Λιγοι ελαχιστοι γαμανε σαβουρες απο επιλογη. Οι περισσοτεροι -σε σχεση- το κανουν απο αναγκη (τιποτα καλυτερο στον οριζοντα για τα μουτρα τους), και οι περισσοτεροι -μπουρδελιαρηδες- φανταζομαι το κανουν απο αφραγκια. Οι περισσοτεροι να γαμανε μουναρες θελουν, οποτε ειναι λιγο ατοπο το κραξιμο στους σαβουρογαμηδες.
Για το μεταξι, υπαρχουμε και καποιοι, οι οποιοι γαμαμε απο χομπυ. Και να εξηγηθω.
Εγω προσωπικα, δεν ψηνομαι να δωσω πολλα λεφτα στις πουτανες (εντος ελλαδος) γιατι δεν μου λειπει και πολυ το σεξ στην ζωη μου (ας πουμε οτι ειμαι σε μια καλη σχεση και επισης ας πουμε οτι συχνα δεν ειμαι ο εαυτος μου -πινω πολυ- και γαμαω που και που οτι σαβουρα σαμπρελα βρεθει στο δρομο μου).
Μόνη εξαιρεση, δυο τρεις φορες το χρονο παιρνω καποια γαμευσιμα callgirl, 1 ακριβο μουνι και κανα δυο φθηνα ανεξαρτητα, μου τις κανω δωρο για να βγαλω γουστα (χριστουγεννα/καλοκαιρι). Σε στουντιο δεν θα μπω ποτε, θεωρω οτι ειναι απτα μεγαλυτερα κλεψιματα στον αγοραιο ερωτα.
Η υπολοιπη πορεια μου στα μπουρδελα αποτελειται αποκλειστικα απο 10ρικα καλτ γαμησια, γιατι 10 ευρω τα καιω δεν εχουν αξια πουθενα στην ευρωπη για γαμησι. Ή τελος παντων σε πουτανες της "πιο πολιτισμενης" ευρωπης. Αθηνα παω τσαρκα και γαμαω χωρις να κλαιω για καμια φολα, το οτι τους δινω ενα ψωροδεκαρικο για να τον παρουν στο στομα και μετα στο μουνι (ή κωλο) χωρις παραπονα, με εξιταρει. Μερικες φορες οι φολες με καβλωνουν πιο πολυ γιατι ειναι αυτες που δεν θελουν να τις γαμησω. Θελουν τα 5 ολοκληρα

ευρω μου (το μεριδιο τους απτο 10ρικο) και με ανεχονται να τις βαζω στα 4 σαν σκυλες και να τις γαμαω σαν τρελος, μου φαινεται εξωπραγματικο για καποιον ελαφρα σεξομανη οπως εμενα. Μεθυσμενος εχω γαμησει στο μεταξι μερικες υπερβολικα ασχημες πουτανες, βγαινοντας απο τους οικους αναρωτιομουν γιατι πληρωσα και δεν πληρωθηκα, αληθεια. Αλλα δεν μπορω να βαλω στοπ στο φθηνο ξεφορτωμα, πως να το πω, αντι για να βαρεσω μαλακια παω και γαμαω μια βρωμιαρα στο μεταξι.
Αυτη ειναι αξια του εξευτελιστικου μεταξιου, μια μαλακια που βαριεμαι να τραβηξω.
Ουκ ωνούμαι μυρίων δραχμών μεταμέλειαν