Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπλε σιχαματα..To μηδενιλικι ο Σκουριας δεν εχει να πει κατι λεει για το χομπιτ και πρηζει αρχιδια 1 ωρα ακριβως για αυτο
τι σκουπιδι ειναι αυτο
![]()

τυπε μιλάμε για μουνοπανα ολκής γαμιολες..παλι τα ιδια τα σκουπιδια,τι αποβρασματα ειναι αυτα
![]()
και νηστικός τυπε με σταφίδες και δαμάσκηνα την έβγαλες .Τι έχασα τύποι άργησα για είχα σοβαρό πρόβλημα σήμερα με τον καιρό μένω Εκάλη και πάγωσε η θερμαινόμενη πισίνα μου
Έλα βρε μαλακα έπιασες ένα κοκοβιο και κανείς το κουστο μαλακα![]()

Τι έχασα τύποι άργησα για είχα σοβαρό πρόβλημα σήμερα με τον καιρό μένω Εκάλη και πάγωσε η θερμαινόμενη πισίνα μου

ειστε γυφτοι οταν σας λεω για συντηρηση γεννητριασς και καθαρισμο λετε ελα μ ωρε σιγα μη δωσω λεφτα για ενα μηχανημα που δουλευει,ε παρτε τ'αρχιδια μου τωρα γυφταρεοι.Τι έχασα τύποι άργησα για είχα σοβαρό πρόβλημα σήμερα με τον καιρό μένω Εκάλη και πάγωσε η θερμαινόμενη πισίνα μου

ωραία
To χομπιτ τρεχει χωρις σορτσακι![]()

Τύπε με απογοητεύεις, είχε και καλύτερα πλάνα από τη Λευτερίτσα.

Δεν φταίω εγώ ρε τυπε ο μαλακας ο συντηρητής ο φιλιπινεζος τα έκανε σκαταειστε γυφτοι οταν σας λεω για συντηρηση γεννητριασς και καθαρισμο λετε ελα μ ωρε σιγα μη δωσω λεφτα για ενα μηχανημα που δουλευει,ε παρτε τ'αρχιδια μου τωρα γυφταρεοι.Τι έχασα τύποι άργησα για είχα σοβαρό πρόβλημα σήμερα με τον καιρό μένω Εκάλη και πάγωσε η θερμαινόμενη πισίνα μου![]()

: