Νέα

Η αχόρταγη στις διακοπές

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornakias69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pornakias69

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0

Αγαπητοί bourdeloσύντροφοι,

Θα σας διηγηθώ μία ιστορία που μου συνέβη φέτος το καλοκαίρι, η οποία είναι πέρα για πέρα αληθινή, αν και έγινε στις δικές μου διακοπές.
Είχα πάει για δουλειά ένα διήμερο στην Κρήτη, και έμενα έξω από το Ηράκλειο σε ένα ξενοδοχείο για παραθεριστές. Τα επαγγελματικά ραντεβού μου τελείωναν νωρίς και έτσι είχα την ευκαιρία από το μεσημέρι και μετά να κάνω κάνα μπανάκι και καμία βόλτα σε καφετέριες και μπαρ.
Στο ξενοδοχείο που έμενα, και συγκεκριμένα στο διπλανό δωμάτιο, έμενε ένα ανδρόγυνο με το κοριτσάκι τους. Αυτός ήταν γύρω στα 40 με το κλασικό σώμα του Έλληνα της μέσης ηλικίας, δηλαδή κοιλίτσα καραφλίτσα κλπ. Εκείνη πάλι ήταν σωστή μουνάρα, γύρω στα 35. Το σώμα της ήταν πολύ καλό για την ηλικία της, με πλούσιες καμπύλες και άψογα μακρυά πόδια. Το πρόσωπό της είχε μία ψιλοπουτανίστικη έκφραση, στην οποία συνέβαλε και το ξανθό μαλί της και τα γεμάτα χείλια της, σε συνδυασμό με το ότι ήταν πάντα έντονα βαμμένη, ακόμα και στη όταν πήγαινε στη θάλασσα.
Εντόπισα την κυρία το πρώτο βράδυ που έφτασα, στο εστιατόριο όπου είχαμε πάει για βραδινό. Εκείνη φόραγε ένα στενό μπλουζάκι με τιράντα το οποίο τόνιζε τα βυζιά της, και ένα πολύ κοντό σορτς άσπρο, το οποίο άφηνε ακάλυπτο το κάτω μέρος από τα κωλομέρια της, και τόνιζε τον υπέροχο κώλο της, ο οποίος φαινόταν μέσα από το λεπτό ύφασμα μιας και το μαύρο στρίνγκ που φόραγε δεν κάλυπτε τίποτα.
Η γυναίκα σηκωνόταν από την καρέκλα με κάθε ευκαιρία, για να φέρει νερό, ψωμί κλπ, και περιπλανιόταν ανάμεσα στα τραπέζια, και φανερά απολάμβανε τα αντρικά βλέμματα που την «έγδυναν» στο πέρασμά της. Μετά το βράδυ στο δωμάτιό μου, ανακάλυψα ότι είμαστε γείτονες όταν την είδα με τον άντρα της στο διπλανό μπαλκόνι από μένα να συζητάνε. Από ότι έπιασα από την κουβέντα τους, αυτή ήθελε σεξ, και ο άντρα της τής έλεγε ότι με το παιδί στο ίδιο δωμάτιο δεν γινότανε.
Εκείνη τη νύχτα κοιμήθηκα πολλές ώρες, αφού ήμουν και πολύ κουρασμένος μετά από το ταξίδι μου και αφού είχε προηγηθεί μία μέρα στο γραφείο.
Την επόμενη μέρα, αφού ξεμπέρδεψα τις δουλειές μου νωρίς, γύρισα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο κατά τις τρείς. Μπαίνοντας στο προαύλιο και περνώντας δίπλα από την πισίνα είδα την μουνάρα από το προηγούμενο βράδυ να κάνει ηλιοθεραπεία, ενώ ο άντρας της με το κοριτσάκι έπαιζαν στην πισίνα. Φορούσε ένα πολύ μικρό μπικίνι σε ροζ χρώμα το οποίο τόνιζε ακόμα περισσότερο τα βυζιά της και τον στρινγκ κιλοτάκι άφηνε το κώλο της ακάλυπτο. Έτρεξα στο δωμάτιό μου για να βάλω το μαγιό μου και να κατέβω στην πισίνα, μη θέλοντας να χάσω στιγμή από το υπέροχο θέαμα που χάριζε στους λουόμενους η καυλιάρα γειτόνισά μου.
Όταν κατέβηκα μετά από λίγα λεπτά, βρήκα μία ξαπλώστρα μπροστά από τη δική της και ξάπλωσα. Εκείνη τη στιγμή η Μαίρη όπως έμαθα μετά ότι λεγόταν, ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά και απολάμβανε τον ήλιο. Από την πλευρά μου μπορούσα να δω πολύ καλά τα ξυρισμένα μουνόχειλά της να διαγράφονται μέσα από το μαγιό της. Όπως ήταν το βλέμμα μου καρφωμένο στο μουνί της, αισθάνθηκα ότι με κοίταγε, αλλά πριν την κοιτάξω νομίζω ότι τράβηξε το βλέμμα της από τα μάτια μου. Είτε με είδε είτε όχι, η Μαίρη, τράβηξε το κάτω μέρος του μαγιό πιο πάνω, με αποτέλεσμα το μικρό κομματάκι ύφασμα μπροστά να πάει στο πλάι και να αποκαλυφθεί το ένα μουνόχειλο. Αφού έμεινα καρφωμένος να την κοιτάω για κάποια ώρα, γύρισα το βλέμμα μου στο πρόσωπο της και την είδα να με κοιτά με λάγνα ματιά για ένα δευτερόλεπτο πριν γυρίσει το βλέμμα της αλλού. Τότε βεβαιώθηκα ότι με είχε δεί και προηγουμένως και πως έβγαλε έξω το μουνόχειλο επίτηδες για να την πάρω μάτι. Η πουτάνα γούσταρε να δείχνει το κορμί της και να καυλώνει τους άντρες.
Εκείνη τη στιγμή γύρισε ο άντρας της και της είπε να συμμαζευτεί γιατί τα έδειχνε όλα στον κόσμο. Χάνοντας το θέαμα και προσπαθώντας να ηρεμήσω από την καύλα, έκανα μια βουτιά στη πισίνα για να δροσιστώ, ενώ σκεπτόμουν πως είναι δυνατόν αυτός ο μαλάκας να έχει τέτοιο θεόμουνο για γυναίκα. Η γυναίκα φαινότανε πως γούσταρε να γαμιέται αβέρτα και ήμουν βέβαιος πως ο τύπος δεν μπορούσε να την καλύψει. Με αυτές τις σκέψεις κολύμπησα 2-3 φορές ως την άκρη της πισίνας και πίσω. Όταν σταμάτησα είδα την Μαίρη να έρχεται προς το μέρος, και φτάνοντας κοντά μου να ανεβαίνει και να κάθετε στην άκρη της πισίνας με τα πόδια μέσα στο νερό προς τη μεριά μου, και το σώμα έξω. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό και κοίταξα το μουνί της. Το ρόζ λεπτό ύφασμα είχε γίνε διαφανές από το νερό και του μουνί της φαίνονταν καθαρά από την απόσταση που ήμουν.  Στη συνέχεια το βλέμμα μου πήγε στα βυζιά της, όπου και εκεί το διαφανές μαγιό της αποκάλυπτε τις μαύρες, μεγάλες και σκληρές ρόγες της. Μένεις στο 203 με ρώτησε; Εγώ έφερα τα μάτια μου στο πρόσωπό της, βέβαιος ότι είχε προσέξει το πού κοίταγα προηγουμένως, και της απάντησα θετικά. Το βλέμμα της είχε εκείνο το πουτανίστικο ύφος του ξέρω ότι με παίρνεις μάτι και γουστάρω. Μετά από μια ολιγόλεπτη τυπική συζήτηση του στυλ τι κάνεις εδώ, είσαι για δουλειά, πως σε λένε κλπ, κατά τη διάρκεια της οποίας φαντασιωνόμουν τα κατακόκκινα βαμμένα χείλη της να ρουφάνε τον πούτσο μου, μας πλησίασε ο άντρας της με το κοριτσάκι, θέλοντας να διακόψει αυτό το τετ-α-τετ. Σκέφτηκα ότι δεν είναι και τόσο μαλάκας όσο φαίνεται, και αφού γνωρίστηκα με τον Γιώργο, έτσι ήταν το όνομά του, τους χαιρέτησα και πήγα να κολυμπήσω λίγο για να ηρεμήσω και να μην βγώ έξω με τέντα στο μαγιό από την συνάντηση με την Μαίρη.

Το υπόλοιπο απόγευμα ήταν ήσυχο, αφού σε λίγο οι γείτονες έφυγαν για να πάνε στο δωμάτιό τους, και σε λίγα λεπτά έφυγα και ΄γω αφού πλέον η πισίνα δεν είχε κανένα ενδιαφέρον. Λίγο μετά βγήκα στο μπαλκόνι μου απ’ όπου είχα πολύ καλή θέα του μπαλκονιού της Μαίρης, και λίγο του δωματίου τους. Κάποια στιγμή πήρε το μάτι μου τη Μαίρη να κυκλοφορεί γυμνή, βγαίνοντας από το μπάνιο και πηγαίνοντας στη ντουλάπα για να ντυθεί. Αν και είχα φυσικά πολύ περιορισμένη οπτική του δωματίου, αυτό το λίγο που είδα το κορμί της γυμνό, επιβεβαίωσε την εντύπωσή μου ότι η γυναίκα είχε κορμί για τρελά γαμήσια, και το ύφος της, έδειχνε ότι γούσταρε να γαμιέται ασταμάτητα.
Αφού έκανα και γώ το μπάνιο μου, κατέβηκα στο εστιατόριο για το βραδινό. Σε λίγο κατέβηκε και αυτή με τον Γιώργο και την 5 ετών κόρη τους. Έκατσαν σε ένα τραπέζι λίγο πιο μακρυά από εμένα, αλλά σε σημείο που μπορούσα να παίρνω μάτι τη Μαίρη. Εκείνη φορούσε ένα άσπρο φόρεμα, με τιραντάκι επάνω και πολύ κοντό και στενό κάτω. Το μέν πάνω μέρος με δυσκολία κρατούσε τα βυζιά της, ενώ η άκρη του κάτω μέρους, έφτασε στα κωλομέρια της μόλις έκατσε στην καρέκλα. Το κορμί της και το πρόσωπό της ήταν αρκετά μαυρισμένα και της πήγαινε πολύ το άσπρο φόρεμα. Αν στα παραπάνω προσθέσεις και το πολύ έντονο μακιγιάζ της, και τα ψηλοτάκουνα γαλάζια σανδάλια της, μπορείς να καταλάβεις γιατί όλα τα αντρικά βλέμματα είχαν καρφωθεί πάνω της, όταν έμπαινε κουνιστή και λυγιστή στο εστιατόριο.
Κατά τη διάρκεια του φαγητού μου, είχα ένα μοναδικό θέαμα, αφού η Μαίρη σταύρωνε και ξεσταύρωνε τα πόδια της κάθε τόσο, ανεβάζοντας έτσι και άλλο το φόρεμά της και δείχνοντας πλέον σε μένα και στους λοιπούς άντρες γύρω μου το κιλοτάκι της, ρίχνοντας ματιές προς το μέρος μου για να τσεκάρει αν κοιτούσα. Εγώ έτρωγα όσο πιο αργά μπορούσα, και ανέβηκα στο δωμάτιό μου, μόνον αφού οι γείτονές μου εγκατέλειψαν το εστιατόριο για την βραδινή βόλτα τους. Ανοίγοντας την τηλεόραση, είδα ότι ως συνήθως καλοκαιριάτικα, δεν είχε τίποτα της προκοπής, και επειδή ήταν πολύ νωρίς ακόμα, αφού στα εστιατόρια των ξενοδοχείων, το δείπνο σερβίρετε νωρίς, βγήκα στην παραλία για να πιώ κανένα ποτό, σε κάποια από τα μπαρ.
Κατά τη διαδρομή σκεφτόμουνα τη Μαίρη, και ότι αυτή η πουτάνα γούσταρε να με καυλώνει, και για αυτό έκανε όσα έκανε. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ήθελε ένα ξέσκισμα, για αυτό και έκανε ότι έκανε, επειδή ο άντρας της δεν φαινόταν να μπορεί ικανοποιήσει την σεξουαλική όρεξή της, η οποία φαίνεται ότι ήταν πολύ μεγάλη. Εξάλλου στις διακοπές με το παιδί, δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σεξ. Σκεφτόμουν πως θα γίνει να τη γαμήσω, αλλά δεν εύρισκα κανένα τρόπο να την ξεμοναχιάσω, αφού ο Γιώργος δεν την άφηνε στιγμή μόνη της.
Όπως σκεφτόμουν αυτά, βλέπω σε ένα καφέ-μπάρ τους γείτονες να κάθονται να τρώνε το παγωτό τους. Σκέφτηκα ότι ήταν καλή ευκαιρία για να πιώ εδώ το ποτό μου, και να ψάξω να βρω τρόπο να ην πέσω στη Μαίρη.  Λίγο αφού παρήγγειλα το ποτό μου, η Μαίρη σηκώθηκε και κατευθυνόμενη προς το μέρος μου είπε στον Γιώργο ότι πάει τουαλέτα. Το καυλιάρικο βλέμμα που μου έριξε καθώς τα έλεγε αυτά, μου επιβεβαίωσε ότι στην τουαλέτα θα είχα την ευκαιρία να τις ρίξω ένα πούτσο, όπως αρμόζει σε ξεκωλιάρες παντρεμένες όπως η Μαίρη. Ενώ σκεφτόμουν αυτά, ο Γιώργος της φώναξε «πάρε αγάπη μου μαζί σου και την μικρή, μήπως θέλει τσίσα». Η Μαίρη γύρισε απογοητευμένη και πήρε μαζί της και την πεντάχρονη κόρη της, και κατευθύνθηκε στην τουαλέτα. Αν μη τι άλλο ο Γιώργος ήξερε πώς να αποφεύγει να του γαμήσουν τη γυναίκα. Ήξερε τι γαμιόλα είναι και έπαιρνε τα μέτρα του. Ίσως γι’ αυτό και αυτή κυκλοφορούσε σχεδόν γυμνή, καυλώνοντας κάθε αρσενικό γύρω της, για να εκτονώνεται έτσι.
Λίγο μετά έφυγαν και εγώ έμεινα κάμποση ώρα στο μπαρ μέχρι να τελειώσω το ποτό μου. Κατά τις 10 έφυγα από το μπαρ και πήγα στο ξενοδοχείο. Επειδή ήταν ακόμη νωρίς, βγήκα στο μπαλκόνι να κάτσω για να δω τη θάλασσα, με την ελπίδα να πάρω μάτι τη γειτόνισσα, αν δεν είχαν κοιμηθεί. Βγαίνοντας είδα το Γιώργο και την Μαίρη να κάθονται στο μπαλκόνι. Από την πλευρά μου είχα καλή θέα στο μπαλκόνι τους, ενώ εκείνοι δεν μπορούσαν να με δουν λόγω του φωτισμού. Δεν πήραν χαμπάρι ότι βγήκα, γιατί ήταν πολύ απορροφημένοι από την κουβέντα που είχαν. Απ’ ότι κατάλαβα η μικρή είχε πάει για ύπνο και η Μαίρη προσπαθούσε να πείσει τον Γιώργο να πάνε μέσα για σεξ. Ο Γιώργος ήταν ανένδοτος και δεν ήθελε να διακινδυνεύσει το να ξυπνήσει η μικρή και να τους  δει. «θέλω να με γαμήσεις εδώ και τώρα» του είπε η Μαίρη. «Αν δεν θές μέσα στο δωμάτιο που είναι η μικρή, πάρε με εδώ στο μπαλκόνι» του είπε. «Είμαι πολύ καυλωμένη, και θέλω γαμήσι για να ηρεμήσω» συνέχισε. Εγώ σκέφτηκα ότι θα πάρουμε μάτι, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο όσο μαλάκας και να είσαι να πεις όχι στη Μαίρη όταν σου ζητάει να τη γαμήσεις. 
Ο Γιώργος είχε τις γνωστές αντιρρήσεις του, μέχρι που η Μαίρη του ξεκούμπωσε τη βερμούδα που φορούσε και έβγαλε έξω τον πούτσο του, και τον πήρε στο στόμα της. Μετά από λίγο ο πούτσος του Γιώργου είχε καυλώσει. Η Μαίρη του ρούφαγε τον πούτσο μέχρι τ’ αρχίδια, ενώ στην ησυχία της νύχτας ακούγονταν τα ρουφήγματα της Μαίρης στα υγρά του. Η Μαίρη του έκανε πίπα με απόλυτη μαεστρία. Έβγαζε τον πούτσο από το στόμα της και έγλυφε και πιπιλούσε το πουτσοκέφαλο, μετά κατέβαινε στα αρχίδια και τα ρούφαγε πότε το ένα και πότε το άλλο, και μετά ξανά ρούφαγε τον πούτσο του Γιώργου μέχρι το λαρύγγι της. Με το θέαμα αυτό, και με την καύλα που μου είχε προκαλέσει η Μαίρη όλο το απόγευμα με τα καμώματά της, δεν άντεξα άλλο και έβγαλα τον πούτσο μου έξω από το σόρτς μου και άρχισα να τον παίζω.
Στο μεταξύ ο Γιώργος είχε σταματήσει να έχει αντιρρήσεις και καθισμένος στην καρέκλα του, απολάμβανε το τσιμπούκι της Μαίρης. Αυτή όταν κατάλαβε ότι τον είχε καυλώσει για τα καλά, σηκώθηκε και έβγαλε το κιλοτάκι της. Με μία κίνηση σήκωσε το φόρεμά της, πού έτσι και αλλιώς έφτανε μέχρι τα κωλομέρια της, και κάθισε πάνω στον πούτσο του Γιώργου. Η Μαίρη έβγαλε μία φωνή Ααααααααααααχ, μάλλον ανακούφισης παρά καυλας, καθώς ο πούτσος του Γιώργου γλίστρησε στο υγρό μουνί της. Ενώ ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο του Γιώργου, με μία κίνηση κατέβασε της τιράντες του φορέματός της και ξεγύμνωσε τα μεγάλα βυζιά της. Ο Γιώργος αμέσως ρούφηξε τις ρόγες της, πότε τη μία και πότε την άλλη.
Στη θέα της μουνάρας αυτής να γαμιέται μόλις λίγα μέτρα μπροστά μου, κόντευα να χύσω. Αν και ο Γιώργος ήταν σιωπηλός, η Μαίρη φώναζε αρκετά δυνατά «Σκίσε τη μουνάρα μου γαμιά μου» και «γάμησέ με άγρια σαν πουτάνα», τόσο που φοβήθηκα ότι θα τους ακούσει όλο το ξενοδοχείο.  Κάποια στιγμή γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος μου σαν να ήξερε ότι ήμουν εκεί και έπαιρνα μάτι, αν και το μπαλκόνι μου ήταν πολύ σκοτεινό για να με δεί. Βλέποντας στο πρόσωπό της ζωγραφισμένη την καύλα, και φαντάζοντας τα τσιμπουκόχειλά της να με ρουφούν όπως πριν λίγο ρούφηξε τον άντρα της, δεν μπόρεσα να κρατηθώ και έχυσα. Σχεδόν αμέσως άκουσα τη Μαίρη να φωνάζει «Χυνωωωωωω από τη κάυλα μωρό μου» και να αρχίζει να σπαρταράει από τον οργασμό. Σε λίγο ο Γιώργος την έσπρωξε από πάνω του και την έβαλε στα γόνατα, αφού σηκώθηκε από την καρέκλα του έχυσε στα βυζιά της. Η Μαίρη αφού πασάλειψε τα χύσια του Γιώργου στο στήθος της, σηκώθηκε και έφτιαξε το φόρεμά της.
Μόλις ηρέμησαν, είπε στο Γιώργο «Είδες τι ωραία που τα καταφέραμε. Είχα δίκιο λοιπόν που δεν άκουσα τις χαζές αντιρρήσεις σου.» Ο Γιώργος της είπε τα γνωστά περί του παιδιού και του ότι μπορεί να τους είχαν ακούσει κτλ.. Η αλήθεια είναι ότι αν και δεν είμαι σεμνότυφος, πιστεύω ότι μία γυναίκα που γαμιέται στο μπαλκόνι, ενώ μέσα στο δωμάτιο κοιμάται η πεντάχρονη κόρη της, είναι μια λυσσασμένη τσούλα, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η Μαίρη φανερά καυλωμένη ακόμα, άρχισε να τον αγκαλιάζει και να τον φιλάει στο στόμα, λέγοντας του ότι μετά το ορεκτικό, της έχει ανοίξει περισσότερο η όρεξη. Ο Γιώργος έχοντας ήδη χύσει μία φορά, και έχοντας ξεπεράσει τη μεγάλη καύλα, τη σταμάτησε λέγοντάς της ότι αρκεί μία φορά και δεν χρειάζεται να ξυπνήσουν το παιδί. Η Μαίρη τότε σηκώθηκε και έπεσε στα τέσσερα. Αφού σήκωσε το φόρεμά της αποκαλύπτοντας τον κώλο της, έπιασε με τα χέρια της τα κωλομέρια της και του τα άνοιξε λέγοντας: «Έλα πουτσαρά μου να μου ξεσκίσεις τον κώλο. Γάμησέ με μέχρι το έντερο. Απόψε θέλω να με ξεκωλίασεις» Ο Γιώργος της είπε ότι πρέπει να ηρεμήσει και να πάνε για ύπνο. Η Μαίρη του απάντησε ότι έχει μεγάλες καύλες και δεν μπορεί να κοιμηθεί αν δεν γαμηθεί άγρια. Με τα πολλά ο Μαλάκας (αφού αντί να ξεπατώσει την πουτάνα, πήγε για ύπνο) μπήκε μέσα για ύπνο, ενώ η Μαίρη του είπε ότι θα καθότανε λίγο ακόμα στο μπαλκόνι μέχρι να συνέλθει.

