Νέα

διακοπές στην σουηδία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα neos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Μηνύματα
8.954
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Τον ιούλιο θέλω να πάω σούντια διακοπές...Αν έχει κάποιος εμπειρία από την σουηδία ας μου πει αξιοθέατα και μέρει για νυχτερινή διασκέδαση.Υπόψιν ότι είμαι φοιτητής 19 ετών και θα έχω κάπου στα 1500-1700 euro.Έχω σπίτι στο gdansk στην πολωνια και θα περάσω με καράβι στο malmo.Θα μου πείτε έχουμε τόσους μήνες μέχρι τότε αλλα τα λεφτά τα μπγιάλα με κόπο οποτε θέλω να αξίζει εκεί όσο πάω
 

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Μηνύματα
680
Κριτικές
20
Like
296
Πόντοι
5.785
γεια σου φίλε,

είχα περάσει και εγώ πριν χρόνια στη σουηδία ως φοιτητής (2003) δεν πιστεύω να έχουν αλλάξει τα πράγματα και πολυ απο τότε. Καταρχήν να σε ενημερώσω μιας και γράφεις στο συγκεκριμένο φορουμ ότι η πορνεία στην σουηδία απαγορεύεται, μάλιστα όσους πηγαίνουν με τέτοιες γυναίκες τους κάνουν ρόμπα δημοσίως αναφέροντας ονοματά τους στην εφημερίδα, σε τοιχοκολήματα κλπ. έχουν μια τελείως διαφορετική άποψη από εμάς για αυτό το θέμα.

όσον αφορά τη διασκέδααση οι Σουηδοί έχουν μεγάλο κόλλημα με τις ουρές (από σουπερ μαρκετ μέχρι στα κλαμπ). χειμώνα είναι λίγο ζόρι μιας και παίζει και κρύο εκεί αλλά την περίοδο που θα πας είναι αρκετά καλύτερα. θα σου κάνει μάλιστα εντύπωση πόσο νωρίς ξημερώνει:). σε ποια πόλη θα μείνεις; στα κλαμπ συνήθως υπάρχουν φουσκωτοί (στη στοκχόλμη το συνάντησα αρκετά) οι οποίοι συνήθως λαδώνονται για να σε βάλουν μέσα. δουλεύει πολύ η πόρτα ακόμα και σε γκόμενες κάτι που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα. καλό είναι επειδή έχει πολλά club - restaurant να πας από νωρίς και να ξεμέινεις μέχρι αργά. δυστχώς είναι αρκετά ρατσιστές με όσους δεν μιλούν σουηδικά.. αν θες να περάσεις καλά άσε τις γκόμενες να πιουν και κάνε τις κινήσεις σου αργά το βράδυ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom