Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 281 άτομα (22 μέλη και 259 επισκέπτες)

Giannis(19)

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2021
Like
4
Πόντοι
0
Carl Barton πήγαινε σε γιατρό αφροδισιακό. Μην παίζεις με αυτά! Κάνε καθοδηγούμενη θεραπεία από ειδικό. Μην κάνεις μαλακίες.Γιατρός δεν είσαι. Μην σου μείνει κανένα κουσούρι.
Θυμάστε την Τζένη από Πιπίνου. 2κείνη τη θεϊκή πίπα; Εγώ μετά τη συνεύρεση είχα λοίμωξη ουρήθρας. Πήγα σε γιατρό. Δεν το ρισκάριζα. Και να πω ότι δεν έφταιγε η κοπέλα Αλλά η λύσσα μου για ακάπωτη πίπα. Όταν γαμάς αυτό που γαμάς όλοι λογικό είναι. Τώρα Επειδή όσοι πάνε, πάνε στη ζούλα, ο κίνδυνος τρόπον τινά είναι μεγαλύτερος.
Όσο για την Καραντίνα θέλω να πιστεύω ότι θα λήξει στα μέσα του Μάρτη. Από σήμερα άρχισαν να πιπιλάνε την καραμέλα για δανειακή σύμβαση, μνημόνιο δηλαδή. Οπότε μην ακούτε πόσα κρούσματα έχουμε, αλλά τα νέα μνημόνια που θα υπογράψει το Κούλι. Ύστερα Όλα Οκ. Θα ξαναγυρίσουμε στην προηγούμενη μιζέρια μας.
. Είχα πάθει κι εγώ ουρηθρήτιδα από την συγκεκριμένη.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.388
Πόντοι
456
Μαθήματα Αγγλικών στον Ελληνικό λαό παραδίδει η κυβέρνηση του Κυριάκου!

click away, pay away right away, take away left away, look away, turn away, drive away, go away, fly away, get away, put away, keep away, throw away, pass away!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.081
Πόντοι
16.235
Πολιτισμος ρεεεε....που να τα φανταστουν αυτα οι μπολσεβικοι!!!:sunglasses:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Συνουσιαστές, να τονίσω τα αυτονόητα ,ότι θα κάνω αποχή μέχρι να φύγει τελείως το αφροδίσιο λόγω ηθικής, δε θέλω να κάνω διασπορά ούτε στις κοπέλες και φυσικά ειδικά σε εμάς τους μπουρδελιάρηδες πλαγίως μέσω των κοριτσιών , καλό βραδάκι!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.650
Πόντοι
3.936
Φόρτισα τη φέτα μου και τράβηξα μια καλή... Να σημειώσω ότι αρχίζει να υποχωρεί, υπολογίζω σε 5 μέρες να μού έχει φύγει, αν όχι, πάω φαρμακείο!
σαν σταφυλοκοκκος φαινεται..

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.081
Πόντοι
16.235
Ευ γε Καρλ...το παρασημο το πηρες απο ερασιτεχνη η απο επαγγελματια;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.081
Πόντοι
16.235
Δεν ειπαν τιποτα ρε παιδια θα το εγραφα...λυπαμαι!!!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.081
Πόντοι
16.235
Δεν ηθελα να σε θιξω Καρλ αλλα ως γνωστον οι ερασιτεχνες ελεγχονται οταν και αν το θυμηθουν ενω οι επαγγελματιες ελεγχονται δυο φορες τον μηνα.

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
404
Πόντοι
21
καλησπερα. εχει κανεις συναγωνιστης καποιο νεο απο τισ λατρεμενες ρωσσιδες 1)ζανα - αλεξανδρα απο παιανειεων και 2) απο Διδυμου 27;;;
επισης υπαρχει καμια πορνωδη φωτο απο αυτες τισ κοπελες;;;

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.079
Πόντοι
1.446
Πηγα τελικα σημερα κατα τις 14:45 στο πορνομολ! Ειχαν τσιλιαδορο εξω, εδωσε σημα και μπηκα κανονικα. Κατεληξα στο δεξια κατω υπγειο και πηρα duo δυο μελαχροινες, δεν θυμαμαι ονοματα ενω ηταν 3 (η τρίτη ξανθια)
Το θεμα ειναι πολλοι μεταναστες πολυ βρωμα, εκανα μπαμ σαν την μυγα μες το γαλα.
Ειχε βεβαια και χαβαλε γιατι ηταν οι στιγμη που εμπαιναν τα κοριτσια να πιασουν δουλεια και τις ειδα ντυμενες. Αυτο με εξιταρει πιο πολυ.
Βεβαια απο την πολυκοσμια, μυριζε ποδαριλα στα δωματια κτλπ.:confused:
Ποτε εγινε το πεσιμο και που;

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.011
Πόντοι
216
Φόρτισα τη φέτα μου και τράβηξα μια καλή... Να σημειώσω ότι αρχίζει να υποχωρεί, υπολογίζω σε 5 μέρες να μού έχει φύγει, αν όχι, πάω φαρμακείο!
Παίζει να ναι και σύφιλη.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
καμιά καλή που να δίνει ΚΩΛΟ καλά αυτό τον καιρό υπάρχει?

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.779
Πόντοι
11.096
Κατα λαθος εκανα copy paste την απαντηση του συναγωνιστη Carl Barton, απλα θα ηθελα να του πω οτι μακαρι να σκεφτοντουσταν ετσι ολοι οπως σκεφτεσαι εσυ, μπραβο φιλε κι ευχομαι με το καλο και γρηγορα να ξεμπερδεψεις!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
καμιά καλή που να δίνει ΚΩΛΟ καλά αυτό τον καιρό υπάρχει?

Ιωάννα η λειβαδιωτισσα.Ιάσωνος 43.

short story για την Ιωάννα: Την είχα πάρει κάμποσες φορές, και κάποια στιγμή μου ζήτησε τηλέφωνο. Υπέθεσα πως μάλλον θα κανε και έξω εξτραδάκια και οκ δεν με χάλασε, το έδωσα. Στις ΑΡΧΕΣ της 2ης καραντίνας με τα ντέλα κλειστά (ζούλα) μια ωραία νύχτα με παίρνει τηλ ΑΝ θέλω χοτέλι γιατί τάχαμου με την κατάσταση θέλει να την κάνει για χωριό! Όλα καλά όλα ωραία, ξοδεύτηκα για κάρτα στο κινητό, για να φανεί ότι έχω "ανάγκη" να βγω πήρα ταξί ώστε να μη δώσω στόχο άρα ΚΑΙ ΈΞΟΔΑ ΤΑΞΙ και η μαντάμ στο σημείο ραντεβού δεν ήρθε ποτέ! Την πήρα 2-3 φορές και το έκλεισε! Στο σημείο αυτό καλοί μου άνθρωποι σας λέω τι της είπα και τι θα μπορούσα να κάνω...
1) έχω νταραβέρια με την Police (καλά νταραβέρια κιόλας)
2) έχω δουλέψει νύχτα και δεν έκανα τη λουλουδού ούτε το χαζό μαντρόσκυλο, και άμα χρειαστώ θα βρώ και καμια 10ρια "ξαδέρφια"
3) ας μη μιλήσω για κανάλια, υγειονομικό, σδόε που θα μπορούσα να τους ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ
4) να μην αναφέρω πως είχα τα msg στο κινητό μου και θα μπορούσα να κινηθώ και νομικά για κάποια πράγματα.

Είναι κρίμα (καλά να ταν η μόνη...) να τους τα δίνουμε και να μας περνάνε από τον ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ. Απλά έχασε ένα καλό πελάτη και (οκ στο μουνί της) ένα αρκετά χαβαλέ και ευπαρουρίαστο άντρα. Απλά 11 το βράδυ με καύλες με έπιασε ΜΑΛΑΚΑ για να κάνει τον...Αρναούτογλου (τηλ πλάκες).
Οταν πήγα με το lockdown και με τα ντέλα να λειτουργούν στη ζούλα και βλέποντας τουσ εκεί ιδιοκτήτες του μπουρδέλου της, απλά "λυπήθηκα" γιατί αντιμετωπίστηκα με πολύ ευγένεια (και κόβει το μάτι μου, δεν είναι μουνόπανα) και χάρηκα που δεν κινήθηκα να της αλλάξω καμιά παναγία γιατί θα παιρνε η μπάλα πολύ κόσμο που δεν φταίει!
Αρα για μένα καλώς ή κακώς η Ιωάννα δεν υπάρχει.
ΑΝ το διαβάζουνε (λέμε τώρα) ας τη ρωτήσουν! Σιγά μην πει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom