Eπισκεψη στον μοντελο-οροφο του
Μεταξουργειου, το κορονοβαϊρους δεν τολμα να πατησει στην περιοχη,θα φυγει σα βρεγμενο γατι απο τη βρωμα και δυσοδια, ασε που θα πατησει καμμια συριγγα και θα γεμισει εϊντζ !!
Περασα δωματιο με την πιπινα Βικτωρια, προκειται για μια ελληνιδα 18χρονωνε λιγο σκουροχρωμη.
Γουσταρε πουτσα η μικρη, μου ανοιγε τα ποδια και βογγουσε ηδονικα οσο το καυλι μου μπαινοεβγαινε μεσα στην τρυφερη μουνα της.
Ωστοσο πιο πριν επιχειρησα να της καταγλειψω το 18χρονο αιδοιο της αλλα μυριζε λιγο κατουρο λιγο τσικνα λιγο σαπιο μυκητα και εγκατελειψα την προσπαθεια, βεβαια σκεφτηκα και το ενδεχομενο να κλεισω τη μυτη μου και να την γλεψω για να μαζεψω πολυτιμα αντισωματα
αλλα απο την καβλα μου της τον εχωσα αμεσως...
Η κορασις Παολα θα επιστρεψει σε λιγες μερες, το μουνι της ειναι πολυ πιο καθαρο, βαζει ενα αφρολουτρο με αρωμα καραμελα οταν πλενεται,
οταν της γλειφω τη μουνα της ειναι σα να γλειφω καραμελωμενο μουνι.
Μαζι με την με την βικτωρια ηταν στον οικο και η Αλινα με την Γκαμπριελα, αδιαφορες για τα γουστα μου και οι δυο.
Η Αλεξανδρα αγνοειται.
Πολυ ομορφη ειδα και την ξανθια κοντη τσατσα, εχει ομορφο γλυκο προσωπο και ειναι πολυ ευγενικη.
Με κατεβασε μεχρι την πορτα, ειμασταν μονοι μας και της ζητησα να της δωσω ενα φιλακι στο στομα,
μου ειπε ευγενικα οτι δεν κανει τετοια... θα κανεις απλα δεν το ξερεις ακομα σκεφτηκα.
Θα την ριξω στο πορνοκρεβατο την τσατσα...δε θα μου γλιτωσει εμενανε.
Αποχωρησα απο την περιοχη αφου ειπια το φρεντο εξπρεσο μου μαζι με 2 αφεντικα της περιοχης.
Παραπονα και μονο παραπονα για την πολιτεια και την κυβερνηση που δε στηριζει τον κλαδο.
Θα τα πουμε στις εκλογες μου ειπαν....