glas7411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2019
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους. Έχει δοκιμάσει κάποιος; Υπάρχει άποψη; Ευχαριστώ
Δική μου εμπειρία, ξεπέτα!
Καλησπέρα συναγωνιστές. Οφείλω να πω πως αυτές οι κορασίδες μου τράβηξαν την προσοχή. Ειδικά για την Λόλα έχω διαβάσει και καλές κριτικές... Και η Σέρβα μου τραβά τη προσοχή αλλά είδα κάποια σχόλια εδώ και δε ξέρω σε τι φάση είναι πια. Το ξέρω το κασέ όλων είναι πολύ μεγάλο αλλά το αντέχω οικονομικά αν πρόκειται να περάσω καλά... Εσείς ποια από αυτές προτείνετε;
Και παρε αδιαβροχο μαζι σου χαχαχαχαχαυπαρχει milf οχι με γραφειο που να κανει αληθινο squirt?
λακαριστο να το κανειςΤο κομοδινο δεν αλλαζει. Απλως λουστραρεται
ρε φίλε, είσαι πολύ σκληροπυρηνικός!! Αυτή φαίνεται μεγάλο μπαζο!!!!Και παρε αδιαβροχο μαζι σου χαχαχαχαχαυπαρχει milf οχι με γραφειο που να κανει αληθινο squirt?
προσωπικη εμπειρία ειχαμε κλείσει ραντεβού Μικρολίμανο στο γαμηστρονα. Ήμουν πιο νωρίς στο αμαξι και περιμενα να έρθει. Της είπα να κάνει αναπάντητη οταν είναι απ εξω χαλια μαυρα εμένα προσωπικά δε μ άρεσε καθόλου εδωσε 10 στο ταξι μ πε της έδωσα 20 και έφυγερε φίλε, είσαι πολύ σκληροπυρηνικός!! Αυτή φαίνεται μεγάλο μπαζο!!!!Και παρε αδιαβροχο μαζι σου χαχαχαχαχαυπαρχει milf οχι με γραφειο που να κανει αληθινο squirt?
Ειναι περιπτωση η τυπισα και ειναι μονο για καταστασεις fisting squirting κλπ για μοντελακιδες μακριααααααρε φίλε, είσαι πολύ σκληροπυρηνικός!! Αυτή φαίνεται μεγάλο μπαζο!!!!Και παρε αδιαβροχο μαζι σου χαχαχαχαχαυπαρχει milf οχι με γραφειο που να κανει αληθινο squirt?
σιγα ρε τη χοντρη λινατσα που θελει κιεβδομηνταρουμπαπροσωπικη εμπειρία ειχαμε κλείσει ραντεβού Μικρολίμανο στο γαμηστρονα. Ήμουν πιο νωρίς στο αμαξι και περιμενα να έρθει. Της είπα να κάνει αναπάντητη οταν είναι απ εξω χαλια μαυρα εμένα προσωπικά δε μ άρεσε καθόλου εδωσε 10 στο ταξι μ πε της έδωσα 20 και έφυγερε φίλε, είσαι πολύ σκληροπυρηνικός!! Αυτή φαίνεται μεγάλο μπαζο!!!!Και παρε αδιαβροχο μαζι σου χαχαχαχαχαυπαρχει milf οχι με γραφειο που να κανει αληθινο squirt?
ε εντάξει γούστα είναι αυτά κάποιος μπορεί να περασε υπεροχα με αυτη πότε μη λες ποτέσιγα ρε τη χοντρη λινατσα που θελει κιεβδομηνταρουμπαπροσωπικη εμπειρία ειχαμε κλείσει ραντεβού Μικρολίμανο στο γαμηστρονα. Ήμουν πιο νωρίς στο αμαξι και περιμενα να έρθει. Της είπα να κάνει αναπάντητη οταν είναι απ εξω χαλια μαυρα εμένα προσωπικά δε μ άρεσε καθόλου εδωσε 10 στο ταξι μ πε της έδωσα 20 και έφυγερε φίλε, είσαι πολύ σκληροπυρηνικός!! Αυτή φαίνεται μεγάλο μπαζο!!!!Και παρε αδιαβροχο μαζι σου χαχαχαχαχαυπαρχει milf οχι με γραφειο που να κανει αληθινο squirt?
λόγω της κατάστασης πλέον μάλλον είναι εξαφανισμένη viber τηλέφωνο ποτέ
δεν περασα ασχημα. πηγα επισκεψη Οκτωβριο. για μια πιστολια εδωσα 70 ευρω. ημουν πεντακαθαρος και μολις το διαπιστωσε ηταν και η ιδια πιο χαλαρη και δοτικη. ενδεχομενως να ξαναπαω καποια στιγμη. διαρκεια συνευρεσης περιπου 35 λεπτα καθαρα. ειναι ψηλη γυναικα με καπουλια, στητα βυζια μαλλον σιλικονης και ομορφο σκυλε προσωπο. ελληνιδα 100%. αυτα και καλη επιτυχια.
δεν περασα ασχημα. πηγα επισκεψη Οκτωβριο. για μια πιστολια εδωσα 70 ευρω. ημουν πεντακαθαρος και μολις το διαπιστωσε ηταν και η ιδια πιο χαλαρη και δοτικη. ενδεχομενως να ξαναπαω καποια στιγμη. διαρκεια συνευρεσης περιπου 35 λεπτα καθαρα. ειναι ψηλη γυναικα με καπουλια, στητα βυζια μαλλον σιλικονης και ομορφο σκυλε προσωπο. ελληνιδα 100%. αυτα και καλη επιτυχια.