argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.059
- Πόντοι
- 16.235
Επισκευτηκα ιδιωτικο γιατρο το πρωι και μετα απο εξεταση διαπυστωσε οξεια αμυγδακητιδα και με μπουκωσε με οκμεντιν και φλαζιλ για καμια δεκαρια μερες.Μιλαμε για πολυ πονο η αμυγδαλη η ποτανα.Τεσπα ειδη εχω παρει τις πρωτες δοσεις και αρχιζω να αισθανομε καλυτερα.
Τεταρτη πιστευω θα ειμαι περδικι οποτε και θα επισκευτω τη μπελα και αλλη μια νεα υπαρξη.
Εκτος αν με γκαντεμιαση ο ισινας και ο σπιρτουλης και παει πισω η γιατρεια.![]()
Ευτυχως δεν πατησες(ακομα) οπως ο ξξξ αλλα οσο προκαλεις την τυχη σου( οσο δεν εχεις εμβολιασθει) τοσο πιο πιθανο ειναι να την πατησεις.Δυσκολο για ολους να περιμενουν αλλα αν καποιος νοσησει σοβαρα θα κοψει το αθλημα για πολυ καιρο στην καλυτερη περιπτωση...προσεχουμε για να εχουμε!Επισκευτηκα ιδιωτικο γιατρο το πρωι και μετα απο εξεταση διαπυστωσε οξεια αμυγδακητιδα και με μπουκωσε με οκμεντιν και φλαζιλ για καμια δεκαρια μερες.Μιλαμε για πολυ πονο η αμυγδαλη η ποτανα.Τεσπα ειδη εχω παρει τις πρωτες δοσεις και αρχιζω να αισθανομε καλυτερα.
Τεταρτη πιστευω θα ειμαι περδικι οποτε και θα επισκευτω τη μπελα και αλλη μια νεα υπαρξη.
Εκτος αν με γκαντεμιαση ο ισινας και ο σπιρτουλης και παει πισω η γιατρεια.![]()