βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Σίγουρα έχει αρκετούς κεφαλαιούχους το σάιτ.Να φτιάχναμε ένα τέτοιο σαν της Γερμανίας εδώ. Ποοοοο τι φράγκα θα βγάζαμε.... Αλλά θα ήθελε και μεγάλο κεφάλαιο.
Σίγουρα έχει αρκετούς κεφαλαιούχους το σάιτ.Να φτιάχναμε ένα τέτοιο σαν της Γερμανίας εδώ. Ποοοοο τι φράγκα θα βγάζαμε.... Αλλά θα ήθελε και μεγάλο κεφάλαιο.
Το πορνομόλ είναι προ πολλού ανοιχτό,απλά δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.Τώρα που θα ανοίξουν τα Mall , θα ανοίξει και το πορνο-Mall ;
Δεν είπα ότι μου άρεσε τόσο πολύ. Είπα στο δεκαρικο σε σχέση με όλες τις άλλες τρωγόταν.Αν δεις πιο πισω είπα βαριεται που ζει και θα βγάλει μπιροκοιλια αν συνεχίσει. Στο δεκαρικο δεν περίμενα να γαμησω στουδιοΛίζα. Και επιπλέον εσύ απ' ότι κατάλαβα σ αρέσουν τα κοντοπούτανα πετιτ.σημερινη καταδρομικη στο μεταξουργειο οπου επιτελους ειδα την βιολετερα και τη γιασμιν.
Εχουμε και κλαιμε. Η βιολετα μπαμπατσικη με εμφανη ψιλοπλαδαροτητα στο ολο συνολο της.
Εμφανιστηκε και εδειξε την καθολου ορεξη της και απλα εφυγε προς το δωματιο υπηρεσιας.
Δεν ειναι στο γουστο μου ουτε κατα διανοια.Απορω ρε βορδελε που σου αρεσε τοσο πολυ.
Με το που την ειδα πηρα το μπουλο για αλλου.
Δευτερη σημερινη επισκεψη στην ιασωνος και στη γιασμιν.
Οπως τα εχουνε πει και αλλοι συναγωνιστες και καγκουρες του site.
Αρκετα μελαχρινη με ψιγματα ασιατικης καταγωγης στα του προσωπου της.
Καλο κορμακι με ισια ποδια μπουτακια.
Κωλος πολυ καλος αψεγαδιαστος αν και λιγο ποιο μεγαλος σε σχεση με το υπολοιπο σωμα αλλα παραμενει ομορφο.
Βυζακι κλασικο καλοσχηματισμενο ( οχι σαν δακρυ αλλα πολυ ομορφο ).
Οντος της αρεσει να βλεπει καθρεφτη.
Την κανεις οτι θελεις στον αγωνα δε λεει οχι πουθενα.
Γλυκο κοριτσι και πολυ καλα γαμευσιμο.
Το χρωμα της τσιγγανοφερνει αλλα εχει ομορφο χρωμα.
Αλλωστε ποσες φορες ρε παιδες εχουμε δει κατι τσιγγανακια που σου ερχεται να τα γαμησεις επι τοπου?( εμφανισιακα ).
Τωρα οι εδω ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ θα διερωτουνται πως πηγα ΕΓΩ και γαμησα εκει κατω αφου συνεχως κατηγορω το μεταξουργειο.
Με το που ειδα αυτο το κοριτσι ναι το γουσταρα να το γαμησω με τρελα και ομπρελα.Δε θα πω πως αλλα βρηκα ενα τροπο να τη γαμησω εκτος μπουρδελου που συχαινομουνα και μονο που την περιμενα στον οικο.
Το γαμησι εγινε εκτος λοιπον και μου φοραγε ενα κολαν η πουτανα που και αγιο κολαζε.
Ξεκινησα με χουφτωματα παντου παντου ομως , δεν ελεγε πουθενα οχι.
Συνεχισε με πιπα παντα με σκουφο και γαμιομασταν για περιπου μια ωρα σε ενα πεντακαθαρο κρεβατι και χωρο υψηλου επιπεδου.Γαμηθηκαμε σε ντουζιερα σε παγκο σε κρεβατι σε πολυθροινα σε καναπε ακομα και πανω στο τραπεζακι του σαλονιου.
Ειναι πολυ καλη λεμε εκτος μπουρδελου.Εβγαζε υγρα πολλα και εκλανε το μουνι της συνεχεια που οταν αισθανθηκε αβολα λογω αυτου της ειπα οτι με καυλαωνει ο ηχος και εκει ηταν που πηρε φωτια το κοριτσι.Ενιωσα σαν να γαμαγα την παλια μου γκομενα κοντοπουτανο μαρια.
Να σημειωσω οτι η κοπελα εκτος δελου ειναι πολλη διαφορετικη και κανεις μαγικα μαζι της.
Να πω και για ακομα μια φορα πως το μεταξυ ειναι απο μονο του ενα μπουρδελο με λερα συχαμαρα ανελεητη βρωμα και βεβαια δεν εξαιρουνται τα μαγαζια που βρισκονται εκει.Αυτα και καλα γαμησια.
όλες 50 δεν παίρνουν στη Γερμανία ; Όλα στούντιο δεν είναι ;Στα φκκ δεν είχα πάει. Πέρασα τα στουδιο του Μονάχου και τη Φυλής της Φρανκφούρτης.
Αυτά ήταν κάποτε . Τώρα δεν ξέρωόλες 50 δεν παίρνουν στη Γερμανία ; Όλα στούντιο δεν είναι ;
Αν έχεις την δυνατότητα δώσε μας μερικές πληροφορίες,σημερινη καταδρομικη στο μεταξουργειο οπου επιτελους ειδα την βιολετερα και τη γιασμιν.
Εχουμε και κλαιμε. Η βιολετα μπαμπατσικη με εμφανη ψιλοπλαδαροτητα στο ολο συνολο της.
Εμφανιστηκε και εδειξε την καθολου ορεξη της και απλα εφυγε προς το δωματιο υπηρεσιας.
Δεν ειναι στο γουστο μου ουτε κατα διανοια.Απορω ρε βορδελε που σου αρεσε τοσο πολυ.
Με το που την ειδα πηρα το μπουλο για αλλου.
Δευτερη σημερινη επισκεψη στην ιασωνος και στη γιασμιν.
Οπως τα εχουνε πει και αλλοι συναγωνιστες και καγκουρες του site.
Αρκετα μελαχρινη με ψιγματα ασιατικης καταγωγης στα του προσωπου της.
Καλο κορμακι με ισια ποδια μπουτακια.
Κωλος πολυ καλος αψεγαδιαστος αν και λιγο ποιο μεγαλος σε σχεση με το υπολοιπο σωμα αλλα παραμενει ομορφο.
Βυζακι κλασικο καλοσχηματισμενο ( οχι σαν δακρυ αλλα πολυ ομορφο ).
Οντος της αρεσει να βλεπει καθρεφτη.
Την κανεις οτι θελεις στον αγωνα δε λεει οχι πουθενα.
Γλυκο κοριτσι και πολυ καλα γαμευσιμο.
Το χρωμα της τσιγγανοφερνει αλλα εχει ομορφο χρωμα.
Αλλωστε ποσες φορες ρε παιδες εχουμε δει κατι τσιγγανακια που σου ερχεται να τα γαμησεις επι τοπου?( εμφανισιακα ).
Τωρα οι εδω ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ θα διερωτουνται πως πηγα ΕΓΩ και γαμησα εκει κατω αφου συνεχως κατηγορω το μεταξουργειο.
Με το που ειδα αυτο το κοριτσι ναι το γουσταρα να το γαμησω με τρελα και ομπρελα.Δε θα πω πως αλλα βρηκα ενα τροπο να τη γαμησω εκτος μπουρδελου που συχαινομουνα και μονο που την περιμενα στον οικο.
Το γαμησι εγινε εκτος λοιπον και μου φοραγε ενα κολαν η πουτανα που και αγιο κολαζε.
Ξεκινησα με χουφτωματα παντου παντου ομως , δεν ελεγε πουθενα οχι.
Συνεχισε με πιπα παντα με σκουφο και γαμιομασταν για περιπου μια ωρα σε ενα πεντακαθαρο κρεβατι και χωρο υψηλου επιπεδου.Γαμηθηκαμε σε ντουζιερα σε παγκο σε κρεβατι σε πολυθροινα σε καναπε ακομα και πανω στο τραπεζακι του σαλονιου.
Ειναι πολυ καλη λεμε εκτος μπουρδελου.Εβγαζε υγρα πολλα και εκλανε το μουνι της συνεχεια που οταν αισθανθηκε αβολα λογω αυτου της ειπα οτι με καυλαωνει ο ηχος και εκει ηταν που πηρε φωτια το κοριτσι.Ενιωσα σαν να γαμαγα την παλια μου γκομενα κοντοπουτανο μαρια.
Να σημειωσω οτι η κοπελα εκτος δελου ειναι πολλη διαφορετικη και κανεις μαγικα μαζι της.
Να πω και για ακομα μια φορα πως το μεταξυ ειναι απο μονο του ενα μπουρδελο με λερα συχαμαρα ανελεητη βρωμα και βεβαια δεν εξαιρουνται τα μαγαζια που βρισκονται εκει.Αυτα και καλα γαμησια.
ρε συ βορδελε γιατι μου λες μαλακιες?Δεν είπα ότι μου άρεσε τόσο πολύ. Είπα στο δεκαρικο σε σχέση με όλες τις άλλες τρωγόταν.Αν δεις πιο πισω είπα βαριεται που ζει και θα βγάλει μπιροκοιλια αν συνεχίσει. Στο δεκαρικο δεν περίμενα να γαμησω στουδιοΛίζα. Και επιπλέον εσύ απ' ότι κατάλαβα σ αρέσουν τα κοντοπούτανα πετιτ.
Την Γιασμιν δεν την είδα αλλά έτσι όπως την περιγράφετε ,σκούρα ,πετιτ χωρις βυζί και την περνάνε ορδές πάκεων και μη δεν καίγομαι κιόλας
Απ' αυτά που λες το πενηνταρι που κόστισε είναι λίγο. Όλο και κάτι παραπάνω θα πήρε η τσα2 ,ολο και κατι το ξενοδοχείο απέναντι στην Αθηνών.Υπηρεσιες σαν να γαμας μια γκομενα σου.Δηλαδη κανεις οτι γουσταρεις μαζι της.Βγαζεις γουστα ρε παιδιμου.Ενταξει νορμαλ γουστα οχι να σακατεψεις το κοριτσι.Οτι σταση θελεις , τον βγαζεις τον μπαζεις οτι σου αρεσει δε διαμαρτηρεται.Δεν ητανε σαν τις εσκορτ που μετρανε ωρα μετρανε πως θα στα παρουνε με επιπλεον υπηρεσιες κτλ.
Κοστος 50 ρικο
Μια ωρα διηρκησε ο αγωνας με κουβεντουλα αλλα και τσιμουκια κτλ.
Δεν πηγα να γαμησω μππαμ μπαμ και να βιαστω.Ητανε ωραια σσαν να γαμας μια γκομενα σου.Οχι κωλο
Προσωπικα εχω γουστα με καλσον το εχω ξαναπει.Γουσταρω να τα σχιζω και να τη γαμαω.Ολοσωμο καλσον καλης ποιοτητας 15 ευρω 100 ντενιε![]()
φίλε τι νόημα έχει να παραθέτεις καταστάσεις που δεν είναι στις υπηρεσίες που παρέχει η κοπέλα, αλλά που με κάποιο τρόπο (ούτε το πώς δεν είπες) κατάφερες εσύ ;Υπηρεσιες σαν να γαμας μια γκομενα σου.Δηλαδη κανεις οτι γουσταρεις μαζι της.Βγαζεις γουστα ρε παιδιμου.Ενταξει νορμαλ γουστα οχι να σακατεψεις το κοριτσι.Οτι σταση θελεις , τον βγαζεις τον μπαζεις οτι σου αρεσει δε διαμαρτηρεται.Δεν ητανε σαν τις εσκορτ που μετρανε ωρα μετρανε πως θα στα παρουνε με επιπλεον υπηρεσιες κτλ.
Κοστος 50 ρικο
Μια ωρα διηρκησε ο αγωνας με κουβεντουλα αλλα και τσιμουκια κτλ.
Δεν πηγα να γαμησω μππαμ μπαμ και να βιαστω.Ητανε ωραια σσαν να γαμας μια γκομενα σου.Οχι κωλο
Προσωπικα εχω γουστα με καλσον το εχω ξαναπει.Γουσταρω να τα σχιζω και να τη γαμαω.Ολοσωμο καλσον καλης ποιοτητας 15 ευρω 100 ντενιε![]()
Αν είχε μείνει στην τάξη και έπρεπε να πηγαίνει 3η Γυμνασίου;;Μπαίνουμε πάλι σε συζητήσεις που έτσι κι αλλιώς . Είναι ατοπες. Περί ορεξεως κολοκυθόπιτα.
Εγώ πχ. δεν θα γαμουσα κοριτσάκι που μοιάζει ότι πηγαίνει στη δευτέρα Γυμνασίου.