Νέα

Η παρτούζα με την φίλη μου και τον άντρα μου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα cocko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cocko

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Άκουσα έναν περίεργο θόρυβο, ή μήπως ήταν μούγκρισμα; Εκεί στην πόρτα του υπνοδωματίου ήταν μια σέξυ ξανθιά! Η μπλούζα της και το σουτιέν της ήταν ανοιχτά και η φούστα της μαζί με το εσώρουχο της ήταν στο πάτωμα!Τα δάχτυλα της ήταν πάνω στον θησαυρό της.Φαινόταν πολύ παθιασμένη!Το μάτι που μου έπαιρνε και το τρίψιμο του μουνιού τις έκαναν την δουλειά τους.Ο θησαυρός της έλαμπε στο πρωινό φως.
Μόλις είχα τελειώσει  να γαμάω την Νάντια, μια γυναίκα με μεγάλη ερωτική όρεξη!Με μια βαρβαρική μόδα την έδεσα στο πλαίσιο του κρεβατιού και την πήδηξα με 2 δονητές και την πούτσα μου!Ο τέταρτος η πέμπτος οργασμός ήρθε μαζί με τον δικό μου την ώρα που της έχυνα μέσα στον κώλο!Τα πάθη της με ανάβουν πολύ...
Ξαπλώνοντας εκεί με με την πλάτη μου, και την Νάντια στο πλευρό μου, λιώνωντας το παθιασμένο της κορμί πάνω στο στήθος μου έβλεπα την συγκάτοικο της Νάντια, Σάντυ. Ήταν λίγο πιο κοντή απο την Νάντια.Τα ξανθά μαλλιά της ήταν το ίδιο μήκος με τις Νάντια.Το μουνί της Σάντυ ήταν ξυρισμένο σαν της Νάντια.
Το μυαλό μου προσπαθούσε να κάνει τα μαθηματικά! 2 μουνιά, 2 κώλοι και μια κουρασμένη πούτσα!Μπορούσα να δώ μια πείνα μέσα στα μάτια της Σάντυ...Εγώ μόλις είχα αρχίσει να ξεκουράζομαι..Έλπιζα να να είχα μια ήρεμη παρτούζα όπου η Νάντια θα είχε ακόμη λίγους οργασμούς...Μια ωραία ανάμνηση για να θυμόμαστε όταν θα νιώθαμε μοναξιά.
Ευτυχώς η Σάντυ έσπασε τον πάγο.Η Νάντια με σύστησε σαν τον Βίκινγκ εραστή της , αυτόν με τον οποίο κάνει τις φαντασιώσεις της.Στην δουλεία τους είναι πολύ προσεχτικές.Ορισμένη άντρες είναι πολύ ανώμαλοι εκεί έξω.Πρέπει να τις συμβουλέψω να είναι ακόμη πιο προσεχτικές εκεί έξω, αλλά για την ώρα απολαμβάνω αυτό που βλέπω και νιώθω!Η Νάντια τρίβει τα στήθη της πάνω στο τριχωτό μου στήθος και το πόδι της πάνω στην μαλακή πουτσα μου.Απότι βλέπω η άφιξη της Σάντυ δεν άλλαξε καθόλου τα σχέδια της.
Η Νάντια λέει στην Σάντυ να  συμμετάσχει!Η Σάντυ βγάζει τελείως την μπλούζα της και το σουτιέν της  και μπαίνει μέσα στο κρεβάτι δίπλα μου. Άρχισα να έχω την εντύπωση ότι θα πηδιόμουν με 2 έμπειρες γυναίκες.Φοβήθηκα ότι μπορεί να πάθαινα κανένα καρδιακό αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο να πεθάνω!
Με την Νάντια στα δεξιά μου και την Σάντυ στα αριστερά μου, ένιωθα σαν χοτ ντογκ μέσα σε 4 στήθη και 2 υγρά μουνιά να τρίβονται πάνω στα πόδια μου!Κρατώντας και τις 2 στην αγκαλιά μου περίμενα να δώ πώς θα με μοιράζονταν. Θα ήθελα να μπήξω την πούτσα μου βαθιά στο μουνί της Σάντυ αλλά ένιωθα λίγο ένοχος έχωντας την Νάντια δίπλα μου και ακόμη διαθέσιμη...

Τότε κατάλαβα ότι στην  Σάντυ άρεσαν άντρες με πρωτοβουλία όπως στην Νάντια.Θα με πετούσαν έξω αν δεν τις πηδούσα και τις 2.Το τρίψιμο τους εκτόξευσε τις ορμόνες μου στα ύψη!Ξεκίνησα φιλώντας την Νάντια στον λαιμό ενώ ταυτόχρονα έπιανα τον τεράστιο δονητή που είχα βάλει πρίν στο πλευρό του κρεβατιού.
Ο λαιμός της Νάντια ήταν λίγο αλμυρός από τον ιδρώτα του προηγούμενου πηδήγματος, αλλά ήταν τόσο μαλακός και τρυφερός.Βάζωντας τον δονητή στην ράχη της Νάντια, μπορούσα να νιώσω το κορμί τις να τρέμει.Τον άναψα και τον έβαλα πάνω στα κωλομάγουλα τις.Χωρίς μια λέξη η Νάντια γυρνάει και στέκετε στα 4 τις δείχνωντας μου τον κώλο της.
Όταν η Νάντια έστρεψε τους μηρούς της Σάντυ προς την κατεύθυνση της τότε κατάλαβα ότι είχα κερδίσει.Η Νάντια νιώθει την αγάπη μου και καμιά απειλή από την Σάντυ, αλλά είναι διαθέσιμη να με μοιραστεί με την Σάντυ.Η Νάντια βάζει το στόμα της πάνω στο μουνί της Σάντυ και αρχίζει να  γλείφει την κλειτορείδα της.Η Σάντυ σπρώχνει πίσω το μουνί της και τότε κατάλαβα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Αναγνωρίζοντας την πρόσκληση, ο δονητής στο χέρι μου κυλάει απο την ράχη της Νάντια στο μουνί της.Βάζοντας τον στο μουνί της ξεκινάω να την γαμάω  με τον μεγάλο δονητή.Ακούω την Νάντια να μουγκρίζει γλείφωντας το μουνί της Σάντυ.Ν Νάντια και η Σάντυ νιώθουν σαν να είναι ένα!Η Νάντια είναι ακόμη καυτή και η Σάντυ ξεκινάει να βράζει!Βρίσκω τον ρυθμό τους και την γαμάω το ίδιο με τον δονητή για να ταιριάζουν!
Μετά απο μια στιγμή, η Σάντυ ξεκινάει να γλείφει και να ρουφάει την πούτσα μου!Εγώ νόμιζα ότι η πούτσα μου δεν θα ξανακάβλωνε μετά από το υπέροχο πρωκτικό σέξ που είχα με την Νάντια, αλλά έκπληκτος τήν είδα να γίνετε πέτρα  μέσα στο στόμα της Σάντυ!
Μέσα σε αυτό το τρίο του πάθους , τρώγαμε  ο ένας τα συναισθήματα του άλλου!Η Νάντια θέλει περισσότερα.Μου λέει ‘‘μην ξεχάσεις τον κώλο μου’’ , είμαι σίγουρος ότι μου το είπε για να με καβλώσει περισσότερο αλλά γιαυτό την αγαπάω.Αφήνωντας τον μεγάλο δονητή μέσα στο μουνί της έτρεξα να φέρω τον μικρό και τον κάρφωσα στον κώλο της.Μετά το κάρφωμα ένα νέο κύμα πάθους την πλυμμήρισε.Ένας οργασμός τότε πλυμμηρίζει και την Σάντυ , δεν ξέρω αν είναι ο πρώτος της αλλά ξέρω ότι είναι απο αυτούς που σου δημιουργούν απληστία στο σέξ και θέλεις ακόμα περισσότερο.
Αφήνωντας τον μικρό δονητή μέσα στον κώλο της Νάντια, έβγαλα τον μεγάλο απο το μουνί της και άρχισα να τρίβω το μουνί της , συγκεγκριμένα την κλειτορείδα της και να τον βάζω μέσα έξω!Ή γλώσσα της Σάντυ με κάβλωσε τελείως τώρα.Ήμουνα στον παράδεισο.Ήθελα να νιώσω το μουνί της! Η καστανή Νάντια και η ξανθιά Σάντυ με έσπρωξαν σε επίπεδα πάθους τα οποία είχα ξεχάσει.Η πούτσα μου μεγάλωσε και ήταν έτοιμη να καρφώσει τα μουνιά τους.Ήθελα να την βάλω μέσα στο μουνί της Σάντυ.

Νιώθωντας την ένταση μου η Σάντυ ξεκίνησε να πηδάει πάνω σ την πούτσα μου.Ήμουνα το παιχνίδι της για πήδηγμα.Χάθηκε στα πάθη της. Η Νάντια φεύγει απο εμένα , αφήνωντας τον μικρό δονητή στον κώλο της και βάζει το μουνί της στο πρόσωπο της Σάντυ δημιουργώντας έτσι μια νέα αλυσίδα.Ήταν τόσο νόστιμο για τα μάτια μου να βλέπω την Σάντυ να πηδάει πάνω στην πούτσα μου τρώγοντας το  υγρό μουνί της Νάντια.Ήξερα ότι αυτές  η μικρές γατούλες θα έπιναν κάθε σταγόνα από τα χύματα μου.
Το μουνί της Σάντυ με έκανε να νιώθω τόσο καλά που έχυσα μέσα της.Αυτή συνέχισε να ανεβάζει ταχύτητα και να έχει ακόμα ένα οργασμό.Αυτές η γυναίκες είναι γεννημένες για να γαμιούνται.
Άκουσα  το κλάψιμο της Σάντυ και ένιωσα τον οργασμό στο κορμί της.Ο οργασμός της ήταν υπέροχος.Το μουνί της δεν με άφηνε να ξεκαβλώσω.Το μουνί της με έσφιγγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να ξεκαβλώσω.Δεν ήθελα να σταματήσω να την γαμάω.
Υπάρχει μια μικρή μετατόπιση στο όλο σκηνικο.Η Νάντια ξεκινάει να σπρώχνει την Σάντυ πάνω στην  σκληρή ακόμα πούτσα μου.Βλέπω φωτιά στα μάτια της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαι ο Βίκινγκ της.Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι έτοιμη για ακόμη περισσότερα.Το πήδηγμα με την Σάντυ την καύλωσε ακόμη παραπάνω.Είναι έτοιμη να χύσει ακόμα μια φορά.Βγάζει έξω τον μικρό δονητή απο τον κώλο της και αρπάζει τον μεγάλο από το χέρι μου!Όταν πέφτει κάτω στα τέσσερα της με τους ώμους της στο κρεβάτι και τον μεγάλο δονητή της ενάντια στην κλειτορείδα της κατάλαβα ότι ήθελε να την ξαναγαμήσω από τον κώλο.Ακόμα δεν χόρτασε από το προηγούμενο πήδηγμα.Τώρα θέλει να έχει  αυτή τον έλεγχο  και εγώ να της ξαναπηδήξω τον κώλο.Είμαι εντυπωσιασμένος απο τις καύλες της.
Γονάτισα πίσω της.Έβαλα εύκολα την πούτσα μου μέσα στην ανοιχτή και λαδωμένη κωλότρυπα της.Ήταν έτοιμη η τρύπα της.Ξεκίνησα να την γαμάω και αυτή φώναζε να την γαμάω σκληρότερα και γρηγορότερα.Ήθελε να την γαμήσω άγρια σαν ένας βάρβαρος.Η Σάντυ έβλεπε καυλωμένη.Ο μικρός δονητής βρήκε και αυτός την θέση του, πάνω στην κλειτορείδα της.

Εγώ καυλώνω ακόμη περισσότερο.Η πούτσα μου δεν μαλακώνει καθόλου.Η Νάντια ξεκινάει να έχει πολλαπλούς οργασμούς.Η ενέργεια της ταίζει την πούτσα μου.Σπρώχνω μέσα έξω.Η Σάντυ νιώθωντας την καυλωτική ενέργεια στον αέρα ξεκινάει να βάζει και αυτή τον μικρό δονητή στην κωλότρυπα της.Αυτό είναι πολύ για μένα.Χύνω στην κωλότρυπα της Νάντια, η καύλα πολύ μεγάλη,τόσο ωραία.Η Νάντια νιώθωντας τα χύματα μου στον κώλο της χύνει ακόμα μια φορά.Όλο το κρεβάτι κλυδωνίζεται από το κορμί της που τρέμει απο τους δυνατούς οργασμους.
Η Νάντια και η Σάντυ αλληλοκοιτάζονται.Τότε η Νάντια πέφτει στην ράχη της και η Σάντυ βγαίνει απο πάνω της και ξεκινάει να την γλείφει με πάθος.Η κωλότρυπα της Σάντυ είναι στον αέρα και η Νάντια με καθοδηγάει με ένα βλέμμα στην κωλότρυπα της, τότε η Σάντυ σπρώχνει τον μικρό δονητή έξω από την τρύπα της  και βάζω την πούτσα μου μέσα.Ξεκινάω να την γαμάω με δύναμη.Το μυαλό μου αρχίζει να ξεφεύγει.Δύο κωλότρυπες και δύο μουνιά ένα πρωί.Εχω αρχίσει να εξαντλούμε.
