Νέα

Sapphire strip club Las Vegas

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pink_floyd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pink_floyd

Μέγας
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
726
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
4.465
Καλα θα πηγαινα Βεγκας και δεν θα επισκεπτομουν στριπομαγαζο ?

Επισκεφτηκα 2 αλλα θα γραψω για αυτο
Ενα τεραστιο μαγαζι που εμοιαζε με carrefour σε διαστασεις απο το κτιριο ως το απεραντο παρκιν. και να γινεται της πουτανας απο αυτοκινητα.

Ωραια λεω και μπαινω. 2πλος ελεγχος στην πορτα, ανιχνευτες μεταλλων και ψαξιμο απο σεκιουριταδες και .... χανω το φως μου. ενα τεραστιο μπαρ 2 πιστες πολλα τραπεζακια και αρκετες 10δες κοπελες σιγουρα πολυ πανω απο 100 κουριτσα... με βουτανε 2 αμεσως παμε να σου κανουμε ξεναγηση. δεν μου αρεσαν αλλα λεω παμε. μου εξηγησαν οτι ο απλος χωρος εχει 10 δολλαρια, ο πιο πριβε 250 αλλα κραταει μιση ωρα, ο ακομα πιο πριβε 500 δολλαρια και ενα μπουκαλι σαμπανια με 400 δολλαρια αλλα ειναι 1 ωρα και γινεται σε τραπεζι με καναπε και κουρτινα και ο ακομα πιο πριβε κοντα στο διχιλιαρο..

ωραια λεω αντε τωρα να βρειτε κανα πελατη τις λεω και τις διωχνω. Η μια ηταν ολλανδεζα και η αλλη ρουμανα :2funny: ημαρτον ειναι παντου οι ατιμες.

Ε εκει εγινε το μοιραιο! εκει που παντα ελεγα οτι εγω αποκλειεται να εκανα κατι με τετοια γυναικα και δεν ειναι του γουστου μου , ερχεται μια κινεζα και επαθα σοκ. μου εβγαλε κατι απιστευτο, ηταν 30αρα και εμοιαζε σαν κατι κινεζες που βλεπαμε μικρα στις βιντεοκασετες τα νιντζακια.. σαν τη mai την κοπελα του καμπαμαρου.. ξερω γω μου εβγαλε τρελη οικειοτητα.

ερχεται της λεω παμε στο μισαωρο κατευθειαν. παμε και αρχιζει εναν χορο που ΔΕΝ μου εχει κανει στριπερ σε αλλο μαγαζι. μιλαμε οτι μου εβγαλε μια καβλα και μια διαθεση που της εκανα μια πλυση εγκεφαλου και μου λεει ειμαι εδω 2 εικοσιτετραωρα και θα θελα να φυγουμε τωρα αλλα επειδη δεν θα περασουμε οσο καλα θελω εχω ρεπο 2 μερες κανονιζουμε να ειμαστε μαζι? της λεω πολυ θα το ηθελα αλλα δεν θελω να ξοδεψω τοσα πολλα. μου λεει δεν θελω λεφτα.. της λεω επισης οταν εσυ θα εχεις ρεπο εγω θα ειμαι στο αεροπλανο..

Τοτε μου λεει παμε στο πριβε της ωρας γιατι θελω να σε φιλαω στο στομα και εδω απαγορευεται. της λεω οτι τοσα πολλα λεφτα πιστευω οτι δεν ειναι σωστο να τα ξοδευει κανεις ετσι και να με συγχωρει αν αυτο της φαινεται προσβλητικο. εκει την ειδα που ελυωσε εντελως. παμε στο τραπεζακιν μου λεει . παμε και αρχιζει την ιστορια της ζωης της και της καριερας της . τελος παντων ειχα γινει πυρκαυλος εγω εκεινη την ωρα και αφου ηξερα οτι δεν μπορω να τη σκισω τα ακουγα βερεσε τα υπολοιπα. φευγει και μου λεει μη φυγεις θα ξαναρθω. με το που φευγει σκαει μυτη μια πιτσιρικα αμερικανα. μου λεει παρε με για πριβε(250) και σου εγγυωμαι οτι θα χυσεις ωραια.
Ωπα λεω, αντε να δουμε τι αλλο μπορει να κρυβει αυτο το βασικο πριβε.
Τι το θελα.. η γκομενα ηταν τρελη για δεσιμο.. με εβαλε κατω και αρχισε να χτυπιεται πανω μου σαν λυσσασμενο σκυλι. με δαγκωνε στο αυτι στο λαιμο στον πουτσο πανω απο το παντελονι, στη ρωγα. Μου λεει κανε κι εσυ τα ιδια πανω μου. Γυρναω διπλα και βλεπω μια γιαπωνεζα με τεραστια σιλικονατα βυζια να καθεται πανω σε εναν πολυ χοντρο ο οποιος μπορει και να κοιμοταν και να κοιταει εμας.

Τελος παντων ετσι οπως κοπανιοταν πανω στον πουτσο μου δεν ηταν δυνατον να χυσω και της λεω δεν γινεται ετσι κανε κατι αλλο. να πω οτι μεσα στο πριβε υπηρχαν σερβιτοροι και μετρ και την ωρα που επιανες το βυζι η αλλη με κανονικα ρουχα σου εφερνε το ποτο σου και σε διεκοπτε για να την πληρωσεις συνολικα μου εφεραν με δαυτη 8 ποτα. μετα απο πολυ πιεση της τον εβαλα λιγο στο στομα και ηρθαν και της εκαναν την παρατηρηση οτι με αυτο που κανει θα εχει προβλημα σε λιγο. οποτε σταματησε και τον πηρε με το χερι αγαρμπα αλλα της το σοφατισα εντελως.

Με το που της ενυδατωσα την παλαμη με ρωταει. τελειωσες?
ουτε καν της απαντησα και πηγα κατ ευθειαν τουαλετα για να διαπιστωσω οτι.....
Ειχα γινει σαν 14χρονο που βρισκει πρωτη φορα γκομενα και ρουφιουνται στο λαιμο για να αφηνουν σημαδια.. Δεν ειχα καταλαβει το παραμικρο απο το τι εγινε.δεν με ρουφηξε η γκομενα . δεν ξερω τι να πω, τα ειχα χασει.
βγαινω εξω και λεω για κατσε ρε φιλε, ποσα χαλασα, και διαπιστωσα οτι μονος μου χαλασα 1000 δολλαρια εκει μεσα.και βγηκα και σαν μαλακας και δεν μπορουσα να κυκλοφορησω για μια εβδομαδα ...

Τα συμπερασματα δικα σας.. ατιμο το βεγκας , ατιμο και υποπτο
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom