DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.110
- Πόντοι
- 48.067
Πολλούς εδώ μέσα τους έχω παρεξηγήσει στο παρελθόν και ζητάω συγγνώμη.Τι εννοώ...Δίνει ο Α μια εμπειρία του σε κρυφό οίκο και πλακώνουν όλοι να τους πει πως και που. Όπως καταλαβαίνεται δεν μπορεί να το πει σε όλους γιατί παύει να είναι κρυφός. Οι ρουφιάνοι είναι ανάμεσά μας. Δεν είναι ότι δεν το ξέρουν οι μπάτσοι. Φυσικά και το ξέρουν. Απλώς στην καταγγελία είναι υποχρεωμένοι να πάνε για έλεγχο. Και κάπως έτσι τους έχουμε συνέχεια στα πόδια μας, να παίζουμε κρυφτό. Θα μου πεις "Και αφού δεν έχει σκοπό να μας πει, γιατί μας βάζει στην πρίζα και ψαχνόμαστε;" Η απάντηση είναι απλή. Αν θες να φας πρέπει να ιδρώσεις. Σου δίνει το κίνητρο, ότι κάπου εκεί έξω έχει κερήθρα με μέλι, άντε βρες την, μην περιμένεις να σου αλείψω την φρυγανιά. Βγες έξω, μίλα με κόσμο, κέρδισε την εμπιστοσύνη τους και όλα με τρόπο μαγικό θα εμφανιστούν μπροστά σου! Ναι και γω φοβάμαι το 300άρι, αλλά δεν κάθομαι στο καναπέ να κατηγορώ όλους τους άλλους. Κάνω αυτό που τόσα χρόνια με έχει οδηγήσει στο παράδεισο, αλλά και στη κόλαση...Αν δεν πάθεις, δεν μαθαίνεις!
Συμφωνω και συμπληρωνω οτι δε θελουν να μαθουν για να πανε να γαμησουν, θελουν να μαθουν απλα επειδη ειναι περιεργοι θελουν απλα να ξερουν που.
Οπως επισης για να δωσουν την πληροφορια αλλου ως ειδημονες.
Αλλα οπως λεει και η παροιμία "Αν δεν βρέξεις κώλο, ψάρι δεν τρως".
ΥΓ:Σημερα πηγα στην αγαπημενη μου Παολα και της εριξα ενα δυνατο γαμησι, δοκιμασαμε και τη σταση του λωτου αλλα παρολο το μποϊ της δεν την παλευε σε αυτη τη σταση γιατι χτυπουσα μητρα.
Η Λαουρα η σεξι πιπινα που ηταν και ο πρωταρχικος μου στοχος ελειπε, στην θεση της ηταν μια αραπινα. Αυριο θα ξαναπαω πιατσα οπως παω καθημερινα και ευχομαι να την πετυχω.
Επισης για οποιον ψαχτει μπορει να βρει τη Χριστινα τη σεξυ σκιστοματα αλβανοτσιγγανα και το πιπινι Αντριαννα με το ομορφο προσωπο γνωστη και απο καλλεργη 33.