Νέα

Sheri's ranch Nevada μπουρδελο made in USA ...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pink_floyd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pink_floyd

Μέγας
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
726
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
4.465
Sheris ranch το ραντσο της σερυ ειναι το μαγαζι.

Ειναι πολυ κοντα στο Λας Βεγκας συμφωνα με τους αμερικανους.. διπλα ;)
Μονο 100 χλμ μακρυα..  :rockon:

Θα το παρομοιαζα με fkk αλλα απο τα μικροτερα . Ειχε καμια 10αρια γυναικες. Ημαρτον.. καναμε τοσο δρομο για να δουμε 10 γυναικες 100 χλμ μεσα στην ερημο κοντα σε ενα χωριο.

Τελος παντων. Περιγραφη

Καθαρος χωρος μεγαλος με αρκετο χωρο εξω για το καλοκαιρι.Οπως μπαινεις στην εισοδο εχει το μπαρ(αμερικανια τρελη). ο κοσμος ηταν αμερικανοι γελαδαρηδες  :zfuck:σε φατσα αλλα αν κρινεις απο τα αμαξια που ηταν εξω απο την εμφανιση των πελατων αλλα και απο το πως μιλαγαν, πρεπει να ηταν απο τα Β κατηγοριας αν ηταν στη γερμανια.

Μπαινουμε μεσα και ερχονται τα 2 τοπ μουνια του μαγαζιου.30+ στην ηλικια η μια με σιλικονη και κορμαρα με πεταχτη κωλαρα κοιλιακους ωραιους και γενικα ενα σωμα παρα πολυ γυμνασμενο και καλλιγραμο η αλλη φλατ βυζι και πολυ νατουραλ κορμι με πεταχτη κωλαρα και δερμα μεταξυ. Ξανασυγκρινω με γερμανια και λεω οτι ΔΕΝ τις διαλεγα με τιποτα σε FKK που θα εβρισκα αυτα με -10 χρονια στην ηλικια. αλλα λεμε αμερικανες ειναι κατσε να δουμε. ευγενικες παρα πολυ και οι 2 μας εκαναν μια ξεναγηση στα δωματια του ραντσου :think:

Μας εδειξαν το δωματιο με το τζακουζι, Το δωματιο των βασανηστηριων  :s&m_2: :s&m_3:, το δωματιο κοκα κολα :lheel: :2funny:, Το δωματιο bud beer  :kissass2: :2funny:(δεν κανω πλακα), το δωματιο με κανονικο κρεβατι κτλπ και στο τελος μας πηγαν στα δωματια τους.
Ωραια λεω θα γαμησω αμερικανα ετσι for the record. Ποσο της λεω ? Εν τω μεταξυ την επαιζα και στο πιτσι με επαιζε και αυτη , την ειχα λυωσει...*(επεξηγηση αστερισκου στην παρενθεση παρακατω)

επειδη θελω πολυ χρονο μαζι σου για να παιξω θα σου κανω προταση για πολυ χρονο ,μονο 600 δολλαρια για μιση ωρα μου λει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα της λεω θα κανεις κατι πολυ καλυτερο .. 550 μου λεει επειδη εισαι εσυ.* (τρομαρα μου)

Λεω απο μεσα μου , μηπως να μιλησω ρουμανικα :grin:? ντρρρρριιιιιιιιιιιν χτυπαει το σταθερο της.
Μου λεει ειναι η αλλη κοπελα που ειναι με το φιλο σου και λεει να παμε στο δωματιο τους.

Οκ της λεω παμε να δουμε.

Βλεπω τον αλλο χαμογελαστο και σκεφτομαι οτι ισως τα κανονισε καλυτερα..Αν σου πω ποσα μου ζητησε για μιση ωρα θα πεσεις κατω του λεω. Μου λεει ποσα, 10.000 ? οχι ρε του λεω χαλαρωσε, 600 δολλαρια. Α ωραια μου λεει γιατι η δικια μου μου ζητησε 2.500 για το μισαωρο. :S :s&m_1: :rockon: :knockinb: :kissass:

κοιταγομαστε λιγο και αρχιζουμε τα ελληνικα γαλλικα..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  πολυ γελιο και τις λεμε οτι θα το σκεφτουμε και θα τις πουμε σε λιγο ποσο θελουμε εμεις να δωσουμε.

Παμε στο μπαρ παιρνουμε ποτο αναθεματιζουμε την ηλιθια νοοτροπια των πουτανων που μολις βλεπουν τουριστα θελουν να τον γδυσουν...και πολλα αλλα

Ερχεται η σιλικονατζου και την αρχιζουμε στο πιτσι.Μας εξηγησε οτι δουλευουν περιπου 1000 κοπελες σε αυτο το μαγαζι αλλα ερχονται απο ολη τη χωρα μενουν 2-3 εβδομαδες εκει εσωκλειστες και μετα φευγουν και ξαναερχονται οποτε θελουν αλλα οσο ειναι μεσα απαγορευεται να βγουν και να ξαναμπουν. αν βγεις, ξαναερχεσαι μετα απο 1 εβδομαδα.γενικα καταλαβα οτι η κοπελες ηταν οκ και απλα ειχαν πεσει στο λακο να πανε να ψαρωσουν τα λαθος ατομα.

300 δολλαρια το μισαωρο δινω λεω ετσι για να κοψω αντιδραση. οκ παμε μεσα μου λεει :2funny: :2funny: :2funny: πιστευω οτι με 300 δολλαρια για μια ωριτσα την επαιρνα.ισως τα αξιζε ισως οχι, περισσοτερο θα τα εδινα επειδη ηταν αμερικανα και θα την εχυνα Incall at usa...

καλα τωρα περιμενε λιγο να πιω το ποτο μου της λεω. στο τελος να με πιεζει κι απο πανω ελα παμε ελα παμε.. ευτυχως καποιος πελατης τις ζητησε να τις δει ολες για να διαλεξει και μας αφησε για λιγο. σηκωθηκαμε φυγαμε και ανθεματιζαμε τις αμερικανες, τις νεβαδες , κτλπ

Ηταν πιστευω ατυχη η στιγμη γιατι στο ραντσο δουλευουν πραγματικα πολυ ομορφες κοπελες οι οποιες δεν ειναι ολες οι ιδιες στο μυαλο.. δεν μας εκατσε λοιπον και παμε για αλλα!
 
  • Like
Αντιδράσεις: 968

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
μακρια....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom