Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Α, εντάξει κάτσε να το πατήσω μία..!!!11880
Παίρνεις και ζητάς να σε συνδέσουν με το πορνομόλ.

Α, εντάξει κάτσε να το πατήσω μία..!!!11880
Παίρνεις και ζητάς να σε συνδέσουν με το πορνομόλ.
Με την ανεργια που εχουν, πρεπει καποιος να κανει τον ντιλιβερα (μηπως ανοιξουν).Ένα νέο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σε πολλούς.
Πριν από λίγο πέτυχα μελαχρινό λεπτό κοράσι να εισέρχεται στο Λιοσίων 73.B, (σοβαρολογω δεν έχει να κάνει με πρωταπριλια)...
Χωρίς να ακριβολογώ ήταν ή η Σαμανθα ή η Οριανα, κατάμαυρο μαλλί, λεπτή μέση, ύψος γύρω στο 1.70, φάτσα δεν είδα δυστυχώς, αλλά το σωματοτυπο σ'αυτά τα 2 κορίτσια μοιάζει.
Θα μου πείτε τώρα, ε σιγά λογικό είναι μερικές να κοιμούνται εκεί.
Το θέμα είναι όμως ότι αυτές οι κοπέλες σίγουρα έχουν την πελατεία τους, ίσως μια βόλτα στο επίσημο σάιτ του οίκου αυτού, καλώντας τον αριθμό του τηλεφώνου, να έσωζε πολλούς λατινόλαγνους.
(Εγώ ιδέες ριχνω)
Πιστεύω όλο και κάποιο ραντεβουδάκι σε κάνα χοτέλι εχει παιχτεί, τόσα έχει η γύρω περιοχή, σίγουρα με σταυρωμένα πόδια δεν έκατσαν.Με την ανεργια που εχουν, πρεπει καποιος να κανει τον ντιλιβερα (μηπως ανοιξουν).
Μπορει και να μην αστειευομαι...
![]()
Πιστεύω όλο και κάποιο ραντεβουδάκι σε κάνα χοτέλι εχει παιχτεί, τόσα έχει η γύρω περιοχή, σίγουρα με σταυρωμένα πόδια δεν έκατσαν.
Κάτι τετοιες περιπτώσεις είναι βούτυρο στο ψωμί μου, "ή θα κάνεις ότι σου πει εδώ ο Daddy ή θα σε βαθμολογησω με 2 στο bourdela.com" ...Και οι Πουτάνες Γυναίκες είναι. Μόλις τής πέταξα την ατάκα 'θα γράψω για σένα στο ίντερνετ' κόλλησε πάνω μου σαν βδέλα: '''Τι λένε για μένα''', 'Να μη σε νοιάζει'' τής απάντησα..Ψωνάρες του κερατά
Την ειδα εχθες αλλα δεν δειχνει φωτογραφιες εκτος απο ασχετες που ειναι τρεις.Κανα μουροχαβλο θα ειναι γιαυτο δεν δειχνει.Που σαι Κλάιν; Έχει καινούργιο στουδιοτεμάχιο Αριάνα, Πειραιώς και Λ.Αθηνων. Την έχεις δει αυτή;
Κάτι τετοιες περιπτώσεις είναι βούτυρο στο ψωμί μου, "ή θα κάνεις ότι σου πει εδώ ο Daddy ή θα σε βαθμολογησω με 2 στο bourdela.com" ...
Θέλουν και αι πουτάναι την πίεση τους, αμ πως...
Έτσι μου φαίνεται και μένα,ότι κρέμονται πατσαδες και κρύβεται. Αν περάσεις από κει ρίξε κανένα βλέφαρο και πες.Την ειδα εχθες αλλα δεν δειχνει φωτογραφιες εκτος απο ασχετες που ειναι τρεις.Κανα μουροχαβλο θα ειναι γιαυτο δεν δειχνει.
Καλησπερα και απο μενα καλο μηνα καλη βδομαδα σε ολους τους χυστες
Τι ειναι αυτο;Ετοιμαστείτε το Σάββατο ανοίγει το 'γάμα away' .Μάλλον θα αυξηθούν και τ άλλα 'κλικ' κατακόρυφα.
Παράγγελνεις γαμησι ,βάζοντας το 'κλικ' σου όπου βρεις.Τι ειναι αυτο;
![]()
Πιο απλα πες η στειλε π.μ.Παράγγελνεις γαμησι ,βάζοντας το 'κλικ' σου όπου βρεις.
Σε μετάφραση:Μαζί με το λιανεμπόριο αναμένω να ανοίξει και το βορδελοεμποριο.Πιο απλα πες η στειλε π.μ.
![]()
Ηλπιζα σε glory hole με φαφουτες!Σε μετάφραση:Μαζί με το λιανεμπόριο αναμένω να ανοίξει και το βορδελοεμποριο.
Ενδιαφέρον..Παράγγελνεις γαμησι ,βάζοντας το 'κλικ' σου όπου βρεις.
"Προσδοκω αναστασιν νεκρων και ζωην του μελλοντος αιωνος.Αμην"...εδω τα ΠΡΟΠΟτζηδικα πανε πισω στο ανοιγμα και εσεις μπουρδελα ψαχνετε;Πριν το τελος Μα'ι'ου ουτε να το σκεφτεστε.Οσοι δεν μπορουν να περιμενουν ας πανε στο βρωμομεταξι...κι αν κολλησουν κινεζικη πανουκλα αν δεν εχουν εμβολιασθει τα ηθελε ο κωλος τους.Η ζωη ειναι πολυτιμη για να την τζογαρουμε για ενα πηδημα.Ο νοων νοειτω...Σε μετάφραση:Μαζί με το λιανεμπόριο αναμένω να ανοίξει και το βορδελοεμποριο.
Ναι ναι τη βρήκα.. καβούρι κανονικόΤελικά βρήκες την τσα2 που περπατάει πλάι πλάι σαν τον κάβουρα;