Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Έχεις πολυ γέλιο το καινούριο forum, έχει κάποιο είδος αξιολόγησης των μελών σε επίπεδα... Δεν ήξερα οτι ο Δημήτρης μας είναι τόσο ψηλά...

αν μπορεις στειλε και σε εμενα το φβΕίσαι άρχοντας!
Στείλε!
Κανονικα στην θεση της η κορασιδα Μονικα συναγωνιστη!!Η μόνικα δουλεύει ακόμα στην Μαραθώνος είναι ανοιχτά?
thx!Κανονικα στην θεση της η κορασιδα Μονικα συναγωνιστη!!
Θα κατέβεις πλατεία Καραϊσκάκη απέναντι στα στενά, μόλις σε πιάσει η μπόχα κατουρλίλας θα καταλάβεις ότι έφτασες. Απ' έξω έχει διάφορους άλβανους ακροβολισμένους που σε μπάζουν μέσα. Μην βάλεις γραβάτα,να προσπαθήσεις να δείχνεις οσο πιο άθλιος γίνεται για να μην φας πόρτα.Καλησπερα στην παρεα......αρκετα χρονια στο σαιτ σας διαβαζω καθημερινα αλλα λογο μονιμος κατοικος επαρχιας δεν συμμετεχω ενεργα στο σαιτ.........ενημερωνομουν απο εσας για οποτε ερχομουν Αθηνα για το που θα περιπλανηθω και που θα κανω καταθεση........λογο κορονωιου τελευταια επισκεψη περσι πριν το πρωτο λοκνταουν..........σε λιγες μερες θα ανεβω Αθηνα και θα ηθελα αν μπορει καποιος φιλος που ξερει να με πληροφορισει για περιοχη μεταξουργειου ποια ειναι ανοικτα και πως γινετε παιχνιδι.......σας ευχαριστω πολυ.
Θα κατέβεις πλατεία Καραϊσκάκη απέναντι στα στενά, μόλις σε πιάσει η μπόχα κατουρλίλας θα καταλάβεις ότι έφτασες. Απ' έξω έχει διάφορους άλβανους ακροβολισμένους που σε μπάζουν μέσα. Μην βάλεις γραβάτα,να προσπαθήσεις να δείχνεις οσο πιο άθλιος γίνεται για να μην φας πόρτα.
κλαίω!Θα κατέβεις πλατεία Καραϊσκάκη απέναντι στα στενά, μόλις σε πιάσει η μπόχα κατουρλίλας θα καταλάβεις ότι έφτασες. Απ' έξω έχει διάφορους άλβανους ακροβολισμένους που σε μπάζουν μέσα. Μην βάλεις γραβάτα,να προσπαθήσεις να δείχνεις οσο πιο άθλιος γίνεται για να μην φας πόρτα.
Σε κουβέντες που είχα με γνωστούς του εκεί χώρου και εκφράζοντας τα παράπονά μου, η απάντηση ήταν: ο Ελληνας μπορεί ναι είναι μπάτσος, δημοσιογράφος και κάθε είδους κρατικός λειτουργός! Αυτόν τον καιρό προτιμάνε ΜΑΚΡΑΝ τους ξένους για λόγους ασφάλειας! Υπάρχουν κανα 2 οίκοι που ΔΕΝ μπαίνουν καν στον κόπο να βάζουν Ελληνες εκτός ελάχιστων γνωστών! Μάλιστα ΣΗΜΕΡΑ μου παν πως παλικαράκι που κυκλοφορούσε εκεί 2-3 χρόνια και φαινόταν σαν ζάκι-πουστάκι σε βαθμό που πίστευαν πως πήγαινε εκεί μπας και αρπάξει κανα Πακιστανικό καυλί ήταν ένας εκ των υπεύθυνων που πέσανε πρόστιμα, και τώρα μην τον είδατε!Θα κατέβεις πλατεία Καραϊσκάκη απέναντι στα στενά, μόλις σε πιάσει η μπόχα κατουρλίλας θα καταλάβεις ότι έφτασες. Απ' έξω έχει διάφορους άλβανους ακροβολισμένους που σε μπάζουν μέσα. Μην βάλεις γραβάτα,να προσπαθήσεις να δείχνεις οσο πιο άθλιος γίνεται για να μην φας πόρτα.
Καλησπέρα μύστες.
Γνωρίζει κάποιος πότε δουλεύει η Ντιάννα/Γιάννα στις γνωστές τοποθεσίες;
Θέλω να τη δοκιμάσω κι ας γράφτηκε ότι είναι για ένα ξεφόρτωμα.
Κοντεύουμε να παντρευτούμε με την Αναστασία και την Τατιάνα
Να ειστε καλά![]()
Μια μελαχρινή λέω. Αυτή είναι; Η τσατσα την εκθείαζε.Αν λές αυτήν με το τατουάζ στο πόδι μόνο εμφάνιση είναι μέσα τίποτα το ιδιαίτερο μη το ένα μη το άλλο ψιλοξεπέτα.
Αναστασία και πάλι Αναστασία.
Για την ακρίβεια οχι ακα μην πιανεις τα βυζιά πονάνε κάθεται αβολα για να μην πιάνεις τίποτα γενικά ξενέρα μόνο εμφάνιση είναι.Μια μελαχρινή λέω. Αυτή είναι; Η τσατσα την εκθείαζε.
"ΜΗ;;" Άκου "μη". Έχω να το ακούσω αυτό από τη Σιμόνα (που απαιτούσε να κάνουμε σεξ μόνο με βλεμματική επαφή). Η οποία, όπως έχει πει εύστοχα και ένας συναγωνιστής, είναι ικανή να πει στον πελάτη "έχω πονοκέφαλο" για να αποφύγει το σεξ.
ναι ισχύουν αυτά που γράφεις, προτιμούν τους ξένους και πράγματι από Έλληνες όσους πήγαιναν συχνά και ξέρουν τις φάτσες τουςΣε κουβέντες που είχα με γνωστούς του εκεί χώρου και εκφράζοντας τα παράπονά μου, η απάντηση ήταν: ο Ελληνας μπορεί ναι είναι μπάτσος, δημοσιογράφος και κάθε είδους κρατικός λειτουργός! Αυτόν τον καιρό προτιμάνε ΜΑΚΡΑΝ τους ξένους για λόγους ασφάλειας! Υπάρχουν κανα 2 οίκοι που ΔΕΝ μπαίνουν καν στον κόπο να βάζουν Ελληνες εκτός ελάχιστων γνωστών! Μάλιστα ΣΗΜΕΡΑ μου παν πως παλικαράκι που κυκλοφορούσε εκεί 2-3 χρόνια και φαινόταν σαν ζάκι-πουστάκι σε βαθμό που πίστευαν πως πήγαινε εκεί μπας και αρπάξει κανα Πακιστανικό καυλί ήταν ένας εκ των υπεύθυνων που πέσανε πρόστιμα, και τώρα μην τον είδατε!