και μετά την Καλύμνου λίγο Ρεμούνδου και Πιπίνου.Ειναι κάποια απο αυτες η Ελένη το μιλφ που ειχε παει Καλύμνου?
Αν τη δεις κανείς πείτε μας
και μετά την Καλύμνου λίγο Ρεμούνδου και Πιπίνου.Ειναι κάποια απο αυτες η Ελένη το μιλφ που ειχε παει Καλύμνου?
Πάντα κάποιοι άντρες θα είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους.Κι εγώ πίνω ζουμιά και τρώω κακάκια αλλά από κανονικές γκόμενες.Δεν έχω γίνει ακόμα καμικάζι.
Πέρασμα προ ολίγου στην Μαρσέλα από Μαραθ. 58... πετιτ μελαχρινη Ουκρανή 30 χρονών...
Δεν τη πολυπιστευα αλλά ήταν ανώτερη από ότι περίμενα...καθώς είναι λεπτή και ευλυγιστη την κάνεις ότι θες στο κρεβάτι, ελληνικά πολύ λίγα αλλά καλή επικοινωνία στη γλώσσα του σώματος.
Ζυγός στο ζώδιο η τύπισσα και ξέρει να ζυγίζει καλά τα αρχιδια όταν την εγαμας στα 4, με την παλάμη της τα χαϊδεύειι όπως πρέπει.
Και έτσι πρέπει.
![]()
Το επίπεδο παιζει ρόλο περισσότερο απο την εμφάνιση φίλτατε,η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.Μια τόσο ωραία κοπέλα δηλ έκανε παρέα με πακια;;;;και επιπλέον κράτησε και δεν έριξε το μωρό;;;τόσο μικρή;;με πατέρα πάκι;τώρα όντως πέφτω από τα σύννεφα που λένε....
Να κάνουμε και σωματείο βορδελιαρηδων. Αλλά πάλι θα χωριστεί σε αντίπαλες παρατάξεις. Στην εμετική παράταξη,παράταξη Φυλής βιζιτοπαραταξης, βαζογαμικουλεων, μπαρμπαδων κουλουπου. Άσε δεν θα βγει άκρη.Ισχύει, θέλουν έναν θανατοποινίτη άβουλο να τόν βγάζουν βόλτα με λουρί. Να έχουν το πάνω χέρι σε όλα. Αμ δε θα τούς περάσει άλλο, ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά και σε αυτό έχουμε σημαντικό μερίδιο οι Μπουρδελιάρηδες. Με τις απόψεις μας επηρεάζουμε κόσμο, δίνουμε σεμινάρια στους συμπολίτες μας για το πώς να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..!Με έχουν πλησιάσει κάποιοι γνωρίζοντας την ιδιότητά μου (Μπουρδελιάρης) και μού ζήτησαν να τούς γράψω σε ένα χαρτάκι το πού και το πότε..Φρίκαραν με το γάμο τους και τούς έδωσα διαφυγή...
Τότε ήταν η εποχή Αντρέα ο οποίος σαν άντρας φρόντιζε πρωτίστως για τους άντρες, ενώ μετά ήρθαν στην εξουσία οι μουνόδουλοι και οι φλώροι οι οποίοι παρέδωσαν την Ελλάδα στις Ελλεϊνίδες και στους κάθε λογής πούστηδες.Τότε και στη χειρότερη τρώγλη του Μεταξουργείου έβρισκες μουνάρες(κατά κόρον ρωσίδες) με 2000 ή με 2500 δρχ. Τόσο "έπαιζε" η τιμή στη περιοχή.
βασικα ολοι εδω μεσα το παιζουν οτι θελουν ποιοτητα γαμισιου αντι εμφανισης, αλλα ετσι και σκασει καμια φολα υπερμουναρα δε βρισκεις δωματιο ουτε με αιτηση για εμβολιασμο. Το θεμα ειναι, οτι στις τιμες που παιζουν τα μπουρδελα της αθηνας μπαλα, ποια υπερμουναρα (και για ποσο καιρο) θα ανεχεται να τη γαμανε πακιστανοι, γεροι, βρωμιαρηδες κτλ;Γενικά μιλώντας, πρέπει νομίζω να αράξετε λίγο με αυτή τη τάση σας να προκρίνετε υπηρεσίες έναντι της εμφάνισης, ειδικά τώρα που η κατάσταση βαίνει σταδιακά στο απροχώρητο (η πλειοψηφία τους παίζει από το επίπεδο της αδιάφορης μέχρι τέρμα πατσαβούρας). Έπειτα η όποια ««ζεστασιά»» (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) βγαίνει από μια πουτάνα προς εμάς, είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ στα πλαίσια του θεάτρου που παίζει για να μας τ’ αρπάξει, μετατρέποντας μας σε τακτικούς. Αν και γίνομαι γραφικός επαναλαμβάνοντας τα χιλιοειπωμένα, καμμιά τους δεν βλέπει κανέναν από εμάς ως τον εκλεκτό υπό καμμία συνθήκη ή αντίστροφα και η ξινή και η γλυκομούνα την ίδια ΑΔΙΑΦΟΡΗ οπτική διατηρούν κατά βάθος απέναντι μας. «Δείτε την λίγο αλλιώς» μπας και πάρουν πρέφα και οι διοικήσεις και δούμε κανα σοβαρό μουνί επιτέλους. Άντε λεβέντες μου...
BTW: Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη εις άπαντας.
Παιδιά από μπυρες ένα σωρό! Αν θέλετε γκουρμε μπυροκατασταση με τίμια ποσοτητα αλκοόλ δοκιμάστε την Lucifer. (είμαι και παλιος μεταλλάς κι εμείς στον χώρο αυτό έχουμε κάνει διατριβή)
Εχω μπει πολλες φορες σε συζητήσεις γυναικών λόγω δουλειάς κι επειδή ήμουνα 15 χρόνια μεγαλυτερος από αυτές κι επειδή ξέρανε ότι είμαι καλός γαμηκος (παντα είχα πολυ ωραίες γυναικες συντρόφους) είχαν πολλες από αυτές την άποψη ότι ο άντρας που θα παντρευτουν να είναι χαμηλής ευθύνης και δυνατοτήτων αλλα με καλή δουλειά. Να δίνουν τον κωλο τους μια φορά τις 10 μέρες και να τον κάνουν ότι θέλουν. Να τους δείχνουν το άσπρο, να τους λένε ότι είναι μαυρο και μα συμφωνουνε!.... καριολες...! Βέβαια αν είσαι παπαρας και τα θέλει ο κωλος σου καλά να παθεις. Εγώ έχω καλή δουλειά, αξιοπρέπεια και είμαι καλλιεργημενος και δεν την παταω για κανένα τσολι!
Ισχύει, θέλουν έναν θανατοποινίτη άβουλο να τόν βγάζουν βόλτα με λουρί. Να έχουν το πάνω χέρι σε όλα. Αμ δε θα τούς περάσει άλλο, ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά και σε αυτό έχουμε σημαντικό μερίδιο οι Μπουρδελιάρηδες. Με τις απόψεις μας επηρεάζουμε κόσμο, δίνουμε σεμινάρια στους συμπολίτες μας για το πώς να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..!Με έχουν πλησιάσει κάποιοι γνωρίζοντας την ιδιότητά μου (Μπουρδελιάρης) και μού ζήτησαν να τούς γράψω σε ένα χαρτάκι το πού και το πότε..Φρίκαραν με το γάμο τους και τούς έδωσα διαφυγή...
χρόνια πολλά σε όλους, έλειπα τις άγιες μέρες,
Δεν έχω πάει στο μαγαζί, το 40-ευρώ-μασαζάκι-τσιμπουκάκι-μουνάκι μου το είπε η μαντάμ στο τηλέφωνο, έχουν κι άλλες κοπέλλες της ιδιας κατηγορίας με τη χοντρή (γκούγκλαρε το τηλ.)
Το μαγαζί είναι στην πλατειούλα επί της Ευελπίδων, όχι στο στενάκι, αυτό που είπε ο ΤΝΤ πρέπει να είναι άλλο
Η Ελένη από μεταξυ νομίζω μια που λεγαν φυλακοβια με βαθύ λαρύγγι τσιμπούκι που βρίσκεται ξέρουμε??ήθελα να δοκιμάσω τη πίπα της κ ότι γραφοταν
Γενικά μιλώντας, πρέπει νομίζω να αράξετε λίγο με αυτή τη τάση σας να προκρίνετε υπηρεσίες έναντι της εμφάνισης, ειδικά τώρα που η κατάσταση βαίνει σταδιακά στο απροχώρητο (η πλειοψηφία τους παίζει από το επίπεδο της αδιάφορης μέχρι τέρμα πατσαβούρας). Έπειτα η όποια ««ζεστασιά»» (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) βγαίνει από μια πουτάνα προς εμάς, είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ στα πλαίσια του θεάτρου που παίζει για να μας τ’ αρπάξει, μετατρέποντας μας σε τακτικούς. Αν και γίνομαι γραφικός επαναλαμβάνοντας τα χιλιοειπωμένα, καμμιά τους δεν βλέπει κανέναν από εμάς ως τον εκλεκτό υπό καμμία συνθήκη ή αντίστροφα και η ξινή και η γλυκομούνα την ίδια ΑΔΙΑΦΟΡΗ οπτική διατηρούν κατά βάθος απέναντι μας. «Δείτε την λίγο αλλιώς» μπας και πάρουν πρέφα και οι διοικήσεις και δούμε κανα σοβαρό μουνί επιτέλους. Άντε λεβέντες μου...
BTW: Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη εις άπαντας.
βασικα ολοι εδω μεσα το παιζουν οτι θελουν ποιοτητα γαμισιου αντι εμφανισης, αλλα ετσι και σκασει καμια φολα υπερμουναρα δε βρισκεις δωματιο ουτε με αιτηση για εμβολιασμο. Το θεμα ειναι, οτι στις τιμες που παιζουν τα μπουρδελα της αθηνας μπαλα, ποια υπερμουναρα (και για ποσο καιρο) θα ανεχεται να τη γαμανε πακιστανοι, γεροι, βρωμιαρηδες κτλ;
Οποιος προλαβει προλαβε, και μετα αμεση μεταγραφη σε στουντιο ή σε γραφειο.
Ειδικα στο 10ρικο, ομορφες σκανε μονο οσες ειναι καινουριες, και μολις αντιληφθουν οτι γαμιουντουσαν για ψιχουλα με τους χειροτερους πελατες που θα μπορουσαν να βρουν σε πανελληνιο επιπεδο, χτυπανε το κεφαλι (μουνι) τους στο τοιχο.
Χίλιες φορές Φυλής παρά Μεταξουργείο.Ύστερα από μήνες.. απόγευμα Μ. Παρασκευής ξανά περπάτησα την οδό Φυλής που έχουμε λιώσει σόλες σε αυτόν τον δρόμο...
Είχα να κατέβω από το τελευταίο επίσημο λουκέτο στους οίκους ανοχής.. ειλικρινά κάποια στιγμή πίστεψα πως μπέρδεψα την περιοχή και βρισκόμουν Μεταξουργείο....
Όλος ο κεντρικός δρόμος απροσπέλαστος.. πρέζα, δυσοσμία & κακό.
Τράβηξα κάποιες φωτογραφίες για να τις μοιραστώ μαζί σας (να με συγχωρέσετε για την κακή ποιότητα αυτών αλλά ΔΕΝ το έχω..) έφαγα πέσιμο δις μάλιστα.. την πρώτη από κάτι πρεζάκια που θεώρησαν πως τους κατασκοπεύω & σπάστηκαν... και την δεύτερη από μία ομάδα μουσουλμάνων που ψαχνόταν για μανούρα με το που με είδαν στην ευρύτερη περιοχή...
Μου ζήτησαν μάλιστα με τσαμπουκά το κινητό μου τηλέφωνο ώστε να ΜΗΝ υπάρχει υλικό με τα πρόσωπά τους...
Τέσπα.. καμία σχέση με αυτό που ξέραμε παλιά.
ΟΧΙ πως ήταν εκκλησία η περιοχή για να ΜΗΝ παρεξηγηθώ αλλά αυτό το χάλι δεν έχει ματαγίνει...
![]()
![]()