Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε γεμίσει σχολές φλερτ κοινωνικών δεξιοτήτων μεντορες βιβλία και 1002 μεθόδους για την προσέγγιση των γυναικων;Πλέον όλοι χρησιμοποιούν social media και εφαρμογές γνωριμιών.Αν πας να μιλήσεις σε κοπέλα έξω σε κοίτα σαν εξωγήινο γιατί είναι ανεκπαιδευτες στο καμάκι στο δρόμο.Θελει σωστή στάση σώματος τονικότητα φωνής επαφη με τα μάτια αυτοπεποίθηση να έχεις στυλ σαν να σαι κάποιος πετυχημένος.Φυσικα δεν είναι στρωμένος ο δρόμος με ροδοπέταλα έχει πολύ άκυρο αλλά όσο το δουλεύεις τόσο βελτιώνεσαι.Γενικα θέλει άγνοια κινδύνου να μην σε νοιάζει η απόρριψη να σαι άνετος και πιστεύω ότι τώρα μετά την καραντίνα no2 οι γυναίκες θα εκτιμήσουν ξανά την προσέγγιση.
Το σκυλάκι, ας τον πούμε Τάκη, ήταν ωραίο παιδί, αλλά λίγο χαζούλης (ή το έπαιζε χαζός). Ήταν πρόθυμος να κάνει ό,τιδήποτε για να γαμήσει. Τον είχε φέρει μία φορά για sexual assistant. Εγώ την πήδαγα κι αυτός σέρβιρε τα ποτά. Προς το τέλος του φώναξε «φώτα, Τάκη, φώτα, ρίξε φώτα στην πίστα» κι ο τυπάκος αναβόσβηνε το φως μέχρι να τελειώσω. Έτσι τον είχε δασκαλέψει. Κόντεψα να πέσω από το κρεβάτι απο τα γέλια. Πάντως την πήδηξε κι αυτός και τη Τζίνα κι ολες τις φίλες της.
Ο τύπος Καλόγερος πρέπει να έχει περάσει 2-2.5 δεκαετίες τρομακτικής αγαμίας...
Δεν ανοίγεις τύπε ένα θέμα και για το άθλημα του αυνανισμού? Πρέπει να είσαι βιρτουόζος σολίστ εσύ![]()

Ο τύπος Καλόγερος πρέπει να έχει περάσει 2-2.5 δεκαετίες τρομακτικής αγαμίας...
Δεν ανοίγεις τύπε ένα θέμα και για το άθλημα του αυνανισμού? Πρέπει να είσαι βιρτουόζος σολίστ εσύ![]()

Κάποιοι προσπαθούν να πουν δυο κουβέντες, αλλα οι μαλάκες θα μπουν να πετάξουν τη μαλακία τους. Μαλάκες είναι, δεν το ελέγχουν, είναι στη φύση τους.
Άντε να οργανωθείτε κι όλας και να διεκδικήσετε τη θέση σας στους ΛΟΑΤΚΙ σαν gender ΑΥΤΟΦΥΛΟΦΙΛΟΊ.

Το θέμα είναι να πείτε τι σας συμβούλεψαν πρακτικά οι γκόμενες.Οχι σε θέματα μόδας,εμφάνισης,στυλιστικά κτλ που μπορεί και να έχουν δίκιο αλλά σε θέματα προσέγγισης και στρατηγικής.Τι πρέπει να κάνετε στην πράξη.
Εγώ λέω η Τσέχα μου είπε θα κάνεις αυτό για να γαμάς Τσέχες και όντως ίσχυε.Συγκεκριμένα πράγματα.Η Πολωνέζα μου είπε έτσι θα κάνεις τις Πολωνέζες να τουμπάρουν κτλ.Μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα πράγματα.Πρακτικές συμβουλές τι θέλουν οι γκόμενες στην πράξη όχι φρου φρου και θεωρίες.

Προτείνω να οργανωθούμε μάγκες.
Να ορίσουμε σε πρώτη φάση με ψηφοφορία ποιοί θα είναι οι εκπαιδευτές μας.
Δηλαδή οι πιο δεινοί κυνηγοί στο μπου.

ρε αρχοντα, δεν αποκαλυπτεις, τι σου ειπαν;Το θέμα είναι να πείτε τι σας συμβούλεψαν πρακτικά οι γκόμενες.Οχι σε θέματα μόδας,εμφάνισης,στυλιστικά κτλ που μπορεί και να έχουν δίκιο αλλά σε θέματα προσέγγισης και στρατηγικής.Τι πρέπει να κάνετε στην πράξη.
Εγώ λέω η Τσέχα μου είπε θα κάνεις αυτό για να γαμάς Τσέχες και όντως ίσχυε.Συγκεκριμένα πράγματα.Η Πολωνέζα μου είπε έτσι θα κάνεις τις Πολωνέζες να τουμπάρουν κτλ.Μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα πράγματα.Πρακτικές συμβουλές από του αλόγου το στόμα τι θέλουν οι γκόμενες στην πράξη όχι φρου φρου και θεωρίες.Να σου δώσει η άλλη πραγματικό know how να σου ανοίξει τα μάτια.
Ελλάδα παίζει πολύ ισχυρή γυναικεία αλληλεγγύη σιγά μη σου δώσει η άλλη know how προτιμώντας σε από και προδίδοντας το αδερφάτο,τη sisterhood.Δεν παίζει.
για πολωνεζες, αρχοντα, πολωνεζες ειναι γεματη η NRW!!Τα έχω γράψει,η Τσέχα μου είπε,μη βγαίνεις ραντεβού με Τσέχες,δε θα γαμήσεις καμία έτσι.Για να γαμήσεις Τσέχα πρέπει να μείνετε μαζί.Αν δίνεις ραντεβού,δε θα σου κάτσουν ούτε σε 6 μήνες....
Και άλλα πολλά,μιλάμε για πληροφορίες από του αλόγου το στόμα,να ξέρεις να κινηθείς ακριβώς.