Εγώ ήμουν ακόμα κρυμμένος στο σκοτάδι, όταν η Μαίρη πλησίασε προς το μπαλκόνι μου, και καθώς στάθηκε στο διαχωριστικό και κρέμασε το κεφάλι της έξω, είπε
«Λοιπόν απόλαυσες το θέαμα;» Εγώ πάγωσα προς στιγμή, μόλις συνειδητοποίησα ότι με είχαν πάρει χαμπάρι.
«-Πωπως; ….. Δηλαδή όχι……. Ε!!!! τι θέλεις να πείς;» κατάφερα να ψελλίσω βγαίνοντας από τις σκιές και πλησιάζοντας στο διαχωριστικό.
«-Έλα μην κομπλάρεις μου είπε. Κατάλαβα από την αρχή ότι ήσουν στο μπαλκόνι, και μας έπαιρνες μάτι. Και μπορώ να σου ομολογήσω ότι αυτό με καύλωσε περισσότερο».
«-Ο Γιώργος;» της είπα.
«-Αυτός δεν πήρε χαμπάρι τίποτα» μου είπε.
Την κοίταξα στο πρόσωπο, που είχε μία έκφραση ¨Είμαι καυλωμένη – Ξέσκισέ με¨
Αποφάσισα να κάνω την κίνησή μου. «Δεν σε ¨φροντίζει¨ όσο πρέπει ο Γιώργος» της είπα.
-« Αυτό είναι το πρόβλημά μου, με το Γιώργο» μου είπε. «Είναι αρκετά συντηρητικός στο σέξ και δεν το κάνει πολύ συχνά. Εγώ από την άλλη πλευρά δεν χορταίνω το σεξ, και μ’ αρέσει να ¨δοκιμάζω¨ στο σέξ ότι μ’ αρέσει», ενώ το βλέμμα γεμάτο πόθο, της ταξίδευε στο κορμί μου.
Βλέποντας την Μαίρη να έχει λυσσάξει και να μου μιλάει τόσο ανοιχτά, αποφάσισα να γίνω μιλήσω πιο ανοιχτά. « Πως είναι δυνατό να έχει μία τέτοια μουνάρα δίπλα του της είπα και να μην θέλει να την ξεσκίζει συνέχεια ». Είδα στο βλέμμα της ότι άναβε περισσότερο με τις εκφράσεις που χρησιμοποιούσα. «Αν σε είχα εγώ της είπα, δεν θα άφηνα καμία μέρα, αγάμητη καμία τρύπα σου. Θα σταμάταγα μόνο όταν θα σε είχα ξεσκίσει από πίσω και από μπρός, και θα είχα γεμίσει το στομάχι σου με λίτρα από χύσια μετά από δεκάδες τσιμπούκια.»
Στα λόγια αυτά η Μαίρη έγειρε το κεφάλι της και με φίλησε στο στόμα. Η γλώσσα της στριφογύριζε στο στόμα μου και μπλεκόταν με τη δική μου, ενώ η ανάσα της ήταν βαριά. «Έλα στο δωμάτιό μου της είπα όταν σταματήσαμε το γλωσσόφιλο, να αποτελειώσω ότι άφησε μισοτελειωμένο ο μαλάκας ο άντρας σου».
«-Δεν θέλω να περάσω από το δωμάτιο μου είπε, γιατί θα με πάρει χαμπάρι ο Γιώργος»
«-Έλα τότε να σε βοηθήσω να περάσεις από το μπαλκόνι» της είπα.
Η Μαίρη σήκωσε το φόρεμά της για να καβαλήσει στο κάγκελο, και είδα σε πρώτο πλάνο το υπέροχο μουνί της. Ήταν φυσικά εντελώς ξυρισμένο και τα μουνόχειλά της και η κλειτορίδα ήταν πρησμένα από την καύλα. Τη βοήθησα να περάσει από το διαχωριστικό, και καθώς προσγειώθηκε στην αγκαλιά μου, παραδοθήκαμε σε ένα ακόμα παθιάρικο φιλί. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιό μου, έβγαλα με μιάς το φόρεμά της, ενώ εκείνη μου έβγαλε τη μπλούζα. Στη συνέχεια αφού έβγαλα γρήγορα-γρήγορα το  σόρτς και το σλιπάκι μου, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Η Μαίρη άρχισε να με φιλάει στο λαιμό, και στη συνέχεια στο στήθος, ενώ μου έδινε μικρές δαγκωματιές ανάμεσα στα φιλιά της. Ήταν φανερό ότι ήταν τρελή από καύλα. Δεν άργησε να φτάσει στον πούτσο μου, τον οποίο και έβαλε στο στόμα της. Το τσιμπούκι της ήταν υπέροχο. Όπως είχα φανταστεί, από τα χείλη της, ή γυναίκα ήταν μεγάλη τσιμπουκλού. Αφού κατάπινε τον πούτσο μου μέχρι το λαρύγγι, ρουφώντας αχόρταγα τα υγρά μου, τον έβγαζε και έγλυφε το πουτσοκέφαλο, στριφογυρίζοντας τη γλώσσα της. Τ’ αρχίδια μου δεν έμειναν πίσω σε προσοχή και φροντίδα, αφού τα έγλυψε και τα ρούφαγε σε κάθε ευκαιρία. Εγώ αγκομαχούσα και της έλεγα « Μωρό μου το τσιμπούκι σου με καυλώνει πολύ» και όταν κατάλαβα ότι αυτή καύλωνε περισσότερο με όσα της έλεγα, συνέχισα, «ρούφα την ψωλή μου μωρή γαμιόλα, κάνε το καυλί μου πολύ μεγάλο για να σε ξεσκίσει»
Ο λόγος που κατάφερα να κρατηθώ και να μη χύσω, ήταν το γεγονός ότι είχα ήδη χύσει μία φορά. Επειδή όπως προέβλεπα, για να χορτάσει η Μαίρη θα έπρεπε να κρατήσω δυνάμεις για επόμενους γύρους, της πήρα τον πούτσο μου από το στόμα και τη γύρισα ανάσκελα. Αυτή αμέσως άνοιξε τα πόδια και μου είπε: «Γλύψε με καυλιάρη στο μουνί. Κάνε με να χύσω με ένα φλυφομούνι». Εγώ έσκυψα πάνω από το μουνί της που γυάλιζε από τα υγρά της, και άρχισα να της γλύφω αρχικά τα μουνόχειλα, και στη συνέχεια την κλειτορίδα. Εκείνη βογκούσε από ευχαρίστηση και άρχισε να κουνάει τη λεκάνη της πάνω-κάτω. Εγώ έβαλα ένα δάχτυλο στο μουνί της, και άρχισα να το κουνάω μέσα έξω αργά. «Ωωωωωω λιώνω καυλιάρη μου» μου είπε. «Ξέρεις να φτιάχνεις μια γυναίκα» συνέχισε ανάμεσα στα βογκητά της. «Ο Γιώργος δε με γλύφει ποτέ. Σιχαίνεται ο μαλάκας.» Μετά από αυτή την επιβεβαίωση έβαλα και δεύτερο δάχτυλο μέσα και άρχισα να τα κουνάω δυνατά και γρήγορα. Από το ρυθμό της αναπνοής της κατάλαβα ότι ήταν έτοιμη να χύσει. Πράγματι σε λίγο όταν της πιπίλισα της κλειτορίδα, άρχισε να τρέμει και να φωνάζει «Χυυυνωωωωωω γαμιά μου. Χυυυνωωωωω η ψώλα για πάρτη σου» ενώ τα υγρά από το μουνί της, είχαν πλημυρίσει το πρόσωπό μου.   

Όταν η αναπνοή της, βρήκε το φυσιολογικό ρυθμό της, με κοίταξε με ένα βλέμα που φανέρωνε ότι από το γλυφομούνι μου, όχι μόνο δεν είχε ¨ξεδιψάσει¨ αλλά μάλλον είχε καυλώσει περισσότερο.
Γρήγορα ανέβηκα πάνω της και μπήκα μέσα της με δύναμη. «Ααααχ» φώναξε νιώθοντας τον πούτσο μου να τη διαπερνά. Σίγουρα η γυναίκα είχε φάει εκατοντάδες ψωλές, αλλά η πούτσα του άντρα της χωρίς να υπολείπεται σε μέγεθος, δεν συγκρινόταν με το παλαμάρι μου. Το μουσκεμένο μουνί της βοήθησε την είσοδο του πούτσου μου. «Τι καυλί μεγάλο είναι αυτό κούκλε μου» μου είπε. «Πως μ’ αρέσει να με ξεσκίζεις γαμιά μου». Εγώ της ανασήκωσα με τα χέρια μου τα κωλομέρια για να της τον καρφώσω όσο πιο βαθειά γίνεται και άρχισα να τη σφυροκοπάω δυνατά και γρήγορα. Δεν άργησε να βγάλει μια κραυγή «Ααααααααααχ! Χύυυυυυυνωωωωωωω καύλα μου» τεντώνοντας το σώμα της πάνω στο κρεβάτι. Στο σημείο αυτό δεν μπορούσα πλέον να κρατηθώ, και σεβόμενος το ότι μου είχε ζητήσει να μη χύσω μέσα στο μουνί της γιατί δεν έπαιρνε αντισυλληπτικό, τραβήχτηκα και έχυσα στο στήθος της.
« Δώσε μου τον πούτσο σου να τον καθαρίσω με τη γλώσσα μου» μου είπε ενώ άλειφε τα  χύσια που είχε στα βυζιά της με το χέρι της. Εγώ φυσικά χωρίς να χάσω την ευκαιρία, της τον έχωσα στο στόμα και τότε αυτή άρχισε να τον γλύφει και να τον στραγγίζει. Φυσικά σε λίγο το καυλί μου ήταν πάλι όρθιο, και αφού το έβγαλα από το στόμα της, άρχισα να γαμάω τις βυζάρες της χρησιμοποιώντας το σπέρμα μου σαν λιπαντικό. Εκείνη χούφτωσε τα βυζιά της και άρχισε να μου κάνει Ισπανική. «Από τη στιγμή που είδα τις βυζάρες σου μέσα στο μπικίνι στην πισίνα, της είπα φαντασιωνόμουν να τις γαμήσω της είπα.»
«- Μ’ αρέσει να με βλέπουν οι άντρες και να φαντασιώνονται ότι μου κάνουν διάφορα, μου είπε. Γι αυτό ντύνομαι, σαν τσούλα, για να καυλώνω τους άντρες. Απόψε θα πραγματοποιήσω όλες σου τις φαντασιώσεις για μένα»
Με την Ισπανική και με τα λόγια της Μαίρης, ο πούτσος μου βρέθηκε και πάλι σε XXL μέγεθος. Ξάπλωσα ανάσκελα και αυτή κάθισε πάνω μου. Στην αρχή σιγά-σιγά και μετά πιο γρήγορα άρχισε να κουνιέται πάνω κάτω. «Ωωωωωωωω! Αίσθανομαι το καυλί σου να με χτυπάει στη μήτρα» μου είπε. Τα βογκητά και οι φωνές της έγιναν πιο έντονα καθώς με καβαλούσε όλο και πιο γρήγορα. «Θα σου ξεσκίσω μήτρα και έντερο μωρή γαμιόλα» της είπα. Η Μαίρη που όπως είχα καταλάβει φτιαχνότανε τρελά με αυτές τις κουβέντες, άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάρα πολύ γρήγορα και να φτάνει στον τρίτο οργασμό μετά από αυτόν με τον άντρα της. «Χύνω ξανά και ξανά μου είπε. Δεν σε χορταίνω με τίποτα μου λέει». Όταν πια σταμάτησε και με κοίταξε στα μάτια, το πρόσωπό της επιβεβαίωνε αυτό που μου είπε. «Δεν έχω ξεκαυλώσει καθόλου μετά από τόσο γαμήσι» μου είπε. «Η νύχτα έχει πολλές ώρες ακόμη μουνάρα μου» της είπα. «Απόψε θα φάς όλο το γαμήσι που θέλει μία πουτάνα σαν και σένα»
«Ναι γαμιά μου, είμαι μια πουτάνα που της αρέσει να καυλώνει τους άντρες, που τρελαίνεται να γαμιέται όταν ο άντρας της και το παιδί της είναι στο διπλανό δωμάτιο» μου είπε καθώς την έβαλα στα 4. Αυτή τούρλωσε τα οπίσθιά της, και εγώ άρχισα το πισωκολλητό. Την κρατούσα από τη μέση και τη σφυρικοπούσα. Όταν κατάλαβα ότι ήταν εκτός εαυτού από την κάυλα, έκανα την επόμενη κίνησή μου. Αφού έφτυσα στην κωλοτρυπίδα της, έβαλα μέσα το ένα μου δάχτυλο. Είχα σκοπό να ξεσκίσω κάθε τρύπα της ψώλας που είχε βρεθεί στο κρεβάτι μου εκείνο το βράδυ. Η Μαίρη ανταποκρίθηκε με ένα πνιχτό βογκητό, και άρχισε να κουνά κώλο και λεκάνη πιο γρήγορα. Η κωλοτρυπίδα της ήταν πολύ στενή στην αρχή, αλλά γρήγορα χαλάρωσε, πράγμα που σημαίνει ότι είχε ξαναγαμηθεί από τον κώλο, αλλά όχι πρόσφατα. Θυμήθηκα τότε ότι ο μαλάκας ο άντρας της, ήταν αρκετά συντηρητικός στο σεξ, και σίγουρα δεν την είχε κωλογαμήσει. Σύντομα έβαλα μέσα τον  αντίχειρα και άρχισα να τον κουνάς μέσα έξω. Η Μαίρη έχοντας τον πούτσο μου να της γαμάει άγρια το μουνί από πίσω, το χοντρό μου δάχτυλο στον κώλο, και εμένα να τη φτιάχνω λέγοντας «σου ξεσκίζω μουνί και κώλο, πουτανάρα μου» άρχισε να σφαδάζει από συνεχείς οργασμούς. Εγώ τραβήχτηκα για να μη χύσω. Καθώς γύρισε προς τη μεριά μου, με κατακόκκινα μάτια και βραχνή από την καύλα φωνή, μου είπε «χύσε στο στόμα μου. Θέλω να γευτώ τα χύσια σου.» 
Αμέσως σηκώθηκα όρθιος και καθώς εκείνη ήταν γονατιστή της έδωσα το καυλί στο στόμα και πιάνοντας τη από τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, άρχισα να της γαμάω το στόμα με μανία. Η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη βλέποντας πόσο γαμιόλα ήταν η Μαίρη, που βγήκα εκτός εαυτού λέγοντας: «Σου γαμάω τα τσιμποκόχειλα μωρή τσούλα», «Τι ψωλορουφήχτρα είσαι συ μωρό μου» και τέτοια. Φυσικά πολύ σύντομα ένιωσα το σπέρμα να ανεβαίνει από τα αρχίδια μου, και κρατώντας το κεφάλι της Μαίρης  δυνατά, η οποία είχε όλο μου τον πούτσο στο στόμα, έχυσα κατ ευθείαν στο λαρύγγι. Ένιωθα ότι έχυνα και έχυνα για ώρες. Μόλις σταμάτησα, τράβηξα τον πούτσο μου από το στόμα της Μαίρης, φοβούμενος ότι την έπνιξα, μην αφήνοντάς την να πάρει αέρα. Εκείνη όμως φαίνεται ότι ήταν εκπαιδευμένη στο ¨βαθύ λαρύγγι¨ ευτυχώς, γιατί αφού έβηξε καναδυό φορές, λαχανιασμένη από την έλλειψη αέρα, συνήλθε σχεδόν αμέσως. 
Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και οι δύο, μέχρι να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Αισθανόμουν ότι θα χρειαζόμουν αρκετή ώρα, μέχρι να είμαι και πάλι σε θέση να συνεχίσω. Δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι μέσα σε μία ώρα είχα χύσει 3 φορές, όσο και η ένταση από το γαμήσι με τη Μαίρη. Και ίσως δεν θα ήμουν σε θέση να συνεχίσω, αν δε σκεφτόμουν ότι δεν θα άφηνα την ευκαιρία να ξεσκίσω την υπέροχη κωλάρα της Μαίρης, φέρνοντας στη μνήμη μου το απογεματινό θέαμα με τον κώλο της μέσα στο στριγνκ μαγιό. Αντίθετα εκείνη αν και της είχε περάσει η αρχική λύσσα, ήταν φανερό ότι ήταν ακόμα μακριά από το να χορτάσει. Αυτό φάνηκε όταν σε λίγα λεπτά ήρθε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει και να με πιπιλάει, στο λαιμό αρχικά και μετά στο στήθος. Εγώ λόγω το ότι ήμουν κουρασμένος, αλλά και του ότι ήθελα να απολαύσω τις περιποιήσεις της, ήμουν ακίνητος ανάσκελα. Αφού πέρασε αρκετή ώρα, πιπιλίζοντας και δαγκώνοντας ελαφρά πότε τη μία και πότε την άλλη ρόγα στο στήθος μου, κατέβηκε πιο χαμηλά ρουφώντας τις τρίχες της κοιλιάς μου. Την ίδια ώρα τα μακριά βαμμένα νύχια της ταξίδευαν στο κορμί μου, γρατζουνώντας με ελαφρά. Η καύλα της Μαίρης είχε και πάλι αρχίσει να φουντώνει, όπως μπόρεσα να καταλάβω από την καυτή ανάσα της πάνω στ’ αρχίδια μου. Ο πούτσος μου είχε ξεκινήσει την πορεία του για να λάβει και πάλι θέσεις μάχης, πολύ γρηγορότερα απ’ ότι περίμενα. Βλέπεις η καριόλα είχε τον τρόπο να τρελαίνει τους άντρες, και ήθελε να τους φτάνει στα άκρα από την καύλα. Η διάθεσή της να με ανάψει πολύ, φάνηκε από το γεγονός ότι μετά από την κοιλιά μου, πήγε στα μπούτια μου χωρίς να ασχοληθεί με τον πούτσο μου ή τ’ αρχίδια μου. Εκεί συνέχισε να μου δαγκώνει την εξωτερική πλευρά των ποδιών και να πηγαίνει αργά με τη γλώσσα της πάνω και κάτω από τα γόνατα στους προσαγωγούς στην πιο ευαίσθητη εσωτερική μεριά των μηρών. Εκτός από τον πούτσο μου ο οποίος είχε πιά λάβει θέσεις μάχης, ένιωσα τα αρχίδια μου να σφίγγουν, δίνοντας το μήνυμα ότι προετοίμαζαν μία ακόμη μερίδα χύσια για την ψωλού που έτυχε απόψε στο δρόμο τους. Εκείνη τη στιγμή η Μαίρη γύρισε τα καπούλια της προς το κεφάλι μου, και εγω δεν έχασα την ευκαιρία να γυρίσω και να αρχίσω να της γλύφω την κωλοτρυπίδα. Ήθελα να την λιπάνω καλά με το σάλιο μου, πρίν ολοκληρώσω την φαντασίωση να κωλογαμήσω αυτή την πουτάνα. Η Μαίρη σταμάτησε τα γλειψίματα και άρχισε να βογκάει. Βλέποντας ότι ο σφιγκτήρας στον κώλο της είχε αρχίσει να χαλαρώνει, σηκώθηκα και πήγα πίσω της. «Όχι μου είπε, πνιχτά. Πρώτα θα φτάσει ο πούτσος σου στο μεγαλύτερο μέγεθος πού έχει φτάσει ποτέ, και μετά θα μου ξεσκίσει τον κώλο». Με ξάπλωσε πάλι ανάσκελα, και αυτή τη φορά ασχολήθηκε εντατικά με τον πούτσο και τα’ αρχίδια μου. Στην αρχή αργά και μετά πιο γρήγορα, άρχισε το τσιμπούκι. Το στόμα της έγλυφε άλλοτε το καυλί μου και άλλοτε τ’ αρχίδια. Ξέροντας την επίδραση που έχουν τα νύχια της στο κορμί μου, με γρατζούναγε ελαφρά. Είχα αρχίσει πάλι να τρελαίνομαι. « Είσαι τσιμπουκλού με μεγάλο ταλέντο» της έλεγα. « Τι ψωλορουφήχτρα είσαι εσύ». Με την επιβεβαίωση αυτή η Μαίρη συνέχισε με μεγαλύτερο ζήλο. Η γυναίκα είχε κάνει το τσιμπούκι επιστήμη. Γνωρίζοντας ότι θα μου έπαιρνε αρκετή ώρα να χύσω για τέταρτη φορά, αφοσιώθηκε στην πίπα αρκετή ώρα καυλώνοντας το εργαλείο μου όλο και περισσότερο. Στο μεταξύ από τα συνεχή της ρουφήγματα στον πούτσο μου, το αίμα γέμιζε συνεχώς το καυλί μου. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι ο πούτσος μου θα σκάσει. Οι φλέβες είχαν φουσκώσει και το ξεχειλωμένο από το τσιμπούκι στόμα της Μαίρης, μπορούσε με δυσκολία να τον χωρέσει. Εκείνη τη στιγμή η Μαίρη σηκώθηκε, στα τέσσερα, και αφού άνοιξε τα κωλομέρια της με τα χέρια της μου είπε: « Τώρα γαμιά μου, έλα να μου ξεσκίσεις τον κώλο. Θέλω να με γαμήσεις μέχρι το έντερο με το καυλί σου που το έφτιαξα τεράστιο»
Επειδή σε τέτοιες γυναίκες δεν λες ποτέ όχι, πήγα πίσω της και έβαλα τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της, και άρχισα να σπρώχνω. Ηταν φανερό ότι ο κώλος της, θα δυσκολευόταν να δεχτεί το καυλί μου, στο μέγεθος που είχε φτάσει. Η Μαίρη αν και πόναγε με παρότρυνε λέγοντας «Ααααααααααααχ έλα πουτσαρά μου, κάρφωσέ με, άνοιξε μου τον κώλο διάπλατα». Ακούγοντας αυτά, αφού σκέφτηκα ότι ή πουτάνα θέλει χοντρό γαμήσι, μπήκα μέσα της με δύναμη. «Ωωωωωωωω …….. Αααααααα, φώναξε με πόνο, όταν με μία κίνησή μου καρφώθηκε όλος ο πούτσος μου στον κώλο της. Έπειτα άρχισα να μπαινοβγαίνω στην αρχή αργά και αργότερα πιο γρήγορα. Μετά από λίγο και αφού η σούφρα της είχε χαλαρώσει, ο πούτσος μου μπαινόβγαινε γρήγορα και δυνατά, γαμώντας την άγρια στον κώλο, ενώ αυτή φώναζε «Ξεσκισέ μου την κωλωτρυπίδα γαμιά μου με την ψωλάρα σου. Δυνατά – πιο δυνατά. Γρήγορα πιο γρήγορα.» Εγώ είχα βρεθεί και πάλι σε αμόκ και σταμάτησα να τη γαμάω μόνο όταν έχυσα στον κώλο της κάθε σταγόνα σπέρματος που είχε απομείνει στ αρχίδια μου.
Ξάπλωσα δίπλα της εξουθενωμένος, και αμέσως με πήρε ο ύπνος. Το πρωί που ξύπνησα φυσικά δεν ήταν στο κρεβάτι. Μάζεψα τα πράγματά μου από το δωμάτιο μιας και την ημέρα εκείνη τελείωνα τις δουλειές μου και έπρεπε να φύγω. Μέχρι να αφήσω το ξενοδοχείο δεν είδα ούτε ένα ίχνος δικό της ή της οικογένειάς της. Έτσι αναγκάστηκα να φύγω χωρίς να έχω κάποιο τρόπο να την ξαναδώ ή να της ξαναμιλήσω, μένοντας με την ανάμνηση του ξεσκίσματος μιας μουνάρας παντρεμένης.

Pornakias69
 

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Μηνύματα
645
Κριτικές
7
Like
172
Πόντοι
6
Και μετα ;;;; Ξυπνησες ή κοιμασαι ακομα ;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
166
Ο Γιώργος δεν ήλθε στο μπαλκόνι να σας πάρει μάτι? :think:

edit: Μήπως έφερε και την πεντάχρονη μαζί του ο μπαμπάς για να εκπαιδεύεται η μικρά?
 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
39
Πόντοι
366

Σύνολο χρόνου σε σύνδεση 15 λεπτά.
Μέχρι να βρει το αντίστοιχο θρεντ και να βάλει το copy paste
Για να γράψει όλο το σεντονι "από μνήμης"(λέμε καμιά μαλακία
να περνάει η ώρα)πόσο θα χρειαζόταν?
 

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.326
Like
0
Πόντοι
16
πολυ καλο... γραφτηκες μονο για να μας στειλεις αυτο το κειμενο ετσι? οραιος
 

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Μηνύματα
3.069
Κριτικές
3
Like
3.941
Πόντοι
736
Φιλαράκι πόσο χρόνων είσαι?
 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
39
Πόντοι
366
Ρε γιαννάκη είπαμε πως είμαστε μαλάκες και ηλίθιοι εδώ μέσα αλλά όχι και τόσο ρε παίχτη.
 

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Μηνύματα
17.699
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:2funny:
τι να πρωτοσχολιασω?!

ουτε στο φριι δε γραφαν τετοιες μουφες :crazy:
 

morning_defender

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Μηνύματα
106
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
Ξέρω και γω ένα πολύ καλό με τον Τοτό...Αχ βρε Γιαννάκη, πόσο αφελείς νομίζεις ότι είμαστε???
 

kostasm2005

Μέγας
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.356
Κριτικές
32
Like
1.389
Πόντοι
4.407
Γιαννη 

Εσύ εστί για τον πέο !!!!!!
 

gianevan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
16.795
Like
4.524
Πόντοι
606
Ρε τί κακοί που είσαστε;
Δεν είχε το παιδί δουλειά έγραψε μια ιστορία, την ποστάρισε εδώ μέσα για να σας διασκεδάσει (αφιλοκερδώς!) και τον βρίζετε. 
Λεφτά σας ζήτησε; :grin: :grin: :grin: :grin:
 

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.214
Κριτικές
41
Like
25.609
Πόντοι
17.470
παντως χανεσαι...θα μπορουσες να ησουν πορνογραφος!
 

Α-Ω

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
5.829
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
2.777

...η μούφα ------>  
14MEA8QTL.jpg
 

gourmet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Μηνύματα
95
Κριτικές
10
Like
249
Πόντοι
290
πως γίνετε όλοι όσοι γραφουν τετοιες ιστοριες να ειναι παντα πουτσαραδες.....
 

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Μηνύματα
587
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ρε παιδια το παλικαρι θελει να δει αν το εχει το γραψιμο-συγκραφεας ερωτικων μιθηστορηματων , πιτε του οτι το εχει και ολλα ενταξει θα ειναι χαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.648
Like
1.244
Πόντοι
366
νγκαυλωσα  :happy:
 

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Μηνύματα
9.449
Like
3
Πόντοι
66
xaxaxaxa :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
kalό ,όπως και τα σχόλια! :2funny: :2funny:
 

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Μηνύματα
1.643
Like
30
Πόντοι
16
Καταπληκτική ιστορία. Συγχαρητήρια. Ο τίτλος και η περιγραφή είναι ότι πρέπει για το Σειρηνάκη. Καλά και συ καλοκαιριάτικα διάλεξες ξενοδοχείο για παραθεριστές? Δεν σκέφτηκες τι μπορεί να σου συμβεί? ¨Όμως έχω ορισμένες απορίες.
Τι σημαίνει «ψιλοπουτανίστικη έκφραση»?
Πως κατάλαβες ότι ο άντρας της ήταν μαλάκας? Επειδή δεν τη πήδηξε μπροστά στη κόρη τους ή επειδή είχε κοιλιά και καράφλα?
Το μαγιώ είχε λεπτό ύφασμα που έγινε διαφανές από το νερό? Μήπως ήταν κυλότα?
Όταν είδες τη γυναίκα γυμνή στο δωμάτιο κατάλαβες ότι ήταν για τρελά γαμήσια. Αφού όπως περιγράφεις πριν τα είχες δει όλα πριν στη πισίνα. Τότε δεν το κατάλαβες?
Ψηλοτάκουνα γαλάζια ΣΑΝΔΑΛΙΑ?
Λυσασμένη τσούλα η γυναίκα? Από πού το συμπέρανες αυτό?
«καθώς στάθηκε στο διαχωριστικό και κρέμασε το κεφάλι της έξω» Αφού υπήρχε διαχωριστικό σημαίνει ότι τα μπαλκόνια ήταν γειτονικά. Άρα πως είχες τόσο καθαρή θέα?
Δεν άντεξα να διαβάσω παρακάτω. Επιφυλάσσομαι όμως.
 

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
1.496
Κριτικές
9
Like
1.314
Πόντοι
216
πόσο χρονών είσαι?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom