Διαγραμμένο μέλος 187411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2019
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
Ερώτηση είναι ανοιχτό τίποτα στο Μετάξι και αν ναι παίζει να δουλεύει η Αντριάνα το μιλφ με την τρομερή πίπα;
Η περίφημη Γαλλική Επανάσταση του 1789 έγινε επειδή η τότε κυβέρνηση και ο δήμαρχος του Παρισιού έκλεισαν τα σφαιριστήρια όπου οι νέοι της εποχής περνούσαν τον ελεύθερο χρόνο τους παίζοντας μπιλιάρδο. Η Ελληνική Επανάσταση του 2021 θα γίνει επειδή η σημερινή κυβέρνηση με κάποιο γελοίο πρόσχημα δεν επιτρέπει στους Έλληνες νέους να γαμήσουν άλλη γυναίκα εκτός από την σύζυγο, την αρραβωνιαστικιά ή την χείρα με τα 5 ορφανά!
Μέχρι να τελειώσει την θητεία του ο γουρλής, θα ζούμε το κυνήγι μαγισσών και τον εγκλεισμό στα σπίτια μας ..μπουρδελα δεν ανοιγουν. Χωνεψτε το. Εδω δεν ανοιξαν καφετεριες.
Μην ελπιζετε. Αυτη τουλαχιστον ειναι η λογικη.
Τελευταια τα μπουρδελα λογω αμεσης επαφης. Αν ανοιξουν, θα ειναι εκπληξη.
Προηγουνται ολα τα αλλα.
Καπου βαρεθηκα να σκεφτομαι και πηγα να ψωνισω καλτσες
σε καταστημα ηλετρονικων ειδων!!!
Οταν η κυβερνηση ειχε παγωσει την αγορα και δεν μπορουσες να αγορασεις
σχεδον τιποτα, οι Πακιστανοι σαν αλλοι Ταμερλανοι κατακτουσαν την Αχαρνων.
τα γκάλοπ θα γίνονται μέσα στα γραφεία της πειραιώς και στο σκάι φαίνεταιπώς γίνεται έχω απορία να σας βασανίζει ένας πρωθυπουργος 2 χρόνια σχεδόν και να έχει ακόμα πάνω από 35 τα εκατό![]()
Επίσης, η Χριστίνα το γυφτορουμάνικο στυλιάρι
έβαλε και ακα στοματικό στο μενού της, όχι όμως τελειωτικό. Οπότε προσπέρασα.
Τελικά δεν έγινε κατάθεση γιατί δεν μου άρεσε κάτι και είχε αρκετή αναμονή.
Επίσης, η Χριστίνα το γυφτορουμάνικο στυλιάρι
έβαλε και ακα στοματικό στο μενού της, όχι όμως τελειωτικό. Οπότε προσπέρασα.
Τελικά δεν έγινε κατάθεση γιατί δεν μου άρεσε κάτι και είχε αρκετή αναμονή.
Μετά τη δυνατη πληροφορία του μύστη έτρεξα στον οίκο να δω την παλιά καλή γνώριμη Χριστίνα τη σκιστοματα.
Η κορασις κάνει ελεύθερη πίπα μόνο σε Έλληνες.
Τον έβαλε ακά όλο στο στόμα της και άρχισε το ρουφηχτο πιπωμα με αρκετό σάλιο και μερικά βαθιά μπασίματα στο στόμα της χωρίς πέρασμα από μπάλες παρά μόνο χαϊδεμα.
Αρκετά καλή η πίπα της, είναι έμπειρη πόρνη η Χριστίνα αλλά κρατάει κρυφό το ταλέντο της....
Μου έδειξε τα μεγάλα βαμμένα νύχια της και μου είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι άμα τελειώσω μέσα στο στόμα της θα με γδάρει...
Ικανοποιητικός ο χρόνος της πίπας..
μετά μου άνοιξε τις αδύνατες ποδαρες της και της έριξα και ένα δυνατό συζυγικό γαμήσι.
Έφυγα ξεκαυλωμενος και με τα αρχιδια αδειανά με κόστος μόνο 10 ευρώ.
Ο οίκος πολύ καθαρός και ζεστός.
Το πάτωμα ήταν σφουγγαριζμενο και μύριζε χλωρίνη.
Εγώ έχω να σφουγγαρισω το σπίτι μου πάνω απο ένα μήνα άρα μπορώ να πω ότι το μπουρδέλο είναι πιο καθαρό από το σπίτι μου.
Μπράβο και σε σένα Στρατηγέ! Ελπίζω να της έριξες στοματικό κρεμπιέ!Κ γω μόλις βγήκα απ το πορνομολ
Ωραίο τσιμπουκι με μπόλικο σάλιο κ δεν της το είχα
Γενικά την απεφευγα γιατί ήταν τυπική αλλά τώρα δεν έχασα την ευκαιρία
Εντομεταξυ έγινε μανουρα μεταξύ τσατσαδων κ κοριτσιών γιατί περνούσαν μόνο με την Χριστίνα κ οι άλλες βαρουσαν μύγες ???
Γράψε τυπε τη διεύθυνση της σχολής χορου για να μην ψάχνουμε σα μαλακεςΘερμή παράκληση για όσους με ρωτάνε για το ινσταγκραμ της Νατάσας από Κολ 30.
Έχω πολλά π.μ. οπότε απαντάω εδώ:
Δεν μπορώ να το δώσω γιατί δεν έχει πελάτες φίλους,
όπως άλλες κορασίδες. Τώρα γιατί έχει εμένα είναι άλλη ιστορία.
Συν ότι έχει σοβαρό δεσμό σχεδόν 5 χρόνια με έναν Καλαματιανό καθηγητή Λάτιν χορού.
Και δεν λέω μπούρδες. Τώρα γιατί διάλεξε μια κοινή, ενώ θα μπορούσε να κουτουπώνει όποια
μαθήτρια θέλει στη σχολή χορού, αλλά και όποια γκόμενα σε λάτιν/σάλσα πάρτυ μου είναι ανεξήγητο...![]()
Όποιος θέλει να πάει να την διεκδικήσει από τον ίδιο στη σχολή χορού του στη Νέα Ερυθραία.
Αυτά από μένα...![]()
Γράψε τυπε τη διεύθυνση της σχολής χορου για να μην ψάχνουμε σα μαλακεςΘερμή παράκληση για όσους με ρωτάνε για το ινσταγκραμ της Νατάσας από Κολ 30.
Συν ότι έχει σοβαρό δεσμό σχεδόν 5 χρόνια με έναν Καλαματιανό καθηγητή Λάτιν χορού.
Και δεν λέω μπούρδες. Τώρα γιατί διάλεξε μια κοινή, ενώ θα μπορούσε να κουτουπώνει όποια
μαθήτρια θέλει στη σχολή χορού, αλλά και όποια γκόμενα σε λάτιν/σάλσα πάρτυ μου είναι ανεξήγητο...![]()
Όποιος θέλει να πάει να την διεκδικήσει από τον ίδιο στη σχολή χορού του στη Νέα Ερυθραία.
Αυτά από μένα...![]()
Ρε τυπε δεν τη γνωρίζω τη τύπισσά και στα αρχιδια μου κιολας για το προφίλ της στο ινσταγραμ και ούτε και στο ζήτησα αλλά σου ζητάνε οι συνάδελφοι ένα προφίλ μιας πουτανας προφανος η για να κανονίσουν κανα ραντεβού μαζι της η για να τον παίξουνε σιγά το πράμα και καθεσε και μας λες ένα καρο παπαριες για τον καλαματιανο χορευτη που εχει πέντε χρονια σοβαρο δεσμο και σχολή χορου και αμα θέλουμε να πάμε εκεί να την διεκδικήσουμε λες και αμα μπουμε στο προφίλ της μετα θα πάμε στην ερυθραια να την ζητήσουμε σε γάμο......Η μούρη μου μια χαρά είναι τι εχει ?? Την εχω και σε βίντεο αν θες να την δεις καλυτέραΓράψε τυπε τη διεύθυνση της σχολής χορου για να μην ψάχνουμε σα μαλακεςΘερμή παράκληση για όσους με ρωτάνε για το ινσταγκραμ της Νατάσας από Κολ 30.
Αυτά από μένα...![]()
Ρε χύστη, σόρρυ κιόλας, αλλά με τέτοια μούρη θα πας να διεκδικήσεις τη μουνάρα?![]()
Πάντως, είναι πανεύκολο να τη βρει κάποιος με μια απλή αναζήτηση των σχολών χορού στη Νέα Ερυθραία στο google.
Αυτή τη στιγμή έχει 4,8 αστέρια στις αξιολογήσεις.![]()
Nαι οντως υπηρξε διαπληκτισμος της κορασιδας Μελινας με το τροφαντο κωλαρι και της γιαγιας τσατσας.Κ γω μόλις βγήκα απ το πορνομολ
Εντομεταξυ έγινε μανουρα μεταξύ τσατσαδων κ κοριτσιών γιατί περνούσαν μόνο με την Χριστίνα κ οι άλλες βαρουσαν μύγες ???
Ενημερωτικότατο ποστάρισμα Γαμήτρη! Σε ευχαριστούμε!Nαι οντως υπηρξε διαπληκτισμος της κορασιδας Μελινας με το τροφαντο κωλαρι και της γιαγιας τσατσας.Κ γω μόλις βγήκα απ το πορνομολ
Η Μελινα κατηγορησε την τσατσα οτι πασσαρει ολους τους πελατες στη Χριστινα και οτι ιδια λογω αναδουλειας καθεται μεσα στο κουζινακι και κανει ζαπινκγ τα καναλια !!
Βεβαια δεν εχει και αδικο η κορασις Μελινα , η τσατσα οσο ημουνα στο σαλονι ποτε δε μου ανεφερε οτι υπηρχε και δευτερη κοπελα στον οικο και μου παρουσιασε μονο την Χριστινα
λεγοντας μου να την παρω δωματιο γιατι ειναι πολυ καλη συν το οτι κανει και πολυ καλο ακαποτο τσιμπουκι.
Τη Μελινα την ειδα μονο οταν εφευγα, ηταν στο σαλονι και ειχε μια μικρη λογομαχια με την τσατσα.
Δεν ειναι τυχαιο βεβαια οτι η Μελινα ειναι καινουρια πορνη στον οικο ενω η χριστινα πιο παλια αλλα και οτι η Χριστινα με την συγκεκριμενη τσατσα εχουν συνεργαστει αρκετες φορες μαζι.
Τελευταια φορα τις ειχα δει στο Μεγαλεκου 21 οροφος.
Όλο και κάτι θα βρεις αν πας, η Αντριανα όμως δε δουλεύει