Είναι ακριβώς όπως τα λες!! Σίγουρα κάπου θα έχει να δώσει λογοδοσία για αυτό δεν ρίχνουν τις τιμές!! Αλλιώς ο τιμοκατάλογος για το τι μπαίνει καθαρά στην τσέπη της κοπέλας, οσο μπορώ να είμαι σίγουρος, είναι αυτός που ανέφερα!!
Υ.Γ.1. Πραγματικά καμία φορά αμφιβάλω αν σε Φυλής και
Μεταξουργείο παίρνουν το μισό τα κορίτσια...
Υ.Γ.2. Σε μερικά σπιτάκια τις τσατσάδες τις έχουν με την βάρδια και όχι με τον τζίρο.
Πιστεύω ποικιλλει ανάλογα την περίπτωση η πληρωμή τους .
Σε όσες έχω κάνει αυτή την ερώτηση (πόσα παίρνουν δηλαδή) όλες μου είπαν 10€ στα 20, για φυλής μιλάμε πάντα.
Σε τρεις κοπέλες έχω κάνει αυτή την ερώτηση αυτή την απάντηση μου έδωσαν.
Από την άλλη οι τσατσαδες παίρνουν 2€ στα 20.
Υπάρχει και άλλη εκδοχή περί αμοιβων όμως.
Ήμουν σε ένα ψητοπωλείο στο Παγκράτι με φιλαράκια, μας πλησίασε ένας γνωστός του ενός φίλου μου και μας έπιασε τη κουβέντα.
Ο τύπος αφού κάναμε συζητήσεις περί γκομενων-πουτανων-γυναικών μας είπε ότι έχει δικό του οίκο στη φυλής.
Εκ πρώτης ματιάς ο τύπος σου γέμιζε το μάτι ότι ήταν άτομο της νύχτας, αλλά πολύ ευγενικός όμως, για το παρουσιαστικό του δεν ταίριαζε.
Μας έκανε την εξής πρόταση.
"Έχω μπουρδελο στη φυλής, αυτό το καιρό δεν έχω κοπέλα, όποιος από εσάς γουστάρει και έχει κοπέλες έτοιμες για αυτή τη δουλειά εγώ δέχομαι να του νοικιάσω το μπουρδελο. 3500€ τον μήνα, μπορείτε να φέρετε μέχρι 4 κοπέλες συνολικά, τα χαρτιά τα ιατρικά τα νομικά όλα τα κανονίζω εγώ, και τσατσά μπορώ να σας βρω εγώ, εγω θα την πληρώνω το μηνιάτικο της, τη τσατσά δηλαδή, ρεύματα νερά φόρους προστασίες είναι από μένα. Απλά 3500€ τέλος του μήνα τα θέλω, ό,τι παραπάνω βγάλετε είναι για εσάς και τις κοπέλες μοιραστε τα όπως θέλετε"
Εννοείται δεν δέχτηκε κανείς από τη παρέα , δεν έχουμε κοπέλες δεκτικες για αυτή τη δουλειά και επίσης δεν παίρνουμε τέτοιο Ρίσκο.
116,6 € την ημέρα πάνε σε ενοίκια εκεί για όποιον δεν είναι δικός του ο οίκος.
Για κάποιο πολύ μπίζνες μυαλό και χωμένο στα πράγματα θα ήταν αρκετά δελεαστική αυτή η πρόταση.