοι και διαβαζουν οι νεοι.
Διαβαζω κριτικες, ιστοριες, ανταλαγες αποψεων και βλεπω την διαφορα του τοτε με το τωρα! Οταν λεω βεβαια τοτε εννοω καπου στο '80 κατι. Οταν ο αγοραιος ερωτας ειχε αυτο που λεμε "τα τυχερα του" και οι γυναικες ηταν κατ αρχην, η μεγαλυτερη πλειοψηφια, ελληνιδες και πολλες φορες εαν γουσταραν, εξελησοταν σε μια διαφορετικη σχεση πελατη-γυναικας. Οσοι απο εμας ειχαμε την τυχη λοιπον να βρεθουμε σε καποια τετοια κατασταση θα εχουμε να λεμε! Σωστα? Οι συνομηλικοι μου θα με καταλαβουν, οι δε νεοτεροι ισως να πουν καλα τι λεει ετουτος δεν γινονται αυτα. Αλλα πιστεψτε με δεν εχω διαθεση ουτε να το παιξω καποιος ουτε να κανω τον εξυπνο. Απλα θα σας πω μια ιστορια και οσοι ειστε εκει στην ηλιακια των σαραντα και κατι και την εποχη του 80 και κατι γυρνοβολαγατε στα "σπιτια" της εποχης, θα θυμηθειτε και το σπιτι για το οποιο μιλαω και ισως και την γυναικα. Ή ισως ζησατε κατι παρομοιο.
Ειναι λοιπον αυγουστος του 80 και κατι και μολις εχω σχολασει απο την δουλεια στην ευριπιδου, καποιος φιλος μου εχει πει λοιπον οτι καπου στου ψειρη υπαρχει ενα "σπιτακι" που φερνει κατα καιρους 'ξηγημενες" γυναικες. Οποτε αρχισα το ψαξιμο. Στην γωνια λοιπον Λεπενιωτου και δεν θυμαμαι την αλλη, εκει που τωρα ειναι το μαγαζι "Μεθυστανες", ηταν μια ξυλινη πορτα και ανεβαινες μια ξυλινη σκαλα, σε ενα σαλονι που ειχε τρια δωματια. Για την ακριβεια δυο δωματια και ενα σαν δωματιο που ηταν με γυψοσανιδα και ενωνε τους τοιχους των αλλων δυο. Τελος παντων. Το βρηκα λοιπον και να'μαι! Περιμενω στο σαλονι και βγαινει μια γυναικα, κοντουλα, με κοντο μπουκλε ξανθο μαλλι δεν θα την ελεγες αδυνατη αλλα ουτε και παχυα. Ηταν μια γυναικα με πιασιματα και σε ηλικια , αυτο που θα λεγαμε σημερα milf. Ονομα αυτης Τζενη!. Μου συστηθηκε, με πηρε απο το χερι, με πηγε στο"μεγαλο" (δεξια) δωματιο και μου λεει"
- Περνα μωρο μου θα περασουμε υπεροχα. Αν θελεις θα πλυθω και θα γλειφτουμε απο πανω μεχρι κατω, δεν θα βιαστουμε καθολου.
Φανταστειτε λοιπον καποιον στα 19-20 του να μην εχει τις εμεπιριες ή την ανεση σε τετοια μερη να συναντα κατι τετοιο και βεβαια τοτε οι εποχες οπως λενε ηταν αλλλοιως. Και πανω απο ολα εγω ειχα δεν ειχα παει σε τετοιου ειδους "σπιτια" αντε δυο ή τρεις φορες πιο πριν!Οπως προφανως ηταν αναμενομενο περασα και αρχισα να γδυνομαι. Πριν προλαβω να γδυθω τελειως μπαινει μεσα η Τζενη και μου λεει:
- Ελα εδω μωρο μου να σε πλυνω, εγω, να σε δροσισω λιγακι πρωτου σε καψω...
Και με ενα πονηρο χαμογελο με παιρνει ... οχι απο το χερι βεβαια και με οδηγει σε ενα νηπτηρα. Αρχιζει να με σαπουνιζει και να με πλενει, ενω εχει ακουμπησει στο στηθος μου. Μυριζει και με ρωταει:
-Εχεις κανει ντουζακι, μωρακι μου. Μου ηρθες καθαρο και πλυμενο? Μπραβο το αγορι μου, ετσι για να το περιποιηθω ωραια οπως του αξιζει!
Και αφου με σκουπισε με ενα πετσετακι που ειχε μαζι της με πηγε στο κρεβατι και ξαπλωσαμε. Αρχισε λοιπον να με κοιταει και να να με χαιδευει. Απλωσα κι εγω τα χερια μου κι αρχισα να χαιδευω. Ειδε οτι ειχα αρχισει να ερεθιζομαι και με ξαπλωνει τελειως . Αρχιζει σιγα σιγα να με φιλαει στο στηθος, στην κοιλια, στα ποδια και να αποφευγει το επιμαχο σημειο. Ελεγα μεσα μου... μπααα αυτη δεν θα στον ακουμπησει μαλλον! Κουνια που κουναγε!!! Γυριζει και μου λεει:
- Μου φαινεσαι καλο παιδακι και καθαρο, αμα θα σε γλειψω χωρις προφυλακτικο θα με γλυψεις και εσυ λιγο?!!!!
Τα μηνηγγια μου βαρεσαν κοκκινο!Τι ειπε τωρα? Πρωτον θα με γλειψει ετσι και δευτερον θελει να της το ανταπωδωσω??? Την εποχη εκεινη δεν ηταν οπως τωρα με τις κωλοασθενειες και δεν υπηρχε τοσο μεγαλος φοβος. Υπηρχαν τα "κλασσικα" που λενε, αλλα υπηρχε και ο ελεγχος!Αλλα και παλι το σκεφτοσουν παρα πολυ να κανεις ταρζανιες αυτου του στυλ! Τελος παντων ειχα αρχισει να κομπιαζω και αφου με καταλαβε μου λεει:
- περιμενε λιγο ... ερχομαι!
Σηκωνεται λοιπον οπως ηταν και φευγει> Λεω καποια μαλακια εκανα και ή που θα φαω ξυλο ή που θα μου βγει σε καλο. Σε κανενα δεκαλεπτο γυριζει και ξαπλωνει παλι διπλα μου. Αμεσως καταλαβα οτι ειχε κανει ντουζ. Γυριζει και μου δειχνει κατι σαν βιβλιαριο του ΙΚΑ. Μου λεει:
-Kοιτα μωρο μου σημερα πηγα στο γιατρο και εισαι ο πρωτος μου σημερα, σου ορκιζομαι στο παιδι μου! Απλα γουσταρω να την βρω μαζι σου και θελω να εισαι και εσυ ανετος μαζι μου!
Τι ειπε τωρα .....!!!!!! Αφου εκανα μια προσπαθεια να την πεισω οτι ημουν ενταξει και πριν απο ολα αυτα, αρχισαμε απο την αρχη! Βεβαια τωρα ειχαμε κι αλλα! Εννοω αρχισαν τα γλωσσοφιλα, οι σφιχτες αγκαλιες και τετοια. Εγω σαν ασχετος ορμηξα περαν του δεοντος, οποτε μου λεει:
- Σιγα μωρακι μου δεν παω πουθενα, ουτε βιαζομαι, και εχω κλεισει και το φως... ειμαστε για παρτυ μας!!!
Εκει ηταν που τα ειδα ολα!Απο τα φιλια και τις αγκαλιες καταληξαμε σε ενα 69 που ειπα οτι θα εσκαγα λογω ανασας και βεβαια θα εχυνα πολυ προορα και τελος! Το καταλαβε πολυ νωρις και σταματησε το εντονο γλυψιμο. Γυριζει ξαπλωνει ανασκελα και μου τραβαει το κεφαλι ανμεσα στα μπουτια της!
-Σιγα σιγα μωρο μου να σε μαθω να καυλωνεις και φτιαχνεις ωραια τις γυναικες και να σε θυμουνται για παντα! 
Κι αρχισε η λοιπον το μαθημα: Γλυψιμο κι ικανοποιοηση γυναικας! Με την καθοδηγηση του που πως με ποιο σημειο του στοματος και της γλωσσας. Γενικα η Τζενη ελεγε (αναμεσα στα βογγητα καιτις αναρθρες κραυγουλες)και εγω ακολουθουσα οδηγιες. Καποια στιγμη τεντωσε το κορμι της εκανε μια "γεφυρα" και ενα κεφαλοκλειδωμα με τα ποδια ... που ειπα οτι εαν δεν παω απο σπασιμο σβερκου, θα παω απο ασφυξια! Χαλαρωσε, αναπνεσα και επεσα διπλα της. αφου χαμογελασε αρχισαν παλι τα χαδια και τα φιλια. Αυτη τη φορα ηταν τοσο απαλο το γλυψιμο και τα χαδια που δεν χτυπησα κοκκινο αμεσως. Αλλα ο Περικλης σηκωθηκε και εγινε σιδερο και ψιλοσπαρταραγε! Το καταλαβε και μου λεει:
-Ελα αγορι μου .. ελα να μου δειξεις ποσο θελεις να με γαμησεις!!
Εννοιειτε οτι δεν ηθελα αλλο τιποτα.. σηκωσε τα ποδια ψηλα και μπηκα ολος μεσα! Πιο μεσα δεν γινοταν. Σφιγγει τα ποδια στην μεση μου και μου λεει:
-Μηηη ... μην κουνιεσαι . αστο ... αααστο να τον νοιωσω μεσα μου!
Εκει συνηδητοποιησα οτι δεν ειχαμε βαλει προφυλακτικο!!! Θελετε η καυλα της στιγμης, θελετε η ανοησια των νιατων και της απερισκεψιας δεν τραβηχτηκα. Το καταλαβε οτι ειχα ανησυχηση και μου ψυθιριζει στ αυτι:
- Μην ανησυχης μωρο μου σου το ειπα ειμαι καθαρη και εισαι ο πρωτος μου ... στο παιδι μου. Ασε με να το νοιωσω ετσι χωρις την μακαλισμενη την καποτα... ασε με ....
Δεν κουνηθηκα δεν αντεδρασα, σε λιγο αρχισε μονη της να κουνιεται. Και απλα ακολουθησα τον ρυθμο. Συνεχισαμε ετσι για καμποση ωρα, σε καποια στιγμη μου ανεβασε τα ποδια της στους ωμους μου. Εκει κοντεψα να χυσω αλλα παλι το ακταλαβε και αλλαξαμε με αργους ρυθμους για  να "κρυωσω" λιγο! Με ξαπλωσε και ανεβηκε απο πανω μου. Πατουσε στο κρεβατι και αφου με το χερι της τον κατευθυνε εκει που ηθελε, μου λεει:
- Κοιτα τον πως μπαινει ... κοιτα τον τι ωραιος που ειναι. Θα με σκισει ... χαλαλι του...
Αρχισε να ανεβοκατεβαινει σιγα σιγα ενω δεν σταματησε να μου κραταει το κεφαλι ωστε να εχω θεα στο τι γινοταν εκει κατω. Ηταν πραγματι στενη, αλλα το απεδωσα στην σταση. Οτι δηλαδη δεν ηταν γονατιστη αλλα σε βαθυ καθισμα!  Αφου κατσαμε ετσι κανα πενταλεπτο σηκωθηκε και μου γυρισε στα τεσσερα. Σιγα σιγα πηρα θεση πισω της και αφου μπηκα αρχισα το σιγα σιγα σπρωξιμο! Πηρα θαρος και αρχισα να της χαιδευω την κωλοτρυπιδα καινα βαζω λιγο λιγο το δαχτυλο μου. Οσο δεν μου ελεγε τιποτα τοσο πιο πολυ επεζα! Ωσπου ειχα βαλει τον αντιχειρα μου ολο μεσα κι ενοιωθα τον πουτσο μου απο μεσα να μπαινοβγαινει. Κοντευα να τρελαθω με το τι γινοταν και κρατιομουν με το ζορι! Καποια στιγμη ειπα να δοκιμασω την τυχη μου και αφου εβγαλα το δαχτυλο μου προσπαθησα να ... Το καταλαβε και αφου γυρισε και ηταν καθιστη μπροστα μου, μου λεει:
-Οχι σημερα μωρο μου, μια αλλη φορα ισως. Δεν ειμαι ετοιμη.
Και αρχισε να με ρουφαει. Δεν ηθελα και πολυ κι οπως ημουν γονατιστος αρχισα να χυνω με πολυ ενταση. Δεν τραβηχτηκε... οχι πολυ μακρυα τουλαχιστον! Γιατι οταν τελικα σηκωθηκα να δω τι εχω κανει , μου κραταγε ακομη τον πουτσο και χαμογελουσε. Ο λαιμος της, το στηθος της και η κοιλια της ηταν γεματα απο τα ζουμια μου.
- Αγορι μου ... ζωη να χεις εσυ εχυσες για τρεις ... τι εγινε απο ποτε εισαι αγαμητος? Αμα ειναι ετσι να μου ερχεσε πιο συχνα  ... μην μου κρατιεσαι!!!
Και γελασε. Περασε καμποση ωρα με κουβεντουλα για τα δικα μας. Πως με λενε, που δουλευω, που μενω, ποσο χρονων ειμαι κ.λ.π. Σηκωθηκαμε μαζι με πηγε στο νηπτηρα και με επλενε.  Δεν ηθελα και πολυ ... παλι σηκωμενος σαν ιστος σημαιας. Την κοιταω και χαμογελαω. Με κοιταει ...
- Τι να κανω τωρα βρε παλιοπαιδο? Εεε τι να κανω που αυτος θα ειναι σηκωμενος μεχρι το βραδυ. Μεγαλη γυναικα ειμαι θα με πεθανεις!!! Χαχα ... κατσε ενα λεπτο να σε καθαρισω ..
Και γονατιζει και αρχιζει παλι το ρουφηγμα. Αυτη την φορα ομως ηταν εντονο και δυνατο! Σε πεντε λεπτα την ειχα ξανακανει χαλια. Αυτη την φορα δεν γλυτωσαν τα μαλλια της! Σηκωθηκε και μου λεει:
- Παω να κανω μπανιο οταν τελειωσεις ελα μεσα.
Αφου πλυθηκα και ντυθηκα "συρθηκα" εξω και πηγα προς το μερος που ηταν το δωματιο της "υπηρεσιας". Βαζω το κεφαλι μου μεσα και λεω:
- Ευχαριστω πολυ , γει....
Πρωτου προλαβω να τελειωσω γυριζει απο εκει που στεκοταν κι εκανε καφε, απο οτι καταλαβα αργοτερα, καιμου λεει:
-Που πας βρε παλιοπαιδο? Ελα εδω κατσε να πιουμε ενα καφε. Ετσι κανετε εσεις τα παλιοπαιδα, ερχεστε γαματε και μην σας ειδαμε μετα.
Εννοιειτε οτι εκατσα για καφε. Μιλησαμε αρκετη ωρα, εμαθα αρκετα για την Τζενη, προσωπικα πραγματα, της ειπα και εγω αρκετα δικα μου. Καποια στισμη χτηπησαν δυνατα την κατω πορτα και πηγε να ανοιξη, οταν γυρισε ημουν ορθιος κι ετοιμος να φυγω.
-Αντε καλα να μην σε κραταω αλλο. Ευχαριστω για την παρεα, οποτε θελεις να περνας να λες μια καλησπερα στη Τζενη κι αν θες και κανενα καφε .. μην ντρεπεσε!
Kαι κλεινοντας μου το ματι με αγκαλιασε και με φιλησε στο μαγουλο. Ψιθυριζοντας μου στ αυτι:
- Πραγματικα στο λεω οποτε θες θα ερχεσε να μου λες μια καλησπερα και ολα τ αλλα θα τα βρισκουμε, ενταξει?
-Ενταξει , θα ερχομαι εχεις το λογο μου.
Γυρισα, κατεβηκα τα σκαλια και τρικλυζοντας, πηρα το δρομο για το σπιτι.
Περασαν περιπου 2 εβδομαδες μεχρι να ξαναπαω, τοσο εκανα να πληρωθω! Μολις μπηκα στο "σπιτι" βγηκε μια γυναικα, γυρω στα 40 με μακρυα μαλλια και βραχνη φωνη μου ειπε οτι ειναι η Τζενη σημερα και αν θα περασω. ειπα αμεσως ναι και περασα. Οταν ηρθε η Τζενη στο δωματιο και με ειδε, εβαλε ενα τεραστιο χαμογελο και μου ειπε:
-Καλως τονα! Βρε αλητη ετσι κανουν? Τι ειπαμε? Σηκω πανω γρηγορα!
Υπακουσα και με περνει απο το χερι, βγαινουμε εξω στο σαλονι και μπαινουμε στο μπανιο που ηταν διπλα απο το δωματιο της υπηρεσιας. Καναμε μαζι ντουζακι και επιστρεψαμε στο δωματιο. Ξαπλωσαμε και αφου "παιξαμε" για λιγο μου φορεσε προφυλακτικο και με καποιες παραλαγες επαναλαβαμε το σκηνικο της προηγουμενης συνευρεσης!Βεβαια τουτη τη φορα δεν εγινε το σκηινκο του νηπτηρα. Αλλα ηπιαμε καφεδακι γνωρισα και την υπηρεσια. Την οποια αργοτερα μια αλλη φορα την πηρα  μαζι με την Τζενη σαν τριο! Αλλη ιστορια!
Με την Τζενη βρεθηκαμε αρκετες φορες και σχεδον παντα ειχαμε τα ιδια "αποτελεσματα" ασε που καποιες φορες μου ειπε και το:
-Εχεις βρε λεφτα ή ... σιγουρα ετσιι?!
Ειχα μαθει πολλα απο τα προσωπικα της , με ειχε παει και σπιτι μου μια μερα που εριχνε καρεκλες και δεν ειχα ουτε μπουφαν, ξαφνικη μπορα!, καποια φορα ειχα ξεχασει το πορτοφολι μου και το βρηκα την αλλη μερα στην πορτα μου σε μια τσαντουλα! Γενικα ειχαμε μια αλλη σχεση. Εμαθα πολλα απο την Τζενη και δεν την εβλεπα ποτε οπως ειδα αργοτερα αλλες γυναικες απο αυτο το επαγγελμα.  Πηγα στρατο (5 χρονια!!!) και οταν γυρισα πολλα ειχαν αλλαξει και δεν υπηρχε πλεον Τζενη, οσο κι εψαξα.



ρε φιλε τι μου θυμισες...την ειχα παρει και γω καποιες φορες...
μιλαμε πολυ ξηγημενη γυναικα και  απιστευτα καυλιαρα!!!
ενα μεσημερι εχω παει κι ακοθω φωνες...μιλαγε στο τηλεφωνο με καποιον και τσακωνοταν!!!
καθομαι περιμενω τιποτα...κατεβαινω τις σκαλες και ξανανεβαινω να ακοθσει φασαρια και να βγει...
οντως βγαινει μετα απο λιγο...δεν περιμενε και κανενας αλλος,γεια σου τι κανεις κλπ...θα περασεις?
δινω τα λεφτα...400? 500δρχ? αν θυμαμαι καλα...
μπαινει μεσα φοραγε ενα μακρυ διαφανο ρουχο...μου λεει κατσε μην μιλας γιατι με εχοθν νευριασει...
αντε μου λεει γιατι θα σε γλυψω ετσι!!!
μιλαμε κατι η καυλα κατι οι βυζαρες...δεν προλαβε να τον ρουφηξει 2-3 φορες και χυνω!!!
μου λεει βρε παλιοπαιδο δεν λες τιποτα...?της λεω δεν μου ειπες να μην μιλαω???
χαμογελαει...με σκουπιζει και οπως κανω να σηκωθω...μου λεει τι κανεις? ε λεω...να πηγαινω...
κατσε κατω και αχνα μου λεει!!!και αρχιζει ο δευτερος γυρος! ο κανονικος!!!
χωρις εξτρα λεφτα χωρις τιποτα...και φιλακι στο μαγουλο!!!
μιλαμε αλλες εποχες!!!τι μου θυμισες...να'σαι καλα ρε φιλαρακι...

*για να κανουμε σωστη και την παραθεση!!!
 

Επισκέπτης
Οι εποχές που στα μπουρδέλα απαντούσες Ελληνίδες κατά κύριο λόγο, ήταν εποχές πιο αγνές και αυτό επειδή για να φτάσει να κάνει μια Ελληνίδα αυτή τη δουλειά πάει να πει ότι το γούσταρε και λίγο. Δεν ήταν όπως σήμερα που οι Ρουμάνες και οι Βουλγάρες έρχονται κατά συρροήν επειδή δεν έχουν που αλλού να στραφούν.
Δυστυχώς πρόλαβα αυτή την εποχή στη δύση της, κάνοντας την απαρχή μου με τον πληρωμένο έρωτα στα μέσα της δεκαετίας του 90 σ' ένα απόμερο μπουρδελάκι της επαρχίας όπου αν εξαιρέσεις το σεξ, η επίσκεψη ήταν σε όλα τα υπόλοιπα σαν να πήγαινες σε ένα φιλικό σου σπίτι.
Όταν ανέβηκα Αθήνα το 99, υπήρχαν αρκετές Ελληνίδες ακόμη στα σπιτάκια, αλλά το όλο θέμα ήταν εντελώς επαγγελματικό. Κατά πολλούς τρόπους καλύτερα, κατά άλλους όχι.

Ωραίες οι ιστορίες σας παίδες!
 

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Μηνύματα
2.921
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Οι εποχές που στα μπουρδέλα απαντούσες Ελληνίδες κατά κύριο λόγο, ήταν εποχές πιο αγνές και αυτό επειδή για να φτάσει να κάνει μια Ελληνίδα αυτή τη δουλειά πάει να πει ότι το γούσταρε και λίγο. Δεν ήταν όπως σήμερα που οι Ρουμάνες και οι Βουλγάρες έρχονται κατά συρροήν επειδή δεν έχουνε στον ήλιο μοίρα.
Δυστυχώς πρόλαβα αυτή την εποχή στη δύση της, κάνοντας την απαρχή μου με τον πληρωμένο έρωτα στα μέσα της δεκαετίας του 90 σ' ένα απόμερο μπουρδελάκι της επαρχίας όπου αν εξαιρέσεις το σεξ, η επίσκεψη ήταν σε όλα τα υπόλοιπα σαν να πήγαινες σε ένα φιλικό σου σπίτι.
Όταν ανέβηκα Αθήνα το 99, υπήρχαν αρκετές Ελληνίδες ακόμη στα σπιτάκια, αλλά το όλο θέμα ήταν εντελώς επαγγελματικό. Κατά πολλούς τρόπους καλύτερα, κατά άλλους όχι.

Ωραίες οι ιστορίες σας παίδες!
φιλε ροκαβλον επισης οι ελληνιδες ηταν πιο μαζεμενες και ακρως ψαροεπαγγελματικες :)
 
OP
OP
dionisiakos

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
369
Κριτικές
51
Like
731
Πόντοι
4.530
φιλαρακια, (και ειδικα οι "παλιο-σειρες" που λεμε) αυτες ηταν οι εποχες που το να πιεις καφε με την γυναικα που δουλευε στο σπιτι ή ακομη και να βγεις για καφε μαζι, δεν ηταν κατορθωμα ή ανδραγαθεια. Εαν σε γουσταρε και εσυ δεν κολαγες πουθενα .. ολα γινοταν! Φιλε gkas αφου την θυμασαι ισως να θυμασαι και μια μελαχροινη με μαλλι το πολυ ως τους ωμους μετριο υψος, καυλιαροφατσα πιο ψηλη απο τη Τζενη και πιο ας πουμε "φινετσατη". Δουλευε σαν τσα εκει. Αυτην την εφερε η Τζενη και την πηραμε τριο! Στο τελος μου ειπε να της δωσω οτι ηθελα, ετσι για το γαμωτο. Οπως λες τοτε ηταν καπου στο πεντακοσαρικο!(δραχμες) και θυμαμαι οτι ειχα να το λεω στα φιλαρακια μου: Πηδηξα δυο γκομενες ρε, εκανα τριο!!!! Και εδωσα 500 δρχ. Γιατι τοτε η Τζενη τα εδωσε ολα στην αλλη! Βεβαια περιττο να σας πω οτι τετοιο τριο δεν εχω ξανακανει απο τοτε! Παιδια μιλαμε για τσοντα κανονικη! Καλιγουλας και βαλε! Αυτη η Τζενη κι αλλη μια συνονοματη της καπου στο Μεταξυ που εκανε κι αυτη κατι κρεβατια .... Αστα γαμωτο το κερατο μου, πανε εκεινες οι εποχες!! Που να βρεις γυναικες τετοιες τωρα, δεν μιλαω καν για ελληνιδες! Απλα να ειναι ετσι ξηγημενες και σταρατες! ΠΟυ ειστε παιδες να "βρισκομαστε" που και που να αναπολουμε τα παλι"μεγαλεια"!
 
OP
OP
dionisiakos

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
369
Κριτικές
51
Like
731
Πόντοι
4.530
-παλια "μεγαλεια" -  ηθελα να πω.
Αλλα μιας και μπηκαμε στο χορο κι ανοιξαμε την κουβεντα, ρε εσεις παλια στην Αχιλλεως υπηρχαν κανα 2 ακομη απο οτι υπαρχει σημερα. Θυμασται εκεινο απεναντι απο αυτο στο 48Α που ανεβαινες μια ετοιμοροπη ξυλινη σκαλα? Ρε μαγκες θυμαμαι οτι καποιο καλοκαιρι ειχαμε πεσει πανω σε μια γκομενα εγκυο!! Μιλαμε τουλαχιστον 5-6 μηνων! Ειχαμε παθει ταρακουλη! Ενα κοληταρη την ειχε παρει! Επισης εκει ειχα παρει την μεγαλυτερη σε ηλικια.. γκομενα σε δελο! Πρεπει να ηταν σαν αυτη που ειδα στο Κεφαληνιας ... που πηρε ο κουμπαρος μου 2 φορες και εως τωρα καμμια δεκαρια ακομη! Βεβαια τοτε ηταν διαφορετικα! Η τυπισσα πρεπει να ηταν πενηνταρα, με πιασιματα, δεν ειχε ερθει η γυναικα της βαρδυας, δεν ηθελε να το κλεισει και οταν ειδε τα σκουρα επαιρνε αυτη τους πελατες!!! Μιλαμε για Το γαμησι!!! Οτι της ελεγες το εκανε και ελεγε κι ευχαριστω! Την πηρα 2 φορες σε ενα βραδυ και δεν αφησα τρυπα αγαμητη και μερος στην μαπα να μην την πιτσιλισω. Ακομη θυμαμαι τα ματια της λες και ειχαν τσιμπλες !!!χεχε!! Και ηθελε να ξαναπαω πριν κλεισει το βραδυ για το αποχαιρετηστηριο... αλλα δεν ειχα λεφτα και ημουν και πτωμα!
Επισης το αλλο που ηταν στην Μυλερου. Νομιζω ειναι το ιδιο με το 33, οχι σιγουρα , γιατι ειχε 5-6 τοτε εκει. Αλλα σε εκεινο εκανα την πρωτη παρτουζα! Με τον ανωμαλο που πηρε την εγκυο! Αλλα ειχαμε ριξει πολυ γελιο. Πρωτον γιατι ηταν η πρωτη μας και δευτερον η γκομενα ηταν ... φευγατη!Τωρα πιωμενη ηταν... μαστουρωμενη ηταν ..? βαρεμενη απλα ηταν!! δεν ξερω απλα θυμαμαι οτι με το μπηκαμε μας αρπαξε απο τα καυλια και αντε να σας παρω και θα σας κανω και θα σας ρανω! Και εγινε το κακο!Αυτην ισα που προλαβα να τον βαλω λιγο και μετα της πιτσιλισα γιατι ελεγε συνεχεια χυστε με και χυστε με! και ειπα σαν καλο παιδι να ακουσω και την χυσω ... καταμουτρα! Εεεε ρε εποχες !!!
 

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Μηνύματα
4.423
Κριτικές
10
Like
2.291
Πόντοι
1.720
οντως η δεκαετια του ογδοντα ηταν καλη εποχη για μπουρδελοτσαρκες
ολες οι κοπελες ηταν ελληνιδες και αρκετες προσεφεραν καλες υπηρεσιες τιμη 300 δραχμες αν θυμαμαι καλα ...
οχι και λιγα για εκεινη την εποχη
ομως ουτε πακια ουτε νεγροι

θυμαμαι μια σε ημιυπογειο στη φυλης
μουστακαλου τη λεγαμε γιατι ειχε ελαφρα τριχοφυια αλλα εκανε απιστευτες πιπες
μια αλλη Ελλαδα που περασε ανεπιστρεπτι

ωραια ιστορια Διονυσιακε !
 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
-παλια "μεγαλεια" -   ηθελα να πω.
Αλλα μιας και μπηκαμε στο χορο κι ανοιξαμε την κουβεντα, ρε εσεις παλια στην Αχιλλεως υπηρχαν κανα 2 ακομη απο οτι υπαρχει σημερα. Θυμασται εκεινο απεναντι απο αυτο στο 48Α που ανεβαινες μια ετοιμοροπη ξυλινη σκαλα? Ρε μαγκες θυμαμαι οτι καποιο καλοκαιρι ειχαμε πεσει πανω σε μια γκομενα εγκυο!! Μιλαμε τουλαχιστον 5-6 μηνων! Ειχαμε παθει ταρακουλη! Ενα κοληταρη την ειχε παρει! Επισης εκει ειχα παρει την μεγαλυτερη σε ηλικια.. γκομενα σε δελο! Πρεπει να ηταν σαν αυτη που ειδα στο Κεφαληνιας ... που πηρε ο κουμπαρος μου 2 φορες και εως τωρα καμμια δεκαρια ακομη! Βεβαια τοτε ηταν διαφορετικα! Η τυπισσα πρεπει να ηταν πενηνταρα, με πιασιματα, δεν ειχε ερθει η γυναικα της βαρδυας, δεν ηθελε να το κλεισει και οταν ειδε τα σκουρα επαιρνε αυτη τους πελατες!!! Μιλαμε για Το γαμησι!!! Οτι της ελεγες το εκανε και ελεγε κι ευχαριστω! Την πηρα 2 φορες σε ενα βραδυ και δεν αφησα τρυπα αγαμητη και μερος στην μαπα να μην την πιτσιλισω. Ακομη θυμαμαι τα ματια της λες και ειχαν τσιμπλες !!!χεχε!! Και ηθελε να ξαναπαω πριν κλεισει το βραδυ για το αποχαιρετηστηριο... αλλα δεν ειχα λεφτα και ημουν και πτωμα!
Επισης το αλλο που ηταν στην Μυλερου. Νομιζω ειναι το ιδιο με το 33, οχι σιγουρα , γιατι ειχε 5-6 τοτε εκει. Αλλα σε εκεινο εκανα την πρωτη παρτουζα! Με τον ανωμαλο που πηρε την εγκυο! Αλλα ειχαμε ριξει πολυ γελιο. Πρωτον γιατι ηταν η πρωτη μας και δευτερον η γκομενα ηταν ... φευγατη!Τωρα πιωμενη ηταν... μαστουρωμενη ηταν ..? βαρεμενη απλα ηταν!! δεν ξερω απλα θυμαμαι οτι με το μπηκαμε μας αρπαξε απο τα καυλια και αντε να σας παρω και θα σας κανω και θα σας ρανω! Και εγινε το κακο!Αυτην ισα που προλαβα να τον βαλω λιγο και μετα της πιτσιλισα γιατι ελεγε συνεχεια χυστε με και χυστε με! και ειπα σαν καλο παιδι να ακουσω και την χυσω ... καταμουτρα! Εεεε ρε εποχες !!!
Μυλλερου 22 η 18 αν θυμαμαι λες καλα αυτο που εχει ψιλογκρεμιστει το γωνιακο κτισμα
Εκει γνωρισα δυο εξαιρετικες γυναικες και μια ακομη που ηταν περιστασιακη η οποια μου ειχε δωσει και το τηλεφωνο της λεγοντας μου το πραγματικο της ονομα
οταν ειχα ξαναπαει να την βρω ειχε φυγει και μην γνωριζοντας ειπα το ονομα στον τσατσο και μου ειχε κανει σχεδον ανακριση που εμαθα το ονομα της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τηλεφωνο δεν πηρα ποτε και το εχω μετανιωσει....... 1989-90 ηταν !!!!!!
 
OP
OP
dionisiakos

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
369
Κριτικές
51
Like
731
Πόντοι
4.530
Kαπου εκει ηταν φιλε axaxouxas, τοτε το Μεταξουργειο δεν ηταν τοσο παρακμη οσο τωρα! Οσο για τις γυναικες, εκτος οτι ευρισκες δυσκολα ξενη, ειχαν και φιλοτιμο. Τουλαχιστον οι περισσοτερες!
Αλλο ενα που ειχε "περιστασιακες" και καλες καταστασεις ηταν εκεινο πανω στην Ερμου, απεναντι απο το Μοναστηρακι! Τι θυμαμαι τωρα! Ασε κατι αλλα παραξενα στην Διπυλου νομιζω? Ή τα αλλα στην Αγησιλαου ψηλα και στο τριγωνο με την Βουλγαρη και Κουμουνδουρου, εκει που εκαναν τερμα πολλα λεωφορεια! Πωωω πω ... και να ψιλοκολωνουμε να μπουμε λογω του κοσμου! Αλλα εκει σε κατι υπογες παιχτηκαν κατι σκηνικα και "οργιακια" !!! Τι να πρωτοθυμηθω ρε μαγκες!!!
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
Εκεινη την εποχη στο συγκεκριμενο μαγαζι δουλευε η Αντζυ.
Ελληνιδα μελαχρινη με κοντα μαλλία και υπερβολικά μεγαλο στηθος.

Οταν γκρεμιστηκε δουλεψε για λιγο στο Μεγαλου Αλξανδρου 17

Αυτην εννοεις ?
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
Μια ιστορια για να θυμουνται οι παλιοι και διαβαζουν οι νεοι.

Ειναι λοιπον αυγουστος του 80 και κατι και μολις εχω σχολασει απο την δουλεια στην ευριπιδου, καποιος φιλος μου εχει πει λοιπον οτι καπου στου ψειρη υπαρχει ενα "σπιτακι" που φερνει κατα καιρους 'ξηγημενες" γυναικες. Οποτε αρχισα το ψαξιμο. Στην γωνια λοιπον Λεπενιωτου και δεν θυμαμαι την αλλη, εκει που τωρα ειναι το μαγαζι "Μεθυστανες", ηταν μια ξυλινη πορτα και ανεβαινες μια ξυλινη σκαλα, σε ενα σαλονι που ειχε τρια δωματια.............
Φιλε respect.

Την Τζενη την ειχα τιμησει παμπολλες φορες.
Αψογο service και φοβερο στοματικο.
Eλληνιδα με πλουσιο στηθος.

Για καποιο διαστημα μετα την Λεπενιωτου δουλεψε στο Ελλης 3
Παρα πολλα χρονια προν ομως......
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
-παλια "μεγαλεια" -   ηθελα να πω.
Αλλα μιας και μπηκαμε στο χορο κι ανοιξαμε την κουβεντα, ρε εσεις παλια στην Αχιλλεως υπηρχαν κανα 2 ακομη απο οτι υπαρχει σημερα......... Εεεε ρε εποχες !!!
Στην Ερμου υπηρχαν τοτε 3 μαγαζια και ενα στε μια καθετο (πρωτη παραλληλο του σταθμου στο Θησειο)
Εκει ειχα πετυχει το 1983 για πρωτη φορα κοπελα με ζαρτιερες.
Στην Ερμου το ενα ηταν εκει που ειναι σημερα κατι σαν πρεσβεια της Αργετινης.
Το αλλο σχεδον απεναντι με γκριζα σιδερενια πορτα,(εργαζοταν η Φωφη με πρωκτικο, σπανιο για την εποχεη εκεινη) ενω το τριτο στα μεσα περιπου του δρομου. Εκει τιμουσα την Αννα. Μια ευτραφη μιλφ τοτε πολυ καλησ το δωατιο ομως.

Στην Αχιλεως οντως ειχε αλλα δυο λιγο πριν απο το σημερινο Αχ. 51

Αξεχαστα χρονια.......
 

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.039
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
16
To 1996 ξεκίνησα τις πρώτες μου τσάρκες πάντα με μεγάλη παρέα να βγαίνουμε από το ένα και να μπαίνουμε στο άλλο. Μία μέρα λοιπόν κάναμε κοπάνα από το σχολείο και φύγαμε για μεταξουργείο. Απέναντι λοιπόν από το παλιό κτήριο του ΟΠΑΠ όταν ήταν κοντά στην Πειραιώς υπήρχε ένα μπουρδελάκι με καφέ πόρτα. Εκεί λοιπόν βρήκα μία λαρισσαία. Η τιμή ήταν τότε 3χιλ. δρχ. Νέο παιδί τότε, ομορφάντρας που λέμε θυμάμαι είχα κάνει ένα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου με μία ξανθιά (κοντό μαλλί) αν και δεν θυμάμαι όνομα. Δεν ξέρω αν το έκανα καλά ή απλά την πέτυχα στην καύλα της στιγμής, αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μετά το σεξ, μου επέστρεψε τα λεφτά και μου είπε ότι το σεξ αξίζε πολύ περισσότερα για αυτό και σου τα επιστρέφω.

Γενικά εκείνες τις εποχές μέχρι το 2000 τα πράγματα ήταν αλλιώς
 

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Μηνύματα
3.571
Like
1.120
Πόντοι
216
Η μονη "μεγαλη" ιστορια που την διαβασα ολη γιατι φαινεται αληθινη και "αγνη"...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom