βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Και αυτό το απαλά που λες, τί απαλά,εγώ την κοπάναγα με όλη τη δύναμη πισοκολλητόν και άχνα δεν έβγαζε για παιδι. Σε παραμύθιαζε. Μάλλον μαστίτιδα είχε όπως η ετερη καραφολα η Μισέλ από το Κολωνού 32. Μόλις της ακουμπαγες τα βυζιά ήταν σαν να τη βαραγε ηλεκτρισμός.Ωραία θα στο πω ακριβός , πχ ένα παράδειγμα η Αλβανίδα στο 67 αν θυμασε η βυζολαουρα για τους πιο πολλούς φολαρα !!!! Μια μέρα τσακώθηκε με έναν τύπο επηδη και καλά της άρμεγε δυνατά τα βυζια ..όταν ήρθε στο δωμάτιο μου είπε τον πόνο της που μωρό μου λέω πονάς μου λέει εδώ ... κατσε να δεις απαλό ρουφηγμα που θα σπυ κάνω εγώ !!λοιπον τις τα ρούφαγα με τόση καβλα που όχι στράβωσε αλλά ναι αυτή η φόλα άρχισε να παίζει την μουναρα της ....καθώς αναστέναζε στο αυτι μου και να μου λέει έτσι θέλω απαλά να με γαργαλάει από το ανατρίχιασμα ακόμα και η κωλοτρυπηδα μου ...έχυσε 100% το είδα .... μετά την κατά γαμησα στην κανονική στάση και με δίκη της πρωτοβουλία με άρχισε στα γκωσσοφιλα ...που δεν έκανε σε κανέναν !!! Όταν όλοι έλεγαν ότι κοροϊδεύει κτλ διότι τους έλεγε ότι παίρνει αντιβίωση για φλεγμονή στο στήθος .. εμένα μου είχε πει πως είναι έγκυος .... μάλιστα μου έλεγε απαλά γαμαμε μην πάθει κάτι το μωρό ... τύπε δεν είμαι κανένας μαλακας ούτε πισίνας απλά εκμευτελευομαι τις καταστάσεις για να παιρναω καλά φυσικά και με ωραίο τρόπο πάντα κύριος !!! Μάθε να παιζεις μπαλίτσα και σταματά να κράζεις σαν χασοκαγκουρακι 15 ετών που κυκλοφορι στην φυλής και νομίζει πως έπιασε τον παπά απ τα αρχιδια επηδη ο μαλακας πατέρας του έχει 1000 φράγκα παραπάνω από άλλους πατεράδες !!!
Άκου παιδί και πηδιόταν αβερτα στα βορδελα. Επιπλέον όταν κάποια πηδιεται αβερτα είναι δύσκολο να πιάσει παιδί . Για αυτό χαχανιζαν οι ποτανες πίσω απ' την πλάτη σου .
Τελευταία τροποποίηση: