Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οχι ειναι υγιης απο μονη της......αεριζεται και υγιαινει......Ξυριζεται τη οπη του πρωκτου σας για θεμα υγιεινης?....
Ξυριζεται τη οπη του πρωκτου σας για θεμα υγιεινης?....

Ναι ρε τυπε αλλα με καμια τσιρλα πιανει και πουρι η τριχα...οχι ειναι υγιης απο μονη της......αεριζεται και υγιαινει......![]()
![]()
εις το όνομα της υγιεινής θα πρέπει να αρχίσουμε και να τον παίρνουμε σε λίγο καιρόΞυριζεται τη οπη του πρωκτου σας για θεμα υγιεινης?....

παιδια οποιος το κανει καλο ειναι να ειναι νομοταγης γιατι ετσι και περασει την πορτα της φυλακης οι λογοι υγιεινης δεν θα ειναι αρκετοι για να αποτρεψουν το κακο![]()
εχει απολυτο δικιο ο παιχτης!!
ανοιξε ενα θρεντ και ρωτα.....τον παιρνετε για λογους υγιεινης;αιμορροιδες κλπ;αντε να ποσταρει και η λιλα....μας ελειψε......εις το όνομα της υγιεινής θα πρέπει να αρχίσουμε και να τον παίρνουμε σε λίγο καιρό![]()
![]()
![]()
Οποιος εχει πολλες τριχες για θεμα αισθητικης θα ηταν καλο να τις βγαζει...

Λοιπον ζωγραφιζε οτι σου λεω......στεκεσαι μπροστα απο καθρεφτη με πλατη στον καθρεφτη...σκυβεις και κοιτας τον καθρεπτη αναμεσα απο τα σκελια σου...αφρουσ ξυραφια και με τις υγειες σου...Δεν εχω < πουστρεψει > ακομη τοσο πολυ , εχω περιοριστει στ @@
αλλα πως γινετε ?δεν εχω ιδεα

Ναι ρε τυπε αλλα με καμια τσιρλα πιανει και πουρι η τριχα...![]()
Ε ναι ρε να καθαριζει το αντερο....εις το όνομα της υγιεινής θα πρέπει να αρχίσουμε και να τον παίρνουμε σε λίγο καιρό![]()
![]()
![]()
Ειμαι........σπανοs απο πισω.....Δεν χρειαζεται![]()
Εκανα .......αποξηρανση.....Θα ριξω και τσιμεντο τωραεεμμμ χωράφι που πατιέται πως να καρπίσει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()