Καλησπέρα μάγκες, γρήγορο πέρασμα από Μετάξι, με αρκετό κόσμο και πολλά δωμάτια. Εκεί που δουλεύει η Ναόμι η μαυρούλα, εκτός από αυτήν ήταν και η Λάουρα, αδύνατο ωραίο πιπινάκι, νομίζω έχουνε πει ότι είναι φόλα. Απέναντι, τρεις κοπέλες, μια Γκαμπριέλα, ψιλοχοντρή ψιλοαδιάφορη, η Γιάννα, πολύ λεπτή κοπέλα, χαμηλών τόνων, δεν σε πρήζει μέσα και η Βικτώρια, στα 15 ευρώ αυτή, εμφανίστηκε με παντόφλες, όμορφη κοπέλα.
Εκεί που δούλευε η Ναταλίτσα μια χοντρή, στην υπόγα μπροστά από το χόστελ μια γυναίκα που ενώ νομίζεις ότι είναι η τσατσά και θα αρχίσει να σου λέει για την κοπέλα, βγάζει τη ρόμπα, μένει με ένα μισοφόρι και κάθεται να σε κοιτάει.
Απέναντι, με τα δύο ισόγεια και τον όροφο, στο ισόγειο βγήκε ολόγυμνη από το δωμάτιο μια χοντρή κοπέλα που τσακωνότανε με τον πελάτη. Υπήρχε κι άλλη μία, ακόμη πιο χοντρή. Στον όροφο, όμως, είχε ένα ωραίο μουνάκι, αν δεν σας πειράζουν λίγα κιλάκια παραπάνω. Γύρω στα 25-26, με μαύρα κάπως μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο και βυζάρες. Στο πορνομόλ δεν μπήκα, το απέφευγα ακόμα και πριν την καραντίνα, γιατί μου φαίνεται ότι παραείναι φαστ φουντ έτσι όπως τρέχουνε τα πάκια από το ένα μπουρδέλο στο άλλο. Υπήρχε μια μικρή κίνηση και στον παράλληλο δρόμο, δυο δουλεύανε σίγουρα.
Τελικά δεν γάμησα. Απουσίαζε κι ένα στανταράκι μου και γενικά, δεν ξέρω, λίγο άρρωστη μου φάνηκε η ατμόσφαιρα, πολύς κόσμος, ζέστη, καθαρός αέρας δεν μπαίνει ποτέ εκεί μέσα και τελικά λάκισα