Ο ιδρώτας πέφτει από το πρόσωπο μου καθώς σκίζω την κωλότρυπα της Σάντυ και προσπαθ΄ω να χύσω ακόμα μια φορά.Η ομάδα ΧΧ με έχει εξαντλήσει.Τα κορμιά τους ξεπέρασαν την κόκκινη γραμμή ,μετά από τόσους οργασμούς.

Η γλώσσα της Σάντυ ακόμα γλείφει.Η καύλα τους είναι απίστευτη,ειδικά όταν τις ακούς να μουγκρίζουν.Ακούο τον μεγάλο δονητή να ζορίζετε στην πάνω στην κλειτορίδα της Σάντυ.
Τότε κατάλαβα ότι το μουνί της πλυμμήρισε  καθώς ένιωσα τα υγρά της πάνω στο πόδι μου.
Στο τέλος κατάφερα να χύσω ακόμη ακόμα μια φορά και να κερδίσω και αυτή την μάχη.Στο τέλος πολύ κουρασμένος αποκοιμήθηκα πάνω στο κρεβάτι.Το τελευταίο πράγμα που θυμάμε είναι την Νάντια να γλείφει τα υγρά της Σάντυ....Τα όνειρα μου έγιναν πραγματικότητα με την ξανθιά και την καστανή.
Ξυπνώντας ,κατάλαβα ότι τις πήδηξα καλά γιατι ένιωσα την Νάντια να με αγκαλιάζει.Τα ξηρά υγρά τους πάνω μου μου θύμισαν το άγριο σέξ.Άκουσα νερό να τρέχει στο μπάνιο, η Σάντυ πρέπει να έκανε μπάνιο...
Σπρώχνωντας την Νάντια ανάσκελα έβαλα την πρωινιάτικη πούτσα μου στο υγρό ακόμα μουνί της.Σιγά σιγά ξεκίνησα να την πηδάω πάλι.
Τότε ξύπνησε με ένα μικρό οργασμό και με άπαξε από  την μέση με τα μακριά πόδια της.Με τράβηξε βαθιά μέσα στο μουνί της.Συνέχισα να την πηδάω πιο δυνατα.Ήθελα να  θυμάτε για πολύ καιρό αυτό το άγριο πηδηγμα με την φιλενάδα της.Μετρούσε τις φορές που μπαινόβγαινε η πούτσα μου μέσα της..Στο τέλος τα έχασε και άρχισε να φωνάζει ‘’χύσε μου ακόμη μια φορά μεσα στο μουνί μου και μετά θα καθαρίσω την πούτσα σου και η Σάντυ το μουνί μου’’!
Τα αρχίδια μου έσφιξαν με τον γνωστό τρόπο.Η Νάντια ανέβασε λίγο πιο ψηλά το μουνί της για να μπόρω να την πηδάω πιο βαθιά.Τότε της έχυσα ακόμη μια φορά στο μουνί της και έβγαλα την πούτσα μου και την έβαλα στο στόμα της.Καθάρισε και την τελευτέα σταγόνα απο χύματα μαζί με τα υγρά της.
Τότε πήγαμε στο μπάνιο κε έσπρωξε έξω τα υπόλοιπα χύματα από το μουνί της μέσα στο στόμα της Σάντυ.Η άλλη τσούλα τα ρούφηξε με πάθος. Τότε ξεκίνησα να τις πλένω , έκανα το μπάνιο μου και πήγα δουλειά γεμάτος χαμόγελα...Μετά δεν ξέρω τι έγινε στο σπίτι μας.......
 

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
5.360
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καλη επιτυχία στην  :jerking: σου.
 

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Μηνύματα
1.118
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
και μετα ξυπνησες.αλλος ενα μαλακας που προσπαθει να αποκτησει ζωη απο ενα σαιτ.
 

acerman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Μηνύματα
61
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τι τραβαμαι με τον καθε φαντασμενο :headbang: :headbang:
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
Άκουσα έναν περίεργο θόρυβο, ή μήπως ήταν μούγκρισμα; Εκεί στην πόρτα του υπνοδωματίου ήταν μια σέξυ ξανθιά! Η μπλούζα της και το σουτιέν της ήταν ανοιχτά και η φούστα της μαζί με το εσώρουχο της ήταν στο πάτωμα!Τα δάχτυλα της ήταν πάνω στον θησαυρό της.Φαινόταν πολύ παθιασμένη!Το μάτι που μου έπαιρνε και το τρίψιμο του μουνιού τις έκαναν την δουλειά τους.Ο θησαυρός της έλαμπε στο πρωινό φως.
Μόλις είχα τελειώσει  να γαμάω την Νάντια, μια γυναίκα με μεγάλη ερωτική όρεξη!Με μια βαρβαρική μόδα την έδεσα στο πλαίσιο του κρεβατιού και την πήδηξα με 2 δονητές και την πούτσα μου!Ο τέταρτος η πέμπτος οργασμός ήρθε μαζί με τον δικό μου την ώρα που της έχυνα μέσα στον κώλο!Τα πάθη της με ανάβουν πολύ...
Ξαπλώνοντας εκεί με με την πλάτη μου, και την Νάντια στο πλευρό μου, λιώνωντας το παθιασμένο της κορμί πάνω στο στήθος μου έβλεπα την συγκάτοικο της Νάντια, Σάντυ. Ήταν λίγο πιο κοντή απο την Νάντια.Τα ξανθά μαλλιά της ήταν το ίδιο μήκος με τις Νάντια.Το μουνί της Σάντυ ήταν ξυρισμένο σαν της Νάντια.
Το μυαλό μου προσπαθούσε να κάνει τα μαθηματικά! 2 μουνιά, 2 κώλοι και μια κουρασμένη πούτσα!Μπορούσα να δώ μια πείνα μέσα στα μάτια της Σάντυ...Εγώ μόλις είχα αρχίσει να ξεκουράζομαι..Έλπιζα να να είχα μια ήρεμη παρτούζα όπου η Νάντια θα είχε ακόμη λίγους οργασμούς...Μια ωραία ανάμνηση για να θυμόμαστε όταν θα νιώθαμε μοναξιά.
Ευτυχώς η Σάντυ έσπασε τον πάγο.Η Νάντια με σύστησε σαν τον Βίκινγκ εραστή της , αυτόν με τον οποίο κάνει τις φαντασιώσεις της.Στην δουλεία τους είναι πολύ προσεχτικές.Ορισμένη άντρες είναι πολύ ανώμαλοι εκεί έξω.Πρέπει να τις συμβουλέψω να είναι ακόμη πιο προσεχτικές εκεί έξω, αλλά για την ώρα απολαμβάνω αυτό που βλέπω και νιώθω!Η Νάντια τρίβει τα στήθη της πάνω στο τριχωτό μου στήθος και το πόδι της πάνω στην μαλακή πουτσα μου.Απότι βλέπω η άφιξη της Σάντυ δεν άλλαξε καθόλου τα σχέδια της.
Η Νάντια λέει στην Σάντυ να  συμμετάσχει!Η Σάντυ βγάζει τελείως την μπλούζα της και το σουτιέν της  και μπαίνει μέσα στο κρεβάτι δίπλα μου. Άρχισα να έχω την εντύπωση ότι θα πηδιόμουν με 2 έμπειρες γυναίκες.Φοβήθηκα ότι μπορεί να πάθαινα κανένα καρδιακό αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο να πεθάνω!
Με την Νάντια στα δεξιά μου και την Σάντυ στα αριστερά μου, ένιωθα σαν χοτ ντογκ μέσα σε 4 στήθη και 2 υγρά μουνιά να τρίβονται πάνω στα πόδια μου!Κρατώντας και τις 2 στην αγκαλιά μου περίμενα να δώ πώς θα με μοιράζονταν. Θα ήθελα να μπήξω την πούτσα μου βαθιά στο μουνί της Σάντυ αλλά ένιωθα λίγο ένοχος έχωντας την Νάντια δίπλα μου και ακόμη διαθέσιμη...

Τότε κατάλαβα ότι στην  Σάντυ άρεσαν άντρες με πρωτοβουλία όπως στην Νάντια.Θα με πετούσαν έξω αν δεν τις πηδούσα και τις 2.Το τρίψιμο τους εκτόξευσε τις ορμόνες μου στα ύψη!Ξεκίνησα φιλώντας την Νάντια στον λαιμό ενώ ταυτόχρονα έπιανα τον τεράστιο δονητή που είχα βάλει πρίν στο πλευρό του κρεβατιού.
Ο λαιμός της Νάντια ήταν λίγο αλμυρός από τον ιδρώτα του προηγούμενου πηδήγματος, αλλά ήταν τόσο μαλακός και τρυφερός.Βάζωντας τον δονητή στην ράχη της Νάντια, μπορούσα να νιώσω το κορμί τις να τρέμει.Τον άναψα και τον έβαλα πάνω στα κωλομάγουλα τις.Χωρίς μια λέξη η Νάντια γυρνάει και στέκετε στα 4 τις δείχνωντας μου τον κώλο της.
Όταν η Νάντια έστρεψε τους μηρούς της Σάντυ προς την κατεύθυνση της τότε κατάλαβα ότι είχα κερδίσει.Η Νάντια νιώθει την αγάπη μου και καμιά απειλή από την Σάντυ, αλλά είναι διαθέσιμη να με μοιραστεί με την Σάντυ.Η Νάντια βάζει το στόμα της πάνω στο μουνί της Σάντυ και αρχίζει να  γλείφει την κλειτορείδα της.Η Σάντυ σπρώχνει πίσω το μουνί της και τότε κατάλαβα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Αναγνωρίζοντας την πρόσκληση, ο δονητής στο χέρι μου κυλάει απο την ράχη της Νάντια στο μουνί της.Βάζοντας τον στο μουνί της ξεκινάω να την γαμάω  με τον μεγάλο δονητή.Ακούω την Νάντια να μουγκρίζει γλείφωντας το μουνί της Σάντυ.Ν Νάντια και η Σάντυ νιώθουν σαν να είναι ένα!Η Νάντια είναι ακόμη καυτή και η Σάντυ ξεκινάει να βράζει!Βρίσκω τον ρυθμό τους και την γαμάω το ίδιο με τον δονητή για να ταιριάζουν!
Μετά απο μια στιγμή, η Σάντυ ξεκινάει να γλείφει και να ρουφάει την πούτσα μου!Εγώ νόμιζα ότι η πούτσα μου δεν θα ξανακάβλωνε μετά από το υπέροχο πρωκτικό σέξ που είχα με την Νάντια, αλλά έκπληκτος τήν είδα να γίνετε πέτρα  μέσα στο στόμα της Σάντυ!
Μέσα σε αυτό το τρίο του πάθους , τρώγαμε  ο ένας τα συναισθήματα του άλλου!Η Νάντια θέλει περισσότερα.Μου λέει ‘‘μην ξεχάσεις τον κώλο μου’’ , είμαι σίγουρος ότι μου το είπε για να με καβλώσει περισσότερο αλλά γιαυτό την αγαπάω.Αφήνωντας τον μεγάλο δονητή μέσα στο μουνί της έτρεξα να φέρω τον μικρό και τον κάρφωσα στον κώλο της.Μετά το κάρφωμα ένα νέο κύμα πάθους την πλυμμήρισε.Ένας οργασμός τότε πλυμμηρίζει και την Σάντυ , δεν ξέρω αν είναι ο πρώτος της αλλά ξέρω ότι είναι απο αυτούς που σου δημιουργούν απληστία στο σέξ και θέλεις ακόμα περισσότερο.
Αφήνωντας τον μικρό δονητή μέσα στον κώλο της Νάντια, έβγαλα τον μεγάλο απο το μουνί της και άρχισα να τρίβω το μουνί της , συγκεγκριμένα την κλειτορείδα της και να τον βάζω μέσα έξω!Ή γλώσσα της Σάντυ με κάβλωσε τελείως τώρα.Ήμουνα στον παράδεισο.Ήθελα να νιώσω το μουνί της! Η καστανή Νάντια και η ξανθιά Σάντυ με έσπρωξαν σε επίπεδα πάθους τα οποία είχα ξεχάσει.Η πούτσα μου μεγάλωσε και ήταν έτοιμη να καρφώσει τα μουνιά τους.Ήθελα να την βάλω μέσα στο μουνί της Σάντυ.

Νιώθωντας την ένταση μου η Σάντυ ξεκίνησε να πηδάει πάνω σ την πούτσα μου.Ήμουνα το παιχνίδι της για πήδηγμα.Χάθηκε στα πάθη της. Η Νάντια φεύγει απο εμένα , αφήνωντας τον μικρό δονητή στον κώλο της και βάζει το μουνί της στο πρόσωπο της Σάντυ δημιουργώντας έτσι μια νέα αλυσίδα.Ήταν τόσο νόστιμο για τα μάτια μου να βλέπω την Σάντυ να πηδάει πάνω στην πούτσα μου τρώγοντας το  υγρό μουνί της Νάντια.Ήξερα ότι αυτές  η μικρές γατούλες θα έπιναν κάθε σταγόνα από τα χύματα μου.
Το μουνί της Σάντυ με έκανε να νιώθω τόσο καλά που έχυσα μέσα της.Αυτή συνέχισε να ανεβάζει ταχύτητα και να έχει ακόμα ένα οργασμό.Αυτές η γυναίκες είναι γεννημένες για να γαμιούνται.
Άκουσα  το κλάψιμο της Σάντυ και ένιωσα τον οργασμό στο κορμί της.Ο οργασμός της ήταν υπέροχος.Το μουνί της δεν με άφηνε να ξεκαβλώσω.Το μουνί της με έσφιγγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να ξεκαβλώσω.Δεν ήθελα να σταματήσω να την γαμάω.
Υπάρχει μια μικρή μετατόπιση στο όλο σκηνικο.Η Νάντια ξεκινάει να σπρώχνει την Σάντυ πάνω στην  σκληρή ακόμα πούτσα μου.Βλέπω φωτιά στα μάτια της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαι ο Βίκινγκ της.Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι έτοιμη για ακόμη περισσότερα.Το πήδηγμα με την Σάντυ την καύλωσε ακόμη παραπάνω.Είναι έτοιμη να χύσει ακόμα μια φορά.Βγάζει έξω τον μικρό δονητή απο τον κώλο της και αρπάζει τον μεγάλο από το χέρι μου!Όταν πέφτει κάτω στα τέσσερα της με τους ώμους της στο κρεβάτι και τον μεγάλο δονητή της ενάντια στην κλειτορείδα της κατάλαβα ότι ήθελε να την ξαναγαμήσω από τον κώλο.Ακόμα δεν χόρτασε από το προηγούμενο πήδηγμα.Τώρα θέλει να έχει  αυτή τον έλεγχο  και εγώ να της ξαναπηδήξω τον κώλο.Είμαι εντυπωσιασμένος απο τις καύλες της.
Γονάτισα πίσω της.Έβαλα εύκολα την πούτσα μου μέσα στην ανοιχτή και λαδωμένη κωλότρυπα της.Ήταν έτοιμη η τρύπα της.Ξεκίνησα να την γαμάω και αυτή φώναζε να την γαμάω σκληρότερα και γρηγορότερα.Ήθελε να την γαμήσω άγρια σαν ένας βάρβαρος.Η Σάντυ έβλεπε καυλωμένη.Ο μικρός δονητής βρήκε και αυτός την θέση του, πάνω στην κλειτορείδα της.

Εγώ καυλώνω ακόμη περισσότερο.Η πούτσα μου δεν μαλακώνει καθόλου.Η Νάντια ξεκινάει να έχει πολλαπλούς οργασμούς.Η ενέργεια της ταίζει την πούτσα μου.Σπρώχνω μέσα έξω.Η Σάντυ νιώθωντας την καυλωτική ενέργεια στον αέρα ξεκινάει να βάζει και αυτή τον μικρό δονητή στην κωλότρυπα της.Αυτό είναι πολύ για μένα.Χύνω στην κωλότρυπα της Νάντια, η καύλα πολύ μεγάλη,τόσο ωραία.Η Νάντια νιώθωντας τα χύματα μου στον κώλο της χύνει ακόμα μια φορά.Όλο το κρεβάτι κλυδωνίζεται από το κορμί της που τρέμει απο τους δυνατούς οργασμους.
Η Νάντια και η Σάντυ αλληλοκοιτάζονται.Τότε η Νάντια πέφτει στην ράχη της και η Σάντυ βγαίνει απο πάνω της και ξεκινάει να την γλείφει με πάθος.Η κωλότρυπα της Σάντυ είναι στον αέρα και η Νάντια με καθοδηγάει με ένα βλέμμα στην κωλότρυπα της, τότε η Σάντυ σπρώχνει τον μικρό δονητή έξω από την τρύπα της  και βάζω την πούτσα μου μέσα.Ξεκινάω να την γαμάω με δύναμη.Το μυαλό μου αρχίζει να ξεφεύγει.Δύο κωλότρυπες και δύο μουνιά ένα πρωί.Εχω αρχίσει να εξαντλούμε.
Ο ιδρώτας πέφτει από το πρόσωπο μου καθώς σκίζω την κωλότρυπα της Σάντυ και προσπαθ΄ω να χύσω ακόμα μια φορά.Η ομάδα ΧΧ με έχει εξαντλήσει.Τα κορμιά τους ξεπέρασαν την κόκκινη γραμμή ,μετά από τόσους οργασμούς.

Η γλώσσα της Σάντυ ακόμα γλείφει.Η καύλα τους είναι απίστευτη,ειδικά όταν τις ακούς να μουγκρίζουν.Ακούο τον μεγάλο δονητή να ζορίζετε στην πάνω στην κλειτορίδα της Σάντυ.
Τότε κατάλαβα ότι το μουνί της πλυμμήρισε  καθώς ένιωσα τα υγρά της πάνω στο πόδι μου.
Στο τέλος κατάφερα να χύσω ακόμη ακόμα μια φορά και να κερδίσω και αυτή την μάχη.Στο τέλος πολύ κουρασμένος αποκοιμήθηκα πάνω στο κρεβάτι.Το τελευταίο πράγμα που θυμάμε είναι την Νάντια να γλείφει τα υγρά της Σάντυ....Τα όνειρα μου έγιναν πραγματικότητα με την ξανθιά και την καστανή.
Ξυπνώντας ,κατάλαβα ότι τις πήδηξα καλά γιατι ένιωσα την Νάντια να με αγκαλιάζει.Τα ξηρά υγρά τους πάνω μου μου θύμισαν το άγριο σέξ.Άκουσα νερό να τρέχει στο μπάνιο, η Σάντυ πρέπει να έκανε μπάνιο...
Σπρώχνωντας την Νάντια ανάσκελα έβαλα την πρωινιάτικη πούτσα μου στο υγρό ακόμα μουνί της.Σιγά σιγά ξεκίνησα να την πηδάω πάλι.
Τότε ξύπνησε με ένα μικρό οργασμό και με άπαξε από  την μέση με τα μακριά πόδια της.Με τράβηξε βαθιά μέσα στο μουνί της.Συνέχισα να την πηδάω πιο δυνατα.Ήθελα να  θυμάτε για πολύ καιρό αυτό το άγριο πηδηγμα με την φιλενάδα της.Μετρούσε τις φορές που μπαινόβγαινε η πούτσα μου μέσα της..Στο τέλος τα έχασε και άρχισε να φωνάζει ‘’χύσε μου ακόμη μια φορά μεσα στο μουνί μου και μετά θα καθαρίσω την πούτσα σου και η Σάντυ το μουνί μου’’!
Τα αρχίδια μου έσφιξαν με τον γνωστό τρόπο.Η Νάντια ανέβασε λίγο πιο ψηλά το μουνί της για να μπόρω να την πηδάω πιο βαθιά.Τότε της έχυσα ακόμη μια φορά στο μουνί της και έβγαλα την πούτσα μου και την έβαλα στο στόμα της.Καθάρισε και την τελευτέα σταγόνα απο χύματα μαζί με τα υγρά της.
Τότε πήγαμε στο μπάνιο κε έσπρωξε έξω τα υπόλοιπα χύματα από το μουνί της μέσα στο στόμα της Σάντυ.Η άλλη τσούλα τα ρούφηξε με πάθος. Τότε ξεκίνησα να τις πλένω , έκανα το μπάνιο μου και πήγα δουλειά γεμάτος χαμόγελα...Μετά δεν ξέρω τι έγινε στο σπίτι μας.......
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
μην ακους τους αλλους.....προχωρα και δωσε τσοντα στον λαο σου....να ξερεις αυτο που κανεις ειναι μια κοινωνικη προσφορα :sunglasses:
 

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.848
Κριτικές
185
Like
468
Πόντοι
2.950
Παιδιά , ο άνθρωπος έγραψε μια ιστορία. Δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι αληθινή ή ότι είναι δική του εμπειρία.
Είναι ωραίο πόνημα πάντως
 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Μηνύματα
9.198
Like
757
Πόντοι
146
13 με 14 χρονων;Δεν τον εχω για μεγαλυτερο σε ηλικια . :2funny:
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.796
Κριτικές
23
Like
85
Πόντοι
2.357
Αμα δεν εχει happy-end    δεν λεει ρε γμτ..... :grin: :grin: :grin:
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.796
Κριτικές
23
Like
85
Πόντοι
2.357
γιαυτο το αφησε ετσι κενο.....εσυ αποφασιζεις για το τελος....θα μας δωσει εναλλακτικα σεναρια αυριο...
Ναι αλλα μετα απο μια ιστορια , πρεπει και η ψυχη να χυνει
Μισα πραγματα κανει.....η ψωλη οκ....λερωσαμε...αλλα η ψυχη... :grin: :grin:
 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Μηνύματα
9.198
Like
757
Πόντοι
146
Ο τιτλος λεει "Η παρτουζα με την φιλη μου κε τον αντρα μου" και αυτος λεει για το πουλι του  :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom