Νέα

Πρώτη μας φορά με πουτάνα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα geremy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
985
Like
1
Πόντοι
6
ποτε ηταν η πρωτη σας φορα επι χρηματων και πως ηταν η ολη φαση?

εγω ειμουν φρεσκος στα 16, και παρθενος, οταν καλεσα πρωτη φορα call girl. Μια μαυρη, εν ονοματι aida. Μετριο σωμα, ωραια βυζια, τα μαλλια braids και ομορφος κωλος.

οταν ηρθε και μετα τα αρχικα με επιασε νευρικοτητα και ετρεμα σα ψαρι (ψαρακας). η τυπισα καταλαβε τι εγινε και με ρωτησε αν ηταν πρωτη μου φορα. οταν ειπε ναι ειπε στα αγγλικα so sweet και αρχισε να με χαιδευει. αφου κρατηθηκα και δεν τελειωσα με την πιπα που μου εκανε, καθησε στα 4. το κουνημα του κωλου της ακομα το θυμαμε... αφου τελειωσα (γρηγορα προφανος) μου βγαλε το προφυλακτικο και αρχισε να με τσιμπουκωνει ασταματητα και οταν επανηλθα με καβαλησε.

τοτε πιστευα οτι το για μια ωρα που σου λεγαν ηταν πραγματικο. σκαει μυτη η κοπελα για μια ωρα και οσες φορες μπορεσεις. μετα που εμαθα εκτιμησα πραγματικα  ;)  τοτε μου ειχε παει 15.000 δρχ η επισκεψη και δε μου ειχε χρεωσει το ακαποτο η την δευτερη.

την ειχα ξαναπετυχει 1 χρονο μετα οπου πραγματικα με θυμοταν ακομα και μου χε κανει παλυ δωρο ακαποτο. λιγους μηνες μετα εμαθα οτι ειχε σταματισει πλεον.

ενας νεαρος συναγωνιστης μου τα θυμισε σημερα το πρωι και ειπα να τα μοιραστω.

παντως αμφιβαλω αν μια απο τις σημερινες κοπελες cg θα ηταν τοσο περιποιητικη, ή οτι θα ενδιαφεροταν αν εσενα ειναι η 1η ή η 101η  :tickedoff:

αυτα... παω να σκουπισω τα δακρυα απο την συγκινηση  :cheesy:
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Χα! Πρώτη φορά ήταν φιάσκο. Δεν πήδηξα καν. Παρήγγειλα cg και από την αναμονή και το άγχος και να τα κάνουμε όλα μαζί, κοκκάλιασα τελείως και δεν έπαιρνα τα χαμπάριά μου με τπτ! Παρολίγον να πέσω ξερός από τις καταχρήσεις και να μου μείνει το cg στο σπίτι... Το θυμάμαι και μου σηκώνεται η τρίχα...μπρρρ. Και να μου λέει η τύπισσα ότι είναι από το πιώμα. Ναι, ναι... ε μετά ανακάλυψα τα στριπ και ησύχασα!

Πάντως το 90% των cg που επιχείρησα κατέληξαν σε φιάσκο. Δεν έβγαζα τους χρόνους ποτέ και κοκκάλιαζα μέχρι να έρθει και καληνύχτα... Ε το έκοψα το άθλημα γιατί πολλά λ7 τζάμπα και δεν μου κάθεται η φάση όπως την θέλω.
 
OP
OP
G

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
985
Like
1
Πόντοι
6
και εγω τα χω κοψει... πολλα τα χρηματα οταν με πολυ λιγοτερα κανεις τη δουλεια σου.. ;)
 

Επισκέπτης
Ήμουν 19 χρονών (όχι παρθένος, είχα ξεπαρθενιαστεί στα 15 μου!). Θυμάμαι ότι παρόλο που δεν ήμουν παρθένος, αισθανόμουν κάπως περίεργα. Φανταστείτε ότι περίμενα την πουτάνα στο κρεβάτι καθιστός και ντυμένος φουλ! Μπήκε μέσα και με είδε έτσι και απόρησε!!! :cheesy:

Πάντως, έτυχα μάλλον σε καλή περίπτωση γιατί ήταν καμιά 30αριά χρονών, παλιό τεμάχιο στα μπουρδέλα. Έτσι λοιπόν όπως με είδε φαντάστηκε ότι ήμουν παρθένος και ήταν μες στο χαμόγελο, μου εξηγούσε τι θα κάνουμε πριν το κάνουμε, κτλ, κτλ! Εγώ φυσικά δεν της είπα ότι δεν είμαι παρθένος και απλά το απόλαυσα! Ήταν επίσης η μοναδική φορά που μου κάναν πίπα χωρίς καπότα (χωρίς να της πω τίποτα, προφανώς επειδή νόμιζε ότι ήμουν παρθένος θεώρησε ότι δεν χρειάζεται η καπότα!). Βέβαια μετά μου την φόρεσε κανονικά (με το στόμα), ήρθε από πάνω μου και μετά μου στήθηκε στα 4. Καλό γαμήσι, δεν μπορώ να πω.
 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
1.640
Πόντοι
266
Εγώ πρέπει να ήμουν στα 16 -17, θυμάμαι ότι ήταν μεγάλη εβδομάδα.
Λεφτά δεν είχα και μου έκανε τα έξοδα ο φίλος μου ο Δημήτρης.
Μπαίνουμε μέσα, ρωτάω εγώ με ύφος `πόσο πάει' 2000 μου  λέει, και περνά πρώτα ο φίλος μου και εγώ στο σαλόνι.
Η ώρα περνούσε και ο Μήτσος ακόμα μέσα.
Ηρθαν και κάποια γνωστά παιδιά από το νυχτερινό, και πιάσαμε την κουβέντα. Τι κάνει ο φίλος σου μου λένε ακόμη;
`αργή να χύση' τους έλεγα εγώ.
Κάποια στιγμή βγαίνει `εντάξει;' τον ρωτάω και αυτός έβριζε.
μπαίνω εγώ, κάτι έκανα, ωραία ήταν, είχα λίγο τρακ,τα κατάφερα με λίγα λόγια.
φεύγουμε, στο δρόμο μου λέει ο Μήτσος `ρε μαλάκα έχυσες', `ναι' του λέω `εσύ',`όχι' μου λέει, `και τι έκανες μια ώρα εκεί μέσα', `σκεφτόμουν δουλεία που κάνει και αυτή... και δεν μου ερχόταν, βαρέθηκε και η τανα και με έδιωξε', `είσαι μαλάκας του λέω'.


 

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.898
Κριτικές
8
Like
30
Πόντοι
16
Ακούστε και την εμπειρία μου.Ήτο στις 25 Μαρτίου του 2003 όταν πρωτοπήγα σε μπουρδέλο στην Βέροια κίολας (κοντά στo στρατόπεδo) Ομολογώ ότι τότε ήμουν μόλις 13 χρονών (Αλλά ήμουν ψηλός και έδειχνα λίγο μεγαλύτερος, τόσο όσο για να με δεχτεί η τάνα :2funny: ) Φυσικά πήγα με τον εργένης (όλα τα λεφτά) θείο μου.Μπαίνοντας μέσα αντίκρυσα ένα ζεστό σπιτάκι και ήταν μία σίγουρα 30άρα πουτάνα.Ξανθία ψηλή (Ρωσίδα έμοιαζε) με ωραίο μεγαλούτσικο βυζί και ωραίο κωλαράκι.Ε λοιπόν με το που μπήκα μέσα βγάζω τα πολλά ρούχα και μένω με το μποξεράκι και το φανελάκι.Έρχεται και αυτή μέσα και κάθεται κοντά μου.Εγώ τότε την ρωτάω <<Να βγάλω και το φανελάκι>> :2funny: και αυτή απαντά << Όπως θές αν και δεν χρειάζεται>>.Με καπελώνει και αρχίζει την πίπα.Εγώ είχα χαθεί για λίγο.Μετά ξαπλώνει και ανοίγει τα πόδια και με κατευθύνει προς την είσοδό της.Μπαίνω και εγώ και αρχίζω.Να μην ξεχάσω να πω ότι κατά την διάρκεια της πράξης την γαμούσα σε ιεραποστολικό και δεν την κοιτούσα ποτέ στο πρόσωπο γιατί ντρεπόμουνα και είχα γυρισμένο το κεφάλι μου συνέχεια δίπλα στον καθρέφτη.Καθ'ότι αυτή με βαρέθηκε σταματάει (δεν έχυνα με τίποτα από το άγχος μου) και μου λέει <<Θα σου τραβήξω μαλακία μωρό μου γιατί μέχρι αύριο δεν θα τελειώσεις :2funny: >> Και έτσι τέλειωσα.Αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία με πουτάνα. Πλάκα δεν είχε ???
 

ilvara

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
41
Like
4
Πόντοι
0
18 ημουν και με πηγε ενα φιλαρακι στη Φυλης καλοκαιρι, μεσιμερακι. Επιλεξαμε μια αρκετα εντυπωσιακη απο τις κλασικες του 20ευρω. Ειχα πολυ τρακ και δυσκολευτικα να μου σηκωθει... Το αποτελεσμα ηταν να εχω λιγο χρονο στην διαθεση μου και δεν τελειωσα... "συμβαινουν αυτα στους πρωταριδες" μου ειπε η τυπισσα. Εγω πιστευω οτι αν ειχα την ισυχια μου και χρονο λιγο παραπανω θα τελειωνα.  :headbang:
Συμβαινουν και τετοια. Σημερα ειμαι 21. Ειχα αποφασισει να μην ξαναπαω ποτε σε τετοια μερη αλλα τωρα το ξανασκεφτομαι. Ισως σε κανενα στουντιο που θα εχω χρονο αρκετο να απολαυσω οπως θελω.
 

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Μηνύματα
1.392
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
16
αχ θα ξαναθυμηθω την συγκλονιστικη αυτη στιγμη που ο μητσος μου πρωτοκουρνιασε στο δροσερο ρωσικο μουνακι..ημουν 14 χρονων με την σακα οταν πηγαμε με 5-6 φιλαρακια μου για πρωτη φορα σε μπουρδελο. απο τους 6 οι 3 μπηκαμε στην ιδια για συμπαρασταση.ειχαμε καταλαβει το μπουρδελο και ζηταγαμε εναγωνιοδως απο την πανεμορφη ξανθια ρωσιδα να μας ξεπαρθενιασει..ηταν 8 γεναρη του 94 και ακομη θυμαμαι το μωαρακι να μπαινει μεσα και να μου λεει καλη χρονια χρονια πολλα!μου πηρε πιπα οπου μου σηκωθηκε με το ζορι απο το αγχος αλλα ειχε πολυ υπομονη η κοπελα..μετα ηρθε η μεγαλη ωρα! αφου κοιταξα το μουνι της ενοιωσα σαν να μου κλεινει το ματι και μπηκα ευλαβικα..δεν τελειωνα με τιποτα ή μαλλον δεν ηθελα να τελειωσω ποτε γιατι μου αρεσε πολυ.μετα απο 10 λεπτα και αφου η γκομενα αγανακτησε αρχισε να μου τον παιζει για να τελειωσω..οταν τελειωσα βογγαγα σαν μαλακας απο ευχαριστηση και μαλιστα ακουσα τον φιλο μου που περιμενε στο διπλα δωματιο την ηρωικη ατακα¨μπραβο μητσαρα!".ενοιωσα αρχοντας και την επομενη μερα στην ταξη εγραψα με μεγαλα γραμματα στον πινακα"ΓΑΜΗΣΑ!"
 

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Μηνύματα
694
Like
14
Πόντοι
6
Μπράβο μητσάρα! χαχαχαχα Κορυφαίο!

Εγώ θυμάμαι την πρώτη φορά που αγόρασα τσόντα. Προσπάθησα να είμαι διακριτικός αλλά ένας πελάτης που είδε τη κοίταζα μου λέει "πάρε αυτή με τη μεγάλη πούτσα". χαχαχα!
 

Επισκέπτης
μετα απο 10 λεπτα και αφου η γκομενα αγανακτησε αρχισε να μου τον παιζει για να τελειωσω..οταν τελειωσα βογγαγα σαν μαλακας απο ευχαριστηση και μαλιστα ακουσα τον φιλο μου που περιμενε στο διπλα δωματιο την ηρωικη ατακα¨μπραβο μητσαρα!".

Εγω παλι δεν ξερω γιατι αλλα σχεδον παντα για να τελιωσω μετα το γαμησι χρειαζεται να μου τον παιξει η να μου παρει τσιμπουκι ξανα! :dancing:
 

cervantes

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Μηνύματα
872
Κριτικές
181
Like
3.912
Πόντοι
9.975
Η πρωτη μου φορα ηταν πριν απο 5 χρονια..Τοτε που η φυλης ειχε αληθινες μουναρες..Η "δουλεια" εγινε στο Φυλης 59(κατω)..Δραστης μια Γερμανιδα ξανθια με βυζαρες(δυστυχως δεν θυμαμαι ονομα..)Θυμαμαι ειχα δωσει 30e αλλα πραγματικα πιασανε τοπο εκεινα τα λεφτα..Η γκομενα ηταν υπομονετικη και πανω απο ολα επαγγελματιας..Επεμενε να γινει η "δουλεια" σωστα και ειχε και την υπομονη να δεχτει τα οποια λαθη(λογω απειριας και πρωτης φορας) εκανα πανω στην πραξη και καθισε μεχρι να τελειωσω..Ε ρε εποχες..
 

Επισκέπτης
η πρωτη μου φορα ηταν στα 15 καλοκαιρι των ολυμπιακων απο οτι θυμαμαι πηγα φυλης με εναν φιλο μου 25 χρονων.αφου γυρισα ολα τα μπουρδελα κ χεσμενος απο οτι ημουν δεν μου αρεσε η μια μου ξυνιζε η αλλη παρολο που ηταν φοβερα μουνια καποια κ ο μαλακς τον επαιζα μπαινω σε ενα οπου το μουνι φαινοταν αλητητριο.μελαχρινο ψηλο με σιλικονουχο βυζι δεν την πολυ θυμαμαι αλλα θυμαμαι οτι ηταν μουναρα .δεν την κοιταζα γιατι ντρεπομουν.σκαει μεσα χεσμεντεν εγω τσιμπουκι επιτοπου κ ενω τις ειπε ο φιλος μου οτι ημουν πρωταρης δεν καταλαβε τιποτα.τελος παντως τσιμπουκι κατευθειαν ακαυλωτος εγω μου λεει στα 4.τις λεω απο μπροστα επειδη ηθελα να το δω το μουνι πως ειναι μου λεει εγω μονο στα 4 .μπαινω μια δυο μου πεφτει τελειως κ αρχιζει να μου την παιζει εγω τωρα δεν ειχα ματαξαναδει τετοιο βυζι στη ζωη μου κ αντι να το χαιδεψω το ζουλαω λες κ ειναι κλαξον.η συγεκριμενη εκνευριζεται κ αρχιζει να με βριζει κ να μου λεει δεν ντρεπεσαι πως φερεσαι στις γυναικες κ γυριζω κ της λεω εαν ηξερα δεν θα ημουν εδω κ παει να μου μιλησει κ τις λεω ελα σε παρακαλω φυγε.μετα βγηκα εξω μου λεει η πουστρα ο τσατσος ολα καλα κ του λεω ναι ολα καλα κ φυγαμε.ακου την καριολα το σιλικονουχο βυζι της ζουλαγα κ πονεσε
 

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Μηνύματα
956
Like
2
Πόντοι
6
πριν 28 χρονια ,ειπα τα καλαντα και πηγαμε σε μπουρδελο με τον συνεταιρο ,με 300 δραχμες.
χαλια ηταν ,δεν εχυσα ,αλλα δεν κολωσα ξαναπηγα μεχρι να τα καταφερω
ρε τι μου θυμισες.......
 

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Μηνύματα
2.469
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Για ολα υπαρχει μια πρωτη φορα εγω πηγα Πριν 6 χρονια οταν ημουν 16 χρονων ΤΟ 2002 πηγα πρωτη φορα με πουτανα  :rockon: :rockon::.Χαλασα τοτε 100 ευρω για να ειχε και δειακεια η πρωτη μου φορα.Πρεπει να ομολογησω οτι τα μουσκεψα στην κυριολεξια. :dunno: :helpplea:Αφου νομιζα οτι θα εμενα απο καρδια απο το τρακ και την αγωνια. Διαφορες προκαταληψεις απο ταινιες που ειχα δει..Δεν ηξερα ουτε να γαμισω :huh: :huh: :idiot: .Ειχα παρει μια βιζιτα απο ενα κολομπαρο και τα εξοδα τα εκανε και πατερας μου.Ειχαμε παει σε ενα ξενοδοχειο και βγαζαμε τα ματια μας για 1 ωρα.Αφου μου ζαλισε την Παναγια με τις υποδειξεις και τις παρατηρησεις παρακαλουσα να τελειωσει το μαρτυριο  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:.Τελικα τελειωσα με οτι υποθεματα ειχα μονο και μονο λογω δειαρκειας του σεξ.Επισης πρεπει να ομολογησω οτι ολο εκεινο τον καιρο δεν μπορουσα να παω σε μπουρδελο χωρις την συνοδεια των γωνιων μου, ΟΧΙ ΦΙΛΩΝ ,των γωνιων μου :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Ενιωθα οτι θα παθω συγκοπη κοκκινηζα ολος.Σιγα σιγα πηγαινα με κανα ξαδερφακι αργοτερα με κανα φιλαρακι και τωρα παω με ολα ,και μονος μου(εκτος απο γονεις βεβαια). :thumbsup: :thumbsup:.Κοβεται το σεξ αμ δεν κοβεται.
 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
1.640
Πόντοι
266
Λες ψέματα :huh: δεν το πιστεύω :headbang: με τίποτα :headbang:
 

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Μηνύματα
2.469
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Άν θελεις το πιστευεις δεν σε υποχρεωνω.΄Αλλα Γιατι δεν το πιστευεις΄ :idiot: :idiot:
 

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Μηνύματα
2.469
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ακριβως ρε ατομο.Εξαλλου με τους γονεις μου μιλαγαμε και μιλαμε εξω απο τα δοντια.Τους λεω παω αθηνα να γαμησω μανα.Και μου λεει καμια φορα καλα δεν εχεις καθολου σεβασμο στην μανα σου .και της λεω <<κοιτα να δεις
οι εποχες εχουν αλλαξει δεν ειμαστε στο 1968 αλλα στο 2008.τωρα υπαρχει νεο ρευμα, πρεπει να προσαρμοστεις.Αυτα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom