Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι κάνουν και τι δεν κάνουν... Το θέμα είναι να βρεις μια να σου ταιριάζει... Μην πας να δώσεις έναν σκασμό λεφτά με το καλημέρα χωρίς να την έχεις δοκιμάσει...Δεκτό αυτό που λες να χτιστεί μια σχέση αν και δεν έχω τόση υπομονή. Παρόλα αυτά αν υπάρχουν κάποιες στανταρακια που μπορούμε να προσπεράσουμε το μέρος του να χτίσουμε μια σχέση καλώς. Αλλιώς όπως λες θα κάνω υπομονή, αν και φαντάζομαι ότι από την στιγμή που πέφτει το έξτρα χρήμα για τις έξτρα υπηρεσίες δεν υπάρχει λόγος για άρνηση δεν ξέρω. Εντάξει και γω καθαρός είμαι και σε φυσιολογικά κιλά,ύψος σε περίπτωση που παίζει ρόλο η εμφάνιση του πελατη για να γίνει πιο εύκολο από την μεριά τους.
Τέλος να πω ότι από διάφορα νήματα διάβαζα ότι πάνω κάτω τέτοια κάνουν μια αλιονα από διδιμου 27 και μία μπαρμπορα από βέργας 6. Δεν ξέρω αν τα κάνουν ακόμα.
Μην πας να πληρώσεις έξτρα... €60 για μιση ώρα είναι πολλά λεφτά για μπουρδέλο!! Αμα πας μια δυο φορές και ταιριαζουν τα χνώτα σας η σχέση δημιουργήθηκε... Οι περισσότερες κάνουν το πρόγραμμα τους που μπορεί να τα περιλαμβάνει και όλα... και βγάζουν γούστα σε πελάτες... Μην κάνεις κίνηση να πληρώσεις έξτρα για κάτι εκτος αν στο ζητήσει η ίδια...
Για αυτό σου λεω μπες μια φορά δες αμα σου αρέσει για παραπάνω, πήγαινε την δεύτερη φορά βγάλε κανένα γούστο και αν δεις οτι τα σηκώνει ξαναπήγαινε για μισάωρο...
Αν έχεις σκοπό να ρίξεις χρήμα, υπάρχουν αξιόλογα call girl που κάνουν τα πάντα επι πληρωμής... μην καταλήξεις να ρίχνεις επιπλέον χρήματα στα μπουρδέλα πέρα των €60 ανα μισή ώρα ( καμιά φορά μπορείς να βρείς και €80 την ώρα ).
Και ΠΡΟΣΟΧΗ πάντα παραμονεύει ο κίνδυνος αν σε καταλάβει οτι ρίχνεις χρήμα να σε πάει στο φιλότιμο... ξέρεις η αδερφή μου μεγαλώνει παιδιά στην Παλαιστίνη και άλλα τέτοια... ΠΡΟΣΕΧΕ!! Όπως τα ακούς συγκαταβατικά έτσι να βγαίνουν...