Νέα

Οδηγός Επιβίωσης για «περίεργα» μπαράκια

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.871
Κριτικές
6
Like
382
Πόντοι
316
  Μεσημεράκι λοιπόν, έχοντας κατά νου τις εμπειρίες μου από τέτοιου είδους νυχτοπερπατήματα, άφθονο παγωμένο κόκκινο κρασάκι ξεκίνησα να γράφω τον Οδηγό Επιβίωσης για περίεργα μπαράκια. Θα παρουσιάσω συνοπτικά ορισμένες τεχνικές για το πως θα βρούμε λύσεις στο εξής πρόβλημα: Πως θα μαμήσω μια κοπέλα που δουλεύει σε ένα τέτοιο μαγαζί με το ελάχιστο δυνατό κόστος;;;
  Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να διαχωρίσω τα μαγαζιά αυτά σε κατηγορίες 2 ταχυτήτων. Η πρώτη περιλαμβάνει τα μαγαζιά της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και γενικά όλων των μεγάλων πόλεων και η δεύτερη στα μαγαζιά που είναι διάσπαρτα σε όλη την ελληνική επαρχία. Ο διαχωρισμός αυτός έγινε γιατί στα μαγαζιά της επαρχίας έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγεις κερδισμένος. Και γιατί αυτό; Γιατί στα μαγαζιά της Αθηνάς πολλή απλά θα έχεις να "συναγωνιστείς" με περισσότερα άτομα που και ευπαρουσίαστα θα είναι και που θα αφήνουν αρκετά χρήματα συχνά στο μαγαζί σε σχέση με την επαρχία που αυτά θα είναι ελάχιστα. Ένας άλλος λόγος είναι ότι στην επαρχία (χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν) δεν φέρονται τόσο καλά στις κοπέλες. Κατά ομολογία μόνο χεράκι θέλουν να βάζουν.
  Πριν την επίσκεψη σε ένα μαγαζί φρόντισε να είσαι καλοντυμένος(όχι υπερβολές) δηλαδή με λίγα λόγια να έχεις την εικόνα ενός ευκατάστατου, ευπαρουσίαστου κυρίου που ξεχωρίζει.  Επίσης θα πρέπει να συνοδεύεσαι οπωσδήποτε από έναν φίλο σου. Ο οποίος θα έχει δυο σημαντικούς ρόλους. Αυτόν του εξιλαστήριου θύματος και του απομήχανης θεού.
  Καλό θα ήταν να πας μια καθημερινή και μετά τις 2 που δεν θα έχει πολλή κόσμο αλλά θα είναι και πιο χαλαρά.
Κατά την είσοδο σου στο μαγαζί και γενικά όλες οι κινήσεις σου φρόντισε να είναι λίτες, μετρημένες και απλές. Να δείχνεις ότι έχεις τον αέρα του γνώστη της νύχτας και το κυριότερο μην κολλάς πουθενά. (δες την τριλογία του godfather θα βοηθήσει). Καθιστέ παρήγγειλτε ποτάκι και το παιχνίδι ξεκινά........
  Τις περισσότερες φόρες, όταν κάποιος άγνωστος που έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνει την είσοδο του στο μαγαζί, είναι οι κοπέλες εκείνες που σε διαλέγουν και όχι εσύ.

Rule #1: Πάντα μα πάντα θα κάνεις παιχνίδι μονό με μια κοπέλα. Και μην το παίξεις έξυπνος και πας όταν δεν δουλεύει η κοπέλα αυτή να βρεις άλλη γιατί οι κοπέλες τα σωζότανε μεταξύ τους. Πόσο μάλλον αν βρουν κάποιον που τους αρέσει.(την έχω πατήσει).


Rule #2: Ποτέ μα ποτέ δεν θα αρχίσεις το μπαλαμούτι, το χέρι και τα φιλάκια. Ακόμα και αν αυτή το αρχίσει. Εκτός εξαιρετικών και σπάνιων περιπτώσεων.  Μια απλή αγκαλιά είναι αρκετή. Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν είμαστε τίποτα λιγούρα και σεβόμαστε την κοπέλα που κάθεται δίπλα μας(αν το φέρει η κουβέντα να της το πεις).


Αφού συστηθείτε και τα σχετικά ρώτησε την αν θέλει να την κεράσεις ένα ποτό!! Αφού θα το πιει ούτος η άλλος πρότεινε το πρώτος εσύ! Κατά τον διάλογο με την κοπέλα κάνε την να αισθανθεί άνετα. Μιλήστε για εσάς, για αυτήν, κλπ. Δώσε την εικόνα ενός ανθρώπου που ξέρει τι θέλει από την ζωή του και ξέρει να την ζει έντονα και το κυριότερο να περνάει καλά. Επίσης δώστε της να καταλάβει πως έχετε φάει την νύχτα με το κουτάλι και ότι δεν πηγαίνετε πλέον σε τέτοια μαγαζιά και είστε εδώ εξαιτίας του φίλου σας.(εξιλαστήριο θύμα).
  Πείτε της ότι την θεωρείται μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα  και ότι θέλετε να βρεθείτε να πατέ κάπου για φαγητό να μιλήσετε σε πιο χαλαρούς τόνους.
  Γενικά πρέπει να δείξουμε μια εικόνα ενός μη-συνηθισμένου ανθρώπου. Μπορεί για κάποιους να είναι πλασματική αλλά πρέπει να δώσουμε κάποια στοιχειά για να την εντυπωσιάσουμε η έστω να μας δει με άλλο μάτι. Επίσης όλα τα παραπάνω να γίνουν στο πλαίσιο των 5 ποτών. Που αυτό είναι σχετικό γιατί αν η κοπέλα αρχίσει και γουστάρει μπορεί να μείνει στα 2. Αν πίνει σαν νεροφίδα τότε στείλτε τη με όμορφο τρόπο και δοκιμάστε άλλη μια φορά με μια άλλη κοπέλα.
Ωραία πηρές το κινητό, τώρα πρέπει να την κάνεις γιατί είναι αυτονόητο ότι θα πάρει και άλλο ποτό. Όμως επειδή είναι απρεπές να της πει να φύγει κάνε νόημα στον φίλο σου και πες ότι θέλει εκείνος να την κάνουμε γιατί δεν αισθάνεται καλά.(απομήχανης θεός). Η κοπέλα φεύγει πληρώνεις και εδώ έρχεται μια μικρή λεπτομέρεια. Κάτσε 3 λεπτά παραπάνω (κάνε ένα τσιγάρο) και παρακολούθησε τις κινήσεις της κοπέλας. Αν σφαίρα πάει και χωθεί σε κάποιον άλλο τότε οι πιθανότητες να επιτύχεις το στόχο είναι 50-50 και δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί της περά από ένα μαμήσι. Ενώ αν πάει και αράξει κάπου μονή της(επεξεργάζεται την γνωριμία σας) και όταν ξεκινήσεις να φύγεις ξαναρθεί να σε χαιρετήσει τότε να ξέρεις ότι κατά 99% και θα μαμήσεις και θα αξίζει να ασχοληθείς μαζί της.
Γενικά το παν σε αυτήν την πρώτη προσέγγιση είναι να πάρεις το καλό αποτέλεσμα. Κάτι σαν αγώνας Champions League εκτός έδρας. Πρέπει να πάρεις το διπλό. Γιατί όταν παίξετε στην έδρα σου η πρόκριση είναι σχεδόν βέβαιη. Και για μένα καλό αποτέλεσμα είναι να πάρετε ένα κινητό και να κανονίσετε να βρέθειτε εκτός μαγαζιού.
Η ώρα της συνάντησης έφτασε. Πηγαίνετε για φαγητό σε ένα καλό κυριλέ εστιατόριο για να κάνεις εντύπωση. Πάλι μιλήστε για όλα και μετά το κυρίως πιάτο και αφού το κρασάκι θα ρέει άφθονο και αναλόγως που κατευθύνεται η συζήτηση...."ορμήχτε" με όμορφο τρόπο!!! Τα υπόλοιπα τα ξέρετε....... :rockon:
Τώρα αν δεν γίνει με την πρώτη δεν χάλασε ο κόσμος. Κανονίστε ξανά να βρεθείτε. Εννοείται εκτός μαγαζιού.
Η γνώμη μου σχετικά με το αν θα πρέπει να μαμήσετε ντε και καλά από το πρώτο ραντεβού είναι η εξής: Επειδή εμένα με ηδονίζει το "παιχνίδι" η αλλιώς η "διαδρομή" για να επιτύχω το στόχο μου και αν φυσικά η κοπέλα αξίζει κάτι περισσότερο προτιμώ να μην μαμήσω από το πρώτο ραντεβού αλλά να την βράσω σε σιγανή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσει!!!
Τώρα για το τέλος αφήνουμε το ενδεικτικό κόστος: 5ποτα-120€ + φαγητό 150€ =270-300€. Θα μου πείτε ωραία όλα αυτά αλλά  δεν τα δίνω σε ένα καλό CT  που θα μαμήσω σίγουρα. Συμφωνώ αλλά όπως ανέφερα παραπάνω η διαδρομή και το "παιχνίδι"  που γίνεται μέχρι να καταφέρεις τον στόχο σου είναι που το κάνει και διαφέρει. :rockon:

  Ίσως κάποιοι να νομίζουν ότι όλα όσα έγραψα να είναι βλακείες....... Θα χαρώ να ακούσω την γνώμη σας συνάδελφοι όπως και άλλες τακτικές σχετικά με την λύση του πρωταρχικού προβλήματος.
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
άλλοι για "παιχνίδι" παίζουν ρουλέτα και στοίχημα, άλλοι μπαρόβιες... το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
 

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Μηνύματα
184
Like
0
Πόντοι
1
150 για φαγητο???θα τρως πολυ φαινεται...
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.611
Κριτικές
41
Like
2.005
Πόντοι
8.235
άλλοι για "παιχνίδι" παίζουν ρουλέτα και στοίχημα, άλλοι μπαρόβιες... το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Συμφωνω / ειναι να σου κατσει η πουτανα η μπιλια / dfwk συμφωνω μαζι σου αλλα ολα ειναι θεματα συγκυριων και γνωριμιων .....
 
OP
OP
dfwk

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.871
Κριτικές
6
Like
382
Πόντοι
316
ειναι θεματα συγκυριων και γνωριμιων .....
Το θέμα είναι και πως θα χειριστείς τις συγκυρίες / γνωριμίες με τρόπο που θα σου δώσουν κάποιο όφελος. Αν και φαν της ρουλέτας θα έλεγα ότι όλα είναι ένα παιχνίδι πόκερ. Γιατί εκτός από τα χαρτιά που παίζεις έχεις να παίξεις και τους άλλους που κάθονται στο τραπέζι. 
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.611
Κριτικές
41
Like
2.005
Πόντοι
8.235
Το θέμα είναι και πως θα χειριστείς τις συγκυρίες / γνωριμίες με τρόπο που θα σου δώσουν κάποιο όφελος. Αν και φαν της ρουλέτας θα έλεγα ότι όλα είναι ένα παιχνίδι πόκερ. Γιατί εκτός από τα χαρτιά που παίζεις έχεις να παίξεις και τους άλλους που κάθονται στο τραπέζι. 
Εννοειται οτι ειναι και θεμα χειρισμων .....
 

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.138
Κριτικές
12
Like
52
Πόντοι
2.945
Ρε παιδια δε νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθειτε με κωλομπαροτζουδες...
 
OP
OP
dfwk

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.871
Κριτικές
6
Like
382
Πόντοι
316
Ρε παιδια δε νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθειτε με κωλομπαροτζουδες...
Κοίτα καλές είναι οι γκόμενες, οι τάνες, τα CG,τα CTs. Αλλά αυτές δίνουν μια άλλη πινελιά στον κατευνασμό των σεξουαλικών σου ορμονών. :rockon: Γιατί όπως και έγραψα πρέπει να παίξεις καλή μπάλα αν θέλεις να έχεις αποτέλεσμα, σε σχέση με τα άλλα που απλώς πληρώνεις και μαμάς.
 

nautikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχάς συμφωνώ στα της επαρχίας, με την διαφορά όμως στο ότι τα κορίτσια που δουλεύουν στην επαρχία δεν δουλεύουν ποτέ στην Αθήνα. Είναι πολλά τα λεφτά..
Επίσης, τα ματάκια τους έχουν δεί τόσα όσα εμείς δεν θα δούμε σε όλη μας την ζωή. Όπότε όπως και να ντυθείς, όπως και να μπείς μέσα, δεν ξεγελάς κανένα. Με το που θα πιεί το πρώτο ποτό, σου έχει κάνει κανονικό ψυχογράφημα. Έχει καταλάβει πόσα βγάζεις, αν είσαι παντρεμένος και πόσα μπορείς να χαλάσεις για πάρτι της. Επίσης ο φίλος συνήθος δεν βοηθάει εκτός και αν είναι περπατημένος και έχει πρόσωπο. Το κορίτσι ξέρει ότι θέλεις να την πηδήξεις οπότε παραμύθια για σχέση κτλ δεν συνίσταντε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να της δείξεις ότι την σέβεσε πραγματικά και να τηρήσεις του σαβουάρ βίβρ της νύχτας. Με 2 ποτά δεν έχεις τύχη. Με 20 ελπίζεις....
 
OP
OP
dfwk

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.871
Κριτικές
6
Like
382
Πόντοι
316
Πρώτα απ'όλα αυτά που έγραψα προτύτερα σαν "οδηγό επιβίωσης" είναι κατά την γνώμη μου μία, από τις πολλές άλλες λύσεις που υπάρχουν. 
Επίσης, τα ματάκια τους έχουν δεί τόσα όσα εμείς δεν θα δούμε σε όλη μας την ζωή. Όπότε όπως και να ντυθείς, όπως και να μπείς μέσα, δεν ξεγελάς κανένα. Με το που θα πιεί το πρώτο ποτό, σου έχει κάνει κανονικό ψυχογράφημα. Έχει καταλάβει πόσα βγάζεις, αν είσαι παντρεμένος και πόσα μπορείς να χαλάσεις για πάρτι της. Επίσης ο φίλος συνήθος δεν βοηθάει εκτός και αν είναι περπατημένος και έχει πρόσωπο.
Θα συμφωνήσω ότι έχουν δει πολλά τα ματάκια τους. Σε όλη μου την "περιπλανησή" μόνο δύο γυναίκες ψυχογράφους έχω γνωρίζει με ηλικία από 35 και πάνω. Αλλά γενικά οι κοπέλες που έχουν μικρή ηλικία είναι μεν επιφυλακτικές αλλά να ξέρεις ότι αινθουσιάζονται πολύ εύκολα.
Το κορίτσι ξέρει ότι θέλεις να την πηδήξεις οπότε παραμύθια για σχέση κτλ δεν συνίσταντε.
Φυσικά και δεν θα αναφέρεις τίποτα για σχέση. Και όταν λέω "σχέση" εννοώ να κάνεις την "δουλειά" σου και να περνάς καλά χωρίς πολλές αγάπες και έρωτες.
Με 2 ποτά δεν έχεις τύχη. Με 20 ελπίζεις....
Τα ποτά είναι σχετικά, μπορεί να έχεις επιτυχία και με κανένα ποτό. Αλλά καλό είναι να μην  ξεκινήσεις βάζοντας πολλά κιλά στην "μπάρα" γιατί υπάρχει σοβαρή περίπτωση να γίνεις εύκολα αναλώσιμος.
 

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.263
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
παλικαρια ενα θα σας πω που μου το ειπε μια σε ενα κολομπαρο και ηταν σοφη κουβεντα.
" και ο πατερας μου να ερθει εδω μεσα σαν πελατη θα τον δω".



η καλυτερη εξηγηση ειναι η ποιο κατω
κοπ. καλησπερα
πελα. καλησπερα
κοπελ. πρωτη φορα στο μαγαζι
πελατ. οχι εχω ξαναρθει
κοπελ. δεν σε εχω δει
πελατ.εχω  να ερθω καιρο
κοπελ. ναι και εγω δουλευω τρεις μηνες εδω... θα με κερασεις ενα ποτακι
πελατ. ξενοδοχειο πας.
κοπελ. α εγω δεν τα κανω αυτα
πελατ.οι αλλες γιατι τα κανουν
κοπελ. θα με κερασεις ενα ποτακι
πελατ. σε ρωτησα κατι αν μου απαντησεις κατι θα γινει
κοπελ. αν μου αρεσει ο πελατης μπορει
πελατ. ποσα θες
κοπελ. τι δινεις συνηθως στο κυρ τακη
πελατ. καλα θα τα βρουμε
κοπελ. μωρακι παρε μου ενα ποτακι γιατι το αφεντικο θα μου την πει
πελατ. πες του οτι για την επομενη ωρα θα εισαι αγκαζε
κοπελ................( αναβει αναπτηρα )

ετσι απλα γαμας στα κολομπαρα και δειχνεις οτι ξερεις την νυχτα!!!!



 

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Μηνύματα
358
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ φίλε μου θα διαφωνήσω. Εάν πας «να δείξεις πως ξέρεις» τη νύχτα χωρίς να την ξέρεις ουσιαστικά, είσαι το τέλειο θύμα. Στην τάνα τανιές; Οι άνθρωποι αυτοί βγάζουν το ψωμί τους (ή το παντεσπάνι τους ενίοτε) πουλώντας αέρα στον κόσμο.
Φυσικά συμφωνώ πως είναι καλύτερα να είσαι cool και να ξηγηθείς από πριν τι θέλεις, αλλά μην πιστέψεις πως θα τους πείσεις πως είσαι «παλιοσειρά» εάν δεν είσαι.
 

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.263
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
το θεμα ειναι πως εγω ειμαι και δεν αρνουμαι πως για να φτασω σ αυτο το επιπεδο εχω χαλασει αρκετο χρημα και εχω φαει την φολα της αρκουδας.
το συμπερασμα ομως που εβγαλα τοσα χρονια ειναι ενα να ξερεις τι ζητας και να το ζητας επιμονα!!!!!
 

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Μηνύματα
358
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Συμφωνώ όπως κατάλαβες με το τελευταίο που είπες.Όπως επίσης και αν όντως είσαι γνώστης της νύχτας (που δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω)τότε δεν χρειάζεται καν να το "παίξεις" κάπως. (Είσαι και φαίνεσαι που λένε :cheesy:)
Η ένστασή μου είναι σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι εξοικειωμένος και προσπαθεί να το παίξει. Εκεί πιστεύω πως θα τον πάρουν γραμμή αμέσως και μετά: "πελάααατες μου"!
 

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.263
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
το ειπα και εγω , εχω φαει φολα μεχρι να μαθω αστα να πανε............
 
OP
OP
dfwk

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.871
Κριτικές
6
Like
382
Πόντοι
316
Ο "Οδηγός......." κοντεύει να κλείσει δύο χρόνια ζωής. Αλήθεια σας βοήθησε καθόλου?? Είναι στα σκαριά και η ανανέωσή του...
 

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.917
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
16
θελουμε και αλλα φιλαρακο μπραβο καλα τα λες
και αν εχεις προτασεις για καλα
μαγαζια στην αθηνα ακομα και με πμ πες μου.
αν δεν θες να προτεινεις δημοσια.
 

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.950
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ο "Οδηγός......." κοντεύει να κλείσει δύο χρόνια ζωής. Αλήθεια σας βοήθησε καθόλου?? Είναι στα σκαριά και η ανανέωσή του...
Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια φίλε dfwk και από τα πρώτα threads που διάβασα εδώ μέσα και κάτι μου θύμισε ;). Μπράβο για την δουλειά σου, ασχέτως αν δεν συμφωνώ σε κάποια σημεία. Περιμένω την ανανέωση.
 

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Μηνύματα
466
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Εγώ όταν διάβασα τον τίτλο του thread νόμιζα οτι θα είχε να κάνει με επιβιώση σε καυγά σε μπάρ και τέτοια και ήμουν έτοιμος να δώσω κανά link απο τον άρχοντα  Bas “ El Guapo “ Rutten. Τώρα σε κωλόμπαρο ο μόνος σίγουρος τρόπος “επιβίωσης” είναι να έχεις χρήμα και να μη σε νοιάζει να το πετάς...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom