Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
Τα καλύτερα γαμήσια τα κάνουν οι παντρεμένες μεταξύ 30 και 40 ετών.
Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότερες πουτάνες ήταν παντρεμένες κάποτε!ε
καλες εποχες...λιγες οι φολεςΕίχα ένα φίλο παλιά τον Νικαρα (Νίκο). Μια μέρα Τετάρτη βράδυ γύρω στα τέλη Οκτωβρίου του 2012, με λίγη βροχή να προσθέσω, μου λέει έλα πάμε Φυλής σήμερα έχει ωραία μωρά τα ξέρω όλα.
Μπαίνω με δισταγμό στο αμάξι και πάμε.
Παρκάρουμε εδώ δουλεύει αυτή, εκεί δουλεύει η άλλη κτλπ.
Μπαίνουμε σε ένα σπίτι, μέσα να ήταν 9-10 άτομα. Δεν χωρουσαμε. Η τσατσά φώναζε κάντε λίγο χώρο να μπει και άλλος κόσμος. Το κορίτσι ήταν στο δωμάτιο.
Ξαφνικά μου λέει ο Νικαρας, -Είναι μια ψηλή ουκρανεζα με τατουάζ πάνω από την σουφρα της, σκυλί πολέμου, μόλις βγει θα δεις θα με χαιρετήσει.
-Άσε μας ρε Νικαρα να πούμε-Εχω και το κινητό της λέει, καλεί χτυπούσε κάτι στην κουζίνα του ιδρύματος, αλλά δεν έδινα σημασία τόσα άτομα εκεί μέσα.
Ξαφνικά βγαίνει η τύπισσα με τα εσώρουχα, ήταν όπως την είχε περιγράψει ακριβώς, κοίτα 2 δευτερόλεπτα σαστισμένη το πλήθος μπουρδελιαρηδων και μόλις παρατηρεί καλά καλά λέει:
Νίκο μου, τι κάνεις; Πώς και από εδώ; Μήπως εσύ με καλουσες, άκουγα να χτυπάει το κινητό μου.
Και εγώ και οι άλλοι να έχουμε μείνει μαλακες.
Τρελός μπουρδελιαρης ο Νικαρας, δεν κάπνιζε έπινε, μόνο ντύσιμο,αμάξια και πουτανες ήταν τα χόμπι του.
Καλές εποχές με πλάκα....
Τώρα....