Νέα

Διάβασέ το πριν αρχίσεις να ρωτάς και πας σε μασατζίδικο...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Fylisixos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Fylisixos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Μηνύματα
33
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Μιας και στο παλιό και στο καινούριο forum οι ερωτήσεις από καινούριους στο άθλημα επαναλαμβάνονται κάθε λίγο και λιγάκι, θεώρησα ότι καλό είναι να υπάρχει ένα θέμα που διαβάζοντάς το κάποιος δεν θα ρωτήσει κάτι που αρκετοί έχουν δει 100 φορές στο συγκεκριμένο θέμα. Το μήνυμα ιέ μεγάλο! Sorry αν σε μερικούς φανεί ειρωνικό αλλά αρκετοί είναι αυτοί που βοηθάνε καινούριους, όμως και η υπομονή τους φαντάζομαι έχει και το όριά της!

- Γαμάω σε αυτά τα μαγαζιά ? (όπου γαμάω μπορεί να είναι το βίτσιο του καθενός - πίπα με CIF, κώλος, παρτούζα, βάλτε ότι θέλετε)

Εξαρτάται. Σκοπός μας είναι να γαμήσουμε και σκοπός τους να το πετύχουν όσο αργότερα και όσο ακριβότερα γίνεται. Μόλις συναντηθούν οι δρόμοι τότε είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αν πάτε στα Bodyline ή στα Eleysis SPA δεν θα γαμήσετε, όχι. Αν δείτε το μαγαζί σε αγγελία εφημερίδας τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες.

- Πως γίνεται να γαμήσω από την 1η φορά ?

Δεν υπάρχει χρυσός κανόνας που να εξασφαλίζει τον οποιονδήποτε. Το μόνο που ίσως σας αυξάνει κάθετα τις πιθανότητες είναι να πάτε με φίλο, που είναι γνωστός πελάτης και σας συστήσει. Οποιαδήποτε πρώτη προσπάθεια μόνος σας δεν έχει 100% αποτελέσματα. Μπορεί να είστε νέος, ωραίος με θεληματικό πηγούνι αλλά να μην "χωθείτε" και να τα "πείτε" σωστά και να μην κάνετε τίποτα. Το κάθε μαγαζί δεν έχει την ίδια τακτική (αλλού το κανονίζεις με την κοπέλα αλλού με την θείτσα που τρέχει το μαγαζί, μερικά είναι στούντιο με ταμπέλα μασάζ, μερικά είναι μόνο μασάζ και πλασάρουν την ιδέα του γαμησιού για να κρατάνε πελάτες χωρίς ποτέ να γίνεται κάτι). Οι κοπέλες δεν έχουν πάντα τα ίδια κέφια (πολλές φορές δεν είναι οι ίδιες) οπότε οι παράγοντες που επηρεάζουν είναι πολλοί. Μπορεί για κοπέλα που διαβάσατε εδώ ότι κάνει τα έκτροπα, να πάτε και να σας πει ότι είναι παρθένα και κάνει μόνο μασάζ. Δεν υπάρχει χρυσή συνταγή παρά μόνο μία: τρώγοντας (=τα σκαω) έρχεται η όρεξη (=γίνομαι πελάτης, με μαθαίνουν άρα θα γαμήσω που θα πάει!). Όλοι όσοι έχουν εμπειρίες εδώ τα έχουν σκάσει κι αν σας πουν όχι λένε ψέματα.

- Πόσο πάει το μαλλί?

Οι τιμές αν και όχι παντού ίδιες κυμαίνονται από 50-60 έως και 120 excluding tip που δίνεις μέσα στην κοπέλα. Το 60άρι είναι σχεδόν στάνταρτ αυτή τη στιγμή, που σημαίνει ότι με ένα κοινό tip των 20 φτάνουμε το 80άρι. Σε άλλα μαγαζιά ξεκινάει από 80 οπότε κλείνεις στο 100άρι. Συνήθως τα ακριβότερα έχουν καλύτερο χώρο από τα φθηνότερα (συχνά πολύ καλύτερο) δεν σημαίνει όμως ότι έχουν καλύτερες γκόμενες ή καλύτερες υπηρεσίες

- Πότε να δώσω tip και πόσο ?

Για να μην χαλάμε την αγορά καλό είναι να αφήνουμε extra μόνο όταν υπάρχει έξτρα υπηρεσία, αν παίξει μόνο μασάζ δεν δίνουμε κάτι παραπάνω. Αν αφήσει υπονοούμενο για επόμενη φορά, το ίδιο αφήνουμε κι εμείς (το υπονοούμενο όχι τα ευρώ). Όσο και να μας αρέσει το άθλημα του massucking ας μην ξεχνάμε ότι οι κοπέλες είναι αντίστοιχες με CG, ιερόδουλες σε στούντιο κτλ και έχουν όλες το ίδιο κίνητρο ($$$). Αν για έναν φραπέ δώσετε 20 τιπ, τότε προφανώς για πήδημα αφήνεις 50, έτσι όμως γαμάς τον επόμενο που θα πάει με την ίδια κοπέλα γιατί δεν θα του κάτσει με το 20άρικο. ʼλλου του περισσεύον και το 50άρικο δεν τον νοιάζει άλλος κλαιει μεροκάματο. Δεν θα μπω στην τσέπη του καθένα, αλλά όσο πιο κάτω κρατάμε τις προσφορές έτσι διαμορφώνεται και η αγορά. Μέσος όρος αυτή τη στιγμή είναι 20 για πίπα-γαμήσι. ʼλλες ζητάνε 50 για φραπέ και άλλες δίνουν κώλο με 20!

- Ποιο είναι το καλό μαγαζί ?

Κανένα. Τα πράγματα είναι ρευστά και μπορεί τον ένα μήνα να έχει μοντέλες που κάνουν τριολέ και τον επόμενο χοντρά μπάζα. Ιδιοκτήτες αλλάζουν, κοπέλες ακόμη συχνότερα οπότε δεν υπάρχει κανόνας. Υπάρχουν μαγαζιά που αλλάζουν σε εβδομαδιαία, μηνιαία ή και ετήσια βάση αλλά και αυτό δεν είναι κανόνας. Το ποια είναι τα μαγαζιά θα το δείτε στο θέμα "Μασσατζίδικα που γαμάς". Είναι 10 ιδρύματα που υπάρχουν χρόνια ολόκληρα, αλλά έχουν αλλάξει υπηρεσίες, ποιότητα γυναικών χωρίς να είναι εγγύηση ότι σε αυτό που πήγες πριν από 3 χρόνια με τον κουμπάρο σου θα είναι το ίδιο με τώρα. Κάποιο που για χρόνια να φέρνει πάντα ωραίες γκόμενες με σούπερ υπηρεσίες δεν υπάρχει. Κατά καιρούς θα το βρείτε αν είστε ενεργός και ψάχνετε

- Και γιατί να μπω στον κόπο να δώσω λεφτά για κάτι που αλλάζει ?

Γιατί αλλάζουν και τα CG και τα CT και οι πουτάνες και τα στούντιο, δεν υπάρχει σταθερότητα στον κάδο αυτό. Αν σου αρέσει η φάση του μασάζ τα σκας, αν όχι πας σε στουντιάκι ή Φυλής και ξεκαβλώνεις. Γούστα είναι αυτά!

- Καμιά καλή κουβέντα θα μας πεις ?

Προσπαθήστε να γίνεται πελάτης, πιάστε κουβέντα με αυτήν που το τρέχει και συνήθως θα σας δίνει η ίδια κοπέλες του γούστου σας. Αν βρείτε μια καλή πάρτε το κινητό της (στην Χ επίσκεψη όχι στην 1η) ώστε αν αλλάξει ή χαθεί να έχετε σημείο επαφής. Μην ξεχνάτε, πολλές από το μασάζ κάνουν και freelancing.
 

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Μηνύματα
446
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
Πολυ καλο το post σου και σε ευχαριστω προσωπικα για τις πληροφοριες.
 

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
16
Fylisixos, ο σκαπανέας του massucking  :thumbsup:
 
OP
OP
F

Fylisixos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Μηνύματα
33
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
The Final Frontier ....  :2funny:  :2funny:  :uglystupid:
 

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Μηνύματα
652
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
6
Φιλε Fylixe πολυ καλο το αρθρο σου, θα προτεινα σε ολους τους νεους στον κλαδο του μασαζ να του ριξουν μια ματια,εξηγει καποια πραγματα με απλο και κατανοητο τροπο. Σου αξιζουν συγχαρητηρια
 

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.426
Κριτικές
2
Like
1.142
Πόντοι
216
θερμα συγχαρητηρια fylisixe...
 

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Μηνύματα
483
Like
2
Πόντοι
1
Εξαιρετικη δουλεια εκ μερους σου fylisixe, χαρα στο κουραγιο σου.
Πραγματικα , σ αυτο το site  υπαρχουν καποιοι φιλοι , που η προσπαθεια τους και μονο , αξιζει πολλα συγχαρητηρια. Ευγε σου .....
 

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
428
Like
29
Πόντοι
1
συμφονω με οσα ηπαν οι φιλοι
αλλα και τα 20 ειναι πολλα
10αρακι μας χαλαει ?
  :dancing: :dancing:
20 μονο στα πολυ καλα :thumbsup:
 

Επισκέπτης
Πολύ καλό introduction φίλε που βάζει τα γραφεία μασαζ μέσα στα ενδεχόμενα, (εγώ να σου πω την αλήθεια δεν το είχα ψάξει ποτέ γιατί μεταξύ άλλων δεν θα ήθελα και να με παρεξηγήσει καμμία χριστιανή αν την κοιτάω σαν ξερολούκουμο).... Η εισαγωγή σου επιβεβαιώνει την άποψή μου ότι εδώ μέσα συχνάζουν εκτός από μερικούς τελευταίους που χαλάνε την εικόνα του site, και αρκετοί αξιόλογοι άνθρωποι που απλά γουστάρουν - για τον δικό τους λόγο ο καθένας - τις επαγγελματίες. (((Και αν μπορείς να μας βγάλεις από τον κόπο να γυρνάμε από εδώ και από εκεί - και δεν έχεις πρόβλημα - στείλε pm και καμμία διεύθυνση για καλό μασαζ :-) , έχω κουραστεί να ψάχνω...)
 

jsmith

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2007
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
fylisixe Μπράβο και πάλι Μπράβο,πολύ κατατοπιστικό το άρθρο σου.
Είναι η πρώτη μου φορά στο site και πραγματικά το χάρηκα,μόνο που κάποιες συντομογραφίες δεν τις καταλαβαίνω. Αν μπορούσες να ανεβάσεις και ένα συντομο λεξικό θα ηταν τέλειο. 
 

Επισκέπτης
Μπράβο Fylisixos. Είσαι ο παλιός καλός Fylisixos? Που χάθηκες εσύ?

Πολύ καλή ενημέρωση πάντως, thanks.
 
OP
OP
F

Fylisixos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Μηνύματα
33
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Ο παλιός είμαι (για το καλός δεν ξέρω)  :)
 

bourdelobios34

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες είμαι καινούριος στο site και θα ήθελα να με φωτίσεται με τις γνωσεις σας!
Αν και έχω γυρίσει αρκετάμπουρδέλα-studio είμαι άσχετος από μασατζίδικα.

Έχω μερικές απορίες...

1)Προφυλακτικό πρέπει να έχεις εσύ?
2)Τα λεφτά για τις εξτρα υπηρεσίες τα δίνεις στην κοπέλα ή στην "τσατσά"?
3)Στο δωμάτιο πως την περιμένεις(μπορείς πχ να είσαι γυμνός όπως σε ένα μπουρδέλο-με εσώρουχο..)?
4)Μπάνιο μπορείς να κάνεις και πριν?
5)Πόση ώρα διαρκεί όλο το σκηνικό κατά μέσο όρο?
και τι άλλες διαφορές υπάρχουν από τα μπορδέλα που μπορεί να μην είναι προφανείς για εναν εντελώς άσχετο με το θέμα και οι οποίες δεν θίγονται σε άλλα θέματα του φόρουμ?

Επίσης πιστεύετε ότι φρατζή 4 είναι καλή επιλογή για πρώτη φορά? Έχω πιθανοτητες να γαμησω?

Υ.Γ. έχω διαβάσει όλα τα σχετικά θέματα αλλά δεν βρήκα απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.
 

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.898
Κριτικές
8
Like
30
Πόντοι
16
Με κάλυψαν πλήρως αυτά ευχαρίστω...
 

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Μηνύματα
3.867
Κριτικές
30
Like
609
Πόντοι
4.475
Ευχαριστούμε για τον to-do list Φιλήσυχε!!!  :o
 

ou re

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Μηνύματα
71
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ καλό. Προτείνω να το μάθουμε όλοι απ'έξω και στο τέλος να δώσουμε εξετάσεις. Οποιος μείνει δεν επιτρέπεται να πάει σε μασατζίδικο μέχρι να περάσει.

Ευχαριστούμε
 

LION-974

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.224
Κριτικές
10
Like
2.224
Πόντοι
3.145
Πολύ καλός Φιλήσυχε, και πολύ καλή η προσέγγιση του ζητήματός που έθιξες.
 

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Μηνύματα
226
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Εγω μονο φραπε εχω παρει σε μασατζιδικο με €100 μαζι με μασαζ βεβαια

Anyway το θρεντ του φιλησηχου ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

ΚΟΝΓΚΡΤΑΤΣΟΥΛΕΙΣΟΝΣ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom