καμιά καλή που να δίνει ΚΩΛΟ καλά αυτό τον καιρό υπάρχει?
Ιωάννα η λειβαδιωτισσα.Ιάσωνος 43.
short story για την Ιωάννα: Την είχα πάρει κάμποσες φορές, και κάποια στιγμή μου ζήτησε τηλέφωνο. Υπέθεσα πως μάλλον θα κανε και έξω εξτραδάκια και οκ δεν με χάλασε, το έδωσα. Στις ΑΡΧΕΣ της 2ης καραντίνας με τα ντέλα κλειστά (ζούλα) μια ωραία νύχτα με παίρνει τηλ ΑΝ θέλω χοτέλι γιατί τάχαμου με την κατάσταση θέλει να την κάνει για χωριό! Όλα καλά όλα ωραία, ξοδεύτηκα για κάρτα στο κινητό, για να φανεί ότι έχω "ανάγκη" να βγω πήρα ταξί ώστε να μη δώσω στόχο άρα ΚΑΙ ΈΞΟΔΑ ΤΑΞΙ και η μαντάμ στο σημείο ραντεβού δεν ήρθε ποτέ! Την πήρα 2-3 φορές και το έκλεισε! Στο σημείο αυτό καλοί μου άνθρωποι σας λέω τι της είπα και τι θα μπορούσα να κάνω...
1) έχω νταραβέρια με την Police (καλά νταραβέρια κιόλας)
2) έχω δουλέψει νύχτα και δεν έκανα τη λουλουδού ούτε το χαζό μαντρόσκυλο, και άμα χρειαστώ θα βρώ και καμια 10ρια "ξαδέρφια"
3) ας μη μιλήσω για κανάλια, υγειονομικό, σδόε που θα μπορούσα να τους ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ
4) να μην αναφέρω πως είχα τα msg στο κινητό μου και θα μπορούσα να κινηθώ και νομικά για κάποια πράγματα.
Είναι κρίμα (καλά να ταν η μόνη...) να τους τα δίνουμε και να μας περνάνε από τον ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ. Απλά έχασε ένα καλό πελάτη και (οκ στο μουνί της) ένα αρκετά χαβαλέ και ευπαρουρίαστο άντρα. Απλά 11 το βράδυ με καύλες με έπιασε ΜΑΛΑΚΑ για να κάνει τον...Αρναούτογλου (τηλ πλάκες).
Οταν πήγα με το lockdown και με τα ντέλα να λειτουργούν στη ζούλα και βλέποντας τουσ εκεί ιδιοκτήτες του μπουρδέλου της, απλά "λυπήθηκα" γιατί αντιμετωπίστηκα με πολύ ευγένεια (και κόβει το μάτι μου, δεν είναι μουνόπανα) και χάρηκα που δεν κινήθηκα να της αλλάξω καμιά παναγία γιατί θα παιρνε η μπάλα πολύ κόσμο που δεν φταίει!
Αρα για μένα καλώς ή κακώς η Ιωάννα δεν υπάρχει.
ΑΝ το διαβάζουνε (λέμε τώρα) ας τη ρωτήσουν! Σιγά μην πει