Διαγραμμένο μέλος 151743
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 746
- Πόντοι
- 96
https://www.sexylist.gr/aggelies-callgirl/6995166640-μαιρη-v-i-p-τρυφερή-23χρονη-ελληνίδα/ αυτό το μωρο μου φαίνεται γνωστό.γνωρίζει κανεις?
Οι φωτογραφίες δεν ήταν δικές της, αυτό είναι βέβαιο.
Εγώ δεν πείστηκα ούτε από την επικοινωνία μαζί της.
Αν κ εχουν γραφτει για την συγκεκριμενη κ οχι καλα για να προλαβω κανενα συναγωνιστη πριν πεσει στο ξοανο.Σε ολα 0 ...Απο συμπεριφορα απο υπηρεσιες απο ολα.Σπιτι κοντα Αγιους Αναργυρους δηλωνει 80 αλλα ζηταει αλλα οταν τις ειπα οτι θα καθυστερησω κανενα 20 λεπτο αρχιζε κ ελεγε τις παπαρολογιες τις μεχρι κ οτι θα βγαλει το τηλ δημοσια ...Αλλη μια φιλη που εχει μια απ τα ιδια...
![]()
Τζενη ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ χώρο - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Kαλημερα στο team... Aν και σχετικα παλιος εδω ,μετα απο 1,5 χρονο κ κατι εχω να γραψω εδω λογω δουλειας εκτος Αθηνων γραφω για για εμπειρια προχτες το βραδυ με την εν λογω Στεφανια οχι την γνωστη τα του Μασαζ...Λοιπον Η Στεφανια δηλωνει 27 στην αγγελια την κοβω κοντα στα 35.Ειναι οπως την βλεπετε στην φωτο ...Εχει τα πιασιματακια της αλλα κομπλε οχι σε βαθμο που λες ευσωμη η χοντρη...Προγραμματακι στα 80 με 2 μπαλακια..Παει σε οποιο ξενοδοχειο θες και δεχεται και στον χωρο της που αν θυμαμαι καλα μου ειπε Καλιθεα με επιφυλαξη..Στο ζουμι λοιπον.Καλο γλυψιμο βαθυ απο πανω μεχρι κατω δινει βαση στις μπαλες τις οποιες θα της καταπιει αν κολληση..Μπορει ν σε πιπωνει κ μισαωρο αν δεν την σταματησεις...Δεκτικη σε ολα...Ολο το ζουμι ειναι ο κωλος ο οποιος ειναι τουρλα κ ευχαριστιεσαι να τον τον βλεπεις,,Ολες οι στασεις κομπλε , το ευχαριστιεται δεν παραπονιεται δν κανει πρωκτικο αλλα φαινεται δουλεμενο το πισω συστημα..Τελειωμα στην μαπα την πρωτη φορα.Στον δευτερο γυρο επεσε πιο πολυ γαμησι στην διαρκεια κ σφυροκοπημα κ βογγητα τα οποια μουφα δν τα λες..Ολες οι στασεις included...Κ τελειωμα πανω στην κολαρα της...Για τα 80 που ζηταει ειναι κομπλε κατα την αποψη μου για εμφανιση κ σωμα..Καλη επιλογη...Θα την ξανα διαλεγα κ δευτερη φορα.Πολλες καλημερες κ τα λεμε.......
![]()
στο χώρο μου. Στεφανία. = Όμορφη και Σέξι = - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Άλλη είναι αυτή φίλε.. Εσυ μπερδεύτηκες δν είναι οι ίδιες.. Άλλο η Μαρίνα που δηλώνει Τζένη κ έχει μια μαζί της με ραστα
Kαλημερα στο team... Aν και σχετικα παλιος εδω ,μετα απο 1,5 χρονο κ κατι εχω να γραψω εδω λογω δουλειας εκτος Αθηνων γραφω για για εμπειρια προχτες το βραδυ με την εν λογω Στεφανια οχι την γνωστη τα του Μασαζ...Λοιπον Η Στεφανια δηλωνει 27 στην αγγελια την κοβω κοντα στα 35.Ειναι οπως την βλεπετε στην φωτο ...Εχει τα πιασιματακια της αλλα κομπλε οχι σε βαθμο που λες ευσωμη η χοντρη...Προγραμματακι στα 80 με 2 μπαλακια..Παει σε οποιο ξενοδοχειο θες και δεχεται και στον χωρο της που αν θυμαμαι καλα μου ειπε Καλιθεα με επιφυλαξη..Στο ζουμι λοιπον.Καλο γλυψιμο βαθυ απο πανω μεχρι κατω δινει βαση στις μπαλες τις οποιες θα της καταπιει αν κολληση..Μπορει ν σε πιπωνει κ μισαωρο αν δεν την σταματησεις...Δεκτικη σε ολα...Ολο το ζουμι ειναι ο κωλος ο οποιος ειναι τουρλα κ ευχαριστιεσαι να τον τον βλεπεις,,Ολες οι στασεις κομπλε , το ευχαριστιεται δεν παραπονιεται δν κανει πρωκτικο αλλα φαινεται δουλεμενο το πισω συστημα..Τελειωμα στην μαπα την πρωτη φορα.Στον δευτερο γυρο επεσε πιο πολυ γαμησι στην διαρκεια κ σφυροκοπημα κ βογγητα τα οποια μουφα δν τα λες..Ολες οι στασεις included...Κ τελειωμα πανω στην κολαρα της...Για τα 80 που ζηταει ειναι κομπλε κατα την αποψη μου για εμφανιση κ σωμα..Καλη επιλογη...Θα την ξανα διαλεγα κ δευτερη φορα.Πολλες καλημερες κ τα λεμε.......
![]()
στο χώρο μου. Στεφανία. = Όμορφη και Σέξι = - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Ευχαριστω φιλεεχει ξαναγραφτει εδω,ψευτικες φωτογραφιες ειναι πιο αδυνατη(πολωνεζα δηλωνει) και απο γαμησι τυπικα πραγματα.
για τουτο γνωριζεις καποιος τιποτα ?????????????/
![]()
Φουλ πρόγραμμα με τη φαντασία μας ελεύθερη ..... στο χώρο μου 6948253370 - Love List
Ποτε την πηρες..? Εγω πριν κανενα διμηνο...Έχει χάσει πολλά κιλά φωτιά είναι την πήρα
Καλά το θυμόμουν...Πολύ σωστά νομίζεις. Είναι όντως η Ιζαμπέλα, η κολλητή φίλη της βουλγάρας Νικόλ(με τη χαρακτηριστική φώτο με τη ferrari), που δούλευε στη Τριγγετοαλυσίδα των γερμανών τη περίοδο 2012-2015.
![]()
Απο το φωτοσοπ εχουν παραμορφωθει τα ποδια και εχουν αλλαξει 10 τονους χρωμα οι τοιχοι
Γιατιε χει αγγελια στο Magictrans
απο αλλαγη ειναι;
![]()
σε δικό μου διαμέρισμα και σε περιμένω ! - Magic Trans
αγγελίες τρανς και gay, γυναίκες afentres και mistress στο χώρο τους. Αν θέλετε απόλαυση απαντήστε σε μια από τις αγγελίες σεξ του magictrans.gr.www.magictrans.gr
Θέλει να αρέσει η καημένηΤο φωτοσοπ κάνει μπαμ
θελουν να σε κανουν να σου αρεσει.Θέλει να αρέσει η καημένη![]()
Εχει και για γυναικες στο site αυτο. Τωρα η συγκεκριμενη μπορει να εχει κανει και πουτσασοπ!![]()
Απο το φωτοσοπ εχουν παραμορφωθει τα ποδια και εχουν αλλαξει 10 τονους χρωμα οι τοιχοι
Γιατιε χει αγγελια στο Magictrans
απο αλλαγη ειναι;
![]()
σε δικό μου διαμέρισμα και σε περιμένω ! - Magic Trans
αγγελίες τρανς και gay, γυναίκες afentres και mistress στο χώρο τους. Αν θέλετε απόλαυση απαντήστε σε μια από τις αγγελίες σεξ του magictrans.gr.www.magictrans.gr